Sziasztok!
Elveszett bárány jelentkezik

Persze,ha hiányolt valaki
Anya:Hát azt nem tudom,hogy annak a tesója-e.De felháborító,hogy ilyen dolgok megtörténhetnek fényes nappal.Vagy épp bármikor

Anyós mondta,hogy ugyan azokat a dolgokat mondja amiket régen mesélt neki mikor még kicsi volt.És most ugyanazokat élte át.Valamelyik nap már észnél volt.De másnap nem emlékezett semmire

Anyósnak mondta tegnap a doki,hogy teljes ellátásra fog szorulni úgynézki

Így haza se tudjuk hozni majd

De a sebész,ha megnézte a lábujját majd utánna bővebbet tudunk.Hát gyerek vasutra megint nem jutottunk el

Bőven elég neki a 2óra alvás.Krisz 1órát szokott nappal már aludni.Köszi a cipő tippet.
Katica:Igen itt volt a suli háta mögötti boltban

Köszönjük.Hát inkább arra ne fuss.A lakótelep szerintem biztonságosabb este felé.Sokan szoktak arra futni.Legalábbis régen amikor ott laktam.

Köszi a tippet kipróbálom

Szerinted Kriszem túlpörög estére?

Mondjuk lehet benne valami
Klarissza:Húhha hát remélem mi tényleg nem járunk így,mert akkor tuti nekem annyi.

Most azt vetettük be,hogy max.10kor már kikapcsolom a tv-t és csend van és sötét.Kis sírás és már alszik is.A ringatás nálunk ki volt eleve lőve,mert nem szereti hál istennek

Most ezt alkalmazzuk.Azért rossz,mert egy szobában vagyunk és akkor már este nekünk nuku tv.De legalább mi is korán lefekszünk

Köszönöm a tippeket
Évi:Hát sajnos nem nagyon akar mami javulni.Sőt azt mondták,hogy ez még csak rosszabb lessz

Sajnos kirándulni nem jutottunk el,mert férjem elment dolgozni,mert hívták

Szivesen
mammuci:A reményt nem adtuk fel.Csak ez már neki nem igazán élet és nagyon sajnálom,mert tényleg nem emlékszik már semmire

Valamelyik nap semmi nem látszott anyós tökre örűlt,hogy végre.Erre másnap kapott mamitól,hogy besement hozzá amióta bent van.

Meg mi sem pedig megyünk hozzá.Persze most nem,mert fertőző tüdőbetegsége volt mint kiderűlt így nem járunk be.Nehogy elkapjuk.A héten derűl ki,hogy fertőző-e még.Persze mamit nem érdekelte azt mondta akkor is bemehetnénk hozzá na persze.Nem lehet,hogy fél a sötétben Domi?Vagy azóta már jobb?Próbáld ki az éjszakai fényt.
A H1N1-el kapcs.én sem alacsonyítom le a veszélyességét,de ugyanolyan veszélyes a sima influ is.Abba is sajnos bele lehet halni vagyis a szövődményébe.Csak arról nem számolnak be.
Kata:Milyen az uszi?Hát akkor neked se könnyű esténként.
Dalma:Hát én is arra tippelek,hogy az idegeskedésünk miatt ilyen.De amíg nem változik a helyzet addig nem tudok sajnos ezellen tenni

A költözés segítene rajtunk,de sajnos az most nem fog menni

Sajnos jól emlékszel anyóssal kapcs.

Megfogadom a tanácsokat hátha

Köszönöm.Utólag is grat a barátnődnek és jó egészséget!!!
ditta:Neked jó gyerkőcöd van
fürtöske:Mi sok vitamint eszünk .
Neharagudjatok csajok,hogy most csak ennyi voltam,de nem bírok Krisszel.Akárhányszor ideülök,hogy írjak mindig itt van és sír.Nem hagy írni

Ezért is tudok csak ilyen ritkán jönni

Pedig szeretnék többször is csak nem megy

Később még jövök amikor már apa fent lessz.Addig is szép napot mindenkinek!A betegeknek jobbulást kívánunk!!!!!