A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptetőőőőőőőőőőőőőő!!!
Meli, ezt neked küldöm, hozzon neked szerencsét!!!!
renna77

Renna: Sajnálom, hogy mégis csak biopszia lesz belőle, de azért bizakodjatok, hátha 3 hét múlva mégis csak jobb lesz az eredmény, mint a múltkor. Végülis 3 hónap után, szerintem már hatni kell a vitaminoknak. Az meg, hogy nem bírtatok magatokkal, amiatt szerintem nem kell magyarázkodni, megértjük :D :D :D ! Hátha!!!!!

Nekem különben, egy időben ez volt a problémám, remélem nem baj, hogy ilyenekről írok, hogy csak a baba miatt voltunk együtt a férjemmel. Persze, ez így nem is volt jó. Aztán szerencsére, mikor kimondták, hogy lombik, már minden más lett, akkor már élveztük a dolgot :D !

Kismamik!
Igaz, én ég nem vagyok benne, de remélem nem sokára csatlakozom! Többször olvastam, hogy Apánk vállal szülést is. De, hogyan??????? Reggeltől estig az intézetben van, akkor???????

Zsu
uzsuzs

Szia Zsu! :lol: Ügyesnek kell lenni és vagy csütörtökön, vagy hétvégén, vagy éjjel szülni. :lol: :lol: Én már megnéztem, 2010. márc. 04. CSÜTÖRTÖK! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hello.

Renna: sajnálom hogy biopszia kell! De bízz benne hogy a vitaminok sokat segítenek addigra és nem kell műtét!!!

Én most éppen nyílalgatok.Ettől függetlenül ma levagyok törve mint a bili füle.Bocsi. :cry:

Kép
Kép
melánia

Csajok az normális hogy a méhem bal oldalából nyilal valami lefele a hüvelyem fele??? Elég vacak érzés.
Ugye nem baj hogy itt fárasztalak benneteket az érzéseimmel?

Kép
Kép
melánia

Moncsi: Te is Apánknál szeretnél szülni? Ez tényleg így van, hogy ennyire ki kell számolni, mikor fogsz/ kell szülni? És ha nem jön össze és mondjuk szerda reggel 9kor lesz a dolog, akkor átad másnak?

Melánia: Tök normális a nyilalgatás, nekem is volt és én is nagyon beparáztam tőle. Miért van rossz kedved? Sétálj 1 kicsit ebben a szép időben, hátha jobban érzed majd magad tőle.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok fiúklányok!

Renna,
Sajnálom a biopsziát, de tetszik a hozzáállásod! és igazad van, a következő vizsgálatig sokkal nagyobb eséllyel lesz rendben a dolog. Drukkolok hozzá!

Mici,
A férjem múlt héten hozott nekem egy mangot :) Hú, lehet tudott valamit :)
Drukkolok nektek is nagyon, a futás tényleg nagyon hasznos szerintem!

Zsu,
Neked is menned a drukkok!

Agnyes,
Neked pedig karácsonyra lesz pozitív teszt a kezedben, esetleg újévkor...:) Egyik jobb mint a másik :)

Sajo,
Hogy te milyen szépen összefoglaltad és leírtad a dolgokat! Én is már most próbálok így enni (szénhidrátot csak ebédre, utána már csak zöldség-gyümi-tejtermék). Nagyon hasznos volt mindannyiunknak amit leírtál (nem csak kismamiknak szerintem), köszönjük szépen!

Bodzikám,
Hú, erre az influenzára én is kíváncsi vagyok!

Ma voltunk az Istenhegyin a 12. heti kombinált szűrésen, és szerencsére szuper eredményeket kaptunk. Nem megyünk sem további tesztekre (integrált, négyes), se amniora!!!
vjulcsi

De jó, Julcsi!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Renna, én is nagyon sajnálom a biopsziát, de azért még ne könyveljük el, várjuk meg a 3 hetet. A barátainknak is az lesz a következő lombiknál.

Julcsi, gratulálok a remek eredményhez, és milyen volt a baba?

Kép
gmelcsi1

Melánia! Bárhonnan-bárhová nyilallhat. Nekem elhiheted... :lol: Én vagyok a főnyilallós a társaságban!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melikém,

hát igen, ez normális!!!!! :D :D :D :D :wink: mikor csinálsz tesztet?

Renna,

én még mindig drukkolok, hogy a 3 hét alatt a katonák beinduljanak!!! Szuper ez a hozzáállás, ez a tiszai kiuccanás nagyon jótt tett neked! :wink:

Sajokám,

nagyon nagyon köszike amit a diétáról írtál!!!!!! Ma reggel próbáltam barna kenyér nélkül enni a felvágottat, úgy hogy felvágott+paprika+paradicsom...hát nem ment, olyan hányingerem lett, hogy csak na.... régen nem voltam oda a barna kenyéréért, de most már az is olyan jól esik, csak ehesek.... Este viszont nem fogok enni kenyeret...

Kép
rencsi79

Tényleg, én is akartam írni, milyen hasznos kis tanulmányt kaptunk Sajótól.
Az az érzésem, hogy nekem is ideje lesz kicsit visszafognom magam, amíg nem Apánk dörren rám. Az baj, hogy én meg nagyon szeretem a fincsi kis tésztácskákat ezzel-azzal... :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ja ne is mond Moncsikám, imádom a tésztákat.....nyami nyami, már úgy ennék pl egy kis lasagna-t :oops: :oops:
Drága, tudtam én, hogy tegnap csak kimenőt kaptál nyílalásból, tudod nem parázni kell ilyenkor, hanem értékelni a miniszabit! :wink: :wink:

Kép
rencsi79

Már tudom! Ezt jól megjegyzem magamnak! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsi:Jaj de jó!!! Örülök,hogy minden rendben!!!! :lol: :lol: :lol:
Csajok olyan hüle vagyok,néztem egy filmet és most bőgök mint egy nem is tudom mi.
Kiszámíthatatlan vagyok.Egyik percben jól vagyok másik percben magam alatt.Úgy hogy ha valakit megbántanék az nem direkt van.

Rencsi:ma van egy hete hogy beültim volt.Korán van még a teszthez.Barna kenyér jobb mint a teljeskiörlésű???

moncsi:szóval te vagy a fő nyílalós.Ma már többször nyílaltam mikor felkeltem az ágyról.Vissza kellett ülnöm annyira rossz volt.És ezért kétségek gyötörnek. :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli! Te csak ne gyötrődj! Gyötörve hogy lehet ágyazódni?! :lol: Aludj sokat, igyál sokat, egyél sok husikát, nézzél ostoba sorozatokat, hallgass zenét és relax!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melikém,

tudom, hogy még nagyon korán van, csak azt akartam kérdezni, hogy 2-3héttel a beülti után tesztelsz? Én minden nap sírok valamin, hol egy reklámom, hol azon, hogy miért hízok.......nyilalsz, mert csinálják a helyet a kicsikék.... :wink: szépen beágyazódtak és most helyeszkednek.... :wink:

Kép
rencsi79

Melikém,

A nyilallás az nagyon jóóóóó. Nekem is volt :)

A sírás is: én a két hét alatt néztem rengeteg Született feleségeket, és ugyan az egy vicces sorozat (szerintem) nem volt olyan rész, hogy ne bőgtem volna rajta... ott már kezdett furcsa lenni a dolog. Jaaa, meg amin nagyon bőgtem, az a Mrs. Doubtfire, ami abszolút vígjáték, de azon tényleg, nonstop bőgtem :)

(ne aggódj, ez csak rosszabb lesz :) Amikor majd azon is bőgsz, amit mondasz, miközben mondod :)

Aranyosak vagytok, hogy így örültök a jó eredményeknek, tényleg fantasztikus élmény volt!
vjulcsi

Köszi csajok hogy vígasztaltok,arik vagytok!!!
rencsi:én a beülti utáni 13-14. napig ki szoktam birni tesztelés nélkül.Szerintem most is így lesz.
És kismamik most már nektek csak Boldogságból lehet sírnotok!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Julcsikám, azt még nem is mondtad, hogy a legviccesebb, mikor azon bőgsz, amit csak gondolsz, vagy elképzelsz! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

agnyes:
Sima fül akupunktúrára. A Doktornőt már legalább 10 éve ismerem. Magyar 3 gyermek anyukája, fiatalabb mint én, nagyon kedves és ami a legfontosabb a számomra orvosi végzettsége van és útána képezte át magát. Már az édesapja is ezzel foglalkozott.
Igazából fogyás miatt mentem hozzá mindig, most is, csökkenti az étvágyat, az agyamat lebeszéli a nagy evészetekről. :lol: Közben kb. úgy étkezni ahogy a Sajo leírta, csak kcalban tartani az 1000et.
Közben csak úgy mellesleg normalizálja a szervezet, mérhető a dolog, mert vérvételem kimutatta, ha voltam a Doktornőnél normális szinten volt, ( hormon, cukor, vérnyomás )ha nem voltam össze - vissza eredményt mutatott ki. Baromi sokan vannak nála, és újjakat már nem nagyon fogad, mert a 4. babára "gyúrnak". :D

uzsus:
Ha minden simán megy akkor, október 2. hetében tudok kezdeni.
Persze ehhez az is kell, hogy gombák, baktériumok nagy ívben elkerüljenek! :wink:

Élvezett Benneteket olvasni! Puszi mindenkinek!
emerenc

sajo, a bundáskenyér hány pont? :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

100 :lol:
emerenc

[quote="melánia"]C írta:melániasajok az normális hogy a méhem bal oldalából nyilal valami lefele a hüvelyem fele??? Elég vacak érzés.

Mitől lenne jó? Eddig ástak odabent, most meg izomból kapaszkodnak... 8)

Renna! Reménykedjünk a javulásban, illetve abban, hogy lesz mit fagyasztani. Ezek szerint a visszér műtétnek nem ad esélyt? Netán szó volt arról, hogy ha a következő minta jó lesz, akkor ezt is bevállalnátok egy későbbi biopszia elkerülése végett?

Julcsi! Gratula az eredményekhez! 8)

Nekünk (konkrétan nekem) másfél délelőttbe kerültek az előzetes vizsgálatok, de a lényeg: a hónap végén meglesz a visszér műtét. (Laparo.-val, altatásban.) Két asszisztens is volt és mindketten rákérdeztek különböző időpontokban, hogy "biopszia lesz"? :o A másodiknál már majdnem mondtam, hogy az nem, de ha így folytatják, akkor infarktus viszont igen. Asszongya az altatóorvos, hogy szerinte kell beöntés. Nooormális? Egy laparoszkópos, hasi érműtéthez? :shock: Amikor látta, hogy a döbbenet kiült az arcomra, már ő is bizonytalan volt, engem viszont nem nyugtat meg az, hogy ennyire nincs képben, még akkor is, ha ő "csak" az altatóorvos. Ha jobban belegondolok, akár még igaza is lehet. Ha bizonyos helyeken ICSI-nél is csinálnak nőknek átjárhatóságit, UH készülék nélkül meg terhesgondozást, akkor nem is értem, hogy miért keresem a logikát... :)
szimba

bodzika

Húú, nem vagy egy korán fekvő tipus :lol:
A száritós mosógéppel kapcsolatban: nekem is az van, én nagyon szeretem. Előszőr tartottam tőle, hogy büdi lesz a ruha vagy ilyesmi, de nem, nagyon finom illata marad, főleg télen imádom amikor forron veszed ki a ruhát és olyan jó érzés amikor hajtogatom, hmmm én nagyon szeretem. Igaz nem száritok sokszor, főleg nem ilyenkor, amikor jó idő van, két "hátránya" van, az egyik, hogy az öblitő illata nem marad meg annyira, mintha simán kiteregetnél(de lesz egy másik illat ami nagyon kellemes,-gondolom a meleg levegő+öblitő keveréke), a másik, hogy elég sokáig tart a program, kb 90 perc én meg elég sokat mosok egymás után, gyorsprogramon, szóval nem mindig tudom kivárni, mig megszáritja, inkább csak akkor használom, ha nagyon sokat mostam, vagy másnapra sos-ben kell valami. :lol:
Na elég a mosásból :P

melánia
A tüneteid tök jók, semmi ok az aggodalomra és ezt nem azért irom, hogy nyugtassalak.
Nálam i s ugyanezek voltak, olyanokat nyilalt alúlról felfelé, hogy sokszo én is visszaültem az ágyra, sőt éjszaka álmomból is felébredtem. És én is sokat sirtam, például azon, hogy az MTV-n a HULK HOGEN fia elvesztette egy autóversenyt, igy nem tehette le a jogsit! :lol: :lol: :lol: Szóval ezek tök normális dolgok, utólag majd te is viccesnek tartod!

Miciona
Hát szakadtam a röhögéstől azon a hsz-en amit irtál a pocidról! :lol:
Az egzotikus gyümölcsökben lehet , hogy van valami, az utolsó beültim előtt én nem voltam itthon, csomó olyan gyümit, zöldséget ettem amit egyébként itthon em szoktam és lám sikerült is összehozni 2 babát! :lol: :lol: Persze lehet, hogy csak az van a dologban, hogy az ember olyan vitaminokhoz jut, amit egyébként nem kap meg a szervezet-vagy legalábbis nem ebben a formában.-

julcsi
Gratula a jó eredményhez.
Na milyen volt a mozizás? Cuki, mi?
Akkor már csak a 18. heti uh-ra mentek?

rencsike
Hát ja, sajnos a diéta nem a legegyszerűbb dolog. Viszont amit sajó irt én is jónak tartom. Régebben (amikor rám ugrott pár kiló a hormonkezelések hatására) utólag én is mindig ilyen szénhidrát mentes diétát csináltam és hatásos volt. Persze az ember mindig úgy van vele, hogy amit nem ehet, azt kivánja a legjobban :roll:
A lasagne-t én is imádom, hmmm

cia moncsikám drága.
Hogy vagy ma? Minden okés? Voltál vérvételen, ekg-n?

renna
Jól gondolkozol, csak igy tovább pozitivan :wink:

Húú, annyi mindenkinek akartam még irni, de vissza kell olvasnom...

Ami engem is érdekel, a szülés, tényleg hogy műkődik apánknál? Oké, ha programozott császár van az biztos más, de ha spontán jön a bébi akkor mi van? Megszülsz másnál, vagy hogy?
És csak a Jánosba lehet szülni? Én úgy tudom, hogy egy kicsit csövi.
-már bocsi, de múltkor voltam bennt egy uh-n és, hát nem volt valami korszerű. :roll:
Nem tud valaki valamit a H1N1-ről? Árthat a magzatnak vagy a kismamának?
Na jó, most lépek, jövök még később :lol:
chilike1

moncsika
én a 1,5 kilóddal nem aggódnék :lol:

jaj, nem is meséltem, ma voltunk vásárolni, vettem szép alsóneműket, pamutot, eddig csupa csipkét hordtam, de már nem birom, idegesit, viszket tőle a bőrőm. Meg vettem(vagyis a szerelmem vett nekem :lol: ) egy gyönyörű melltartót, mert a régiekben nem férek el.
Az árát meg a méretét nem is mondom :lol: , mert mindkettőtől padlót fogtam, de nagyon szép, csinos, szexi, kényelmes, ......
szóval tökéletes. :lol:
chilike1

Chilike!Annyira dràga vagy,köszi a mosògèpes infòkat!!!A Tied milyen tìpus?Èn is mosòmedve vok...:-)) Pusza az Ikrecskèknek!

Kép
bodza2005

Indesit az enyém, ha akarod megnézem neked a pontos tipusát :wink: én ezzel nagyon meg vagyok elégedve, kb 5 éve vettük, akkor költöztünk , azóta semmi gond nem volt vele eddig , más gépeket én kb 3-4 évig használtam, azalatt mind tönkrement, vizköves lett, nem mosott már szépen, ezzel semmi ilyen gond nincs. Előltöltős, én idáig csak felültöltőset használtam, de teljesen jó az előltöltős is( én régen azt hittem abból kifolyik a viz) :lol:
chilike1

Sziasztok Hölgyek, Urak!

Már megint annyit írtatok, hogy alig bírok visszaolvasni, így kipurcanófélben.

Micike, igen , már hivatalosan is átigazoltunk Déviszhez. Hétfőn megkaptuk a megfelelő beutalókat. Ma épp Mária utcát szerettük volna letudni, de amoilyen pechünk van, pont mától péntekig nem rendelnek....nem kicsit lettem ideges:-/

Melánia, nagyon drukkolok!!!

Rencsi, :-) jól jön az a három hét_) addig kihuncutkodjáok magatokat, aztán kedves párod produkál egy csodás eredsményt, mert a kicsi lelke is megnyugszik.

Bodzám, igen vagyok:-)))

Most tünök, mert már az ágyikómból netezek, és csukódik a szmem...

Pusza mindenkinek!!!!...és szép álmokat!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Renna! Remélem jó lesz az a 3 hét múlva elkészülő eredmény!

Julcsi! Nagyon megnyugtató ez a kombinált teszt. AZ volna jó, ha benne volna a kötelezően elvégzendő vizsgálatok között és a tb fizetné. Örülök, hogy Ti is megnyugodtatok!

Melánia! Jó az a nyilallgatás! Drukkolok és Ercsikatinak is!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Jucus szokása szerint homokba dugja a fejét. A következő ciklusnál indulunk, mert a mostani kenet eredménye pozitív lett. Így a csírátlanítással vagyunk "elfoglalva".

A bundáskenyér: egy szelet kenyér kb. 6 pont, 1 db tojás 1 pont, a zsír nem hízlal mert a szervezet azonnal elégeti.
Sajnálom, hogy kismamik nem ehetnek édesítő szert, bevallom nekem az édes íz nagyon fontos! Amikor "fogyóztam" ( ez két- három év volt ) egy darabig kibírtam édesítő nélkül is.
A folyamat akkor szakadt meg, amikor Jucussal összejöttünk. Édesanyja úgy főz, hogy képtelenség ellenállni!!Ráadásul amikor (általában késő este) hazaérek, meg van terítve, és ki van tálalva, úgyhogy mikor a lakásba lépek már megindul a nyálképződésem, mint Pavlov kutyáinak. Az esti evés meg mint tudjuk....

Rencsi!

Nagyom sajnálom ha miattam látogattak meg a rókák, igazán nem akartam!!!!!!
Persze azt azért írtam, hogy reggel és délelőtt egyél, ha lehet, szénhidrátot.
Gyümülcsök közül még az ananász volt kitünő! Imádom! Persze nehéz jó érettet találni.
A diétával én 12 - 14 kg-ot fogytam kb. 3-4 hónap alatt, és tartani is tudtam éveken keresztül a súlyomat (84 - 89 kg). Persze mellette sokat futottam, úsztam és súlyt emeltem. Volt, hogy vacsora helyett elmentem futni, utána már nem voltam éhes.
Most 107 kg vagyok. :lol: :cry: :lol:

Renna!

Ba.....us!!! Együtt érzek Veletek! Hátha mégis úgy lehetne!

Szimba!

Tudom Te nem vagy érzelgős, de azért engedd meg, hogy fejet hajtsak áldozatvállalásod előtt!!!

Én nem is értem miért akarnak a kismamik elkülönülni!? Kérlek írjátok meg, akár priviben, ki bántott meg benneteket! Én igyekszem figyelemmel kísérni a topik történéseit, de úgy látszik valami kimaradt, mert semmi sértő dologra nem emlékszem.
Persze én (sajnos) nem vagyok kismami!!! :lol:

Szép álmokat Mindenkinek!

Sajo
sajo

Jó reggelt Mindenkinek!

Tudok írni, tehát dolgozóban vok :((

Modrooka,
akkor csak egy kicsit jársz utánam, mert mi múlt héten voltunk Mária utcában. Én úgy tudom, hogy a Gyáli úton is lehet csináltatni, bár azt nem tudom, hogy Hepát is csinálnak-e.

Julcsi,
gratulálok az eredményekhez!
Ha jól emlékszem téged Apánk a korod miatt sem kapacitálhat az aminora, így meg aztán pláne.

Renna,
gondolom a párod gyomatja a vitaminokat azért?
Azért drukkolok, hogy elég legyen a fagyasztás.

Szimba,
hát nem irigyellek Téged sem. Nem tudom mennyire vagy bátor oroszlán,de ha az én páromat veszem alapul ő is csak kifelé tudja eljátszani, hogy terminátor, de az igazság az , hogy jobban félne egy műtéttől, mint én.
Remélem azért emlékeztek, amit pü-ben írtam nektek az "oroszlán"-ról ?! Én már egyre jobban hiszem!! Bizony! :))
miciona

Szimba,
Drukk a műtéthez, mikor lesz pontosan?
És mikor lesz érezhető az eredménye?
Hol csinálják?

Szimbáné hogy van?

Albi,
Igen, jó lenne tényleg, ha nem lenne ilyen drága ez a szűrés, illetve nagyon sok kismami van, aki ezekről nem is tud. Nekem sok barátnőm volt már terhes, de egyik sem csinált ilyet, mert nem is tudott róla, pedig lehet, hogy náhányan bevállalták volna, még ha huszonévesek voltak, akkor is.

Micikém,
Drága vagy, de Apánk nekünk is ajánlgatta az amniot. Persze elmondta, hogy erőltetni sem akarja, mert ha meg baj van, akkor azért fogunk haragudni rá. Szóval mondta, de azért nem erőltette túlságosan.
Szegénykém jó korán bent voltál ma :(

Bodzi,
nekem is volt szárítós mosógépem, még ezer éve! Én is szerettem (amúgy is megbízhatóbbnak tartom az elöltöltősöket, mint a felültöltősöket), de azért a szárításnál eléggé összegyűrőődnek. De pl. szomszédasszonyomnak van külön mosó- és külön szárítógépe, és azt mondja, az szuper, csak kirázza a ruhákat, miután kiveszi, és nem lesz nehezebb vasalni.

Puszi mindenkinek!
vjulcsi

Sziasztok.

bodzi:mosógép ügybe nem tudok hozzászólni,nekem hagyományos van aki éppen teszi a dolgát.Esztinek újabb puszi.

szimba:nekem is volt laparom,ez tudom nem ugyanaz mint a tied de szó sem volt beöntésről.Sőt még a katétert is megúsztam hála az égnek.Nagyon szoritok!!!

emerenc,uzsuzs:hajrá kezdés!!! :lol:
agnyesem:köszönöm a ragasztókat. :lol:

Napi jelentés:tegnap este volt egy jó 20perces görcsfélém,érdekes volt.Párom egyből ágyba parancsolt.Pedig Rencsi éppen a hütőben keresgéltem. :lol: :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli,
az a görcsölés nem biztos ,hogy rossz!
Ha megteheted pihenj , de szerintem nem kell egész nap ágyban lenni.
miciona

Sziasztok!

Úgy véletlenül nem tudja valaki, hogy a Nyírőbe hány órától vesznek vért?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Meli,
Nekem ugyanilyne görcsölés volt, kb 10-15 perc, de nagyon durván.
Nekem általában reggel 6, és délután 4-5 óra tájban volt.

Szerintem ez egy nagyon jó jel lehet :)
vjulcsi

Sziasztok,

Szimba,
és mennyit kell bent maradni a kórházban egy ilyen műtéttel? Drukkolok nagyon, hogy gyorsan túllegyél rajta!!!!

Sajó,
szerencsére róka támadás nem volt, csak öklendezés egy falat után éreztem, hogy ez így nem fog menni kenyér nélkül. Így reggelikor marad az 1 szelet barna kenyér. Más szénhidrátot nem is eszem.

Elmesélem a kisérletemet, aztán leszállok a diéta témáról.....
2,5 hete tartom a diétát, már írtam, hogy miket eszem, így azt most nem részletezném, de így is híztam....perzse lassul a hízás üteme.

Ami viszont a lényeg, mint a kisétlet része, hogy 1 hete a tesóm kitalálta, hogy fogyni szeretne 2-3kg-t. Hasonló a testalkatunk ő is vékony volt világ életében, bár ő néha elendeni magát és akkor felszalad rá 3-4kg, amit aztán mindig fogyival lead.
Szóval a kisérlet....1 hétig minden nap ugyanazt ettük, de pontosan mindenből.....tegnap itt volt egész nap nálunk és este megmértük magukat, én megint híztam, ő meg fogyott 3 kg-t!!!!!
ez elég durva nem?????

Melikém, mennek a drukkok!!! látod hiányoltad a görcsöt és már az is volt!!!! :wink:

Kép
rencsi79

mondrooka:azt tudom hogy 14 óráig vesznek vért de hogy hány órától azt nem.

miciona,julcsi:bár kellemetlen volt én örültem neki. :lol:

Kép
Kép
melánia

Modrooka,
azt nem tudom, mikortól, de én akármikor mentem mindig ott voltak. Mikor Gazdagrétről kellett menni akkor is még.
miciona

Jaj!
Pomi !!!
esetleg, ha olvasnál itt is, akkor üzenem, hogy adjatok esélyét egy ICSI-nek.
miciona

rencsi:ment egy privi.

Kép
Kép
melánia

Hát ha mindenki eltünt akkor én is megyek és nézek valami ennivalót.Itt az ebédidő,aztán meg utró idő van.

Kép
Kép
melánia

Melikém,
jó étvágyat! :D

Kép
rencsi79

Szimba! Engem is minden érdekel, amit a többiek már kérdeztek. Nekem volt laparos átjárhatóságim a Nyírőben 4-5 éve. Akkor volt beöntés is, katéter is. Isteni volt!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Modrooka, azt hiszem, hogy 8kor már ott vannak, de egyszerűbb felhívnod őket.

Telefon: 451-2606

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!
kivételesen juci vagyok, nem sajo, mert elfelejtettem a felhasználónevemet és a jelszavamat. sebaj, majd kreálok másikat.
én is figyellek ám titeket, sajo mindent elmesél, tudok mindent és drukkok mindenkinek!!!
holnap kenet ismétlés, most félidőben vagyok, a következő mensinél indulunk.
nem tudja véletlenül vki, hogy kb. két héttel a beültetés után szabad-e repülőn utazni? már ha persze összejön a baby... de csak pozitívan állok hozzá, tőletek tanultam!!! :D
a diétáról: amikor sajót megismertem, befelé homorodott a nem létező hasa, most meg... a méretét tekintve akár holnap mehetne ikreket szülni :D de én így is imádom!!!
sajo

sajoné:szerintem NEM!!! A múltkor is felhívták ez ügyben apánkat és nagyon kiakadt.Morgott is az orra alatt,hogy előbb kéne gondolkodni.

Kép
Kép
melánia

sajó
hát az attól függ , kitől kérdezed... :lol:
Ha apánktól, akkor még a kocsiba se ülhetsz be ami a reptérig kivisz. :P
Ha máshol nézel utánna(pl: itt az interneten, csomó helyen találsz ilyet, hogy terhesen repülni , itt a babanetten is van, az orvos válaszol rovatba) akkor más azt fogja mondani, hogy a repülésenk semmi köze a terhességhez, habár az első 3 hónapban nem kifejezetten ajánlatos., mivel még a bébi(k) nincsenek teljesen kifejlődve addig sérülékenyebbek. 15. hét után már jó.
Sztem ez attól függ , hogy az ember, hogy gondolkozik, Pl. ennyi erővel egy stewardesnek se lenne gyermeke. :roll:
Nekem is aktuális ez a kérdés, a háziorvosom már útnak engedett, de egyszer megemlitettem apánknak, és ő lefordult a székéről :lol: .

Most hétfőn megyek hozzá, ismét felteszem neki ugyanazt a kérdést, ha akarod szivesen megirom, részletes és kimeritő válaszát.(habár nem hiszem, hogy túl biztató lesz :lol: )

Ha nem kifejezetten időhöz kötött az utazásotok, akkor sztem tedd későbbre amikor már tutira beágyazódtak a bébik, habár rengetegszer olvastam olyat, hogy 4-5-6-7 hetesen mexikóból repült haza a csajszi, meg Thaiföldről és minden rendben volt. Ja és úgy tudom bodzikám is repült jó sokat , amikor még a szépséges bébikéje épp megfogant.
Biztos majd jön ő is és ad tanácsot. :wink:
chilike1

sajoné:neharagudj meg rám,én csak azt írtam le amit a saját fülemmel hallottam.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: