A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na én is rakok képeket végre:
így zongorázik, Mickey Egér után szabadon :)

Kép

Így nézett mesét, mint látszik ez még nyáron készült.

Kép

Bemutatom nektek Dani babát

Kép

Anyu ilyen tortát sütött neki

Kép

Kép

Kép

Ilyen volt a mini zsúr. Mindenki lelkesen várja, h a hüppögő Lilla kibontsa az ajándékokat.

Kép

Szabacsi napok itthon. Lilla a tök és az én pocakom 31+6

Kép

Kép

Ilyen lett az én tortám végül

Kép

a házikó

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hú, Lilla micsoda nagylány már az utolsó képen ebben a szoknyában :shock: :D Szép torták...
Dani is aranyos :wink:

Kaqk, értem akkor :roll:
Remélem, egy négy órás munka összejön akkor.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, drágák!
Köszönöm nagyon a hiányolást, és BOCSÁNAT, amiért csak most jelentkezem, nem volt szándékos. De az egy mondatos bejelentkezést nem éreztem volna elégnek, többre pedig sajnos nem jutott idő.
Lemaradván nem tudok közel sem mindent pótolni, de a fontosabbakat szeretném:

Drága Móninak ezúton is puszi a külön érdeklődésért! :-)

A számos kis szüli- és névnapost szívből pusszantom és Isten éltesse őket sokáig utólag is! Ne haragudjatok, amiért nem egyenként és időben tettem meg... :oops:

A baba és mama-képek szuperek,
Dani babát nagyon megható látni, Fleur, Te pedig gyönyörű vagy! :-)

Beteg kicsiknek gyors gyógyulást kívánok!!!

Nagyon sajnáltam, hogy ennyi éjszakai nem-alvásról, fogzással szenvedő kicsiről és párkapcsolati problémáról olvastam Tőletek. Nálam sose volt a bölcsek köve sajnos, legfeljebb némi önsegítő könyvekkel szoktam a lelki problémáimat orvosolni, ha épp nem a munkába menekülök... szóval a babás gondokhoz sok erőt kívánok, a párkapcsolatiakhoz pedig még többet és főleg sok türelmet.

Mesi, gratulálok a honlaphoz, szerintem remek lett, lenyűgözve néztem a fotótokat Gegivel... olyan meghitt :-)

Vindo: a konferencia nagyon jó volt, mindig feltölt, bár most nem voltak ott más régi ismerőseim sem, úgyhogy nemigen buliztam este ;-) Viszont azonnal egymásra találtunk néhány anyával, szerintem van valami titkos érzék ehhez a nőkben. Meg persze szomorkodtam azon, hogy a 3 gyerekes anyák hogyan mondtak le tudományos pályáról, mert nem ment a kettő együt...

Viranka: rögtön Te jutottál eszembe, megjelent egy új hellingeres-családállítós köny, Schafer (umlauttal): Gyermekek gyógyítása családállítással a címe. Nekem eddig ez volt ebben a családállítós témában a legjobb könyvélmény.

Rólunk címszavakban: Ádika jól van, bírja a bölcsit, ott nagyon nyugis, ezzel nincs gond. Itthon a régi, bár kezd az a gyanúm lenni, hogy főleg nekem tartogatja a hisztiket, nyüsziket, a többieket zömmel ettől megkíméli. Úgyhogy még mindig tart "az életünk harc" érzésem, és akkor lehet, hogy ez már így is marad...(?).
Munkailag meg túlvállaltam magam, úgyhogy okt. végéig stresszes lesz a dolog (és mindig beesik közben is valami). Tudom, megérdemlem, ha már vállaltam, de az a gond, h van, amire TÉNYLEG nem lehet nemet mondani egy kollégának, és most ilyenekből esett be egy sor. Mindegy, ennyit arról, hogy esténként majd többet pihenek.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Na, nem bírom ki, utólag is szeretném megköszönteni 2. születésnapja alkalmából:
LILLUST, GERGŐT, ZSUZSKÁT, PETIKÉT, NOLKÁT, SZELIT, ÁDIT, BERCÓT!!!!

Még egy dologról írni akartam nektek: képzeljétek, szept. közepén felhívtak a kerületi bölcsiből, hogy van egy szabad hely. Majdhogynem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Mert milyen érdekes, hogy májusban megtudom, hogy nemhogy nem vettek fel minket, de a várólistán is 20-ak vagyunk. Felvétel ugye utána nincs, max. üresedésekre vesznek fel babákat. Vagyis minimum 20 hely megürült nyáron (illetve több, hiszen a biztosak közül is ki kellett esni néhányank)??? Hülyének nézik az embereket? És mihez kezdjek a dologgal szept. közepén. Mondtam, hogy nagyon jó, de már beszoktattuk a kicsit máshová, nem kínoznánk a dologgal ismét (pedig anyagilag nagyon nem mindegy, hogy csana vagy bölcsi... -- ezt nem mondtam persze). Hát jó nagy csönd volt a válasz. Szerintetek az ilyen dolgok ugyan miről szólhatnak? Megnézik, hogy a kiesők után jövő gyerekek közül melyik szülő keres a legtöbbet és tud esetleg jattolni? Vagy tényleg egy teljes csoportnyi szülő visszamondta a hőn vágyott bölcsit (mint mi is, de akkor ezek szerint mindenki munkáját elkezdvén tudta meg?). Valami nem kerek.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
Kép
gremese

ÁÁÁ Mesi én gondoltam, h valami halálfejes lesz :)

Csajok most csak gyorsan a bnőm eladna egy vadi új kezes lábast (téli). 74es. Véletlenül kisebbet vett mint kellett volna.
C&As, 5000 Ft+ posta ktsg. Amúgy 7000ért lehet kapni a boltban.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ezt láttam a teszveszen azt hiszem :) Sajnos Fruzsinak kicsi és fiús :( Pedig nagyon szép! AMúgy szerintem visszavihetné, és levásárolhatná az árát!
Vendég

Panndi az a baj, hogy a számlát nem találja és úgy nem veszik vissza. :( Nekem is nagyon tetszik amúgy :) Daninak én is pont ilyet vettem, csak nekünk kisebb kellett. Én meg azért nem tudtam átvenni tőle.

Irina
Jó hogy jöttél végre :) bölcsi meg :evil: hát így én sem szoktatnám már máshová, pont mostanra szokta meg a CSANA-t.

Este amúgy jósló fájásaim voltak (azaz hajnalban) hát egy kicsit megijedtem, de reggelre elmúlt. Azért még ezt egy kicsit korainak tartom. De Dani jól van éppen a bordám alá dugdossa a lábát :)
Nagyon kellemes :?
Lilla meg csana-ban :) rám szakadt a nagy szabadidő :)
Na megyek is mert kaja így nem lesz :)

KépKép
KépKép
fleur

Halihó, lányok, most, hogy vagyok, most meg Ti nem vagytok nagyon.. :-)
El sem hiszem, Ádi hosszú perceket (akár negyedórákat) is eljátszik magában... na, csak van a bölcsinek valamiféle hatása! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, de igyekszem!

Hétfőn elkezdtük a bölcsit, Szeli hétfőn még nagyon anyás volt, aztán már egész jó feloldódott! :) Ma már ott is tízóraizott, nagyon tetszett neki. 10 percre el kellett vonulnom, nem sírt, de azért csodálkozott. Élvezi a gyerekek társaságát. Bent gyurmáztak, kint meg homokozott, motorozott. Meg jött egy kukás autó, nagy élmény a gyerekeknek, mindegyik rohant a kerítéshez megnézni. Le is fotóztam Szelit, hogy elvegyült a gyerekek között! :)

megpróbálom feltenni.

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Készültek még képek, feltettem a linket megint az msn-re, ha szeretnéd megnézni! ;)
De itt egy anyum által gyártott montázs:

Kép

Panndi! Csúcs az új avatar! :)
Ilyen képsorozatot én is szerettem volna feltenni, de rájöttem, hogy ki vannak írva a képek, és a szekrény tetején vannak a cd-k, dvd-k... :? (Szeli elöl eldugva...) Nehézkes előszedni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! :( Pár napja én is depis vagyok az egész miatt... :(
De fel a fejjel! Ez az élet rendje! Gyerekek mennek bölcsibe, oviba, mi meg húzzuk az igát... :?

Nati nagyon cuki, husigombóc! :)
Anitja! Gyere gyakrabban tényleg! :) Hiányzol!

Heni! Tortát rendeltük, de nem ilyet szerettem volna, csak későn kapcsoltam... :? Talán jövőre. Kinéztem egy házikó tortát, de nem nagyon tudta a csaj, hogy meg tudják-e csinálni, valszeg több idő kellett volna hozzá...
Azért lett végül napocska rajta, mert Szelinek ez a jele a bölcsiben! :)

Egyébként Szeli néhány napja külön alszik! :) Illetve este meg kell várnom, míg elalszik (a földön fekve... :?), de nem zavarja, hogy éjjel nem vagyok ott. A szülinapi buli előtt kihoztuk a matracot onnan, hogy több hely legyen, és így olyan igazi gyerekszoba lett végre. Vissza nem viszem a matracot! Olyan jól eljátszik Szelike ott! :) Reggel meg leveszi egyedül a hálózsákját, és úgy jön ki hozzám, bújik oda vigyorogva! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: nagyon tuti a vindo !!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

LMóni! :shock: Miért kellett volna Neked gondoskodnod a bébiételről???? Meg ha az ember alvásidőben megy vendégségbe a gyerekével, akkor számoljon azzal, hogy ott nem biztos, hogy alszik... :roll: Én ezt nem is értem... :(

Meryke! Micsoda zsúr volt Nálatok! :)

Nálunk a 2 másodunokatesó volt, és meghívtuk Dórit is, Szeli barátnőjét! :) Kár, hogy nem készült olyan kép, ahol mind rajta vannak... :roll:

Hú! Ádi milyen sok játékot kapott! :)

Szeli kapott egy kis konyhai készletet (nem azt a nagy konyhát!), egy Boribon könyvet, lego duplót, mamuszt, és egy puzzle könyvet! :) Ja, meg egy szép pulcsit mellénnyel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina
No látod :) :wink:

Regi
Jujj nagyon jó ez a montázs :) Tudod, h scrapbook mániás vagyok :)

KépKép
KépKép
fleur

Sense! Nagyon jók a képek! Szépek vagytok! :) Fogytál, ugye? Gyönyörű a tortád, és a gyerkőceid is! :)

Robesznak jobbulást! :(

Kaqk! Teljesen megértelek ezzel az állással kapcsolatban! :( Remélem, találsz valami jót!!!!!! +++++++++++++
Én is adogatom be ide-oda az önéletrajzomat, fogynak a megpályázott helyek... még ismerősöket nem kérdeztük meg mind... :roll:

Bocs, hogy ilyen szakaszosan írok, de nem tudom, mikor ébred. Ráadásul pelenka nélkül tettem le, mert elaludt a babakocsiban, de hazafelé ébredezett, nem mertem macerálni, nehogy emiatt ne aludjon vissza. Remélem, nem pisil be!
Egyébként 1 hete szobatiszta nappal! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Lilla és Dani nagyon édesek! :)
Katicás torta nagyon tuti! :) A másik torta is aranyos! :)
Csini vagy! :)

Irina! Bölcsi... :evil:

Holnap jönnek családlátogatásra a bölcsiből. Egyébként holnap már ott is ebédel Szeli, de még velem! :)

felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Nem pisilt be! :)

Kép

Kép
regcsiken14

:shock: Sehol senki?

Fleur! Tudom! ;)
Anyu meg képes napokig photoshopozni, de olyan jók! :)

Kép

Kép
regcsiken14

És akkor az elmaradt köszöntések... :oops:

A két Máténknak utólag boldog névnapot kívánok! :)

Lillának, Bercónak és Máténak és boldog születésnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, most értünk haza, nagyon hosszú nap volt. Nekem még rengeteg elintéznivalóm van a tanítás mellett, meg az egyetemről is bevontak két kutatásba :shock:

Emese, hát ez gyönyörű 8) :oops:

Pont ilyenre vágytam, hogy egy efféle meitai legyen rólam elnevezve :!: Köszönöm!!!!!

Holnap vagy éjszaka jövök bővebben is.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Máténak utólag boldog szülinapot! Meryke, boldog névnapot!

Mesi, ez szuper :lol: !!! Bár teljesen odavoltam a Kaqktól és a Sense-től is :D .

Bencéék ma Pestre mennek a 8-as vonattal, csak este hatkor jönnek haza. Megnézik a koronát, de a nap nagy részét a Margit-szigeten fogják tölteni.
Panka tegnap már bent is uzsizott, apa 3 előtt ment érte. Állítólag semmi gond nem volt vele, de itthon elég nehéz vele :? . Állandóan folyamatosan nyöszörögve a sarkamban van, hogy vegyem fel...Tuti, hogy elleste valakitől :wink: . És éktelen hisztiket tud csapni, ha nem veszem fel. Tudom, persze, értem, hogy most anyásabb, de nem cipelhetem a két éves fenekét fél hattól fél nyolcig :roll: . A végén még nekem is szükségem lesz egy mei-taira :wink: :lol: . Egyébként aranyos, valamelyik nap énekelt valami gyerekdalt, amit itthon nem szoktunk :D .
Dógozni :arrow: .
dettyk

Jó reggelt :D már egy órája fenn, keltem apával, gyerekek még alszanak 8) gyorsan irok pár mondatot.

Mi jól vagyunk, apánk mintha megfázott volna, 8) köhög, náthás és hogy ő nem beteg azt állitja, gyorsan itattam vele coldrexet, nem hogy nekem a gyerekek is megbetegszenek.

Áron kap este fürdés előtt sinlacot, majd fürdés után cici, mintha jobban aludna. Ha ébred nem feltétlenül kap cicit, inkább csak helyezem, bújok hozzá, simi és visszaalszik.

Péter az éjszaka az apját hivta, de átment apa és ő meg aludt, álmából beszélhetett.

Dettyk, jó korán jársz dolgozni, 7re? mit dolgozol? Panka szerintem csak téged akar, lehet kicsit kellene lennetek 2ben bölcsi után.
Nálunk ha apa megjön, Péter kisajátitja magának. HA felébred Péter és az apja már itthon és Áront fogja, hihetetlenül féltékeny, akkor nem is kell neki az apja.

Emese egyre szuperebb mei taikat csináltok 8)

Sense jaj de szépek vagytok!!!

:arrow: felébredt

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Fleur Lilla gyönyörű

ennyi
majd jövök, most gyurmáznom kell

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Dettyk! Ez lehet a bölcsi hatása, hogy anyásabb Panka, majd elmúlik szerintem! 8)

Mi meg lassan indulunk a bölcsibe! :) Szeli már várja. Persze azt még nem tudja, hogy most több időre fogok eltűnni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke, boldog névnapot kívánunk!!!

Irina, hát ezek a bölcsődések nem semmik :shock: Tényleg, hová tűnhetett húsz gyerek a nyáron??? :roll: A fene essen beléjük.
Ádi akkor nagyon ügyesen játszik :wink:

Móni, hogy áll a fűtésetek???

A miénk tegnap este beindult. G. nagyon boldog, mert az egészet ő tervezte és csinálta, csak a végén jött egy szerelő, hogy egy spéci csőkulccsal meghúzza az illesztéseket. Állítólag egy ilyen rendszer kiépítését 400 000 körül vagy felett vállalják, így most töretlen a jókedv itthon.
Bár azért már láttam esztétikusabb csővezetési technikát is :shock: :lol:

Dettyk, hú, ez a koránkelés :?
Szegény Panka, biztos hiányzol neki.
Tényleg, hányra jársz és mikor jössz délután?

Regina, ez a bölcsis kép nagyon jó :D
A kukásautót mi is megcsodáljuk minden héten. Áhítattal.
Igaz, a repülőket most nem übereli semmi :roll:
Szelina ügyes az elalvással :wink:

Heni, kisajátítás :D Nagyon kis taktikus fiú Péter :wink:
Rugó ritkán sajátítja ki Gábort sajnos... Mindig nekem kell mellette guggolnom, ahogy játszik :roll:

Fleur, jósló fájások :?
Hú, mennyire a végén vagy már...
Tényleg vásárolgattok fiús cuccokat már?

Rólunk: sajnos el kell mennem majd tüdőszűrőre is, az üzemorvoshoz nem vittem leletet, nem szóltak előre... Szerintem azt csinálom, hogy hétfőn G. kivesz szabadságot. Én tanítok, ő meg elviszi Rugót két éves státuszviszgálatra. Délután találkozunk Db-ben, és közösen elmegyünk tüdőszűrőre.
Nem akarom csak emiatt a 20 perces procedúra miatt Rugót csanába vinni.

Rugó már ott tart, hogy 7 óra bölcsis lét után haza sem tudom rángatni a csanából, néha még hüppög is egy kicsit :shock: Két hete még fogta a cuccát, és rohant a kocsihoz, most meg csak rázza a fejét, hogy nem akar eljönni :roll:

Ha megérkezek, meg sem ölelget, játszik tovább. Itthon meg olyan, mintha nem is váltunk volna el egymástól... Teljesen normális.
Érdekes.

Na, el kellene még intéznem ezt-azt telefonon.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hú, de nagy a csend.
Valaki mindig itt marad egyedül a fórum előtt :wink:

Szerintem elmegyünk Rugóval venni ezt-azt :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Detty: Emma is hihetlen anyás..eddig apás vlt..most az apja nem kell csak én....és ha nem lát keserves sírsba kezd hogy anya hol van????? De azért már javult, este rázósabb..kkor csak velem mindent, be kell üljek hozzá a kádba is..

Meryke: Boldog névnapot!!!

Emma reggel így nyit..Emma meg bölcsibe, Jutka néni ott van, vájra Emmát! :shock: :lol: annyira cuki..megölel, puszi és megy is játszani és mikor érte megyek olyna boldog!!!!!! szalad hozzám majd a cipőért hogy irány haza!

A fogait nem látom még de már érzem hogy keményebb sokkal az ínnye..sajna nem enged benézni...majdcsak kibújnak a fogak remélem úgy mint a szemfog..az első után sorban nap nap után a többi 3 is..azokat észre sem vettük..csak mikor kentem az ínnyét :shock: :lol:

Tegnap kaptam egy kis fekete teleszkópszemű aranyhalat a kis gömb akváriumba a 2 sárga aranyhlhoz.....úgy szeretem a teleszkóp szemeit! :-)

Apa ma állás intin van Bp-n..szorítsatok..ez nagyon jó kis meló lenne!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

én meg az egyetemre vittem be egy önéletrajzot..hátha kellek a tanulmányi osztályra pl. :lol: ++++++++++++++++++++++++++

most ennyi..megyek Emmáért ésalvás időben..miután a kimosott függönyöket felraktam.. :? jövök :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mejöttünk.
Szeli most megint kicsit anyásabb volt a bölcsiben, de aztán belemerült a homokozásba. Utána elköszönés, és eltűntem fél órára. Eleinte elvolt, aztán egyszer csak felállt, és sírni kezdett egy kicsit, láttam (az ablakból lestem), hogy Dóri (a gondozónője) ölében van, úgy nézelődött. Aztán kimentem, kicsit rossz volt a kedve, hogy otthagytam, meg szerintem álmos volt már. Aztán bementünk ebédelni, hát az nagyon tetszett neki, vigyorgott! :) Kis székek, asztal, jóízűen evett, de nem sokat, mert elterelte a figyelmét, hogy pakolták elő az ágyakat. Holnap az alvást is megpróbáljuk, és ebédelni is nélkülem fog. Korábban megyünk reggel is, fél 9-re.
Olyan aranyos! De reggel alig várta, hogy odaérjünk, mondogatta a babakocsiban ülve, hogy "bőcsi"! :lol:

Vindo! Rugó nagyon ügyes! :)
Meg G is a csőszereléssel :shock: Váo! :)

Kaqk! Szorítok nagyon!!!!! +++++++++++ Meg Neked is, jó lenne az irodai munka! :)

Szeli megint pelenka nélkül alszik, mert hazafelé kidőlt...
Délután meg jönnek családlátogatásra, kicsit fel kéne porszívóznom. Nagyjából rend van. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!!
Bocs ,hogy mindig eltűnök, de Noémi egy energiabomba.
Minden szülinaposnak sok sok puszi.Noéminek 27.-én lesz de szombaton lesz tartva mert mindenki akkor ér rá.

Nagyon ügyik vagytok a bölcsivel hát mi nem járunk mert tőlünk 30km -re van csak és azért behordani kicsit gázos.

Emese szerintem nagyon jó a honlapot majd a második babánál(ami még tervbe sincs) veszek én is egyet.

Mi még csak pelenkába nyomulunk.
Nem is egy nagy szónok az én lányom de azért beszél valamennyit.
Egyébként 20 foga van már régóta.

Egyébként megfigyeltem,hogy itt minden baba olyan érdekes pl Szelina olyan egzotikus, a kis Rugót az én lányomhoz tudom hasonlítani mert amit akar azt lehet csinálni amit nem azt nem,Emma hát ő egy kis urihölgy el sem tudom képzelni nyakig benne a homokba,Gréta baba igen erős egyéniség,Lillát ha meglátom a képeken rögtön jó kedvem lesz mert olyan huncut még a pillantása is
és sorolhatnám a többieket mert egytől egyig egy tünemény mindegyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mennem kell hív a vasaló, pedig nem vagyunk jóban
talabér nikolett

Csak ámulok és bámulok újra ezen a sok ügyes bölcsis gyereken. Én el sem tudom képzelni, hogy a saját gyermekeim ellegyenek több órát idegenek között nélkülem. Nagy sírások lennének úgy érzem.

Kaqk!
Szorítok Apának, h sikerüljön az interjú, és neked, h felvegyenek.
Emma is nagyon ügyes!

Vindolanda!
Gáborod nagyon ügyes ember! Műszaki szakemberként végzett vhol?
Csodálom Rugót is, h ilyen ügyesen megszokta a csanát!

REgi!
A topik többi gyerkőcéből kiindulva Szeli is simán fogja venni az ottalvás akadályát!

Fleur!
De csodás Lilla!
Jóslófájások??? Tessék egy kicsit pihizni, ha már Lilla csanázik! :wink:

Silka!
De szép helyen jártatok! És csodálatos a családotok is! No és a torta! Elsőre ilyen szupert gyártani!

Irina!
Bölcsi :twisted:
Örülök, Ádi is alakul önálló játszásilag!

Móni!
Ezek szerint Cicus a kezdeti nehézségek után szépen elfelejtette a cumiját?
Fogalmam sincs kettőjüket hogyan szoktatom le majd a cumiról. Lesz nagy tandembőgés. Brrrr, ha belegondolok, kiráz a hideg...

Mesi!
Hát ez a Vindolandás mt szuper lett! :)

Heni!
Mi is 16 fognál tartunk még. Nem érzékelem az utolsó négyet.
Jó lehet, ahogy Péterke apázik. :)

Nálunk meg azt mondták a bölcsiben (bölcsis ismerősöktől tudom), h aki nem tölti be szept 1-ig a 3. évét, csak következő évben veszik fel az oviba. :shock: De én nem akarnám már bölcsibe vinni jövőre a gyerkőcöket. Érdekes lesz...

