Sziasztok!
Hulla fáradt vagyok, bocsi, nem nagyon fogok reagálni másokra!!
Olyan jó kis napom volt, mozgalmas, KO vagyok, de olyan jóó volt!
-Elmentem az anesztes rendelésre, elvileg minden oké, nem zártak ki semmilyen anesztes lehetőséget, nem mintha tervezném, hogy kellene, de megnyugtató, h bármi van, mindenféle módon érzésteleníthetnek.
Annyit mondott csak a nőci, hogy mivel lumbágós vagyok, érzi a gerincemet tapogatva, h a csigolyák mintha nem lennének annyira zártak, ami, ha bármilyen gyulladás van pont akkor, aminek nem nagy az esélye, akkor nem tudnának megszúrni, ha kéne.
-Utána találkoztunk pár percere Bobokával, traccsoltunk, pocit nézegettünk, megbeszéltük, hogy a 17-e még mindig áll

szóval hajrá!
-Aztán UH, az mondjuk bosszantó volt, mert várnom kellett vagy plusz fél órát az időponthoz képest, és elhívták a dokimat, mire behívtak, egy savanyú fejű kis vézna fickó volt ott, tök morcos, alig volt hajlandó kommunikálni vele, meg is mondtam, h nem is hozzá jöttem, a baba súlyára is annyit mondott, hogy kb 3600, nem akartam neki mondani, h köszi, a hetemhez megfelelő átlagsúlyt meg tudom nézni millió helyen... mindegy, lényeg, h minden oksa, csak más másodszorra egy idegen vki néz meg, mert a dokimat mindig pont elhappolják előlem
-Lekísértem a páromat Székesfehérvárra, most ott is tart edzéseket, beugrottam Erikához, olyan jóóó volt!! Fannika és a többiek is édesek voltak, traccsoltunk egy picit, Apa többé kevésbé türelmesen várt lenn a kocsiban

És szuper holmikat csereberéltünk, rácsvédőt rugira és cumira

Jól sikerült kis villámlátogatás volt!! Utána az edzés is jó volt, illetve én is élveztem, h kiruccantunk egy kicsit.
A program még a hétre:
Gyerekorvos megismerése, holnap megyek, szerda ctg, védőnénivel és dokival, remélem végre látom is, csüti védőnéni jön ide hozzánk... szóval unatkozni nem fogok!
Villámreakciók:
Kata, sajnálom, remélem minden rendbe jön, én drukkolok, h leküzdjétek a problémát, problémákat, és nemsokára már egy homályos emlék legyen csak... ha bármiben tudok segíteni, számom és elérhetőségek a táblában, hívj, írj, keress!!!!!!
Anna, hiányozni fogsz nekünk, gyere hamar!
Képek a babákról és mamákról szupik!!
Vicger, de jó, h vagy!
Brumi, csütörtök, izgi!!
Süti, a Jacko-mozdulatot megreklamáltam a videón, meglátjuk, lesz-e pótlás! A hangulat ilyesmi nálunk, igen, szeretem én is!
Bocsi istennőim, kész vagyok, megyek pihi!!!!
Aludjatok jól, éjjeli műszak hajrá!