A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dettyk: rúdtáncos Panka :lol: :lol: :lol: hát ma is megérte felkelni! :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Vikdan képén behaltam :) mintha enyém fiam látnám :) dilije Dórika babát rá kell kötnöm :) na meg eteti leklesen pelenkázzuk :)

Panka meg szintén gyöngylánynak készül titokban :)

Szülinapi buli szerintem jól sikerült :) akkorát mint Timi nem merek rendezni,így is kedves fiam jól keresztülhúzta számításaim...nem akart aludni :evil: kissé csúszásban voltam,mire az első vendégecskék megérkeztek :) hazamenni alig akartak :) lelkesen készültem előző nap játékokkal,olvasgattam a a nagy játékoskönyvemet,kiírtam,előkészültem s csak 1et játszottunk :) állandóan rohangáltak,játszottak mindennel :) B. aludt 1 órát tegnap aztán ment a ygerekekhez lelkesen :) szinte észre sem vettem,h. ott van a közelemben annyira élvezte Ő is :) a tortáát alkottam,de kissé félresikerült :) majd ha ki lesznek szűrve akkor megmutzatom Őket :)

mennem is kell a SZERELEMNEk vasalható gyöngyből szívecskét csinálni(mert ugyanis megkérte először akonkurens csajszi kezét,kikosarazta,aztán (van esze a kissrácnak) odamnet MÍrához félrehúzta,de lányom is elutasította,van már neki gyűrűje :lol: )
mert Ő lesz a felesége :)

KépKép
viranka

Lilla! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kipihentük magunkat! :)
Bár Szelinek szerintem jöhet a foga, mert délutáni alvásból üvöltve ébredt, dőlt a nyála, és majd' megfulladt a sok nyálától... :? Ivott kicsit, aztán aludt tovább, utána megint sírva ébredt... :( Adtam neki chamomillát, hátha segít. És valószínűleg ez lesz az oka annak is, hogy 3 napja alig eszik... :? Ma ebédre is csak kenyeret evett, délelőtt meg szilvát, ezt kívánja, semmi mást. :roll: De ez is jobb, mint a semmi, legalább van valami a pocakjában! :)

VikDan nagyon "vagány" azzal a rózsaszín hátitáskával! ;) :lol:

Sense! Szeli is állva kakilt, mikor még pelenkába ment. De lassan egy hete wc-be kakil, nem gond neki, hogy ülve! :)
Így nem is pelenkázunk már, csak alváshoz! :)

Pakolom össze a cuccokat a bölcsihez, holnap megyünk először...

Mennem kell, valamit mutogat az ágy alatt... :) :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Rajzolás: Szeli is mostanában kapott rá, jóóó nagy köröket rajzol! :) Mindig kérdezem, "mit rajzolsz?", a válasz: fehő! :lol:

Irina! Igaz... de komolyan mondom, amennyi infó, meg apró betű van, annyit el se lehetne mondani... :? Komolyan vágyom valami egész másra, de aztán lehet, hogy ugyanitt fogok kikötni... majd ami adódik... :roll:
Folttisztításra nekem bevált az Ariel Professional folteltávolító. Nem mondom, hogy mindent kiszed, de elég sok folt kijött vele! 8) Én csak ráöntöm a foltra, és úgy dobom be a mosógépbe.

Szeli elég sokszor eljátszik egyedül, mindig talál magának valamit, általában engem utánoz, táskákat telepakolja, felaggatja magára, és úgy sétálgat, vagy babakocsit tologat a lakásban, majd a lépcsőn próbálja le-föl cipelni :lol:, vagy a babát rendezgeti, eteti, takargatja... ilyesmit. Ja! És előszeretettel takarít, ha valahol maszatos! :lol: Meg a fa építőkockákkal is jól elvan.
Most éppen a dvd-ket pakolássza, aminek nem örülök, de már nem tudom lezárni, a ragasztót levette, az ajtót simán kinyitja... :? :D

Úszásra én is szeretnék már hetek óta eljutni, 2 hónapja nem voltunk... :( Bár jártunk az élményfürdőbe, de most már annak is vége, úgyhogy remélem, szombatra összeszedjük magunkat, hogy mehessünk! :)

Anikó! :shock: Az igen! Micsoda szakdogát fogsz írni! :) Hajrá, ügyes leszel biztos! :)

Vera! De bájosak! :)

Kép

Kép
regcsiken14

[quote="gremese"]
írta:
gremese
Ami :arrow: illeti, tudom, sokan karcsúbbak egy páran most, de hát nincs friss kép. Ha lesz, természetesen lecserélem!!!!! A kép nem lesz nagyítható, ekkorában fog látszódni.

s azóta vannak személyek akik gyermekeik számát megduplázták :lol:

bölcsi: együttjátszás-mennyi időt játszik el egyedül:
mikor Míra elkezdte ált. külön játszottak,a végére 3 év körül "szoktak" össze emlékeim szerint :) az oviban tavalytól(van ilyen szó?) játszanak istwenigazából együtt a gyerekek :)
B. van h. fél órát elvonatozgat,könyvet(AnnaPeti v. Pöttyös Panna) nézeget :) persze ott is a vonatokat és egyéb járműveket :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

A mai bölcsi kezdés ugrott... Szeli éjjel betaknyosodott. :( Megint alig aludtunk, szegénykémnek nem szelelt jól az orra, többször ébredt... :? Majd betelefonálok, hogy 1 hetet csúszunk.
Szóval ezért volt ilyen nyügi néhány napja, nem a fogától... :roll: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Pépörnek boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! :D

Boldog szülinapot Pépör!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja... betelefonálok... nem is jó a telefonom, Zs most vitte el szervizbe, ki tudja, mikor ér vele haza... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Pépörnek boldog szülinapot :D !

Szelinek jobbulást, szegénykém.
dettyk

jönnek Móniék kapu bezárva kulcsom nincs :? mindet elvitték itthonról. mekgájverkednem kell majd,h. beengedjem Őket :)

Pépör!
Boldogságos 2. szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok, hát én jól eltüntem igaz? :oops: bocsi csajok, de mozgalmas lett a hétvége és még ma is jönnek köszönteni.

Köszöni Pépör a köszöntéseket!!!!! :-)

Pár kép a szombaty partyról:-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Meg még pár az 5 hónapos Áronról:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Pépör Boldog Születésnapot!

Bölcsi: jaj olyna édes kisangyalkám van..( remélem így marad ) a kocsiban átbeszéltük a mai napot, kinek szóljon ha pisi, kaki lesz, fázik, mlege van..stb....bementünk..átvette a benti cipőt és már futott is a játékszobába...alig értem utol..:-)

Ma szólnak vissza hogy mehetek e második fordulóra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ eddig szabin volt aki felvételiztetett.

azért gyorsan feltöltöttem az önéletrajzmat egy pár web-oldalra. :?

:arrow: lejárt a mosógép

MAggie: mellettem álltál a széchenyin a lámpánél! dudáltam, majd kiesetem a kocsiból, de Te annyira koncentráltál, vagy nagyon elgondolkodtál..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni:jaj de édesek vagytok! Áron..pedig csuda helyes kispasi máris!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, fantasztikusak a fiaid :D , az a terített asztal pedig, nyamm :oops: .

Panka ma sírdogált a bölcsiben :( . Reggel már sírva hagytam ott, és csak akkor vigasztalódott meg kicsit, mikor kimentek az udvarra. De mikor mentem érte, kézen fogta Ili nénit, és boldogan mutatta, hogy hol van a szekrénye, és alma a jele :D . Most nagyon menne már vissza, Ili néni szerint ez a hétfő sokszor még a nagyobbakat is megzavarja :? . De jó, hogy a héten még itthon maradtam :roll: .
dettyk

Péterkének boldog születésnapot! :)
Vendég

Élek én is azaz mi is, csak mindig van valami.
Köszönöm a köszöntéseket.

Már olvasok vissza csak lassan haladok. Mostanában rémesek az éjszakáim és nem Lilla miatt, fogalmam sincs mi az oka, de nem alszom jól vagy nem tudok aludni.

pusz nektek majd jövök

KépKép
KépKép
fleur

Dettyk: pankának is alma a jele??? :-) emmának is!

Fleur: hamarosn itt van Dani...2 hónap....azta hogy telik az idő!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mírának is alma volt/van a jele :) :)

szegény Móni :? mivel nem volt kulcsom,sehogy sem tudtam kinyitni a kaput beadta először Grétát,majd a cuccokat,kiadtam egy létrát arra felmászott és beugrott :) :) a létrát meg ügyesen beszedtük :)
de a gyerekek jól elvoltak mi is tudtunk kicsit traccsolni :)
ha elaszik fiam megyek kulcsot másoltatni :) :) 8)

KépKép
viranka

Viranka: szupi "megajver" csajok vagytok!!!

Most hívtak. szerdán megyek 2. körös megbeszélésre..aztán próbahét, pesten 1 hét tanulás.......juhéjjj.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Lillának és Péterkének nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Kaqk drukk szerdára+++++++++++++++++

Regi jobbulást Szelikének++++++++

Ágica milyen volt a bölcsiben?

Fleur :? :? remélem ez csak átmeneti és hamarosan újra jókat alszol :roll:

Heni csodásak a gyermekeid :lol: :lol: :lol:

Viranka cica bealudt az autóban.
Én hazafelé kicsit elkavarodtam és pesten kötöttem ki :oops: de legalább csincikém tovább aludt 8)
Köszönök szépen mindent :D
A kerítésmászás meg nem volt vészes :lol: :lol:

mennem kell, vonatosat játszunk

ui: Kispocc eszembe jutottál tegnap :D
Gréti hozta a kisautóját, hogy csücsüljek bele 8) :lol:
Amúgy mi van veletek? Nagyon el vagy tünve :roll:

na :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Péternek boldog szülinapot kívánunk!!!

Lányok, megvolt az első munkanapom, minden jól ment. Több pénzt kapok, mint vártam :shock: Nem főisk., hanem egyetemi adjunktus lettem :shock:

Voltam a szobámban, bár kulcsom még nincs. A gyerekek rendesek. Sz.gépem meg lehet, nem is lesz, ha leadom a rendelést, akkor is csak nagy sokára és esetleg :wink:

Na, mindegy, úgy is csak babaneteztem volna benn..

Holnap visszarázódom.

Fáradt vagyok, kb. 4 órát aludtam éjjel, és hajnalban mentem.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

HEni! Micsoda buli lehetett! :D Áron meg mekkorát nőtt.... Egyre jobban hasonlít Pépörre! (Na ezt már nem fogod lemosni! :twisted: :lol: )

lmóni!
Kerítésmászás "meggájver"-esen. :lol:

Mi jól vagyunk, nyakig mindenben, jóban, rosszban egyaránt. :) De nem panaszkodom, élvezem (pláne azért, mert az elmúlt 1,5-2 hétben leadtam két kilót. 8)

Megint megnéztem, és lehet szavazni Zsozsira.
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... rd=vargyai
Akinek volna kedve.... :D

Jaj, Gegi ma kapott oltást, egész nap sír... :(
Mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo! WOW!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szaisztok

Lillának és Pépörnek sok boldog szülinapot!!!

Lmóni: Köszi a kérdést ma voltunk ugye először persze mi is kicsit orrfolyósan indultunk neki de nagyon tetszett neki.Holnap lesz az mikor kimegyek már a szobából 5-5 percre. :roll: Majd meglátjuk mert ha nagyon sír és nem tudják megnyugtatni behívnak.

Mesi: Szavaztam :D

Viranka: Nem vagytok semmik :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, villámhozzászólások következnek, G. már toporog, a jó gép kell neki :roll:

Ágica, majd írd le, mi volt Petrával :!:

Szegény Gegi az oltással :?
Rugó mindig olyan hősiesen viselte, de a 18. hónapos + pneumo az taccsra vágta szegényt.

Heni, nagyon szép gyerekeid vannak :!:

Fleur, jobb éjszakákat akkor :!:

Kaqk, +++++++++++++++
Emma akkor nagyon ügyes :!:
Forma 1 alatt nálunk is megáll az élet. Lefekszünk mind a hárman a franciaágyra, hozunk be rágcsát, eszünk-iszunk-tévézünk.

Szelinának jobbulást :!:

Viranka - képek a buliból?

Irina, köszönöm a felajánlást, tényleg kedves, de azt meg később kellene megadni, és még a bútorok-függönyök előtt vagyunk :roll:
Én is beleéltem magamat, de majd legközelebb :wink:

Dettyk, rúdtáncos :lol:
Kellene még a necc combfix is :wink:
Robbie W. hány cm amúgy?

Timi, rózsaszín táska :lol:

Sense, várjuk a h. képeket. Minimax miatt ne aggódj szerintem. Rugó is csak állva végzi a dolgát. De ő még a bilire sem hajlandó ráülni :shock:
Ülni sem hajlandó, mindig tesz-vesz.
Botó is ügyes akkor a beszéddel :wink:

Egyedül játék: R. eljátszogat egyedül, azzal nincs gond. Csak sokszor ott kell ülnöm mellette és csodálnom, mert azt szereti. És a bonyolult dolgoknál segítek neki.
Kedvenc játék pl. bemegyünk a garázsba, ahol a szerszámokat egyenként kicipeli a kocsibeállóra. Kivisz egy hosszabbítót, a szerszámokat egyenkét áram alá teszem. Nincs bedugva persze. Felváltva berreg hozzájuk (flex, sarokcsiszoló, fúró stb.). Kihozzuk a láncfűrészt. Leszedjük a tokot. Leguggol mellé, fél óráig berreg. Elmegyünk egy másik melléképületbe. Ott kiszedünk két üres kannát, azzal rohangál az udvaron. Kavicsokat dobál a kerti tóba. Aztán megyünk vissza a garázsba. Ki kell tolnom a biciklit a kocsibeállóra a szerszámok mellé.

Na, ezt naponta háromszor is végigjátsszuk.

Szóval Anikó, ne izgulj, más gyerek is nagyon kreatív, készségfejlesztő játékokkal köti le magát.

Mennem kéne, dolgom van :arrow:
De fáradt is vagyok.
Meg korog a hasam.
És a US Open döntőjébe is jó lenne még becsatlakozni...

:arrow:

Kép
vindolanda

És azt elfelejtettem hogy piros pöttyös labda a jele :lol: :D

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Gyors életjelet adok csak, aztán megyek aludni. Mostanában nem nagyon jut belőle. Az úgy kezdődött, hogy péntek éjszaka Bercó alig kapott levegőt. Szombaton folytatódott a dolog. Szegénykém nagyon el volt anyátlanodva nélkülem. A szombat éjszaka is valami borzalom volt. Állandóan forgolódott, sírdogált. Szinte egész éjszaka szopizott. Tegnap eléggé jól volt. Éjszaka végre aludt. Aztán reggelre jött a rekedtes, húzós köhögés, stb. Na, ekkor estem kétségbe, hogy előjön a kruppja. Ugyan elvittem a bölcsibe, de du-n elmentünk az orvoshoz, ahol most éppen helyettesítés van, de szerencsére egy nagyon kedves dokibá megvizsgálta. Szerencsére nem vészes a dolog, nincs nagyon begyulladva a torka, a szokásos kezelés menjen. Mehet bölcsibe is. Ott meg ugye a csoportban minden gyerek taknyos, köhög, tehát nem fog kilógni a sorból. Olyan kis rafkós, hogy megpróbálok vitamint csempészni a teájába, mert mostanában másként nem issza meg, de akkor nem kell neki.
Szóval ez van.

Isten éltesse Lillát és Péterkét!

Kaqk, tényleg nem vettelek észre, leginkább Bercó miatt is bambultam. A napom olyan borzasztó volt, úgy aggódtam. Hajrá, ügyes legyél!

Vindo, jó a hír! :lol:

Ágica, Regi! Akkor most Nektek szurkolunk nagyon. Mondjuk egy kis taknyosságon itt sem akadnak fenn, csak engem zavar annyiban, hogy tudom, Bercónál gyorsan át tud fordulni rosszabbá. Másként nem gond, a taki csak állapot, nem betegség.

Dettyk, Bercó is sírdogál minden áldott reggel. Kb. 20 msp-ig tart a dolog. Utána állítólag nagyon jól érzi magát. Jaj, ma mesélte az egyik gondozó, hogy nem is gondolták volna, hogy ilyen jól ellesz majd a cici nélkül. Állítólag kérdezték is tőle, hogy szereti-e a szopit. Ő meg: igen. Aztán ment a dolgára. :lol:
Itthon azért jól elkap, és összebújunk. Pankusz egyszerűen zabbantani való.

Na, csak még eszembe jut ez az egyedül játszás. Ilyen idős korban szerintem ez a normális. Nálunk Gergő még 6-7 évesen is szerette, ha a közelében vagyunk, amikor játszik, sokszor hívott akkor is. Bercónál olykor előfordul, hogy magában elmélyed valamiben, de nem tart tovább, mint öt perc és utána egyből szólít is valakit.

Jaj, még valami. Olvastam Emese, hogy Zsófid mit csinál. Így van, jól mondta a védőnő. Türelem és pozitív példa elég ahhoz, hogy magától rendződjön a dolog. Egyébként mi is átéltük. Dávid anno rettenetesen dadogott. Mi türelmesek voltunk vele, mindig elismételtük, hogy igen, nagyon jól mondod: ... Nem volt szükség semmilyen más segítségre. Pedig volt olyan a rokonságban, aki teljesen elszörnyedt, mondván, hogy halljuk hogyan beszél? Miért nem visszük valahova?

Na, tényleg megyek.
dmaggie

Ágica! Bercónak is labda a jele. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Nolkának boldog szülinapot! :D
Ancsi! Melinek boldog névnapot! :D

Szeli meglepően jól aludt! :) Én is... 8)
Egész jól szelelt az orra, tegnap kellett neki sokszor porszívózni. De úgy látom, hat a Coryzalia és a homeós orrspray! :) + kap Cebion cseppeket is.

Ma megyek állásinterjúra 2-re... :?
Délután meg lehet, hogy jönnek családlátogatásra, még eldöntik a gondozónők. (Elvileg mára beszéltük meg, de Szeli náthája miatt lehet, hogy el lesz tolva.)

Fleur! :( Sajnálom, hogy nem alszol jól... :( Hátha csak átmeneti!

Vindo! Ez szuper! :)

Mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Nolkának és Melinek sok boldogságot kívánunk!

Maggie, valahogy gondoltam, hogy gond van nálatok :roll: Bercónak jobbulást :wink:
MIkor elbuszozok a bölcsődétek környékén, mindig sasolok, hogy ott vagytok-e valahol 8) De eddig nem voltatok :roll:

Regina, akkor mozgalmas napotok lesz :shock:
Ez milyen állás lesz?

Rugó tegnap este nyolc óta alszik :shock: Mondjuk tegnap nagyon fáradt volt, állítólag a csanában is volt egy pont, amikor csak kókadozott. A gondozónő megpróbálta elaltatni, de R. élénken tiltakozott :D
Inkább kimentek játszani végül az udvarra, akkor is ott voltak, mikor érte mentünk.
Aztán Aldiztunk.

G. a fűtéshez a csöveket vezeti a lakásban. Fúr mindenhol. A szerelvények lassan annyiba kerülnek, mint a radiátorok :shock:

Kaptam egy disszertációt, hogy bíráljam. Azért ezt kicsit gyors tempónak gondolom, épphogy végeztem.

Rugó jön :arrow:

Kép
vindolanda

Lányok :roll:

Kép
vindolanda

Én piacoztam, Vindo :oops: :D . Mondjuk alig volt piac, pedig a gyerekeimnek nincs őszi ruhatára :shock: . Pankának az összes hosszú gatyája bokavillantós, Bencének pedig a kisgatyái és a zoknijai kicsik. Vele azért vagyok szerencsés helyzetben, mert 2 barátnőmnek is van 12 éves fia, az összes még tök jó (sokszor használatlan) ruhát lepasszolják nekem. Az egész piacon nem volt fiú alsó :evil: , mehetek kínaiba is :? ...
Reggel Panka sírt a bölcsiben, kapaszkodott a nyakamba, pedig előtte megbeszéltünk mindent, és nagyon lelkes volt. Odaadtam Ili néninek az egyik Anna Petit, és mire a kapuhoz értem, Panka már az ölében ült, és csendben azt nézegette. Remélem, megnyugodott, délre kell érte mennem :roll: .
Utána jövök beszámolni és visszaolvasni is.
dettyk

Nolkának boldog szülinapot :)

vok én is,csak visszavittem B-t dokihoz,mert még köhög :( azt mondta mivel ekcémás ezért nála tovább tart :( orrszívás+köptető továbbra is :? meg kértem holnapra beutalót a aHP-ba megyünk vérvételre :?
de mikor bementünk a adokihoz az asszzisztens már mopndta hallotta ott vagyunk mert B. ott fütyülgetett mindenkinek :)

:arrow: ennyit hagyott...

KépKép
viranka

Na, ruha-ügyben mi is újítunk :roll:
R. most vált 86-ról 92-re, meg jön az ősz is :shock:

Eddig pakolgattunk benn, áthúztuk az ágyat, porszívóztunk, fürdőszobát takarítottam, teregettem, kenyeret sütöttünk, edényeket pakoltam.

MOst, hogy vége van, szerintem kimegyünk a garázsba a felxszel meg a fúróval játszani.

Ja, R. most fedezi fel a zsebeit. Sokszor zsebre dugott kézzel sétálgat, és belepakolgat apróbb dolgokat.

Aztán bejövünk, és enni fogok 8)

Kép
vindolanda

Bálintnak jobbulást!

Fütty :lol:

Kép
vindolanda

Jött a jogosítványom, de rossz a csengőnk, így be kell menni a postára délután :roll: 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok

Jobbulást Szelinek és a kis füttyős Bálónak :D

Mi is megjártuk a bölcsit 9-11-ig voltunk ott és én kb fél10 körül eltűntem és meglepően nagyon jól elvolt.Dia néni nagyon sokat játszik vele. És 11 előtt pár percel szólt hogy mehetek érte olyan édes volt annyira örült nekem :D Rám nézett és közölte Dia nénivel hogy anyaaaaaaaaaaa :lol:

:arrow: altatom

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok Lányok!! :D

Először is:

ISTEN ÉLTESSEN MINDEN DRÁGA SZÜLINAPOS GYERKŐCKÉT ÉS ANYUKÁT!!!

Úgy elmaradtam :oops: :? ...
Nem volt gépem, már másodjára vittük szervízbe, mert folyton sz@rakodott, most remélem azért hosszútávon is jó lesz :roll: .

Visszaolvasással gondban vagyok, Bulcsi most is itt csücsül mellettem :D Remélem hagy kicsit...

bölcsisek:Hűűűűha!De ügyesek! :wink: Hát, Boti természetesen majd csak óvodába megy, hiszen én itthon vagyok Bulcsival :) , úgyhogy ezt én majd csak jövőre élem át :lol: (mondjuk kicsit félek is tőle, magam miatt is :oops: :lol: )

Vindo!Jogsi?Akkor ezek szerint sikerült!GRATULÁLOK!!! :D

Regi!Nagyon+++++++++++!!!

jaj, olyan jó nézegetni ezeket a képeket!Minden Csöppség olyan gyönyörűűűű!!

Hamar írok még pár sort rólunk, míg enged Bulcsi...
bilizés: Boti bilibe kakil-pisil, néha nagyritkán becsorog kicsit, de a nagyja mindig a biliben landol :D Éjszaka még kell pelus, jól tele is pisili :D
dackorszak: BRUTÁÁÁÁLIS!!!Elmúlt héten az én drága Kicsifiam egyszercsak bekattant, és leggyakrabban használt szava: NEM!Még saját magával is képes összebalhézni!Így énekelt: NEM cini-cini muzsika, NEM cica-mica haj, stb...Hajam szála égnek állt tőle sokszor. De egy hét után most azt hiszem(Kopp-kopp), hogy talán kezdi megunni, és újra normalizálódni látszik a helyzet. És nem elég, hogy ennyire dacol, még volt 3-4 nap, mikor úgy viselkedett, mint egy kis idióta. Bocsánat a szóért, de egyszerűen nem tudom szebben mondani. Fel-alá futkosott a lakásban, közben halandzsázva üvöltözött, sikított, de úgy mint akit épp nyúznak, nekirontott mindennek, Bulcsit jól megharapta 2szer :roll: . És én eközben szépen kértem, csitítgattam, rászóltam, igyekeztem nagyon türelmes maradni és következetesen 100szor is elmondani ugyanazt, de estére már mindig úgy éreztem, ha még egy ilyen kifordulás következik, én biztosan nem bírom ki. Valamelyik este úúúúgy bőgtem, teljesen kifáradtam. És most ezt is abbahagyta VÉGRE! :D Jó, most is Hétördög, de a megszokott kis Hétördögöm :D .
Bulcsikám egy tünemény: imádom nézni, ahogy napról napra felfedezi az őt körülvevő világot :D . Hangosan dumál, sikongat, állandóan jár keze-lába...Botikámat nagyon szívesen nézi játék közben, jól elvannak együtt :D

Most átkukkantok :arrow: , s igyekszem jönni még
kispocc

Halihó csajok!!!!!

Jaj bocsánat, mindig csak olvasni jutok ide :oops:

Ma is déli alváskor Áron érezte, hogy fáradt vagyok és csak cici mellett volt hajlandó aludni, igy én is aludtam. :roll: de legalább kipihiztem magam 8)

Péntek óta Pépör anyának hiv :D Áront pedig Árinak :D egyszerre kaptunk nevet, tudtam én, hogy ez a testvérféltékenység nála, direkt nem mondta, mert tudta mennyire szeretném :oops:

Képzeljétek milyen buta vagyok :oops: Pénteken elmentünk fotózkodni, szokásos műtermi, aztán haza felé még beugrottam a tescoba venni ezt azt a bulihoz. Siettem, mert a gyerkőcök aludtak a kocsiban. Őrölt paprikát is kellett , ránéztem a csomagra, csemege, jó kosárba bedob. Főzzük a bográcsgulyást , kóstolgatom, kóstolgatom, csip :shock: de hát semmi csipős nincsen benne, nem értem mitől csip :shock: erre megjönnek a vendégek, mondom nekik, hogy csip a gulyás, bár semmi csipős nincs benne. Erre ránéz az unokatesóm az asztalra, kezébe veszi a paprikát és olvassa: CSEMEGE CSIPŐS :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: bakker én nem olvastam végig :oops: :oops: :oops: szerencsére ehető volt, csak csipett, igy a gyerekek a szalámi tortát ették:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni Óta senki sem írt :shock: :shock:

Kispocc nemkorszak ismerős :?
majd tegyél képeket légyszí :D

Heni :D :D
finom volt és az a lényeg :lol: így születnek az új receptek

Ágica tök jó, hogy így tetszik a bölcsi Petrusnak :lol: :lol:

Én nagyon szét vagyok csúszva :( Napok óta fáj a vállam és ahelyett, hogy enyhülne csak rosszabb :( én meg nyűgösebb. Gréti meg pörögne ezerrel csak győzzem :D

Maggie jobbulást Bercónak++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka mikor lesz meg a vérvétel eredménye?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, itt vagyok én is.

G. este kilenc után futott be, Rugó már régen aludt akkor. Éjjel dolgom volt. Ma mennem kell Böszörménybe. De közben kiderült, hogy ma rövidített órák lesznek egy oktatói értekezlet miatt (illetve már régebben kiderült, csak a pontos időpontokat nem tudtuk). A csanába már leadtam a korábbi menetrendemet, de hamarabb kellene Rugót vinni másfél órával. A gondozónőt viszont nem lehet elérni telefonon. Más gyerek meg ma nem lesz :shock:
G. Bp-re megy, épp most indul.

Ja, és persze lekésem az órámat, ha nem tudom időben leadni Rugót :shock:

Neten sem találok semmi fogódzót. MOst annyit tudunk még tenni, hogy G. Bp. előtt a csana környékén tesz egy kört, megpróbálja kideríteni, hol a lakóháza a lánynak (állítólag ott lakik a környéken valahol). És persze hazaszól, ha jutott valamire.

Jó évkezdés, mondhatom.

Bocs, hogy másra nem reagáltam :oops:

Este jövök szerintem, V.

Kép
vindolanda

Vindo biztos lesz valamilyen megoldás :roll:

Most vesztem össze Z-vel telefonon :evil: Kiakadt, hogy jön a nagyim és be kell érte mennem a Blahára. Kiabált velem a telefonba :evil: Elegem van abból, hogy ha a HP jön ugrani kell mert még a wc-re se hajlandó gyalog menni de a 84 éves nagyom oldja meg, hogy kijusson a házhoz! Ordítani és sírni tudnék!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Haliho
csak egy gyors bejelentkezés.
10 re megyek megbeszélni..
a drága kis angyalkámnál eljött az a pont : nem akar bölcsibe i...
este is többször ébred, rosszat álmodik....sírással mentünk a kocsiban is..aztán ölben adtam át a gondozónéninek....hát a szivem majd megszakadt....

Sietek délben érte..remélem nem gondolja azt h nem szeretjük.... :cry:

míg alszik visszaolvasok....du-án meg megyünk 2 éves vizsgálatra..csak szerdán van 2-4-ig..Emma jó esetben 3 ig alszik....meglátjuk.

Tegnap bicikliztünk vagy 15 km-t Emma jól bírta ..de mi nagyon kifáradtunk...

:arrow: készülni

KépKép
kaqk
Debrecen

Megint gyors bejelntkezés.

Interjún túl. :-) Jöv héten megyek un. 0. hétre bele lesni mi hogy működik, aztán jön a egyhetes képzés pesten..

Vki nem tud olyat aki kiadja a lakását akár egy hétre is?

Budán lesz a képzés..ott keresnék..Móni köszi ..a szálloda meg van csak keresek más lehtőséget is.

Remélem Emma cic a jól van..és nem sírt végig az egész de-t. :shock: :? D emér mindjárt megyek érte.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is csak gyorsan jelentkezem, még mindig nem tudtam visszaolvasni sem :? ...

Kaqk, Pankával is ugyanez a helyzet, már itthon is mondta, hogy nem akar bölcsibe menni, és bizony sírva hagytam ott megint...megpróbálják lefektetni, 1/2 1 után kell mennem...kíváncsi leszek, és én is remélem, hogy nem sírta végig az egész délelőttöt :( ...
dettyk

Sziasztok!

Vindo,ajaj, akkor jól összejöttek a dolgok :? De rossz kezdés után csak jó folytatás következhet! :wink: Hogy oldottátok meg végül Rugó elhelyezését?

Móni,válladat sajnálom!Izületi fájdalom? Vagy mitől van? Remélem hamar javulni fog!!+++
Férfiak :roll: :twisted: ...Én is nagyon fel tudom húzni magam az ilyesmin!

Kaqk, Dettyk!Istenem, de nehéz lehet! :cry: De ennek ez a rendje-módja, azt mondják, a sírás ilyenkor teljesen természetes!És majd megoldódik!De nekem is megszakadna a szívem :cry: :cry: :cry:
Meséljetek, mi volt a Lánykákkal!++++++

Hát, a mai napom nekem sem egy gyönyör...
Fiúkat dokihoz vittük. Bulcsi prevenart és dpte oltást is kapott. Tündérvirágocska, annyira jó fej volt!Még a dokinéni is csak nézett, hogy milyen vidám, nyitott, barátságos kis Kölkecske :D Végig vigyorgott. Az első szúrásnál csak elkomorodott a képe, hogy Ő mosolyog, kedveskedik itt ezeknek a fehérruhásoknak, azok meg jól megcsípik. :? A másodiknál felsírt :roll: de ahogy mehgöleltem, abbahagyta. Na, és eztán jött Hétördög :roll: . Olyan, de olyan ordenáré ordítást, visítást rendezett, hogy a dobhártyám beszakadt tőle :roll: . Ő a státuszon kívül megkapta az első bárányoltást. Először könyörgött, sírt, majd brutális védekezésbe, és sivításba csapott. Na, úúúúgy, de úúúgy kikészült, hogy itthon alig lehetett vele bírni. Jól beebédelt, és most a szobájában húzza a lóbőrt :D . De hogy milyen délutánra számíthatok, nem tudom... :?
kispocc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: