A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

szisznek ajánlva:
http://www.vatera.hu/ikea_vikare_hossza ... 69062.html
meg még akit érdekel
Vendég

Csandi. Köszönöm :)

Katica :) A férjemnek küldted :D De azért így is elutaljuk ;)

Boni, nem engedi megnyitni amit belinkeltél a Vitéz Lászlót, kéri a következő részt, amikor meg akarnám nyitni.

Zsófi, egyre gyanúsabb a dolog :( Apró véleménye engem is nagyon érdekelne.

Vera, tőled akartam még kérdezni, hogy bejött Mikunak a hátihordó?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró: megnéztem Mecsi képeit a picasan, szuperek lettek, de Levi, hihetetlen, még a szeme sem áll jól :) Rég láttam róla képet, és akkora csibésznek tűnik!

Biztos nagyon jó kis tali volt, örülök, hogy Pöttöm is újra itt van :)

<
sziszka78
Tolna

Csajok! Köszi mindenkinek a bíztatást és a drukkokat! Aranyosak vagytok! Sajna nem tudtam mindent végigolvasni. Ma bementem a nődokihoz, mert spirált akarok feltetetni, tök potyára, műtőbe hívták, mire meg kijött még az ambulancia is bezárt. Reggel nyolcra mehetek újra. :( Nagyon remélem, hogy nem fogok abba a csapatba tartozni, aki még spriál mellett is teherbe tud esni.

Andi! Nekem vérömlenyem volt kb. 2 hónapon keresztül, ami veszélyeztette a Vikit, de felszívódott. A tiédnek is el kell tűnnie!

Bocsi, de mára csak ennyi, jó éjszakát!

KépKép
jazmin2005

Jaj szegény Málnus! de a kép irtó cukker 8)

öö el...am.de ha férj megjön, akkor újból felteszem. bocsi lányok! ja és most töltöm az Alma együttes összes albumát..majd azt is feltolom

ez a H1N1 dolog kezd engem is fusztrálni. bár mostanában újból lehetne szabad utat engedni tesóprojektnek emiatt én valahogy befagyasztanám még a dolgot..hülye vagyok?

MI is mosunk fogacskát, egy kevés Gabi fogkrémet szoktam rátenni.. :lol:

kis és nagy betegek hogy vagytok? Csigusz már nem köhög kopkopkop

képek

Kép Kép
az új használt megabloks építővel Kép Kép
szereztem egy mokeszt a homokozóban Kép Kép
Tiszta őrület Kép
vezetek Apával Kép Kép
Vendég

nem tudom, hoyg hogy vagytok vele, lehet én vagyok túl naív, de ez az influenza dolog már úgy tűl van spilázva, ahogy csak lehet!
Influenza van, volt és lesz is mindig, sosem oltattam be magunkat, ezután sem fogom, főleg, hogy amiről senki nem beszél, hogy ettől a kedves oltóanyagtól kihullik a hajad és a májat is károsítja (eü-ben dolgozótól hallotuk)

persze én sem szeretném, ha elkapnánk, de ezt az összeesküvés elméletet egy nagy viccnek tartjuk, szerintem baromság....

bocs, de ez a véleményem róla!

sniky

Szilvi, bocsi, azt hittem az a Te címed. :) Köszi!

Boni, aranyosak a képek! Jópofa Csigusz!! :)

Niki, mi sem oltattuk be magunkat sohasem, és még nem voltunk influenzásak. Az orvosok nagyrésze is azt vallja, hogy ha elegendő vitamint eszünk ,akkor az immunrendszer igenis megvédi a szervezetünket az influenza ellen. Így aztán részünkről hajrá C-vitamin! :)

k.a.t.i.c.a

Csak gyors bekukk, megyünk ma is az állatkertbe, arra jutottam ki kell használni a szép időt (ugye nem fog ma esni?? elég borús még az ég). Veszünk bérletet is, úgyhogy mi jövő héten is megyünk hétfőn vagy szerdán. Szóval ha valakinek van kedve jönni (Sushy :wink: ) akkor ma kint leszünk kb 12-16-ig vagy még tovább.

Zsombi szerencsére jól van, már nem köhög és alig taknyos, igazából csak reggel és este szívjuk az orrát, napközben nem is jön semmi. Én nyavajgok, de akkor is menni kell velük, itthon megbolondítanak egész nap :)
Vendég

Sziasztok!

Hat, az ejszaka nem volt tul jo - Laura ejfelkor felsirt es alig tudott lelegezni...Mar majdnem mentunk az ugyeletre, de utana egy orszivas utan jobb lett. Megneztem a Nurofen papirjat es az okozhat ilyen gondokat....Most megyunk majd a dokihoz vissza...

Anna - ti milyen gyogyszereket kaptatok?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt!

Mazska,
Sajnálom :cry: Tényleg okozhat babáknak való gyógyszer légzési nehézséget?? Vagy a náthától nem kapott levegőt? Mi a Panadol baby-t szoktuk adni Virágnak, attól még sosem volt problémánk. Na meg most estére csöpögtetek neki Nasivin baby-t, az sokat segít! Jobbulást a kis betegnek!

Sajna én sem aludtam túl jól, éjjel 4kor keltem mert most a hasam nem jó, szaladgáltam a wc-re. Most már elegem van, minden napra jut valami! :evil: :evil: :(

Hát ez a sertésinfluenza dolog engem is kiakaszt, már en sem tudom mit higgyek! De sztem nem fogjuk magunkat beoltatni, túl sok rosszat hallottam az oltásról. De az is lehet hogy én túl vagyok rajta.... :?:

Boni,
Nagyon édesek Zsigi képei! Jobbulást a buksijának!! Azok milyen építőkockák?? A megablocks?

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Boni, édes Csiguszod! :) mit csinált a homokozóban ez a szegény gyermek, hogy mokesza lett!? :) kb., mint Beni. minden napra jut egy sebesülés...

influ. oltatni én sem akarok, eddig sem kaptunk sosem, de remélem, hogy a gyerek nem kapja el. csak ettől rettegek! :S amúgy mi most a multi kid vitamint szedjük dokinéni javaslatára. abban is van minden jóság... egyébként egy e-mail-ben olvastam, szintén erről az oltásról volt szó benne, hogy a D vitamin nagyon kell a szervezetnek, és ugye a mi gyerkőceink eszik is ezt a vitamint! :) tényleg, ti mikor kezditek újra adni nekik!?

Mazska, szegény Laura! :( gyors gyógyulást neki!!!

Dia, van már 1-6 éves kor közötti gyerekeknek való nasivin... én spray-set vettem! nekem egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint a cseppentgetős! és ez 1 évig is eláll felbontást követően, nem csak 6 hétig!!! ;) kicsit gazdaságosabb is!

Andi, mi a baj veled!? te is betegeskedsz!? jövő héten lehet, hogy benevezünk egy állatkerti party-ra! majd írjátok, hogy mikor lesz pontosan! köszi!!!

délután megyünk szomszédhoz pizza-party-ra! :) mi sütjük a másik anyucival együtt, apájáék meg majd jól megeszik! :) jó kis muri lesz!

sophie27

Mazska - nekünk is ilyen gélszerű Nurofent kellett szednünk 3 napig napi 3x. Ezen kívül babának is adható C-vitamint, napi 6 cseppet. Emmának az volt a szerencséje, hogy megállás nélkül tüsszögött, és dőlt belőle a takony már az első naptól, így nem dugult be az orra. Hamar túl is lett rajta, nem úgy, mint én, miután elkaptam tőle.

CsengeAndi - Mi most jöttünk meg az állatkertből.... Nem tudom, visszamegyünk-e, majd meglátom. Nektek jó szórakozást!

Aranyosak a ti fogmosós képeitek is, Boni :). Talán mi is megpróbáljuk akkor fogkrémmel. Egyébként Emma is főleg rágja a fogkefét, de próbálja azért utánozni Ádámot.

sushy

sziasztok!

Mi jó sokáig aludtunk ma aztán játszóztunk és elestünk a motorral, szóval lett egy bazinagy pukli a töki fején. Most alszik de álmában is fogdossa a fülét remélem nem ütötte meg nagyon a fejét és nincs baja. Ahogy felkaptuk már egyből lila volt a pukli Andim egyből dobott le az emeletről fagyasztott borsót és jegeltük. Most várom hogy majd felkeljen mert annyira kiakadt az eséstől hogy már 12kor bealudt a mi ágyunkba velem összebújva, amit nem szokott.

MI cebion multivitamint kezdtünk el szedni, a d -vitamint meg születése óta folyamatosan adom csak néha elfelejtem aztán 2cseppekkel pótoljuk.

Megyünk vasárnap babauszira ! Kiváncsi leszek Áronnak hogy fog tetszeni emlékszik e még a dologra.
Megy még vissza úszni valaki vagy már nem akartok járni?

fogmosást szerintetek fogatlanul és érdemes már gyakorolni ?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mecsi, mi járnánk úszni, de csak jövő szerdán lesz, szóval idén még mi sem voltunk, de fogunk járni. Málnus fogatlanul is szerette rágcsálni a fogkefét, masszírozta szerintem az ínyét. Jobbulást a púpra!

Boni, szuperek a képek! Nagyon édes Zsigusz, és gyógypuszi a homlokára! Látom újra előkerült a nyaklánc :) Azért szerintem a tesó projektet kár ettől függővé tennetek, akkor egyik télen sem lehetne nekiállni....szerintem hajrá :)

Mazska, Dia, jobbulást nektek. Málnus kapott már panadolt, de szerencésre nem volt semmi gondja vele, igaz csak egy két alkalommal. Viszont nagoyn szeretem az adagolóját, mert most a vitamint, azzal az adagolóval olyan ügyesen beveszi Málnus majdnem egyedül!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, nekünk azt mondta a dokinéni, hogy október, november környékén elég elkezdeni a D vitamint újra. Mi jövő héttől kezdjük.

Én Vitacol szirupot + Cebion-t adok Pistikének, a cebion-t azért mert a multivitaminokban nem elég a c-vitamin, ezt most kérdeztem meg a patikustól. Amúgy a Cebion Multi mellé is javasolták. Azért beszélt rá a hölgy a vitacolra, mert állítólag több hatóanyag van benne mint a cebion multiban...nem tudom, lehet.

Amúgy mi is panadol baby-t használunk fájdalomcsillpításra.

k.a.t.i.c.a

Mecsi, jobbulást Áron buksijának!!

Nálunk ez a motorozós téma nem menő, kapott szülinapjára 5 db-ot!! (nem voltam kiakadva, hogy senki nem beszél a másikkal a családban :D mindegy, ajándék lónak, ne nézd a fogát) :D És az 5-ből egy sem tetszik még neki. Ez van. :)

k.a.t.i.c.a

Ajándékról jut eszembe...nem érdekel esetleg valamelyikőtöket, vagy ismerősötöket egy kacagó elmo?? Képzeljétek, rászántuk magunkat, megrendeltük Pocakosnak a játékot. A webáruháztól semmi visszajelzést nem kaptunk, egész héten nem tudtam sehol elérni őket, gondoltam, nem ment át a megrendelésem, ezért a párom ma vatera-n keresztül leütött egy bababolt által forgalmazott elmo-t. Hazahoztuk, épp próbáltuk , amikor jelentkezett a hölgy, hogy akkor megvan az elmo, amit rendeltem, postázza, vagy érte megyünk?? Hát nem lettem ideges!! :( Úgyhogy most van két elmo-nk. Egyiktől szívesen megválnék! :) Ez a mi formánk...

k.a.t.i.c.a

Amíg az előző üzimet elküldtem, jött a párom egy betétlappal a ház elől. Egy ismerőst várt lent, miközben megérkezett a srác, lent beszélgettek, addig a szomszéd hölgyike letolatta az 5 napja vásárolt, szép fekete Mondeo-nkat. :(:(:( Hát mi jön még??

k.a.t.i.c.a

Katica :( :( :(

Mi is három napja azzal ébredünk, hogy tegnapi napnál nem lehet rosszabb, és mindig sikerült :(

Málnus rátenyerelt a kikapcsolt, de még forró villanytűzhelyre :( :( :(

<
sziszka78
Tolna

Katica, eddig Málnus sem tudta hajtani a motort, bár ráüllni szeretett, ma elmentünk a helyi játszóházba, és leleste a gyerekektől, hogy hogyan kell (én hiába tanítgattam neki) hazajött, és azóta tud motorozni....

Hát ma újra kellett a panadol fájdalom csillapító :(

<
sziszka78
Tolna

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Szilvi, akkor lehet hogy a bölcsiben majd ellesi. :)
Amúgy azt mondják sok rossz után sok jó jön...már várjuk! :)

k.a.t.i.c.a

A legfontosabbat nem kérdeztem meg, Szilvi, Málnus kezecskéje hogy van?? Orvoshoz is kellett vinni? Szegénykére nagyon rájár a rúd. :(

k.a.t.i.c.a

Vendég

Sziasztok!
Katica, elég ronda a keze, ügyeleten csak azért voltunk, hogy mutassák meg hogy lehet egy ilyen kicsi kezecskét bekötni, a körülményekhez képest jól viseli, de tegnap nagyon nagyon sírt, csak addig volt csendben amíg vízbe volt a keze, nekem meg a szívem szkadt meg érte, az egész tenyere tiszta hólyag.
Tényleg ránk jár :(
szilvi

<
sziszka78
Tolna

Persze a víz jól hűsíti, az a legjobb. Gondolom már sokmident próbáltatok tenni rá, és utánaolvastatok, de azért adok tippet, hátha erre még nem tláltatok rá.

- Égésre: Apis melifica 15 CH, Arnica montana 9 CH (együtt adagolva)
+ Panthenol vagy Irix spray, v. Phlogosam hab vagy kenöcs

Állítólag ezek a legjobbak.
Jobbulást a kezecskének!!

k.a.t.i.c.a

Sziszka nagyon sajnálom ami Málnussal történt millió gyógypuszi a kiskezecskékre!

Katica nektek mostanába sok pozitiv dolgot :wink:

Zsigacsiga bibije hogy került a szemecskére? Képek nagyon édik , látom ő is imád vezetni. :D

Délelőtt piacoztunk, aztán apájával lement töki motorozni, pukli egész szépen lehúzodott jót tett neki a jegelés. Én meg serteperte konyhába és csirkepörit főztem és pudingot, áronnak meg céklás-almás-burgonyás-csirkét. Délután tervezünk valahova sétálni.

Beleki köszi a kiságyra való lakk tippet , képzeld megcsináltuk és nagyon szép lett.
Márciusba vettünk áronnak egy fenyő macimintás kiságyat amit úgy elcsesztek a felujitással hogy most vettünk erőt magunkon hogy megcsináljuk. Szóval 6 hónap után végre kész már csak össze kell szerelnünk, de még marad a rácsos ágy változat nálunk.

Zsófi a torta kérdésedre válaszolva, Bucsek írt hogy nem jól raktam fel a torta receptem és ő is azt szeretné megcsinálni, priviztünk, aztán most a talin mondta hogy nagyon jó lett a torta. :D

Holnap megyünk úszni alig várom!
mindenkinek szép napsütéses boldog hétvégét!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka, szegény Málnusnak jobbulást!! Remélem lassan jobb napok jönnek Rátok :wink:

Nálunk Apa dolgozik ma, Eni most alszik, holnap meg szüretre megyünk szüleimhez.

Eni egyre többet megy már, a sétáink egyre macerásabbak, mert ki akar szállni, és menne mindenfelé... Ja és a 4.-re is lábon akar feljönni, ami nem nagyon megy még kézen fogva sem, aztán hisztizik ha felveszem...

Kajálással most úgy vagyunk, hogy jól eszik amúgy, csak a főzelékek nem kellenek neki. Ma is evett zöldséglevest, utána meg magába husit, de a főzeléket azt kiköpte :roll:

Laurának továbbra is jobbulást!!

Diának is!!

Meg a kis sebesülteknek ;-)

Katica, 5 motor, az nem semmi :lol: Meg az új kocsi, jajj :shock:

A H1N1 ellen mi se kérünk szerintem oltást, de azért kicsit bizonytalan vagyok, mert hol azt mondják hogy a kismamáknak fontos, hol meg azt, hogy ez is csak olyan, mint egy sima influenza :roll:

Jó hétvégét!!!

yuyu79

Sziasztok!

Ma sajna apának segítenie kell az egyik haverjának költözködni, így ma is egyedül vagyunk :(
Virág szerencsére jól van, még szívom az orrát de ennyi. Én is már sokkal jobban vagyok, mára csak köhögés maradt de az sem vészes.

Sziszka,
Júúúj, szegény Málnus! Jobbulást neki! Remélem hamar rendbe jön! Hogy érte fel a főzőlapot??

Yuyu,
Hát igen, nehéz döntés az biztos. Én sajna több rosszat hallottam erről az oltásról, ráadásul a mi háziorvosunk is ellene van, tehát mi biztos nem oltatjuk be magunkat. Meg lehet hogy én már túl is vagyok rajta!!

Mecsi,
Örülök, hogy jobban van Áron fejecskéje!!

Virág is nagyon szeret már motorozni, ezen a héten tanulta meg szépen hajtani magát. De olyan édes mert ahogyan tolja, a buksiját is mozgatja előre-hátra :)

Kép
Kép
dia123

Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Katica,
Sajnálom a történteket, remélem nem nagy a kár a kocsin! Sajna Virág fél attól az Elmotól, így nem merem megvenni neki. :(

Kép
Kép
dia123

A mi fogmosós képeink :wink: :D
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Sziszka, Málnus kezének jobbulást! ezek az égetésre való spray-k nem hiszem, hogy mind jók gyerkőcnek is... ha lenyalja! mérgező anyagok is vannak benne. pl. a panthenolt tudom, hogy nem ajánlják! de csak mondtak valamit az ügyeleten, hogy mit lehet rá tenni. állítólag a tejföl is jó, főleg napégésre szokták javasolni, és azt nem is baj, ha lenyalogatja!

Katica, sajnálom a szép új autót! :( grrrr. szomszédnak! ELMO ügyben nem segíthetünk... :(

Dia, nagyon ügyes Virágod! Beninek rendes mocija van, de azt még nem tudja hajtani... :( a kerekeit pörgeti, de ennyi kb. meg felöl és leszáll, de a hajtásra még nem jött rá, pedig simán leér a lába!

Julcsi, nálatok is megy a hiszti, ha nem az van, amit ő akar!? :( katasztrófa! ... :) kis akaratos oroszlán kölykök! :)

Cs-andi, köszi a börzés tippet!

Mecsi, áhhá! :) majd mutizz fotót a kiságyról! ügyik vagytok! mármint a felújítás utáni ágyról! :)

ma megyünk családi party-ra, szülinapozás, névnapozás. nektek szép napot! szépen süt a napocska, bár szerintem annyira nagyon meleg nincs kint... :S

na mentem! puszi!

sophie27

Sziasztok!

Mi is vagyunk, sajnos nem jól. Zorkának tegnap hőemije volt, mára láz lett belőle és a nurofen sem nagyon viszi le, most homeopátiát fogok próbálni, az előbb pancsiztunk a mosdóban hidegecske vízben. Nem tudom mi lehet, a fogára gyanakodtam, de létezik, hogy lázas tőle és nem megy le? REmélem semmi új és régi vírus, már csak magam és a pici kukis miatt is.
Jaj úgy sajnálom szegényt, egész reggel az ölemben volt és alig tudott elaludni a láztól. Most alszik, de Nurofent leghamarabb olyan este fél 7 körül adhatok neki.
Drukkoljatok, hogy lemenjen és ne vírus legyen, meg én se kapjam el, mert akkor nem tudom mi lesz, bár én is azt hallottam, hogy csak a magas láz veszélyes a magzatra, de akkor sem hiányzik.
Nem tudom, hogy csináljuk, de Zorcikám mindíg hétvégékre produkál ilyeneket.

Amúgy picúr jól van az AFP nem lett jó, de kiegészítve a bhcg-vel rendben van. Képet most nem tudok hozni, mert a genetikai ultrahangon kizavartak 2 perc után, se képet nem kaptam, sem nem kommentálta az a vén fütyi, hogy mit mér csak sietett így kipaterolt 2 perc után. Azt hogy rendben vagyok a leletről tudtam meg, mert arra rá volt írva, hogy minden ok. Most vagyok a 21. héten és mocorog ezerrel a kiskrapek, bár Zorka amortizálja rendessen kinntről. Strapa gyerek lesz :)

A képek cukik, majd én is dobok ha rendben leszünk már, de drukkoljatok.

Puszi

Ritus

Kép
rituspoc

Mecsi! Örülök, hogy segíthettünk. MElós volt? vagy megérte volna megcsináltatni?

Csandi! Vera! pelenka: www.flexico.hu III. ker., Óbuda, Bokor u. 15-19.
Vendég

Ritus, jobbulást a picurkának!

Dia, nagyon vagány Virág! :)

Pelusakció
érdekel valakit?? A www.pelenkaakcio.hu -n olcsó pelust lehet rendelni. Libero is 15 %-kal olcsóbb, és házhoz is szállítják!!
Amúgy minden nagyon jó áron van náluk.

k.a.t.i.c.a

A mai napunkat tetézte, hogy a tegnap összetört elem ma az M5-ön leesett az autóról és eltalált egy mögöttünk haladó autót...:( Szerencsére úgy tűnik nem lett komoly baja, azért megadtuk az elérhetőségünket, ha mégis lett kár. Hát erre már nem tudtunk mit mondani...

k.a.t.i.c.a

jó estét!

Ritus, jobbulást Zorkának!!! remélem, hogy semmi komoly, és Rátok meg főleg nem lesz veszélyes! herpesszel mizújs? remélem, hogy már túl vagytok rajta. neked Zorkánál sem volt jó az AP-d!? biztosan minden rendben a kis kukissal! ;)

majd hozzál ám képet tényleg!!! meg magadról is pocakosat!

Katica, köszi a linket! nagyon jó kis oldal! az autóval kapcsolatos kálváriátokat pedig nagyon sajnálom! remélem, hogy nem fog hívni a fazon, hogy komolyabb baja lett az autójának! :(

szülinapi-névnapi buli jól sikerült! gyerek készen volt már a fáradtságtól! szóval nehéz vele már ilyenkor. most már megvolt a vacsi, apa el is altatta, így most tettem át a kiságyába a babakocsiból! mi még mindig nem szoktunk le erről... :( mindegy. talán iskolás korában már nem fogjuk babakocsiban altatni! :)

próbáltunk csinálni egy közös családi képet hármunkról. nem sok ilyen készült eddig... hát most is elég viccesre sikeredett! :) mondhatni Beni nem volt éppen túl közreműködő hangulatában! :) ezzel a csodás fotóval :P búcsúzom mára tőletek! jó éjt, és minden babának, mamának és papának átalvós éjszakát kívánok!

Kép

sophie27

Sziasztok csajok!

Köszi a szerdai talit mindenkinek! Remélem máskor is sikerül vmit összehoznunk.
És Mecsinek is hála a nagyon jól sikerült képekért!!! :wink:

Minden babusnak, aki beteg, javulást kívánunk! Puszi Laurának, remélem hamar lemegy a láza, Áron szemöldökére, Málnusnak a tenyerére sok gyógypuszi, és tűnjenek el a hólyagok is!Minden taknyoskának is javulást. És izgulok, hogy Ritus ne kapja el a vírust!Már túl vagy a felén, hipp hipp

Csandinak is megy a drukk a ciszta vagy mióma? miatt! Tuti semmi baj nem lesz.

Mi jól vagyunk, azt leszámítva hogy kishuligán iszonyat nyűgös és hisztis mostanában. Már ezer éve duzzadt az ínye alul, szóval most már ki kell jönnie a fogának, különben nem tudom mit csinálok....

A hormonokkal én is küzdök ezerrel. Feljött 5 r..adt kiló rám (pár nap alatt), amit sehogy nem tudok leadni, a mensim össze vissza jön meg, és most 2 hétig boldogított, persze pöttyözés, 3 nap rendesen, aztán megint pöttyözés, tuti hormon baj nálam is...letelt az 1 év a rákszűrés óta, szóval mennem kell nődokihoz. Bajom csak az, hogy a dokim júliusban szűlt és csak magánrendel szept elejétől heti egyszer, így nem tudom ilyenkor tud a vérvizsgálatot csináltatni a kórházban? Mert vizsgálat nélkül nem kezdek el hormonbogyit szedni, az tuti. Régen nekem a norcolutot írták fel, attól rendesen be is állt a ciklusom.

Már előre féle a rossz időtől, mert itthon már nem nagyon lehet a kiscsávót lekötni...2szer voltunk ma is játszón.

Katica!

Jó h megint Pesten vagytok, tőlünk sem messze, szóval tali nálunk is lehetne.
Autót sajnálom :cry:

Virág nagyon ügyesen motorozik. Önállóan megy már mindenhová?

Na puszi, megyek kardiózok kicsit. Jó lenne ha hatása is lenne :cry:

pöttömpanni

Ja, még Zsófiék családi képét szerettem volna megdícsérni, nekem nagyon tetszik :lol:
Nekünk nincs ilyenünk, sőt képeken is alig vagyok rajta, mert ált. én fényképezek...ha meg apa le akar fotózni, akkor tuti olyankor amikor még mosakodni sem volt időm, hajam merő zsír stb stb :lol:
Na akkor köszi inkább nem :wink:

Na tényleg tekerek egyet, mert megint hajnalig fogom nyomni, ha huligán engedi.

Jó éjt mindenkinek.

pöttömpanni

Au elfelejtettem...Sziszkának ezer köszönet a sok zenéért, mi is letöltögettük, bár még nem hallgattuk meg, nem volt időm kiírni cdre.

pöttömpanni

Jo reggelt!

Lauranak szerencsere le ment a laza 3 nap utan, tegnap mar eleg aktiv es jokedvu volt. Most viszont tele van kiutesekkel - lehet hogy tenyleg ez a 3 napos laz betegseg? Akinek volt, a kiutesek meddig tartottak? NEkunk most a has van tele, apro csalanszeru kiutessel...

Malnusnak gyogypuszik a kezere, remelem hamar rendbe jon es mostmar nem lesz semmi.

Katica - auto :( Nekunk juniusba tortek ossze a par honapos autonkat - a teljes eleje lement. Azota is varjuk a rendori hatarozatot, mar voltunk meghallgatason, legalabb az alapjan ugy tunik, hogy talan visszakapjuk a penzunket a CASCO-tol...

Ha meggyogyultunk teljesen - jo lenne majd osszehozni a talalkozot itt a kornyeken, Pottom, veletek is jo lenne talalkozni.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Hát túlvagyunk az éjszakán, nem kívánom senkinek.
Este 38,4 volt a láza fűtőfürdő vés nurofen után nem ment le csak fel, ugye mást nem lehetett adni, mert a germicid kúp és a nurofen között kell 4-5 óra, szóval ügyeletet hívtam azt tanácsolták borogatás az egész testére, ha átmelegszik leszedni kirázni, újra 40 percen keresztül. Szegénykém oyan keservese üvöltött. 40 perc után lement a lázmérő szerint 37,6-ra, de utánna rögtön vissza, úgyhogy éjjel egykor ment a germicid és attól lement, most nem lázas, a reggeli tápiját megitta, de azóta bármit kínálok még meg sem kóstolja és öklendezik. Most alszik, de nem tudom mi lesz ebből, remélem legalább inni fog, holnap meg hívom ki a dokit. Én jól vagyok remélem nem kaptam-kapom el. A pöttyöktől tartok, az rám veszélyes, vagy ez nem?

Na addig szerkesztek pár képet, de csak Zorkáról tudok, mert töki csak uh képen van, az most hosszadalmas lenne, majd máskor.

Ritus

Kép
rituspoc

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Mazska!

Ez egész biztosan a 3 napos láz volt. :)

Sziszka!

Istenem szegény Málnus! Annyira sajnálom, hogy megint rá ill. rátok jár a rúd! Csak vége lesz már ennek! Jobbulást a kicsi lánynak, neked meg kitartás!

A többi beteg babának is jobbulást!

Mi is szenvedünk egy kicsit, Imi nagyon megfázott, de eddig fura módon nem fertözött meg senkit, pedig minden irányban tüsszög és köhög. Emiatt egy éjszakát nem is aludtam, most már nagyon ki vagyok purcanva, mert iszonyat hajtós egy hét volt.

Voltam segíteni a bababörzén, de nem volt egy nagy eresztés. Sziszka! Megint nem lett széked, mert ami volt, annak nem volt keresztpántja, ami a babát fogja, így nem hoztam el. Más meg nem volt, pedig 3 helyen voltam tegnap.
Feltünö, hogy az árak egyre durvábbak lettek az évek során, a minöség egyre gyengébb és idén elöször a mennyiség is a felére redukálódott a szokottnak.
Én nem igazán tudok ruhákat túrni, mert allergiás vagyok a porra és a sok ruhától rögtön megered az orrom.
Eninek találtam 3 nadrágot, 2 pulcsit és egy hosszú ujjú felsöt, Iminek egy pár új tornacipöt, Regönek két alsóinget, vettem egy kupac könyvet, sok playmobilt, egy babaágyat a csajok babáinak (újonnan az az ágy 45 euro!, most meg volt 4), egy lábzsákot Döncinek télire a babakocsiba, mert a másik 3 gyerek után beadta a kulcsot cipzár tekintetében (azt is használtam vettem anno), aztán ennyi. Sziszka lego nagyon drága volt, nem vettem meg, mert annyit nem ér meg.

Pár cucctól nekem is sikerült végre megszabadulnom, de a zöme megmaradt a holminak, mehet a következö körbe. Ha valakit ruhák is érdekelnek a játékokon kívül, csápoljon és küldök priviben képeket.

A gyerekek nagyon türelmesek voltak, de. Regövel és Döncivel, du. mind a négy aprósággal voltunk segíteni beszortírozni, tegnap meg Enivel és Döncivel visszaszortírozni. Kaptunk egy nagy tálca sütit is a megmaradt sütikböl, most azt eszi az egész család.

Ma szeretnék egy kis nyugalmat, vasalnom kell sürgösen, mert szó szerint hegyekben áll!

Sziszka megint neked a kérdésedre válaszolva: pénteken voltam bent az iskolában, beszéltem a tanárnövel. Ez a hét lényegesen jobb volt, mint az elözö. Megvitattuk Eni erösségeit és gyengéit, helyesek a megfigyelései a teljesítménye tekintetében, de emberileg nem érintik meg egymást. Eni nem nyílik ki elötte, nincs benne bizalma, ö meg nem tud Enivel mit kezdeni, de talán a jövöben kicsit iparkodni fog a helyes hangot megtalálni! Összességében pozitív beszélgetés volt, megérte bemenni. Mondta, hogy látszik Eni teljesítményén, hogy valami pozitív fejlödés történt a nyári szünet alatt. Mondtam, hogy mert olvasni magától gyakorolt, matekot meg velem minden nap. Azt is mondta, hogy németben nagyon jó és a helyesírása is feltünöen jó korához képest. Mondtam, hogy ez azért van, mert a kezdetektöl ügyelünk arra, hogy ha ír, akkor azt helyesen, mert különben helytelenül rögzül.

Mi nem oltatunk sertésvész ellen, a nomrál szezonálisban is legalább annyian halnak meg, mint ebben és arról senki se tesz említést, pedig közismert tény. Reméljük a legjobbakat mindannyiunk számára! Annyi más kín is van, amire nem számít az ember és bármikor elviheti. Annak, hogy pl. autóbalesetben meghaljunk statisztikai szempontból lényegesen nagyobb az esélyünk, mint a sertésvészben elpusztulni.

Zsófi!

Nagyon édes a családi kép, ahogy Beni fönök trónol mindennek közepén. :)

Virág is csuda édes, Csiguszról nem is beszélve! Jobbulást a mokesznak. Áronnak szintén dudormentes vasárnapot!

Mentem a millió dolgom után szaladgálni.

Barbi

Hát ennyi röviden.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat!

Ritus,
Jobbulást nektek! Szegény Zorka! :(

Mazska,
Örülök, hogy jobban van Laura! Ez tényleg úgy tűnik, mint a 3 napos láz. Úgy tudom, hogy néhány napig tartanak a kiütések, aztán leszáradnak. Tudtommal nem kell kenni semmivel, de tapaszt anyucik biztos kijavítanak, ha nem így van.

Pöttöm,
Sajnálom a hormonális dolgot, nem lehet kellemes :cry: Valahogyan mindenképpen menj el dokihoz! Jobbulást neked! Szegény Nono is küzd a fogicával? Virágnak is bevan már rég duzzadva alul, mindig rág is ott a helyén, de még neki sem bújt ki. Úgy sajnálom őket, biztos nagyon kellemetlen! De a fogorvos szerint inkább viszket mint fáj nekik, de hát az is rossz! :roll:
Igen, most már tulajdonképpen önállóan jár Virág, persze még sok popsira esés van, de már tud sokáig menni. Egy hét alatt megtanult felállni egyedül és azóta száguld! :wink:

Zsófi,
Nagyon édes a családi fotó! Majd Beni egy jobb napján készítetek egy másik fotót, de ez is nagyon vagány! :wink:

Ma megyünk a Vecsési káposzta fesztiválra, elvileg nagyon jó szokott lenni, sok gyerekprogrammal na meg káááposztával! :D :D Szép napot mindenkinek!!

Kép
Kép
dia123

adós vagyok gátas képekkel, ezekből egy pár, de ezek kicsik, megvannak eredeti méretben is, ha kéritek

Kép
rituspoc

hahó! Mi is megvagyunk.

ritus: nem lehet, hogy Zorkának is ez a három napos vírusa van? A pöttyök szerintem csak a láz utóhatásai, úgyhogy szerintem rád nem veszélyes, de azért dokit is kérdezd meg.

mazska: szerintem Laurának meg biztosan a három napos lázvírusa volt. Ugyanezek voltak Csabinál is. A pöttyök két nap után elmúltak, nem kell vele semmit csinálni.

Én egy hétig egyedül voltam itthon kismanóval, mert apja elment Oktoberfestre, meg csapatépítő céges bulira. És egész jól éreztem magam itthon. :)
Csabi is jól aludt három napig, aztán persze megint két napig ébredt éjjel sokszor és nem akart visszaaludni. Ma éjszaka meg megint jól aludt. A fene érti ezt már....viszont elkezdtem neki adni Nestlé Junior 1+ tejitalt esténként és nagyon szereti, úgy benyomja, hogy csak na :)
lehet, hogy ettől alszik jól....de én már nem mondok semmit inkább az alvásról.

viszont a nyitott ágyat egész jól bírja Csabi, egyszer esett eddig ki, mert eldőlt az odatámasztott párna, de már kifejlesztettem egy másik technikát.

zsófi: tök jó a családi hármaskép :) Aranyosak vagytok, a kis császárral a trónon középen :) nálunk is van hiszti, nyugi!!!! :)

Kép Rosszcsont a Kopaszin
Kép

Kép Uncsitesóval imádják egymást :)
lei

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

még van pár, csak hirtelen ezeket feldobtam

Kép
rituspoc

hát lehet ez is a lázvírus, remélem mostmár rendben lesz.

Na közben mivel mindenki alszik, beszerkesztettem töki képét, ami 1 hónapja volt a 17. héten 4D-ben. És még két kép Zorciról, mert ezeket muszály megmutatnom Az egyiken az én bandatagom, a másikon locsolja egyedül a betont a pincénken, szóval hatékonyan résztvesz az építkezésben Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: