bodzika
Húú, nem vagy egy korán fekvő tipus
A száritós mosógéppel kapcsolatban: nekem is az van, én nagyon szeretem. Előszőr tartottam tőle, hogy büdi lesz a ruha vagy ilyesmi, de nem, nagyon finom illata marad, főleg télen imádom amikor forron veszed ki a ruhát és olyan jó érzés amikor hajtogatom, hmmm én nagyon szeretem. Igaz nem száritok sokszor, főleg nem ilyenkor, amikor jó idő van, két "hátránya" van, az egyik, hogy az öblitő illata nem marad meg annyira, mintha simán kiteregetnél(de lesz egy másik illat ami nagyon kellemes,-gondolom a meleg levegő+öblitő keveréke), a másik, hogy elég sokáig tart a program, kb 90 perc én meg elég sokat mosok egymás után, gyorsprogramon, szóval nem mindig tudom kivárni, mig megszáritja, inkább csak akkor használom, ha nagyon sokat mostam, vagy másnapra sos-ben kell valami.
Na elég a mosásból
melánia
A tüneteid tök jók, semmi ok az aggodalomra és ezt nem azért irom, hogy nyugtassalak.
Nálam i s ugyanezek voltak, olyanokat nyilalt alúlról felfelé, hogy sokszo én is visszaültem az ágyra, sőt éjszaka álmomból is felébredtem. És én is sokat sirtam, például azon, hogy az MTV-n a HULK HOGEN fia elvesztette egy autóversenyt, igy nem tehette le a jogsit!

Szóval ezek tök normális dolgok, utólag majd te is viccesnek tartod!
Miciona
Hát szakadtam a röhögéstől azon a hsz-en amit irtál a pocidról!
Az egzotikus gyümölcsökben lehet , hogy van valami, az utolsó beültim előtt én nem voltam itthon, csomó olyan gyümit, zöldséget ettem amit egyébként itthon em szoktam és lám sikerült is összehozni 2 babát!

Persze lehet, hogy csak az van a dologban, hogy az ember olyan vitaminokhoz jut, amit egyébként nem kap meg a szervezet-vagy legalábbis nem ebben a formában.-
julcsi
Gratula a jó eredményhez.
Na milyen volt a mozizás? Cuki, mi?
Akkor már csak a 18. heti uh-ra mentek?
rencsike
Hát ja, sajnos a diéta nem a legegyszerűbb dolog. Viszont amit sajó irt én is jónak tartom. Régebben (amikor rám ugrott pár kiló a hormonkezelések hatására) utólag én is mindig ilyen szénhidrát mentes diétát csináltam és hatásos volt. Persze az ember mindig úgy van vele, hogy amit nem ehet, azt kivánja a legjobban
A lasagne-t én is imádom, hmmm
cia moncsikám drága.
Hogy vagy ma? Minden okés? Voltál vérvételen, ekg-n?
renna
Jól gondolkozol, csak igy tovább pozitivan
Húú, annyi mindenkinek akartam még irni, de vissza kell olvasnom...
Ami engem is érdekel, a szülés, tényleg hogy műkődik apánknál? Oké, ha programozott császár van az biztos más, de ha spontán jön a bébi akkor mi van? Megszülsz másnál, vagy hogy?
És csak a Jánosba lehet szülni? Én úgy tudom, hogy egy kicsit csövi.
-már bocsi, de múltkor voltam bennt egy uh-n és, hát nem volt valami korszerű.
Nem tud valaki valamit a H1N1-ről? Árthat a magzatnak vagy a kismamának?
Na jó, most lépek, jövök még később