Mazska!
Ez egész biztosan a 3 napos láz volt.
Sziszka!
Istenem szegény Málnus! Annyira sajnálom, hogy megint rá ill. rátok jár a rúd! Csak vége lesz már ennek! Jobbulást a kicsi lánynak, neked meg kitartás!
A többi beteg babának is jobbulást!
Mi is szenvedünk egy kicsit, Imi nagyon megfázott, de eddig fura módon nem fertözött meg senkit, pedig minden irányban tüsszög és köhög. Emiatt egy éjszakát nem is aludtam, most már nagyon ki vagyok purcanva, mert iszonyat hajtós egy hét volt.
Voltam segíteni a bababörzén, de nem volt egy nagy eresztés. Sziszka! Megint nem lett széked, mert ami volt, annak nem volt keresztpántja, ami a babát fogja, így nem hoztam el. Más meg nem volt, pedig 3 helyen voltam tegnap.
Feltünö, hogy az árak egyre durvábbak lettek az évek során, a minöség egyre gyengébb és idén elöször a mennyiség is a felére redukálódott a szokottnak.
Én nem igazán tudok ruhákat túrni, mert allergiás vagyok a porra és a sok ruhától rögtön megered az orrom.
Eninek találtam 3 nadrágot, 2 pulcsit és egy hosszú ujjú felsöt, Iminek egy pár új tornacipöt, Regönek két alsóinget, vettem egy kupac könyvet, sok playmobilt, egy babaágyat a csajok babáinak (újonnan az az ágy 45 euro!, most meg volt 4), egy lábzsákot Döncinek télire a babakocsiba, mert a másik 3 gyerek után beadta a kulcsot cipzár tekintetében (azt is használtam vettem anno), aztán ennyi. Sziszka lego nagyon drága volt, nem vettem meg, mert annyit nem ér meg.
Pár cucctól nekem is sikerült végre megszabadulnom, de a zöme megmaradt a holminak, mehet a következö körbe. Ha valakit ruhák is érdekelnek a játékokon kívül, csápoljon és küldök priviben képeket.
A gyerekek nagyon türelmesek voltak, de. Regövel és Döncivel, du. mind a négy aprósággal voltunk segíteni beszortírozni, tegnap meg Enivel és Döncivel visszaszortírozni. Kaptunk egy nagy tálca sütit is a megmaradt sütikböl, most azt eszi az egész család.
Ma szeretnék egy kis nyugalmat, vasalnom kell sürgösen, mert szó szerint hegyekben áll!
Sziszka megint neked a kérdésedre válaszolva: pénteken voltam bent az iskolában, beszéltem a tanárnövel. Ez a hét lényegesen jobb volt, mint az elözö. Megvitattuk Eni erösségeit és gyengéit, helyesek a megfigyelései a teljesítménye tekintetében, de emberileg nem érintik meg egymást. Eni nem nyílik ki elötte, nincs benne bizalma, ö meg nem tud Enivel mit kezdeni, de talán a jövöben kicsit iparkodni fog a helyes hangot megtalálni! Összességében pozitív beszélgetés volt, megérte bemenni. Mondta, hogy látszik Eni teljesítményén, hogy valami pozitív fejlödés történt a nyári szünet alatt. Mondtam, hogy mert olvasni magától gyakorolt, matekot meg velem minden nap. Azt is mondta, hogy németben nagyon jó és a helyesírása is feltünöen jó korához képest. Mondtam, hogy ez azért van, mert a kezdetektöl ügyelünk arra, hogy ha ír, akkor azt helyesen, mert különben helytelenül rögzül.
Mi nem oltatunk sertésvész ellen, a nomrál szezonálisban is legalább annyian halnak meg, mint ebben és arról senki se tesz említést, pedig közismert tény. Reméljük a legjobbakat mindannyiunk számára! Annyi más kín is van, amire nem számít az ember és bármikor elviheti. Annak, hogy pl. autóbalesetben meghaljunk statisztikai szempontból lényegesen nagyobb az esélyünk, mint a sertésvészben elpusztulni.
Zsófi!
Nagyon édes a családi kép, ahogy Beni fönök trónol mindennek közepén.
Virág is csuda édes, Csiguszról nem is beszélve! Jobbulást a mokesznak. Áronnak szintén dudormentes vasárnapot!
Mentem a millió dolgom után szaladgálni.
Barbi
Hát ennyi röviden.