A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Lei játszóteres oldal de elől a parkoló felől van az a nagy füves rész majd lehet ott dekkolunk kicsit még nem tudom meddig leszünk kint, f8as vacsira hazakéne érni. megy privibe a számom.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

És, akkor még a tkártyával adós vagyok Zsófinak, Mecsinek és Bonikonak. Holnap reggel küldöm.

Senki többet 3*?
Vendég

Sziasztok Csajok!
Mi is vagyunk, egész nap wellneselni voltunk, anyukámék meghívtak bennünket, és nem lehetett tőlük elvenni az unokát, így végre én is tudtam élvezni, hogy ilyen helyen vagyunk :) Csak itt a szomszéd faluban egy hotel wellnes részlegén, de nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönöm az ággyal kapcsolatos válaszokat, az állítható méretű ágyon én is gondolkodta, de ahhoz akkor 3 matrac is kell, minden mérethez, az is húzos összeg, ez miatt hajlanék a normál, akár felnőtt ágyhoz, akkor vennénk mellég egy jobb martracot, ami sokáig jó, és valami rácsot...a másik ötletem az volt, hogy csak egy matracot veszünk egyenlőre, és akkor nem tud nagyon esni, aztán ha megszokja, akkor kap mellé egy ágyat...mindenesetre Lei nagyon kíváncsi leszek a tapasztalataidra, mindenképpen írd le légyszi!

A foltokkal én is harcolok folyamatosan, a folyékony nem jött be, a por sem, a szappan néhány foltra, míg végül váltottam, sosem használtam az Amwayt, de most vettem a folttisztítóból, hát ez sem tökéletes, de eddig talán ez a legjobb, csak nem szabad túl sokáig hagyni, mert akkor foltot hagy a ruhán. Én most már a saját ruhéimmal is küzdök, mert amióta belém törli a kezét, azóta azokból sem tudom kiszedni a foltokat :(

Lei, a főzés az nálunk is hasonlóan zajlik, és még a mosogatást utálja, olyankor addig tépi a nadrágszáramat, sírva, amíg abba nem hagyom. Márpedig ebédnek ugye lennie kell, már csak miatta is, de még nekem sincs módszerem ellene, abba szoktam hagyni kis időre, játszok vele, aztán utána vagy leköti saját magát vagy nem....szóval ötletem nincs, de együttérzek.

Barbikám, miket találtál a bolhán?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok
Csak egy gyors bejelentkezés.
Kata most töltöttem le a kártyákat de nekem nem akarja megnyitni őket kicsomagolás után.Tudnál segíteni?
Visszaolvasni nem volt időm majd késöbb próbálok.Most értünk haza balcsiról.Tegnap sikerült egy motorosnak hátulról belénk szállnia,de szerencsére nem lett senkinek semmi baja!
vera
l.veronika

Sziasztok
Kata most töltöttem le a kártyákat de nekem nem akarja megnyitni őket kicsomagolás után.Tudnál segíteni?
Visszaolvasni nem volt időm majd késöbb próbálok.Most értünk haza balcsiról.Tegnap sikerült egy motorosnak hátulról belénk szállnia,de szerencsére nem lett senkinek semmi baja!
vera
l.veronika

Sziasztok
vera
l.veronika

Hú Vera, de jó hogy ilyen szerencsések voltatok! Én mág nem próbáltam megnyitni, de most kipróbálom!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Lei jó volt gyors randizni :lol: :lol: hihhetetlen tempót diktálnak a gyerekeink még jó hogy apája kint volt és futkosott a töki után :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka!

Nagyon gyatra volt, csak a plüssállatállományunkat sikerült egy kicsit tunningolni. :( Sok hühö semmiért, de a gyerekek nagyon jól bírták, piknikeztünk is közben a tarisznyánkból. :)

Pénteken lesz majd komolyabb a meccs, amikor megyek a templomba segíteni a bazárt elökészíteni. :)
Most mindenesetre nem sikerült Regönek szülinapi ajándékot vadászni, így a vésztartalékomhoz kell nyúlnom.

Ágy témában: mi átl. másfél éves korban bontjuk szét a rácsosat a normál juniorra. Nekünk átalakítható a rácsos, 90x120 emlékeim szerint. Olyan 3, de legkésöbb 4 évesen váltunk a felnött méretre, vagyis 90x200 cm. Így összesen 2 matrac kell, a kicsiböl kettö van.
A gyerekek nagyon hamar megszokták a rácstalan alvást, én is tettem matracot az ágy elé, de csak az elsö héten volt rá szükség, akkor volt egy-két pottyanás, utána már nyesik a témát félálomban is. :)

Csináltam a fajátékaimról képeket, holnap berakom ide. Különösen ajánlom Csandinak, Verának és neked. :) Ilyen jellegüeket sokat lehet kapni a pénteki bazáron is, ha nem lenne ez a készlet elég. :)

Ágicám!

Mail ment, de most én nem kapok választ! Minden rendben? Van már két hosszú ujjú felsö nektek.

Jut eszembe: a cipöállományom is egy-egy méretben kicsit nagyobbra sikerült. Lenne egy Salamander Lurchi bör magas szárú cipöm bézs színben 21 méretben eladó, ha valakit érdekel. Kép arról is holnap. Vadi új, nem használt, még a müanyag papírcimketartót se vágtam le róla...

Puszi: Barbi
Vendég

Vera! Hűűha, fogalmam sincs, de, ha gondolod kiírom cd-re és személyesen odaadom a millenáris környékén.

Van még valakinek ilyen gondja a tkártyával???
Vendég

Beleki, nekem is elküldenéd? domajulcsi@gmail.com

Köszi :!:

yuyu79

Kata én még nem kaptam meg :wink:

Tökmag úgy döntött ő még nem alszik megyek fárasztani jóéjt

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Kata, nekem működött a tanulókártya! ;) köszi mégegyszer!

ja, és képzeld, én is netbook-ról nyomulok (csak sajna nem fehér, sima fekete, acer). én is imádom, bár még szokni kell a kis billentyűzetet!

Aproo, jó volt a futórandink! :D tanulókártyát lehet, hogy tudok intézni... még futok egy-két kört ezügyben! tényleg Szabacsi napon nem voltatok!?

Beni jobban, de azért levegőt az orrán elég nehezen kap. főleg, ha vízszintesben nyomulunk! köhögés megvan! igaz, olyan nehéz belediktálni a gyógyszereket, hogy nem is csodálom :( elvileg kedden megyünk vissza a dokinénihez! már annyira mennék vele társaságba, de nem merek még, nehogy megint visszakapjon valamit... kész rémálom ez az egész! tegnap este is, olyan durván sírt megint. szerintem azért, mert nem kap levegőt rendesen, hogy alig lehetett elaltatni! most, hogy beteg, ma pl. megint kettőt aludt, de nem bánom! ha ettől gyorsabban gyógyul!

a keddi Mazska talit így semmi esetre nem merem bevállalni, nehogy valamit rátok ragasszunk, illetve bkv-val mennénk, az a másik para, mert a buszon, metron, annyi göthös ember ténfereg. szóval ne haragujd Mazska, talán máskor, de most inkább mi mégsem mennénk!

Lei, az októberi tali felvetésemre semmi rakció!? haragszol? :(
Csabi amúgy tényleg nagyon sokat változott, de ez szinte mindenkiről elmondható! már olyan nagyok a gyerekek!

Barbi, sajnálom a bolhát! :( talán pénteken tényleg sikerül valamit beszereznetek!

Vera, de durva! milyen szerencse, hogy nem lett semmi baja senkinek! azért gondolom, hogy megijedtetek!? :(

Csandi!? voltál már dokinál? mikorra vagy kiírva? uh képed nincs még?

Kitti, gondolnám, hogy túl sokáig állt a motyóban, illetve az is lehet, hogy túl sok lötyit tettél a vízbe!? én a szappant használom, ha eszembe jut (inkább nem), de foltjaink nekünk is vannak! általában akkor eszi le magát Beni, mikor a legújabb, legtisztább ruciba öltöztetem, és még előkén keresztül is képek, mióta folyton a szájában lóg a keze... kész agyrém!

ja, házimunka vs. síró, hisztiző gyerek! kemény dió! van, hogy hagyom egy kicsit, ha tényleg nem tudom pont akkor menni, de általában én is kicsit megállok munka közben. vagy esetleg etetőszékbe teszem, és a legújabb kedvenc a ruhacsipeszek rakosgatása egyik dobozból a másikba, azt adom oda neki! néha elvan vele pár percig, amíg én befejezem az éppen aktuális munkafolyamatot :) azért én sem szeretem hallgatni, hogy nyüglődik... :(

na, megyek lefekszem! jó éjt nektek!

sophie27

Sziasztok!

Vera, nekem is sikerült megnyitni, nem tudom egyértelmű-e, de mellékelve vannak a jelszavak, és az mindenképpen kell hozzá.....

Mecsi, tökmag jól bírja :) Ti is kettőt alszotok még? Nekünk akkor volt ilyen :)

Előke kontra sapka, már akartam írni hogy enyim gyermek egyiket sem tűri meg magán, engem meg a guta ütés kerülget, a sapit nyáron azért megoldottuk, de nem tudom mi lesz télen, viszont az előke is durva, addig nem hajlandó enni, amíg le nem veszem róla, és persze önállósodik, tehát egyedül akar enni....hát durván szokott kinézni, de mindkettőt addig tudja tépni le magáról, amíg nem sikerül leszedni. A sapkánál különböző kötési módokat is próbáltunk, ott megfojtásig tépte szinte :(

Barni sajnálom, hogy nem sikerült jól, és csodálatom, hogy gyerkőcökkel együtt is bevállalsz ilyeneket! Várom a képeket!

Kellemes éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen tanárok is vannak! a te gyönyörű okos kedves gyerekeidre ilyent mondani. sugárzik róluk a boldog gyermekkor.

az a baj, hogy a mai gyerekektől ebben az idióta világban elvárják, hogy a számítógép előtt üljenek a sötét szobában vagy a dvd mellett. az ha valahol az anyuka játszik a gyerekkel, kirándulnak, alkotnak stb stb már nem divat, pedig ahogy Szisz is írta jobb a magyar népmeséket fújja kívülről, mint, hogy ,megvegyük neki a mesés mintájú drága cuccokat. a héten gesztenyét gyűjtöttünk ezerrel és készítünk KIppKOppot , meg makkot. rajzolni Zsiga is imád, gyurmázni is.

:lol: :twisted: még mindig tartom, hogy szívesen lennék nálad gyerek!a fajátékok engem is érdekelnek :oops:

MAzska tali
: valaki még jönne holnap?

Beninek
nagy adag gyógypuszi :cry:

Vera de jó hogy jól jöttetek ki belőle mind.

tényleg Csandi dokinál voltál?

Aproo Nálunk Zsiga most kezdte el átaludni az éjszakát, nappal pedig csak egyszer alszik. remélem marad ez így

Lei
szia neked is

:lol: :lol:

Fényképeken Emesedóra gyerekeid tündériek, Csabi is, és végre még egy talis pólós fotó! cuki Enikő benne!

Lego Primo én éppen most árulom teszveszen a kockákat kevesebbért mint amennyiéért vettem, ha elviszik elviszik, ha nem, akkor majd elajándékozom Zoénak. Zsiga hamar megtanult vele építeni.arra kitűnő. azért adom csak el, mert a bővítéshez drágának találom mivel ,már nem gyártják. és nemigazán lehet belőle fiús dolgokat építeni. nézegettem a Mega bloks kockákat, de azok is irtó drágák 4500Ft 45 db újan még teszveszen, vaterán is pl 100dbosat láttam 4999ftért . aztán egyik este véletlenül rátaláltam egy hirdetésre, ahol 78 dbos készletet árultak 1000Ftért! mákom volt :lol:

ja és ajánlom figyelmetekbe a tüsi építőelemeket! gyerekkorunk nagy játéka! Zsiga imád vele játszani. Apja még jobban
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-2278.html

Szép Napot MINDENKINEK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.21 05:20-kor.
Vendég

ja és ha valaki bébitaxit szeretne olcsón

http://www.teszvesz.hu/item742513799_ak ... hinta.html
Vendég

Sziasztok!

Visszajöttünk a barátoméktól, nagyon jó volt náluk, van egy 8 hónapos kislányuk, imádták egymást Dáviddal, együtt fürödtek, szépen játszottak, simogatták egymás buksiját, úgyhogy nagy volt a szerelem. Megnéztük az Arc Plakát kiállítást, sétáltunk a Margitszigeten, a vadasparkban, stb.
Annyian írtok róla, mi az a tanulókártya?

Kép
felicia

Feli örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

http://www.tanulokartya.hu/
Vendég

Sziasztok!
Kata! A jelszókat megtaláltam de nekem egyszerüen nem akarja megnyitni.Igy élnék a cd-s lehetőséggel.Köszönöm
Sziszka!Ágy témában akartam neked írni, mi már kb.1 hónapja leszedtük az ágy rácsát .Azóta szeret Miku az ágyában aludni,elétettünk egy matracot ha kigurulna.előtte csak ugy lehetett betenni ha már aludt most meg szépen elalszik .A bövithető ágyhoz pedig lehet külön matracot venni aminek a 2 oldalát fellehet hajtani igy nem kell hozzá több matrac.
Zsófi!
Szerencsére csak az ijedelem volt nagy csak a járművek sérültek.Szerencsére Miku nem is ébredt fel a csattanásra pedig az ő oldalába csapodtak.A lány aki hátul ült a motoron az meg felrepült a hátsó szélvédőre,de szerencsére jó ruhája volt igy neki se lett semmi baja.
vera
l.veronika

A tanulókártyával kapcsolatban, rákerestem, elolvastam, letöltöttem és már ki is nyomtattam a gyümölcsöket és a zöldségeket. A jelszót, ha másoltam nem fogadta el, csak ha bepötyögtem, akkor jó volt.
Mikortól érdemes elkezdeni biliztetni? Nekem már most ajánlják.

Kép
felicia

Vera, jó,hogy megúsztátok!

Ma kimegyünk az állatkertbe a tervek szerint :) Van kedve valakinek csatlakozni?
Vendég

Sziasztok!

Állatkert: mi mindig örömmel megyünk, bérletünk van :) Csenge, ti mikor mentek?

Kati, köszi a kártyákat, én megkaptam, és ki is tudtam nyitni!

Vera, ez durva, szerencse, hogy nem lett bajotok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2009.09.21 11:09-kor.

sushy

Sziasztok!

Boni, Mazska,
Mi mennénk a holnapi talira, csak az a baj, hogy én egy kicsit még beteg vagyok, hol be van dugulva hol folyik az orrom, közérzetem már sokkal jobb de nem tudom merjek-e így menni! Nem szeretném, ha valaki ezt elkapná tőlem! Petra, Kristi is mondta hogy jönne amúgy. Szóval nem tudom, de lehet hogy inkább nem mennénk így, tényleg utálnám magam, ha miattam valaki lebetegedne! :(

Barbi,
Sajnálom Eni-t nagyon, biztos nagyon rossz lehet ez így! De nem lehetséges, hogy nem ő gyerekes hanem a többi gyerek egy kissé koravén??? Emlékszem én is amikor kisebb voltam, még kishableányos pólókat hordtam amikor a többi velem egykorú lány már kivágott pólót és melltartót hordtak. Én csak évekkel később jutottam el arra a szintre. De aztán középiskolában meg ugyanazok az 'érett' lányok (nem mind persze, de sokan!) terhesen!!!! flangáltak az iskolában 16 évesen. Szóval lehet hogy nem olyan nagy baj hogy egy kicsit később érik Eni. Most lehet, hogy kellemetlenebb neki, de később ez javára válhat. De a tanárnak nem lenne szabad kimutatnia ha esetleg nem kedveli a diákjait, ez nagyon helytelen! Hát szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

Sziszka,
Virág is leveszi magáról mostanság az előkét! Pedig ezelőtt sosem zavarta! Sapi ügy tényleg nehéz lesz! De lehet hogy fázni fog a kis buksija és aztán ő maga akarja majd feltenni!??:wink:

Zsófi,
Jobbulást Beninek!!

Lei,
Jajjj ne is mond, nálunk is nagyon nehéz a házimunka amikor fent van Virág! Ő is vagy hisztizik vagy elkezd rajtam lógni, mozdulni se lehet tőle! Ilyenkor néha bevállik az hogy adok neki valami műanyag konyhai eszközt (merőkanalat vagy tésztaszűrőt), azzal elvan kb 5-10 percig, aztán annyi. Hát sajnos meg kell tanulniuk, hogy nem lehet mindig szórakoztatni őket, ez így van, tudniuk kell játszani egyedül is! Szóval én igyekszem megcsinálni mindent és amikor készen vagyok játszok vele, egy nap se telne úgy hogy ne ülnék le vele játszani, de neki is meg kell tanulnia hogy ezt nem lehet mindig a nap minden percében. Addig meg sajna el kell viseljem a nyafit, néha idegőrlő de muszáj máskülönben úgy el lesz kényeztetve hogy később meg nem lehet majd bírni vele :?

Ja még a foltokról akartam írni, hogy nekem legjobban a napfény vált be! A kakis foltokat is kiszedi, csak egyszerűen mosás után direkt napfénybe teszem száradni (lehetőleg kint), és úgy kiszívja hogy csak na! :)

Kép
Kép
dia123

Anna, szerintem nemsokára indulunk, Zsombi fáradt, alszik a kocsiban egyet, parkolási mizéria, stb, szerintem dél körül ott leszünk és szerintem maradunk, ameddig bírják, lehet estig. A számom: 209849148. Majd hívj, hogy mi újság. Meg ha mások is jönnek, akkor csörögjetek. Indulunk is, mert megy az óbégatás. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Vera, mázli, hogy senkinek nem lett semmi komoly baja.
Dávid amúgy naponta kétszer alszik, egyszer délelőtt, egyszer délután, olyan két órákat. Van amikor csak egyet, van amikor hármat. De olyan is van, amikor naponta csak egyszer alszik. Én sosem altattam, mindig olyankor teszem le, amikor már látom rajta, hogy fáradt, és aludni szeretne. Mi most egy ágyban alszunk, mióta egyedül maradtam, de csak éjszaka (miattam, hogy én is tudjak aludni), nappal a kiságyában tentizik.
Neki most 9 foga van kint, bár nem szoktam nagyon figyelgetni.
Ha valakinek van még a gyümölcsösön és a zöldségesen kívül tkártyája, elküldené nekem is? Köszönöm!
Előbb hívott a férjem, hogy jön ma munka után látogatni. Viszont szerintetek miért van az, hogy hétköznap minden egyes nap felhív, érdeklődik, hétvégén meg semmi, nemcsak hogy nem jön (mondjuk, általában akkor is dolgozik), de még csak olyankor fel sem hív? Ma ezt megkérdezem tőle, mert marhára kiváncsi vagyok. Ma amúgy is több dologról akarok vele beszélni, ami kettőnket, vagy hármunkat illeti. Hetente háromszor ha jön hétköznap, az heti 3 !! óra a gyerekével... Szerintetek ennyi elég, vagy egy normális apa, aki szereti a fiát, ennyivel beérné?

Kép
felicia

Kata én is kártyát,kösziiii kitti6@freemail.hu
makadu

Sziasztok!

Lei, én két műszakos vagyok, amikor este elalszik Dani, akkor kezdek neki a házimunka nagy részének. (Teregetést, néha egy kis mosogatást elvisel + az emeletet (csendesen) tudom takarítani, amíg lent alszik.) De teljesen igaza van Diának, meg kell tanulniuk egyedül is játszani kicsit. Gyakran viszont nem is igényli, hogy játszak vele, elég ha ott ülök a szőnyegén, eltologatja magától az autóit, vagy amit talál.

Aproo, nálunk kemény a kaki, és napi négy az alap :oops: .

Foltos ruhákra Vanisht használok, több-kevesebb sikerrel - inkább kevesebb-bel; a fehéreket Domestosos fehérítőbe áztatom mosás előtt. Szerencsére a műanyag előkét már ő hozza-teszi fel, ha éhes, így evésből eredő foltokat inkább csak én okozok.

Felicia, a hétvégén olvastam az origo babázójában, hogy másfél éves kor előtt nem érdemes elkezdeni biliztetni, inkább 2-3 éves kor között érnek meg szellemileg a szobatisztaságra. De semmi konkrétat nem írnak sehol, mindenki úgy csinálja ezt is, ahogy gondolja...

Judit

Kép
Kép
csutak33

Férjem mindig azt mondta, hogy rá bármikor számíthatok, ha kell, hívjam és jön, erre hétvégén szépen megkértem, hogy értünk tudna-e jönni Pestre, mert be kellene ugrani tesómhoz és elhozni a gyereknek az autósülését. Nem magam miatt kértem, hanem a gyerek miatt, hiszen ingyen kaptuk, nővérem már egy hete tárolja a lakásban, a régi már semmit sem ér, és erre azt válaszolta, hogy az neki túl bonyolult!! Eljönni ide a kocsiért, majd vissza értünk Pestre!
És még csak fel sem hívott, hogy szerencsésen hazaérkeztünk-e, csak ma reggel...Nem tudom, mit gondoljak...

Kép
felicia

sziasztok!

Felícia, nem tudom, hogy mit gondoljak a párodról. kíváncsi leszek, ha ma esetleg beszéltek ilyesmiről is, hogy mit mondd, bár lehet, hogy nem kellene még nagyon faggatnod, csak örülni egyelőre annak, ami most van. lesz ez még biztos jobb is, de lehet rosszabb is, ha megint "nyomulsz", már bocs a hülye kifejezésért, csak más szó nem jutott most eszembe :oops: (nővéred szeme elé kerülni meg lehet, hogy félt, ezért sunnyogott... nem?)

Aproo, kakival kapcsolatban. nálunk is egy napon belül változó sokszor az állag. Beni a darabos kajcsikat simán eszi már, de ettől függetlenül tud még folyósat, illetve krémesebb állagút is kakilni, de van a Lei által olyan jól körülírt lepény alakú is :D

ma reggel olyan trutyit szívtam Beni orrából, de annyira sír szegénykém! ti hány percit, másodpercig szívjátok a nózit, és napjában hányszor? illetve infralámpát szerintetek használhatunk már??? persze a szemét befogom, vagy letakarom!

sophie27

Lányok, az előbb hülyeséget írtam. Sajnos nem jó nekünk a holnapi buli, mert holnap van CRITICALMASS!!!!! Mint gyakorló városi bringás, ezt nem hagyhatom ki (meg a párom, aki már hetek óta lelkesen készül az eseményre, le is harapná a fejem ).

Nektek nagyon kellemes kerti partit!

sushy

sziasztok,
köszönöm az érdeklődéseket!
kedden megyek dokihoz és utána jövök a fejleményekkel egyenlőre csak a hányinger gyötör és a napközben rámtörő fáradtság este meg nem bírom lelőni magam.
tsók
Vendég

túl egy sétán, posta, patika, Áronnak , szombaton piros foltok jöttek ki az ajkán nem tudni mitől, de a szájában meg nincs. Ma pont találkoztam a védőnénivel mondta hogy szájfertőzése van, phologosollal kell kenegetnem. :?

Keddi progi nem gyó nekünk vendégem jön, szerdán megyek aprooékhoz ha minden jól megy :D csütörtökön végre takarítok itthon kicsit , jó zsufi hét ez de legalább nincs unatkozás.

Szegény Benike jobbulást! Kár hogy nem tudunk így találkozni :(

Aproo kakik nálunk is változó 3-4x/nap , ha főztömet eszi folyósabb, üvegesnél keményebb.

Foltok: barátnőmtől kaptam 100-as boltban kapható Oxi-max nevű folttisztító nagyon tutin kiszedte még a zsíros foltot is.

Én Áront bevágom a járókába adok neki könyveket azzal nagyon jól elvan, bár az elején sír de aztán abba hagyja mert látja hogy nem érek rá vele foglalkozni. Persze csak a lakás kiporszívózása és felmosása fér bele de a végére már nagyon kiakad.

Szisz mi már csak 1et alszunk kb12 -f1től 3ig. csak a hétvégén rengeteg programot csináltunk bár mindig időbe leraktuk csak mindig hamarabb volt már álmos de hát f8kor nem akartam még letenni. aztán átesett a holtponton , de 10kor már aludt :) végül

Kép

KépKép[/url]
mecsi

a katona csemete
Kép
így lehet játszani a minőségi járóka reklám
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, amióta nem voltam:)

Lei, nálunk is hasonlóan megy a főzés, takarítás dolog, így leginkább akkor teszem, ha apa, mama itthon van, vagy este, vagy hétvégén... ez van, sajnos, töki nem nagyon van el nélkülem, illetve tök jól elszórakoztatja magát egész nap, csak ott kell üljek mellette.
Szólj bátran, ha van kedvetek csavarogni vmikor, mert már rég találkoztunk és hiányoztok!

Mazska, sajnos a holnapi nap nem jó nekünk, hacsak Ferci el nem tud vinni kocsival és értünk is jön... most néztem, kb. 5 busz átszállással tudnánk eljutni hozzátok:( majd még szólok azért....

Barbi, sajnálom Enit, tünemény az összes gyereked, nem is értem, hoyg viselkednek így vele az osztálytársak, egyszerűen nem lehet őt nem szeretni. Tanítónéni: no comment.... Barátnőiddel pedig sajnálom, hogy így alakul a kapcsolatotok, de tényleg el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan caládcentrikus sajnos, mint Te. Részemről sajnálom a gyerekeiket, a tieidet pedig nagyon irígylem:) mindig ilyen anyát szerettem volna magamnak!!!

nagyon jók a képek, egytől egyig!!!

mosás: nekem a Vanish Oxi Action Inteligence por vált be a legjobban, 30fokon mosok általában (fél órás, gyors program), a foltokat picit benedvesítem, rászórom a port (direktben) és hagyom állni. A színes ruhákon csak max. 1 órát, a fehéreken volt hogy 1 napig rajta volt és semmi baja nem lett az anyagnak (mi is főleg tescos rucikban nyomulunk). Utána irány a mosógép vagy kézzel kimosom az egy-egy darabot. Nekem ez nagyon bevállt, eddig még minden foltot kiszedett, még a beszáradt, kigőzölt/vasalt foltokat is. Szóval hajrá, lányok, kitartás!

Sziszka, nélunk is nagyon hasonló a helyzet evé ügyben, mint amit írtál, sajnos Barnus semmi darabosat nem hajlandó enni, csak ha leturmixolom (bár az utóbbi pár napban csak cicizett), de ha olyan kedve van a kenyeret/kiflit szépen eszi, keksztől, sajttól, uborkától öklendezik és még sorolhatnám. Viszont napi 5-6 cicizés még simán van nálunk. A védőnő szerint majd kinövi, csak próbálkozzunk lelkesen. 7végén is pl. Kehidán voltunk barátnőmnél, odafele úton kapott egy negyed kekszet majszolgatni, erre elkezdett öklendezni és magára hányta az egészet:(( szóval néha már nem is merek próbálkozni, csak ha apa, vagy mama is otthon van, ijesztő....

intimtorna: nagyon jó dolognak tartom, évekig oktattam is Szegeden Callanetics-el egybekötve, viszont ezt sem szabad túlzásba vinni! Az én esetemben az lett az eredménye, hogy szülésnél kellett vágni, mert annyira meg voltak erősödve azok az izmok (hülyén hangzik), de amiatt nem tudtam gátvédelemmel szülni...

felícia, nekem furcsa nagyon a párod viselkedése, de szerintem se támadd le, inkább várnék a fejleményekre. Bár ez az üléses sztori furcsa, hogy neki komplikált lett volna. Remélem jó irányba rendeződtök!!!

sniky

Mecsi:) jól mutatsz a járókában és ugye, hogy nem kell benne sírni, szerintem te vagy az egyetlen gyerek, aki ilyen szépen mosolyog benne:)))

sniky

sziasztok!

Niki, jót nevettem a Mecsinek küldött hozzászólásodon! :) de tényleg. klassz a járókátok Mecsi gyerek is elücsöröghet benne még 10-15 év múlva is! kiskatona fiacskád nagyon vagány! turis ruci? bocs, ha nem! :)

a szerdát pedig attól teszem függővé, hogy holnap dokinéni mit mondd! persze, hogy nem akarunk senkit sem megfertőzni, szóval, ha azt mondja még mindig fertőzünk, stb. akkor én is nagyon sajnálom, de nem tudunk találkozni!

amúgy most ajánlottak egy eljárást a Tűzoltó u-ban... dr. Somi Ildikó, gyermek fül-orr-gégész csinálja. arcüregátmosás. nagyon brutálul hangzik. nekünk unokahugi jár oda és nagyon jó véleménnyel vannak róla. sajnos a tünetek, amiket a dokinéni leír teljesen Benire illik. holnap erre is rákérdezek a dokinéninknél! ti hallottatok már erről esetleg!?

van egy Máténk, aki ma ünnepel! így neki nagyon boldog névnapocskát!!! ;)

de jó lehetett ma az állatkertben Annáéknak és Andiéknak! remélem, hogy lesznek közös fotók! ;)

sophie27

Sziasztok!

Zsofi, Dia, Sniky...:( Jon akkor holnap egyaltalan valaki???

Kata, koszi a kartyakat! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!
Csenge Andi!Töled szerettem volna kérdezni hogy mi volt a baj Zéti új ovijával?
vera
l.veronika

Mazska mi eddig jók vagyunk.. ha egyáltalán így megtartod :roll: vagy halasszuk el amikor többieknek is jó?
Vendég

Boni,

Szivesen latunk Benneteket, ha van kedvetek jonni - lehet hogy meg Sziszkaek is jonnek + egy masik baratnom, akinek szinten hasonlo koru a kislanya. Szerintem nehez olyan idopontot talalni, ami mindenkinek jo - majd ismetlunk kesobb (a betegsegeket egyebkent is nehez kiszamitani).

Takaritas, fozes: en vagy akkor csinalom, amikor Laura alszik (ha eppen nem dolgozom), vagy vele egyutt. Nalunk is oda szokott jonni, fel-fel veszem, utana meg adok neki valami konyhai eszkozt, amivel el tudja foglalni magat. Probalom bevonni amennyire lehet - pl. vettunk neki jatek takaritokeszletet, es amikor elkezdek sopreni, megy es hozza az ovet is nagy boldogan. Nalunk annyibol szerencses a helyzet, hogy a konyha-etkezo-nappali egyutt van, igy van eleg helye a szaladgalashoz kozben. De egyet ertek Diaval, meg kell tanulniuk, hogy nem lehet mindig veluk jatszani. Nekem ez foleg akkor megy nehezen, ha dolgoznom kellene, amikor fent van. Van amikor az olembe ul ilyenkor es olyan dolgokat adok neki, amivel jatszhat, bar ez azert nehez...

Tapszer: mi most valtottunk a Milupa junior italra, ez nagyon tetszik Lauranak - olyan az ize majdnem mint az igazi tejnek. En mar nem mindig forralom a vizet es inni is csapvizet szokott Laura - nincs semmi baja - lekopogom, de eddig ket kisebb megfazas volt, akkor se kellett orvoshoz menni...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Mi is pörögtünk egész nap, így csak most tudok jönni :( Ma lett biztos, hogy holnap még nem megyünk Pestrem nem lett kész a könyvelő azokkal, amit vinnünk kellene :( Mazska annyira sajnálom, de bepótoljuk!

Kaki, nekünk általában napi egy van, sokszor folyik még, nagy ritkán olyan lepény, amit Lei írt :)

Bili, én ismerek olyat akinek az összes gyereke (3) másfél évesen szoba tiszta lett, ezen felbuzdulva elő vettük a bilit, de nem hajlandó ráülni, én pedig nem akarom erőltetni.

Máténknak nagyon boldog névnapot!

Zsófi, én még nem halottam erről, kíváncsi leszek mit mnd a dokinőtök, majd meséld el!

Niki, nem is tudtam, hogy te ilyeneket is oktattál :) Tök jó, akkor viszont ennek köszönheted szerintem a visszafogyást :D

Mormio főördög nagyon vagány....jó az új vonalzótok is!

Csandikám, örülök, hogy jól vagytok, holnap mesélj kismanókáról :D

Mennem kell hiányolnak a fürdőszobában :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mi is pörögtünk egész nap, de én főleg a konyhában:))) húsleves főztem fincsi tyúkból, sok zöldséggel és sörös-káposztás marharagut, ami még rotyog a sütőben (csandikám tudja miről beszélek, mert a párjáé a dícséret/köszönet a receptért)

Szisz, nem hiszem, hogy attól fogytam volna, mert már 8 éve nem csinálom:) pedig jó lenne, mert nagyon jó, lehet még mindig tudnék egy-két órát tartani:) el is gondolkoztam rajta az utóbbi időben, hogy vissza kéne térjen a cipész a kaptafához, mert azt szerettem igazán csinálni....

Csengém, remélem jól vagytok és jól éreztétek magatokat az állatkertben;)

na most megyek, fürdetés van és kajaellenőrzés...

sniky

visszavittem Zsigit kontrollra este fél 19kor hörghurutos még mindig :cry: kaptunk köptetőt pedig már nem folyt a nózija sem. köhögés meg.. az a baj nálunk, hogy bronchitisre való hajlamot örökölte apukámtól :cry: és nagyon nehezen gyógyul :cry: emiatt duplán oda kell figyelni

Mazska pedig nagyon készültünk. már Balázzsal is megbeszéltem hogy jön értünk..és átmegyünk utána pót nagyihoz is :cry:

képzeljétek a tv ben egy orvos mondta, hogy a kisgyerekeknél akik nem anyatejesek külön javasolják a tápszer adását a rendes tej helyett mert jobban véd az influenza ellen... 8)
Vendég

Kérdés: érdekelne valakit Gryllus Vilmos? Nekem az össze megvan, bár Málnussal még csak az első kettőt hallgatjuk, de nagyon szereti...gondoltam hátha másnak is bejönne.

Barbikám: remélem minden rendben, várom a megígért képeket...

<
sziszka78
Tolna

Boni :( Jobbulast nektek is!

A meghivas mindenkinek tovabbra is all, ha meggyogyultatok. Mostanaban mar jobban itthon vagyunk, ugyhogy tudunk egyeztetni.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka,

Engem erdekelne. Laura nagyon muzikalis, szerintem tetszene neki. :)

A hetvegen kint voltunk a Skanzenben - ajanlani tudom mindenkinek, most hogy van vonat is, konnyen bejarhato a terulet. Gyerekbarat, vannak pelenkazohelyek, jatszoter, lehet nagyokat setalni, van finom pekseg - Lauranak tetszett, erdekeltek a hazak belulrol is (mutattuk neki a bolcsot es olyan targyakat, amiket otthon is hasznalunk).

Es egy durva dolog. Ma delutan eszrevettem, hogy Laura nyakaba mintha kullancs lenne. Hivtam a dokit, hogy megnezne-e, azt mondtak, hogy ok kullancsot nem vesznek ki, vigyem a helyi SZTK-ba vagy Korhazba. Hivom a korhazat, ok atiranyitottak a Heim Pal-ba kapasbol. Hivom oket is - ok meg olyan undorito modon elkuldtek...hogy ez a szulo kotelessege kiszedni es hogyha nekem regebben az orvosnal vettek ki, az szegyen es egyebkent bevihetem, de 4 orat kell varnunk es biztos hogy mi leszunk az utolsok, mert ez nem fontos... :shock: Majdnem elkuldtem en is a not a francba...(Sose vettemmeg ki kullancsot, annyi rosszat lehet rola egyebkent is hallani + egyedul egy izgo mozgo gyerekbol eleg nehez is ezt a muveletet elvegezni...) Felhaborito, ami a Heim Pal-ba folyik...Vegul a kozeli gyogyszertarba segitettek!, ahol igy is jo par percbe tellett, mire Laurat le tudtuk annyira foglalni, hogy hagyja magat...Ugy nez ki, minden rendben vele - Sziszka, neked van kullancsos tapasztalatod, hogyan lehet eszre venni, ha barmi gond lenne? Valaki hasznalt valamilyen kullancsirtot?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Meg egy kerdes: ti milyen joghurtot adtok a babaknak? Ha natur - most milyen gyumolcsot tesztek bele?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Hú, Mazska :( :( :(

Minimum két hétig kell figyelni a helyét, itt van fent egy csomó kép, hogy milyen lehet a helye, csak biztos ami biztos nézd meg, hogy azt tudd mit kell pontosan figyelni! Nekem nagyon halvány volt, de folyamatosan nőtt. Egyébként ha bármi kétséged lenne, akkor engem ez a férfi kezelt, nagyon jó fej, és nagyon ért ahhoz amit csinál!
http://www.lyme.hu/kepek.php?lang=hu&pageID=4

De szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!

Akkor feltöltöm a zenéket :)

Boni, annyira sajnálom szegény csiguszt!

<
sziszka78
Tolna

Ja, és natur Aktiviát eszünk, ha semmi gyümi nincs itthon, akkor az egy dl-s kis gyümölcsből keverek bele, ami 4-esével van összecsomagolva, sok féle van belőle. Ezt bármikor megeszi Málnus.

És mi használunk kullacsriasztót gondolom nem meglepő, Galaktiv bio a neve, azt hiszem a Brendonban vettük.

<
sziszka78
Tolna

M?azska, egyébként ezen a honlapon böngészve még sok hasznos cikket is találhatsz!

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: