A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Enyim doki egyből odaadta és hozzátette, hogy bármi gond van éjszaka is hívhatjuk pedig új doki a réginek is tudtam a telcsiszámát és mindig hívtam ha kellett. Lehet nem szeretnék ha visszaélnének vele az anyukák, csak egy példa enyim uram állatorvos és az emberek már nem először képesek vasárnap este 9-kor felhívni azért, hogy megkérdezzék mikor oltaná be a kutyájukat :shock: :twisted: Gendolom ezek a dokik úgy vannak vele, hogy letudják az Ő kis 4-6 órájukat utána Őket ne zargassák arra ott az ügyelet. Dokicserét javaslok!

Fürtöske egyébként nálunk is pont így kezdődött és másnaptól ömlött az orra! Remélem nektek a fogzás jön be, de az ennyire magas lázzal nem jár.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza :)

És nektek meddig tartott?És napközben hogy viselkedett Mátyás?
Marci tök jól van, pakol, riheg-röhög, úgyhogy nem értem :shock:

És Honey, nektek milyen volt?

Klari :) Hú, tényleg állatorvos urad?De jó :) Én állatkórházban dolgoztam mint asszisztens 5 évig :lol:
Vendég

Fürtöske, most csak Neked írok, nincs sok időm ( én babám egész napos elfoglaltságot ad mostanság, egyedül sehol-semmit nem hajlandó tenni-venni, ma már a hordozó is kilőve, az sem tetszik neki :roll: :twisted: nappal semmit nem tudok csinálni :twisted: :twisted: :twisted: van még így valaki? valamit nagyon elrontottam )

szóval nálunk is volt magas láz bő 1 hete, de semmi más és ált. este és éjjel volt lázas, nappal vidám, játszós, nevetgélős gyermek volt :roll: aztán kibújt a bal hátsó rágó fent :shock: .
Nálunk ez igazolja, hogy lehet fogzásnál láz.

Minden kis betegnek gyors gyógyulást!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja és este fürdés után mindig adtam Nurophent, sőt volt olyan éjszaka mikor kúpot is kapott, mert a N. kevésnek bizonyult.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

A fogzással járhat magas láz. Tapasztalat. 8 fogas csemetém elég sokszor belázasodott mikor jött a foga. Nurofent adtam én is, és néha kúpot is.

Gyógyulást minden kis betegnek.

Lagzi jól sikerült csöppöm hajnali 2-ig bírta :lol: :lol: :lol:
Majd még jövök, csak sulis hetem van. meg én gyerekem is lefoglal egész nap. Szerencsére azért én tudok mellette mást is csinálni.

Évinek, tedd járókába a kicsit néha, nálunk ez vált be. Igaz eleinte iszonyú üvöltés volt, mert ugye korlátoztuk a korábbi szabad mozgását, mostanra azonban így van fél órám amit szabadon eltölthetek házimunkával :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Köszi a válaszokat Lányok, úgy néz ki eltűnt a láz, meg vele együtt a takonykór is, tök hirtelen
Mi lehetett ez :roll:
Tegnap utoljára délben volt láza :)
Vendég

ja, és új fog nuku sehol, pedig végigtapogattam neki
Vendég

Fürtöske, lehet 3 napos láza volt.

Kri

Kép
Kép
kri29

Fürtöske :D

Kri, köszi a tippet , járóka max 10 perc üvöltés nélkül utána hiszti, de próbálkozom.
Hajnal 2-ig bulizott Zsombi :shock: ez igen !!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mára már én is ,Bence is kidőltünk a sorból.igaz Beninek csak a torka fáj,semmi más tünet (egyenlőre ).én viszont elég szarul vagyok.folyik orrom,fáj a torkom,fejem.szédülök, és ami a legrosszabb,h iszonyat hányingerem van,és megy a hasam,kicsit.és most hallottam,h ezek a h1n1 tünetei+ a láz,de az nincs még.azért bízom,h nem lesz az.
Bettikém jól van,orrát kell sűrűn szívni,amit nehezen visel,de muszáj.étvágya is jó.most alszik,megyek ledőlök én is kicsit

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: jobbulást :cry: :cry: remélem hamar meggyogyultok.

Ti beadatjátok a H1N1 oltást?

000kata

Én biztos nem adatom be senkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: és miért? mondanak ezt is azt is :? :cry: én nem tudom mi lenne jó :cry: mert ha nem adatom be és elkapja és valami baja lesz tőle,sose bocsájtanám meg magamnak,de ha beadatom és attol lesz baja.... :cry: :cry: :cry:

000kata

Csajok aki szoptat adjátok még a konakiont?

000kata

Kata, én nem. Amióta mástis eszik.
Én sem adatom be. Minek? Nem rosszabb influenza, mint a sima.

Kép
Kép
dalminha

Így van,és még a mellékhatásait sem ismerik.én ismerek itt olyan embereket,akik beadatták a sima inf.ellenit,és olyan betegek lettek,h ihaj!!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

h1n1-ről . Mexikóban ahonnan kiindult nagyon sokan meghaltak. Magyarországon is meghalt egy ember. :( Ne kicsinyítsétek le, azért ez nem egy sima influ és azt mondják, hogy mutálódik, aki most átesik rajta, lehet, hogy ismét átfog, mert változik folyamatosan a vírus. :( Azért jobb félni, mint megijedni. És azért, még ha mi nem is, de a férjeink közösségbe vannak, a Te férjed Kata főleg. Még Én sem tudom, hogy beadatom -e, de azért ne becsüljétek le az oltás fontosságát. A kötelező oltásokat is beadatjátok azok nem veszélyesek?? Szerintem ez se veszélyesebb!!

honey
Jobbulást Nektek!!!! Gyógyuljatok meg hamar!!!!

fürtöske

Örülök, hogy jól vagytok és eltűnt a csúnya láz!!!

katica
Igen, most szombaton lesz (26-án), majd Hanna küld levelet mindenkinek a részletekkel. De jó lesz, nagyon várom!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Anya: én nem becsülöm le,én félek tőle de az oltástól is.Nem tudom mit csináljak :? :cry:

000kata

Kata, én sem adatom be, sőt a kötelezőn kívül + Prevenar mást sem.
Ha a kötelező, mint a nevében is benne van nem lenne kötelező azt se adatnám be ( sok-sok autista kisgyerek ennek köszönheti az életre szóló betegségét és még sorolhatnám )
Majd egyszer ha összejön a baba-mama tali elmesélem milyen nagy biznisz a gyógyszeripar ( doktor néni barátnőm mikor még a gyerekei kicsik voltak ügynökösködött, a mai napig nem szednek gyógyszert csak homeos szereket használ mikor már nagyon muszály )

Különben mindenkinek szíve joga azt tenni amit jónak lát, nem megoldás minden nyavalya ellen injekciót adatni. Mi is voltunk gyerekek és sok betegségen átestünk, erősödött az immunrendszerünk, ha minden ellen védekezünk, nem engedjük a szervezetünket "dolgozni" az nem jó.

Honey, gyors gyógyulást a családnak!

Lányok, írtam már mennyire hullik a hajam? Most is halasztgatom a hajmosást, mert durván sok kijön és tiszta pánikba esek. Naponta 1x merem megfésülni, utána összegumizom :( szülés jután olyan szép dús volt a hajam, most meg :twisted:
Tudom, hogy a hormonok miatt van, de ez már brutál!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, nem becsülöm le én sem, de meg sem fordult a fejemben az oltás. Ha azt mondják, hogy aki 1x megkapta a betegséget, többször is megkaphatja, akkor mire jó az oltás. Mert akkor ki sem alakul a természetes védettség, amit elvileg az oltás hivatott szolgálni.

Én a bárányhimlőt beadattam Korinak, Panna is megkapja, meg a prevenar, és kész. Bárányhimlőt nem is a veszélyessége, hanem a nagyon kellemetlensége, és a maradó sebhelyek (ha elvakarják) miatt adatom be. ÉN emlékszem még, amikor én az voltam gyerekkoromban... marha rossz volt.

Évi hajhullás :? fodrászodat nem kérdezted? Nekem is rutál módon hullott, de elmúlt pár hónapja.

Én meg a cenzúrázott egészséget olvastam. Hát az is elgondolkodtató.

teszek fel valami helyeset is:

Kép Kép

Kép
Kép
dalminha

Még valami!
Ma írt e-mailt nekem Écike (korababa Zolika anyukája)! A kicsifiú már 9,3 kg, szóval szépen megnőtt, pedig 1 kg sem volt, mikor született! :) Fényképet is küldött, gyönyörű kisfiú!!! Écike túlvan egy műtéten, két kemon, most kezdik a kezeléseket a rákos sejtek felszámolására Bp-n.
Puszil mindenkit, és köszöni annak, aki hiányolta, hogy gondolt rá!

Kép
Kép
dalminha

Dalma
tényleg helyes!!! :lol: mOlyan kis cuki, szöszke. Lénáról leesik az összes őszi téli gítyó ami hosszban jó.Nálatok ninxcs ilyen? Most húzentróglizunk, meg harisnyázunk. :shock:

Évi-Dalma
maximálisan 1etértek, nem oltatok. Anyós oltatott tavaly, erre januárban Ő volt az egyetlen aki 3héting influs volt. De amúgy sem, Prevenart sem.Úgyis mindenki beadatja ,így nem lesz járvány :mrgreen: Nagybányám anno gyermekbénulást kapott az oltástól...jó 1958ban volt de akkor is.A lényegük nem változott.

Házimunka?
porszívóra alszik :) :) kaja mondjuk nincs, az elszívó túl halk :)

Csajok
tudna nekem vki mondani maximált gyedet NETTÓ-ban??? Idén is úgy van h. ha magas volt az előző évi bér akkor 38%, mástól 18% SZJA-t vonnak belőle? Köszönöm.

Kép
katica_75

Écikének ölelés. és mielőbbi gyógyulást!
Zolika csodával határos módon fejlődik ezek szerint!!!!!!!! :D

Kép
katica_75

Hello!

Azta Zolika milyen nagy! Anyucikáját sajnálom mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!!!!!!!

Hát nem tudom mi mit kaptunk el, de Mátyásom és Zsoltom is szövődményes lett (tüdőgyuszi)! Most kezdik a második adag antibiotikumos kúrát! Ha ez a H1N1 akkor marha jó!!! Egyébként a halálozás ált a következmények miatt történik meg!!!!!!! amilyen nálunk a tüdőgyuszi ha nem foglalkoznak vele abba bele lehet valóban halni. És sajna nálunk sem volt láz, pedig az ált. lenni szokott tüdőgyuszinál csak nem tetszett a gyerek ahogy néha köhögött!!!

Pannának is milyen nagy haja van! és milyen szöszke! édes!

Évi hajhullás! ne keseredj el nekem is már kihullott lassan a fele! Sajna nekem van egy cisztám a foggyökéremen azt kellene leműteni és utána valószínűleg megszünne, de mivel még mindig szoptatok nem lehet mert helyi érzéstelenítés is belekerül a véráramba :roll: Mindenesetre nem tudom szopiztok-e még, de ha már nem akkor el kellett volna álljon a hajhullás, amit okozhat valamilyen gyulladás is a szervezetben, ne fodrászt, hanem bőrgyógyászt vagy háziorvost kérdezz! Esetleg nem árt egy vérvétel sem!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Judit_78 műtét óta nem jelentkeztél! Ugye jól vagytok?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kata!

Boldog szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica!

Én max gyedet kapok! netto 78600.- kereken:-((((

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

Olyan szép kislány!ennivaló!

Évi!

Én hajam is hullik csomókban :cry: .

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Nekem is hullik a hajam, főleg amikor Kincső tépi. :(

Mindjárt jövök csak etetek. :)

Kép
Kép
anya1118

lányok. mit ártottam én akárkinek is??? az élet mért ad nekem még pofonokat?
szitu:
Van nekünk is egy szomszédunk. sejthetitek melyik fajta. Én nem vagyok fajgyűlölő de nekem mondhattok akármit a vérüket nem tudják meghazudtolni. Bár vannak nekem jó roma ismerőseim is de ez!!!
mióta ide költöztünk folyton szid minket. a gyerekeimet, rájuk szól ha látja hogy egyedül vannak. Én soha nem ártottam annak a nőnek és a röhej hogy a férje az tök normális még köszönünk is egymásnak. a fiának a feleségét is ismerem sőt vele beszélő viszonyban vagyunk.
És most az előbb kimentek a nagyfiamék megcsinálni a biciglit a ház előtt és a hülyék oda mentek arra az oldalra hol ez a dög lakik és elkezdett nekik mondani mindent!! Hogy takarodjanak mert kimegy agyon veri őket ez nem szerelde meg hogy más éjjel jár dolgozni pihennének. Jön be mondja a fiam mi van én meg kimegyek és kérdezem tőle mi a fenét ártottam én magának? azt csinál a ház előtt amit akarnak. nem csapnak zajt se semmit sem. És elkezd olyan alpári hangon beszélni hogy csak nah. Én csak lestem. ugye azért egyedül vagyok és tudom milyenek nem mertem nagyon visszaszólni de ez olyan dolgokat mondott hogy rühes kurva vagyok vigyem a fattyaimat innen. nem csoda hogy elment a férjem az az iszákos munkakerülő hogy nem kellek én senkinek sem mert egy ronda undorító disznó vagyok. meg hogy segélyen, ingyenélő vagyok és jön a fia majd agyon veri a gyereket meg engem is. hogy reggel örökké kirakom a gyerekeket a folyosóra(megyünk iskolába max 5 perc) és folytatta ennél rondább dolgokat. Én is mondtam neki hogy álljon le nem ártottam magának semmit sem. és befejezheti. hogy mer így beszélni? nem alacsonyodom le hozzá. ezt mondtam az Andrisnak is mert ő meg mondta hogy mért nem szólok vissza jobban.
erre egyszer kijött és meg akarta fogni az Andris karját mert ugye ő visszadumált finoman. Én meg nah erre bedurrantam és mondtam hogy ha hozzá mernek egy ujjal is nyúlni a gyerekeimhez egy életre mennek a börtönbe!!
de a leg lényegesebb ( mert azért remegtem az idegtől) felhívtam a férjemet és mesélem neki hogy miket mondott róla is. erre azt feleli neki úgy is mindegy lehúzhatja magát !!! Mondom neki ennyi csak? magadat sajnálod? az nem érdekel hoyg lehet agyonvernek minket??? én most itt bőgők. próbálom a gyerekeim előtt titkolni de észre fogják venni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Nagyon-nagyon sajnálom ami Veled történik hihetetlen!
Hát igen a vérüket nem tudják meghazuttolni.... :twisted:

Oltás: Én sem adatom be, nekem is van nem egy ismerősöm aki beadatta a sima influ elleni oltást és nagyon beteg lett tőle. tulajdonképpen ezeka védőoltások a vírus legyengített változata! Nem szabad fél vállról venni az tény, de a többi fajtát sem ugyanannyira lehet az is veszélyes sőt azokból is lehet tüdőgyuszi.

Évi! nekem is hullik ne aggódj csak jobb lesz én sem szoptatok már.Mikor abbahagytam akkor iszonyat mós hullott naponta pórszívózhattam.. :shock: aztán jobb lett most megint erősebben hullik. Na meg hozzájárul az is hogy Domi állandóan megtép :lol: :lol:

Dalma!!! Hát ez a királylány!!!! :lol:
Én is ilyet szeretnék másodszorra elárulhatnád a titkot hogy kell ilyet csinálni!! :roll: :lol:

Fürtöske! örülök h jobban vagytok!

Csajok van valaki akinek a babájának nincs még foga?? Vagy már csak mi maradtunk??? :roll:

Domim még mindig nem 100-as éjszaka tegnapelött aludt egész éjjel, tegnap nem. kiszámíthatatlan szegénykém! :cry: Lehet h szep szorongás (bocsi már nem tom ki írta) de meddig tart ez lányok?
Na mi lesz a talival?

Kata! Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!! :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya! Te megkaptad már a cipőt??

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Honey
köszi, bacca meg azt hittem 80egy-két ezer legalább. :( én majd még csak most fogom igényelni.

Kata
sok boldog SZÜLETÉSNAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mammuci
Lénának is csak most lett foga. Szepszó nálunk kb. 1hónapig volt nagyon kemény.

Vera
no comment... :x :roll:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Kata boldog szülinapot!

Évi, Honey, hajhullással kapcsolatban nézesettek egy tsh szintet nehogy nektek is a pajzsmirigyetekkel legyen probléma. nekem is brutál módon hullott, aztán egy vérvétel után kiderült gond van a pajzsmirigyemmel.

Kata, oltás én se adatom be. Nem lehet tudni még milyen mellékhatásai vannak. Közösségbe nem járunk állandóan + bízom benne az anyatej még védettséget ad neki.

Dalam, nagyon édes a pici lánykád :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

[color=darkred]KATA!!!! NAGGGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
[/color

Honey, milyen jó, hogy Te résen vagy, ezennel kinevezlek szülinapfelelősnek! Jobban vagytok már?

Klarissza! a tüdőgyuszi nagyon durván hangzik, jobbulást a gyerekeknek!

Katica, nálunk fordított , kaja van , háztartási robot ritkábban működik. ( L. utoljára kb. 6 hetes korában aludt el porszívózáskor :roll: )

Dalma, Pannád gyönyörű, olyan jó fotoi vannak, a medencés nagyon huncut!
Fodrászom azt mondja van bőven hajam, de ha nem múlik levágjuk rövidebbre, a hossza miatt is látványosabb a hullás :(
Jövő héten megyek vérvételre ( már 2 hete készülök ) és nézetek pajzsmirigyre is - az első szülés után volt vele gondom.
Zolika anyukájának mennek a drukkok, sikerüljön a kezelés . Jó olvasni, hogy a kicsi fiú milyen szépen fejlődik.

Anikó, nem akarlak elkeseríteni, de az éjjeli alvásprobléma nem a nyaralás miatt van, tipikus fogzás. Maholnap nálatok is megjelennek a fogacskák és lehet egyszerre több is, sőt lehet be is előztök majd!

Vera, durva ami Veletek történik, de legalább már felvette a férjed a telefont :twisted:

Kri, köszi a TSH- tippet, kedden megyek is és azt is kérem a teljes vérkép mellé.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Először is oltás: én egyáltalán nem félek tőle, mert iszonyatosan felfújták ezt bizonyos körök…valakiknek nagy érdeke fűződött ahhoz, hogy kialakuljon ez a bizonyos járvány…(gyógyszergyárak) És ha tényleg 2-3 nap alatt lemegy, és magas lázzal jár, azt meg csillapítjuk, és kész! Szóval mi sem oltatunk! Picit meg szoptatom, amíg igényli, így ő duplán védett, nagyok c-vitaminoznak.

Evi!
Hát én is tudnék mesélni gyógyszerész ismerősökről…meg a háziorvosunkról! Egyik sem szed gyógyszert! A világ legnagyobb biznisze a gyógyszeripar, a drogkereskedelem is csak utána jön! Hajhullás: nekem is van, de én a szopira fogom, állítólag utána majd regenerálódik a haj!

Kata!
Boldog szülinapot!! :) :) (amúgy honnan tudták ezt a többiek?? Mert én csak a köszöntésekből… :roll: )

Honey!
Én is max. gyedet kapok, és nekem 84600 Ft!! Akkor ez hogy van?? :shock:

Dalma!
Csúcs ez a kép Pannáról!! Nagyon dögös csajszi lesz nagykorában!! :lol:
Köszi a Zolika-infót, húúú, mekkora lett! Az én fiam is majdnem annyi most, pedig ő 4,1-el született!
A Cenzúrázott egészséget én is olvastam! Azóta álltunk rá C-vitaminra jobban!

Na megyek készülődni, 11.30-ra van időpontunk gyerekorvoshoz, mázsálásra! Kiváncsi vagyok, mennyit nőtt egy hónap alatt!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Igazad van,tényleg annyit kapok gyedet. csak annyira emlékeztem.na,mindegy, ez se sok.nem is látok belőle semmit,rögtön rácsap a bank :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera!

Ne szólj nekik vissza,hallottad a múltkor is halálra vertek 1 embert,mert az meg akart védeni vkit.egyik füleden be,másikon ki,csak ezt csináld.gyerekeket inkább ne engedd eléjük,ki tudja,azaz tudjuk mire képesek.mellettünk lévő lépcsőházba is beköltöztek kb 1 éve.nem dolgoznak,ott ülnek a lépcsőfeljárón egész nap sörrel a kezükben.a családfő meg váltogatja a zsír új bmw-t,audit,peagueot.de miből??????és úgy parkol ezekkel,hogy feláll a járdára teljesen,a járókelőknek meg le kell menni az útra kikerülni a böhöm autóját,h el tudjunk menni.hívtunk rendőröket is,de most már azok se jönnek ki.félnek ők is tőlük.lányok! én nem vagyok fajgyűlölő,semmi bajom a négerekkel stb.de ezeket,én nem is tudom hová tudnám kívánni.egytől egyig.simán törvényben szabályoznám a születésszámot náluk.1 kölök,aztán elkötni.evvan.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

Écike nincs fent iwiwen?

Én csak innen tudom kinek mikor van szülinapja :lol: de itt sincs fent mindenki,vagy igen?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Elveszett bárány jelentkezik :lol: Persze,ha hiányolt valaki :lol:

Anya:Hát azt nem tudom,hogy annak a tesója-e.De felháborító,hogy ilyen dolgok megtörténhetnek fényes nappal.Vagy épp bármikor :shock: Anyós mondta,hogy ugyan azokat a dolgokat mondja amiket régen mesélt neki mikor még kicsi volt.És most ugyanazokat élte át.Valamelyik nap már észnél volt.De másnap nem emlékezett semmire :cry: Anyósnak mondta tegnap a doki,hogy teljes ellátásra fog szorulni úgynézki :cry: Így haza se tudjuk hozni majd :cry: De a sebész,ha megnézte a lábujját majd utánna bővebbet tudunk.Hát gyerek vasutra megint nem jutottunk el :cry: Bőven elég neki a 2óra alvás.Krisz 1órát szokott nappal már aludni.Köszi a cipő tippet.

Katica:Igen itt volt a suli háta mögötti boltban :cry: Köszönjük.Hát inkább arra ne fuss.A lakótelep szerintem biztonságosabb este felé.Sokan szoktak arra futni.Legalábbis régen amikor ott laktam. :D Köszi a tippet kipróbálom :D Szerinted Kriszem túlpörög estére? :shock: Mondjuk lehet benne valami :?: :!: :D

Klarissza:Húhha hát remélem mi tényleg nem járunk így,mert akkor tuti nekem annyi. :cry: Most azt vetettük be,hogy max.10kor már kikapcsolom a tv-t és csend van és sötét.Kis sírás és már alszik is.A ringatás nálunk ki volt eleve lőve,mert nem szereti hál istennek :D Most ezt alkalmazzuk.Azért rossz,mert egy szobában vagyunk és akkor már este nekünk nuku tv.De legalább mi is korán lefekszünk :lol: Köszönöm a tippeket :D

Évi:Hát sajnos nem nagyon akar mami javulni.Sőt azt mondták,hogy ez még csak rosszabb lessz :cry: Sajnos kirándulni nem jutottunk el,mert férjem elment dolgozni,mert hívták :cry: Szivesen :D

mammuci:A reményt nem adtuk fel.Csak ez már neki nem igazán élet és nagyon sajnálom,mert tényleg nem emlékszik már semmire :cry: Valamelyik nap semmi nem látszott anyós tökre örűlt,hogy végre.Erre másnap kapott mamitól,hogy besement hozzá amióta bent van. :cry: Meg mi sem pedig megyünk hozzá.Persze most nem,mert fertőző tüdőbetegsége volt mint kiderűlt így nem járunk be.Nehogy elkapjuk.A héten derűl ki,hogy fertőző-e még.Persze mamit nem érdekelte azt mondta akkor is bemehetnénk hozzá na persze.Nem lehet,hogy fél a sötétben Domi?Vagy azóta már jobb?Próbáld ki az éjszakai fényt.

A H1N1-el kapcs.én sem alacsonyítom le a veszélyességét,de ugyanolyan veszélyes a sima influ is.Abba is sajnos bele lehet halni vagyis a szövődményébe.Csak arról nem számolnak be.

Kata:Milyen az uszi?Hát akkor neked se könnyű esténként.

Dalma:Hát én is arra tippelek,hogy az idegeskedésünk miatt ilyen.De amíg nem változik a helyzet addig nem tudok sajnos ezellen tenni :cry: A költözés segítene rajtunk,de sajnos az most nem fog menni :cry: Sajnos jól emlékszel anyóssal kapcs. :cry: Megfogadom a tanácsokat hátha :D Köszönöm.Utólag is grat a barátnődnek és jó egészséget!!!

ditta:Neked jó gyerkőcöd van :D

fürtöske:Mi sok vitamint eszünk .

Neharagudjatok csajok,hogy most csak ennyi voltam,de nem bírok Krisszel.Akárhányszor ideülök,hogy írjak mindig itt van és sír.Nem hagy írni :cry: Ezért is tudok csak ilyen ritkán jönni :cry: Pedig szeretnék többször is csak nem megy :cry: Később még jövök amikor már apa fent lessz.Addig is szép napot mindenkinek!A betegeknek jobbulást kívánunk!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Kata:Itt is Nagyon Boldog születésnapot kívánunk neked! :D Volt buli? :D Tesód,hogy van?Várja már a novembert?Nem fél kicsit?Úgy irigylem :oops: :D

Vera:Szerintem is hagyd,mert ezekből minden kitelik sajnos :cry: Vigyázzatok nagyon magatokra!!!Férjed meg egy bunkó már bocsi :cry: :evil: Ha mást nem a gyerekeit nézhetné :evil:

Csajok aki szeretne iwiwen megjelölni szivesen elküldöm priviben a nevem :D Na tényleg megyek most,mert gyerkőcöm szétszedi a lakást :lol: :cry:

Kép
Kép
reni_24

Csajok köszönöm szépen a szülinapi köszöntést nagyon jól esett ,aranyosak vagytok.Késöbb jövök ha alszik Kevin :lol:

000kata

Dalma
Gyönyörű a kislányod!! :)

katica
Akkor jöttök szombaton??

Vera
Ez borzasztó. :( Most ez már az új lakás, amit kaptatok???

reni

Sajnálom mamit és továbbra is jobbulást!! :( Küldtem privit.

mammuci
Igen megkaptam. Te még nem? Írj a csajnak!! Nagyon rendes!!

Megyek mert sütök tököt. :)

Kép
Kép
anya1118

Reni!

nekem küldheted a neved!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Anya!

sütő tököt sütöl,v sima tököt sütöl? :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

1 hónap múlva 1 szülinap!! :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

K ata, Isten éltessen és minden jót kívánok!!!!

Mi lehet, beadatjuk a szurit, még majd eldöntöm :?

Vera, hát erre nem lehet mit mondani, csak őrjöngeni egyfolytában :twisted: :cry:
Hogy lehetne segíteni? :roll:
Vendég

Reni, küldheted privibe!

Anya, én is tököt sütök , sütőtököt uzsira Lillának és anyának mert én is nagyon szeretem ( ez a villanykörte alakú amerikai) :lol: :lol:

Ditta, én is olvastam a Lenkei könyveket , mi is nyomjuk a C vitamin bombát ezerrel!

Kata, tényleg tesód már nemsoká szülni fog, de jó neki(nektek) megint lesz pici baba a családba

Honey, hogy elszaladt az 1 év (11 hónap)! Mesélj, milyen tortát kap Bettikéd? Ajándék? Mit tervezel?

Lilla ma beült a hűtőbe még melegítettem az ebédjét :roll: olyan, mint egy pajkos kisfickó :lol:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253792424.5439.jpg[/img] [/img]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:haláli ez a kép :lol: :lol: megzabálom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igen november 1re van kiirva,már jó nagy a pocija,alig várom hogy megszüljön,remélem gyors és könnyű szülése lesz.

Fürtöske: köszönöm :)

Honey: boldog hófordulót :lol:

Klarissza:sajnálom :cry: Jobbulást nektek.És sok sok gyogypuszit küldök.

Dalma: nagyon édes Panna :lol: Zolikáról nem rakod fel ide a képet?olyan jó lenne.

Én meg már elmondhatom Kevinről hogy járni tud :lol: :lol: :lol: Már nagyon sokszor nagyon sokat megy.Szerintem pár nap és futhatok utánna :lol:

000kata

Lilla baba zabálni való :lol: :lol: :lol:

Én is elmondhatom, hogy Zsombi már jár. lassan veszek neki cipőt :lol: :lol: :lol:

Kata, nagyon ügyes Kevin is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: