Hello Fiú - hello Lányok!
Itt Sajo, mint Sajo! Végre nethez jutottam a Névbitorló Asszony mellett!
Hála az égnek,
Zajlik az élet itt a fórumon!
Először is NAGYON NAGY GRATULA KATÁNAK ÉS MELINEK !!!!!!!!!!!!!
("csak halkan gratuláljatok" - na persze!)
Azért is HURRÁ!!!!! HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!
Eltünésem oka az, hogy Jucusom Rák aszcendense behátrált a programba! Én meg bevágtam a durcit!
Hétfőn éjszaka képtelen voltam aludni,(egész éjszaka az utcákat róttam) mert attól féltem, hogy megint valami okból lekéssük az indulást. A kedd reggeli vérvételt még sikerült, kidurcáskodni, aztán jött a parázás a méhszondától! Egy hősies (NŐIES) kedd esti próbálkozás kudarca végképp megerősítette abbéli meggyőződésemet, hogy ez nekünk nem fog menni!
ITT KÖSZÖNNÉM MEG MINDANNYIOTOKNAK A SOK SEGÍTSÉGET, MELY VÉGÜL IS JUCUSOMAT SZERDA ESTE ELVEZÉRELTE A KEZELŐSZÉKBE!!!
És láss csodát: Dévai, Zsuzsika és a feleségem késő este ott nevetgéltek, meg viccelődtek a rendelőben!
A sok parázás dacára se fájdalom, se szenvedés!
( Bevallom titkon bíztam benne, hogy így lesz!!! )
VÉGÜL IS RETTENETESEN, OLTÁRIAN BÜSZKE VAGYOK RÁ, HOGY LEGYŐZTE A FÉLELMEIT!
Ha holnap reggel feljutunk az intézetbe, (Ó ADD MEG ISTENEM) és megkapja az első szurit, ELINDULUNK AZ ELSŐ ICSIVEL!!!
Bevallom az első programtól nem várok nagy sikert, de legalább jó pár tapasztalattal gazdagabbak leszünk!
Bocsánat, hogy nem reagálok egy csomó történésre, de annyira izgulok már napok óta, hogy még a munkámat is hanyagolom!
Azért azt muszáj elmondanom, hogy örülök Szimba műtét halasztásásnak, (őrültség lett volna belevágni!) és fel vagyok háborodva Renna álásvesztése miatt!
Szimba!
Mi a véleményed a teniszről, mint mozgásformáról stimu kapcsán?
Szép álmokat!
Sajo