Sziasztok, Jó Reggelt Mindenkinek!
Mi Törökországban voltunk nászúton, férjemnek ez az ország jött be eddig a lejgobban, azt mondja, gyönyörű volt, igaz, mi 5 csillagosban voltunk, és vagy fél milliót elvertünk az alatt a 10 nap alatt, mindennel együtt. Törökországnak megvan mindene, ami egy országnak kell, tengerpart, sivatag, hegyek, mi mindet kipróbáltuk.
Semmi extrát nem kell vinni szerintem, azon kívül, amit a lányok már javasoltak.
Dávidnak 9 foga van kint, ha jól számoltam. Ő már hetek óta lépeget magától, és már egy ideje stabilan járkál is. Azért indult el nehezen, mert állandóan futni szeretett volna hozzánk, nem pedig lassan sétálni, így persze lendületből mindig beleszállt a karunkba.
A Harry Potter-t néztük meg, nekem nagyon tetszett, bár igaz, hogy rengeteg mindent kihagytak belőle, aki olvasta a könyvet, annak kicsit csalódás. Én emlékszem, tavaly nyáron, a műtétek ideje alatt, a kórházban való lábadozás alatt olvastam el a legutolsó 3 könyvet.
Most úgy állok hozzá a dologhoz, hogy ha a férjem szól, hogy aznap jönni fog, mindig szépen, csinosan felöltözöm, és nagyon odafigyelek arra, hogy a lakásban szép tisztaság és rend legyen, a babán is szép, tiszta ruha legyen, frissen mosok előtte arcot, kiszedem a szemöldököm, stb, tehát olyan apróságokra is odafigyelek, amiket bizony, 10 év alatt, már lassan elhanyagoltam. Pedig egy férfi szereti az egykor nagyon szexisen öltöző feleségét otthon is az elnyúlt melegítő helyett vonzónak látni. Ez nővérem tippje volt, ő mondta mindig, hogy adjak időt neki, mert mi az a 2-3 hónap mióta elment a 10 évhez képest?
Pár napja jutottam el odáig, hogy már nem próbálkozom nála, belátom, hogy vége és megleszek nélküle is, és egyáltalán, pasi nélkül is.
Nem akarok elkiabálni semmit, most nem is írok többet, de lehetséges, hogy tegnap pozitív változás állt be vagy fog beállni a férjemnél. Ez tettekben és szavakban is megnyilvánult. Egyelőre várok tovább türelmesen, aztán majd meglátom, mi lesz.