Előszöris Idetti: Nagyon örülök Nektek, annyira jó, hogy semmi gond!! Jó vásárlást kívánok, remélem már többször nem ijesztenek meg semmivel!!!
Hogy vannak a betegek?
Én már majdnem kezdtem azt hinni, hogy jobba vagyok, erre elkezdtem köhögni, mint a kutya. Jó szárazon, íg ykellett vennem köptetőt tegnap este, de úgy néz ki már kezd is hazsnálni, mert jön fel a cucc.
Én hétfőn megyek a terheléses cukorra, majd gondolok Rád Hékás, hogy bírod Te is épp! Kiderült, hogy nem tud elkísérni a párom, mert neki is aznap lesz a munkahelyén eü nap, szintén vérvétel, vizelet, úgyhgy kűr lenne kihagynia.
Na ettől mégjobban parázok, mert Lilinél is rosszul voltam, ki is dobtam a taccsot, így meg senki nem tud elkísérni...
Nekem se mondta senki, pontosabban én is úgy tudom, hogy előző nap ugyanúgy kell enni, mint máskor Tennéd. Amúgy tényleg fals eredmény lehet, ha már előző nap koplalnál. Az oké, h előtte 12 órával ne együnk, de egész nap???
Bogyra, miért nem így van? A védőnőm nekem az ellentéteset mondta, mint Te.
Vasárnap megszült egy barátnőm, kislánya lett, ma mennek haza! Kiváncsi vagyokmit mesél majd a szülésről, olyan távoli volt tőle a gyerek még 1 éve, aztán hirtelen Pál fordulás lett náluk!
Képzeljétek, elhoztuk a sógornőméktől a babakocsijukat, amit nekünk adtak. Peg Perego Venezia, annyira jó és praktikus. Kitakarítottunk, az is olyna jó volt
Meg kaptunk még baldahint, ágyneműgarnitúrát, igaz, volt nekünk Lilitől még, de nagyon jól jön majd váltásnak! A babkocsihoz kaptunk horozót is, ami szintén nagyon kafa!
Na jövök még, nem ártana felöltözni pizsimből.
Jajj, még annyi. Csajok, nekem most kezdett el keményedni a hasam. Létezik, hogy Lilinél ez kimaradt? Én sosem tudtam, h miről beszélnek a kismamák, hogykeményednek, de most már értem