Halihó!
Annyira fáradt vagyok, hogy el sem tudom mondani, pedig dolgoznom kellene. Le kellene adnom az októberi tervemet.

De gyanús, hogy hozzá is kezdek, mert leragad a szemem.
Szerintem Bercó is küzd a fogacskáival. Tegnap is olyan nyűgös volt, hagytam is mindent, csak vele játszottam egész du-n. Ennek ellenére is "megvert" és mondta: "anya síl". Én meg: nem sírok, nem akarok. Erre ő: "légyszi anya síl!" Este meg durcás arccal közölte: "mérges vagyok".
A bölcsi szerencsére rendben. Továbbra is nagyon szeretik, mindig elmondják, hogy nagyon rendes, aranyos gyerek. Érdekes, mert nem is Bercónak, hanem Bercókának hívják. Annyira kedvesek minden egyes gyerekkel. Nagyon elégedett vagyok.
Hú, annyit írtatok, hogy szerintem már a felére sem emlékszem.
Felur! Köszönet a képekért. Annyira tündér Lilla... Nagyon szépséges kislány. Dani baba meg cukorfalat. Jóslókra figyelni! Kicsi pihi elkelne szerintem is. Szedsz magnéziumot? Hogy lehetsz még pocakosan is ilyen kis csinoska?!
Sense! Jaj, már megint nagyon szép helyen voltatok. Kérhetek majd elérhetőséget? Bár most úgy néz ki, hogy jövőre nem jutunk el Ho-ba.

Lotti és Botond, mint két tojáska. De nagyon gyönyörű tojáska. A tortád meg szenzációs. Receptet!!!! Két ilyen kis csöpp mellett még ilyeneket is csinálsz... Ez igen! Lotti meg már felállt?

Gratula a leánykához! Egyébként, a keresztelőn nagyon dögös kis rucija volt. Olyan igazi kis csajos, ugyanakkor meg finom, elegáns is egyben. Na ez jó nagy képzavar lett. Botond alvása

.
Sérv???? Jaj, ne az legyen!!!! Jobbulást!
Móni! Isten őrizzen az ilyen barátnőktől.

Remélem a következetességed meghozza a gyümölcsét! Csak ügyesen. Rendben vagy már?
Vindo! Ez igen! Nagyon ügyes a férjecskéd. Rugó meg egy hős!

Olyan simán veszi az akadályokat, hogy csuda. Édes pofa.

Hát, én is kiegyeznék heti néhány napban. Imádok dolgozni, de ez a rohanás... Még hozzá kell szoknom.
Kaqk! Angyalkád beszéde

. Nagyon édes. Hehe, végre láttalak tegnap. Nem is értem, hogy nem vettelek eddig észre, tényleg mindent megteszel. De én még mazsola vagyok...
Remélem megtalálod az ideális munkát! Szerintem Neked mindenképpen emberekkel kellene foglalkoznod. Kedvesednek is drukkolok nagyon!
Niki, gyere gyakrabban!
Irina, eljátszogatás

Na ugye! Kicsit csalódott vagyok, semmi aranyköpés?
Emese, tuti!
Gica! Erre mondják, hogy ritkán szól, de akkor nagyot. Ez a tandem sírás...