A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

gabka aháááááááááááá, ezek szerint a tető eredetileg fent volt, csak ahogy Lili nekiindult, úgy került le? (már én sem szívesen hagyom a pihenőszékében...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi a dicséreteket:lol:

nemlajos: lizi sokat négykézlábazik, de a többiek már ülnek, állnak :shock: ha hasra akarom tenni, akkor csak négykézlábon hajlandó lenni és már fél-1 métert meg is tett :lol: Döme is hamar elkezdi, ne aggódj, de villám Lilit, Katkákat és szupernicot meg a többieket nem tom mikor érjük utol, de hát nem lóverseny ez :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nah, eljött ez a nap is, megváltoztattam az avatarom :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, csodálkoztam is, hogy na, kijez! :shock: :D

Én nem aggódom, meg én csak örülök, hogy még a szobán belül marad, ha leteszem, csak olyan izgatott vagyok, hogy az én kisfiam hamarosan majd miket csinál :roll: 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, és jó lett (az avatar!). Csodaszép Lizi fotósorozata! Tündérlány. És tényleg nagyon csini abban a fehér ruciban.

Gabka, nem semmi miket művel a csajszid :D :shock: és tök jó, h így haladtok az építkezéssel. Szerdán pedig összeeresztjük a lurkókat.

Katka, na, ez a per akkor gyors volt. Jó hír. Peti végül felkelt szopizni? És ma mennyit dolgoztál?
Ma én is voltam bent melóhelyen (egyetem), és jól esett. Mondjuk Katababával együtt, azaz nem dolgozni mentem, csak mindenféle ügyeket intézni, és rájöttem (újra), hogy alapvetően szeretek én ott dolgozni. Tök jó volt kicsit feltartani a kollégáimat (azt persze nem tudom, h nekik is olyan jó volt-e), meg megtudni az elmúlt hónapok eseményeit és pletykáit, meg hogy nagyon várnak már vissza, stb. Szóval most sem módosítok pályát :)
És az ovival megyünk csütörtökön kirándulni Etyekre :) Valami marhatelepre, aztán meg egy borászatba. Családi kirándulás, szülők is jönnek. Jövő héten meg színházba megy az oviscsoport. Szóval viszik őket mindenfele...

Lépek, ez az új oldalak hátránya, h nem tudom már, kire mit is akartam reagálni...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé, egyetemen én is szeretnék dolgozni :wink:

Lányok, nagyon úgy látom, hogy felhasadt Döme ínye a maratoni alvása alatt (déltől fél óra szünettel 4-ig :shock: ), olyan kis határozott, vízszínű csík... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: várunk Titeket :)

Nemlajos: Gratula Dömének az első fogacskához :)

Kép

Kép
gabka77

hacsak nem babot növeszt :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Kemse vagyok aki emlékszik még rám. Most mire végigolvastalak titeket megint felkelt a csöpp :? Tehát akor megint nem leszek.
Csak anyi hogy megint két hétig tutira nem leszek elutazunk, de utána időtől függően ha van kedvetek egy "zártkerti" mármint nálunk a lakásban lehet tali. Majd ha hazajöttünk és majd lesz kedvetek akkor feldobom az ötletet.
Sajnos nálunk a helyzet változatlan, Hanna nem forog, nem tudja hogy kell, ellenben hasról felállt négy kézlábra és ringatja magát.
Foga még nincs. Amit anya és apa eszik ő is kérne belőle, de nem lehet mindent.

Mindenkinek egészséget és erőt!!!!

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Szia Kemse!

Jó, hogy beugrottál. Tök jó, hogy már négykézláb van! Lesz itt forgás is....
Ha háton van, akkor csörgess neki játékot a feje magasságában oldalt. Ahogy érte akar nyúlni, kicsit arrébb vidd, hogy fordulni kelljen érte! ;) Bele fog ám jönni!

2 hét múlva jelentkezz és nem ér így eltűnni!

Katka

katka22

Nekem még mindig hullik a hajam. De sok kicsi van a kihullott helyén.

Köszi a gratukat Máté nevében, most sajna felsírt, úgyhogy majd később írok.

Csibb Máténak is boldogot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszg 2009.09.21 17:12-kor.

Kép

Kép
rszg

Nemlajos: Éljen az első fogacska! 8)

Mátéknak nagyon boldog első névnapot! Moncsi: unokaöcsi nagyon kis pöttöm!

Pappilon: Avatar nagyon dögös!

Erpé: Ma 4 órát dolgoztam az irodában. De dolgozom itthon is sajna. Kollegákkal én is élvezem a pletyit! :lol:
Gondolom jó lehetett, hogy várnak vissza! Nekem is jól esik, hogy visszavártak!

Katka

katka22

sziasztok

Mátéknak nagyon boldog első névnapot kívánok!!!! :D :D :D

Katka: de király, hogy ilyen jófej bírót fogtatok ki!!! sztem ő is látta rajtatok hogy rendes népség vagytok, és ezért nem nyaggatott titeket :D

Gabka: nem semmi miket művel Lili... bekötve kimászik... kis szabadulóművész :D :D :D
én eddig úgy csináltam sétáláskor, hogy lakásból ki, Nicot autóban autósülésbe be bekötés nélkül amíg kiveszem a csomagtartóból a babakocsiját... (max fél perc)... hát már kénytelen leszek addig is bekötni, mert ma megfordult és próbált négykézlábazni... bakker.. ha kiborult volna én ott kapok szívinfarktust :shock:

Papillon:
tetszik az avatarod :D és a képek is Liziről :D nemhiába.. igazi kis hercegnő ;)
én is meg akartam már változtatni az enyémet párszor.. de nem tudom lekicsinyíteni..... hogy kell????

holnap jönnek anyámék :? anyának örülök 100 %-ig.. hát keresztanyámtól kicsit tartok.. mert ok ok ő vendégségben pár órára.. na de 1 hétig összezárva lenni vele :? :shock: nagyon akaratos egy nőszemély... (én is) lesz majd itt két dudás... jajjjjjjjjjjjjj de már közöltem anyával hogy ha nagyon pörögne akkor kap tőlem egy térképet és menjen várost nézni :lol:

Kukli: hintás Kata nagyon édes.. de üléses mér nincs??? és Boti haláli annál az akadálynál :lol: akárcsak Nicot látnám úgy begurult :lol:

Nemlajos: még mindig várjuk Dömeképet avagy videjót 8)

KépKép
KépKép
adryn

hééééééééééééééééééééééééééééééé éccakai csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Én vagyok, most olvastom, de írni megint nincs erőm, megyek lefeküdni, mert úgyis mindjárt indul az éjjeli szopiműszak :?
Mátéknak boldog névnapot kívánok én is!
A fotók, videók nagyon szuperek!
Holnap talán lesz több időm jönni, hozok pár új fotót majd :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Adryn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emlékszel, hogy az első avatarodat is én kicsinyítettem? :wink:
A mostanit ki csinálta??? :twisted:

Gyerekek, halálosan szerelmes vagyok a fiamba, mondtam már? :oops: :roll:

Holnap meg megyünk bejelentkezni végre a lakásba!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon nagyon cuki Lizi! Micsoda szemei vannak neki is! :)
Avatarod is szupi lett. Én is pont ma délelőtt cseréltem.
Moncsi gratula a kis drágához unokatesódéknak. Könnyű menet volt? Mennyivel született? Szegény, csak van másik Máté nap is. :?
Zita örülök, hogy bejött az úszás. Fotózzátok majd le otthon úszósapiban nekünk. :wink:
Masut most hogy olvaslak eszembe jutott, hogy elfelejtettem odaadni. :oops: :lol: Örülök, hogy tetszik az angol. Munkahelyen mi változott? :?:
Édes lehet Lili ahogy papucsol. :lol: Kata a kúszást hagyta abba. Viszont egész nap ül, és igyekszik állni. 8)
Erpé jó néha feltartani a kollegákat. Sztem ők is és a diákok is örültek neki. Nektek ki ne örülne? :P Golyócskákkal kapcs., nekem a péntekem és a szerda de-öm szabad még.
Gratula Dömének, vigyázz a cickkel anya! :twisted:
Adryn kitartás keresztanyuhoz. Sztem nem tud akaratos lenni miközben olvad Nico-tól. :wink: Üléses videót holnap majd elkapok. Ma alig volt időm bármire is, egész du. Kopasziztunk.
Dobok egy utccsó képet a hétre, nem akarok sok lenni, de nekünk is van ám csini ruhánk, csak ebben se csajos a csaj. Ma így mentünk a gátra hódítani:
Kép
Szép éccakát! Holnap leszünk.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

vááááááááóóóóóóóóóó, micsoda ruci :D
kukli, Te meg ne aggódj, Kata a tinikorára tartogatja a nőiességét :wink:
(és már ne is haragudj, de csak a hajában láthatsz kivetni valót, egyébként nagyon is csajos!!!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli: méghogy nem csajos!!! 8) bakker. erre még Nico is felébredt mély álmából és cicit követelt... :lol:

Nemlajos: hát hogyne emlékeznék!!! :D a mostanit én kreáltam.. valahogy sikerült 2 program összevetésével.. de ugyanúgy próbáltam most is de max 14 kb-ra tudja levinni... gondolom más az eredeti kép mérete :( :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Itt vagyok éjszakai csapatnak, bár én sem leszek nagy erősítés, kicsit túlettem magam és még fürdés előtt netezek, meg töltögetek egy kicsit, meg várom, hogy ne fájjon a hasam :twisted:

Papillon nagyon szépek vagytok, ti is mennyit nőttetek.

Kuklika
, Kata baba igenis nőcis!!!

Maja kommunikál(ruhát ne nézzétek, evős pólóban vagyunk, az is egy számmal nagyobb)

[url]http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0078_mpeg2video.flv

[/url]http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0079_mpeg2video.flv

Bea, Maja

Kép
bea1978

valamiért nem jó a link :roll: hmmm

még1próba

http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0078_mpeg2video.flv

http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0079_mpeg2video.flv

most se jó, mindegy

Moncsi az adidas pólós képek is jöhetnek :wink:

Zazzy akkor nálatok is megy ez az én gyerekem, te gyereked, azt hittem nálatok ok a kisasszony
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.21 22:14-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker, micsoda kis sajtkukac!!! :D

Döme viszont félóránként kel... kivéve most, most ötpercenként :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:) mit csináltam rosszul? :roll:
pedig már tettem be ilyet :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,
csatlakózom újra az éjszakai csapathoz mert az előbbi elszállt
Mátéknak Boldog névnapot!
Gabka milyen ügyes szabaduló művész a Lili!
Papillon Lizi nagyon csini!
Nemlajos Kristóf csak most kezdett el forgólodni. 10 napja voltunk a doki néninél 6 hós vizsgálaton, kérdi forgolódik? mondom nem nagyon erre: "ejnye bejnye anyuka, tessék gyakorolni!!" rá pár napra (nem azért mert én gyakoroltam) elkezdett forgolódni azóta meg nem akarja abbahagyni. Szerintem hamarosan kúszni is fog.

Ma megint tettem el barackot (kaptam fincsi bio barackot) az előzőt én is műanyag poharakba tettem aztán eszembe jutott, h van tejcis zacsim, hát abba tettem. Sz-tem így kevesebb helyet foglal. Csak 5letnek írom. Kép barack
2 mai kép
Kép du-ni séta
Kép az esti fürdi
Kristóf még nem ül, de ahogy betettem a kádba megfogózkodot és úgy élvezte én meg gyönyörködtem és olvadoztam.
Elteszem magam, az előzményekről nem feledkeztem meg csak.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

rájöttem, köszi, köszi!!!

Öt percenként??húh(akkor nem panaszkodom, szerencsés vagyok nyolctól alszik :P )

Bea, Maja

Kép
bea1978

bababi, nagyon aranyos kisfiad van :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli Kata nagyon gyönyörű és azok a szemek! Na, megyek aludni!

bababi

Bea köszi, Maja is nagyon aranyos

bababi

feladtam, kihoztam a járókába, most dumál és haláli jól elvan...
Majd ha megyek aludni, viszem magammal.
Csak semmi para, ha beteg, akkor beteg 8)

bababi, én még életemben nem láttam ilyen tejeszacskót, de baromi jók!!! :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, csak azokhoz szólnék, akik aggódnak:
pl nemlajos
Nándi se ül még, se nem négykézlábazik.
Bár 2 napja azt vettem észre, ha ültetném,ülne talán 2 percig.de nem ültetem. ülhet még 10 órákat amunkahelyén majd 50 évig.meg suliban. foga sincs. csak forgolódik. popoját se emeli fel. sőt, ti már 2 hónapja írtátok a kacagást, ő kb. csak 3 hete kacag.de nincs lemaradva, majd csinálja ezeket is:)
6 hósan az előírt dolog aforgás, semmi több:)
Nándi eddig főzi után amit délben kapott este hétig smemit sem volt hajlandó enni. most elkezdte ugye kapni a vasat/borzalmas fémize van, de megeszi/, így eszik du is még egyet. talán javul az étvágya tényleg.
ja, nem bírok aludni:(((( pedig alszik a család. már egy szopi volt fél éjfélkor,3-4 közt lesz egy másik...tehuti meg nme tudom, tán lilla volt még ily álmatlan
mde fázom, bújok vissza.
még bizti akartam vmit írni, de elfelejtettem. ja azt, h anet tőlem si sok időt elvesz. mig nem volt az új albiban, sokkal nagyobb rend volt :oops: a szabad 10-20 perceket rendrakásra használtam fel.
ja, voltunk hétvégén Kisvasutazni, egy Kemence nevű faluban. Szép idő volt.Túráztunk is, de egy meredek részen aztán visszafordultunk, veszélyesnek ítéltem visszafelé az utat kengurus-Nándival.
Ti a habtapi alatt hogyan takíritotok? Mindig felszeditek, és újra kirakóztok? :roll: Köszi a válaszokat :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Jó regggelt!

Csajok!

Anna egész éjszaka 15 percenként sirva kelt! Vagyis aludt, csak közben sirt! :shock:
Szerintetek vigyem el orvoshoz? Vagy ezt is fogjam a fogára? Vagy még arra gondoltam, hogy az a hülye orrszivó viseli meg ennyire, mert nagyon utálja.. :roll:
Vendég

na jövök én is egy kicsit

Máté babáknak boldog névnapot utólag is

katka:örülök,hogy ilyen simán ment az ügy (milyen egyszerű lenne, ha Daninál is így menne)

papillon: nagyon kis csini a jányod. Nekünk is ilyen fakarikás csörgőnk van :)

Gabka: hűű ez a lány tuti,hogy szabaduló művésznek készűl :D

kukli: Kata baba igen is nőcis és a rövidhaj most divat :)

nemlajos: ne parázz, mi még forogni se tudunk. Én is vadul néztem az összes hiradót vasárnap, de csak a rajzoló gyerekeket mutatták az Andrássy úton.

Nem alvást sajnálom,mi is küzdünk vele ezerrel :?

Kép

Kép
pgyöngyi

ne máááááááááár, lányok, hát én qrvára nem parázok!!! :shock:
Csak ténymegállapítottam :roll:

Viszont a legdurvább éjszakán vagyunk túl, semmit nem aludtunk, Döme taknyos...
Hja, én meg úgy görcsölök, mint szüléskor...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt :)

kukli 3100 al és 56 cm vel született, állítólag nem volt vészes a szülés :)
hát.. máté nap.. úgy jártak mint mi .. február 11 szülinap, 12 névnap :D és van másik Lívia nap is csak az nincs benne a naptárba úgyhogy maradtunk a febr 12 nél.

én sem aggódok Lívia 7 hós múlt . stabilan ül, próbálkozik de még nem mászik. de majd eljön az ideje ennek is :) ráér ő még

hoztam egy két képet én is
Kép

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Lilla: Simán lehet fogzás, de ha aggódsz, akkor vigyed orvoshoz, legalább megnyugtat.
Illetve éjszaka adjál neki Nurofent vagy Panadolt, ha sír. Mindek szenvedjen, ha javíthatsz a közérzetén? :roll: :roll: És te te is alhatsz. ;)
Orrszívót minden gyerek utálja. Olyan 1,5 - 2 éves kor körül tudják már maguknak szívni. Addig többnyire ordítanak rá.... Ez van. :? Cserébe viszont nincs fülfájás és egyéb szövődmény a náthából....

Nemlajos: Mitől görcsölsz ennyire? :shock:

Kukli: Te olyan dinnye vagy! Katának olyan szép a fejformája, kit zavar, hogy még nincs haja? Ebben a korban még jól áll a hurkás comb, meg a kopasz buksi is. Szóval gyönyörűűűűű abban a ruciban és nagyon csajos!

Bababi: Kristófnak milyen nagyfiús pofija van a fürdős képen! :shock: Mit aki már legalább 1 éves! 8)

Peti is elég beteg.... Nagyon taknyos és a hangulata sem az igazi.... Szegénykém, szerintem a nagyon rákentek valamit.... :?

Katka

katka22

Mi is szétszörcsögtük az éjszakát. Hol az Esztit, hol a Lilit hallgattam. Aztán meg kelltem is mind a kettőhöz.

Most olvastam bele a mamamin egy oltásos topikba. Basszus.....
Szóval arra a következtetésre jutottam, hogy az alvásproblémánk az utolsó oltásra vezethető vissza.Most kereshetek egy tuti homeós orvost, aki foglalkozik a nozódákkal. Tatán van egy doki asszem :?

Na megyek leméretem a lányomat, ha már betöltöttük a felediket (csak nem értem,hogy a vonalzó miért a mai napra írja,mikor tegnap volt :shock: )

Kép

Kép
pgyöngyi

Hát mindenki beteg!? Szegénykék! Gyors gyógyulást!!!

Kép

Kép
rszg

Gyöngyi: Én nem olvastam a topicot, de az anyukák rengeteg hülyeséget tudnak ám egymás között kitalálni és egymást ebben erősíteni.... Nem szakemberek, hogy bármihez is tényleg komolyan hozzászóljanak.... És persze én sem....
Én néha fel szoktam, hívni orvos rokonomat, mert ezt vagy azt olvastam a neten, ráparázok, és ő meg fogja a fejét, hogy ezt a hülyeséget hol hallottam....
Szóval azért szűrjed az infót.... :roll:

Katka

katka22

elfelejtettem írni hátha tudtok rá valamit. tegnap arra keltem hogy fáj a szemem. most meg már vörös, be van gyulladva a szemhéjam és nagyon fáj nem is tudom teljesen kinyitni a szemem. nem tudtok rá valamit a kamillán kívül? mert próbáltam de eddig semmi javulás csak rosszabb lett

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, mindkettő fáj vagy csak az egyik szemed? Ha mindkettő, akkor valószínűleg kötőhártyagyulladás, akkor irány a doki, addig is forralt és lehütött vízzel öblögesd (kamilla nem jó!, a pollenjei irritálhatják a szemet, ami ha gyulladt, csak rátesz egy lapáttal). Ez nagyon fertőző, szóval nagyon alaposan és sokszor moss kezet, nehogy kicsilány elkapja. Doki ad rá szemcseppet, egy-két nap alatt az rendbehozza. Egyébként a gyulladt szemre a vény nélkül kapható szemcseppek is jók (pl. Visine), de attól nem fog gyorsan meggyógyulni.
Ha csak az egyik szemed gyulladt be, akkor lehet, hogy belement valami vagy árpa van kialakulóban, ezek is orvosi beavatkozást igényelnek. Szóval ha nem javul, akkor irány a háziorvos.
Jobbulást!

Minden betegeskedő csemetének mielőbbi jobbulást! És pihentetőbb éjszakákat!

Lilla, na ilyen éjszakák esetén nyugodtan mehet valóban a Nurofen vagy a Panadolbaby. Ahogy Katka is írta. És sajnos a fogzás képes ilyeneket produkálni, miként lázat, náthát is.

Gyöngyi, a kötelező oltásokra újabban "divat" ráfogni sok mindent, persze biztos vannak olyan mellékhatásai, amelyek nincsenek felderítve és "túlreklámozva". De egy 6 hós gyerkőc rosszul alvása annyi mindentől lehet, hogy csak na. A csemetéink még csak most tanulják a hosszabb alvást, újraelalvást is, és annyi minden újdonsággal, betegséggel, fogzással kell megküzdeniük, szóval én is (enyhén szólva is) kételkedem az újabban feketebáránynak kikiáltott oltások magyarázó erejében. De hátha, legyen igazad, egy próbát megér! :wink:

Pulcsi, nálunk a habtapi nincs folyamatosan a földön. 2-3 nap után összepakolom, aztán 1 hét múlva megint előszedem (Samuval rakosgatjuk ki, közben Kata figyeli) - szóval így megoldott a takarítás.

Kukli, jó az új avatarod :) És teljesen lüke vagy a nem csajos Katáddal (ismét csak csatlakozom az előttem szólókhoz). Én ebben a szerelésben viszonylag kis valószínűséggel nézném fiúnak a csajszidat (hiába kopirnyó), pedig aztán nekem soha nem sikerül eltalálnom elsőre a picurok nemét. Ezért sem játszok szerencsejátékokat, ha már az 50% sem megy... Még jó, hogy a magyar nyelv nem különbözteti meg a férfi-női nemet úgy, mint a német vagy az angol. Bajban is lennék sokszor, amikor egy ismeretlen kisbabát (vagy épp a csini ruciját) megdicsérem :)

Na, nagyon pihent agyú vagyok, és jó kedvem van: szép az idő, Samu vidáman ment ma oviba, Kata tündérlány, tegnap jó híreket kaptam a melóhelyen, páromtól megkaptam álmaim varrógépét, és holnap délelőtt Kuklival, délután meg Gabkával találkozom. No, el is dugulok :) Megyek főzni.

erpé

erpé csak az egyik fáj.. a másiknak semmi baja. du rendel a doki lemegyek hozzá

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ja, hogy teljes legyen a "diagnózis": az egyik gyulladt szem is lehet kötőhártyagyulladás, de ha az, akkor valószínűleg előbb-utóbb átmegy a másik szemre is. De ezt az orvos megmondja majd pontosan.
erpé

köszi az infót.. Remélem azért nem az :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én hajlamos vagyok túlparázni a dolgokat :D Az egyik utolsó infóm,hogy Mo. sikeresen felhalmozott kb.20 évre előre higanyos oltóanyagot.... No most ez az oltóanyag minimum autizmust okozhat. Egyébként van a környékünkön egy 14 éves lány, aki teljesen leépűlt a kötelező oltástól :?

moncsi:én első körben azzt mondanám, hogy árpád van

Kép

Kép
pgyöngyi

Helló!
Ezt csinálja vki utánam; a 2 gyerek 1 percen belül aludt el. 8) Kata szeme akkor akadt ki, mikor Boti keze lehuppant teste mellé. Pont akkor vittem be Katus aludni. :lol:
Lilla csak ugyanazt mondanám mint többiek. Nem vagyok gyógyszerpárti, de fogzásnál sokszor kapott Boti is ilyeneket, Katka elméletén alapulva. Már volt, hogy Kata is nurofennel aludt el, igaz egyszer, de akkor aludt is rendesen. Én is egy sírós éjszaka után próbáltam ki. Most megjavult megint. :roll:
Jobbulást mindenkinek! Szegény kis orrszisok. Moncsi te pedig majd írd meg mit állapított meg doki.
Kristóf nagyon édes! Tényleg nagyfiús. Fagyis 5let is jó, de a tejcis zacsik irtó drágák sztem ehhez, ha csak fölöslegesen nincs. Én anno 2000 Ft-ért vettem 10 db-ot. Igaz van belőle még. :roll:
Gyöngyi Eszti nyakában van most lánc? Az sem használ? :?
Oltás (influ): én asszem nem akarom beadatni. Talán több a szövődménye (mivel nincs kipróbálva), mint amilyen gyors lefolyású. Mivel mutálódik, úgysem lesz jó a 2. hullámra. Hm…most meg is győztem magamat…. nem adatom be. :evil: Remélem megússzuk. :roll:
Erpé én általában azzal indítok, hogy megkérdezem a baba nevét. Bár vannak nevek mostanában amikor nem jutok előrébb nem kérdésében. :lol: Várjuk a holnapot.
Szép méretei vannak Moncsi akkor kis Máténak. :P Mi direkt nyáron tartjuk Boti névnapját, nincs naptárban, de úgy vagyok vele, akit érdekel úgyis tudni fogja. Remélem… :roll:
Gyöngyi biztos vannak olyanok akiknél rosszul sül el a kötelező, de a fejünkre is eshet tégla. A sima kötelezőkben én megbízom legalábbis.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok :) én még új vagyok itt :) első babámat várom március elejére... most vagyunk a 16.hétben! :D megkérdezhetem h kb mikor fog megmozdulni? mert már annyi mindent hallottam ...! köszi a válaszokat! :)
annett

Jobbulást moncsi és kúl az avatarod!
Kukli: elindítottál egy avatarcserehullámot, édes a tied is!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anett, van aki kb ekkor érzi, h megmozdult, én az 5. hónap közepén éreztem kb... gratula a babóhoz

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Igen Papillon, mindenkit megcsapott a változás szele. :lol: Tényleg klassz lett Moncsi avatarja is.

Anett gratula a babóhoz! Amúgy már mozog, de érezni csak pár hét múlva fogod biztosan. :wink: Függ attól hol fekszik a baba, és mennyire erőteljesek a mozgásai, de már tuti nincs sok hátra. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: