itt vagyok, csak már napok óta nem volt erőm leülni a gép elé...
Kukli jól sejtette, küzdünk a foggal, fél óránként-óránként kelünk, én zombi a köbön, de most már tényleg nagyon látszik, hogy mindjárt kijön...
Fanni vidáman ment mindkét reggel, ma még aludt is! volt egy kis izgalom, mert nagyFanni anyukája megvárt hétfő du. és előadott egy sztorit, hogy Erika néni ráütött az egyik kislány kezére, és most ezen agyal mindenki, és azt a kislányt kivették az oviból. kérdezte, hogy nekünk milyen a benyomásunk. én csak pozitívat tudtam mondani, aztán persze itthon kérdezgettem Fannit, de szerintem ez a sztori nem igaz. az én lányom azt mondta, hogy ez a kislány főzni akart, amikor a többiek aludtak, és akkor kiabált már vele az óvónéni. de nem ütött rá. szerintem én látnám Fannin, ha ilyen történt volna, akkor nem akarna oviba menni, főleg nem ilyen lelkesen. mondjuk az sem jó, hogy kiabál, dehát ő már nem olyan fiatal. azért résen vagyunk. (szerintem egyébként az a kislány túl érzékeny volt, már az ismerkedéses délelőttön is nagyon rémült volt, pedig ott volt az anyukája vele...)
szóval én most így lemondanám a bakonyi túrát, mert épp túlélő táborosat játszom itthon... és ezt máshol, idegen környezetben biztos még rosszabbul bírnám... bár lehet, addig végzünk vele, de mi van, ha mégsem... már 2 hónapja mondogatom ezt...
Kukli
küldtem priviben 6 hós adatokat! 7400g, 67cm Máté.
Nemlajos
hajrá vizsga, remélem, sikerült!
hófordulósoknak boldogot!!! Maja cuki a néger babájával!
KataMikulást megzabálom, ülőKata nagyon ügyes!!!
biztos kihagytam valamit... de most el kell mennem aludni...
jóéjt csajok!