A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Kép Kisfiam, Bence Soma

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencus a fánál

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dóra sétapálcával

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép És megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kosárnyi fiam

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Rituspocnak: szuper, hogy egy kislány után megtudod milyen egy kispasi anyukájának is lenni! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még kimaradt Bencéről néhány aranyos apróság. Megtudja mutatni, hogy hol van az "okos feje". És utána rögtön megtapsolja magát, hogy milyen ügyes. A tapsolást menés közben is csinálja, mármint ha ment, megtapsolja magát, mert mindig dicsérjük, milyen ügyes.
Ha kérdezem tőle, hogy hol van a kukija, megmutatja, meg is fogja és vadul ráncigálja! :) Sokszor azt veszem észre a kádban is, hogy huzogatja, meg játszik vele. Én balga anyuka, ezen úgy meg tudok hatódni, ugye eddig ilyesmiben két kislány után még nem volt részem! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na hát ki tépi ott a nyúl fülét? Szegény nyúl halottnak tetteti magát, mert megijedt a Bence-oroszlántól. :)

Dia! Csinosak a cipök, megnéztem a honlapot is. Mi Elefanten-ben nyomulunk továbra is, de ha lenne Decatlon a közelünkben, akkor Quechua is lenne.

Páromnak habzik a szája, mert Regö kisautóját nem sikerült életre keltenie. Micsoda kudarc!

Mentem a lencsének kedveskedni, nehogy odakozmáljon. A fene se érti a fözölap lelki életét.

Anyám nem dobta el úgy a családját, mint mondjuk anyósomék. Ö nagyon rendes, ha mindent a kedve szerint csinálsz, én meg nem teszek semmit a kedve szerint, így ez van.

Döpnci éhes. Ha éhes, mindenre képes. Ha valaki megnézte a KungFu Pandát, akkor tudja miröl beszélek. Felmászott a konyhaszékre, hogy elérje a sárgadinnyét...

Tegnap tömegnyomor volt az írószerboltban, de sikerrel jártam és megvettem a tanszereket. Acélos 5,60 Euroból megúsztuk a tanévet. Azta!

Puszi: Barbi
Vendég

Ezt olvassátok el, nemrég kaptam. Kár, hogy nem tanult meg magyarul aki írta. :D

Ref: ILP / HW 46704/33
Gy.sz.: 8056490902/188.
nyertes számok: 1 2 26 30 40 21

Gratulálunk a szerencsés győztes,

Ez azért kapja az idei, a Shell Promo, amely alapja az e-mail címek levonni a világ egy időben az interneten.

Keresztül Szavazni rendszer, az e-mail, valamint további hét választották a győztes a promo. Ennek eredményeként nyersz $ 500.000.00USD. Gratulálunk!

Annak érdekében, hogy kihasználják a győztes díjat, akkor kapcsolatba kell lépnie a követelések ügynök az alábbi adatokat, és adjon neki a nyertes szám: 1 2 26 30 40 21 és Hiv. Szám ILP / HW46704/33, beleértve a telefonszámot egyszerű kommunikáció.

Mr. Micheal Adams.
Telefon .. +234-703-746-9568.
E-mail: company_shelloil@yahoo.com

Gratulálunk!

Aláírt,
Igazgatás

KépKép
jazmin2005

Viki vmit elnyomott és most mindent tök piciben látok. Ezen hogy lehet javítani?

KépKép
jazmin2005

Andi: nekem is csináltak ilyet! :) A ctrl gombot és az egeret együtt folyamatosan nyomd, azzal lehet nagyítani, kicsinyíteni, nálunk az segített!

Barbi: igen, jól láttad, Bence oroszlán épp apró darabokra akart rágni a négy nyuszi egyikét! Dórika nem volt résen! :)
Jót mosolyogtam soraidon! A Kungfu Pandás rész ismerős nálunk is, férjem csak úgy hívja Őket (a gyerekeinket) :), hogy hiénák! :)

Lencse: fini! Imádtam, mikor anyum füstölt oldalast főzött bele!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én is szeretnék elefantenben nyomulni velük, de itt annyira drága. Emesénél, mikor egyedül volt, még meg tudtam venni.

A mi tanévünk sem lett olyan drága, mármint az írószerek. De azóta kellett színház bérletet fizetni, most úszni járnak (bár az úszás ingyenes, csak a buszba kell fizetni), művészeti iskola fizetős és jövő héttől angolra jár. Remek!Élni tudni kell! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Majd este jövök, most rengeteg a dolgom. Viki elaludt, szegénykém nincs túl jól, reggel is lázas volt, meg hányt is és csúnyán köhög. Cintus meg anyóséknál, így most gyorsba behozom a elmaradásaim. Szilvi nekem nem jött be a ctrl+egér kombináció.

KépKép
jazmin2005

andi ctr és a + jel :wink:
Vendég

minnyá irok többet is.csak fiam felébredt!
Vendég

Sziasztok!

Hát, én visszatértem inkább zugolvasóba, mert csak arra volt időm, de azért olvaslak benneteket, csak annyit írtok mindig, hogy mire elolvasom, már el is fogyott a szabadidőm. :-)

Tök jók a játszóterek, babák biztos nagyon élvezik!!!

Babák is tündériek!

Manci Barbi
Neked bővebben, mert alvástémában vannak új tapasztalataim. Kb. 1 hónapja mi is csak egyet alszunk napközben, megszenvedtünk érte, de sikerült. Igazából nekem nem is ment volna egyedül, mert annyira nyűglődött már mindig de. 10 körül, hogy elaltattam, aztán aludt fél órát, délután meg 3-4 -ig pörgött, és akkor megint aludt fél órát. Aztán itthon volt apa szabadságon, és segített ébren tartani, és lekötni 12-ig.
Most már csak egyet alszunk, és nem kell ringatnom, leteszem de. az ágyába 11-12 körül és elalszik magától, és nagyokat alszik. Sőt este leteszem, cumisüveg, és elalszik rajta. Úgyhogy nekünk nagyon bejött az egy alvás.

Végre vettünk mi is őszi cipőt. Van itt nálunk Győrben egy gyógycipős, ott sikerült vennünk, 4.300-ért, 20-as kiscipő.
kittina30

Sziasztok!

Barbi,
Igazad van, sok mindenen meglehetne(lehetett volna) sértődni, de szerintem is felesleges bizonyos dolgokon kiakadni. Meg legtöbbször nem direkt történnek ezek a dolgok, hanem az elvárásaink másokkal szemben nem mindig egyezik a valósággal. De szerencsére itt szinte mindenki jóindulatú, legalábbis én így látom :)

Emesedora,
Nagyon arik a képek! :) Nagyon édes lehet Bence, ahogyan megmutatja a kis testrészeit! :) Virág a köldökét szereti nagyon mutogatni, meg másét megkeresni a póló alatt! :wink:

Jázmin,
Kis betegeknek jobbulást!

Mazska,
Mi benne lennénk a keddi kerti parti taliban! :D

Kép
Kép
dia123

Kittina,
Üdv újra itt! Melyik gyógycipőt vettétek?

Ja ma voltunk Ringatón, jó volt de nem sokkal különb mint más ilyen zenés foglalkoztatás amiken voltunk. Ugyanazok a dalok meg játékok voltak szinte. De azért jó volt csak sokan voltak nagyon.

Kép
Kép
dia123

Barbi,
Még neked akartam írni, hogy nagyon aranyos vagy hogy megpróbálsz mindenkire reagálni! De sztem ezt senki sem várja el tőled, főleg 4 gyerek mellet neked ők a legfontosabbak és ez így van rendjén! :) Ja és még azt akartam írni, hogy én nem azért írtam azt amit mert kishitű vagyok magammal szemben (és sztem Kata sem), hanem ez tény hogy bizonyos emberek valahogyan jobban vonzzák a többieket, az ő kezdeményezésük valahogyan jobban érvényesül. Ezzel nincs is semmi gond, ez így van. Mondjuk tény hogy egy kicsit feszült vagyok társaságban amíg jobban meg nem ismerem az embereket, de hamar elmúlik ez a gátlás nálam :)

Kép
Kép
dia123

Hahó lányok:)
Húú, micsoda indulatok dúltak itt, amíg nem jöttem, nem ismételném az előttem szólókat, csak annyira, hogy tényleg jó kis csapat van itt, nem szándékosan nem reagálunk dolgokra, sokszor nekem is csak olvasni jut időm:( szóval nem hiszem, hogy bárki szándékosan bántaná meg a másikat, ha meg vki megsértődik vmi butaságon és nem jön többet, az vessen magára...

Zsófi, drága! bérmikor rám is rámcsöröghetsz ám, ha mehetnéked van, szívesen csatlakozok és a többiekre is vonatkozik.

Barbi figyelmessége is csodálatra méltó nekem, főleg 4 gyerek mellett, még mindig nem tudom hogy jut mindenre időd?! Kéne nekem egy kis továbbképzés:)

Képek tüneményesek egytől egyig, nem emelnék ki néz szerint senkit, mer tvki kimaradna és azt nem szeretném:)

Mecsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon, rá kéne jönni vhogy hogy mi nyomaszt itthon, az a megoldás kulcsa...

Mazska, szívesen mennénk mi is Barnuskával hozzátok, a jövő hét kedd jónak tűnik, küldd el majd a címet:)

Rólunk:

Mi jól vagyunk, csak Barnus lázas volt pár napig, és a hasa is ment, ezért nem is mentünk sehova. Valószínű a foga miatt, mert egyéb tünet nem volt és jókedvű, izgága. Nekem is fájt a torkom 2 napig, de már elmúlt, szóval bárhova megyünk szívesen, bármikor:)))

Szombaton voltunk esküvőn, íme egy pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép és végül a kedvenc képem:)

sniky

+ vasárnap megtörtént az első hajvágásunk:) Barnus hihetetlen volt, egy hang nélkül tűrte békésen:) azóta is próbáljuk megszokni az új frizuráját, olyan furcsa, hogy eltűnt a kis antennája:(( de aranyos így is, kb. 1 cm rövid mindenhol, majd teszek fel képek, ha letöltöttem:)

erről jut eszembe, Szuszu, majd ha lesz egy kis időd, átdobod a kopaszis képeket, ha jól emlékszem te csináltál még egy párat Rituson, Verán kívül?!

sniky

Néhány kapott emailom :

A melltartó így szól a bugyihoz:
- Kikapcsolódásra vágyom....
- Nemááá, tegnap is miattad toltak le!!!

Miért imádom az Anyákat...

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : későre jár fáradt vagyok
megyek, lefekszem.

Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a
popcornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez,
leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért,
kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.

Néhány nedves ruhát betett a szárítóba, egy adag ruhát tett a
mosógépbe, kivasalt egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett
néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont
a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a növényeket,
kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni.
Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál
írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára, előhúzta
a szék alá rejtett munkafüzetet. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte
barátainak a születésnapi képeslapot, és írt egy rövid listát a
fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az
arcát 3:1 lemosóval, majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát,
lereszelte a körmeit.

Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel!
Már megyek- feleli.
Vizet öntött a kutya táljába, kiengedte a macskát, majd meggyőződött
róla, hogy az ajtók zárva vannak, és az udvari lámpa ég. Mindegyik
gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a
szennyestartóba, majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel,
aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az
ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3
dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t, kihirdette hogy nincs
semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb
gondolat nélkül. Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek
tovább..?

MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok,
amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

5 perces bögrés csokis süti

* 4 evőkanál liszt
* 4 evőkanál cukor
* 2 evőkanál kakaó
* 1 tojás
* 3 evőkanál tej
* 3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj
* 3 evőkanálnyi csokidarab (kihagyható)
* egy csepp vanília aroma
* 1 nagy bögre

Tegyük a száraz hozzávalókat a bögrébe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is és jól keverjük el. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét keverjük meg. Adjuk hozzá a csokidarabokat (ha használjuk) és a vaníliát és ismét keverjük meg.
Tegyük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 3 percre 1000 watton (magas fokozaton). A sütemény felemelkedik a bögre széléig, de ne aggódjunk! Hagyjuk kissé kihűlni és helyezzük kistányérra.(olyan brownie-s lesz)

És miért veszélyes? Mert így csak öt percre leszünk attól, hogy éjjel-nappal csokis sütit együnk!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hú, annyit írtatok ma, hogy nem győztem visszaolvasni, valószínüleg nem is tudok majd mindenre reagálni, de annyira örülök, hogy ennyien előkerültek :D

Mecsi, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, azt hiszem ez nagyon rád fért már :)

Adri, ne hidd, hogy csak ti vagytok hisztisek, Málnus is tudja nagyon durván nyomni, veri a fejét bármibe amit talál, ha nem történnek úgy a dolgok, ahogy ő szeretné...viszont, ha minden rendben, akkor nagoyn jól elvan, nem egy emberes azért, remélem ahogy Dorca növöget, ő is kinövi majd :)

Szilvi, örülök, hogy jöttél, nagyon jók a képeitek, és gyönyörűek a gyerekeid, remélem ezért most nem haragszol majd, de engem valahogy Dorca képei minidg levesznek a lábamról :oops:

Niki, én láttam Szuszu képeit a Picassán, nagyon jók lettek, és Barbus olyan nagyon nőtt! Te pedig hihetetlen csinos vagy, mintha nem is szültél volna!

Felícia, nagyon szorítok, hogy rendbe tudjátok tenni...majd meséld a fejleményeket!

Jázmin Andi, értetek is szorítok, és én sem értem a pasikat, olyan gyönyörű gyerekeitek vannak, és olyan szép család vagytok., szuperek a képek! Azért nálatok sima hétköznapok nem nagyon vannak, nem? Mármint együtt...Vikinek jobbulást!

Dia, én nem éreztem rajtad, hogy nehezebben oldódsz. és én személy szerint nagyon szeretlek benneteket is :)

Kata, akkor gyere gyakrabban ;) olyan jó lenne veletek is találkozni....

Mazska, nem akarom elszólni még, de össze jöhet a keddi tali nálatok....még nem biztos, de megpróbáljuk úgy intézni!

Kicsi betűkre nekem a Nézet/nagyítás szokott működni, de lehet, hogy ez ugyanaz mint amit a csajok írtak....

Annyi mindent akartam még, de most nem jut eszembe...lehet, hogy jövök még...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.16 21:02-kor.

<
sziszka78
Tolna

Mazska, neked akartam még írni, hogy a tanuló kértyákat Boni linkelte egyszer be, megkapod mailben, és utána mi kinyomtattuk, és lamináltattuk, teszek fel este képet róluk.
http://www.tanulokartya.hu/

Szilvia, neked pedig azt akartam még írni, hogy nagyon tetszenek az új vonalzóid, tudom, hogy nem teljesen újak, csak eddig elfelejtettem magdícsérni ;) Köszönjük a dícséreteket, bár sajnos csak 1 napot voltunk Horvátországban a betegség miatt, este teszek fel képeket, kedvet kaptam tőletek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka köszi, aranyos vagy, már meg is néztem a képeket:)

Mecsi, ez a süti fantasztikusan néz ki:))) nehogy mindjárt megcsináljam:))

sniky

Niki ha megcsinálod véleményezd én még nem próbáltam csak töröltem végre a több mint 250emailomból. :shock: :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, te fögonosz! Legalább a rekeszizmomban lesz izomláz, 5 perc múlva úgyis kövérebb leszek... :)
Nagyon találó egyébként a nök alvásra való készülödésének a leírása. Nálam ez pont így zajlik, a párom kikapcsolja a gépet és ledöl, én meg ...

Boni (ha jól emlékszem ö követte el) sütis receptjén is könnyesre röhögtem magam.

Sziszka örülök, hogy Málnus végre a gyógyulás útjára lépett. Nagyon jó fej volt az ügyeletes orvos, még jó, hogy nem lett nagyobb baj!
Mellesleg legyen megjegyezve, hogy ma válaszoltam a mailedre... Bocsi a hosszú várakoztatásért, más idözónában voltam. :)

Niki drágám te fantasztikusan nézel ki, legalább két pasinak elcsavartad a közvetölen közeledben a fejét! :)

Na megyek kitombolom magam a konyhában. Már csak pár napom van Regö szülinapjáig. Még mindig nem tudom, hogy hogy ünnepeljünk gyerekzsúrt, mert igazán a barátainkon kívül nincsenek a gyerekeinknek se barátaink. Lehet, hogy megint összedobom a 3-at egy kupacba és kibérelünk valamit. Vagy a kalandjátszóteret kecskéstül (25 euro), vagy a játszócsoport házát a kerttel és a kerti játszótérrel. Így is maratoni sütisütés lesz, mert az iskolába is kell vinni, ha Enin a sor, az oviba, ha Imin a sor, stb.

Még az oviból hazafelé tudtam, hogy mit akarok írni, de az ajtón belépve megint más gondolatok futottak át rajtam és elfelejtettem. Majd holnap is eszembe jut hazafelé...

Vendég

Andi, köszi a hiányolást :wink: Most jöttünk meg a nagyimtól és szerencsére most sokkal jobban van, volt néhány nap, amikor nagyon aggódtunk érte. Betűméret: ctr + egér görgetőgomb.

Nem győztem olvasni, amit írtatok... reagálni meg sajnos megint nincs időm :( Két oviból eddig egy sem, úgyhogy zéti egyelőre marad itthon. Zsombi meg egész nap megy, rámol hisztizik ( Adri nem vagy egyedül! :) ), jövünk-megyünk, gépre nem jut idő.

Mazska, sajnos nekünk a kedd nem nagyon jó, 4-kor angol Zétinek, esetleg ha korán mennek a többiek akkor benézünk, mert nagyon szívesen mennénk különben.

Talik: én nem tudok általában előre tervezni, meg nem is olvasom folyamatosan a fórumot, de ha valaki szervez valamit és épp ráérünk szívesen elmegyünk (bárki szervezze is :) ) Tegnap is napközben derült ki, hogy van pár óránk két program között, így kimentünk a gátra, bár reggel még nem tudtam, hogy alakul a nap.

Most mennem kell etetni, bocs, hogy nem tudok reagálni másra.
Vendég

Sziasztok!

Köszi az alvásos hozzászólásokat! Ez a második nap, hogy próbálkozik, de képzeljétek! 8 óta alszik :D Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára :) A délelőtt húzós volt, nagyon nyűglődött, aztán ebéd után EGYEDÜL elaludt, jó cumisüveggel, de ez is csoda. Lehet nálunk is beválik a dolog, mint Kittináéknál.

Jázmin Andi! Én drukkolok, hogy rendbe jöjjenek köztetek a dolgok!
Csuda jó a játszóteretek! :lol: :P
És a lánykáid is nagyon édesek!

Mecsi! Hát persze, hogy hiányoztál, jó, hogy jöttél, imádom a kis képeidet! :)
Áron cuki, édes a talicskás kép, na és ahol a fülecskéjét fogja! Zabálnivaló! :D
Kuvasz a kutyus?
Mormi főördögnek vágtátok már a haját?
Ja igen! A csúszdáról előről jön, hason. Nagyon bátor, ha felrakom a tetejére, még vissza sem érek, de már le is csúszott. A hinta viszont nem érdekli, érdekes egy figura :)
A sapit most kapta, de kicsi a buksijára, pedig nagyon drága volt. Apa erősködött, hogy jó az...hát nem lett jó.

Koadri! Gratula az egyszeri keléshez, csak így tovább!
Nem csak a te gyerkőcöd hisztis, Gergő is az, bár érdekes, mert tudja, hogy anya,apa nem adja oda a telefonját, de a mami igen, tőle ki is követeli, tőlünk nem. Hogy mennyi eszük van, hihetetlen.

Barbi! Jó, hogy jöttél! A DM-es kérdést én tettem fel. Köszi a választ
Először gondolkodtam, hogyhogy mikuláscsomag jött... :oops: aztán leesett :oops: de legalább nevettem egy jót saját hülyeségemen. :D

Emesedora!
A te képeid is nagyon jók, gyönyörű gyerkőceid vannak! Bence nagy beleéléssel tépkedi azt a fület :)

Kittina! Hol van Győrben az a gyógycipős bolt? Mátéról nem kapunk képeket?

Elküldöm, nehogy elszálljon!

Barbi
Kép
manci79

Nikianyu!
Hogy te milyen vékony vagy! Azta!
Nagyon csinik vagytok, a kedvenc képed pedig tényleg nagyon jó!
Mi is már kétszer voltunk fodrászkodni Gergővel, hangtalanul tűrte, csak nézte, hogy mit csinál a néni azzal az izével :D

Csenge! Örülök, hogy nagyi jobban van!

Vitához én sem szólok hozzá. Én örülök, ha reagáltok, megdícséritek a képeket vagy bármi hasonló, de azt is megértem, aki valamiért nem teszi. Természetes, hogy akik már ismerik egymást, jobban kommunikálnak. :)
Én innen nehezen mozdulok, azért Pest nem fél óra és megmondom őszintén, hogy én nem is mernék egyedül megindulni, tutira eltévednék, amilyen világtalan vagyok. :oops:

Kitti!
Ti hogy vagytok? Levi babád miket csinál, írj kicsit bővebben magatokról, ha van kis időd.

puszi mindenkinek!

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Barbikám, olvastam a leveled közben, hamarosan válaszolok is rá :)

Akkor a képek!

Plitvivai tavaknál, egy rossz kedvű, hasmenéses gyerekkel...
Kép
Makarszkán a tengerparton, az nap teljesen tünet mentes volt, nagyon jót játszott a parton (este kellett hazajönnünk)
Kép

kedvenc kukucskálós póza mostanában:)
Kép
Végül pedig, Barbikám kérte, hogy tegyek fel egy képet, amivel motiválom arra, hogy érdemes fogyózni, akkor hát én ma....
Kép
Természetesen lenne még mit lefogynom...de még nem is adtam fel.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Teszek fel ilyen volt, ilyen lett képet a hajvágás után, na és a táncisat, haláli, ahogy nyomja. Amint zenét hall, már rázza is mindenét :D

Kép fodrász előtt

és után
Kép

Kép

Táncis - nézi a tévét és már megy is a bugi :D

Kép

Barbi
Kép
manci79

Köszönöm lányok a bókokat, aranyosak vagytok, jól esett:) már csak 4 kiló van hátra az álomsúlyomig, de mindezt halkan jegyzem meg, nehogy vki meglincseljen:)

Barbikám:) a kicsinek tuti, de a nagy nem mindig veszi észre, bármit csinálok:( ez van....

holnap úgy tűnik kinézünk Fercivel, Barnuskával a Kopaszira, de ez még nem 100%, ha vki csatlakozna csörrentsen meg: 70/382-0024

alvás: nálunk is úgy tűnik úgy jön be, ha Barnus du. 2 körül (ebéd után) alszik 1-2 órát, akkor este 7-fél8-ig elvan, akkor fürdés, cici és már alszik is:) ha 2x alszik 1 nap, akkor tuti nem bírom 11-nél hamarabb elaltatni.

JázminAndi, én is szorítok nektek nagyon, hogy rendbe jöjjenek a dolgaitok és remélem Felíciáéknál is rendeződik jó irányba a helyzet;)

Mecsi, kipróbálom a napokban tuti, mert nagyon ínycsiklandó:)

na most megyek gyorsan tusolni, aludni, mert gyerek 8 óta durmol:) és rám is rám fér!

sniky

azta Sziszka, szívdöglesztő vagy, rengeteget fogytál, nagyon látszik és nagyon szép vagy!!!

Gergő de édes a képeken!!!

sniky

Sziasztok!

Csak most, mert Pesten voltunk csavarogni meg a munkahelyemen.

No, sorjában, mindenki kedvet kapott az íráshoz, örülök. :) csak követni nem tudom, no mindegy, majd sorjában. :)

Sziszka: nagyon csinos vagy, tényleg nagyon látszik a fogyás, főle a zöld szoknyás-fehér trikós képen.

Cs-Andi: nekünk pont ma lett kész dm-es kép, mi mindig velük csináltatjuk és meg vagyunk elégedve.

Mecsi: örülök, hogy visszajöttél, nálunk szerencsére még nem volt "véres" baleset. Csak egy égés a gyufától, amit persze én a kuka mellé dobtam véletlenül... :(

Boniko-Mazska: igen, szívesen látnálak Benneteket itt a szigeten.

Koadri: akartam is kérdezni, hogy mi legyen a játékokkal, mi előszedtük és a terazson várakozik. Szívesen eljuttatjuk Hozzád valahogyan.

Szemüveg: milyen volt a vizsgálat, úgy értem, hogy mit csinált a szemész, hogyan vizsgálta meg. Mi most készülünk menni, de nekünk egyszerűbb az időpont, mert apa szemüvegkeretekkel foglalkozik. A II. kerültbe megyünk a Kapás utcába, ott van magánrendelő.
Korbácsszáras szemüveget kapnak/kaptak a babák?

Köszönöm a netbook dicséreteket, átadom neki, egyszerűen imádom és nagyon vigyázok rá, nem könnyű állandó Kristóf támadásnak van kitéve, pedig még csak 3 napja van meg.

Hogy írjak egy kis jót is.
Ma bentjártam a munkahelyemen, hogy akkor lehet, hogy visszamennék 2 éves kora előtt. Erre kiderül, hogy fizetésemelést kaptam, valamint a gyed és gyes idejére is kapom a kafetéria felét, valamint minden honapban az étkezési jegyet, valamint az egyéb időszakos ajándék utalványokat. A 4 órára a fizum a 8 órás fele lenne, de a különbözet elmenne a bölcsire és a plussz benzinre, így mostmár tuti, hogy 2 éves koráig itthon maradok. :) megnyugodtam

Kistesós kismamák, hogy vannak???

Snikynek akartam még írni, hogy írtó jól néz ki, holvannak a plussz kilók?????? varázslat? mit csináltál?

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a bíztató szavakat apával kapcsolatban. Nekünk azok a sima hétköznapok amikor kint vagyunk (mert volt olyan is) illetve lennénk. Ott jól megvoltunk, de ez a jelen szituban nem garancia semmire. Ha mégis békülnénk nem tudom mi lenne az itteni ovival amit jövő szerdán kezdenénk, nem akarom, hogy 2 helyre kelljen beszoknia. Ha meg mégse lesz béke ugrik az ovi ha nem kezdünk.
Felícia! Örülök, hogy nálatok alakulóban van valami!

Illetve a szemüveggel kapcsolatban is. Nem vagyok annyira elkenődve miatta, hiszen én is az voltam/vagyok, de kicsit kezd hosszúra nyúlni a kinövésre váró dolgok listája: allergia, ekcéma, szívzörej és most a szemcsi. :? De csak optimistán!

Barbi! Nálunk a játszótér nyert a diófával szemben. :D A gyerekek nem élik meg annyira rosszul (eddig), hiszen eddig is csak 2 hetente látták és nem is veszekszünk előttük. Ő azt tervezi ha szétválnak útjaink ugyanúgy hazajárna 2hetente a gyerekek miatt egy bérelt lakásba. Mi meg maradjunk itt a házban, de én inkább költöznék máshová, ez a ház mégis a szülei nevén van, még akkor is ha egyszer a lányoké lesz.

Boni! Erzsébeten van az étterem.

Adri! Kitartást az építkezéshez, tudom, hogy annál nem sok rosszabb dolog van a világon. Jobbulást nektek is!

Csenge! Örülök, hogy jobban van a nagyi! Ovit sajnálom!

Szilvi! Jó, hogy jöttél, még mindig szépek vagytok!

Kitti! Nem akarok beledumálni, de a cumisüveges elalvás sztem nem a legjobb, a fogai miatt sem, meg egyébként sem. Talán inkább egy rongyihoz vagy plüsshöz kéne hozzászoktatni.

Niki és Sziszka! Naggyon csinik vagytok! Gratula! Szilvi a kukucskálós kép haláli.

Mancibarbi! Édes a kis roggyantós!

Mecsi! Köszi a humort, esti lefekvés nálunk is hasonló. :(

Kata! A nagyobb lánykám kap szemüveget, Vikivel még nem jutottam el, mert itt csak 3év felett vizsgáltak. Jó hírek meló vagyis inkább otthonmaradás ügyben!

Remélem nem felejtettem ki semmit! Ja és helyrejött a képem, pedig csak kiléptem, meg most este újra vissza, de köszi a tippeket.
Vikikém 20 percenként felsír, csúnyán köhög és szinte egész nap tök bágyadt volt. Basszus én már a h1n1-re is gondoltam, ha nem javul holnap irány a doki.

Andi

KépKép
jazmin2005

belekikata, ha jársz bent a millenárison és van szabadidőd megcsörgethetsz minket is, ha esetleg...egyébként rettegj mert legkésöbb(tervek szerint) tavasszal a szigetcsúcsra költözünk :D
Vendég

Reggelt!

emese gyerekeid édesek, Zsiga is megmutatja hol az okos feje így tudom mit érzel

Kittina gratulálok az egy alváshoz. szerintem én is átállítom 12 utáni alvásra, mert jelenleg a 10 órás alvása van meg, aztán ennyi.

Mazska király lenen a kedd délutáni parti. csak legyen jó idő! BKV-val hogy lehet eljutni hozzátok?

Snicky tényleg jól nézel ki! szépek vagytok együtt! és már jól van Barnus?

mecsi
ez nem ér! én imádom a csokis sütiket!

Szisz nagyon csini vagy!
:lol: Binyekéknél voltatok? üdvözlöm őket!

MAncibarbi nagyon édes a fiad! telivigyor!

JÁzminAndi jobbulást lányoknak!

KAta akkor válassz egy napot oszt egyeztetünk!

BArbi de legalább megtiszteltünk a jelenlétünkkel. az hogy haza kellett menni, az azért volt, mert mire át bkv-ztuk a várost....sajnálom,hogy rosszul esett, de direkt miattatok maradtunk tovább, de mivel későn jöttetek így nem tudtunk maradni veletek csak azt a kevéske időt!

sajnálom,hogy nem sikerült rendezni anyuddal...
:cry: de szerencsére nagy családod van és ők minden egyes tettükkel kárpótolnak! hajrá becserkészés :lol:

csandi családi házba mentek?

Szép Napot!
Vendég

hááát, család már van ház is jöhet :D
Vendég

ahoz képest, hogy napok óta 10-ig alszunk, ma kiverte a babukát 6-kor az ágy :shock: de talán így visszaállunk a normális rendre egyszercsak...
a dm-es fotós kérdést mancibarbi tette fel, de végülis mindegy csak szólok nehogy megsértődjön valaki, hogy nem köszönöm meg a válaszát :roll:
Vendég

csandi :lol:
Vendég

Boni!

Nem rád gondoltam, hiszen te ott voltál! :)
Olyan szar idö van, hogy a mi akváriumszerü lakásunkban is dög sötét van, lámpát kéne igazándiból gyújtani...

Mentem az oviba.

Tegnap még gyorsan este sütöttem mára fonott kalácsot (vinnem kell a játszócsoportba, mert teljesen rá van mindenki kattanva), meg 3 tepsi pogácsát. És ez mind Mecsi miatt van. :)

Vendég

barbikám neked annyi időd van, hogy átugorhatnál néha hozzánk vasalni vagy ilyesmi :D :D :D :D
ja és ha meg lesz a dunaparti kertesházunk akkor jöhettek hozzánk sátorozni, ha már anyukádnál úgyis a drótok lógnak a falból...már, ha szerettek sátorozni :roll:
Vendég

Lányok könyvajánló. a Zsiginek megvett szuper könyvekből!

Nektek csináltam, úgyhogy tessék megnézni ! irgumburgum :lol:

Első második könyvem és az enciklopédia sorozatból 3 db tanya, dzsungel állatai és első szavak! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=zTc1OCoeAz0

Barbi én annál a résznél nem voltam észnél, hogy mire odaértünk sokan hazamentek..no mi is hamar :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a kedves hozzászólást mindenkinek a gyerkőceimről! Szerintem is gyönyörűségesek! :oops:

Szisz: nagyon csini vagy! Irigy-irgy! Fénykoromban voltam ilyen. Úgy szeretnék megint... lassan erőt veszek magamon! Nagyon aranyos Málnus a képeken, a kedvencem a kukucskálós!
Nem haragszom meg Dórikám miatt, általában különben mindenki azt mondja rá, hogy nagyon édes, kedves. Életben is ilyen. Tegnap apa majdnem könnyekig hatódott, pedig nem egy bőgös fajta, hogy ahogy ült az ölemben Dórika, fél percenként puszit adott nekem, ahol ért. Karom, lábam stb. És hozzá a mosoly... Komolyan ez mindent megér! Olyan szeretet volt a mosolyában, szemében!!!

Manci: mindkét frizkó jól áll a kispasinak! Nagyon aranyos, ahogy táncol!

Niki: kilókra szintén irigy-irigy. Kemény munka van benne, vagy genetika?

Barbi: csodálom én is az erődet .Én is igyekszem mindent megcsinálni a három gyerek mellett, de sütni kevés időm van (meg hát tehetség is hiányzik hozzá), meg a vasalás ami mindig hátra marad. Milyen pogit csináltál?

Ezt a csokis sütit ki fogom próbálni valamelyik nap. Ez még talán nekem is megy!

Velünk minden oksi. Kicsik már fent vannak fél hét óta, mióta Emesét készítettem sulira. Egyenlőre nagyon lelkes az úszás miatt, még az sem zavarja, hogy mindennap kell menni.

Nekem még kétszer alszik Bence napközben. Tegnap egyszer sikeredett, akkor jó sokat, de estére elég zizi lett, nehezen is aludt el.
Dórika nemrég állt rá a napi egy alvásra. Kb. 2 évesen. Így elég mókás, hogy nem egyszerre alszanak, de hát ez van...

Na megyek, Bencus szomjas, hozza a teás csőrös poharát nekem... :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Pöttömékkel mi van? Sokat eszembe jutnak.

ZSÓFIKNAK MÉG EGYSZER BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!!!!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Boni: én megnéztem! Szuper könyvek! És nézi is Zsiga őket?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Sziszka! Te is nagyon csini vagy! Mennyit fogytál és még mennyit szeretnél? Diétázol?

Kérdezni szeretném, hogy valaki forralja még a babáknak a vizet? És egyébként milyen vizet adtok?

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: