bodzikám
Hát igen, most próbálom csökkenteni a reggeli pálinka adagomat...

pfúúúj
Valamit változtattál az étkezéseden? Tegap néztem 1-2 májkimélő diétát, mindenhol kevesebb fehérjét irnak, hát kösz, apánk meg mindig azt erőlteti.Párom nagy örömére kifejezetten ajánlják a zöldbabaot-pedig már a világból kiüldöz a zöldbab főzelékével, meg a minden másnapi sóska, spenóttal-

persze tudom, hogy vitamin bomba és kell a piciknek.
Kisboszorkány, mit gondolsz, kisfiúnk lesz vagy kislányunk, vagy ilyen is-olyan is?
moncsikám
A puffastott kenyerekről nem tudok semmit, de azt tudom, hogy a Béres A. a wasabi kenyeret irja, hogy "korlátlanul" fogyasztható. Én idáig teljes kiörlésű tönköly kenyeret vettem/ettem, de mostanában veszek diétás zsemlét, kenyeret is. A cukorral vagyok kicsit gondban, még a terhességem előtt sztiviát használtam, ez egy növényi eredetű édesitő(nem mesterséges, mint a többi édesitő), de múltkor akartam venni, nem lehetet kapni azt mondták visszaküldették az összes boltból bevizsgálásra, mert valami volt vele. Én előzőleg kintről hoztam, szóval az tuti jó volt, de azóta az itthoniba nem bizom(mármint amiket itthon lehet kapni), szóval egyenlőre barna cukrot használok a reggeli koffeinmentes kávémba.. Viszont este mindig iszon Nesquick kakaót, amit szeretnék lecserélni cukormentes kakaóporra(amit ugye eddig sztiviával ittam), de ha meg barnacukrot teszek bele, ugyanott vagyok, mintha a nesquickot innám. Szóval?
Egyébként főzéshez teljes kiörlésű tönyköly lisztet használok(biót), panirozáshoz meg rántáshoz, stb. Ja meg nagyon jó a zabkorpa én nagyon szeretem, pl: a zabkorpából "tejbegrizt" évek óta nem ettem hagyományos tejbegrizt, ezt a zabkorpásat nagyon szeretem, érdemes kipróbálni. Ma pl: túrógombócot csinálok, abba is ezt rakok , és ez egyáltalán nem hizlal, emészthetetlen rost, szóval csak kisöpri a szervezetből a felesleget, tiszta haszon és még finom is.
Na elég a kajából(ja panirozni is szoktam vele, zsemlemorzs helyett használom)
A bébikéim nagyon édesek, állitólag kb 140 grammosak, most teljesen egy sikban feküdtek, nem is lehetett tudni melyik az A melyik a B baba.(máskor egyik ül másik fekszik, vagy egymással szemben vannak)mindketen feküdtek, pihengettek, egyik a kis hasán feküdt az egész kis gerince látszódott a kis fejét me beletúrta a hasfalamba(vagy a méhembe

) a másik a kis hátán feküdt felhúzott lábakkal , neki meg a kis bordái voltak kinnt, olyan élesen lehetett látni mindent, hihetetlen volt. Végig mocorogtak, virgonckodtak, szivem szerint folyamatosan figyelném őket.
Azt diktálta apánk, hogy a jobb ováriumba korpus luteumok vannak, rákérdeztem, hogy az jó-e úgy? Azt mondta az a tökéletes, ha azok ott vannak

Szóval okosabb nem lettem, de legalább jó, hogy ott vannak a helyükön.
A pontos méretüket most nem tudom, mert azt hiszem azt CRL-el szokták irni, a mostani papiromon viszont nem látok ilyet, csak a cervixhosszt(az nem tudom pontosan, mi talán a méhszájhoz van köze) szóval az 55 mm-általában annyi szokott lenni és azt mondta teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy óvatosan összebújhatunk a párommal, JUHÉJ!!
Ja az egyik bébi az első a másik a hátsó falon tapadt, úgyhogy tök nagy helyük van viháncolni, ugra-bugrálni.
És a neműk még nem derült ki, nem mutatták meg magukat. Úgy tudom az AFP-n meg tudják mondani, jövő héten megyek.
na irj, hogy veled mi van. puszika