A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Már megint enyém a laptető! :)
Szimbáék! Duplán a tiétek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata! Te csak az inszeminációalatt mentél volna fizetetlen szabira?
Vagy már az ovuláció indukció alatt is?
kislibus

Kislibus,
ha gyulladás van mindenképpen emlísd meg.
gondolom amúgy is vinned kéne a leletet nem?
bár Téged az ovuval nem kell műteni, de ha sikeres lesz , márpedig annak kell lennie, akkor baba mellett nem lenne jó ,ha gyógyszeres kezelést kéne kapnod.
miciona

Kati!
Bocsi, azt hittem már ezen a héten. A jövő hét még olyan messze van.
kislibus

Kata,
Téged kellett helyettesíteni vkinek a munkahelyeden, vagy meg tudták oldani, hogy vki átvette a munkád?
miciona

Kislibus!
Én az ovukat megoldottam, szabi, meg fals betegállomány - persze a körzeti doki tudott mindenről - aztán még az első inszemet is el tudtam "lógni", de aztán a másodikat kénytelen voltam bevallani, mert elfogyott a szabi, és elég feltűnő lett volna minden hónapban betegnek lenni! Szóval én bementem hozzá, Vass dokitól kértem még anno egy igazolást, hogy hová és miért járok, és ezt a főnököm el is fogadta! Sőt mondta, hogy nem kell bizonygatni!
És most hogy kiderült, hogy kismami vagyok, majdnem elsírta magát gratulált és még az első "fényképünket" is meg akarta nézni!
Azokon a napokon nem mentem dolgozni, amikor mentem UH-ra, a többin dolgoztam. Összeszámoltuk, hogy összesen hány nap lesz, és egy folyamatos hét betegállományt írattam ki a házi orvossal! :) Hát ennyi a történet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona!
A progeszteron inj egy olajos injekció amit izomba kell adni,ezt te/ti
nem tudjátok beadni.Nem olyan egyszerü mint a subcután amit a pocitokba be tudtok magatoknak adni.Ehhez szakember kell. Nyugodtan szóljál amikor aktuális.

szurikáta
szurikáta56

Miciona!
Én csak azokon a napokon nem voltam amikor UH volt. A többin ott voltam! :) Persze én már előre tudtam, és jó előre is dolgoztam, hogy ha mód van rá akkor ne nagyon tornyosuljon a munkám! Hát így is lett. Aztán most már nem nagyon szeretnék menni, még kb. az október aztán nem nagyon akarok menni! Tudod bejönnek ezek a nyálkás idők, meg azért napi közel 2 órát utazom, az sem tesz jót. Sőt ma már észre vettem, hogy 1 körül majdnem leragadtak a szemeim, alig tudtam nyitva tartani! Szóval az álomkóros manó engem is megtalált! Alig vártam, hogy hazaérjek, és ledőljek egy picit. Olyan jól esett, pedig csak 30 perc volt!

Kép

KépKép
ercsikati

Szurikáta,
köszönöm! Remélem hamarosan! Holnap kiderül a hepatológus mit mond ad-e igazolást amit elfogad Dévai, hogy kezdhessek.
miciona

Miciona! Azért gondoltam, hogy megmutatom, mert a vesém fájt, belázasodtam, ez hugyúti problémára utalt. Hát ez nem egészen bizonyosodott be, bár van baci a vizeletemben. Éshát nem kizárt, hogy ilyenkor kellhet egy kenet.
Az az igazság, hogy nem hiszem, hogy sikerült. Láz, vesegörcs a 22-ik ciklusnapon, és folyamatos barnás vérzésem van a 20. ciklusnaptól. Reálisan nézve nem ezt hívják nyerő hónapnak.
kislibus

Katus,
ha megkapod a kiskönyved szerintem se mászkélj már, neked elég kibumlizni a városból.
A szabikkal most én is bajban vagyok, mert ugyan van bőven, be is osztottam stimu+ utánna 10 nap ,erre Apánk felborított mindent, hogy nem engedett kezdeni.
Tudod hol dolgozom, olyan nehéz megoldani ,hogy a beosztást átvariáljam.
Különben nálunk is láttam már úgy kirúgni embert, hogy simán megtámadhatta volna jogilag, csak sokan nem járnak utána.
miciona

Kislibus,
mikor kell menned?
Bízzunk benne, hogy sikerült!!
Mi következne ,ha mégsem? Ovu vagy inszem?
miciona

Mici!
Igen. Egyébként faramuci helyzet, mert elvileg nem rúghatnak ki olyan indokkal, hogy létszámleépítés, meg hasolnók! De úgy gondolom, ha valaki el akarnak távolítani a székéből úgyis megteszik. Ha meg megtámadod, és meg is nyered? Dolgoznál olyan helyen ahol nem látnak szívesen? Gondolom nem! :( Hát így megy ez. Nekem szerencsém van a főnökömmel! Amit nem gondoltam volna!
Tudom, hogy milyen nehéz átvariálni a beosztást, de azért maradj otthon majd amennyit csak tudsz! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kislibus!
Sajnos pont a két fiú anyfüggő,nem merem ilyen messzire elhozni őket (Békéscsabán laknak )az anyjuk nélkül. Az egyik lisztérzékeny azért is vagyok óvatos vele
a másik még kicsi ehhez :) most volt 3 éves.
A lányoknál az egyik itt lakik pesten, ó szokott jönni a másik lenn,de volt már itt 1 hétig és nagyon jól érezte magát.

szurikáta
szurikáta56

Hello Fiú - hello Lányok!

Itt Sajo, mint Sajo! Végre nethez jutottam a Névbitorló Asszony mellett!
Hála az égnek,
Zajlik az élet itt a fórumon!

Először is NAGYON NAGY GRATULA KATÁNAK ÉS MELINEK !!!!!!!!!!!!!
("csak halkan gratuláljatok" - na persze!)
Azért is HURRÁ!!!!! HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!

Eltünésem oka az, hogy Jucusom Rák aszcendense behátrált a programba! Én meg bevágtam a durcit!
Hétfőn éjszaka képtelen voltam aludni,(egész éjszaka az utcákat róttam) mert attól féltem, hogy megint valami okból lekéssük az indulást. A kedd reggeli vérvételt még sikerült, kidurcáskodni, aztán jött a parázás a méhszondától! Egy hősies (NŐIES) kedd esti próbálkozás kudarca végképp megerősítette abbéli meggyőződésemet, hogy ez nekünk nem fog menni!

ITT KÖSZÖNNÉM MEG MINDANNYIOTOKNAK A SOK SEGÍTSÉGET, MELY VÉGÜL IS JUCUSOMAT SZERDA ESTE ELVEZÉRELTE A KEZELŐSZÉKBE!!!

És láss csodát: Dévai, Zsuzsika és a feleségem késő este ott nevetgéltek, meg viccelődtek a rendelőben! :twisted: :shock:
A sok parázás dacára se fájdalom, se szenvedés! :oops: :wink:
( Bevallom titkon bíztam benne, hogy így lesz!!! ) :roll: :lol:

VÉGÜL IS RETTENETESEN, OLTÁRIAN BÜSZKE VAGYOK RÁ, HOGY LEGYŐZTE A FÉLELMEIT!

Ha holnap reggel feljutunk az intézetbe, (Ó ADD MEG ISTENEM) és megkapja az első szurit, ELINDULUNK AZ ELSŐ ICSIVEL!!!

Bevallom az első programtól nem várok nagy sikert, de legalább jó pár tapasztalattal gazdagabbak leszünk!

Bocsánat, hogy nem reagálok egy csomó történésre, de annyira izgulok már napok óta, hogy még a munkámat is hanyagolom!
Azért azt muszáj elmondanom, hogy örülök Szimba műtét halasztásásnak, (őrültség lett volna belevágni!) és fel vagyok háborodva Renna álásvesztése miatt! :twisted:

Szimba!
Mi a véleményed a teniszről, mint mozgásformáról stimu kapcsán?

Szép álmokat!

Sajo
sajo

Miciona! Mennem akkor kell, ha megjön, vagy ha nem jön meg. Ha megjön, akkor jövő kedd, vagy szerda. Amikorra időpontot ad. Megint ovu. indukció lesz, mert átjárható vagyok, nem gyilkolászom le a spermiumokat és nem elég rossz a speraképünk...

Szurikáta! Szerintem azért érdemes lenne a fiúkkal is próbálkozni. (Ha mást nem anyukáikkal együtt.) Anyósomat szegényt úgy sajnáltam idén nyáron, mert a párom bátyjának a kislánya most először jött hozzá nyaralni pestre. A lány 12 éves, és bizony az elmúlt 12 évet nem tudták behozni. Nem értették meg egymást, anyósom nem tudta hogyan kell bánni egy lánnyal (neki csak fiúk vannak és csak a fiú unokákat kapta meg eddig ).

Ercsikati! Köszi, hogy leirtad, én nagyon sokszor érzem, hogy nekem sokkal könnyebb lenne itthon kivárni azt a két hetet, ami a beágyazódásra szolgál. Nem lennék olyan stresszes, meg fáradt.
kislibus

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajó! Köszönöm nektek,hogy ilyenek vagytok ti férfiak! Jó olvasni titeket(Sajo-Szimba)
Megy a drukk a holnapi első szurihoz! +++++++++++++++++++
ritu75

Kislibus!
A kapcsolatunk rendszeres és nagyon jó.Ök is jönnek és persze én is szoktam menni hozzájuk. Most hétvégén is jönnek :) Tudod elég elfoglat vagyok szerencsére de rájuk kell időt szakítani.

szurikáta
szurikáta56

Lányok, Fiúk!

Segítenétek abban - hátha valamelyikőtök tudja, hogy az Istenhegyin lehet kártyával fizetni?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Miciona,

köszi, hogy megírtad Dévai reakcióját a májértékeidre...Ezen felbuzdulva tegnap egész este azt kerestem a neten, hogy mivel tudnék segíteni magamon, hogy elkerüljem a hepatológust és mégis lombikozhassam.(nem a dokitól félek, csak időm nincsen még oda is elmenni) Nekem nem olyan magasak az értékeim, de felette vannak a megengedetteknek. Általában azt találtam, hogy a máriatövismag olaj segít eme problémán. Mivel most októberben úgysem tudunk indulni, mert csak 29-n kapok gyogyót a bacikra, megpróbálom olaj kivonattal meg májvédő teával levinni az értékeket. Max elmegyek egy újabb csapolásra október végén.

modrooka

Modrooka,
igen lehet kártyával fizetni, mi is mindig kártyázunk.... jó éjt mindenkinek!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Akinek van egy kis ideje, az alábbi linkre kattintva dobjon egy szavazatot Mikey-ra! Köszönöm!

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... word=mikey

Kép

KépKép
ercsikati

jó reggelt!
indulunk a dévaiba, az első szuri beadására. nagyon félek. önző módon féltem a kis tyúxaros életemet.
szimba: miért írtad, hogy 4 tüszőnél nem lehet hiperstimu? a 4 az sok, vagy kevés?
napi 50 dkg hús az nyersen, vagy elkészítve értendő? elkészítve majdnem csak fele annyi gramm.
köszi mindenkinek a bíztatást, sajnos így is pocsékul érzem magam lelkileg.
miciona: sajo rosszul írta, hétfőn voltunk a dévaiban, akkor "szöktem" meg. kedden máshol voltam... :mrgreen:
sajo

Sajo!
Szorítok az első szurihoz! Meglátod túléled! Én Para voltam, aztán megszoktam! :) ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! Jó reggelt!

Rencsi, köszönöm!:-)

modrooka

Sziasztok.

szurikáta:látom jó hogy feltettem neked a kérdésem.Mindenki meglepődött!!! Én is!!! Nem is gondoltam.Dehogy vagy öregasszony hisz olyan fiatalos vagy!!!! :lol: De jó,mennyi lombikbabád van!!! :lol:
És a gyerekeidhez,unokáidhoz is GRATULA!!!! :lol:

Katám:én is gondoltam a babonára de aztán mégsem foglalkoztam vele.Jöjjön aminek jönnie kell. :lol:

sajoék:minden rendbe lesz veletek!!! Nem kell parázni majd meglátjátok. :lol:

uzsuzs:BOLDOG ÉVFORDULÓT!!! És is GonalF-es voltam a Kaáliba.Aztán apánktól már Puregont kaptam ami jobban bevált!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Helló mindenki! Egyelőre nem vagyok észnél az izgalomtól! Hívtak az Istenhegyiből...sokat javult az eredményem 1:5000akármennyihez lett az új érték! Tehát NEGATÍV!!! Annyira boldog vagyok, még a pozitív tesztnél sem voltam ennyire.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Ez SZUPER hír! Gratulálok!
El tudom képzelni mennyire boldog vagy! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi Kata! Hogy vagy? Mikor is kell menned újra? akkor már nem csak petezsák lesz, hanem kis bogyeszka is!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia!
Köszi,nagyon kedves vagy. Mindig meglepődnek mikor kiderül hogy ki is vagyok :) :) Ez így volt a tavaly-tavalyelőtti fórumozókkal is.
Jucus!
Na milyenek az első szuris tapasztalatok?
Moncsi!
Ez nagyon jó hír.Mostmár remélem no para :)

szurikáta
szurikáta56

Igen, Szurika! Már előre készülsz mindig, valld be! Ez egy jól bevált műsorszámod...nekem tetszik!! :lol: :lol:

Most már sok baj nem lehet! Még a genetikai okozhatna kellemetlen meglepetést, de miért is tenné??? Meg később a műtött méhszájammal lehetnek gondok, de arra Apánk odafigyel.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi: Drakulálunk a szuper eredményhez! :D 8) (Ugye megmondtam... :wink: )

Jucus: a teniszből sok kéne ahhoz, hogy a futással felérjen és nem gondolom, hogy van naponta 2-3 órád teniszezni. Mi is kipróbáltunk jó pár dolgot, de egyik sem volt hatékony. Bármilyen, nyugdíjas stílusban előadott sport sem jó, mert itt pont a pörgetés a lényeg, a vérkeringés fokozása és ehhez izommunka kell, na meg szapora pulzus.
4-nél azért nem lehet hiperstimu, mert kevés. (Ez általában csak 10 felett jellemző.) 4 tüszőhöz felesleges fél Kg hús naponta. A rendszeresség a lényeg, tehát az, hogy mindegyik étkezésnél vigyél be fehérjét, de őrült mennyiség nem szükséges. 8)
szimba

szimba: 4-ből akkor nem is lehet gyerek..? mit tegyek, hogy 10 tüszőm legyen?
teniszezni sajnos csak 1-2 órám van, viszont az én pulzusom állandóan 100 körül van, ha ettől kevesebb, akkor álmos vagyok. nem baj, majd sajóval este futunk.
a hús lecsúszik, egy jó kis steak nagy salátával a "le jardin de paris" -ban (ajánlom mindenkinek az éttermet), meg apu marhapörköltje utolérhetetlen.
az első szurik rosszabbak voltak, mint a szonda. ágika akarta beadni, de ő -bocsánat érte- nem a kedvencem. aztán szerencsére jött zsuzsa, és pillanatok alatt készen voltunk. aki nem határozott velem szemben, annak nincs esélye nálam. holnap reggel sztem sajó adja majd be, én még odanézni sem merek.
sajo

Jucus,
a kezdő tüszőszámból nagyon nem lehet varázsolni sokkal többet én úgy tudom. Esetleg beindul egy-egy amit nem látott Apánk.
Ezen ne izgulj, nekem 5 induló volt januárban és ugyanúgy visszakaptam kettőt. mint a akinek 12 volt. Próbáld meg Maját elkapni a szuribeadásra, szerintem ő is ügyes.
Az ,hogy nincs 10 tüsződ, az azt is jelenti, hogy nem valószínű, hogy túlstimulált legyél, tehát még egy tányező kilőve, amitől tartanod kéne.

Szurikáta,
én tudtam ám, hogy Te ki vagy , mert tavaly nyáron mielőtt beregisztráltam visszaolvastam a fórumot, csak sokáig azt hittem, hogy ott dolgozol Dévainál azért ismer minden lány a fórumról.

Moncsi,
örülök, hogy jók lettek az eredményeitek!
Ez azt jelenti, hogy akkor nem indokolt az amino? Ha jól emlékszem Te sem szerettél volna menni?!

Modrooka,
Nekm sem túl magas a GPT-m 59 volt , de már tavaly is, ezért küldött el Apánk és nem engedett kezdeni. Ma voltam a hepatológusnál. Valószínű attól van, hogy a prolaktin miatt meghíztam pár hónapon belül hirtelen és kialakult egy zsírmáj nevű kór. Kezelése: diéta, mozgás
Azért még megyek uh-ra, immunológiai teszt, és ha esetleg lenne vmi megnézik fibroscan eljárással. Kifogtam egy Apánk alaposságú dokit, igaz fizetős hely, de ha szükséged lenne rá megadom a címet.
miciona

sajó-jucus
1-ből is lehet gyerek :lol: , szinte mindenki "igy csinálja" aki spontán lesz terhes :lol:
Azért cél a minnél több tűsző elérése, hogy leszivás után minnél többet meg tudjanak termékenyiteni amiből minnél több embrike jöjjön létre, amiket esetleg le lehet fagyasztani, túl lehet tenyészteni, stb,
Én nem iszek a minnél több , annál jobb szisztémában(bár azt hiszem pont julcsikánál ez vállt, be..), én abban hiszek, hogy legyen elég, de az megfelelő méretű, szerkezetű, stb legyen.
Nekem az utolsónál 8-at szivtak le és 3-at kaptam vissza ebből lett a két kisbabám :lol: :lol:
Egyébként én mindig úgy gondoltam, hogy a tovább tenyésztés a tuti módszer, közben az élet igazolta, hogy nem az, mivel én most 3 naposan kaptam vissza őket és gyönyörűen fejlődtek, megtapadtak bennem, nem kellett hozzá az a kis üveg tégely vagy micsoda, amibe tovább tenyésztették volna. :lol:
chilike1

miciona
Ja én is úgy gondolom, hogy ez a megemelkedett érték nálami is a hirtelen hizás+ mozgásszegény életmód miatt alakult ki+ a babáim szervezetét is én méregtelenitem, szóval van munkája a májamnak, most bőven... :lol:
a diétánál én azt olvastam, hogy kerülni kell a húst, apánk féle diéta pedig napi 2 hús+3alma- :roll: -na jó ezt azért nem tartom be, ha őszinte akarok lenni, de ez az egyek húst vagy ne egyek azért nagy kérdés :roll:
neked milyen diétát javasoltak? :wink:
chilike1

Chilike,
még semmi speckó diétát nem javallott, de azért ,mert még a vizsgálatokat most megyek megcsináltatni. Nem mindegy mi okozza a problémát. Az alkohol kizárva, de sajna most nem is ihatok pedig hétvégén Etyeki Kezes-Lábas :(((
Igazából amit a neten olvastam az összecseng Dévai diétájával, mert a glükóz-szint emelkedése miatt a szénhidrátot kell kizárni.
Nekem a koleszterinem alacsony ,épp eléri a határt. Szerintem ne aggódj a husik miatt, amúgy is maga a fogyás a lényeg, az meg legkönnyebben a szh-át kiiktatásával lehet elérni.
Tényleg a mozgásról mit mond Dévisz a kismamáknak??
Van amit tilt és van amit elvár?
miciona

miciona
Hát az ital nálam is kizárva :lol: :lol:
Mi is tervezzük, illetve terveztük, hogy megyünk az Etyekire, csak olyan hatalmas a sor amig bejut az ember, hogy lehet, hogy most lemondok róla.
Nekem a terhesség alatti fogyás kicsit morbid, nem mintha ragaszkodnék a súlyomhoz, vagy a súlyfeleslegemhez, de én ttira szétparáznám magam, hogy a babákkal azér minden rendben van-e úgy ha fogyok. Szóval én inkább arra próbálok törekedni, hogy ne hizzak sokat, főleg ne hirtelen :wink:
Egyenlőre a tornát nem engedte eddig-majd lehet a 20. hét után. Van itthon elliptikus trénerem, azt szeretném csinálni, majd ha megyek hozzá legközelebb rákérdezek. De semi olyat nem lehet csinálni egyébként amit háton/hason kell végezni és a hasizmot igénybe veszi
chilike1

Üdv Mindenkinek!

Most értünk haza Dévaitól,ma volt a punkció.
6-an vannak.Holnap telefon,aztán gondolom vasárnap is.
(multkor is így volt)Hétfőn pedig visszakapjuk őket.
Állítólag sokan leszünk,mert a szerdaiak is hétfőn jönnek transzferre.
Majd még hétfőn jelentkezem,addig is pussz mindenkinek!

Évi

Katica
évi7104

Évi,
nagyon szoritok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

évi
húú de szupi :lol: , irj majd holnap hányan vannak a picikéid :wink:
chilike1

Évi holnapra ++++++++++++++++++
sajnos csak kedden leszek újra gép közelben, de hétfőre üzenem Dévisznek jól ragasztozza be Őket (legalább kettőt) és kössön rájuk biztonsági övet is 9 hónapra :)))
miciona

Szimba! Tudom, tudom...ezentúl minden szavad elhiszem!

Küldtem a gmailre egy levelet, ami a Lenkei doki nyilatkozatát tartalmazza a H1N1-ről. Akit érdekel, olvassa el!

Évi! Nagyon drukkolok én is!

Drágaságok! Holnap megyünk az öcsémék 2. lányát keresztelni, csak vasárnap du. tudok jönni!
Csókok és szép hétvégét MINDENKINEK!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Szeretném kérdezni, volt-e már valakinek punkciója altatás nélkül?Talán Chilike írt erről valami negatívat.
Zug-üzemmódban olvaslak, olvastalak Titeket, de a második sikertelen után visszavonultam. Amúgy harmadik ICSI Apánknál október közepén. Az első két altatást nagyon nehezen viseltem...lehet, hogy csak altatás nélkül lehet a következőt. Jó olvasni, hogy legalább Ti ilyen szerencsések vagytok.
Előre is köszi,
R.
rozsafa

rózsafa
te is ilye szerencsés leszel hamarosan, majd meglátod :wink:
igen én az elsőnél nem kértem altatást, mert féltem az altatótól.
3-at tudtak leszivni, szóval igy csak 3x szúrtak, amit azért ki lehetett birni, azért annyira nem volt szőrnyű, de kellemes se. Inkább csak elég vastag az a tű amivel leszivják és nem szabad megmozdulni, erre nagyon oda kell figyelni, mert bármidet átszúrhatják, ha csak kicsit is megrezzensz.
A többinél már kérem altatást én is, amikor 8-at szivtak le azt már nem vállaltam. Mondjuk én viszonylag kemény nőci vagyok, fegyelmezett, volt már más műtétem is (szépészeti) aminél szintén nem kértem altatást, csak érzéstelenitést, de az nagyon szar volt. Szóval, ha ahhoz viszonyitom azért ezt könnyebben viseltem, de ez se kellemes. Sztem attól függ hányszor szúrnak, egy párat azért ki lehet birni. :wink:
Az altatástól én is mindig nagyon szarul voltam, hányinger, fejfájás, stb.
chilike1

Lányok-fiúk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !

Nem meséltem még nektek, de most megteszem, nem ilyen téma, de szeretném kiadni magaból. A tesóm ( 21 éves ) már kb. 1 hónapja kórházban van ( rossz vérkép, lábfájás, láz, stb. ) és nem tduták mi baja is lehet. Rengeteg vizsgálatot elvégeztek és nem találták a tünetek okát. Hát tegnap sajnos vagy szerencsére, nem tudom melyik a jobb, kiderült és az egész családot sokkolta a hír: leukémiás. Teljesen ki van mindenki, de előtte próbáljuk tartani magunkat, mert most nagyon kell harcolnia, hogy meggyógyuljon. Remélem nincs, de ha valakinek van tapasztalata (családban stb. ) ezzel a betegséggel, dobnátok egy privit? Tegnap fel is vitték a SOTE-ra, hétfőn lesz még 1 csontvelővizsgálat és akkor mondja meg a prof.asszony,hogy hogyan tovább. Szorítsatok majd hétfőre! Nem tudom miért ver minket ennyire a sors! 2 év e sógornőmet veszetettük el vastagbélrákba, nekem ez a hülye endó, ami miatt nem jön össze a baba, most meg szegény tesó. Nagyon ki vagyok borulva! De harcolni fogunk együtt és ő meg fog gyógyulni!
Most megyünk is hozzá Pestre, majd írok.

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs, sokkolt ami írtál. Nagyon sajnálom, ez borzasztó. :cry: :cry: :cry:
De természetesen meg fog gyógyulni, és minden rendben lesz.
Írj, hogy hogy van, és nagyon drukkolok nektek.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Moncsiga!
Köszönöm jól vagyok! Bár álommanó, és klotyómanó már látogat elég sűrűn! :) Jövő héten pénteken megyünk, addigra remélhetőleg szívhang is lesz. Akkor kb. 6,5 hetes leszek!
A genetika miatt ne aggódj! :) Nem lesz gond! A szemhéjadon meg Apánk rajta tartja a szemét! :):D :wink: Azért én szorítok, hogy genetikán is minden rendben legyen! Mikor mentek?

Uzsuzs!
Nagyon sajnálom a tesódat, de viszont a hozzáállásod nagyon nagyon jó! Nem szabad feladni! Miért is adnátok fel? :) Minden rendben lesz, és nemsokára a tesód elhagyhatja a kórházat, Te pedig pocakosan várod őt haza! :) szorítok a hétfőhöz, és persze gondolok rátok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! :)

Bodzi!
Köszönöm amiket küldtél! Várom amiket még találsz, és esetleg eszedbe jutok róla! :)

Melánia!
Hogy vagy? Drukkolok a hétfőre!

Melcsi!
Hogy rohan az idő! :) Apám, már lassan a 36. héten vagy! :) Annyira jó! Mikor mész újabb vizsgálatra? És mi lesz az?

Évi!
Gratula a 6. bogyóhoz, és persze várjuk a telefont a további történésekről és fejleményekről! :)

Legyen szép napotok! :) Az idő kint csodálatos! :) Sétáljatok egy jó nagyon! Én is azt teszem majd! Sőt délután ellátogatunk Etyekre a borfesztiválra! Tavaly is voltunk, szuper volt. Idén még szuperebb lesz, hogy már hárman megyünk! :)

Kép

KépKép
ercsikati

uzsuzs!
Ez rettenetes,elhiszem hogy sokkolt mindenkit a diagnózis.A fiatalok jó eséllyel gyógyulnak.Persze rengeteg kezelésen kell keresztül mennie.Hát én remélem a legjobbakat.

szurikáta
szurikáta56

Zsu,

Nagyon nagyon drukkolok a tesódnak.
Én ismertem 3 fiatalt is, aki rákos volt sajnos (egyik sem leukémia), és mindannyian meggyógyultak! Ma már kutya bajuk.

Szívből kívánom hogy tesóddal is ez történjen!

Sok erőt kívánok neked, puszi!
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: