Tisztázom a tévedések elkerülése végett...

szüreti fesztiválon voltunk tegnap... szuper volt... igaz egy kicsit furi is... még egyik évben sem sikerült odaérnünk a felvonulásra, de most igen! Amikor pedig hazaindultunk akkor pedig az volt a furi, hogy máskor akkor szoktunk elindulni...

De most más a rend...

(igaz nagyon rendszerünk nincs... de az tuti, hogy éjjel otthon vagyunk....

)
Úgyhogy bálban sem voltunk és szüretelni sem szüreteltünk...
Ezen a ki melyik baba mikor született és mikor kezdődik az ő napja... és mikor alszik mikor nem... már én is gondolkodtam... mi babánknak csak éjjel fáj a hasa????

Nappal is ugyanazt eszi... nem?! Akkor nappal mért alszik és éjjel mért sír??? Hm??? Én ezt nem értem...
Éjjel is volt műsor... de most nem hosszú... viszont nem tudtam nyugodtan aludni... aminek az lett az eredménye, hogy ma reggeli után... kihulltunk... és aludtunk... délután 2-ig...

olyan jól esett!!!!!
Bex... koncert....

nem irigyellek az éjszakádért! Húúúú takarítani jöhetsz hozzánk is!!!!

természetesen ha már Andinál végeztél....

pocakosok előnyben....
Andi... kitartás... már nem kell sokáig vakarózni...
Madar... asztalos.... por...
Lili.... a Bikinis sztorin még a könnyem is kijött... hasonló szitut már láttam-hallottam én is tőlük... kapaszkodós...stb...
Rita... nem aludtunk ott... de azért jó volt... jó volt sok ismerőssel találkozni... barátokkal lenni...

Tied apa de jó, hogy segít!!! (enyém is... de nálunk még nincs két gyerköc.... )
Lina... születéstörténet... köszi...

Viki nagyon ari baba...

képek.... képek....
Flora... apikád álmán annyira jót nevettem, hogy a könnyem is kijött...

de a sétán-levegőztetésen is....
Astrid... akkor lehet, hogy az éjszakánk jobb lenne, ha hagynánk villanyt a mi Dóránknak????
Süti... születéstörténet... annyira jól leírtad, hogy én is eltudtam magam ott képzelni.... de nem is Te lennél, ha nem viccelődtél volna....

köldökzsinór....

örülök, hogy végül minden ok lett!!!!

Húúúú és apika is bent volt veled... ez is tök jó hír!!!!
És Berni nagyon aranyos ... gondolom apika második szerelme most már!!!! Hm?
Kata... este eszembe jutottál.. aszittem Lőrinc már kint van....
Andi... sárgára vakarás....

szemed még nem húzodott el... (tán átváltoztál kiskínai....

)
Móka... alvást ne szóld el...

használati utasítást nekünk is adhattak volna...
Boboka... a lábdagadás elmúlt már másnapra... de azért a kórházban pocoltam még a lábam, mert az intenzíven a nővér tanácsolta... mert van akinek pár nap múlva visszadagad...

ha hajlamos rá... szerencsére nekem nem dagadt vissza....

vérnyomimmal sincs már semmi....
Jaaa szülés után annyira látványosan jött le rólam a víz... hogy öröm volt nézni....
Kriszti... car éjszaka....
Manó????
Noo elküldöm el ne szálljon...

asszem picit lefekszem....