Sziasztok Lányok!!
Először is:
ISTEN ÉLTESSEN MINDEN DRÁGA SZÜLINAPOS GYERKŐCKÉT ÉS ANYUKÁT!!!
Úgy elmaradtam

...
Nem volt gépem, már másodjára vittük szervízbe, mert folyton sz@rakodott, most remélem azért hosszútávon is jó lesz

.
Visszaolvasással gondban vagyok, Bulcsi most is itt csücsül mellettem

Remélem hagy kicsit...
bölcsisek:Hűűűűha!De ügyesek!

Hát, Boti természetesen majd csak óvodába megy, hiszen én itthon vagyok Bulcsival

, úgyhogy ezt én majd csak jövőre élem át

(mondjuk kicsit félek is tőle, magam miatt is

)
Vindo!Jogsi?Akkor ezek szerint sikerült!GRATULÁLOK!!!
Regi!Nagyon+++++++++++!!!
jaj, olyan jó nézegetni ezeket a képeket!Minden Csöppség olyan gyönyörűűűű!!
Hamar írok még pár sort rólunk, míg enged Bulcsi...
bilizés: Boti bilibe kakil-pisil, néha nagyritkán becsorog kicsit, de a nagyja mindig a biliben landol

Éjszaka még kell pelus, jól tele is pisili
dackorszak: BRUTÁÁÁÁLIS!!!Elmúlt héten az én drága Kicsifiam egyszercsak bekattant, és leggyakrabban használt szava: NEM!Még saját magával is képes összebalhézni!Így énekelt: NEM cini-cini muzsika, NEM cica-mica haj, stb...Hajam szála égnek állt tőle sokszor. De egy hét után most azt hiszem(Kopp-kopp), hogy talán kezdi megunni, és újra normalizálódni látszik a helyzet. És nem elég, hogy ennyire dacol, még volt 3-4 nap, mikor úgy viselkedett, mint egy kis idióta. Bocsánat a szóért, de egyszerűen nem tudom szebben mondani. Fel-alá futkosott a lakásban, közben halandzsázva üvöltözött, sikított, de úgy mint akit épp nyúznak, nekirontott mindennek, Bulcsit jól megharapta 2szer

. És én eközben szépen kértem, csitítgattam, rászóltam, igyekeztem nagyon türelmes maradni és következetesen 100szor is elmondani ugyanazt, de estére már mindig úgy éreztem, ha még egy ilyen kifordulás következik, én biztosan nem bírom ki. Valamelyik este úúúúgy bőgtem, teljesen kifáradtam. És most ezt is abbahagyta VÉGRE!

Jó, most is Hétördög, de a megszokott kis Hétördögöm

.
Bulcsikám egy tünemény: imádom nézni, ahogy napról napra felfedezi az őt körülvevő világot

. Hangosan dumál, sikongat, állandóan jár keze-lába...Botikámat nagyon szívesen nézi játék közben, jól elvannak együtt
Most átkukkantok

, s igyekszem jönni még