A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép
felicia

FElicia nagyon szépek vagytok! Dávidról sugárzik a kiegyensúlyozottság, amit Neked köszönhet! és te is nagyon csinos vagy!
Vendég

Felicia! Nagyon klasszak a képek, Dávid nagyon cuki és tényleg nagyon vidám és kiegyensúlyozott. Te viszont nagyon vékony vagy.
Vendég

Felicia!Szuperek a képek gyönyörű helyeken jártatok!

Nincs kedve valakinek holnap gátazni?Én kb 3 ig ráéérek.
vera
l.veronika

Nekünk is ilyen thera-team labdánk van csak a zöld méretű. Használjátok? Mi nagyon szerzünk ülni rajta, Joci meg tornázni.
Vendég

Köszönjük szépen! A labda amúgy nem a mienk, hanem a kinti barátainkké. De mi is nagyon szerettünk ücsörögni rajta, amíg ott voltunk... :)

Kép
felicia

Sziasztok!

Felícia szuperek a képek, gyönyörű helyeken jártatok, és Dávid tényleg nagyon kis mosolygós, jókedvű kislegény!

Boni, nekem nagyon tetszett amír írtál, nagyon jókat rötyögtem rajta :D Eszembe is a jutott, amit Csigust egy éves szülinapjára írtál, és az is , hogy lehet hogy pályát tévesztettél!

Vera :) szerinted meddig fertűzünk?Mert látom bátor vagy, én még nem nagyon mertem vinnni sehova....mi péntek óta vagyunk tünet mentesek, a barátnőm szerint két nap után már elengedik iskolába a gyereket, te hogy tudod?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Miku múlt hét kedd óta jól van.(reggelre kibujt egy foga igy szerintem a láz emiatt volt)Tegnap a doki néni azt mondta mehet közösségbe.Bence múlt két sz-cs volt rosszul és őt engedte hétfőn suliba.(úgy néz ki hogy egy osztálytársa se kapta el)
Szerintem már ti se fertőzhettek.
Köszi a hátihordózos tippet lehet hogy ma be is szerezzük,őszre nagy turákat tervezzünk..
vera
l.veronika

sziasztok lányok!

Felícia, gyönyörű fotókat tettél fel nekünk! Dávid milyen kis huncut csibészke! :) és Te is nagyon csini vagy!!!! lehet, hogy vékony, de attól függetlenül nem tűnsz betegnek, vagy ilyesmi! szóval ne hidd, hogy ne tetszenél más férfiaknak is! Dávid pedig egy komoly, és igaz kapcsolatban nem lehet akadály!!! erre ne is gondolj! meg fogod találni a párod, ha picit több időbe is telik, de legalább a mostani csalódást fel tudod dolgozni teljesen! szóval szépek vagytok! és ez a lényeg! ;)

Boni... ;) mikor kezdődik az opera szezon???

nálunk a helyzet sokat nem változott... reggel a dokinéninél kezdtünk! sajnos nagyon csúnya trutymó folyik le hátul a torkán, ettől a nagy fulladozós köhögés. kaptunk antibiotikumot, meg egy prospan nevű köptetőt kezdünk el szedni, mert az eddigi nem nagyon vált be (folyton hányt tőle!). az orrát szívni kell rendületlenül. meg este kalci kidet adni neki, és a normaflore helyett prokid nevű probiotikumot! egy kisebb vagyont hagytam a pakitában... :( francba! remélem, hogy hamar rendbeteszi ez a gyógyszer. jövő kedden megyünk vissza kontrollra! arcüreggyulladás gyanús a dolog amúgy! :(

hát ezek vannak.

ja, és ma először, kipróbálom a napi egy altatásos dolgot... ma is, tegnap is 8kor keltünk, ez elég jó, viszont, ha 2x altatom el, akkor este alig lehet lelőni... most kihúztuk délig ébren, bár elég fáradt volt már szegénykém, aztán most 1/2 1 óta nyomja a szunyát! ;) remélem, hogy bejön, és végre lesz egy normális rendszerünk, mert nálunk még most is nagyon sokszor máshogy ébred, máshogy fekszik. szóval minden nap más...

és képzeljétek, nem tudom, hogy mitől, de lehet, hogy kezd hatni a hormonos gyogyim... ráálltam ma reggel a mérlegre, és kevesebbet mutatott, mint mikor Benivel teherbe estem! ;) na jó, csak 0,7kg-mal, de akkor is!!! :P az édességet sem kívánom annyira. nem tudom, hogy mi van, de örülök neki! jövő héten esedékes a vérvételem...

bocsi, hogy ennyit pofáztam magamról, magunkról!

fotókat megpróbálok felnyomni mindjárt!

sophie27

Kép

pápázik vadul

Kép

néha picit megpihen...

Kép

Drágaságom

sophie27

szisz, és a régi hátihordótokkal mi lett?nem eladó?? :oops:
Vendég

Andikám, az kölcsön volt csak scak, sajnos...visszadtuk :(DE megkérdezem, ha gondolod....

<
sziszka78
Tolna

Megkérdeztem...sajnos nem eladó :(

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Felicia, nagyon jók a képek!! Zsófi, a Tieitek is!! Viki is aranyos a nyuszin! (nekünk is ilyen van, annak sincs már szeme;-) )

Uh-n minden rendben volt, 5,3 cm-es a kistesó, és minden pont olyan, amilyennek lennie kell :D Tarkóredő is jó! :-)

Málnusnak jobbulást!!

Enikőnek is kijött egy foga, a 9. :!: Ja és észrevétlenül szinte, pedig ez már rágófog :-)

yuyu79

Julcsi, nem semmi méretek! :) Eni ebben az időben nem nézted, hogy mekkora volt!?

sophie27

Julcsi, annyira örülök, hogy minden rendben!
Beni baba fotói pedig nagyon-nagyon édesek, kár hogy a profi fotós nem tudta ennyire kihangsúlyozni a szemeit!

Mindenkinek gratulálok az új fogacskákhoz!

<
sziszka78
Tolna

szisz, azért köszi!
yuyu, szuper hírek!!
sophie, egyetértek sziszkával, ez a fotós nem tudta kihozni amit leeht beniből!!
felícia, szépek vagytok a képeken, látszik, hogy jól éreztétek magatokat kicsit kiszakadva a hétköznapokból...zsófi nagyon szépen összefoglalta a véleményét amivel magam is maximálisan egyet tudok érteni.
Vendég

ja és nálunk is az örlők mocorognak és a bal alsó lesz az első szerintem, azaz a 9.pontosabban fogalmazva.
Vendég

Köszike :-)

Zsófi, nem kerestem még elő, hogy Eni mekkora volt, de szerintem hasonló...Csak ő mindig kicsit kisebb volt a koránál, szóval később fogant, most meg pont egyezik a méret a számított korral...

yuyu79

Jó reggelt!

Julcsi gratulálok kicsi tesókához :lol: örülök,hogy minden rendben van!

Zsófi
hát a kék szemeket te tényleg jobban kihozod mindig... de szerintem még úgyis szerkesztgetik majd.
csütörtökön megyek este a Szép nyári nap című musicalre .annyival egyszerűbb az életem, hogy nem vagyok rágörcsölve ketteskére.
:lol: nagyon jó hogy a szervezeted jól reagál a hormonkezelésre, meglátod pikk pakk jön majd tesóbaba is, ha majd eljön az ideje.

Vera sajnos mi nem tudunk holnap gátra menni :cry:

Felicia
neked akartam még írni a nővérem is egyedül maradt amikor a fia egy év körüli volt .kb 2 kapcsolata is volt, senkinek nem okozott akadályt a gyerek. imádták.nem emiatt volt szétmenés 3 éves vol a Dádi amikor megismerkedett a mostani párjával, két év múlva jött a közös tesó és a DÁdi mivel a vér szerinti apja le se carja saját maga apának szólítja J.-t.Imádják egymást, és nem tesz különbséget a két gyerek között!

elhiszem hogy jelen pillanatban teljesen kilátástalannak érzed a dolgot. remélem hogy sikerül feldolgoznod magadban ezt a lelki csapást.kitartást kívánok hozzá.de ez a mosolygós gyönyörű gyerek biztos sokat segít!

Szisz hát lehet pályát is módosítok mire vissza kell menni, mert nagyon nincs kedvem beülni vissza a telefonhoz. .. kreatívkodnék inkább.

erről jutott eszembe Mazskával kitaláltuk, hogy összehozhatnánk kreatív napot is, ahol varrhatnánk mondjuk Vendel babához hasonló dolgokat, vagy Csandi mutathatna nekünk pár trükköt majd :lol: illetve a gyerekeke addig leépíthetik addig az adott vendéglátó kecóját :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Boni,jó korán keltetek :D Jó színházat biztos jó a darab.

Julcsi!Szuper hogy minden rendben igy tovább!
l.veronika

Vera apa 4kor kelt mert szállítás van... én meg nézem az Anne sorozatot egy kedves topiktárs elküldte nekem mind az 5 részét! bódogság!
Vendég

Szép Reggelt Mindenkinek!

Ma délután moziba megyek egy barátnőmmel, addig a férjem vigyáz a kicsire. Pedig mondtam, hogy beadom a szomszédba, a kedves idősebb házaspárhoz, akik örömmel vigyáztak rá a múltkor is, de azt mondta, nehogy, inkább egy kicsit előbb eljön a munkából (ugyis sok túlórája van), és majd ő vigyáz rá. Ő törődik a kicsivel, ami persze jó, még most, de ha majd akkor is hetente többször akar jönni látogatni, amikor nekem már esetleg lesz párom, hát azt a másik pasi tuti nem fogja értékelni, sőt, ez probléma lesz. Illetve Boni, nálam még az nehezíti a helyzetet, hogy ahogy írtad, ha a baba nem is jelent gondot, és elfogadja, előbb vagy utóbb minden férfi akar legalább egy saját gyereket. Nos, az előzményeimet tudjátok, lehet, hogy ezt nem tudom majd neki megadni. Pedig egy új kapcsolatot ebben a korban már az tesz komollyá és teljessé, nem?
Bár, az még messze van, hiszen a túlélési 5 évből egy év már nagyjából eltelt, és a múlt héten készült MR eredménye (éppen tegnap hívott a doktornő), tökéletes lett, nem mutatott ki semmit! :D Ha így marad még 4 évig, és gyógyultnak nyílvánítanak, lehet bevállalok még egy babát, ha lesz kinek...

Kép
felicia

Felícia, szuper hírek! őrizd meg a pozitivitásod, hogy egészséges tudj maradni, és Dávidnak is mindig ilyen szuper legyen a hangulata! pasi fronton pedig. sógornőmnek van egy 10 éves gyereke. mikor már terhes volt az élettársa mondta, hogy nem akar velük élni, de akkor már késő volt elvetetni, meg sóginőm nem is akarta volna. a pasi, a gyerek 1 éves kora körül elköltözött. akkor nagyon sokat segítettek anyósomék sóginőnek, de most a fia osztálytársának az apukájával vannak együtt már vagy 3 éve! ők nem akarnak több gyereket, a férfinek is van két sajátja. szóval ilyen variáció is elképzelhető ;)

Boni, Mazska, kreatív nap szuper ötlet. úgyis annyira béna vagyok, hátha tudtok segíteni nekem! :)

most kicsit takarítunk, aztán lehet, hogy lemegyünk a levegőre is!

sophie27

Felícia igen ez elég nehéz szituáció, de szerintem meg fogjátok oldani a Dávid érdekében. ! :wink: és igen Zsófihoz hasonlóan én is ismerek olyan példát, hogy nem akartak már közös gyereket, és a sajátokat nevelik közösen szeretetben. biztos vagyok benne,hogy hamarosan rendeződik majd az életed. a hullámvölgy után csakis felemelkedés jöhet. és ha arra koncentrálsz, úgy is lesz!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Felicia,
Örülök, hogy előkerültél! Nagyon jók a képek! Ahogy a lányok már írták, Dávid egy nagyon vidám és kiegyensúlyozott babának tűnik, hála Neked! Minden elismerésem a tiéd! Kitartást!

Yuyu,
Gratula a méretekhez! Te jó ég...5,3cm...el sem tudom hinni, hogy Virág is volt olyan pici! Most meg...!! :wink:

Zsóf,
Nagyon jó Beni fotója! Ez hol is fog megjelenni?
Nagyon örülök annak, hogy hatnak a gyógyszereid! :D

Mi jól vagyunk, Virág megtette az első lépéseit egy hete, és mára már vagy 10 lépést is megtesz lepottyanás nélkül! De olyan édi, mert amikor lecsücsül akkor nézz fel nagy vigyorral, hogy 'na mit szólsz, ügyes voltam?' :D Ja és most jön a 8. foga is, alul elől.

Kép
Kép
dia123

Felicia, jó hogy ki tudsz kapcsolódni kicsit :-) ÉRezd jól Magad! Egyébként meg olyan fiatal vagy, még tényleg bármi lehet, ha túl teszed Magad ezen az egészen ;-)

Gratula Virágnak az önálló járáshoz :!: Eni is kezd ügyesedni, eddig ha ment egyedül pár lépést, utána egyből elesett, de most már egyre stabilabban közlekedik ;-) Meg eddig csak ha hívtuk, akkor tett meg pár lépést, most meg már néha magától is...

Köszi mindenkinek a gratukat :-)

Eni elég rosszul aludt éjjel, de nem jött ki a 10. foga még... Lehet hogy a teli hold? Másnál is volt rossz éjszaka??

yuyu79

halihó :)

Csabi is megy már szépen magától. Fel-alá mászkál a lakásban, meg a játszótéren is egész délután járkál magától.

Nálunk (lekopogom) senki nem lett beteg, úgyhogy remélem már nem is leszünk.

Csabinak csak négy foga jött ki, abból is a negyedik még nincs kint teljesen. Szóval mi is lassan haladunk fogügyileg :)

Előző éjjel végre csak kétszer ébredt Csabi és akkor is vissza tudtam altatni aránylag hamar, úgyhogy jól ébredtünk.
Mi októberben átalakítjuk a lakást, Csabi megkapja az eddigi hálószobát teljesen. Kivisszük onnan a franciaágyat, és kiköltözünk apával a nappaliba új kinyitható kanapéra. Hátha így Csabi is és mi is jobban fogunk aludni végre.

Csabi is már integet, tapsol, tegnap táncolt zenére, magyaráz ezerrel napközben. Szóval rendesen fejlődik :)

felicia: nagyon szép helyeken jártatok, irigykedek kicsit. Annyi helyre el szertnék még jutni, de majd csak pár év múlva lesz rá lehetődégünk, ha már Csabi nagyobb lesz picit.
ÉS fel a fejjel, és kitartás!!
lei

Mi holnap 1 óra körül érkezünk a Kopaszira. Ági, Niki, Vera, remélem nektek is jó délután (mi sajnos hamarabb nem tudunk menni). Jön még valaki?
Vendég

sziasztok!

most csak gyorsban egy kérés...

ha van kedvetek, időtök, szavaznátok Benimre!?

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... yword=Balló

hátha nyerünk valami értelmeset a jóvoltatokból! :) bár nem hiszem, de fő az optimizmus! ;)

Andi, mi sajna még gyógyulgatunk... egyszer csak össze tudjuk már hozni a közös kopaszizást...

ja, és pár napja mi már csak egyszer alszunk, 12-13 körültől 15-16 körülig! egészen jól beválik azt hiszem az 1x alvásos módszer!

sophie27

Sajnos tegnap kaptam egy rossz hírt szegény unokatesómról: Kb 18 hetes terhes volt, és el kellett vetetni a babát, mert nyitott gerinccel született volna. Úgy sajnálom szegényt, mert az első besikerült mellesleg gyönyörű 4 éves kislányuk mellé már rég szeretnének kistesót. Nemrég elzáródás miatt műtötték, utána viszonylag gyorsan teherbe esett, most meg ez! Még nem is mertem felhívni,mert tudom, most nem nagyon akar beszélni senkivel. Csak gondoltam, hátha ti is tudtok segíteni neki pozitív energiákkal... Hátha...

És hogy jó dolgokat is írjak:

Nagyon szép helyeken voltatok Felicia! Édesen vigyorog DÁvid a képeken! Gyerek, látogató exférj-apuka szerető igaz kapcsolatban szerintem sem lehet akadály.... Csak pozitívan!

Zsóf! Nagyon szép kölök ez a Beni fiú! Jó a katalógusfotója is! Jó, hogy jó irányba megy a dolgo nálad hormonálisan! Megy a drukk a kistesóért.

Kristóf gondolkodósa nagyon tuti!

Yuyu! Tök jó hírek! Vigyázz magatokra továbbra is!

Dia! Gratu Virágnak a járáshoz!

Réka is próbálgatja már magát. Tőlem apáig esténként kb 3m-t gyalogol önállóan, de egyedül még csak 1-2 lépést tesz. De napról napra stabilabb, ügyesebb.

Fogügyileg azt hiszem még mindig mi visszük a prímet: Ahogy számolom, 15 már kint van. Vagyis a 3 szemfog csücske is fehérlik már. A jobb alsók mindig pár héttel késnek, nem tudom miért, de különösebben nem zavar...

NEm tudom, tudok-e még jönni a nyaralásig, de hátha. Szombaton megyünk Szegedre, vasárnap BP-re, hétfőn meg repülünk Törökbe.
Van vkinek vmi tippje aki már járt ott, hogy mi az amit mindenképpen vigyünk magunkkal a szokásos cuccokon kívül (pl ott tuti nem lehet kapni) Ismerősök a pálinkát már nagyon ajánlották, hogy a gyomrunk rendben legyen, mondjuk RÉka majd kap protexint. Egyéb cucc, amire nem gondolnék?

panna1

Jó reggelt!

Panna ez szörnyű! küldöm neki a pozitív energiát! :cry:

én amit vinnék:

FEnistil csepp
különböző eredetű allergiás bőrkiütés és viszketés: ekcéma, bőrgyulladás, rovarcsípés, bárányhimlő okozta viszketés,
- csalánkiütés,
- szénanátha és allergiás orrnyálkahártya-gyulladás (pl. por, állatszőr, toll, és egyéb anyagokra kialakult allergia)
- gyógyszer és ételallergiák.

illetve kálcium, normaflore, ásványviz.

jó nyaralást! szerintem nyugodtan hívd fel.. jól fog neki esni!

Lei hajrá szobaátalakítás!

mi ma állatkertbe megyünk

:lol:
Vendég

ja egyébként Nikik boldog névnapot nekünk :lol:
Vendég

Sziasztok, Jó Reggelt Mindenkinek!

Mi Törökországban voltunk nászúton, férjemnek ez az ország jött be eddig a lejgobban, azt mondja, gyönyörű volt, igaz, mi 5 csillagosban voltunk, és vagy fél milliót elvertünk az alatt a 10 nap alatt, mindennel együtt. Törökországnak megvan mindene, ami egy országnak kell, tengerpart, sivatag, hegyek, mi mindet kipróbáltuk.
Semmi extrát nem kell vinni szerintem, azon kívül, amit a lányok már javasoltak.
Dávidnak 9 foga van kint, ha jól számoltam. Ő már hetek óta lépeget magától, és már egy ideje stabilan járkál is. Azért indult el nehezen, mert állandóan futni szeretett volna hozzánk, nem pedig lassan sétálni, így persze lendületből mindig beleszállt a karunkba. :lol:
A Harry Potter-t néztük meg, nekem nagyon tetszett, bár igaz, hogy rengeteg mindent kihagytak belőle, aki olvasta a könyvet, annak kicsit csalódás. Én emlékszem, tavaly nyáron, a műtétek ideje alatt, a kórházban való lábadozás alatt olvastam el a legutolsó 3 könyvet.
Most úgy állok hozzá a dologhoz, hogy ha a férjem szól, hogy aznap jönni fog, mindig szépen, csinosan felöltözöm, és nagyon odafigyelek arra, hogy a lakásban szép tisztaság és rend legyen, a babán is szép, tiszta ruha legyen, frissen mosok előtte arcot, kiszedem a szemöldököm, stb, tehát olyan apróságokra is odafigyelek, amiket bizony, 10 év alatt, már lassan elhanyagoltam. Pedig egy férfi szereti az egykor nagyon szexisen öltöző feleségét otthon is az elnyúlt melegítő helyett vonzónak látni. Ez nővérem tippje volt, ő mondta mindig, hogy adjak időt neki, mert mi az a 2-3 hónap mióta elment a 10 évhez képest?
Pár napja jutottam el odáig, hogy már nem próbálkozom nála, belátom, hogy vége és megleszek nélküle is, és egyáltalán, pasi nélkül is.
Nem akarok elkiabálni semmit, most nem is írok többet, de lehetséges, hogy tegnap pozitív változás állt be vagy fog beállni a férjemnél. Ez tettekben és szavakban is megnyilvánult. Egyelőre várok tovább türelmesen, aztán majd meglátom, mi lesz.

Kép
felicia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: