A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita! Nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Lina ! Sajnálom a kellemetlen vizsgálatot, de örülök, hogy minden rendben van!! Asszem én is ilyen vizsgálat elé nézek csütörtökön... nadeugye a szüléshez képest ez semmi!! :) :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Ez a szoptatási 20-as tök jó :evil: de mi van akkor ha tényleg nincs teje az embernek??????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi, csak kicsit idegesít ez a dolog! Szegény fiam hiába szívja 20-30ml-néltöbb nem jön neki, én egy darabig nem adtam neki mást, de ő csak fogyott visszafelé, még mindig nem híztunk, pedig már hétvége óta adok neki pótlást. Kaptam kölcsön mellszívót is, a mellemet totál kiakasztja, de 3-4 cseppnél többet az se sajtol ki belőle!!!! Iszom a folyadékot, a teát, homeósat most abbahagytam, szedek tejserkentő kapszulát, mi a fenét csináljak még??????????????? :evil: :evil:

Na mindegy és bocsi nem nektek szántam.
Kidühöngtem magam, teszek fel pár képet.
Kép
Kép
Kép Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara: de gyönyörűűűűűűűűűűűű ....

szopi: nincs ötletem ... ez egy ördögi kör: te parázol, méred őt, mérés szerint nem elég a tejcsi, tovább parázol, emiatt kevesebb a tejcsi ... ezek lelki dolgok, hiszen mindent megteszel fizikálisan, hogy tudd szoptatni ... még ne add fel, de tisztázd magadban, hogy jöhet a tápi, semmi gond, azzal is megnő, és ami a legfontosabb: GYÖNYÖRŰ ÉS EGÉSZSÉGES !!! ...

hátha így tudsz egy picit lazítani, és akkor talán elindul, de ha nem, akkor is a világ legjobb anyuja vagy !!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Taranee:csudiszép a picurkád!!!

Peppino:azért ha már fáj,akkor legyen eredménye is,így én inkább a szülésre szavazok. :D :D

Bibi:gyerekorvos :D :D Az a gyerekorvos,akihez anno még én jártam elvállalja Vikit is.Ennek én is örültem,mert ughye nem mindegy,hogy egy vadidegenhez kell vinni a gyereket,vagy olyanhoz,akit ismersz és megbízol benne.

Süti:merre vagy?Még nem értél haza?

Az én éjszakáim is elég gázosak mostanában,szinte semmit nem alszok.Most éjjel is megvolt a szokásos egy pisijárat,de alvás az nuku.Mire elaludnék,addigra megfájdul az oldalam amelyiken fekszek és meg kell fordulnom,vagy a babóca indul be.ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :shock:
Már alig várom az első éjszakát,amikor hason alhatok.... :D
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük Mindenkinek a gratulációkat :-)
Sajna esélytelen vagyok visszaolvasni, de én is gratulálok mindenkinek, aki az elmúlt 1 hétben szült! :-)

Vasárnap jöhettünk haza a kórházból és azóta új Főnök van itthon :-)
Bendegúz amúgy jó baba, nem sokat sír, alszik-eszik-cuki pofákat vág :-)
Kép
A kórház elég gáz volt, minden energiám ráment. Szopi úgy-ahogy működik, még van hova fejlődni.

Szüléstörténetet majd megírom, egyelőre minden percemet beosztotta VALAKI :-)
(Röviden: végül elsején éjjel meg kellett császározni toxémia miatt, elszállt a vérnyomásom, fehérje volt a vizeletemben.)

Ha helyrerázódunk kicsit, jövök majd többször :-)

Aki egyben van még, annak kitartás, MEGÉRI :-D

Puszi
Szezso
szezso

HellóHalló Mindenkinek!!

Bibi, Te tudod, h mi a legjobb Nektek! Ne legyen egy pillanatig se lelkiismeret furdalásod!!
A legfontosabb, h mindketten jól legyetek!!!:D

Viki,Vicger sziasztok újra itthon!! Hajrá az új kis családtagos élethez!!:D

Kata, bolondok a férfiak:D, de kitartást! S hidd el, h minden rendbe jön!! úgy lesz, hogy mindenkinek áldásos lesz!!

Rita, Bódóttágos Szülinapot!!:D:D

Andi, jobbulást a kamaszodnak!! és anyumnál derékfájással indult minden:) ++++

Anna, Nagyon sok drukk Neked is!!Legyen minden úgy,a hogy szeretnéd!!! várjuk a híreket!!

Bobóka, nagyon szupi NikiLak:) szupi a pocid:D:D

Floranan, ügyi vagy, néha kellenek ilyen napok, h másnap jobban pihenj!:D

Süti
, szupik a képek, nincs velük semmi baj!! nagyon szép vagy rajta BerniBabával együtt!!
/ha nem lenne ekkora dugó mint ami van :shock: , elmennék hozzád, s csinálnék Rólad képeket - de majd babákos képeket csinálok!! :wink: /

Bex
, közös kép... időzítő van a gépeteken? úgy be tudtok állni apával:)

Mabe, Madar, éljenek az éjszakák!!

Astrid, jobbulást!!

Velem annyi, h allergiám jobb, mert a szombati levegőtlenség után vasárnap elmenete,m patikába, s vettem tengervíz orr sprét, amitől úgy megijedt az allergia, h be se kellett fújnom , el is múlt, vagyis jobb lett...asszem ez pontosabb... ( Bibi, nem volt olyan homeos cuccli a gogyótárban, úgyh nem tudtam kipróbálni :?)

Momó, jól van odabent, dokim , szülésznőm visszatértek a szabikról - mindenki telózik, h naaaaaaaaaa? egyben vagy még??? -ami aranyos, de tök fárasztó, s szerintem kicsit kezdek érzékenyebb lenni.. - ja és még mindig nincs meleg vízünk,pedig már úgy vágyok egy negyed órás zuhanyra:D:D

NA, jó dugulok, kicsit pakolászok, mert a konyha rumis én meg lassan egy ketyegős bomba kezdek lenni, ami bármikor robbanhat... utálom a várakozást, s a bizonytalanságot!! de Tök nagy türelemmel szereltem fel magam az uccsó hétre!!!:D:D

[/b]

Kép

Kép
móka:)

Szezso:pihenjetek sokat,amint kicsit jobban lesztek tessék szüléstörténetet írni. :D Ja és nagyon szép a kicsi fiú!!!
Vendég

Lina, én is azt mondom, ha már fáj,akkor szüljünk:)

Tara, Szezso, tündériek vagytok:D:D:D :oops: :oops:

Babcika, mizu nálatok? még egyben??

Petra, a Soma képek is teljesen megindítottak:D:D

Dorka, Manó, T-pk, Csunyeszka, remélem Ti is jól vagytok!!

Kép

Kép

Szezso: üdv újra itt !!! :)

Móka: de jó, hogy jobban van az allergiád ... enyém is, bár nekem kellettek új szerek ... amúgy ezek általában egy hagyományos patikában nincsenek, de meg szokták őket rendelni, és másnapra ott van ... csak, ha mégis újra rosszabbul lennél, jó, ha tudod ...
és ami nekem végül segített: euphrasia C9 (2x5) + ambrosia C15 (3x5) + histaminum C15 (2x5) + Luffeel orrspray :)

Lina: hát, ez az: mire elaludnék nagy nehezen, megfájdul valamim, vagy Lotti indul be ... hason alvás ???? .... óóóóóóóó: ha szopiztatni fogsz, az azért még messze van ... mert a cickók nem negedik majd
:lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tara! Nagyon szép Marcell baba! :) A szoptatást sajnálom!!!

Szezsó! Nagyon édes Bendegúz! Örülök, hogy végül jól alakult minden szüléskor! :) Nyugodt napokat és pihenést kívánok!!

Móka! Sajnálom a hülye vizet, biztos nagyon sokat szenvedsz / szenvedtek miatta!! És mikorra lesz meleg vizetek??

Lina! Igazad van! :wink:

Hú, most elkezdtem alul fájni... :x :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.08 10:31-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Jelentem én feladtam a visszaolvasást. képtelen vagyok 50 oldalt elolvasni... 2 csimó mellett. Így inkább arra jutottam, megpróbálok visszacsatlakozni aztán max. nézek bután ha vmit nem értek. :lol:

Nálunk elég változatosan alakulnak az éjszakák, volt már tök jó is és az tök car is. Éjjel pl. 1/2 12-től szivatott kicsi fiam 5-ig azzal, hogy kb. 1,5-2 óránként akart cicizni. Na, nem azért mert annyira éhes volt, hanem mert mindig bealudt... és akkor aztán hiába minden keltegetés.
Míra talán kezdi megérteni, hogy este már nem lehet hangoskodni... de azért még bepróbálkozik párszor. Valszeg, ha külön szobában tudnánk altatni semmi gond nem lenne... így meg háááát nem eccerű az esti progit összehozni. Még szerencse, hogy Robira mindenben lehet számítani.

Adós vagyok még a szüléstörténettel:
Na szóval vasárnap ugye nagytakarítottunk... megpuceváltam az összes ablakot, közben főztem meg lángost csináltam. Egyszóval rohangáltam mint a franc. Forma1 alatt kezdtem el először érezni vi keményedésfélét... fel se vettem, gondoltam elfáradtam és azért van. Ez a lightos keményedés (nagyon enyhe alhasi szurkákkal) csak nem akart abbamaradni, így du. el kezdtem figyelgetni az órát és rájöttem rendszeres 15 percenként van. Ekkor elgondolkoztam és nekiálltam rendesen összekészíteni a kórházi motyómat, ami még csak egy helyen volt a gardróbban, de még nem a táskában. ekkor párom megjegyezte: akkor lehet megyünk szülni, ha már ennyire pakolok. 10-re végeztem is mindennel... akkor olyan 10 percenként éreztem... de mondom semmi nem fájt belőle, csak hogy rendszeresen keményedtem. Még éjfélig tv-ztünk... aztán Robi bevágta a szunyát... én nem tudtam aludni... mindig az órát néztem és olyan 1 körülre az alhasi szurkák kezdtek kicsit megerősödni... de még mindig messze voltak egy mensis görcstől... a "fájások" olyan 8 percenként jöttek. Na mondom itt lesz valami... felkeltem, kimentem a fürdőbe és biztos ami biztos rendbe tettem magam alsófertájilag. 8) Lezuhiztam és hasonlók. Furcsa volt még az is, hogy vagy nyolcvanszor kellett elmennem közben pisilni. Aztán ébresztettem apát, hogy sztem menni kéne. 1/2 3 volt mikor beértünk a kórházba... addigra olyan 5-6 percenként jöttek a fájások, amiket azért kezdtem szépen érezni. Ügyeletes doki megvizsgált... bő 2 ujjnyi és szerinte 2 órán belül itt baba lesz! :shock: Emmondta... Szóltak a dokimnak én meg közben fini beöntést kaptam és mondta a szülésznő sétáljak a folyosón. na ez nem jött össze, mert ha álltam, akkor azt hittem leszakad a hasam... így inkább ültem. nem is volt baj, mert a fájások egyre gyakrabban és egyre erősebben jöttek. Robi szegény teljesen odáig volt, hogy mit csináljon velem... egy-efy fájás alatt maszírozta a hátam, derekam... ettől több nem kellett és hogy végig fogta a kezem. dokim kb. 1/2 4-re ért be (de ez csak tipp, mert fogalmunk sincs mikor)... ekkor bevonultunk a szülőszobába... fájások már 1-2 percenként jöttek. innentől felgyorsultak még jobban az események... Burokrepi, nst.. és már csak azt vettem észre, hogy szinte egyfolytában jönnek a fájások. Szülésznő nagyon aranyos volt, végig mondta hogy vegyem a levegőt. majd próbáltak infúziót kötni, de nekem már nyomnom kellett. Első tolófájásnál gátmetszést csináltak, majd a másodiknál egy levegőcserével, de megszületett a KISFIAM!!! Az az érzés!!!! mikor érzed, hogy feszít, de nagyon , majd ahogy átcsusszan a kicsi feje és utána az egész kis teste és kint vaaaan!!! Áááááááááá, ezt nem lehet semmi máshoz hasonlítani és nincs ettől szebb érzés a világon. Gyorsan kitisztították a cuccosait, apa büszkén elvágta a köldökzsinórt és a mellemre fektették egy kicsit. Hihetetlen volt!!!! Még most is bőgök, ha rá gondolok. Aztán vfürcsi meg méricskélés után még visszakaptam egy kicsit, majd vitték az újszülöttre, engem meg el kezdtek stoppolni... na az nem volt egy leányálom. :? ehhez azért már kaptam fájdalomcsillapítót. 8) De vagy 3/4 órát elhímeztek rajtam. ja, meg előtte.... na ami nagyon-nagyon rossz volt... dokimnak meg kellett néznie, hogy nem-e sérültek a csaszis varrataim... ennek meg ugye csak 1 módja van.. Utána még 2 órát megfigyeltek és mehettem a rooming-inbe, ahol az első este kivételével (mivel nem aludtam hétfőn semmit) végig velem volt.

Szóval hálát adok az égieknek, hogy esélyem volt megtapasztalni milyen csodálatos érzés életet adni egy kis csöppségnek. dokim is mondta ez volt az uccsó esélyem... ha Ákos tovább marad, akkor tuti császár. Így is sok rizikó volt benne... De szerencsére nem lett.

Ennyi mostanra... majd jövök még.

Kép Kép
manósziget

Jaaa és -12 kg-nál tartok. :lol: :lol: kicsit se voltam tele vízzel.

Kép Kép
manósziget

Tara: olyan gyönyörűséges Marcell! :D És gyere csak, itt dühönghetsz, sírhatsz, örülhetsz, amihez kedved van. Mi is hol ezt tesszük, hol azt. :wink:

Szezso: üdv. újra itt. :) Te fiacskád is nagyon rendben van ám, büszke lehetsz rá. :wink:

Manó: :cry: :wink: megkönnyeztem. Köszönöm, hogy megosztottad velünk. :)

KépKép
KépKép
madar

Szijja Manó!

Annyira megható amit írtál, hogy itt áztatom a klaviaturát ... :lol: :lol: :lol: ...

mi még előtte vagyunk, úgy tűnik csaszi lesz, csüt-ön reggel, de legalább nem altatásban, és ez vigasztal picit !!!

Míra hogy bírja az "új felállást" ??? :)

Kérünk képeket, sok-sok képet

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tara,olyan édes Marcell.Annyira békés.Szopi miatt ne idegeskedj.Megérzi Marci is,és ő is nyűgösebb lesz.Gyere amikor csak akarsz "panaszkodni".Tudom,hogy mindenki megpróbál jó tanácsokkal ellátni,de a fitola teát próbáltad?

Manó Kép én is köszönöm,hogy megosztottad velünk.

Szezso,üdv újra itt.Bendi kis hajas baba :) Sajnálom a toxémiát,dea legfontosabb,hogy jól vagytok.

Madar,Veronika 2 hetes.Olyan jól néz ki a vonalzón :wink: :lol: 2 week old. :D

Kép
v.andi

Kép
Kórházi izompólós szerelésben. :lol:
Kép
Első este a kiságyban...
Kép
És így lógnak rajtam! :lol:

Kép Kép
manósziget

Manó:üdv újra.Köszi a szüléstörténetet,én is majdnem megkönnyeztem.Nagyon szép baba Ákos,és az a kórházi szerkó!!!
:D
Vendég

Manó: gyönyörűűűűűűűűűűűűűek vagytok ... csak úgy sugárzol :):):) ... olyan jó látni benneteket !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="manósziget"]
írta:
manósziget Kép
És így lógnak rajtam! :lol:

Az ilyen pillanatokért érdemes élni.Gyönyörűek vagytok!

Kép
v.andi

Visszatértem! Kicsit tudtam még aludni, de azt is megszakítással.
Hol is kezdjem?
Lina én is kb. ott tartok súlyilag, de abból sok a víz! :lol:
Bibi! A legjobban döntöttél! Az orvosod őszinte volt és ha ennyire csaszi ellenes, oka van, hogy ezt mondta. Megértem, hogy félsz és tele vagy (voltál) kétségekkel, de szerintem is így lesz a legjobb! Minden rendben lesz és csütörtökön az egész topik neked fog drukkolni!!!
Kata enyim védőnő még sose hívott és szó sem volt róla, hogy ki szeretne jönni. Na nem hiányzik....
Peppino reméljük kapsz valami hűsítő krémet ami enyhíti a viszketést.
Floranan oké, hogy ültél, de egy ilyen hosszú utat végigülni is kényelmetlen már. De a lényeg, hogy megérte és jól érezted magad!
Tara gyere és dühöngj, ha segíteni nem is tudunk, de meghallgatunk és veled vagyunk! A fiad meg gyönyörű. Most jött rám nagyon, hogy már látnám a sajátomat is. Tényleg olyan békés.
Szezso üdv. újra itt! Édi Bendi baba! Örülök, hogy jól vagytok mindketten!
Móka mit mondanak mikor lesz már melegvíz? Köszi az ötletet, de nagyon nem szeretem a beállítós képeket. Az soha nem lesz olyan..
Manó, én is köszönöm a történetet és jó, hogy itt vagy. A képek meg.... mindegyik jó, de az utolsó nagyon tetszik.
Madar én az első időben a 2-szeri kelésnek is örülnék. :wink: :lol:
Andi mikor mentek dokihoz? Tényleg írd majd meg mi volt.
Süti hol vagy mááá?
bex13

Andi: nagyon figyelmes vagy :) bizony ma kéthetes Veronika :wink: ... és még most is ... néha csak nézem ... és könnyezem ...

Manó: nem tudok hozzátenni ahhoz, amit Andi írt: ezek a legszebb pillanatok :)

KépKép
KépKép
madar

Bex,14.15-re van időpontunk.Nemsokára megyünk.Már jobban van,de koslatok utána a homeos bogyókkal.Kezébe adtam a kanalat,és a szirupot,hogy vegye be,mire mit kért? :shock: hogy én adjam neki.Gyerek még :roll: :)
Mostanáig aludtál??? :shock: Még ha megszakításokkal is,de neked is jó alvókád van :)

Kép
v.andi

Dani édes lehet.... ekkora már és Te add be. De hát ANYA csak 1 van. :lol: :lol:
Sokan ezt hiszik, de pont ez a baj, hogy nincs jó alvókám. Nem várandósan sem alszom végig az éjszakát soha. Mindig felébredek. 1 éjszaka, ha csak 2-3-szor, az már áldás! Az amikor egyszer sem vagy legalábbis nem emléxem rá, na az olyan 4-5 évente egyszerer van. És mindenre felébredek, mint Süti. Ezért én is kórházi pihenéstől tartok a legjobban.... Ez a nem alvás dolog is foglalkoztat ennek is biztos oka van és jó lenne választ kapni rá. :wink:
Egyébként nem most, csak közben voltak itt anyuék is. Apu csiálja a kapukat és jöttek méricskélni...
bex13

Bex,szerintem Tomi születése után nem lesz baj az alvásoddal. :lol: :lol: Sőt.Minden olyan időt,amit ki lehet használni,ki fogod.Anno én mindig csak egyet kívántam,hogy addig szeretnék végre aludni,amíg én akarok,és annyit,amennyi jól esik :wink:

Kép
v.andi

Bex: köszi;)

Andi: csak nem fog Dani is visszavedleni babává ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: igen, mert Veronika érkezése is egy csoda :) ... ( én pontosan emlékszem a sztoridra, amit akkor írtál, amikor csatlakoztál hozzánk !!! :) ... el sem hiszem, hogy már 2 hetes :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Még nagyon reménykedek, hogy apukája alvókáját örökli és nyugibaba lesz. :lol: :lol: A remény hal meg utoljára! :wink:
Én meg majd két pasi között virrasztok. :D
bex13

Manó! Szép nagyon Ákoska, meg úgy mindannyian együtt! Te nem is látszol a képen annyira fáradtnak!! :) A szüléstörténeted tetszett, milyen jó lenne, ha ilyen könnyen menne nekünk is, akik még hátra vagyunk!!

Bex! Én is ebben reménykedek, hogy a kisfiúnk majd az apukája alvókáját örökölje, mert neki nagyon jó van!! Egyszer felrobbant éjszaka valami ház mellettük gázpalack miatt (kertesház) és ő egyedül nem ébredt fel!!! :shock: Az egész utca kint volt, ő meg durmolt lájtosan... :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Jelentem feladtam a visszaolvasást... nem megy... :oops: :oops: :oops: :oops:

Küldök képeket... :oops: :oops: :oops: és ígérem a születés történetet is leírom...

Bemutatom a mi kis Moncsicsinket.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kisember nagyágyban... még a kórházban...
Kép

Nyelvkidugós.... :)
Kép

Apával... :)
Kép

Otthon édes otthon....
Kép

Böfizni kellene... de be vagyok ájulva... :) :) :)
Kép

Csajok egyenlőre ennyi... felébredt az én kis drágám.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Peppino reménykedjünk együtt! :wink:
Viki, felmentést kaptál Te is a visszaolvasás alól! :wink: Gyönyörűek vagytok! Képet rólad is! Várjuk a történetet is.
bex13

Viki! Gyönyörűűűű Dóri!! :D Ne is olvass, képtelenség, inkább majd néha írj és sok képet rakjál fel, de magadról is!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jelentem, megjöttünk gyerekdoki nézőből!
Érdekes arc, mondták többen, hogy nem egy beszélgetős, de jó humora van, kicsit morbid… hát én ebből nem nagyon tapasztaltam semmit, mert nem volt idő. Az egészséges rendelés vége előtt 20 perccel még 5-en voltak előttem, babával… két baba között behívott az asszisztens, látta, hogy nekem még pocakban van, és tuti csak recept kell. A doki eldarálta, h jelentkezzek, ha kinn van a babó, odaadta a recepteket, vagy 8 darabot, meg sem néztem, de láttam, alkohol van benne (ez volt téma itt pár napja, ugye?), elmondta, hogy töltsem ki, aztán hello, volt kb 1 perc… Olyan vicces ürge így ránézésre, úgy néz ki, mint Hókuszpók, csak van szemüvege :D na majd meglátjuk, nagyon dicsérik.

Lehámoztuk a babakocsiról és a hordozóról a textileket, mosásban!

Holnap végre eljutok kozmetikushoz, juhé!

floranan

Gyors bekukkk, még manóm engedi....
Mindenkinek gratulálok, nagyon szépek a babák, aki meg még egyben van, annak kitartás!!!!

Szüléstörténetet ne várjatok most tőlem, majd ha már mindenki megszült. Addig nem, mert nem akarok beparáztatni senkit azért, mert engem megkínoztak.

Képeket viszont tettem fel pic-ra, most ennyire volt energiám meg időm. Visszaolvasni még mindig reménytelen.

Puszi

KépKép
Kép
scooper

Apa azt mondja, meg van dagadva az arcom… :shock:

Tara, sajnálom a tejcsit, nem tudok én sem okosabbat, csak próbálj meg lazítani, és ha tápszer lesz belőle, akkor se keseredj el, nagyon jó anya vagy, ezen nem múlik!!

Marci, Bendegúz, Ákos, Dóra: gyönyörűek!!!!!!!!!!! És mennyi hajasbaba!!!!

Manó, történet hüpp hüpp :cry:

Lina, alvás :( arra ébredtem valamelyik nap, h szinte teljesen hason alszom! De csak éreztem volna, ha nem jó?! :shock:

Bex, sztem sem lesz probléma az alvással!! :wink:

floranan

Scooper, szülés! :( :shock:
Biztos vagyok benne, hogy a babóka feledteti!!!!!!
Várunk!!

floranan

Telítem az oldalt? :D

Picasa:
Erika, jók a képek!!!
Scooper, Noncsi nagyon édes!! És Apa is olyan odaadóan, szeretettel foglalkozik vele, jó nézni!!!

Néha olyan érzésem van, mintha késeket szúrnának a hasam alá... eddig ilyen nem volt!

floranan

Bibi
, tárolom a bogyó neveket, hátha eccer mégis csak kéne...

Peppino, ez kemény, h télleg semmire se ébred fel az Urad:)

MAnó :D:D:D:D

Bex, én se szeretem a beállítós képeket... egy tipp volt csak, h ez egy megoldás lenne, ha szeretnél magatokról, pocakosan közös képet:)

Viki,
nagyon édesek vagytok!!!! :D :D :D

[b]meleg víz?
elviekben holnap jönnek hozzánk matatni valamit, mi vagyunk legfelül... s aztán remélhetőleg így mi vagyunk az uccsók, s akkor majd megnyitják a csapot s lesz újra gáz..
tud azért hiányozni a meleg víz... hiába melegítünk fürdéshez , mosogatáshoz, takarításhoz... milyen egyszerű, amikor csak megnyitjuk a csapot.... asszem el kezdem ezt is értékelni:):)

Madar, én is pont ezen gondolkodtam, h nem rég még télleg csak teszteltünk, s aztán elértünk a 12.héthez, majd a félidőhöz, az utolsó hetekhez... s itt van már Veronika, Imola is meg a többiek lassan több hetesen... Jesszusom, mi lesz, ha már mindenki a babóját a kezében tartja.... csak sírni meg könnyezni fogunk, h hogy is van ez az egész??!?!!? :wink: :oops: [/b]

Kép

Kép

Viki: ez a kislány gyönyörűséges. És apával ...., hát látszik, szerelem ez már most. :wink: Olyan jók ezeke a képek. :) Még, még sokat!!!

Bibi: pont ma gondoltam erre ... elaludt ... és én csak néztem és néztem ... és arra gondoltam mennyi várakozás ... mennyi kudarc ... mennyi fájdalom volt, amíg Veronika megérkezett ... és azt hittem, ha újra várandós leszek nem lesz egy nyugodt percem, mindig arra fogok gondolni, hogy mikor történik megint valami baj ... és nem így volt ... Veronika már a pocakomban is megnyugtatott ... bíztatott és hitet adott .... és soha, soha nem gondoltam arra, hogy bármi baj történhet ... Ő jönni akart ... hozzánk ... és mi készen álltunk rá ... csak néztem ma és potyogtak a könnyeim ... talán most tudtam igazán elengedni az én kis angyalkáim, akik nem születhettek meg ... ne haragudjatok ... nem vagyok szomorú ... sőt ... csak talán még egy éve sem gondoltam, hogy ez a csoda velem, velünk mégegyszer megtörténhet ... és akkor egyszercsak itt fekszik Veronika ... szuszog ... fintorog ... grimaszol ... mosolyog ... és én meg nem tudok betelni vele ...

KépKép
KépKép
madar

Móka: igen, de ezek az öröm és a boldogság könnyei. Azért olyan nagyon jó minden baba érkezése. Jó megélni a pillanatot, amikor drukkolhatunk valakinek, az órákat, amiket várunk, mert tudjuk, hogy bármelyik pillanatban jöhet egy üzenet, hsz ... egy újabb baba ... Mi lesz, ha minden baba megszületik? ... és nagyon szeretném, hogy akkor is megmaradjunk egymásnak ... megosszuk az örömöket, bánatokat ... sikereket és kudarcokat ... aztán egy év múlva nem győzzük küldeni a szülinapi jókívánságokat ...

KépKép
KépKép
madar

Scooper: megnéztem a képeket, nagyon jók. :) :) :) Kedvenc a vigyorgós. :wink: [/b]

KépKép
KépKép
madar

Bibi!

nekem is ilyen kétségeim vannak, mint neked Lottival. Nekem holnap lesz főorvosi bemutatásom, ahol döntenek a sorsomról. Pénteken mindenképpen indítás lenne, de a dokim (nem az, aki volt), vvagy szerda este, vagy csüt. este megindítja. Említettem neki a csaszit, több érvet is felhozva( nagy baba, cukorbetegség, visszér, méhelőreesés, 40 éves kor) és bízom benne, hogy nem fog kínozni. nekem ugyan nem volt még csaszim, de jelen pillanatban sokkal jobban szeretném, mint simán. Tudom, nagyon szar lehet, de ha már kiemelik a babát, talán erőt ad, ha vele minden okés lesz. Valahogy biztonságosabbnak érzem.

Bocs, de most nem tudok reagálni semmi másra, mennem kell Balázsért(közben majd leszakad a derekam)
arvaerika

Erika: csak gyorsan egy mondat. Nem nagyon szar, egyáltalán nem. Tudom, miről beszélek, nekem sajnos mindkét gyerkőc császár volt. Ha így érzed magatokat biztonságban, akkor legyen, és nem lesz semmi gond. Drukkolok holnapra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Nektek a legjobb. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Viki,a felmentést minden újdonsült Anyuci megkapta visszaolvasásból,de a "képtelenségből" nem.Szóval várjuk a kicsi lányról a képeket.Apás kép.....ez is egy olyan pillanat,szóval érted Kép

Floranan,gyerekdoki úgyis "munka" közben derül ki jó e.Persze ne legyen sok dolga nálatok,csak a kötelező protokoll.Mi 2 hónapos volt Dani,mikor váltottunk.2 hónapig nem vette észre,hogy a gyerek nyelve le van nőve :shock: .Az új doki egyből az első látogatáskor,és el is küldött minket egy ambuláns műtétre.Szó szerint felvágták a nyelvét :wink:

Scooper,tündéri Noémi.Apával látom nagy a szerelem.Kíváncsian várom a történeted majd.

Móka,ez a melegvíz mizéria nagyon durva.Kicsit felháborító,hogy ilyen sokáig elhúzódik a javítás. :twisted:

Megjöttünk a dokitól.Szerencsére csak megfázás.Betojtam a gyerekemen,ott alkudozott a dokival,mert ő egész hétre kiírta volna,dani meg menne már holnap.Heti 14 óra angol van,és nem akar lemaradni.Így a holnapi nap még itthon,csütörtökön már megy.

Én is pont tegnap néztem meg,hogy január 15-én csináltam az első tesztet,és hamarosan babázom.Nagyon várjuk már mi is.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mi még hétvégéig Sopronban, talán ha újra Pesten leszünk, akkor többet tudok majd jönni. Visszaolvasni megpróbáltam. Bocsi, ha nem reagálok mindenre, egyenlőre az pici lányom eléggé lefoglal (a naggyal meg van, aki foglalkozik)
A kicsi születése óta Abis elég hisztis, szerintem a kistesó-stresszel függ össze.
Ami nálunk érdekes, hogy apróságom nagyon rövid ideig szopizik, majd teljes elégedettséggel bealszik. Igaz, két óránként eszik. Mérlegem nincs, de rettenetesen érdekelne, hogy mennyit kajcsizik. Amúgy melleim rendesen feszülnek, tejecske van bőven. Lehet, hogy olyan gyorsan ürül, hogy ilyen hamar jóllakik? Na mindegy, ha otthon leszünk, erre is fény derül.
Vonalzómat levettem, nem vol még időm újat kreálni. A szüléstörténet is készül, egy része már megvan, csak hát nem igazán jutok gépközelbe.

Hazaérkezőknek üdv újra otthon!

Kedves Rita! Boldog születésnapot kívánok Neked!

Csunyeszka: Hatalmas gratuláció az ikrekhez! Jó egészséget és sok örömet kívánok Nektek!!!
cicke

Visszajött végre az áram, mákos és túrós rétes már mindjárt megsülve, uzsira már ehetem!
Köszi a szüléstörténetet, már nem is írom, hogy bőgtem, úgyis tudjátok :lol: :lol:
A babák gyönyörűek, egyszerűen elalélok :) Örülök, hogy jól is vagytok mindannyian!
Anna, remélem nem tart sokáig az önkéntes "száműzetés" és minél előbb a karjaidban tarthatod a szépséged!!
Kata, gondolok rád este++++++++
Ritát Isten éltesse sokáig :) :)
Floranan, látom te se lassulsz :) :)
Lina, én is így lettem "jólmegnézve" múlt csütörtökön :? :?
Móka, remélem gyorsan megoldódik a melegvízhiány!!
Astrid, gyors jobbulást kívánok!
Bex, émmmeg abban reménykedek, hogy Fruzsi az én alvókámat örökli... Apa meg nem tud állni soha!
Bibi, örülök, hogy úgy gondolod, jól döntöttél, az a legfontosabb. Egyébként tutira mindenki azt nézi, mi a legbiztonságosabb, én is így döntöttem volna a helyedben. Nagyon várom már a csütörtököt :) :)

Kép
lili34

Erika, szurkolok Neked, hogy nálatok is minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!
Madar, Te meg kínozol engem, folyamatosan megríkatsz :shock: :shock: :shock:

Kép
lili34

Andi!

Próbáltam a lehetőségekhez képest alaposan körülnézni dokiügyben, és ő maradt, őt dícsérte mindenki!
Szépen lassan húztam ki az embereket a listáról (én senkit még látásból sem ismertem), pl olyan érvek miatt, hogy
-te jó ég, ő volt az én dokim, rettegtem tőle, és utálta anyu is
-70 éves és mogorva
-alkesz (!!!)
stb.
Maradt ő, akit mindenki bír és csak dícsér, nagyon jól diagnosztizál állítólag, egyszer beküldött egy babát kórházba, és az ottaniak első reakciója az volt, h le a kalappal, h felismerte ezt a betegséget, nagyon kevesen, gratula... a védőnő is nagyon lelkes lett, mikor hallotta, h őt választottam, nem tömi rögtön a gyereket antibiotikummal, házhoz jön bármikor állítólag, szóval a bizalom megvan, nem is rettentem el mai naptól, csak úgy leírtam, mi törpént! :D

Nyelv lenövése durva, h nem vette észre, nem tudom mondjuk, milyen lehet, de akkor, a dokkernak észre kellett volna!

Én életem első tesztjét február 12-én este csináltam Brazíliában, Sao Paulóban, egy pici szobában, kinn szakadó eső, Apával, én oda sem mertem nézni, ő meg mereven bámulta a papírkát, kb 5 mp alatt zebra lett (az indikátor, nem apa, ő hófehér :lol: ), utána csak feküdtük és bámultuk a plafont, nem igazán tudtuk, hogy most akkor mit szóljunk, de olyan jó volt!!!! :oops: :cry: :cry: hazajöttem, és kiderült, hogy Ebano már 9 hetes volt akkor a pocimban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.09.08 16:10-kor.

floranan

Lili,ez a rétes :roll: :roll: :roll: egyél helyettem is ;)

Floranan,megnéztem volna a párod :wink: Olyan édesek lehettetek :lol:

Kép
v.andi

ÓÓ Andi :) :) :) Annyira bezabáltam (a lehetőségekhez képest), de minden harmadik falatot az itteni cukrosok helyett ettem!!! Nem éreztem ki az édesítőt, bár a vaníliás cukor hiányzott, rudat meg elfelejtettem venni. Nadeamákos........... isteni!!!

Jajj Floranan, de jó is visszagondolni. Nálunk csak én voltam beszarva, Apa nagyon örült, ahogy megtudta. Bááár én is csak kb. 3 napot pánikoltam, utána már akartam nagyon!!

Kép
lili34

jaj én is mindjárt sírok.Visszagondoltam,hogy én január 22-én teszteltem pozitívat és 23-án mondta a doki is,hogy valószínűleg baba van a dologban.Olyan jó erre visszaemlékezni.Most meg pár nap és már a kezemben tartom a kislányomat. :D

Ejnye lányok itt a végén még elárasztjuk a billentyűzetet.... :D

Ja és jelentem rájöttem,hogy amióta terhes vagyok azóta sorozatfüggő lettem.

Story tv megy minden mennyiségben!!!!!ÁÁÁÁÁÁ! :D :D Esmeralda,Candy,Paula és Paulina,Betolakodó,Rosalinda,Vad angyal....nem vagyok nooormális.Szerencsére a gyerek mellett nem lesz időm ilyenekre,de nem is bánnám. :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: