Sziasztok
visszaolvasni még mindig nem volt időm, de az újakat olvasom
Bababi, te kérdezted, nem a Szentgyörgy hegyen voltunk, a fotó Balatongyörökről készült. Ott van az út mellett a Szépkilátó, onnan annyira meseszép a kilátás, tényleg olyan a balaton, mint a riviéra

Mi imádjuk. Aztán ott sétáltunk egyet a Paphegyen, túrának csak némi jóindulattal nevezhető amit csináltunk

Amúgy én is nagy túrás voltam, de Szlovéniába sajnos nem jutottam el sosem. Sokat jártam viszont a Szlovákoknál a magas tátrában és a szlovák paradicsomban, szerintem tuti helyek és nekem sosem volt rossz tapasztalatom a szlovákokkal, de lehet csak szerencsém volt. Meg az osztrák alpokat is imádom. És kétszer voltam az Atlasz csúcsán is, 4110 méteren
Adryn, szerintem is rendes csaj ez a gremese, én voltam nála, mert személyesen választottam ki és hoztam el a mt-omat. Kedves volt nagyon. Végül mennyiért kapod?
Ha már főzés, leírom, mert friss az élmény, olyan fini ebédet ettem, amilyet már rég nem. Egy tepsibe egymásra pakoltam felkarikázott krumplit, paradicsomot, paprikát, hagymát, sóztam persze rétegenként, a tetejére meg besózott-borsozott csirkemellet raktam, ezt sütöttem kb egy órát, aztán paprikás tejföllel leöntöttem és sütöttem még 10 percet. Rácos hús néven fut a szakácskönyvben, nagyon egyszerű és igen finom, ajánlom jószívvel.
Azt hiszem tegnap már írtam, mi fogzunk ezerrel, így most nem túl jó Julcsi alvókája. A felső négy jön, a jobb második már kint is van, a bal középső majdnem, és a másik kettő is nagyon duzzadt.
Ja igen, Kukli, engem is eléggé aggaszt, hogy mostanában szinte mindig cicivel altatok. Nem akartam rászokni, de tényleg így a legegyszerűbb és mostanában sokszor ez az egyetlen mód ami sikeres

A másik meg, hogy mostanában többször kötünk ki a nagyágyban, ha már nem bírom másképp. Hát ennyit az elvekről