A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Először Peppino hírek,mert ma már nem bírtam ki,írtam neki sms-t.Hiába,jó ez a tábla,na.
Szóval ma tuti megszületik Tomi,mert már kapja az oxit.Jól bebetonozták a kiskrapekot.Tehát még egyben vannak.Remélem ír majd,ha lesznek részletek.

Momo zabálnivaló.Móka üdv újra itthon.Tudod,visszaolvasni nem kell,ha nem megy,de a képekből sosem elég :lol: :lol:

Katám,mondanám,hogy Lőrinc nélkül vissza se gyere :lol: :lol: Reméljük így lesz. Kép

Én viszonylag tűrhetőt aludtam.SZokásos pisi,vakar megvolt.Már a délutáni hekkezésre gyúrok,mert imádom.Nem is tudom hogy bírom ki addig. :oops: :lol: Kamasz nagyon jól érezte magát a gólyabálon.

Kép
v.andi

Sütikével beszéltem este.Úgy néz ki mellgyulladása van.Tegnap viszonylag későn,de még kaptam tőle egy sms-t,hogy kapott a csecsemősöktől egy szakszerű masszírt,igaz csillagokat látott közben,de jobb lett.Remélem megelőzték a nagyobb "bajt",és rendbe jönnek hamar.Igyekszem vele kommunikálni,bár elvileg ma hazaengedik a csajokat.

Kép
v.andi

Na, és hát Mór ... Móka dagadhat a Ti melletek is. :D :wink:
Hogy telt az éjszaka?

Scooper szépek vagytok Ti is, és jó olvasni, hogy nagyszerűen vagytok, szuperek az éjszakák. :)

Boboka: de jól választott doktor bácsi születésnapot. :wink: Majd nagyon drukkolunk Nektek is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi: kösz a Peppino híreket, Sütivel én is sms-eztem, de még szerintem a masszir előtt lehetett.
Jó hekkezést Nektek, talán Barnabásnak is kedvet csinál egy jó halacska a kinti világhoz. :wink:

Apa hajnalban elutazott, 9 napig nem lesz itthon. :wink:
Ma sűrű programunk lesz a csajokkal, Julcsit kori edzésre visszük, utána lovaglás, aztán az asztalos ma berakja az ajtót (ez tegnap elmaradt) és még vendégek is jönnek. Szóval, lehet, hogy csak este jövök.

KépKép
KépKép
madar

apa elutazásához nem is ilyen fejeket akartam rakni, hanem ilyet :( :cry:

KépKép
KépKép
madar

Szép napot!

olyan gyönyörűek ezek a babák............ az ember lánya csak olvadozik....

Móka, éljen az otthon melege és puhasága :) :)

Andi, hekk.... én a pisztrángra vok rákattanva Szilvásvárad óta.... nyammmmmmmmmmmmmmmm. Kitartást a délutánig :D na, de mi lesz akkor, ha Barnus közben elindul ? :lol: :lol: :lol: :wink:

Süti mellgyuszi :cry: :? nagyon remélem, h megoldódik a masszírral...
nekem is volt, iszonyú fájdalommal jár... Atesz masszírozta a cickót én pedig sírtam a fájdalomtól... legszívesebben levágtam volna a mellemet brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
szóval Sütikém: meleg vizes borogatással lazítása a csomóknak, aztán masszír, aztán kifejése a pangó tejnek. Naponta többször, s így nem lesz nagyobb baj.
komolyan kell venni a mellgyuszit, kórház is lehet a vége...

vicger

Madar,gondoltam én,hogy mellé nyomikáztál.Jó sok az a 9 nap,viszont látom csináltál bőven programot mára is.Én tuti bekattannék,bár most nekem mindegy.Amióta elkezdődött a suli,párocska dolgozik,elég ramatyul érzem magam.Andiszoci remetével vegyítve. :lol: :lol:

Kriszti,jó látni téged is.Hogy mennek a dolgos hétköznapok?Gondolom a nagyon segítenek hétvégén,olyankor könnyebben.
Hát,az a cél,hogy Junior elinduljon.Ha így lenne,akkor hekkel a kezemben megyek a kórházba,mert én bizony ott nem hagyom :lol: :lol: :lol: Kórházi pakk úgyis a kocsiban :wink:

Kép
v.andi

Madar Tiedapa miatt együttérzek :(

Peppinonak ++++++++++++++++++++++++++ szorozva millióval, mostanra elég kimerült lehet szegényke....

Kata, Bex, Bobóka Nektek is kiadjuk a parancsot: osztódj :wink: :wink: :wink: a hétvégére csodás időt mondott Lajos, gyerünk Babák megnézni verőfényben a NagyVilágot!!!

Babcika,
Te kis addiktív :lol: :lol: :lol: :lol: még a szülőszobán is lóg a szeren :lol: :lol: nagyon köszi, hogy leírtad a történeteteket, nagyon jó volt olvasni!!

hú csajok, h én mit álmodtam! :shock: :shock: 3as ikrekkel voltam várandós, s nem egyszerre születtek meg, hanem 1-2 napot kellett várni.... :shock: :shock: :shock: :shock:

vicger

Andi, köszönöm kérdésedet, kissé, néha hektikusan... Luca pocakja továbbra is sztrájkol és fáj, így aztán pl az ebédfőzés 5percenként megszakítva folyik, vagy éppen kendőzve... a nagyok tesznek magasról a sulira, úgyhogy velük tanulni is kell, Ati pedig pörög ezerrel, a szeme sem áll jól, kis/nagy zsivány ;)

azért megnézném, ahogy hekkel a kezedben bevonultok a szülészetre :lol: :lol: :lol: képet feltétlenül kérek róla :lol:

vicger

Kriszti,valahogy így képzeltem,de idővel úgyis beáll mindennek a rendje.Nagyok tojnak a sulira? Na ja,most ez a "módi".Dani az utolsó évben úgy sz@rt mindenre,hogy öröm volt nézni,pedig felsőben szinte minden beleszámít a továbbtanulásba.Nyolcadikban kicsit összekapta magát,most meg odavan a sulitól.Ki érti ezeket a mai fiatalokat :shock: Lucának nagy nagy pocaksimi.
Te,az a hármasikrek nem lenne kicsit erős???? :lol: :lol: :lol:

Na a hekkes szülést én is megnézném,de nyugi,kép biztos lesz :lol:
Lehekkezem a szülésznővel 8)

Kép
v.andi

3ak ikrek: nagggggggggggyon durva :shock: :lol: :lol: :lol:

csak halkan súgom: Ati s Luca előtt is álmodtam, h terhes vagyok... szóval necces a dolog rendesen

ez a hekkezős szülés tök buli lenne, dobok is érte 1 kérvényt Nagyfőnöknek :wink: 8) :lol:

suli: akkor még van remény.... :roll: kár, h addigra megőszülök 8)

vicger

Peppinonak nagyon drukkkkkk, mert az indítás szerintem nem kellemes(nekem is indították megint :twisted: :twisted: :twisted: )

Móka: Igen szép "kispasi" :lol:

Délutáni alvás szerintem törvénybe kéne iktatni, hogy kötelező, én biztos szívesen betartanám :wink: :lol:

Éjszakáink nem jobbak,csak jobban bírom, ráállok teljesen.
Ezért álmodtam én is furit, a levesből 3 kék papagájt merítettem ki...undorító volt, szerencsére lányom is megéhezett, így gyorsan vége lett az álmomnak.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Helló csajok!

Jól eltűnt mindenki az este.....
Éjszaka 3-kor sikerült elaludnom, reggel 6-kor meg keltünk, mentünk fel a kórházba. Vannak tevékenységek 7-8 percenként, de csak jóslók. :( :(
Bár éjszaka már reménykedtem, hogy indulni kell, mert voltak fájások, de elmúltak.
Hétfőn megyek legközelebb... A szülésznőm viszont lediktált egy főzetet, aminek állítólag megindító hatása van. Nem tudom...
Azt is megkérdeztem, hogy mi lesz, ha nem indul meg. Akkor 1 hét múlva megint vizsgálat, méhszáj, uh, ctg után konzultáció a fődokival. És utána is megbeszéljük mit szeretnék. Ami tök jó, csak ha belegondolok, hogy Sütiéknél is a kiírás napján lett nem jó a magzatvíz eredmény.... akkor, nagy baj is lehet belőle, ami nem derül ki időben. Most megint mondhatni nem nagyon vagyok nyugi.
Peppinonak mennek a drukkok. Ezek a Tomik már csak ilyenek.
Kriszti, köszi a parancsot, de enyim gyerek akaratos... lesz még bajom vele... :wink:
Andi nagyon finomat fogsz enni... nyami. Nem is tudom mikor ettem utóljára, párom nem szereti. Egyedül meg nem tudok egy egészet megenni.
Madar Te tényleg nem fáradsz el? Ennyi mindent csinálni... :D :D
Móka örülünk Neked Mór baba gyönyörű.
Csunyeszka tetszik az ötlet, szavazzuk meg! :D
bex13

Hahó!

Babcika, szüléstörténet, de szépen írtad le te is!! Hüppp

Madar, igen, elektromos kapu… még jó, h a párom erős és kiemelte a sínből :D De agyrém a tájékoztatás… nálunk a villanyoszlopokra szokták még felragasztani, azt is sűrűn bámulom…
Képen édesek vagytok!!
Apa-utazás :cry:

Scooper, de aranyosak vagytok!!

Boboka, nekem a csüti és péntek nem lenne túl ideális!! De szerdában kiegyezek, na? Akkor még találkozunk! :wink: Olyan jó lenne, tényleg!! Nektek viszont nagyon jó lenne a csüti!!

Nyákdugesz újabb minidarabját láttam sztem…
Amúgy minden oksa, aludtam is nagyjából... tegnap vettem egy porszívót, nem húzhatom tovább a témát...
Jah, Apa szerint hétvégén megjön a babó, meglátom, én már rábízom a gyerkőcre :D

Móka!! De jó, h otthon!
Mór-képek ééééédesek, az alsó alvóstól elájultam, ááá!!! De a felső ravasz mosoly sem rossz :wink:

Kata, Peppino, mennek a drukkok!!!!

Andi, vers egyre szuperebb!!!

Süti, mellgyulladás, simi simi, jobbulást!!

Bex, minden oksa lesz!!

floranan

Itthon. Minden a legnagyobb rendben. Amniot megint nem tudott csinálni, totál zárt vagyok. Feje nincs beékelődve, kimozdítható. Holnap újra, és ha semmi hétfőn reggel 6-kor szülőszobai jelenésem van.

Kép
kata05

Lili????

Vigcger, 3-as ikrek shock: :D
Viszont nekem nincs agyam ma... mire is akarsz utalni az álmoddal? Miért necces az alap tényen kívül, mit jelent szted? Én hiszek bennük...

Csunyeszka, papagájok, huhhh :D
Délutáni pihi okééééé!!

floranan

Flora, mielőtt Ati megfogant, álmodtam, h babás vagyok, aztán Luca előtt is ... ééééééééééééérted? ;) ;)

Csajok
, ennyire destruktív babákat, nem kíváncsiak a napsütésre? Lőrinc, Tomi kifelé, mert irgumburgum!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Bex, nyugodtan idd meg a mixet, amit szülésznőd javasolt. Annyi hatása lehet csak, hogy Tomit kilakoltatja ;) Egyébként melyik receptet kaptad meg?

vicger

Sziasztok!!
Kata, Bex :) :) Nagy nap lesz az a hétfő mindannyiunknak!! Egész délelőtt sétáltunk. Olyan jó idő van, lehet élni :)
Én is hülyeséget álmodtam, két arab pasas (a lost-ból) itt volt a lakásban és bántani akartak minket, Fruzsit is, szörnyű volt, úgy riadtam fel, Apa nyugtatott meg. Még rágondolni is hidegrázós.
Szegény Sütikénk!!!!!!! Sajnálsajnál++++++++++++
Móka :) :) Majdnem leestem a székről, olyan édes!!!!!!!!!!!!!
Scooper szépek vagytok :) :) :) :)
9 nap Apa nélkül?! Jujjj :cry: :cry: :cry:
Babcika, köszi!!!!!!!! :) :) :) :)
Andi + hekkezik, hát igen, élni tudni kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én porszívózni megyek :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Mióta hazajöttem a kórházból lement a hasam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
kata05

Kata, ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Lőrinc, sipirc kifelé ;)

Anyu ma még itt van, úgyhogy élvezem a létet :) s Lucázom, s pihizek ezerrel. Egy jó darabig nem lesz rá esélyem sem :lol:

vicger

Kata,ezek tök jó hírek.Lőrinc jobb kint,mint bent :wink: :lol:

Lili,jesszus micsoda álmod volt neked is :shock: :shock: :shock: A sétát jól tettétek,Fruzsi csalogató.Most néztem előrejelzést,péntek hajnalban egy hidegfront érkezik lehűléssel.AZ még messze van,remélem Fruzsi is kibújik addig. :wink:

Kriszti,akkor használd is ki,hogy anyud még itt van.Pihikézzél Kép

Bex,nem osztanád meg velünk is azt a csodaszert??? :wink: :roll: :lol: Én a hekktől max jól lakom,de jó esetben szülni nem fogok :lol: :lol: :lol:

Floranan,a porszívózás is lehet babacsalogató,hátha.Azért túlzásba ne vidd :wink:

Online álmoskönyv (Krúdy):
Ikrek (ha tieid): változatosságot jegyeznek szerelmedben; ha másé: kellemetlenséget egy nő miatt. Ikreket szülni: gond, szegénység, rossz időjárás, rendszerint árvíz. Ikreket látni a lenyugvó napban vagy a felkelő holdban: szerencsétlen utazás. Ikrek (lányok): veszedelmek.
Kerner szerint: ikertestvéreket látni: jegyez uzsorát.
Ikrek havában ikrekkel álmodni: beteges állapot.
A különös álmokból: ikreket szülni, amely ikrek volnának összenőve: terméketlenség jegyei.

Papagáj. Tréfa. Nagy uraság.
A "lipcsei nagykönyvben": papagáj, amely megharapna: irigy barátnőt jelez; beszélő papagájt hallani: gonosz gúny. Papagáj asszony kontyában: áruló levél.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Ma hazajöttünk,minden rendben,majd jelentkezem,amint lesz egy kis pihim.

Puszi mindenkinek
Vendég

Floranan... még jó , hogy több a +, mint a -... :) :) :) áramkimaradás... :evil: :evil: :evil: jégkrém... legalább jól jártál... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe... uradat még nem láttam (asszem.... :oops: :oops: :oops: :oops: ) de Imola tiszta Te... :) :) :) behúzós fityisz... :) :) :)

Süti Bernije nagyon szííííííííííp... eza huncut mosoly.... :)

Babcika... születéstörténet... hüpp-hüpp-hüpp :) :) :)

Andi.
.. ahányszor a versikét olvasom annyiszor bőgök.... :oops: :oops: :oops: :? :? :shock: :shock: :shock: nagyon jó :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar... nagyon jól nézel ki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :) :) :) 9 nap apa nélkül... :( :( :(

Scooper.. Törpillád nagyon édi... :) :) :)

Boboka..
. végre van szülinap.... :) :) :) éljen, éljen... :lol: :lol: :lol:

Móka... Mór babád gyönyörű.... :) :) :) éjszaka... :evil:

Kriszti.
.. álom... :shock: :shock: :shock: :shock: még belegondolni is rossz... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Luca pocak... parancs: gyógyulj meg!!!

Csunyeszka... álom... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bex... drukkolok, hogy Tomika jöjjön már ki.... :) :) :)

Peppino... drukkk ezerrel... +++++++++++++++++++++

Noo ezt egyszer elküldöm, nehogy elszálljon... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Mindenkit beelőzős :lol: Lina,üdv itthon.Várunk,ha lesz egy kis időd :wink:

Sütiék otthon vannak.A tegnapi masszír jót tett neki,gondolom jön,ha lesz egy kis ideje.
Sütikém,köszöntelek téged is végre otthon Kép Gyógyulgass,remélem beindul Berni,és elmúlik a gyulladás.

Kép
v.andi

PEPPINO HÍREK:
"Örömmel értesítünk,hogy megszületett Tamás fuink ma 11.46-kor,szép,3750 gramm és58 cm.Császár lett a vége."

Végre végreeeeee,megérkezett Tom úrfi.Nagy nagy szeretettel gratulálok,szép hosszú érkezés volt!!!Mielőbbi felépülést Petra,és nagyon várunk!

Kép
v.andi

Kata... mért pont reggel 6-kor :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Olyankor még az ember lánya alszik nem???? :shock: :shock: :shock:

Lili...
álom.... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Süti.
.. szegény... soksoksok gyógypuszi Neked!!! :wink:

Peppino... és Tomi apu... hatalmas GRATULA Tomi érkezéséhez ..... legyen nagyon sok örömötök egymásban... Tomi üdv itt a nagyvilágban... már nagyon vártunk... szép nagy baba lettél... :) :) :)

Lina... pihenj és gyere... :wink: :wink: :wink: :wink: és hozz képet... képet... képet... :lol: :lol: :lol:

Andi... jó hekkezést délutánra... :) :) :)

Nálunk a helyzet.... én várom apikát, hogy hazaérjen... lefürödjön... és induljunk Szekszárdra a szüreti feszt-re... :) :) :)
vikiviktor

HellóHalló Mindenki!!

Kata, vérvétel miatt olt csak szerencsére leragAsztva, s csak este vettem le róla...
drukkdrukk lehet h végre előbújt Lőrinc is?:)

Süti jobbulást!!

Andii , remélem nem vagy már andiszoci, s jót tett a hekkezés

Madar, éjszaka??? :shock: :shock: :shock: :shock:
sajna egyelőre nem tudom, h mit rontunk el... miért kell neki sok-sok órán keresztül "nem tudom mi bajom"-ot játszani..:(
apa messze:(de biztos, h jól ellesztek a csajokkal... igazi csajos napok elé néztek :wink:

Vicger, 3mas ikrek.... :shock: többször elgondolkoztunk már, h mi lett volna ha Momó tesóval érkezik meg mégis csak...
öööö minden tiszteletem, Csunyeszka és T-pk és Zsófi valamint minden több gyermekes anyuka előtt!!

Luca pocinak jobbulást!!

Csunyeszka
, éédesek a kismanók! Mennyire működnek együtt? Tesók hogy viselik őket??

Bex
, gyerünk Tomi!! gyerünk Tomi:D:D

Floranan, mindjárt itt a szerda:D

Lili álom :twisted:

PEPPINO ÉLJENÉLJEN JAJ DE JÓ EGYIK TOMINK ELŐBÚJT!!:D:D

Kép

Kép
móka:)

Peppino + Apa gratulálunk! Tamás Isten hozott a nagyvilágban!

Süti, Lina üdv újra itthon! Várjuk a képeket!
Süti jobbulást Neked!
Viki köszi a drukkot ránkfér... Már egyre több telefont is kapunk. :evil: Oké, hogy mindenki várja, de akkor ÉN mit mondjak?

A főzetet nem tudom ismeri-e valaki...
Fahéj, Gyömbér, Rozmaring ízlés szerint, 10db szegfűszeg, néhány szem fekete Bors, kis Étcsoki.
Étcsokit felolvasztani, felönteni 1 liter vízzel és a többit belekeverni.
:?: :?: :?: Langyosan elkortyolgatni.
Nagyon kíváncsi vagyok. Elég furcsán hangzik és ha el is indul nem biztos, hogy ettől. Elég befogadó vagyok mindenféle dologgal kapcsolatban, de ez..... Ráadásul fiam elég akaratos, nem biztos, hogy tetszeni fog neki. :lol: :lol:

Viszont csajok nekem nagyon jó lenne még 7 előtt elindulni, mert ha nem akkor idegbajt fogunk kapni. Koncert lesz tőlünk 4-5 háznyira. Lehet nem mindenki emléxik ez egy újonnan épített lakópark út és közvilágítás nélkül, focipályával spékelve. No, odáig már eljutottunk, hogy focipálya felparcellázva, (itt lesz az említett 4-5 telek) juhéjjjjjjjjjjjj! De még egy-két feltúrt földkupacon kívűl semmi. Viszont 80-100 méterre ott egy kocsma és öltöző egyben. Itt ma 19 órától TETŐKONCERT lesz. Egy "híres" zenekar Beatles számokat fog játszani, merthogy a zenekar utolsó koncertje Londonban valamilyen stúdió tetején volt.... Ezek voltak az idei Beatles fesztivál főzenekara többek között Liverpoolban. Itt is fergeteges sikert remélnek 2000Ft-os beugróért...
Mi vagyunk az első ház, nekünk semmi nem fogja fel a hangokat és egyébként sem értjük miért egy lakóövezetben kell ezt csinálni. Nem rajongok az említett zenekarért, de még ha szeretném is inkább cd-ről az eredetit, mint ezt! Minden órás kismamiként NEM TUDOK PIHENNI A SAJÁT HÁZAMBAN! A kedvenc együttesem játszana sem örülnék, de így meg főleg. Pedig nekem beugrót sem kellene fizetnem, nem kellene a tömegben állnom, csak kiülök fent a teraszra és mindent tök jól látok. A hallással bezárt ablakok mellett sem lesz baj, sajnos. A tv-t nem fogom hallani tőlük. Vagyunk itt egy páran lakók akik értetlenül állunk és nem tehetünk semmit........ Legfeljebb elmenekülök itthonról. Mehetnénk anyuékhoz, anyósékhoz, de sehol nem lenne kényelmes a nappaliban "dekkolni".
Antiszoci és hisztis vagyok, ennek ellenére nem csak engem fog zavarni.... Fel sem sorolom hány kisgyermekes család van itt 2 helyen pici baba is. De a férjem is reggeltől estig melózik. Ma is 6-kor kelt és vitt a kórházba és nem fog tudni ő sem pihenni...
Na dugultam.
bex13

Bex, részvétem... füldugó? mint végső megoldás?
A fenét, sokkal jobb ötletem van!

Tessék meginni a löttyöt / elég izgi íze lehet/ aztán irány szülni!

Van egy másik bábakoktél is,szintén szülésznős ajánlás:

2cl ricinusolaj, 2cl pálinka vagy vodka, és 2dl narancslé vagy sárgabaracklé

vicger

Nekem is ez a tervem! :wink: :wink:
Megyek megvesszük ami kell hozzá, nincs minden itthon. :lol:
bex13

Vicger, akkor még sem vagyok annyira zizi :D erre gondoltam :D juuuj, ez télleg necces :D :D
Jó pihit még mára!

Kata, de jóóó, hajrá Lőrinc baba!!

Ma is van valami hidegfront jellegű hatás a met.hu szerint.

Lina, Süti, örülök, h otthon vagytok már!

Peppino, nagy-nagy gratula Tomika érkezéséhez!!

Viki, szüret jól hangzik!!!

Érdekes, én nem kapok kérdezősködő telefont (na annyira nem baj ám), de a párom állandóan... tőlem félnek vajon? :D

Bex, érdekes a főzet… nem hangzik rosszul, de egy liter vízzel elég híg forrócsoki lesz :D hajrá, h működjön!!
Estéhez kitartást!!! Vagy inkább egy fél hetes indulás???

Vicger, a te koktélod se semmi!!!!!!!

Végül még nem porszívóztam, de betettem 2 mosást, kiteregettem, mosogattam, főztem, ebédeltem, most pihi. Megettem egy kakaós ízesítésű joghurtot, jól esne még egy de csak gyümis van. Pakolászni kéne, utána porszívózni. Annyira utálom, h állandóan így húzom :( pedig nem is nagy lakás…

floranan

Látom, vannak történések:

Peppino és Apa gratulálok Tamás érkezéséhez. Gyors regenerálódást és sok-sok tejcit kívánok.

Sütikém üdv. otthon, várunk majd, ha lesz egy kis időd, energiád, de pihenj sokat.

Lina: de jó, hogy Ti is otthon. Üdv. :) Majd gyere ... és kéééépet!!!

Apa elutazásához az együttérző szavakat nagyon köszönöm. Majd, amikor nagyon kileszek jól kipanaszkodom magam Nektek. :wink:

Csunyeszka:
délutáni alvás törvénybeiktatását követelő petíciót én is aláírom. :wink:

Bex: főzetet megittad már? :wink: Koncert. :twisted:

Kata: hétfő 6? Ilyen korán keltitek Lőrincet? :wink: Húúú, de fogok drukkolni. +++++++++++++++++++++

Kriszti:
ezekkel az álmokkal és az utána következő várandósságokkal mit is akarsz mondani??? Kép :wink:

Viki:
szüreti feszt? Ejha! Ti is jól nyomjátok. Érezzétek jól magatokat. Kép

Móka: olvastad Kriszti korábbi hsz-ét a "negyedik trimeszterről"? Hát, lehet, hogy ez az oka az éjszakai "műsornak" ... :roll: Kitartás! Idővel csak jobb lehet. :wink:
[/b]

KépKép
KépKép
madar

Nálunk sportprogram, szabadtéri program megvolt. :) Asztalos, na majd erről írok este, meg másról is. :evil:
Most várjuk a vendégeket, mindjárt itt lesznek. :wink:
Apa már most hiányzik. :(

KépKép
KépKép
madar

t-pk, Anna, Bibi és aki nagyon régen volt, mi van veletek?????

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]
írta:
madarApa már most hiányzik. :(

Simike... gyere nyugodtan panaszkodni!!
Neked nem úgy szokott lenni, hogy az első nap szörnyű, meg az utolsó pár?? Közben valahogy úgy elmegy az idő...

Vendégek, látom, folytatod a pörgést :D

floranan

Peppino hatalmas gratula Tomitokhoz! :)

madar azt, h bár az én terveim között nem szerepel több gyerkőc vállalása, Nagyfőnök lehet, h másként vélekedik e kérdésről... na, de akkor adjon hozzá egy hatalmas kertes házat naaaaaaaaaaaaagy telekkel, telek végébe kis patakkal, mert különben beszédem lesz vele :evil: :wink:

Flora minek annyit porszívózni? :) elkopik a szőnyeg :wink:

Süti is hazajött már? csak Linát olvastam :roll:

Bibi hogy vagy???? remélem már lényegesen jobban...

vicger

No,hát én sem a rómairól megyek szülni,itthon vagyunk.Degeszre zabáltuk magunkat,és még kakaós palacsintát és megengedtem magamnak :oops: :oops: :oops:

Bex,elég bizarr,de ha segít,akkor hajrá Tomi!!!!!Sajnálom a dínom-dánomot.Gondolom azért ez nem rendszeres!A füldugó talán jó lehet.

Floranan,megvár a pakolászás :wink: .Majd megcsinálod,amikor apácska nincs otthon.

Kriszti,vettünk egy 5 hetes lottót.Ha bejön akkor ezen ne múljon az a ház és a következő gyerek :wink: :lol: Kép (Igen,Sütiék is otthon vannak már)

Kép
v.andi

Tettem a pic-ra a pocakokhoz frisset Kép

Kép
v.andi

Hol vagytok???
Boszifőzet elkészült. Az illata nagyon jó, de az ízéről ez már nem mondható el. :lol: :lol: :lol: Egy-két korty még nem gáz, de a többi.... Másfél bögrénél tartok... a mellékhelységet viszont már kellett látogatnom. :shock: :shock:
Szóval lehet ez a bábakoktél egy másik fajtája. :wink:
Koncert meg most kezdődött 5-10 perce ezáltal tovább is fog tartani......... Itt bent a csukott ablakok és tv melett csak a basszust lehet hallani. :evil: :evil: :evil:
bex13

Bex,hátha a basszus kicsalogatja Tomit :wink: Kíváncsi leszek,milyen hatással lesz rád a koktél Kép

Nekem most este 7óta mensis hasfájás,kisugárzik a derekamra,és deréktól lefelé mindenhova.
Ülve,állva,fekve,mindenhogy.Meglátjuk :wink: Asszem beülök egy kád vízbe.

Kép
v.andi

Andi víz után várlak!!! De ha menni kell dobhatsz sms-t is.
Most kezdtek hangolni, színpadot rendezni és kezdik. Eddig gondolom előzenekar volt. Egy-másfél-két óra, most mondta az ipse a színpadon. Meg, hogy az eredetit a rendőrség szétverte, de ez egy bejelentett rendezvény, semmi nem történhet.... -dehogy, csak rátok robbantom az egészet! Jegyeztem meg az étkezőablakból....
bex13

Itt is vagyok.Hát,el éppen nem múlt,csak enyhébb lett sokkal :wink: Most eldőlök a kanapén,és meglátjuk mi lesz.(csak anyud száma van a táblázatban)
Ma az ikres barátnőmmel hekkeztem,akitől a babahozó gólyámat kaptuk,és ő azt mondta,hogy 20-án jön Junior.Még a végén igaza lesz :lol: ?!

Kép
v.andi

Peppino Gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok Tomikához!!
Remélem a mi Tomikánk is kibujik!! :D :D

Kép
lipót beatrix

Bolond ez a vonalzó :D :D

Kép
lipót beatrix

Andi nyugodtan hivhatsz engem is, ugy is ugrásra készen állok!!ű
Drukkolok,hogy minden simán menjen!! :D

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Na, csak gyorsan, mert eléggé ki vagyok purcanva. Így a teljesség igénye nélkül:

Peppino és Apa nagyon gratulálok Tomihoz! Egészséget, boldogságot és minden jót!

Bex: Hát, ez a koncert azért nem piskóta! :evil: Drukkolok, hogy a koktél működjön és már hamarosan a kórházban pihenhess, ha már otthon nem lehet. :roll:

Süti, Lina: Üdv újra otthon és nagyon várunk benneteket vissza!

Andi: A tünetek nagyon jól hangzanak, remélem jelentenek is valamit és Barnus előre hozza néhány nappal a nagy találkozást! És de jó lehetett a hekkezés. Egyszer együtt is elmegyünk majd kispasikkal és nagypasikkal? :wink:

Az álmaitok rémisztőek. :roll: Nekem is van szülés óta sok fura álmom, de szerencsére azok elég kellemesek, sőt néha zavarbaejtőek is. :oops:

Bex, Flora: Pocakok nagyon szépek és nagyok! :lol:

Madar: Aputok távol :cry: és ilyen sokáig. Én bevallom nőiesen, nem bírnám. Annyira félek az egyszemélyes felelősségtől hosszabb ideig, mint egy munkanap, hogy jaj! :oops: De te olyan belevaló Anya vagy, hogy biztos hipp-hopp elrepül az idő a lányokkal. Képet megnéztem, csini vagy! :lol:

Móka: Mór egy gyönyörűség!

Kata: drukkolok, hogy Lőrinc még hétfő előtt kibújjon.

Flora: nem tétlenkedsz te sem! Andrisnak bevásároltunk egy halom kakaós joghurtot, mert eddig stracsisat és vaníliásat evett vacsira, de az előzőt már nem lehet kapni, gondoltuk helyettesíti. De nem eszi meg! Ha itt lennél a szomszédban, odaadnám. :wink:

Viki: Jó szórakozást a szüreteléshez! Milyen messze utaztok? Ottalvós vagy csak napközbeni program?

Kép

Kép
hgrita

A gólya is bevállt, lehet ez is bejön! :wink:
Mindjárt dobok sms-t.
bex13

Bex,köszönöm,megkaptam. :wink:

Rita,anno én voltam az ő kabalájuk,most ők az enyém :wink:
Kipurcantott a két fiú?

Kép
v.andi

HellóHalló!!

Mabe, keresztelő holnap lesz, ha jól emlékszem, jó mulatást Nektek!!

Bex kitartás a koncerthez!!koktéltól szerintem mozgalmas estéd lesz:) drukkolok nagyon és Andi Neked is drukkdrukkdrukkk:D

remélem szupi babaeső lesz és szupi hírekkel fogadtok holnap...
no, én lépek, mert nem tudom mi vár ránk még.. úgyh pihizek..
szerintetek az lehet, h mivel 00.42kor született KisEmber, neki akkor kezdődik a napja???
Kicsit azért eccerűbb lenne, ha kaptam volna használati útmutatót :oops: :oops:

pupi mindenkinek!!

Kép

Kép
móka:)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: