Verusnak és Johinak is torokgyuszija van. Szóval nem véletlen, hogy én is érzem, hogy picit fáj! Most ezerrel teázunk - hársfa és csipkebogyó no meg igazi facsart citrom leve és méz. Johi nem kaphat antibiotikumot, de nála még nem olyan nagyon előrehaladott a dolog, mint Verusnál. Ő Panadolt kap és szívom az orrát, bár már kevéske jön! Verus pedig kapott egy antibiotikumot!
akela: nagyon csinos vagy abban a kis fekete ruhában
lemon: A munka befejezésével nem biztos hogy el tudod kerülni a betegséget. Kórházba járunk mi kismamák mindannyian, mert muszáj dokihoz menni, és ott simán elkaphatjuk a sok nyavaját
gio: hát nem tudom hogy alakul a csípő fájdalom. Nekem igazán jobbára a farokcsontom vagy mi, és a szeméremcsontom fájt előző terhességeimnél - most jobbára az utóbbi! Aztán hogy a súlytól volt e vagy mitől, de sokszor fájt a csípőm szülés után is. Mostanság viszont nem jellemző olyannyira. Úh lehet a súly volt a hibás, vagy valami vitamin hiány. Azért remélhetőleg minden tünet elmúlik a baba megérkezésével
anna: tök jó kis lelkesitő beszédet írtál! Szoktál szónokolni is? Egyből jobbnak látom a helyzetet. Bár én is próbálom így felfogni, hogy karácsonyig már csak 15 hét van hátra. És mivel az én terhességem a 38. héten befejeződik nagy bizonyossággal, hát már tényleg csak 15 hetem van hátra
A
papír ügyeket postán is el lehet intézni. Csak kissé tovább tart. Kb 2-3 hét mire kiküldik a tb kártyát, de a születési anyakönyvi kivonatot már - ha jól emléxem - a kórházban megkapjátok. Mindenesetre az egy tuti, hogy a pénzek nem késtek túl sokat, nekem fel sem tűnt, bár az én munkahelyem intéz mindent, csak a CSP-ot kell a kincstártól megigényelnünk.
üveg
cumisüveg nem lehet rossz, főleg a mostanság felkapott műanyag cumisüveg rákot okoz botrányok után, az ember nem tud eligazodni, hogy mi árt és mi nem! De nálunk pl - mint gondolom legtöbb helyen általában kő van a konyhában, és simán kicsúszhat az a fránya üveg ha mondjuk éjjel kell melegíteni a cuccot a babának, és összetörhet. Lehet érdemes hozzá egy baba kaja melegítőt is venni?
Mindenesetre mindenképp egyenlőre elég egy cumisüveg, viszont jobb olyat venni, amihez lehet a közelben kapni cumit, ha egy tönkre megy, vagy hát lejár a használatra szánt idő!
Cumi meg szerintem nem árt ha van egy, max nem kell! Nekem Johi egyáltalán nem cumizott, cumisüvegje se volt, mert hát 20 hónapig szoptattam, és rögtön csőrössel indítottunk, most tértünk át az Avent-es kemény csőrösre - csőrös poharak közül szerintem ez a legjobb, mi sokat kipróbáltunk! Verus meg 7 hónaposan kezdett el cumizni, ahogy valahogy a kezébe került egy. Aztán ahogy a ciciről leállt, a cumi is és a cumisüvegi is belépett, mert teázott belőle. De nem volt gond a leszoktatással, 2 éves korára semmi nem volt!
Na ezt most elküldöm, mert már sok, és folytatom a visszaolvasást! Sokat írtatok