Sziasztok!
Gombi! Én is drukkolok neked,csak jó eredményt kaphatsz!! Ha baj lenne,biztos szóltak volna már..
Anita! Én is sokat agyaltam a mellszívón,hogy milyet vegyünk.. 2 hete még úgy voltam vele,hogy majd apa elmegy megvenni,ha hazajöttünk a kórházból,de közben beszéltem a brendonban dolgozó barinőmmel,meg voltunk vásárolgatni,és végülis megvettük. Nem Aventet,hanem TommeTippee-t. Nagyon dicsérik... Meglátjuk..
Milla.. várjuk a képeket!
Ez az új influenza engem is nyugtalanít,félek,hogy Ádi az iskolában elkapja... Egyébként most tornaóra keretében minden héten van nekik 2x2óra úszás,és elkel mennem vele a gyerekorvoshoz,mert mindenkitől kérik az igazolást,hogy egészséges és úszhat,majd megkérdezem a dokit mi a véleménye az oltásról.
Képzeljétek,tegnap este úgy megijedtem,hogy alig aludtam egész éjjel... Van a karomon,vagyis a hónaljam közelében egy bőrkinövésem vagy mi... eddig nem volt vele semmi problémám,de már rajta voltam,hogy leszedetem,erre tegnap a környéke viszketett,megakartam vakarni,odanéztem és teljesen fel volt/van puffadva... olyan mintha megtelt volna vízzel... azóta érzem néha,mintha folyna belőle valami..
Erre ma felhívtam a rendelőt,hogy mennék a bőrgyógyászatra,nézzék meg mi is ez,és csináljanak valamit... hát kiderült,hogy csak időpontra lehet menni,és az majd csak október végére van... ! Mondtam,hogy na,nekem annyi időm nincs,babát várok,stb.. mondták,hogy akkor menjek fel pénteken és beírják,hogy kismama,stb.. és akkor behívnak soron kívül állítólag... de akkor sincs pénteknél hamarabb rendelés.. Szóval most izgulok,hogy mit fognak csinálni velem,és hogy mit.. remélem a babának nem árt..
Gabi! Egy kérdés a gofrival kapcsolatban!

Neked nem szokott kifolyni a tészta ha szódával csinálod? Mert nekem fogta és kinyomta a sütő a tészta egy részét,és csak folyt,folyt..
Na,most megyek,gyerekem hazaért a suliból és az éhenhalás küszöbén van,mint minden órában

:D:D:D