A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Megvolt ma a mázsálás, 9930 gramm!! :)
Minden okés, megdicsérte a dokinéni!

KAta!
Kevined nagyon ügyes, hogy már jár!!
Én is meg voltam győződve, hogy Á. szaladni fog már 10 hósan, ugyanis mindent olyan hamar elkezdett, (3,5 hósan egyszerre 2 fog, 5 hósan mászás, 6 hósan felállás......stb...) de ő ha valamit el akar érni, inkább négykézlábra ereszkedve éri el.....amúgy bútorok mellett frankón megy, de el nem engedné!

Mutaok két mai fotót, épp a dokihoz indulás előtt készült, az angolul tudók kedvéért mutizom a pólóját, tesóm hozta Skóciából! Szerintem nagyon vicces! :)
Kép
Kép

D.

Ui: fél egy óta alszik, még mindig!! :)

Kép

Kép
ditta76

Ditta: nagyon édes Ágoston :lol: én nemtudok angolul.Mit jelent?

Kri: Zsombi is nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

000kata

Kata, Köszi! :)
Póló: El a kezekkel az ebédemtől, apu!! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Megvan: papa el a kezekkel az ebédemtől!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jól forditottam????

000kata

Kata, tökéletes a fordításod!! :lol: :lol:

(ui: még most is alszik....hát én már bemegyek, megnézem....több, mint 3 órája!)

Kép

Kép
ditta76

Ditta:az igen van alvókája :lol:

000kata

Évi:nagyon jók a képek :lol:gmailon :lol:

000kata

Dreika: a sapis kép és a homokos kép a kedvencem nagyon édi :lol:

000kata

nagyon édesek a képek mind :lol: :lol: :lol:

000kata

én nem tudom megnézni a gmailos képeket :cry:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Miért?

000kata

http://picasaweb.google.hu/home?tab=mq

probáld igy,belinkeltem neked

000kata

Sziasztok!

Aki kérte elküldtem priviben a nevem :D

Kata:Írtam iwiwre légyszi olvasd el fontos :D Nagyon ügyes Kevin :D

Krisz is azt hittem,hogy már menni fog ahogy elindult pár lépést egyedűl,de inkább ő is négykézláb megy a dolgokért.Na de majd még ráér nem sietettem :D De a bútoroknál kapaszkodva ő is szalad ám :lol:

Ditta:Gyerkőcöd nagyon édes.Nagyon jó a póló :lol: Van alvókája az biztos:D

Köszönjük szépen.Reméljük rendbe jön ma megint észnél volt hát nem tudom
:?

Hát remélem én is Kata,hogy könnyű és gyors szülése lessz hugodnak.Szurkolok majd neki!!!És tudják már mi lessz a neve?

Mennem kell gyerkőcöm kivan,ha nem vele vagyok.

Évi nagyon arik a képek :D

Kép
Kép
reni_24

Ditta haláli a pólód!!!!

Én is mesélek Matyómról, mert Ő még nem sok mindent tud csak megszeretgetni, annyira édes! Ha mondom neki, hogy szeresd meg anyát akkor két kis kezével átkaról és megmarkólja a pólómat és tegnap hazajött apája és neki is csinálta, de vagy 5-ször egymás után hát apa elolvadt tőle! Ha sikerül majd megmutizom, hogy csinálja :lol:

Kata: Boldog, boldog, boldog születésnapot. Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi
nagyon huncut ez a lány!!! a szeme sem áll jól! :lol: Léna is szereti a hűtőzést a mágneseket rakosgatja.

Ditta
Ágoston meg olyan pasis!szép kis' súly, és ez a póló! :lol: :lol: Na az alvásról ne is beszéljünk! :shock: 3óra?? Mióta Léna éjjel alszik nappal csak 30perc sikerül hol 1x hol2x.
Ja és Ő is korán csinált mindent, de szintén nem izgatja a járás, mászva gyors és gondolom az tetszik nekik :)

Reni
kitartás! :) Hát a túlpörgés az az amikor fáradt, ásít, szemetdörzyöl, de mégis csak rohan tovább, és már össze vissza töri magát.De aludni csak nem akar. Erre jó a coffea.

Anya
igen megyünk. :lol:

Kata
ügyi Kevin.Jól belehúzott! :P

Most mutattak drogos "anyák" csecsemőit-akik szintén függőn születnek.Pont ott ahol L. is volt intenzíven. :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: az ilyeneknek minek gyerek!!!??? áá ez most szívenütött.

Kép
katica_75

Katica: igen szomorú hogy ilyen van :cry: :cry: :cry: szegények :cry: :cry:

Klarissza:köszönöm :lol: agyon édes lehet Mátyás :lol:

000kata

Csajok és még az is felháborító, hogy persze az ilyeneknek 2 is jön egyszerre!!!!!!!!! Annyira sajnálom a babókat még sírtam is miattuk szegénykéim :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
én is.
Cuki lehet a pasikád ahogy ölel! Képet!!! Jobban vagytok már??

Kép
katica_75

Reni, köszi jelöltelek!

Honey, küldtem jelszót privibe!

Kata, gratula Kevinnek, de édi lehet, tessék videózni! Lilla kb. 4-5 lépést tesz aztán ráeszmél, hogy nem kapaszkodik és inkább leül. Olyan, mintha nagyon félne! Ő is nagyon sokat és gyorsan mászik, de mint a güzü úgy tud 4kézláb teperni!
A képeket már régen töltöttem fel, nem szoktad nézni azt az oldalt?

Ditta, nem semmi alvókája van Ágostonnak :roll: gyönyörű még mindig!!!
A póló csúcs szuper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klarissza, de aranyos lehet Mátyás mikor szeretget, tegyél fel fotot, ha tudsz!
Javulgattok már?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

honey
Sütőtököt sütöttem, olyat mint Évi, olyan nagyított körte alakút. :)

évi
Akkor ugyanazt uzsisztak a lányok. :lol: :wink: Én sajnos ki nem állhatom, de még a szagát se bírom. :( Viszont Kincsem imádja, igaz Ő nem válogat, mindent megeszik amit elé teszek. :) Ez a hűtős kép tényleg nagyon cuki. :) Ő maga nyitotta ki??

kata

De jó, akkor tarthatjátok majd együtt a szülinapokat!! :) Tényleg név van már? De ügyes a pici Kevined!!! Kincső is már szalad a járássegítővel, alig győzök utána futni.

katica

Örülök, hogy jöttök!! :)

ditta

Ágostonod csuda édes!! :) Az a poló.... :lol: :lol: Nagyon jóó! :)

A pici függő babák. :cry: :cry: :cry: :cry: Én végigbőgtem!!! Ilyen igazságtalan az élet látjátok...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Na megyek, mert most is könnyezek.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
anya1118

Anya: hugom babájának a neve Erik Ádám lesz :lol:

Évi:sajna már régebben néztem meg nem engedett egyy csomó ideig belépni.Nagyon jok a képek.Majd levideozom Kevint de nemtudom hogy lehet ide felrakni.

Apa beteg :cry: remélem nem kapjuk el :cry:

Betegeknek jobbulást!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!

000kata

Sziasztok!

Hát én is meg könnyeztem a babókat :cry: Nem semmi milyen anyák vannak.Én is azt mondom az ilyennek minek gyerek :evil: Undorító milyen felelőtlen nők vannak :evil: :evil: Múltkor egy terhesnőt láttam dohányozni hát nem bírtam ki,hogy ne szóljak rá.De nem nagyon érdekelte a dolog :evil: Én is dohányoztam,de amint terhes lettem rögtön leraktam és azóta se gyújtottam rá és már nem is fogok.

Klarissza:Nagyon cukika lehet :D Képet :D
Jobban vagytok már?

Katica:Akkor mi estére túlpörgünk az tuti
:D Akkor veszek is olyat.Hogy vagytok?

Évi:Szivesen :)

Kata:Szép neve lessz a picurnak :D Reméljük,hogy nem kapjátok el.Mi a baja apának?

Vera:Hogy vagytok?

Csajok:Szerintetek hülye vagyok,hogy már szeretnék kistesót? :oops: Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség?Mert nekem mindenki mást mond.Mondjuk én nem szeretnék túl nagy korkülönbséget.

Megyek,mert Kriszem megint itt van a lábam alatt mint mindig :lol:

Kép
Kép
reni_24

Reni szerintem pedig egy édesanya tudja igazán mi az ideális korkülönbség ebben senkire nem szabad hallgatni, ha te úgy érzed, hogy van benned elég energia két csöpségre és apa is benne van az újabb babába (mert az nagyon fontos) ráadásul rá is marad még időd akkor már meg is oldottad a kérdést amit nekünk tettél fel :wink: :lol:

Mátyásom "már" csak kb. 4-5 ször köhög naponta végre kaptam megint citromfű olajat (1580 Ft felháborító) és párologtatom ezerrel, így most megint folyik az orra, de ez már csak a lerakodott trutyi viszont sajna apa sem úszta meg most Ő lett beteg :twisted:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
milyen tipusú olaj ez? Vera is ezt ajánlotta multkor az éjszaka virrasztáshoz ugye??
Jobbulást apának, de jó hogy már Mátyásod jobban van!

Reni
:P bevallom kicsit meglepett a kérdésed. :lol: :lol: irigylem a fiatalos lendületed én L.-t is alig bírom követni, hátha még ketten lennének! :lol: Mi lett a sulival amúgy?
Ha kipróbálod a coffeát majd mesélj milyen!

Anya-Kincső baba
akkor holnap! alig várom!! :lol:

na megyek felébresztem apát, altatás közben Ő is álommanó karjaiba zuhanhatott! :wink:

Kép
katica_75

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Kata!Kri!

Nagyon ügyesek a fiúk,h már egyedül járnak.
Betti 3 lépést tett meg egyedül vmelyik este,meg is lepődött,gyorsan lehuppant a fenekére.ő is jobban szeret mászni,meg a szekrény bútorok mellett járkálni.

Ditta!

Nagggyon jó ez a póló!!kicsifiad is cukipofa!

Részletet én is láttam a drogozó "anyák" műsorból.én nem bírom nézni ezeket,mert teljesen lehangol,értetlenkedek,sírok.így inkább kimentem a szobából.így vagyok ezzel,mikor állatkínzásos téma is megy a tv-ben.

Tegnap barátnőmmel sétáltunk a városban.ő bement az egyik butikba nézelődni,én kintmaradtam a két gyerekkel a bejárat előtt.Csenge ,a bnőm kislánya elkezdett sírni,kidobálta a játékait,és addig míg ezekért lehajoltam,összeszedtem,meg elővettem a vizét,kb 10mp.hátat fordítottam az én babakocsimnak,hát nem kilopták a telómat a zsebéből. :twisted:
és cigányok voltak,még előtte kicsit néztem is őket,h mit állnak ott nem messze a kocsitól,de nagyon nem mertem lesni se őket,mert akkor meg megcsapnak.és csak 1 óra múlva vettem észre,h nincs meg.letiltottuk,feljelentettem őket.hát remélem használni akarják majd a telót,mert imei szám alapján be tudják azonosítani.de így se sok reményt fűzök hozzá.este még elintéztük,a számomat visszakaptam 5000-ért :cry: ,de csak gagyi használt telók vannak itthon,most azt kell majd használnom.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey! Nagyon sajnálom ami történt de jobb nem kötekedni velük sajnos... :? :cry: Hátha majd a Jézuska vagy a Mikulás hoz Neked szép új telót! :wink: :lol:

Úúú Kata! Én is irigyellek ám h kisbaba lesz a "háznál" olyan jó még mikor olyan kis picikék. :D Olyan réginek tűnik mikor még ott tudtam hagyni bárhol is Domit és nem mozdult onnan ahova letettem pedig nem is olyan rég volt:lol:

2 brutál éjszakán vagyunk túl. Első éjjel csak 2en voltunk mert apa éjszakás volt, természetesen mellettem kötött ki, 8 kor már aludt mert délután már nem hajlandó aludni ezért fél 8 kor fürcsi kaja és szunya. Először kelt fél11kor. Akkor visszaaltattam letettem. Majd 11 kor megint állt az ágyában és bömbölt :cry: átvittem magamhoz éjjel 1ig nem aludt mászkált rajtam forgolódott, dobálta magát ide-oda.
Most éjjel apa kelt. fél 12 től 4ig nem aludt vagyis néha elbóbiskolt. Apája is kimerült teljesen meg én is. nem tom mi a fene...
Dalma emlegettelek ám éjjel rendesen!!! Te hogy bírtad ezt??? mosott sz@r vagyok :oops: :cry:

Igazán kijöhetnének már azok a fogacskák ha attól van, bár olyan szinten ömlik a nyála hogy muszáj rá előkét is adni különben 10 perc után csuron nyál lenne a bodyja. :roll:

Reni! 2 picivel már ellennél?? hűű benned aztán van erő :wink:
én még nem vállalnám bár mi nagyobb korkülönbséget is tervezünk a 2 babó között mint "szokás" legalább 4-5 évet.

Anya! Mi még most sem kaptuk meg a cipőt.
:cry: kivártam az 5 napot és este írtam nekik. Kár mert annyira vártam már! :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Ditta, Ágoston olyan helyes! Jó a pólója! HUmoros nagynénje lehet! :)

Kata, ez igen!

Reni, készen állsz? Mert nem egy sétagalopp! Tudod nálunk 02 év a különbség, de nekünk jó így, mert már most jól eljátszanak együtt, egy szinten vannak (durván). KOrnél nem kis pisist lát benne, hanem társat. Ez jó nagyon! De hozzáteszem, hogy K kiskorában is remekül eljátszott egyedül, sosem akart velem játszani (volt, hogy bőgtem is emiatt), amikor leültem mellé a szőnyegre, inkább elfordult, és úgy brümmögött tovább az autójának. Én voltam ilyen kicsinek. Szuóval ő amikor megszületett Panna sem igényelte túlzottan a társaságomat. Ilyen fajta. Panna is egyre inkább ilyen, hogy elvan maga, meg Kornéllal. Anya néha fölösleges is, csak nézem őket, milyen cukikák.

Mammuci, annyira sajnállak! Tudom milyen sz@r ez. Csak kibújuik már ez a fránya fogacska.

Nekünk mára kibújt mégegy, de semmi bömbi nem volt. Megjavult a lány?

Évi, Lilla nagyon ari a hűtőben, és csodaszép csajszi! Azok az égszínkék szemek!

Kép
Kép
dalminha

Honey, ez a fajta népség ilyen sajna :twisted: nagyon résen kell lenni ha közelünkbe kerülnek, olyanok mint a szarkák :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tudom milyen sz@r érzés mikor tudatosul az emberbe, hogy nincs és nem is a készülék (bár az is ) bosszant, hanem a rengeteg telefonszám, adatok, képek... volt ilyen sztorim, a METRO-ba (áruház) vették ki a zsebemből és csak itthon vettem észre, hogy nincs meg, ott még telefonáltam, gondolom valaki látta, hogy beteszem a kabátzsebbe. A környéken nem volt cigány csak fehér ember! Igen, nagyon kell figyelni az értékeinkre, mert durva világot élünk.

Mammuci, most már tényleg kibújhatnának azok a fogak, annyit szenvedtek vele!
Nekünk kibújt a jobb felső rágó is, azaz felül már mindkét oldalon van rágó fogunk is :roll: tegnap éjjel velünk aludt Lilla, gondolom ezért, most este is nagyon kotorászott a szájába. Bekentem Dentonixal, Te nem használsz ilyesmit? Vagy Viburcol éjszakára?

Dalma, nem különben a Te Pannádnak is ilyen égszínkék szeme van ( kis hasonlóság van közöttük, nem? ) :lol:
De jó, hogy így eljátszanak együtt Kornéllal, olyan aranyosak lehetnek!

Reni, barátnőm kisfia(16) és kislánya(15) között 1 év van, az első pár hétben volt kicsit nehezebb, de úgy egymáshoz nőttek a gyerekek, mellesleg október végén születik a kistesó(fiú) , mert a nagyok már "nagyok" és vágytak még egy kicsire, nagy már a csend otthon :lol: :lol: :lol:

Vera, nálatok mi a láz oka? Valami más is társul hozzá? Izácskának mielőbbi lázmentes napot!!!

Anya! Katica! Jól sikerült a tali? Írjatok, ha publikus, hogy játszottak a csajok együtt, de fotot is tehettek fel :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csak gyors bekukk!

Betegeknek jobbulást,gyogyuljatok meg!!!

000kata

Évi! De Sedítif PC-t adok neki már majdnem 2 hete napi 2.t. Úgy látszik nem hat, de próbáltam elötte a viburcolt is az se volt jó. :(
próbáltam a Dentinox-ot is igaz csak 1szer de akkor sem volt jobb, majd ma éjjel kipróbálom azt is.
Ma is velem aludt hajnal 4 től. elötte meg fél 2 kor kelt de akkor visszatudtam rakni.

Na megyek nem panaszkodok itt nektek, sül a tök Dominak! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó, az ilyen homeos bogyókat úgy kell szedni, hogy 5 nap gyógyi, majd 2 nap szünet, ellenkező esetben gyógyszer nemtommilyen tünet alakul ki, azaz az a tünet erősödik, amire adod. Szóval most 2 napra álljatok le vele, utána próbáld meg megint. Nurofen? AZ még finom is, 2,5 ml-t nyugodtan adhatsz, hátha nagyon fáj neki, és ez enyhíti.

Kornél is lázas. Meg gégegyuszija van. Olyan jó kis blues-os hangja van...

Panna olyan kis cukin beszél, azt mondja: cica, tik-tak, apa, ana, ámpa (lámpa), a nyelvét tologatja, úgy ad hangot, így utánoz, meg cuppog, ha puszit mondok neki.

Honey, ez marha bosszantó lehetett! Tényleg az adatok miatt is. DE külön méreg, hogy a babával voltál elfoglalva és úgy loptak meg. Legközelebb a babkocsiból lopják ki a cumisüveget?

Kép
Kép
dalminha

Évi, én már az elejétől fogva úgy látom, hogy hasonlítanak. Végülis egy napon születtek... meg Ágostonnal is ( 3 kis szépike)

Kép
Kép
dalminha

Dalma!
Köszi...... :) :) Milyen igazad van! :)
Megy a duma nálunk is!!
Kedvenc szavunk a hinta, de ezt úgy ejti, ahogy énekelni szoktuk, szóval elnyújtja, hogy hinnnttaaaa........ :lol:
meg mondja, hogy mamma, papa, utánozza anyuéknál a kakast..... :lol: Marha viccesen mondja....

A középső fiacskám tegnap estére belázasodott, ma szinte alig tudtuk levinni a lázát, délelőtt 39,5 volt, majd hűtőfürdő + nurofen, és lement 37,5-re..du. uez! Ja és 2x hányt is...

Remélem ez nem az!!!!

NA, megyek, jön az esti kavalkád...remélem a picit megvédi a tejcsi, nem szeretném, ha elkapná!!

Kép

Kép
ditta76

Ditta:jobbulást nektek,remélem hamar meggyogyul a fiad és nem kapják el a többiek.

Nállunk most a hapci a sláger :lol: apja trüsszögött és utánozza :lol:

000kata

Sziasztok!

Végre van időm írni.Férjem elvitte Kriszt.

Betegeknek jobbulást kívánunk!!

Sajnos mi is betegek vagyunk.Én csak kicsit.De Krisz eléggé taknyos.Remélem én is,hogy ez nem az.

Katica:Végül azt az o betűs homeóst vettem meg.Meddig szabad adni neki?Mert a dobozára az van írva,hogy 3 nap után sem múlnak a tünetek akkor orvoshoz kell vinni.Milyen volt a tali?

Hát csajok köszi a hozzászólásokat kistesó ügyben.Beszéltem róla páromnak és végűl abban maradtunk,hogy jövő nyáron majd,ha úgy alakul akkor elkezdjük a kistesó projektet :D És persze tényleg egy anyának kell érezni,hogy betudja-e vállalni ahogy Klarissza is írta :) De úgy érzem,hogy bírnám :D Én nem szeretnék nagy korkülönbséget,mert a hugom és én köztem 6 év van most jó,hogy ennyi,de amikor kicsi voltam rossz volt,hogy amikor én már fiúztam mindig vinnem kellett magammal a hugomat is.Ráadásul látom Kriszen,hogy nagyon odavan a babákért.Ő egyedűl nem nagyon játszik a kisebbik hugommal nagyon jól elvan és eljátszanak köztük 6 év a korkülönbség.Na majd meglátjuk :D

Kata:Nálunk,ha valaki hapcizik akkor mondjuk ugye,hogy egészségedre erre Krisz mondja,hogy egé :lol: Nagyon cuki :lol:

Nekünk most a sláger szavunk a DE :D Meg amint felkel már mondja,hogy tátá :D És akkor vinni kell sétálni,mert addig mondja amíg kinem megyünk :lol:

Megyek pihenek,mert reggel óta csak mosok,főzök meg takarítok.Pihenek amíg hazanem érnek a fiúk :D

Kis huncutom a szakállat ő csinálta magának :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
reni_24

Évi:Van akinek beválik a kis korkülönbség :D Remélem nálunk is majd.Grat az újabb babához a barátnődéknek :D

honey:Hát nem semmi :evil: Sajnos ezek ilyenek. :evil: Én mindig magamhoz ölelem a táskámat,hogy ne tudjanak belenyúlni.Én a telómat mindig a nadrág zsebembe teszem ott érezném,ha belenyúlnának.Sajnos nagyon oda kell figyelni :cry:

mammuci:Sajnálom a rossz éjszakákat.Kibújhatna már az a fogacska.Ha össze jön a kistesó akkor végülis olyan 2-2 és fél év lenne köztük.De nem is biztos,hogy olyan hamar összejön majd.Anyum se 6 évet akart köztem és hugom között hanem 3-at,de 6 év múlva jött. :) Meglátjuk,hogy hogy hozza az élet :D

Na mostmár tényleg megyek,mert közben megjöttek anyumék így nuku pihi :lol: :D

Kép
Kép
reni_24

Reni:édesek a képek.Nézted a csatot nekem?ugyanolyan szürke kéne.
Jobbulást nektek.

000kata

Kata:Köszike.Sajnos ma nem tudtam menni mert sok dolgom volt itthon.A héten mindenképpen nézek.Remélem a héten tudunk majd menni.

Kép
Kép
reni_24

Vera:Izának jobbulást!!!Remélem már jobban van.

Kép
Kép
reni_24

MINDEN BABA és MAMI mostmár gyógyuljon MEG!!!!!!!

fáradt vagyok úgyhogy csak annyit h. töltöttem fel én is képeket, és vannak benne a mostani taliról is.Kincső és Anya is, remélem nem baj??? nagyon jól sikerült.
amúgy még ez volt:
Annyira röhögtem ma Lénán fél mp-re ment a moni..show, volt benne valami sötétebb kisebbségi hölgy, Ő meg mutogatva közölte h. BRUMMA BRUMMA. :) :)
na meg megkpta élete első csókját egy 2évestől, de nem esett kétségbe visszacupantott. :) mondtam apjának h. KEZDŐDIK! Ő valamiért nem nevetett :wink:

Kép
katica_75

Reni
hát ha nem javul tőle akkor vidd el dokihoz.Nem jobb?

Kép
katica_75

Hello!

Honey nagyon sajnálom ami veled történt, sajna ez csak rosszabb lesz, mert az elmúlt 20 év nem igazán jogos családtámogatási rendszere a kisebbség között soha nem látott demográfiai robbanást idézett elő. Kezdve az alanyi jogon járó Gyes-en át a kiegészítő családtámogatásig!!!!!!!!! A következmény állítólag 2020-ban minden második ember kisebbségi, 2030-ra pedig a magyar lesz a kisebbségi!!!!!!!! Ha azt nézed, hogy a kisebbik fiam beíratkozásánál (2000-es születésű), már 30%-ban volt kisebbségi akkor sajna a statisztika hihető! Arról nem beszélve, hogy mivel minden lopás náluk "megélhetési bűnözés", ezért nem is büntetik Őket! Nekünk volt egy kisboltunk azt rabolták ki! Több mint 300.000 ft értékben vittek el dolgokat! A tolvaj megtalálták az árut nem 6 hónap felfüggesztettet kapott! Mi pedig a padlóra kerültünk áru nélkül hogyan tovább? Még nekünk kellett rokonoktól kölcsönkérni, hogy folytatni tudjuk valahonnan! Mert ebből a kisboltból éltek anyumék és mi! Arról nem is beszélve, hogy előtte való nap lemérgezték a szomszéd kutyáját, hogy ne ugasson! Milyen emberek ezek?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Katica: nagyon jok a képek,tetszik Lénának a csúszda?A talis képek is nagyon jok.Hol taliztatok?

Raktam én is új képeket. :lol:

000kata

Megjött ennyi idő után :cry: nem hiányzott :lol:

000kata

katica
Jók lettek a képek. Át tudod küldeni Nekem amin rajta vagyunk eredeti méretben??

kata
Egy közös ismerősünknél volt egy másik fórumról, ahonnan Mi katicával már ismertük egymást. :) Azért örülhetsz, hogy még csak most jött meg, ne panaszkodj!! ;)

évi
Igen jó volt a tali, nézd meg a képeket! :) Kincső nagyon anyás, sajnos wc-re is alig tudtam elmenni... Léna meg elvette a cumiját attól nagyon megijedt, de édesek voltak nagyon!!! :)

Ma volt itt a védőnő, milyen sok mindent ehetünk már! :shock: Végül is szinte mindent, csak a méz, magvak, tej, tojásfehérje, hal, gomba van tiltó listán.

Kép
Kép
anya1118

Na itt is laptető. Ez már a második a héten ahol laptetőn vagyok... :D :shock: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: