Peppino + Apa gratulálunk! Tamás Isten hozott a nagyvilágban!
Süti, Lina üdv újra itthon! Várjuk a képeket!
Süti jobbulást Neked!
Viki köszi a drukkot ránkfér... Már egyre több telefont is kapunk.

Oké, hogy mindenki várja, de akkor ÉN mit mondjak?
A főzetet nem tudom ismeri-e valaki...
Fahéj, Gyömbér, Rozmaring ízlés szerint, 10db szegfűszeg, néhány szem fekete Bors, kis Étcsoki.
Étcsokit felolvasztani, felönteni 1 liter vízzel és a többit belekeverni.

Langyosan elkortyolgatni.
Nagyon kíváncsi vagyok. Elég furcsán hangzik és ha el is indul nem biztos, hogy ettől. Elég befogadó vagyok mindenféle dologgal kapcsolatban, de ez..... Ráadásul fiam elég akaratos, nem biztos, hogy tetszeni fog neki.
Viszont csajok nekem nagyon jó lenne még 7 előtt elindulni, mert ha nem akkor idegbajt fogunk kapni. Koncert lesz tőlünk 4-5 háznyira. Lehet nem mindenki emléxik ez egy újonnan épített lakópark út és közvilágítás nélkül, focipályával spékelve. No, odáig már eljutottunk, hogy focipálya felparcellázva, (itt lesz az említett 4-5 telek) juhéjjjjjjjjjjjj! De még egy-két feltúrt földkupacon kívűl semmi. Viszont 80-100 méterre ott egy kocsma és öltöző egyben. Itt ma 19 órától TETŐKONCERT lesz. Egy "híres" zenekar Beatles számokat fog játszani, merthogy a zenekar utolsó koncertje Londonban valamilyen stúdió tetején volt.... Ezek voltak az idei Beatles fesztivál főzenekara többek között Liverpoolban. Itt is fergeteges sikert remélnek 2000Ft-os beugróért...
Mi vagyunk az első ház, nekünk semmi nem fogja fel a hangokat és egyébként sem értjük miért egy lakóövezetben kell ezt csinálni. Nem rajongok az említett zenekarért, de még ha szeretném is inkább cd-ről az eredetit, mint ezt! Minden órás kismamiként NEM TUDOK PIHENNI A SAJÁT HÁZAMBAN! A kedvenc együttesem játszana sem örülnék, de így meg főleg. Pedig nekem beugrót sem kellene fizetnem, nem kellene a tömegben állnom, csak kiülök fent a teraszra és mindent tök jól látok. A hallással bezárt ablakok mellett sem lesz baj, sajnos. A tv-t nem fogom hallani tőlük. Vagyunk itt egy páran lakók akik értetlenül állunk és nem tehetünk semmit........ Legfeljebb elmenekülök itthonról. Mehetnénk anyuékhoz, anyósékhoz, de sehol nem lenne kényelmes a nappaliban "dekkolni".
Antiszoci és hisztis vagyok, ennek ellenére nem csak engem fog zavarni.... Fel sem sorolom hány kisgyermekes család van itt 2 helyen pici baba is. De a férjem is reggeltől estig melózik. Ma is 6-kor kelt és vitt a kórházba és nem fog tudni ő sem pihenni...
Na dugultam.