Gica

Kép
gica1

Hello!

Köszönjük a dicsiket! :oops:

Mesi!
A SENSE ( :wink: ) és a VINDOLANDA tetszik a legjobban... :lol: :lol:
Egyébként mindegyik gyönyörű. Ha nem lenne nekem, és nem tartanánk megszorító intézkedéseket, tuti rendelnék egy SENSÉT. Már csak a neve miatt is. :wink: De lehet, hogy eljön ennek az ideje!

Vindo!
Le a kalappal a csőszerelő előtt. Enyém uram nem igazán foglalkozik ilyenekkel. Sőt! Néha jó lenne, ha nem kellene minden szir-sz@r ügy miatt szerelőt hívni. :evil:

Hátam:
Hétfőn voltam a körzeti orvosnál. Azt mondta, szte kezdődő gerincsérv a nyakamban. Király! Adott beutaló neurológiára, az sztk-ban. Okt. végére kaptam időpontot. :evil:
:arrow: felébredt

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur: Lilla csoda édes fürtös csajszi, szép torták! Csini pocak, édes babaház!!!És Dani ...nagyon helyes kispasi ....:-)

Irina: bölcsi....hát ez gáz..nem tudom h mi lehet! :shock: :shock:

Vindo: G nagyon ügyes volt a gázszereléssel! Sporoltatok sokat.

Apának nem volt rossz az inti, de kell egy halom tesztet csinálni, meg még min. 2 forduló. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense, Silka!
Bocsánat, összekevertem a neveteket. :oops:

Kép
gica1

Sense: :? ez nem hagzi túl jól!

Gica: ikrekkel....nem lehet egyszerű! :)

Nikolett: 20 fog..irigy vagyok..mi az ucsó 4-el küdünk....Emma urihölgy.. :lol: :lol: majd akkor dobok egy csupa kosz vagyok fotót is... :lol:

Gica: Silkát írtál, de nem Sensére gondoltál????, Remélem rosszúl tudják az ismerőseid..mert 6 nap miatt nem egy évet halasztani...( emma szept. 6 )

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szerintme rosszul tudják. Nálunk van évközben is óvodai felvétel, és igaz, hogy szeptember 1-től nem fogják felvenni, de október 1-től igen :) (Vagyis remélem...)
Vendég

Itt is van évközben felvétel oviba :roll: de minket ez szerintem nem érint :roll:

Olyan kis okos Péter. Áron aludt, mi néztuk a kisvakondot( Amit ki tud mondani :shock: ) Van egy része, az állatkeretes, hát az a kedvence. Mindig kiabálja hogy EZ??? EZ??? és mutat, hogy mondjam a nevét az állatnak :D erre már én is megszokásból szóltam , hogy tttsssss, erre Péter körbenéz, és kérdi Ári?jaj , mondom nem miatta kell halkabbnak lenned :D

Kocsival is ha megyünk, mig mind a 4en nem ülünk benn, nem nyugodt, sorolja az egész családot, ha mindenki megvan, indulhatunk. :D

Heni
KépKép
heni81

Nikolett! :)

Cumi: Most én is bekeményítettem egy kicsit, elhatároztam, hogy csak és kizárólag alváshoz kapja meg, mert mostanában észrevettem rajta, hogy ha valami baja van, nem nyugtatja meg, mérgében eldobálja, meg ilyenek... Úgyhogy tegnap délután nem kapta meg, meg most délelőtt sem, csak mikor elindultunk haza, és tudtam, hogy aludni fog a babakocsiban.
Volt, hogy kérte, de lebeszéltem róla, és nem vágott le hisztit! :) Elfogadta, hogy most nem kapja meg! :)
Ráadásul sokkal többet vacsorázott, mint szokott, hogy nem lógott este a szájában a cumi... :shock:
Viszont jön a foga ezerrel, nyúlkál a szájába, meg rágja még az ujját is... :? Vettem neki Chamomillát, hátha hat!

Oviba szerintem is van évközben felvétel!!! Kell, hogy legyen!

Kép

Kép
regcsiken14

Bercó,Lilla Isten éltessen sokáig Titeket :)
Mátéknak és Merykének boldog névnapot :)

Móni!
figyu,ez a csaj tutko nem volt barátnőd :wink: mert én itt a topikból ha bárkihez mentünk,mindenki külön Bálint kedvébe szeretett volna járni a speckó diétája miatt :lol: :oops: Te is :) pedig Ő nem egyszerű eset,ezért én mindig viszek vmi kaját azért pluszba neki :) S ha a bnődnek nevezett egyén nem közli veled h. bébikaját eszik csak a lánya akkor mit vár? esküszöm felvilágosítanám egy-két dologból(amúgy is kissé hp vok :) )

Sense!
tök jók a képek és Te fogytál ugye? mert az arcod az biztos vékonyabb :) Lotti meg mini Boti :) eszméletlen h. hasonlítanak egymásra :)

Fleur!
én nem ltoma pocakos képet :( nem nyitja meg ez a hülye gép :(
de Lilla haja vmi eszméletlen :)

Panndi!
sajna nekünk nincs 80asunk,most adtam kölcsönbe az összes minirucit (legalább van egykicsi hely)

Nektarin!
mi lenne ha 2ke Bálint Kristóf lenne :) na? kevesebbet kellene gondolkodnotok :)

Bölcsis kőcők nagyon ügyesek :)

Mesi!
ha bekapcs. gépet mindig meglesem honlapodat :) tetszik nagyon :)

mindjárt írok oda ...

pusza akit kihagytam,de sietnem kell :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vindo de jó, hogy kész a fűtésetek :lol:
Nálunk szombaton csinálják :D

A keddünk nagyon fárasztó volt. Haramia hisztizett, nyűglődött. De délben elaltattam (igaz 1 órát küzdöttem vele) utána kicsit jobb kedvű volt de estére megint nyűglődött. Tegnap voltunk családsegítőknél játszóházban és ott volt egy pszichológusnő. Gyakran beszélek vele, még telefonon is szoktam hívni. Megbeszéltük, hogy nem hagyhatom ennyire érvényesülni Gréta akaratát! Délben szigorúan alvás legkésőbb 1-kor! Este pedig már 7-kor fürdetés és semmi felpörgetős játék csak olvasás, beszélgetés, mesenézés, 9-kor pedig alvás.
Tegnap könnyű dolgom volt mert hazafelé a kocsiban elaludt de ma megint 1 órát küzdöttem vele mire elaludt. De nem adom fel. Túl kicsi Ő még ahhoz, hogy csak napi 7-8 órát aludjon a többit pedig pörögje. Tegnap este 9 előtt elaludt. Remélem ma este is így lesz és a későbbiekben is.
A cumiról már teljesen leszokott, nem kéri. De a pszichológus szerint még nem felejtette el teljesen, mert a bilit azóta is makacsul elutasítja. Ugye leszokás előtt Ő már ügyesen pisilt bele. Lehet pár hét és újra használja de lehet pár hónap is. Majd kiderül.

Kaqk remélem sikerülni fog párodnak az állás++++++++++

Sense :? sajnálom.
Jobbulást++++++++++

Oviba járhat mihelyst betöltötte a gyermek a 3 évet. Májusban be kell íratni és nem köthetnek bele!!! Minden óvoda fel kell, hogy vegye. A bölcsiből is átveszik évközben.

Regi ügyes Szeli nagyon. Hamar megszokja az bölcsit :D

Dettyk eddig csak te voltál mindig most meg alig-alig. Panka töltekezik belőled és ez úgy megy neki a legkönnyebben ha hozzád bújik. Lehet ha bemennétek a szobába és a fotelban szorosan összebújva beszélnétek meg a napot elengedne fél óra múlva :roll: Csak tipp :roll:

Irina elképesztő a bölcsi :shock:
Megértem, hogy nem viszed át. Itt már megszokta az óvonéniket, gyerekeket.
Mikor írtad milyen mintagyerek bent csak mosolyogtam :lol: Kersztfiaim voltak ilyenek. Oviban mindig a legjobbak voltak otthon meg hisztis hétördögök :lol:

Fleur igazad van :D
Itt sokkal jobb, igaz barátokra leltem :wink: :lol:

Viranka merre vagy drága???
Néha jelentkezz be kérlek!

Ágica bölcsi hogy alakul?
Munkát találtál már?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka mire elküldtem írtál is :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó belelépett egy kósza kutyasz...ba. Onnan kikente a nadrágjára, mert a fűnyírón lovagolt éppen, miközben a fűnyíró is tiszta sz.. lett.
Pár percre volt magában :roll:

Most jöttünk a fürdőből :roll:
És megy a mosógép is.

Almát eszik, öltöztetem..

Szia Nikolett!!!!

Most mást nem tudok elolvasni, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Itt vagyok, Rugó csipszet eszik, egy tollal meg papírral rohangál...

Nikolett - Akkor Noémi is akaratos lélek :wink:
Vasalás megvolt?

Kaqk, +++++++++++++

Gica, én sem hittem, hogy ellesz nélkülem. Ugye szinte teljesen egyedül neveltem fel, soha nem passzoltam senkinek le. Aludni is főleg velem alszik :roll: Aztán meg tessék...

tandembőgés :lol:

Sense, gerincsérv :shock: :(
MIt mondtak az orvosok?

Péterke ügyes akkor, milyen jól belillesztette Áront a világképébe.

Móni, hát Rugó általában 12-13 órát alszik éjjel :wink:

Képzeljétek, ahogy ordított Rugó, mikor szarosan behoztam, bele tudtam nézni a szájába, és két új fogat vettem észre :shock:

Megyek, épp joghurtot eszek én is :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, G. alapjáraton elektrotechnikus vagy mi meg hegesztő. Aztán később lett rendszergazda meg programozó.
De ügyes amúgy.

Kép
vindolanda

Nem is azzal van a baj, de az idegrendszere lehetne egy kicsit stabilabb :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Annyira fáradt vagyok, hogy el sem tudom mondani, pedig dolgoznom kellene. Le kellene adnom az októberi tervemet. :roll: De gyanús, hogy hozzá is kezdek, mert leragad a szemem.

Szerintem Bercó is küzd a fogacskáival. Tegnap is olyan nyűgös volt, hagytam is mindent, csak vele játszottam egész du-n. Ennek ellenére is "megvert" és mondta: "anya síl". Én meg: nem sírok, nem akarok. Erre ő: "légyszi anya síl!" Este meg durcás arccal közölte: "mérges vagyok". :lol: :lol:

A bölcsi szerencsére rendben. Továbbra is nagyon szeretik, mindig elmondják, hogy nagyon rendes, aranyos gyerek. Érdekes, mert nem is Bercónak, hanem Bercókának hívják. Annyira kedvesek minden egyes gyerekkel. Nagyon elégedett vagyok.

Hú, annyit írtatok, hogy szerintem már a felére sem emlékszem. :oops:

Felur! Köszönet a képekért. Annyira tündér Lilla... Nagyon szépséges kislány. Dani baba meg cukorfalat. Jóslókra figyelni! Kicsi pihi elkelne szerintem is. Szedsz magnéziumot? Hogy lehetsz még pocakosan is ilyen kis csinoska?! :roll:

Sense! Jaj, már megint nagyon szép helyen voltatok. Kérhetek majd elérhetőséget? Bár most úgy néz ki, hogy jövőre nem jutunk el Ho-ba. :cry: Lotti és Botond, mint két tojáska. De nagyon gyönyörű tojáska. A tortád meg szenzációs. Receptet!!!! Két ilyen kis csöpp mellett még ilyeneket is csinálsz... Ez igen! Lotti meg már felállt? :roll: Gratula a leánykához! Egyébként, a keresztelőn nagyon dögös kis rucija volt. Olyan igazi kis csajos, ugyanakkor meg finom, elegáns is egyben. Na ez jó nagy képzavar lett. Botond alvása :lol: .
Sérv???? Jaj, ne az legyen!!!! Jobbulást!

Móni! Isten őrizzen az ilyen barátnőktől. :twisted: Remélem a következetességed meghozza a gyümölcsét! Csak ügyesen. Rendben vagy már?

Vindo! Ez igen! Nagyon ügyes a férjecskéd. Rugó meg egy hős! :lol: Olyan simán veszi az akadályokat, hogy csuda. Édes pofa. :lol: Hát, én is kiegyeznék heti néhány napban. Imádok dolgozni, de ez a rohanás... Még hozzá kell szoknom. :oops:

Kaqk! Angyalkád beszéde :lol: . Nagyon édes. Hehe, végre láttalak tegnap. Nem is értem, hogy nem vettelek eddig észre, tényleg mindent megteszel. De én még mazsola vagyok... :oops:
Remélem megtalálod az ideális munkát! Szerintem Neked mindenképpen emberekkel kellene foglalkoznod. Kedvesednek is drukkolok nagyon!

Niki, gyere gyakrabban!

Irina, eljátszogatás :lol: Na ugye! Kicsit csalódott vagyok, semmi aranyköpés? :wink: :lol:

Emese, tuti!

Gica! Erre mondják, hogy ritkán szól, de akkor nagyot. Ez a tandem sírás... :lol: :lol:
dmaggie

Dettyk, milyen volt a kirándulás? Jól érezte magát a nagy fiad? Örülök, hogy jól érezted magad a munkahelyeden. Panka anyássága meg teljesen érthető. Csak idő kell neki. De nagyon ügyesen halad ő is. Nagy pusszancs neki.

Regi, Szelikéd is mintagyerek. :lol: Pusszantom őt is. Teszt eredménye? Újabb interjú?
dmaggie

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D

KépKépKépKép
meryke

Bocsánat, most csak ennyire tudok jönni:

DRÁGA MÁTÉ, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: