A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Nagyon sokat olvasom ezt a fórumot, mert nagyon sok hasznos információval gazdagodok. Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok… :)

A fórumban új vagyok, a Dévainál „régi”. 2008. októberben volt az első lombikom. Mivel „kezdő” voltam így minden szabályt szigorúan betartottam. Gondolok itt a húsevésre. Napi 500 gr volt előírva, mert volt egy enyhe túlstimulációm. Ennek az lett az eredménye, hogy baba nem lett, de 7 kg-ot sikerült felszednem.

Januárban mentem a következő program konzultációra és jól leszúrt Dévisz, hogy miért híztam ennyit… ????? Fogyókúrára fogott, és a 7-ből 4-et sikerült is leadnom, de azóta semmit.

Most októberben megint szeretnék egy programot (5-dik lenne) végigcsinálni, de már előre félek, hogy erős kritikát kapok a súlyomra. Ez a félelem azóta még jobban erősödött, amióta szegény Rencsi esetét olvastam. Nagyon sajnálom, és együtt érzek vele.

Elméletileg stressz mentesnek kellene lenni, de így…… :?
anim

húúúú, annyi mindent irtatok este óta, hogy nem is tudom hirtelen mire reagáljak. :lol:

anim
Üdv közöttünk!
ne befolyásoljon ami rencsikével történt, menj csak nyugodtan az 5.-ik programra, nem a súlyoddal lesz elfoglalva, majd meglátod. :wink:

melania
Én is ugyanigy voltam, mint te, hogy már a stimú alatt hiztam, ami nem csoda, mert é is otthon voltam, csak ettem, pihentem, még házimunkát se végeztem, úgyhogy számomra tök egyértelmű volt a hizás. De apánk nem onnan nézni, (nekem Pl. a leszivás napjától számitott mérlegelés és a 7. heti uh között kb. 5 kiló volt a különbség!!!), de ők azt veszik figyelembe amikor a szivhangnál mérik a súlyod , vérnyomásod, stb és csak onnan követi nyomon a hizást. Én is az utóbbi 3 hétben 1,5 kilót hiztam, arra semmit nem szólt. Úgyhogy sztem ez a hirtelen hizás megáll előbb-utóbb.

na most visszaolvasok...
chilike1

sziasztok,

köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat...szörnyű éjszakán volt, még hajnal 3kor is bőgtem, Domi érezte, hogy valami nem stimmel mert ő is fent volt....
Igazából nem azzal volt bajom tegnap amit mondott, hanem hogy nem hitte el, hogy nem vagyok zugevő, ( ez volt a mániája, hogy titokban tömöm magam) és nem keresett más okot a hízásra, pl.: emésztési problémák, nem nagyon járok a wcre mostanság vagy hogy eseleg megint alul működik a pajzsmirigyen vagy hogy semmit nem mozgok, mert egyfolytában olyan vagyok, mint egy őszi légy......ez a durva vérsegénységtől van, ezt már a háziorvos is megmondta, hogy min csodálkozom....
Volt előttem egy kismami bent kb. 45 percig és azon vitatkoztak a Dévaival, hogy menne Thailföldre (ezt reggel a Julcsinak mesélte, onnan tudom) így kifejezetten dühös volt amikor mi bementünk...ilyennek még nem láttam....nem a szigorú mackó volt most....és akkor se váltott amikor 20 perc dorgálás után közölte, hogy nincs uh, mert nem érdemlem meg, mert nem tartom be amit mond és akkor már elkezdtem zokogni......ami sokkoló volt, hogy ettől még dühösebb lett.....szóval nagyon fájt, ami tegnap történt, fel sem állt amikor kijöttünk, annyit mondott, hogy adjon-e még új időpontot....nem tudom hogyan tovább....tudom, hogy jót akar és értem is, de amikor látom hogy valaki ráz a sírás, akkor nem kéne abbahagyni a zrikálását.....

Kép
rencsi79

Ja és a kg...8-nál vagyok, a 16 héten még -1kgnál voltam, akkor azért csesztett, hogy nem adok enni a gyereknek, mondtam, hog ymindent kihányok, most 2kg jött fel 3 hét alatt, ettől volt kiborulva ennyire.....

Kép
rencsi79

bodzikám
Hát igen, most próbálom csökkenteni a reggeli pálinka adagomat... :lol: pfúúúj
Valamit változtattál az étkezéseden? Tegap néztem 1-2 májkimélő diétát, mindenhol kevesebb fehérjét irnak, hát kösz, apánk meg mindig azt erőlteti.Párom nagy örömére kifejezetten ajánlják a zöldbabaot-pedig már a világból kiüldöz a zöldbab főzelékével, meg a minden másnapi sóska, spenóttal- :lol: persze tudom, hogy vitamin bomba és kell a piciknek.
Kisboszorkány, mit gondolsz, kisfiúnk lesz vagy kislányunk, vagy ilyen is-olyan is? :wink:

moncsikám
A puffastott kenyerekről nem tudok semmit, de azt tudom, hogy a Béres A. a wasabi kenyeret irja, hogy "korlátlanul" fogyasztható. Én idáig teljes kiörlésű tönköly kenyeret vettem/ettem, de mostanában veszek diétás zsemlét, kenyeret is. A cukorral vagyok kicsit gondban, még a terhességem előtt sztiviát használtam, ez egy növényi eredetű édesitő(nem mesterséges, mint a többi édesitő), de múltkor akartam venni, nem lehetet kapni azt mondták visszaküldették az összes boltból bevizsgálásra, mert valami volt vele. Én előzőleg kintről hoztam, szóval az tuti jó volt, de azóta az itthoniba nem bizom(mármint amiket itthon lehet kapni), szóval egyenlőre barna cukrot használok a reggeli koffeinmentes kávémba.. Viszont este mindig iszon Nesquick kakaót, amit szeretnék lecserélni cukormentes kakaóporra(amit ugye eddig sztiviával ittam), de ha meg barnacukrot teszek bele, ugyanott vagyok, mintha a nesquickot innám. Szóval?
Egyébként főzéshez teljes kiörlésű tönyköly lisztet használok(biót), panirozáshoz meg rántáshoz, stb. Ja meg nagyon jó a zabkorpa én nagyon szeretem, pl: a zabkorpából "tejbegrizt" évek óta nem ettem hagyományos tejbegrizt, ezt a zabkorpásat nagyon szeretem, érdemes kipróbálni. Ma pl: túrógombócot csinálok, abba is ezt rakok , és ez egyáltalán nem hizlal, emészthetetlen rost, szóval csak kisöpri a szervezetből a felesleget, tiszta haszon és még finom is.
Na elég a kajából(ja panirozni is szoktam vele, zsemlemorzs helyett használom)
:wink:

A bébikéim nagyon édesek, állitólag kb 140 grammosak, most teljesen egy sikban feküdtek, nem is lehetett tudni melyik az A melyik a B baba.(máskor egyik ül másik fekszik, vagy egymással szemben vannak)mindketen feküdtek, pihengettek, egyik a kis hasán feküdt az egész kis gerince látszódott a kis fejét me beletúrta a hasfalamba(vagy a méhembe :lol: ) a másik a kis hátán feküdt felhúzott lábakkal , neki meg a kis bordái voltak kinnt, olyan élesen lehetett látni mindent, hihetetlen volt. Végig mocorogtak, virgonckodtak, szivem szerint folyamatosan figyelném őket. :lol:
Azt diktálta apánk, hogy a jobb ováriumba korpus luteumok vannak, rákérdeztem, hogy az jó-e úgy? Azt mondta az a tökéletes, ha azok ott vannak :lol: Szóval okosabb nem lettem, de legalább jó, hogy ott vannak a helyükön. :lol:
A pontos méretüket most nem tudom, mert azt hiszem azt CRL-el szokták irni, a mostani papiromon viszont nem látok ilyet, csak a cervixhosszt(az nem tudom pontosan, mi talán a méhszájhoz van köze) szóval az 55 mm-általában annyi szokott lenni és azt mondta teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy óvatosan összebújhatunk a párommal, JUHÉJ!! :lol:
Ja az egyik bébi az első a másik a hátsó falon tapadt, úgyhogy tök nagy helyük van viháncolni, ugra-bugrálni.
És a neműk még nem derült ki, nem mutatták meg magukat. Úgy tudom az AFP-n meg tudják mondani, jövő héten megyek.
na irj, hogy veled mi van. puszika
chilike1

rencsike
Közben látom, hogy itt vagy, de jó.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy nagyon sajnálom, biztos kifogtad, hogy ilyen rossz passzban volt apánk, ami persze nem vigasz számodra, de már azt sem értem a Thaiföldi kismamán miért húzta fel magát(tudod én is szoktam vele beszélgetni hasonlókról és nálam sose ideges, sőt), nagyon szerete, igy nehéz róla "rosszat" mondanom, de ebben teljesen igazad volt, és a csajoknak is végső soron ez nem egy diétaverseny, hanem egy terhesség, aminek természetes velejárója a hizás. Tudom, hogy ez nem vigasztal, meg biztos apánk nem is akar ilyeneket hallan, de tesóm kis pici, filligrán alkat kb 47-50 kilóval lett terhes és úgy 25 kilót szedett magára, tök egészséges nagy babája lett(igaz császározták, de nem a hizás miatt, hanem mert eleve kis vékony alkat, nem tudta volna megszülni a 4 kilós babát) és másr szülés után pár héttel ugyanolyan kis vékony volt, de ami még fontosabb, hogy minden eredménye tök jó volt, nem volt cukorbeteg semmi, neki is csak a vérszegénység olt, kapott vasat-vénásan.

Szerintem menj el dietetikushoz, nálunk itt a rendelőbe van aki ingyen is fogad(sztk alapon) legalább átnézi az étrendedet, hátha tud hasznosat mondani. Általában egy diétánál sem az a fontos, hogy NE egyél(főleg nem terhesen)hanem hogy olyat egyél ami nem hizlal, de lehet, hogy a te szervezeted most nem jól bontja a kaját és a kelleténél többet raktároz.
De emiatt ne sirj, hidd el meg fog oldódni, csak meg kell keresni a megoldást rá.

A másik, hogy "ne félj ennyire "apánktól. ne haragudj, nem akarlak még most az okoskodásommal fárasztani, de pont te tudod a legjobban, hogy mennyire be lehet vonzani ezeket a dolgokat. Lehet már előre olyan energiákat bocsájtottál ki, ami azt tükrőzte, hogy: jaj, de sokat hiztam, biztos fog érte apánk szólni, stb, stb-remélem érted, hogy mire gondolok.
Ez a két kiló elenyésző és a 8 is az, úgyhogy nyugi
puszi drága és egyél valamit
chilike1

rencsi
ja és abban is teljesen igazad van, hogy inkább a megoldást kellene megtalálni közösen, mintsem még jobban b...ogatni a másikat.
Párod veled volt? Ő mit szólt?
Az enyém mindig elmondja, ha valamit másképp lát, múltkor amikor engem is próbált kicsit megdorgálni a hizásom miatt(akkor 3 kiló volt), rögtön a védelmembe kelt a párom és mondta a magáét a hizásom védelmében. :lol:
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy neki kell állni apánkkal vitatkozni, de ha te épp rossz passzban vagy és nem tudod elmondani a saját véleményed jó, ha van melletted valaki aki képviseli az érdekeidet. :wink:
Nyugodj meg, puszika
chilike1

Bodzus és Melcsike,
nagyon köszi, tegnap már nem voltam este internet közelben és nem is tudom a telcsiszámotokat.....

Anim,
üdv köztünk, ne tarts a kilóidtól, nem fog érte szólni Apánk, nyugodtan vágj bele, az a véleményem, hogy Dévai a legjobb meddőségi szakember az országban, nem változott, bár ha valaha lesz még egy gyerekem akkor még egyszer nem megyek hozzá terhesgondozásra, az is tuti.....

Chilike,
sajnos a párom nem állt mellém, nem mondott semmit, ettől is nagyon kivoltam....már csak akkor tért magához amikor már bőgtem, akkor is csak simogatta a kezem nem mondott semmit....éjjel mondtam neki, hogy miért volt ez és azt mondta, hogy ő nem vitatkozik egy orvossal.....hát én sem kí$véve amikor azt állítja, hogy nem mondok igazat....
Tudod, megyek 4D uhra, azt írtam még a múltkor, hogy a masszázs bérletet becseréltük, szóval már csak 1,5 hét, ezt teganp is tudtam és nem az volt a baj, hogy nem láthattam a kicsimet, hanem hogy azt mondta, hogy azért mert nem érdemlem meg...3 hete koplalok és akkor nem érdemlem meg......
Nagyon gondolkodok, hogy keresek másik dokit, nekem ezt ha előadja szülés közben, akkor én ott halok meg.....

Melikém,
annyira drukkolok neked, még mindig nem mondom el az álmom, majd ha Apánknál voltál uh-on. Szerintem 12. hétig kell hozzá járni, utána lehet váltani.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Köszönöm szépen a biztató szavakat, nagyon aranyosak vagytok.
Mindenképpen belevágunk, legalábbis remélem, hogy elkezdhetjük a következő programot. Szept. 25-én megyek hozzá megbeszélésre. Ha a ciklusom is úgy akarja, akkor október végén indulhatnék…. Addig megpróbálok még pár kilót fogyogatni.
A Jana vizet mindenesetre kipróbálom, mert érzem és látom is, hogy vizesedek.
A méhnyálkahártya vastagítására nincs esetleg javaslatotok? Már kipróbáltam a barátcserje kapszulát, cickafark- és palástfű teát, méhpempőt, de nem sokat segítettek.
anim

Anim,
nekem a méhpempó nagyon bevállt, mondjuk én töbet szedtem mint a napi adag, nem tudom, hogy nem gáz-e, de nekem 17mm lett, korábban kezdtem el szedni mint ahogy kezdtünk, először tiszta ragya lettem, aztán mire jött a kezdés már kitisztultam..... hol látod, hogy vizesedsz? tegnap kérdeztem Dévait, hogy nem lehet a víztől és azt mondta nem látszik az arcomon hogy vizes lennék...nekem pl a ujjaimra nem jönnek fel a gyűrűk, de a karkötő, ami korábban is szoros volt az meg simán.....

Kép
rencsi79

Rencsi,

A méhpempőt ma is szedem, napi 1 kapszula formájában. Te mennyit szedtél? Nekem a "legvastagabb" méhnyálkahártya vastágság 9 mm volt, amire a Dévaitól folyton csak fejcsóválgatást kapok. :cry:

A vizesedés a bokámon és az ujjamon látszik elég egyértelműen. Nem értem, hogy miért mondta azt a doki, hogy az arcodon nem látszik. Több ismerősöm is vizes, de nekik se az arcukon látható a jele.

Meli,
én is nagyon drukkolok ám neked-nektek!!!!!!
anim

Anim,
2-3 db naponta...nem tudom lehet- e túladagolni......én sem tudom, én még soha sem voltam vizes így nem tudtam, hogy mi a jele...

Kép
rencsi79

Beszéltem Julcsikával, Dévai még nem engedte haza, nem lehet tudni meddig kell még bent maradnia.....

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Sajnos most, hogy nincs gépünk nagyon le vagyok maradva az olvasással és az írással is, pedig szerettem volna reagálni egy-két dologra, amin már túl haladtatok azóta.

Először is üdv az újaknak : Szilvi77, Ildi13, Anim
remélem Ti is boldog kismamaként írhattok hamarosan.

Meli, nagyon várom a hivatalos teszted, főleg azok után, hogy nem is olyan rég még nem voltál biztos a folytatásban és most ..........

Julcsi,
remélem jó kezekben vagy és jó a társaság is körülötted és nem érsz rá aggódni. Várunk vissza!

Rencsi,
sajnálom, hogy ennyire megviselt a randi Apánkkal. Még jó, hogy most mentek kikapcsolódni egy kicsit.

Chilike,
nekem is annyi a májfunkcióm, és Apánk pont azt mondta, hogy iker terhességnél kell figyelni rá , mert ott 3 szervezetet méregtelenít a májunk. Én iszom máriatövis teát az májvédő, próbáld ki te is reggelente éhgyomorra.
Ha lesz otthon gép folytatom az elemzést is.

Sajó Jucusa,
úgy néz ki utolérlek a kezdéssel, mert ,még mindig nem jött meg.
Kicsit aggódom is, mert egy hónapja nem szedem a bromot és azóta felborult minden, tiszta hülye vok, hogy nem mentem el receptért, most nem tudom mi van. Ilyen sokáig még nem tartott ciklusom, és közben minden percben azt érzem, hogy megjön.
miciona

rencsikém, olyan kis aranyos vagy ,úgy ceretlek :lol:

te is tudod, hogy ez mekkora baromság amit apánk mondott, hogy nem érdemled meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy lehet ilyet mondani,???!!!! aki már ennyit várt és kibirt egy vagy több babáért, az a minimum , hogy megnézheted az uh-n, amikor csak akarod. ÁÁÁá, ez egy nagy baromság, ne is idegesitsd magad. Viszont az komolyan megfontolandó, hogy a továbbiakban mit csinálj?... persze én nem akalak lebszélni apánkról, de ezt neked kell érezned, hogy mennyit birsz és, ha minden terhesgondozásra úgy fogsz menni, hogy remeg a gyomrod az idegtől, az nem éri meg!
Ez életed egyik-ha, nem-a legszebb időszaka, nem szabadna úgy visszaemlékezned, hogy mennyire borzasztó volt.
A párod is nagyon kis aranyos, ne neheztelj rá, minden ember más, lehet ő is ott leblokkolt, és félt , ha beleszól sak rosszabb lesz a helyzet-meg biztos laikusnak is érzi magát-gondolom nem akart még fát tenni a tűzre. De azért ez elég durva-mármint nem a párod, hanem ami történt-
Én a helyedben legközelebb amikor mész apánkhoz, teljesen higgadtan, nyugodtan lebeszélném vele, hogy megérted az ő helyzetét, az szeretné, ha simán menne minden , de ez neked igy nem jó, mert nagyon sokat idegeskedsz, már félve jössz hozzá,közben tudod, hogy te mindent megteszel, stb,stb.és megbeszélni mi legyen a továbbiakban. Biztos ő is tud kicsit alkalmazkodni hozzád, neked viszont semmi képpen nem szabad magadba keresni a hibát.Amúgy meg csomó helyen csinálnak ilyen testzsir % mérést, be is ugorhatnál egyszer megnézetni, teljesen veszélytelen csak a kezedbe adnak egy ilyen készüléket, azt kell eltartani magadtól, és leméri, biztos, hogy nincs rajtad extra zsirfelesleg, látszik a képeken is.És nem csak a viz okozhat súlynövekedést, hanem Domi súlyát is elmérhetik, több a vér is , stb, stb.
Tényleg , ha nem néz uh-t akkor mit csinál? Csak szivhangot néz?
Akkor honnan tudja, hogy Domi megfelelően fejlődik-e?
(csak úgy kettőnk között mondom, hogy nem az sztk-ba jársz az ingyen rendelésre, hanem maszek alapon fizetsz érte, hogy odamehess, szóval az a minimum, hogy megcsinálja amit kérsz.-nem csak ő, bármelyik orvos, akihez maszek alapon jár az ember-

Figyu rencsike
Hányadik héten érezted Domit mozodni , és milyen volt?
chilike1

miciona
naaaaa, pont akartam menni enni, de nem tudom megállni, hogy ne irjak neked. :lol:
Igen én is olvastam májvédő teákról, csak nem tudom terhesen szabad-e? Még a kamillát se mertem meginni, múltkor, pedig kicsit megfáztam. :roll: de már elmúlt.
Erre nem is gondoltam, hogy 3 szervezetet kell méregteleniteni, -milyen kis okos vagy-de egyébként soha nincs egyetlen csillag se a vérképemen, csak most volt, ezért meg is ijedtem picit. Hülye vagyok, mi? Párom szerint teljesen normális, hogy eltérhetnek az értékékek a "normálistól" elvégre 2 gyerekkel vagyok várandós :lol:
Na gyere majd , ha lesz géped, addig is vigyázz magadra, pusza
chilike1

Sziasztok.

Rencsi mikor kell menned legközelebb apánkhoz??? Nem sokkolni akarlak csak kérdem.
Dévai előtt nem volt nőgyógyászod????
Egyetértek chilikével abban hogy maszek rendelőben ilyen nincs hogy nem csinálnak uh-ot!!!

miciona:hanyadik napon vagy??? Te is mindjárt kezdesz!!! :lol:

Ja egyébként nap mint nap többször is megnézem a tesztjeimet,hogy nem-e eltünt róluk a csík. :oops: Hihetetlen számunkra,én még mindig nem hiszem el.Biztos csak álmodom vagy nem is velem történik mindez.
Közben meg parázok,hogy jaj bárcsak minden rendbe lenne.

anim:én igazi méhpempőt kanalaztam.Abban jobban hiszek.Esetleg próbáld meg inkább azt.Mézesek árulják.

Kép
Kép
melánia

melania
Jaj, de kis aranyos vagy :lol: , én is mindennap megnéztem a tesztjeimet...
Igazán ezt nem is lehet felfogni, még én sem fogtam fel, most sem(szerintem moncsika se) valahol nagyon örül az ember a szive mélyén, de közben mégse meri magát beleélni :lol: .
Amikor én voltam Dévainál és látta a 2 kis petezsákot, akkor elhittem aznapra, aztán másnap már újra nem éltem bele magam, a szivhangnál is ugyanez volt. Most kezdem szép fokozatosan elhinni, hogy ilyen csoda történt velem(ami annyira nem is csoda, mert mindig is tudtam, hogy lesz kisbabám), de most is jó az az ultrahang, hogy mindig meggyőződők róla, hogy minden oké. Tök szuper érzés, hamarosan te is megtudod.pusza
chilike1

Hát sziasztok! :)

Újra itt vagyok! :) Bocsi, az eltűnésért, de úgy gondoltam jobb kikapcsolni a babanet-et a stimu alatt! De azért folyamatosan olvastalak benneteket ám! :)

Először is!
Üdvözlöm az újakat! Higgyétek el, a legjobb helyen vagytok! Apánk egy tüneményes, és csuda pofa! Bár ahogyan olvastam Rencsivel kicsit kibabrált! :(

Köszönöm azoknak akik drukkoltak, és hiányoltak! Néhányukkal folyamatos kapcsolatban voltam! :wink:

Megvolt a 2. inszemünk is! Ma vagyok az inszem utáni 13. napon. Reggel csináltam egy Celarblue tesztet,
ami csíkos lett! :lol: :lol: :)
Igaz még halovány a drága, de már ott a csík! Annyira boldogok vagyunk, de még nem merünk semmit elkiabálni, de mivel megígértem Melcsinek és Melániának, hogy írok ma, ezért betartottam! :) Remélem nincs senkinek kifogása ellene!

Ha nem gond, most nem írnék külön senkinek, mert nem akarok megbántani senkit azzal, hogy őt kihagyom, de most már jelen leszek, és reagálok mindenre! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata Drága!
Annyira, de annyira örülök, hogy ilyen jó hírrel jelentkeztél! :lol: :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a további tesztjeid erősödjenek és minden rendben legyen!
Addig is csak nagyon halkan gratulálok!

Melánia: Boldog vagyok, hogy erősödik az a második csíkocska! Csak így tovább! :lol: :lol:

El sem tudjátok képzelni, hogy ezek a pozitív tesztek milyen erőt adnak nekem ahhoz, hogy folytassam és nekem is legyen még egy pici babám Kitti mellé! (végre erősödő, szép pozitív tesztekkel)

Természetesen mindenkinek szurkolok a folytatáshoz és Szimbának szorítok a műtét sikeréhez és a babásodáshoz!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nem tudtalak benneteket rendesen végig olvasni, Rencsike ügyére szeretnék reagálni.
Rencsikém, ne izgasd magad! Szerintem keress másik orvost! Imádom én is Dévait, de nem éri meg végig stresszelni ezt az időszakot. Ezen a fórumon nem egy kismama mesélte, hogy Dévaival végig stresszelték az egész terhesgondozást. Nem éri meg! Meg beszélni vele, szerintem nem nagyon lehet ezt, mert elég "kemény" fejű. 8kg nem a világ vége. Különben is van orvos aki min. 12kgot mond max. 16-ot. Ezen nem érdemes vele vitatkozni. Persze ez az én privát véleményem, nyilvánosan. :wink: Rencsikém, ha ,már eljutottál ide, élvezd is! Hiszen ezért küzdöttünk, nem azért, hogy a pénzünkért még le is csesszenek bennünket ,stresszeljünk+ még Uht sem csinál.... na nagyon idétlen dolog.

anim: Én is sokat híztam a kezelések alatt, összesen 16kgot, de soha nem szólt érte, szerintem felsem tünt neki. Igaz nekem eddig inszeminációm volt, de az első lombikom kezdeténél sem kérdezte, hogy hány kg. vagyok. ( le lett állítva)
Én is fogyok azért. Magam örömére! :lol:

Még vissza olvasok, természetesen mindenkinek puszi és kitartás, drukk!
emerenc

Katám!

Hú de jó hír!!!!!!
Drukkolok tovább!

Melikém!

Neked is megy tovább a drukk! Nemsokára UH!!!

Rencsi!

Nyugodj meg!Nagy ölelést küldök neked! (Bár én is zokogtam volna a helyedben!)
Reméljük apánk épp csak rossz kedvében találtad, de ha emiatt a konfliktus miatt megrendült a bizalmad, szerintem keress egy másik dokit!
agnyes

Melikém,

október 9-én kell mennem.....volt nőgyógyim, de ő már idős és nem vállal szülést.... :cry: meglátom, hogy változik a súlyom, de úgyis kell "pót" doki , mert elég kicsit az esély,hogy akkor szülök amikor Apánk nem dolgozik (csütörtök és hétvége) és már korábban ajánlottak egyet, a párom családjából többen nála szültek, gondoltam fel veszem vele a kapcsolatot....ja és kapok "hashajtót" meg erőltetni fogom a mozgást, +voltam a körzetinél, aki mellesleg kiborult a sztori hallatán, de megkértem, hogy nézzük meg a pajzsmirigyet, ő is azt mondta, hogy attól simán hízhatok, ha megint rendetlenkedik.....szóval most 2,5 hétig újabb küzdelem a kilók ellen és ha még mindig hízok és Apánk beszól akkor elköszönök tőle, még egyszer nem csinálom ezt végig, tegnap az idegtől olyan szarul voltam, hogy féltem, hogy beindul a szülés.....
én nem szoktam ennyire kiborulni, de amióta terhes vagyok olyan szélsőségesek az érzelmeim, képes vagyok fél órán keresztül vihogni valami hülyeségen, meg pityeregni egy reklámon stb.
Igazatok van, nem éri meg elrontani a terhességet, ami idáig sem volt könnyű....és biztos Dominak sem tesz jót, ha idegeskedem vagy depis vagyok állandóan.

A zebra tesztet szerintem nehéz felfogni, hogy ennyi küzdelem után sikerült, szépen halkan örülünk és nem gratulálunk a uhig, ez nálam is bejött..... :wink:

Katám,
:D :D :D :D :D :D továbbra is mennek a drukkok az erősödéshez!

Kép
rencsi79

Köszönöm! Aranyosak vagytok! De még csak halkan! :)

Melánia!
Egyébként én is egyet értek veled! Mi sem fogtuk még fel!
A vasárnapi teszt lesz a döntő! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsim:ÖLELÉS!!!!!

Kata:NA VÉGRE!!!! :lol:

Agnyes:: :lol: Hogy vagy???

Chilike: :lol: Köszike.Te érzed már a piciket? mikor is kell nekik megmozdulniuk?

Lehet furán hangzik de tudom,hogy hol ágyazódott be a babám.Két pontot érzek.De az egyik mindig erősebben fáj.Főleg mikor elfáradok.Vagy egy vagy kettő baby majd látjuk. :lol:

Kép
Kép
melánia

Katám:hú a mi gyerekeink nagyon egyidősek lesznek. :wink:

Kép
Kép
melánia

Miciona,
Mennyi ideig szedted a bromot? Nekem mindig csak a stimu alatt kell. Pedig a ciklusaim mindig rendszertelenek. Most is már a 48. napon tartok, előtte 30. napra jött meg, igaz akkor volt egy stimum, de abba kellett hagynom félidőben. :( Apánk erre a rendszertelenségre soha nem mond semmit, pedig gyanítom, hogy ez is oka a sok sikertelenségnek. :cry:
anim

Melánia!
Igen! Nagyon "egy idősek" is vagyunk! :)
Én is érzek néha erősebb szúrást az egyik oldalon! :)
Hajrá babyk! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata: Nagyon szupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy örülük!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Csomee: Teljesen igazad van, a mostani babaeső ad nekem is erőt, hogy az október stimu után, novemberben már is csatlakozhassak!

Lányok: A méhpempő tablettát bármelyik gyógynövényboltban lehet kapni? Kb. mennyi?

Moncsi: Akkor holnap lehet összefutunk :D .

Zsu
uzsuzs

Méhpempőt szerintem a legtöbb gyógynövény boltban meg lehet venni. De ha nincs is biztos szívesen meghozatják. 1280 Ft-ért szoktam venni a 30 db-os kiszerelést.
anim

Hello, itt Jucus...
Sajónak akartam segíteni a levélírásban, de rossz az egerünk, egy helyett kettőt kattan, és így eltűnt az egész.
Most dühös... Nem is kicsit, mert egy egész regényt írt.
(Majd holnap biztosan elpanaszkodja)
Drukkok, ragik mindenkinek!
sajo

Uzsuzs!

Szerintem is a pempős mézet keresd, Jobb, mint a tabletta. Én már vettem ilyet gyógynövényes boltban. Napi egy kiskanállal kellett enni belőle, egy hétig tartott és kb 450 Ft volt!
De piacon a méhészeknél tuti beszerezheted!

Melikém!

Köszi, megvagyok. Hétfőn megint megyek cérnabeültetésre.
Remélem már nincs sok hátra! :lol:
agnyes

Chilikém, megnéztem neked pontosan, a 16. héten éreztem kis pukkanásokat a következő hetekben meg már teljesen beazonosítható volt, hogy Domi az.....
Melikém, az én álmomban több babád volt.... :wink:

Kép
rencsi79

KATA!!!! Kép

szurikáta
szurikáta56

Jól van csajok! tetszik a tendencia! :lol:

Zsuzska! Holnap találkozunk! :lol: Melcsi! Te is gyere!

Én még semmiféle pukkanást nem érzek... :cry:

Jucus! Vessétek macska elé azt az egeret!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

JÓ REGGELT!!! :lol:

Teszteltem egy gyönyörű kétcsíkosat.Ez most már egyértelmű!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

Melikém!
Ez csodás! Szép napot Neked és Mindenkinek. :) :) :)

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt!

És még jobb lett!

Melánia!
Szuper! Gratula! :) Mikor hívod Apánkat?

Szurikáta!
Köszönöm a gólyákat! Remélem meghozzák a vasárnapi erősebb csíkos tesztemet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata:még nem tudom.Elöszőr arra gondoltam,hogy ma.De itt a lányok azt mondták,hogy ráérek.Legkésőbb kedden hívom.
Vasárnapra mega giga CSÍKERŐSÍTŐK!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szurikáta:köszi,NEKED IS MINDEN JÓT ÉS SZÉPET!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Rencsikém, mindjárt elküdöm priviben a számom, hogy tudj hívni, ha akarsz. Egyébként nagyon kiakadtam a sztorin, azért nálam idáig nem ment el. Ha egy ilyen után megkérdezte volna tőlem, hogy adjon-e új időpontot én biztos azt mondtam volna, hogy köszönöm nem. Tényleg nem lehet beszélni vele, nekem is csak azt hajtogatta, hogy zugevő vagyok. A férjem meg mondta neki, hogy ebből látszik, hogy nem ismer, mert ha én enni akarok, akkor letojom, hogy ki mit szól. De ez sem érdekelte.
Szerintem most azon kell elgondolkodni, hogy Te tudsz-e innentől kezdve bizalommal lenni felé, mert a szülésnél fontos lesz, hogy megnyugtasson a jelenléte és ne idegesítsen. Gondold meg.

Katám, de jó, hogy írtél, továbbra is drukk.

Melikém, ez már biztos, szokd a gondolatot, nagyon örülök. :wink:

Én csak a 20. héten éreztem Marcit először, úgyhogy ne izguljatok kismamik, ritka az aki a 16. hét körül érzi a babát.

Minden újnak kitartást és mielőbbi babásodást kívánok.

Kép
gmelcsi1

Szerdán megyek uh-ra. :lol:
Apánk nagyon örült a telefonba.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok mindenkinek!

De neked Meli! : most már lehet gratulálni? vagy csak az uh után? Mert látom nem bírtad ki és felhívtad! :lol: Annyira örülök!!Ez a csík és ezek a babák biztosan veled maradnak! El se tudom képzelni mit érezhetsz,ennyi idő után.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naggyon szupi!

Kata neked is ezer drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++ az erősebb csíkhoz! :lol: Hihetetlen, megint jó kis széria van.
ritu75

ritu: :lol:
Hát nem bírtam ki.Még ne gratulálj,majd ha minden rendbe lesz uh-on.Már nagyon megtanultam az élettől hogy ne örüljek előre.De azért izgatott vagyok.
Mesélj merre voltatok wellnesselni???

Kép
Kép
melánia

Szia Meli! Okés!
Győrben voltunk,szép helyen volt a szállás ,a gyógyfürdő jó volt,élveztem a különböző helyekről érkező hullámokat és áramlatokat,csúszdáztam is,ami nagy szó ,mert félős vagyok.Jó volt az idő,finomakat ettünk,sétáltunk(pálinkát kóstoltak a fiúk)Hamar eltelt. De jó volt kiszakadni a monoton melóból.
Kéne sokszor ilyen,mert most megy megint a nyűglődés a melóhelyen .Jó neked hogy nem kell mások hülyeségeit elviselned(bár tudom te nem így érzed,szeretnél dolgozni)
Párocskád mit szól?És Anyud?Mesélj!
ritu75

Melánia!
Tudtam, hogy nem bírod ki, hogy ne hívd fel! :) Helyes!
Én sem bírom vasárnapig. Már holnap reggel tesztelek! Úgy döntöttem! Azt viszont nem tudom, hogy a HCG szint mennyivel és mennyi időnként emelkedik a szervezetben!
És képzeld megnéztem ma reggel is a csíkot! :) Még mindig ott van! :) Hurrá! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szép napot!

Ercsikati: A HCG szint két naponta duplázódik. Úgyhogy holnap már sokkal erősebb csíkod lesz! :lol: Nagyon drukkolok!

Melike: Drukk az szerdai uh-hoz. Minden rendben lesz és a babák veled maradnak mostmár 9 hónapig. :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

melania
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , örülök, csak igy tovább....
minden rendben lesz :wink:
chilike1

Melánia: Ment a privi! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Katám, úgy tesztelj, hogyha nem Clearbluet veszel, hanem valami mást, akkor nem biztos, hogy erősebb lesz még a csík. Én is így jártam, hogy a Clearblue volt az első, és ugye az a legérzékenyebb, aztán két nap múlva sima gyógyszertárit csináltam és még az is halvány volt. Tehát ne ijedj meg, csak azért írtam. :wink:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, de igazán megérte bekukkantani :D
Csupa jó hír és még el sem olvastam mindent.
Kata! Nagyon szorítok :D és persze mindenkineeeeeeeek!

Bari
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: