Csillag,én úgy gondolom, hogy nekünk kismamiknak jogunk van parázni és az orvosok pedig akik, hangsúlyozom, választották ezt a szakmát tudniuk kell hogy mivel jár ez az állapot !!! Szóval bármi is van nyugodtan mindenki forduljon a saját orvosához, vagy az ügyeletes szakemberekhez, mert inkább túl aggódjuk, minthogy akármi is rosszul alakuljon! Ha valaki ezt szóvá teszi, azt meg nyugodt szívvel el lehet küldeni melegebb égtájakra.

Szerintem senkinek sem róható fel, hogy neki a gyermeke a legfontosabb. Mi kismamik, anyukák már csak ilyenek vagyunk...

Remélem minden okés, és mindenképp tájékoztass a fejleményekről minket.
Labkat Mi úgy tervezzük, hogy háromig meg sem állunk!

Persze a sok jó indulatú ilyenkor mindig megszólal, hogy majd az első szülés és az első pár hónap után nyilatkozzak inkább, ja meg, hogy el is kell őket tartani....

De én ilyenkor csak nevetek magamban. Nekem nagy családom van és imádom őket, szertem az olaszos, hangos családi összejöveteleket, ebédeket és a nyüzsgést. Annál pedig nem tudok szebbet, hogy sok kis manócska rohangál kacagva a házban. Tudom mindennek van egy kevésbé rózsaszín oldala is, de mi azt is vállaljuk!
Anitaaa,én is szoktam néha ütközni, mert még nem teljesen szoktam meg a méreteimet, de a doki is azt mondta, hogy körbe vannak rendesen párnázva a bébik. Szóval aggodalomra semmi ok!
Gio,Judyka, én is viszketek, de állítólag ilyenkor azért van mert húzódik a bőr, próbál tágulni. Ajánlom mindenkinek az oliva olajat! Nehezen szívódik be, de istenien hidratálja a bőrt.
Judyka, én szintén már 10 kilónál tartok, úgy hogy nem zabálok, igyekszem odafigyelni és mégis jönnek a kilók...
Kb 6 héttel ezelőtt diétára fogott a védőnőm, de az utóbbi két hétben nem tartom olyan vaskalaposan. odafigyelek, de nem vonok meg magamtól minden cukrot és szénhidrátot, mert szerintem nem egészséges ilyenkor. bűnös dolgokat csakis délelőtt fogyasztok, de akkor olyan jól esik!!!

inkább rendes vagy nádcukros dolgokat nasizok, mint édesítőszeres, patkánymérges dolgokat, amivel mérgezném az én kisördögömet!úgyis nekem kell lefogyni szülés után és eddig is mindig súlykontroll alatt voltam, mert hajlamos vagyok összeszedni magam....

de hát ez van! már nem idegesítem ,magam ezen, mert unom, hogy ez teszi ki a mindennapokat: mit lehet és mit nem ennem...

egész nap zöldséggel, gyümölccsel teljes kiőrlésű dolgokkal, tejtermékekkel tömöm magam, hogy minél jobb legyen a bébimnek, szóval a többi nem érdekel már. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat nem?!

[/b]