A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Lizi és Kata szinte fej- fej mellett. :P
Kép
Mellesleg a reggeliző munkásemberek már el is bontották a falat a konyha és nappali közt, így adok nekik egy pirospontot képzeletben.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli:
Domi 2 nappal fiatalabb. Magyarok a szülei, de most hogy kérded, tényleg van egy kis keleties beütése :D
Kíváncsi vagyok mi sül ki az akvarellből!
Apropó, múltkori fürcsis vidóval lógsz még!

Julcsi 11-kor lefeküdt és még alszik :o Azt alig merem leírni, hogy elalvás után vettem észre hogy be van kakilva és én bizony nem vettem fel, gondoltam majd úgyis felébred ha zavarja :oops: :oops: Most tiszta lelkifurim van :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

A mai nap híre nálunk: Kata ül. Támaszkodás nélkül egyenes háttal percekig. Kicsit ugyan imbolyog, de rohadttul élvezi. majd dobok képet :)

Papillon, szép kis gyarapodásokat produkál a Lizi! Nálunk 5 hós korától alaposan belassult a csaj - de nem izgulok, van honnan visszavennie :) Ma kóstolt pl. répát először. Egyelőre nem a kedvenc kaja.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Végre micsoda laptető! :lol:
Gratula Katának! Így biztos könnyebben kidugul a nózi is. :lol: Várjuk a képet!
Zita nekem Botival volt sokszor ilyen. Igaz én mindig kivettem és visszaciciztettem, de ha Kata elaludna kakisan, hozzá nem nyúlnék. :oops: Majd jól bekened a popit, meg szellőztetsz egy nagyot. :lol: Videó nem lesz most. Ami használható lenne (többi 10 mp-es kb.), azon Boti nagy lelkesedéssel mutogatja Katának, hogy neki bizony pöcije van :oops: , azt meg nem tesszük közzé, de hamarosan csinálunk másikat.
Na megyek, így sosem lesz festmény, csak még volt egy kis dolgom. Legalább megrajzolnom kéne az alapokat. :roll:
Na ennyi volt Kata alvása. :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bakonytúra: Sajnos már nincs hely. Csak a vendégházban. De ott csak szintenként van WC és egy légtreűek a szobák.... :(

Katka

katka22

kipróbálom én is az új vonalzót, bocsi.
szóval azt a hálózsákot csak jobb időben..oksa..addigra kinövi/ajiba kaptuk, brendonos, 74es/

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Na jó, ma nekiállok és túrok valami szállást. Persze lehet, hogy nem Bakonybél lesz, de hát nagy a Bakony.... :roll:

Zita: Julcsi gyanús ám Petinek. Képet nem is merem mutatni Petinek....
Hát, ennél nagyobb bajod, ne legyen, mint egy kakis pelus.... Mindketten túlélitek. ;)

Lilla: :lol: :lol: :lol: Tanácsadó a szakmám. Vállalat irányítási rendszerek tanácsadója volnék.... Szóval ész osztáshoz nagyon értek, csak nem veszem észre, amikor sok vagyok..... :oops:

Erpé: Hűűű! Kata milyen ügyes! 8)

Nemlajos: Hogy ment a vizsga? Nem aludtál be a mondat közepén? :roll:
Vacak lehetett ilyen éjzsaka után, no....

Kuklika: Jó lehet az a video.... :lol: Nekem a lányok folyton jönnek Petit pelusozni és állandóan a fütyijét fogdoznák, ha megengedném. Egyszer megfoghatták, aztán megbeszéltük, hogy ez anya dolga és ők sem örülnének, ha mindenki őket fogdozná.... De azért nem adják fel... Nagyon izgatja őket a téma.... :oops:

Katka

katka22

utsó próba, bocsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Katka nekem még nem voltál sokkkk. :lol:
[quote]N írta:emlajos: Hogy ment a vizsga? Nem aludtál be a mondat közepén?

Jelnyelven a mondat közepén bealudni. :lol: :lol: :lol:
Jut eszembe, pakolásztam a ruhákat tegnap:
Kép Botit most a télapóval fenyegtem ha rossz, hogy lekerül a listáról. :lol:
Képet átrajzoltam, de festeni nem merek, mert ha Boti meglátja idő előtt, akkor falfestés. Kata visszaaludt, lehet a kis combja fájt, hason alszik és mindkettő szuris ugye. Estére sztem nurofen lesz. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

hehe, tényleg Kata és Lizi fejfej mellett :lol: és ugyanannyival születtek, csak Lizi fokozatosan hízott, Kata meg nagyon meglódult az elején, aztán lassított :oops:

pöci mutogatás nem semmi!!! :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Hát ez teljesen normális. Nagyon felfedezte mostanában, majd leáll vele, ha nem lesz pelus. :roll: Remélem. :twisted: Csajoknak Katkáéknak azért ez nagy újdonság lehetett. :lol:
Pulcsi hajrá vonalzó!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok
no, egy kicsit eltüntem, meg szervezem az életemet, és lenyomtam a gyerekeket, de itten a kép (nem túl jó minőség, fel kellene már tölteni a kamerát):

Kép

Kép

Katka, ez nem túl jó hír (a szállás), és én nem ragaszkodom Bakonybélhez.

Papillon, tényleg, Lizi-Kata elég együtt mozognak most, és valóban másképp értek ide súlyban :)

erpé

Nem is tudom, hogy melyik Katát faljam meg elsőnek! :P Mindkettő nagyon édes! :P

Katka

katka22

Ehhez mit szóltok?
http://www.szallasinfo.hu/huszarokelopuszta/index.php
elvileg ez is elég nagy, és közel van Bakonybélhez.
erpé

No, héthósnak gratula (hajaj, hogy megy az idő!!! :shock: ), erpééknek is a felüléshez! (nem gondoltam meg magam, úgyhogy csak tartsd észben!)
kukli: ahogy mondtad, megnéztem a fürdetőt, de "szerencsére" épp 4 perccel azelőtt vitték el, pedig a csaj a kettőötbe a postaköltséget is beletette :?
Mondjuk nem baj, mert egy petákunk sincs feleslegbe (és én tegnap éjjel vásároltam a teszveszen némi maradék anyagot varrogatni ötezerért, de ezt titok!!!).

Vizsga jól sikerült, nem a legjobban, de irdatlan nehéz is volt.
Voltak remek holtpontjaim, az írásbeli végén már a Budapestet is Dupapestnek írtam... :shock:
Hja, meg rámjött a hasmars, remélem, csak a tegnapi leves... 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé, gratula a felüléshez!!!!

Itt a hathónapos szülinapos Maja babám, ma hat hónapja, hogy reggeli ajándékként megkaptam őt, 6 hónapja ilyenkor még a megőrzőben voltam :D

Kép
a mamától kapott ajándék babával
Kép
és nincs is jobb dolog, mint az én pénztárcámmal játszani :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Majának BOLDOG HATODIKAT!!

nagyon édes a képeken. milyen komolyan néz nagyon cuki :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Majának boldog 6. hófordulót!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

15E-rel nőtt a törlesztőnk, és ez még csak a kamat... :? :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönjük:)

15 e :twisted: , Nemlajos ez nagyon sok, nekem egy hitelem van, az autóm, de forint alapú(biztos ennek is megvan a buktatója :twisted: :twisted: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Majának gratula a félévhez! Babás fotó édes!

Ülős Kata nagyon ügyi, és hogy megnyúlott! Már nem is olyan duci!

Mikulás Kata igéző szemei, hááát nem is lehet mit mondani!

Jelentem Julcsi túlélte a kakiban alvást, sőt igen vidáman ébredt, mondjuk majd 3 óra után nem is csoda:
Kép

(és köszi a megnyugtatást, tudjátok első gyerek, a harmadiknál már biztos nem csinálok belőle ügyet :lol: )

Csibb nagyon eltűnt, remélem nincs semmi gond velük :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Helló!
Bea most annyira látom a vonásaidat Maján. :P Repül az idő! Boldog felediket!
Erpé meg kell zabálni Katát is. Annyira cuki pofija van. A nacija is nagyon tecc. Ő most felült :o , vagy ülteted? Olyan mint aki menet közben visszanéz. Vagyis mint aki profin teszi a dolgát. Szörcsögésmentes éjszakát neki!
Ilda jobbulást! részletek :twisted: csak jobb lesz mostmár. Döme is irtó nagyfiú már. Ezt elfelejtettem előbb.
Kata végül ma bekerült a karikába mégis, próba cseresznye alapon, és bejött neki, egész egyenes ül már ő is ugyebár.
Szval lett pancsis videó (továbbra is Petikefejjel - így hívjuk, nem KatkaPetire asszociálva)
http://termeszet.indavideo.hu/video/Furcsi_8
Nem tom mi van a mi kamránkkal is, direkt más oldalra töltöttem, de így sem 100-as.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Édes Julcsi! Puszi a kis hurkáira!
Csibbék lehet Máté fogaival szenvednek. :? Ezen gondolkoztam ma. :roll: Remélem jól vannak.
Na léptem festeni! Jóét!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nekem is eszembe jutottak ma Csibbék, remélem, h nincs semmi baj... Csibb, jelentkezz!

Kukli, majd mutasd ám meg, mit is festesz!
És igen, ezt a felülést Katababa magától csinálja, nem ültetem. Annyira belejött ma ebbe, h játszó után legózott Samu, Kata mellémászott és odaült a legós doboz mellé, és ő is pakolászta a legókat. Egyenes háttal, hosszú perceken át, semmi támaszkodással... Egészen elképesztő tempóban nyomja most a mozgásfejlődést.
Zita, szerintem is megnyúlt Kata, de már írtam (meg Papillon is kiszúrta), h alaposan lelassult a súlygyarapodása. Cserébe nyúlik és kiba sokat mozog...
Julcsi nagyon édes, tündéri ez a csaj!

Majának boldog felediket! Jók a képek, mindkét fekete baba zseniális :)

Nemlajos, ügyes voltál a jelnyelvvel. Gratulálok! Régen mutattál Dömefotót. Hol van a nagyfiú?

erpé

jaj, egyik lány szebb, mint a másik :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is dobok egy linket szállásról, ez a Bakony nyugati lábánál van, Városlőd:
http://www.iglauerpark.hu/main_hu.htm
A szállások közül a villa az, ami célszerű. Van családi kedvezmény, 3 év alatti gyerekeknek nem kell fizetni szállásdíjat, 3-6 év között meg 50%.
Az árakat az alsó sorban kell keresni.

Hétfőn végül eljutottunk a MüPában tartott babakoncertre, de éppnehogycsak odaértünk, mivel Márti úgy időzíti az alvásai hosszát, hogy csak olyankor alszik 30 percnél jóvel többet, ha időre akarunk menni valahova. :D Tetszett neki, élvezte. Ma meg Ringatón voltunk egy ismerőssel, ez is bejött nekünk, a legtöbb dalt ismertem, volt amit nem, de azt meg majd megtanulom. :) Egyből bérletet vettem. Fogunk minden alkalommal járni, amikor Márti alvása nem zavar be. :)

Masut
masut

Csajok hulla fáradt vagyok, csak annyi, hogy amit Erpé belinkelt az a szállás jónak tűnik, talán ott még van hely. Megnézegettem megint néhány szálláslehetőséget, de megint oda jutottam, hogy a legtöbb helyen nincs ennyi hely.

Bocsi csak ennyi voltam most, lépek aludni, pedig vasalnom kéne :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Egyébként nekem is jónak tűnik az Erpé által belinkelt szállás.
masut

itt vagyok, csak már napok óta nem volt erőm leülni a gép elé...
Kukli jól sejtette, küzdünk a foggal, fél óránként-óránként kelünk, én zombi a köbön, de most már tényleg nagyon látszik, hogy mindjárt kijön...
Fanni vidáman ment mindkét reggel, ma még aludt is! volt egy kis izgalom, mert nagyFanni anyukája megvárt hétfő du. és előadott egy sztorit, hogy Erika néni ráütött az egyik kislány kezére, és most ezen agyal mindenki, és azt a kislányt kivették az oviból. kérdezte, hogy nekünk milyen a benyomásunk. én csak pozitívat tudtam mondani, aztán persze itthon kérdezgettem Fannit, de szerintem ez a sztori nem igaz. az én lányom azt mondta, hogy ez a kislány főzni akart, amikor a többiek aludtak, és akkor kiabált már vele az óvónéni. de nem ütött rá. szerintem én látnám Fannin, ha ilyen történt volna, akkor nem akarna oviba menni, főleg nem ilyen lelkesen. mondjuk az sem jó, hogy kiabál, dehát ő már nem olyan fiatal. azért résen vagyunk. (szerintem egyébként az a kislány túl érzékeny volt, már az ismerkedéses délelőttön is nagyon rémült volt, pedig ott volt az anyukája vele...)

szóval én most így lemondanám a bakonyi túrát, mert épp túlélő táborosat játszom itthon... és ezt máshol, idegen környezetben biztos még rosszabbul bírnám... bár lehet, addig végzünk vele, de mi van, ha mégsem... már 2 hónapja mondogatom ezt... :roll:

Kukli
küldtem priviben 6 hós adatokat! 7400g, 67cm Máté.

Nemlajos
hajrá vizsga, remélem, sikerült!

hófordulósoknak boldogot!!! Maja cuki a néger babájával! :wink:
KataMikulást megzabálom, ülőKata nagyon ügyes!!!
biztos kihagytam valamit... de most el kell mennem aludni...
jóéjt csajok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, Papillon képek nagyon szépek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

masut bakker, hogy kaptál jegyet?
az a csapat, akitől az infót kaptam, már nem kapott, sőt, ma már a két hét múlva tartandóra sem lehetett... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csak pill. Kata 1/2 3-kor kelt először. :lol: Vagy a vizes sztoritól ijedt meg, vagy az uzsi, vagy a nurofen, vagy az átrendezés, de aludt.... aztán 1/2 6-tól fent volt, és felkeltett mindenkit. :twisted: Most persze már alszik, mi meg ásítozunk, és ma vendégek is lesznek.
Máté fogaihoz megy a drukk! Csiribi csiribá meg minden. Sztem minden oviban vannak ilyen kikapom a gyereket szülők, sztem máshol sem fogják magukat jól érezni, ellenben a kislányban valószínűleg későbbiekben ez jó kis szorongásokat gerjeszt.
Erpé leesik az állam! Akkora csajod még ügyesebb, mint gondoltam. Megzabáltam volna legós közben! Nem fura, hogy mindig felül? Botinál kellett pr nap, hogy egy szinttel feljebb keressem.
Maut szuper lehetett. Én sosem jutottam el ilyenekre, irigy vagyok rendesen, örülök, hogy bejött Mártinak.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb, kitartás! Szegény Máté, szegény te! :( Jól megkínoz ez most benneteket. És szerintem ne add fel még a bakonyi kirándulás lehetőségét (feltéve h találunk szállást), valószínűleg érdemes most foglalni, max visszamondjuk a ti szobátokat, ha nagyon nem változik a helyzet. Ha nem előző nap mondjuk vissza, akkor az nem gáz.
Tetszik a Masut által talált park, azok az alpesi faházak jók lehetnek, meg a panzió is :)
Megyek, készülődni kell oviba.
É

erpé

Jó reggelt!
a mamamin kaptam egy privit, ugyanannyiért egy hasonló fürdető karikát ajánlottak fel, hurrá :D :D :D

Dömefotók mostanában nincsenek, valahogy nem fotózunk újabban.
Az előbb Döme valahogy félig kijutott a szobájából, azóta sasolom, hogy kiforog, vagy kúszik :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, tessék Dömét lefotózni és megmutatni. Különben átmegyek és megnézem :)
Fürdetőkarikához gratula!

Gyöngyi, te merre?

Gabka? Van már új része a háznak? Hogy álltok (haladtok) az építkezéssel?

erpé

Kukli, fürdős videó zseniális! :D

Erpé Kata hihetetlen ügyi. Nem bánnám ha most már Julcsi is jobban lassítana hízásügyileg és kicsit próbálkozna mocorogni. Ha jól látom már nem csak a legfiatalabb topikbaba, hanem a legsúlyosabb lányzó címet is birtokoljuk, vasárnap már 8500 gramm volt Julcsi, talán még Larával haladnak fej-fej mellett :lol:
Még megvárom az 5 hós adatokat, aztán küldöm Kuklinak a tábliba.

Csibb, fogakhoz kitartást! Ma éjjel nálunk is volt egy kis sírdogálás, de nem volt annyira durva a helyzet.

Masut, Mártiból lehet operaénekes lesz? :lol: Elég jó kis torka van és ha még ennyit viszed zenélni, tuti sokra viszi még :D Mi ma zenebölcsiztünk, a végére Julcsi majdnem bealudt a kezemben. Aztán a kocsiban már 5 másodperc alatt :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Céklás jó napot mindenkinek! :lol: Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jó reggelt.

babák nagyon édik

kukli a videó nagyon jóóóó vagy háromszor megnéztem :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Bocs a zavarásért, de azt hiszem valamikor régen nálatok láttam egy szép tablót.Segítségeteket szeretném kérni,hogy ezt hol lehet megcsinálni?Mert sokfélét találtam, de ezt nem.Előre is köszi
áprilisi babás

kocska

hát ha arról a tablóról beszélsz amibe minden baba benne volt azt én csináltam a magic photo editorral és a photoscape képszerkesztővel.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

most indulunk nyelvfelcsippentésre, drukkoljatok!
ma éjszaka sokkal jobb volt, csak 2-szer kelt. és már látok lyukat a csíkon, de még nem szúr... 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

az elsőt photoscape programmal csináltam

a másodikat magic photo editorral és utána photoscape el a szöveget meg az effekteket

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csak most lemaradtak a nevek a másodikrol na mindgy :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nincs vkinek ócsóért eladó habtapija ? 8)

pulcsi

ja, és Nánditól tegnap vettek vért/ fejecskéjéből/ és kiderült, hoyg vérszegény és vashiányos, valszeg ezért nincs étvágy... kap majd vascseppeket

pulcsi

köszi megpróbálom én is.Erre gondoltam, mármint az első el van mentve nekem is.

kocska

Nagyon szép minden baba és napról-napra ügyesebbek :)

Jól haladtunk a hétvégén és szerintem most hétvégén majdnem kész is leszünk. A váz áll, kívülről már az osb lapok nagyrészt fent vannak. Jövő hét elején jön a fütés szerelő. Most hétvégén feltesszük majd belülről a lambériát és berakjuk a nyilászárókat. Persze közben villanyt is szerelünk :)
Aztán ha kész a fűtés befejezzük a lambériázást, után jön a padlószönyeg és lényegében kész is vagyunk :)

Pulcsi: nekünk van 50 darab, már nem fog kelleni. épp gondolkoztam rajta, hogy felteszem vaterára

Csibb: annó Levinek is felcsippentették a nyelvét, igaz pár hetesen csinálták neki. Pár másodperc az egész és elvileg nem is fáj igazán. Gyorsan megnyugodott utána, csak 1 órán keresztül nem ehetett utána.

Lili tegnap mászott pár lépést, igaz azóta nem csinálta újra, de szerintem az zavarja nagyon, hogy a járólapon, ill parkettán kicsúszik még alóla lába :)
Ja és fogzik ő is 1000rel. már én is látom a pöttyöt az egyik csík szélén, de még nem szúr, viszont kínoz engem szopi közben. el is kezdtük a ht-t. Már fél barackot tolt be ma :)

Kép

Kép
gabka77

gabka, akkor fényképezd le, és küldd el priviben, légyszi! :)meg mondd, hogy kb. mennyiért gondoltad :)

pulcsi

Pulcsi: privi ment

Kép

Kép
gabka77

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: