sziasztok!
Kata, nekem működött a tanulókártya!

köszi mégegyszer!
ja, és képzeld, én is netbook-ról nyomulok (csak sajna nem fehér, sima fekete, acer). én is imádom, bár még szokni kell a kis billentyűzetet!
Aproo, jó volt a futórandink!

tanulókártyát lehet, hogy tudok intézni... még futok egy-két kört ezügyben! tényleg Szabacsi napon nem voltatok!?
Beni jobban, de azért levegőt az orrán elég nehezen kap. főleg, ha vízszintesben nyomulunk! köhögés megvan! igaz, olyan nehéz belediktálni a gyógyszereket, hogy nem is csodálom

elvileg kedden megyünk vissza a dokinénihez! már annyira mennék vele társaságba, de nem merek még, nehogy megint visszakapjon valamit... kész rémálom ez az egész! tegnap este is, olyan durván sírt megint. szerintem azért, mert nem kap levegőt rendesen, hogy alig lehetett elaltatni! most, hogy beteg, ma pl. megint kettőt aludt, de nem bánom! ha ettől gyorsabban gyógyul!
a keddi Mazska talit így semmi esetre nem merem bevállalni, nehogy valamit rátok ragasszunk, illetve bkv-val mennénk, az a másik para, mert a buszon, metron, annyi göthös ember ténfereg. szóval ne haragujd Mazska, talán máskor, de most inkább mi mégsem mennénk!
Lei, az októberi tali felvetésemre semmi rakció!? haragszol?
Csabi amúgy tényleg nagyon sokat változott, de ez szinte mindenkiről elmondható! már olyan nagyok a gyerekek!
Barbi, sajnálom a bolhát!

talán pénteken tényleg sikerül valamit beszereznetek!
Vera, de durva! milyen szerencse, hogy nem lett semmi baja senkinek! azért gondolom, hogy megijedtetek!?
Csandi!? voltál már dokinál? mikorra vagy kiírva? uh képed nincs még?
Kitti, gondolnám, hogy túl sokáig állt a motyóban, illetve az is lehet, hogy túl sok lötyit tettél a vízbe!? én a szappant használom, ha eszembe jut (inkább nem), de foltjaink nekünk is vannak! általában akkor eszi le magát Beni, mikor a legújabb, legtisztább ruciba öltöztetem, és még előkén keresztül is képek, mióta folyton a szájában lóg a keze... kész agyrém!
ja, házimunka vs. síró, hisztiző gyerek! kemény dió! van, hogy hagyom egy kicsit, ha tényleg nem tudom pont akkor menni, de általában én is kicsit megállok munka közben. vagy esetleg etetőszékbe teszem, és a legújabb kedvenc a ruhacsipeszek rakosgatása egyik dobozból a másikba, azt adom oda neki! néha elvan vele pár percig, amíg én befejezem az éppen aktuális munkafolyamatot

azért én sem szeretem hallgatni, hogy nyüglődik...
na, megyek lefekszem! jó éjt nektek!