anita: hát igen, a mai darázscsípések simán lehetnek ilyen durvák. Sajnálom! Bár azért vannak rá valami házi praktikák, talán ecet vagy szódabikarbóna kell a darázscsípésre? Nézz szét a neten, ezek szerintem nem árthatnak.
gio: a hazipatika.com oldalon van labor lelet kielemző rész. Ott utána nézhetsz, hogy mi micsoda, és mi okozhatja ha valami alacsony, vagy magas épp.
tedorka: azért ez furi, hogy úgy kell szólni a dokinak, hogy nézessen vasat is, nem? Én pl első terhességemnél annyi vért veszítettem, és mert egész terhesség alatt tök vashiányos voltam, hogy majdnem vérátömlesztést kaptam. No lehet hogy ezt meg is említem a dokinak, és talán akkor jobban oda figyel majd erre az értékre!
akella: talán te vagy a legközelebb ahhoz, hogy velem együtt szülj... vagyis én hozzád vagy hogy

Én a hónap végén megyek még csak terheléses cukorra!
fmelinda: gyomorégéssel én is küzdök. Még a terhesség elején volt, és most megint előjött

Hát próbálok nem enni olyat, amitől ég a gyomrom. A háztartási kekszet nagyon ajánlják, és hogy jobbára csak sima vizet igyunk mert az nem ingerli a gyomrot annyira. Csokoládé nem segít a gyomorégésen, sőt rontja a helyzetet. Mindemellett amit még ajánlhatok, a Salvus víz, az nekem az első trim-ben nagyon segített, bár most még nem vettem!
Nekem is kéne már menni védőnénihez... de nem nagyon van kedvem! Azért oda telefonálok, hogy tudják élek még