Sziasztok!
Hú, annyit írtatok ma, hogy nem győztem visszaolvasni, valószínüleg nem is tudok majd mindenre reagálni, de annyira örülök, hogy ennyien előkerültek
Mecsi, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, azt hiszem ez nagyon rád fért már
Adri, ne hidd, hogy csak ti vagytok hisztisek, Málnus is tudja nagyon durván nyomni, veri a fejét bármibe amit talál, ha nem történnek úgy a dolgok, ahogy ő szeretné...viszont, ha minden rendben, akkor nagoyn jól elvan, nem egy emberes azért, remélem ahogy Dorca növöget, ő is kinövi majd
Szilvi, örülök, hogy jöttél, nagyon jók a képeitek, és gyönyörűek a gyerekeid, remélem ezért most nem haragszol majd, de engem valahogy Dorca képei minidg levesznek a lábamról
Niki, én láttam Szuszu képeit a Picassán, nagyon jók lettek, és Barbus olyan nagyon nőtt! Te pedig hihetetlen csinos vagy, mintha nem is szültél volna!
Felícia, nagyon szorítok, hogy rendbe tudjátok tenni...majd meséld a fejleményeket!
Jázmin Andi, értetek is szorítok, és én sem értem a pasikat, olyan gyönyörű gyerekeitek vannak, és olyan szép család vagytok., szuperek a képek! Azért nálatok sima hétköznapok nem nagyon vannak, nem? Mármint együtt...Vikinek jobbulást!
Dia, én nem éreztem rajtad, hogy nehezebben oldódsz. és én személy szerint nagyon szeretlek benneteket is
Kata, akkor gyere gyakrabban

olyan jó lenne veletek is találkozni....
Mazska, nem akarom elszólni még, de össze jöhet a keddi tali nálatok....még nem biztos, de megpróbáljuk úgy intézni!
Kicsi betűkre nekem a Nézet/nagyítás szokott működni, de lehet, hogy ez ugyanaz mint amit a csajok írtak....
Annyi mindent akartam még, de most nem jut eszembe...lehet, hogy jövök még...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.09.16 21:02-kor.