A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Gombi ne aggódj, és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ha rossz lenne az eredmény, akkor már biztos tudnál róla, és lehet, már be is fektettek volna a kórházba. Eddig minden szépen alakul, így is fog maradni :!:
A képet köszi, sajna rólam még az elején készült kép, már nagyon kellene ismételni, mert én már nagyon-nagynak érzem magam, de mindenki szerint ezután jön még az igazi nagy poci.

Tedorka jó utat a szülőkhöz, jó étvágyat az otthon koszthoz, szorítok, hogy minél hamarabb hazajöhess. Sajnálom, hogy így alakult a hétköznapotok az influenza miatt.

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok!

Gombi! Én is drukkolok neked,csak jó eredményt kaphatsz!! Ha baj lenne,biztos szóltak volna már..

Anita! Én is sokat agyaltam a mellszívón,hogy milyet vegyünk.. 2 hete még úgy voltam vele,hogy majd apa elmegy megvenni,ha hazajöttünk a kórházból,de közben beszéltem a brendonban dolgozó barinőmmel,meg voltunk vásárolgatni,és végülis megvettük. Nem Aventet,hanem TommeTippee-t. Nagyon dicsérik... Meglátjuk..

Milla.. várjuk a képeket! :)

Ez az új influenza engem is nyugtalanít,félek,hogy Ádi az iskolában elkapja... Egyébként most tornaóra keretében minden héten van nekik 2x2óra úszás,és elkel mennem vele a gyerekorvoshoz,mert mindenkitől kérik az igazolást,hogy egészséges és úszhat,majd megkérdezem a dokit mi a véleménye az oltásról.

Képzeljétek,tegnap este úgy megijedtem,hogy alig aludtam egész éjjel... Van a karomon,vagyis a hónaljam közelében egy bőrkinövésem vagy mi... eddig nem volt vele semmi problémám,de már rajta voltam,hogy leszedetem,erre tegnap a környéke viszketett,megakartam vakarni,odanéztem és teljesen fel volt/van puffadva... olyan mintha megtelt volna vízzel... azóta érzem néha,mintha folyna belőle valami..
Erre ma felhívtam a rendelőt,hogy mennék a bőrgyógyászatra,nézzék meg mi is ez,és csináljanak valamit... hát kiderült,hogy csak időpontra lehet menni,és az majd csak október végére van... ! Mondtam,hogy na,nekem annyi időm nincs,babát várok,stb.. mondták,hogy akkor menjek fel pénteken és beírják,hogy kismama,stb.. és akkor behívnak soron kívül állítólag... de akkor sincs pénteknél hamarabb rendelés.. Szóval most izgulok,hogy mit fognak csinálni velem,és hogy mit.. remélem a babának nem árt..

Gabi! Egy kérdés a gofrival kapcsolatban! :) Neked nem szokott kifolyni a tészta ha szódával csinálod? Mert nekem fogta és kinyomta a sütő a tészta egy részét,és csak folyt,folyt.. :)

Na,most megyek,gyerekem hazaért a suliból és az éhenhalás küszöbén van,mint minden órában :D:D:D:D
Vendég

Gabi a szóda és a sütőpor csodákra képes :? én már kitapasztaltam, hogy mennyit tegyek bele ahhoz, hogy ne folyjon ki. Gondolom, nem mindegy az sem, hogy milyen a sütő, nekem a vastagabbik tésztájú gofrit sütő van, amiben nagyok a lyukak. Remélem, valamennyire értelmesen fogalmaztam :oops:

A bőrgyógyászat miatt szerintem különösebben ne aggódj, valszeg a hormok változása és a bőr változása miatt van, nekem is sok bőrgyógyászati nyavajám felerősödött most, de a dokim megnyugtatott, csak a terhesség velejárója.

Üdv. Gabi
Vendég

Hali!!!

Mindenkinek üdv,annyit írtatok,hogy felét sem tudom lereagálni...
Voltam tegnap dokinál és szerencsére méhszáj szép zárt,minden tökéletesen rendben van!!!Úgy örülök,kicsit izgultam.A viszketős folyásra írt újabb készítményt :cry: lassan nem lesz már olyan,amit le nem teszteltem volna....

Új influenza.Hát ezt nem hiszem el,olyan gyorsan terjed és még hol a főszezon,amikor az egész ország taknyol eleve.Hát bevallom,kicsit parázok tőle.LEginkább Dénest féltem,de persze magamat is.Szerencsére meg tudom oldani,h ha kell,teljesen elszeparálom magunkat itthon,milyen tuti lesz :? :?
De pl.abba belegondoltatok már,hogy lehet,h akkor kerülünk be a kórházba,amikro kitör és akkor tuti látogatási tilalom lesz....és napokig nem láthatom a fiamat?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Na evezzünk vidámabb vizekre.Ma megyek babaruhákat venni,alig várom.Van egy ismerősöm,aki ezzel foglalkozik és n olcsón ad mindent!!!!!Body-500ft és hasonlók.De jó lesz!!!

Kép Kép
meli1118

az előbb találtam egy hirdetést 401-es angelcareról 30ezerért 3 év garanciával egyből kaptam a lehetőségen felhvtam és kiderült hogy németországban vásárolt így a garancia nem az igazi :(

Kép
Kép
anitaaa03

tedorka ez nagyon rossz hír de tényleg így van hogy elkaphatjuk báhol :?
kata én nem használtam saját véleményem nincs csak amiket hallok de azthiszem mi maradunk a madelánál aztmár legalább tudom milyen :oops: :wink: az ovis dolog kicsit nevetségesen hangzik.
gabicika én inkább az elektromosak felé hajlok tudom egyszer már írtam hogy marad a kézi deaztán átgondoltuk és ha az nem jön be akkor vehetek pluszba egy elektromost is így egyszrűbb mindjárt olyat venni az tuti jó.bőrgyógyászat kicsit durva én azon kiakadtam hogy Vácon hétfői napon megszünt a rendelés nem hogy 1 hónappal elötte időpont :shock: és addig mit csinál az a szerencsétlen akinek valami gondja van?
meli ezt a témát inkább ne hozzuk fel csak nem járunk így :shock:
belegondolni sem merek :cry:

Kép
Kép
anitaaa03

Gabi! Na,majd akkor én tesztelem még,majdcsak rájövök egyszer a megfelelő keverési arányra :D:D Addig meg úszunk a gofriban :D:D
Nekem a virág-sziv formájú sütőm van,az tetszett jobban.. :)

Anita,az mellett,hogy egy hónappal előbb be kell jelentkezni ráadásúl csak hétfőn,kedden és pénteken van rendelés... ugyhogy... no comment a részemről.. Ez ma az eü.. Csak remélem,hogy pénteken fogadnak,és mondanak valami biztatót...

A másik meg,hogy már mindegy milyen tusfürdőt használok,mindentől vakarózok... szörnyű...

Volt már valaki ebben a bababoltban?
http://babyfun.axiomarket.hu/
Vendég

gabicika reméljük a legjobbakat péntekre.a viszketés nem lehet esetleg attól hogy száraz a bőröd?attól nekem is szokott

Kép
Kép
anitaaa03

Anita,hát nem tudom.. soha nem volt száraz a bőröm,és ez a viszketés is mindig máshol van... lehet ezt is csak a terhességgel járó hormon változásoknak tudható be.. :)

Amúgy lányok nálatok nem jött elő,hogy mint a terhesség elején,álmosak vagytok és ha ledőltök már alszatok is?
Mert nálam újra kezdődött.. minden délután beájulok... :) De nagyon jól esik az az 1 vagy másfél óra alvás.. :)
Vendég

Nekem a terhesség elején egyáltalán nem volt álomkórom, csak hányingerem.
Ellenben most hogy éjszaka csak olyan 4 órákat bírok aludni, 6kor kelés, meló, délután már komoly összegeket bírnék fizetni 1 óra alvásért :) Ezért is gondolkodom azon hogy kiiratom magam táppénzre hogy pár napot aludjak. És fura, mert a mhelyen aranyosak meg minden, de ugyanúgy tolnak melóval és ráadásul olyanokkal is aminek a végteljesítése november-december, holott akkor én már bőven nem fogok bejárni :twisted:
Vendég

Sprite!
Bemutatom a fiaimat:
Csabi
Kép
Andris - szerintem nem fogja rontani az András-statisztikád
Kép

Az influenzától én is parázok, de az oltástól is. Csabi éppen beteg - most először - és én már ettől is totál odavagyok, mert szegényem tiszta levert a láztól, étvágytalan, meg nyüszike, ja az antibiotikumtól meg elromlott a gyomra. Persze gondolom Andris sem fogja megúszni.

tücsökbogár

nálam nem jött elő az álmosság sőtt.örülök ha végig bírom aludni az éjszakát :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

tücsökbogár nagyon arik a gyerekeid :D

Kép
Kép
anitaaa03

Tücsökbogár!
Hát egyáltalán nem!Gyönyörűséges fiaid vannak,és nem csak az Andris!!
És ami nagyon jó,hogy Zizu teljesen elolvadt a Csabitól.Ő rá mutogatott és széles vigyorral: "baba-baba" Majd egyszer összehozzuk őket :D :wink:
A fiúk neveit ti adtátok már nekik?

Gabicika!
Ne aggódj nem vagy egyedül.Én is a terhesség elején meg valamiért most vagyok hulla.Olyan jókat tudok aludni délután,még jobban alszom mint este.

Meli!
Újonnan 500FT a body? Én használt boltba veszem 200Ft-ért de turiba is volt hogy 80-120Ft között.És csúcs szuperok,a cimke sincs megkopva.
Én múltkor a Corába láttam annyira édes bodykat,meg rugikat.Alig bírtam ellenállni.De sikerült!

Én teszveszelni/vaterázni szoktam babarucikat,múltkor ruhacsomagot nyertem 500FT-ért,Zizunak meg cipőt 1 Ft-ért.J aés tegnap meg pizsirugit 1Ft-ért.Ki lehet fogni nagyon jó dolgokat!

Nekem meg elkezdődött ma a suli.Úgyhogy minden hétfő,szerda,péntek délután,ráadásul pénteken 8-ig.NAgyon jó lesz :roll: :x De már csak ez az év,majdcsak kihúzom.Ja és persze közben szülünk is :D

J'adore!
[/b]Valószínűleg arra értették,hogy a vas sok,de a vaskötő kapacitás viszont kevés.Velem ugyan ez volt a helyzet.3x-os érték volt a vas,de a szervezetem az istennek nem akarta megkötni.Én is kaptam vas tablettát,amit aztán nem szedtem,mert iszonyú székrekedést okozott.De nagyon!!!Ezért úgy variáltam az étrendemet,hogy sok vas legyen benne,jobban is szívódott és nem is okozott székrekedést.MOst szerencsére rendben van.
Nekem szülés után 2 nappal 87-es volt a hemoglobinom,akkor kellett vért kapnom ugyanis nem kaptam levegőt.Nem volt mi szállítsa az oxigént.
Próbálj meg úgy étkezni,hogy sok vastartalmút és hidd el rendbe tesz annyira,hogy aztán nem lesz vele gond.
Vendég

olga nem irigyellek még suli is :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Sprite! :lol: Ok, majd feldobom Csabinak a témát hogy mit szólna a nősüléshez! Bár lehet, hogy jobb ha megvárom hogy meggyógyuljon, jobban fog lelkesedni. Egyébként jó ízlése van, csak a szép kislányokat nézi meg, a pasikat - főleg felnőtteket - meg utálja.
Igen, mi újra anyakönyveztettük őket, így mi választhattunk nevet is.

Álomkórról csak annyit, hogy nekem is lenne ihletem szundikálni délutanonként, de nem nagyon sikerül időt szakítanom rá. Éjjel meg általában van egy jó másfél-két órás időszak amikor nem tudok aludni. Én el sem tudom képzelni, hogy lesz idő amikor úgy rendesen ki tudom magam aludni. Ja, ez nem panasz volt ám!

tücsökbogár

tücsökbogár szerintem az nem mostanság lessz hogy jót aludj ennyi pici mellett :wink: de legalább bolgog vagy teljes a család :D

Kép
Kép
anitaaa03

A gyerek földhöz vágta a telefont, vagy leejtette, én nem is tudom. Már többször megcsinálta, és most a telefon is feladta. A kijelzője már nem színes, hanem vagy piros, vagy kék, vagy sárga, vagy zöld, vagy fekete-fehér :( Pedig úgy szerettem ezt a telefont, hogy nem is akartam venni újat ha lejár a hűségnyilatkozat. De most mégis csak kell majd, csak hát pont ilyet nem kapok, csak valami hasonlót :(

Ma nincs jó napom! :(

Kata
labkat

Tücsökbogár!
Nagyon szépek a fiúk,a pici meg annyira édes ahogy igy eldobja magát és alszik. De rég volt már,hogy az én fiam igy aludt.. :)

Sprite! Nekem is jobban esik a délutáni alvás,mint az éjszakai,bár én este is kidőlök,csak néha hajnal 4kor ébredek és onnantól nem tudok vissza aludni,csak olyan 6- fél7 körül,akkor meg már majdnem kelni kell mert Ádi is kel 7kor,reggeli,stb.. aztán suli...

A mai alvás kimaradt,ittvoltak a festők,Ádi szobája már gyönyörűséges :)

A legújabb bajom még a gyomorégés... na,de már csak max 12 hét és megtudjuk hihetünk e a mondásnak,hogy nagy haja lesz a babának...

Vasat nekem is kéne szedni,de nekem is nagyon megfogja a hasam.. én a Neo-Ferro-Folgammát kaptam a dokimtól...

Labkat! Az én gyerekem a balatonban úsztatta meg a telefont... azóta se száradt ki... vagy a fene tudja,de nem működik...
Vendég

gabicika: de jó neked, hogy már csak 12 hét van a kiírt időpontig! Nekem addig bizony még pont 18 hét van hátra. Karácsonyit meg már csak 16, és addigra valsz meglesznek a babák - vagy legalábbis két ünnep között!

Ha valakit érdekel: 18:00-kor minden nap van a Zone Reality-n a Születés történetek c. műsor, ami konkrétan mutat szüléseket, otthon ill. kórházban, komplikációkat, császárokat és ilyenek! Na és édes újszülött babákat :) :) :)

Az előbb kidugott valamit egyik babókánk a bal oldalon, mert éreztem, hogy valami hegyes nyomul oda ki. Nem tudom mely alkatrésze lehetett :D szerintem náluk sose fogom tudni, hogy épp kinek mit érzek :D :D :D

Kata
labkat

Elnézést ha már megtárgyalt témát kérdezek,
Tücsökbogár,
Andris most ilyen pici ? 2 hónapos, jól értelmezem?
Vendég

Újra itt! Csak beugrottam lányok, mert a Balcsin pihizünk , és sok mindenre nem is tudok reagálni ..:oops:

Tücsökbogár, nagyon gyönyörűséges fiúcskáid vannak!!! :D

Tedorka, remélem minél előbb otthon tudsz lenni, de addig is élvezd ki a szülői ház minden előnyét és pihizz sokat! :wink:

Gio'ia, látom nem csak engem foglalkoztat ez a fránya influenza! Nagyon unom már, hogy minden nap ezt a témát kapja az ember és engem kifejezetten felidegesítenek vele. Féltem magunkat, meg amúgy is aggódósabb vagyok a kelleténél, de mióta kisördög a pocakomban van csak az számít, hogy minden rendben legyen vele. Vagyis, tudom, hogy nem szabad pánikolni, de azért kiborító ez az egész, mert senki sem tudja, hogy milyen hatással lehet az oltás v agy a betegség a pocaklalókra és ránk kismamikra. Szóval ez aggasztó, de fő a pozitív gondolkodás és persze a sok zöldség, gyümi és C vitamin. Hajrá csajok, turbózzuk fel az immunrendszerünket! :lol:

Gabicika, látom előreláthatólag ugyanarra az időpontra vagyunk kiírva. :wink: Az álomkór pedig nálam is elég meghatározó volt az első időszakban és most sem kerül el. De olyan jó is az a délutáni lustizás.. :lol: Én azt mondom, aki teheti használja ki! :wink: :D

Labkat,ne aggódj egy-két hét ide vagy oda már nem számottevő. Amúgy nagyon gratula a sok gyerkőchöz, mert szerintem ez irigylésre méltó. Mi is ilyen szép nagy családot szeretnénk a férjemmel, hiszen minden egyes gyermek külön örömforrás az ember életében! :wink:
Vendég

Egy kis info persze magunkról is :
Kisördögöm rendületlenül diszkózik a pocakban, nagy örömünkre! Hál Istennek szinte egész nap ficánkol, és ilyenkor olyan boldog vagyok, mert tudom minden rendben van. Mióta a férjem-drágám is látja, érzi az akciókat egyre többet beszél hozzá, és még többet simizi, puszilgatja a hatalmas hordómat. Láttam Gombinak, milyen csini pocija van! Háááááááááát én nekem viszont gigantikusan nagyok a méreteim, majd megpróbálok én is felrakni pocakos fotót, de nem ér ám kinevetni.. :lol: Múltkor a kórházban azt hitték Nst-re jövök... Egyik ismerősöm közölte, hogy ő ekkora hassal ment szülni!Mások pedig csak hüledeznek, ha megtudják, hogy csak decemberre vagyok kiírva és mindenki sajnálkozik, hogy vajon mennyit fogok még nőni! :oops: Na de sebaj, én már kezdek mindezekhez hozzászokni! :D Az biztos, hogy egyre kényelmetlenebb az alvás és a folytonos pisilések. Mekem egész nap, sőt éjszaka is 3-szor kell kimennem.. Múlt éjszak például alig találtam olyan pózt, ami jól esett volna és amiben könnyen ment volna a légzés. :? Ti hogy álltok ezekkel??????
Vendég

Anna, ne is törődj vele, nekem is olyan, mintha a ruha alatt egy kosárlabda lenne... Szóval igencsak nagy a hasam. Mindenki azt hiszi, már mindjárt szülök. Bár legutóbb a gyermeket is nagynak mérték, lehet hogy ez a magyarázat. Parázok is kissé, mert a kora biztos (tudom a fogantatás napját), tehát nagyobb mint az átlag. De érzem is mert nagyon nehéz a hasam, ugyanúgy dolgozok (rám is úgy osztják a munkát mintha örökké maradnék, nem is értem.... :?), de az alvás, levegővétel, emésztés: ezek problémásak. Rékababánk pedig egy örökmozgó!! :lol:
Raknék fel képeket de képtelenség olyan kicsire összetömöríteni..... :cry:

Kép
apkata

Rékáról sikerült.
Szept. 2-án készült, akkor volt a lánykánk 26 hetes és 5 napos. 1430 gramm. Kis pufók!! :lol:

Kép Pufók

Kép
apkata

Anna,
nekem is rácsodálkoztak a hasamra minap, hogy jahj mi lesz decemberre. de lányok, mindjárt 3. trimeszterben járunk már mindannyian. ilyenkor már lódul a poci és az sem mindegy hol tapadt a kicsike. Nekem mellső fali, mondta az orvos,hogy jobban ki fog dudorodni.
Vendég

Kata, milyen csini pofija van! És nagyon formás kis szájacskája!
Vendég

gabicika
Én is azt kaptam a dokitól, de nem igazán használt, most azért vettem a Béres féle Vas Vital filmtablettát, mert abba van olyan hatóanyag ami segíti a vasa a szervezetben felszívni.
Nekem sajnos ez a problémám, hogy nem szívódik fel a szervezetemben a vas.

Anna
Ahogy már írta neked Apkata, ne is törődj vele, nem mindenkinek egyforma a hasa mérete.

manocskak

Szép napot Kismamik!
Eddig mosolyogva olvastam az éjszakai mocorgásokról írtakat, de ma hajnalban 4-kor nekem is ébresztőt fújt kicsike. Hát mit mondjak, nem volt túl kellemes. :shock: Nappal egész más a mocorgás, akkor örülök neki, de most nem tudtam, hogy álmodom vagy tényleg rugdos, ráadásul erősen és gyakran. Aztán nagy nehezen ráébredtem és elkezdtem nézni mit művel odabent, mi az ami felébreszt. Erre (villanyra) apa is felébredt, kérdezte mi a baj, majd odasúgta a kicsinek, hogy aludjon szépen, nyugodjon meg és adott egy puszit a hasamra. Ez nagyon jól esett és megnyugtatott engem is, visszaaludtunk. :)

Most meg elkezdett vérezni az orrom. :shock: Tudom, ez természetes a mi állapotunkban, de azért meglepődtem. Megmértem a vérnyomásom, az rendben van.

Ja és napok óta görcsölgetek, kicsit aggódom, így kapkodom a MagneB6-ot. Szerintem ez elég, bár néha kezdek ráparázni, mert eszembe jutott, hogy a lepény még nem húzódott följebb (elérte a méhszájat) és bevillan néha amit az idő előtti lepényleválásról olvastam. :( Persze nincs vérzés, semmi komoly, de most paramami lettem. :oops:
csillag25

Manócskák, most nem beszéltünk róla, multkor azt mondta, hogy még feljebb húzódhat és ha a szülésig sem történik meg, akkor majd újra beszélünk róla, milyen lehetőségeim lesznek. Alapból az a véleménye, hogy a terhesség nem betegség, hanem természetes állapot, így mivel táppénzen is vagyok gondolja, hogy nem erőltetem meg magam annyira, hogy baj legyen.
Egyébként tényleg nem csináltam semmi különöset, nem erőlködtem. Biztos csak túlparázom a dolgokat.
csillag25

nekem is mellső fali a tapadás, de azt még nem hallottam, hogy emiatt nagyobbnak tűnhet a pocak! Jó tudni!
Csillag,
A görcsölgetés nekem is előjön, főleg a túlterheltség miatt, de inkább augusztusban volt jellemző. Fekvés, magnézium segít. Viszont ha a lepénnyel gondok vannak, sztem hívd fel a dokit, hátha megnyugtat vagy mond vmi okosat...

Kép
apkata

Kata, nem hiszem, hogy tényleg gond lenne a lepénnyel, gondolom annak lennének jelei, csak most ez jött rám. :oops: Szerintem annyit mondana rá ha felhívnám, hogy menjek be uh-ra ha nagyon izgulok.
A 18. hét környékén hívtam ilyesmivel, hogy görcsölgetek (volt egy ici-pici barnázás is) akkor behívott uh-ra 4 nappal a genetikai előtt, de nem volt semmi. Kicsit hülyén éreztem magam, hogy "hiába"mentem, persze jobb félni mint megijedni.
csillag25

sziasztok
csillag próbálj pihenni de lehet tényleg jobb lenne ha beszélnél a dokiddal is csak hogy megnyugodj.
anna jó pihenést én azon aggódom hogy nem olyan nagy a pocakom szóval szerintem a lényeg hogy babóca szépen fejlődjön.
kata sajnálom a telódat ilyenek ezek a gyerkőcök 8)
tegnap nem is írtam meghozta a védőnőm a calciumot amit ajánlottmert ez tuti felszívódik és nem okoz vesekövet én meg mivel okat fájnak a csontjaim bíztam benne s hozattam erre olvasom a magyar fliratot és kínai :shock: na most már kicsit kételkedem benne az ára egyébként 30szem 5400ft.tianshi calcium-treasure tabletta gai-bao ez a neve nem ismeri valaki?netem nem találtam semmit :(

Kép
Kép
anitaaa03

Szia! Oké, délután felhívom, ha nem lesz jobb, most meg megyek lepihenek (na nem mint ha csináltam volna eddig valamit). :)

Egyébként nekem sem nagy a pocim, a bababoltos csaj is megjegyezte. Sőt először bizonytalanul kérdezte, hogy megvan már a pici? :oops: Nem emlékezett rá korábban mit mondtam, mikor születik. Szóval nekem már olyan szülés utáni hasam van, :D persze az sem feltétlenül kicsi. :shock: :oops:

Sajna a calciumról még nem is hallottam. :(
csillag25

jó pihit és ne is törődj az ilyen emberekkel én sem teszem.ha kicsi a pocim hát kicsi van még ideje megnőni :D

Kép
Kép
anitaaa03

csillag,
inkább jobb feleslegesen bemenni...
én már kétszer is berohantam este az ügyeletre, át tudom érezni, amit mondasz... megnéznek, méhszáj zárt, mehetsz haza. te meg olyan hülyén érzed magad, hogy dehát mégis fájdogál, akkor ez normális?... na mindegy... inkább, minthogy legyen vmi.

Kép
apkata

manocskák
nem tudod véletlenül, melyik oldalon van a legutóbbi Gabi féle táblázat?
:oops:

Kép
apkata

Csillag
Majd azért írd meg, hogy mit mondott a dokid, kíváncsiak vagyunk (szerintem ezt mindenki nevében mondhatom).

Apkata
Nekem is azt mondták amikor voltam uh-on, hogy a mellső falon tapad a méhlepény, majd most kell majd mennem a dokihoz, akkor majd ad újabb idő pontot uh-ra szerintem.
Már lassan aktuális lesz, azt hiszem.

manocskak

Örüljetek ha kicsi még a pocak, legalább még fittek vagytok, tudtok normál módon intézkedni.
Csillag
én az első 3 hónapban barnáztam és ugyanígy voltam vele először hogy jaj mit szól a doki ha mindig zaklatom stb. Nos..Ez a dolga. Nekem mondjuk volt heamatomám , tehát megérte uhuzgatni. De ha azt érzed hogy nincs gond, akkor ez így is van! Nekem akkor a dokim azt mondta hogy még el is vetélhetek, ne éljem bele magam semmibe, de vhol belül éreztem, hogy ez nem történhet meg, így a haematoma ,a gyerek, férj meg én kirepültünk még Rómába is kicsit 8)
Vendég

szerintem is jobb "feleslegesen" bemenni én is voltm a 16. héten mert görcsöltem és legalább utána megnyugodtam hogy a baba jól van és a méhszáj is zárt.

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi lányok, aranyosak vagytok. :wink:
Azóta kitaláltam mi lesz: anyukám megkérdezte nem mennék-e el vele holnap a kórházba (gyógyszereket írat) én igent mondtam. Így nem zaklatom ma a dokit -bár tényleg ez a dolga- hanem holnap anyukámmal felvértezve megkeressük, megkérem, hogy nézze meg a méhszájat, esetleg uh-ra is elküldhet. Igen, ez így jó lesz. :)

Kata, pont úgy van ahogy írod. Olyan hülyén érzi magát az ember, mert valamiért azért fájdogál és tényleg jobb megnézni, mint hogy baj legyen, mert akkor már sajnálkozhat az ember lánya, miért nem vette komolyan. :!:

Anita, anyukám mindig azt mondja, majd kint megnő a baba, ne aggódjak. :wink:

Manócskák, mindenképp jövök holnap és megírom mi volt.

Gio, tényleg könnyebb az intézkedés, hétköznapi dolgok, de néha jó lenne ha már egyértelműen látszódna, hogy babás vagyok, nem csak kismama fölsőkben. :oops: Majd visszasírom még ezt, mikor már meg sem tudok mozdulni a pocaktól. :D
Dokizaklatásban egyetértek, bár mióta sikerült kétszer is szabi alatt fölhívnom -minek hagyja bekapcsolva ha zavarja, bár örültem, hogy el tudtam érni- azóta óvatosabban keresgetem.
csillag25

húúúúú tele lettem pukkadásig ettem magam szőlővel gy ebéd időben :oops: :D

Kép
Kép
anitaaa03

csillag akkor ma pihengess :!: egyébként igaza van anyukádnak majd kint megnől én nem is szeretnék hatalmas babót azért meg is kell szülni :oops: a 3 kiloval kiegyezem :)
holnap majd gyere a hírekkel bár bizos nem lessz baj :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

én 4 hete még ugyanígy voltam, hogy lehetne már nagyobb a pocim. És most úgy belódult hirtelen hogy csak lesek 8)
Meg fog nőni mindenkinek decemberre, nyugi :D
3 kilós gyermekkel én is kiegyeznék simán
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.10 11:10-kor.
Vendég

Manócskák
Isten éltesse a párodat!
Én vhogy nem kívánom most a pörköltféléket meg a zsíros kajákat, ellenben a csokit-sütit nagyon...
Vendég

ténylg nem is mondtamtegnap neki mentem a konyhában a kisszekrénysarknak a hasammal nem látni ,de ha hozzá érek ott kicsit fáj,remélem babóca nem érezte :oops: :(

Kép
Kép
anitaaa03

manócskák még sokat a párodnak :D én tegnap csináltam spagettit maradt mára is de most valahogy a szőlő jobban esett :oops: :)

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: