Honey, ez a fajta népség ilyen sajna

nagyon résen kell lenni ha közelünkbe kerülnek, olyanok mint a szarkák
tudom milyen sz@r érzés mikor tudatosul az emberbe, hogy nincs és nem is a készülék (bár az is ) bosszant, hanem a rengeteg telefonszám, adatok, képek... volt ilyen sztorim, a METRO-ba (áruház) vették ki a zsebemből és csak itthon vettem észre, hogy nincs meg, ott még telefonáltam, gondolom valaki látta, hogy beteszem a kabátzsebbe. A környéken nem volt cigány csak fehér ember! Igen, nagyon kell figyelni az értékeinkre, mert durva világot élünk.
Mammuci, most már tényleg kibújhatnának azok a fogak, annyit szenvedtek vele!
Nekünk kibújt a jobb felső rágó is, azaz felül már mindkét oldalon van rágó fogunk is

tegnap éjjel velünk aludt Lilla, gondolom ezért, most este is nagyon kotorászott a szájába. Bekentem Dentonixal, Te nem használsz ilyesmit? Vagy Viburcol éjszakára?
Dalma, nem különben a Te Pannádnak is ilyen égszínkék szeme van ( kis hasonlóság van közöttük, nem? )
De jó, hogy így eljátszanak együtt Kornéllal, olyan aranyosak lehetnek!
Reni, barátnőm kisfia(16) és kislánya(15) között 1 év van, az első pár hétben volt kicsit nehezebb, de úgy egymáshoz nőttek a gyerekek, mellesleg október végén születik a kistesó(fiú) , mert a nagyok már "nagyok" és vágytak még egy kicsire, nagy már a csend otthon
Vera, nálatok mi a láz oka? Valami más is társul hozzá? Izácskának mielőbbi lázmentes napot!!!
Anya! Katica! Jól sikerült a tali? Írjatok, ha publikus, hogy játszottak a csajok együtt, de fotot is tehettek fel