Halika,
most lenni fél percem... Szombat délután nálunk is brutál volt.. tényleg lehetett vmi front... Ákost 1/2 2 - 5-ig ringattuk, szopival, infacollal, teával vegyítve... Eléggé kipurcantam, de szerencsére utána lett egy szipi-szuper éjszakánk, mert a 1/2 10-es szopi után csak 2-kor, majd 6-kor ébred.

Na, a tegnapi az nem épp így sikerült, mert 1/4 10, 1/4 1, 3/4 3, 5, 1/2 9... Madar, nálatok mit jelent az, hogy 1x kel Veronika?
Pocifájást én se engedélyezek 3 hónapig... senkinél se. Szóval én is, mint Süti: pocakfájás, huss, távozz innen!!!
Tegnap vendégségben volt anyuméknál... grilleztünk. Szerencsére semmi gond nem volt és Ákos nagyon jól viselkedett... mondjuk jó dolga is volt, mert amint nyekkent egyet, már ugrott is valaki, hogy meglesse micsinál.
Vasárnapra keresztlányunk 1. szülinapi bulijába vagyunk hivatalosak... remélem öcsi akkor is ilyen jól fog viselkedni, meret ha nem, akkor itthon marad!
Tara, nagyon szépek vagytok!
Suttogó... Míránál nekem is nagyon jól jött sokszor... bár vannak benne dolgok, amikkel nem értek egyet, de összességében nagyon jó kis könyv. nemrég kaptam meg a 2. részét, de mivel az most egyik gyerkőmnél sem aktuális, így csak belelapoztam, de bízok benne, onnan is tudok elcsenni dolgokat.
Kata, remélem rendeződtök pároddal... ahogy te szeretnéd. Talán kis Lőrinc baba újra összemelenget titeket.
Brumi, hajrá a 3. babaprojecthez!!! Az meg minden áldozatot megér!!! én lenni irigy, akinek még megadatik ez az érzés még egyszer... nekem sajna már nem... nem merünk bevállalni még egy lurkót.
Erről jut eszembe... ma megjött nekem is!

Hát a hátam közepére nem kívántam... főleg nem ilyen korán. Mírával azért eltelt 2 hónap... most meg!!! Ez mitől függhet?
Jó olvasni, hogy mindenkinek van segítsége...Nekem nincs igazán... párom estig dolgozik, anyum ükivel van. Néha kapunk kis kajcit, de ennyi. Robi meg csak hétvégén tud segíteni, így nem mondom, hogy unalmasan telnek a napjaim. Első gyerekes anyucik!! Tessék minden percet kihasználni és pihenésre fordítani, ha a pici alszik! Később, ez 2 gyerek mellett már nehezebben lesz kivitelezhető... főleg, ha nem lesz köztük nagy a korkülönbség. Még én is szenvedek egy kicsit, hogy a délutáni alvást egyszerre oldjam meg, mert hát Ákos 12-2 közt ébred valamikor, és utána min. 1-1,5 órát fent van (popsiriszálgatva), de Míra meg ált 1- 1/2 2 körül alszik el... szóval van még mit csiszolni ezen.
A babók képei nagyon szépek. Olyan jó nézegetni őket. Egyik szebb, mint a másik! Csoki baby is valami eszméletlen!!!!
Madar, hordozóról még nincs tapasztalatom. Anno Mírával csak kengurum volt, de az nagyon bevált. most várom a premaxxom... majd meglássuk.
Lili, üdv itthon. Pihengessél csak, aztán ha tudsz jönni, mi nagyon fogunk már várni!
Móka, köldökcsonknál, ha már semmi váladékozás nincs akkor érheti csak a víz. Ha minden ok, akkor mehet. Ákosnak ugye nincs már meg (nálunk úgy nem engednek haza a kórházból, hogy még meg van a csonkja... így mindig hozzásegítik, hogy a 3.-4. napon leesen... ezért vérzett is be neki nagyon és húztunk rá még 1 napot...

), de még néha picit váladékozik, így még nem merem vizezni neki, bár néha véletlenül is odamegy... főleg ha van segítségem fürdetésnél (Míra

).
Tüsszentés... nekik minden új, ők még nem éreztek illatokat. Ezeket most mind meg kell szokniuk, meg a szél, mint olyan is újdonság nekik. Ákos is tüsszög néha, de amíg nincs semmi váladék vagy szörcsögés, addig no para!
Séta... nekünk muszáj Míra miatt menni... főleg játszó, de a napi bevásárlást és hasonlókat is meg kell csinálnom. mondjuk teljesen jól érzem magam, csak néha húzódnak a varrataim, inkább a még visszarendeződő csontjaim kellemetlenek estére.
Süti, a bandzsítás még teljesen normális ebben a korban. Ákosnak is néha úgy összegabalyodnak a szemei, mint a csuda.

Nagyon jó ez a kép Berniről.
Petra, meglestelek titeket. Naon szépek vagytok. De hogy mekkora már Soma!! Szépen növöget. Látom neki is vannak gólyacsípései!
Rita, szegénykém. Jobbulást nektek. 2 gyerek szinkron... tudnék én is mit mesélni.
Mabe, simi neked.