A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti,nem volt ez az iskola szeretet mindig így,de most kezdte a gimit.Tudod,minden csoda 3 napig tart.Bár én örülök,hogy ezt a célt tűzte ki magának minnyá az első évben.Szerdán kiderül,most lesz az igazi szülői :D

Kép
v.andi

Sütikém a velencei fotók is nagyon jók. Nekem Toscana a szívemcsücske és én is csináltam nagyon jó fotókat, majd előkeresem valamikor.

Bex: fogjunk mi is kezet. Enyim apa vagy nem tud, vagy nem akar fotózni, szóval mindig én állok a cső másik végén. Már mondtam is, hogy ha Julcsi felnő és nézegeti majd a képeket, azt fogja hinni, hogy mindig apa volt vele. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép
v.andi

Süti: nem várlak meg. :oops: Nem baj? :wink: Kihasználom az alvóidőt. :)

Imola:
minden rendben? Alig voltál ma.

Na, megyek, sziasztok, jó éjt. Éjszakai műszaknak jó "munkát"! :) :lol:

KépKép
KépKép
madar

Madar,nyugodalmas jó éjszakát nektek.Kíváncsi leszek ma Veronikádra ;)

Kép
v.andi

Na.... ideértem én is :wink:

Kata
Sajnálom, hogy gondok vannak nálatok :cry:
Az nagyon jó, hogy a családodra számíthatsz!
Lőrincnek nagyon jó helye lesz :lol:

Astrid
Komoly idő szopi nélkül 2 órát kibírni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Én ma mindig húztam kicsit az időt... :oops: :wink:

Viki, Vicger, Scooper
Üdv itthon! Képeket várjuk!

Bibi
Enyém psziché most nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti
Pszichológia nem ártana senkinek sem!!!!
(kép: én nagyon ritkán jutok el a pic-ig :oops: örülök, hogy itt végigolvasok :cry: :wink: ide kell tenni és akkor reagálunk rá :wink: )
Velence :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika
Jobbulást Jancsikának! :wink:

Madar
Gonosz anyák próbálkoznak :oops: :wink:
Minden okés, csak apa mától dolgozik... :cry:

Igény szerinti szopi
Azért nem kell minden nyikkanásra cicit a szájába nyomni. Sírhat sok minden miatt beste kölyke. :wink:
Nem kell, hogy a cici legyen a vigasztalója :wink:

Andi
Felső vonal a baba szívműködése, alsó vonal a méhtevékenység. Nyilak: baba mozgott :wink:

Peppino
Viszketés :cry:
3 hét alatt is jelentkezhet májprobléma :cry:

Anna
Nincs valaki akivel meg tudnád beszélni a gondjaidat?
Neked nincs aki segítene? :wink:
Vendég

Imola, pont azért megyek föl, hogy rendezni tudjam a soraimat :wink: Amit bárki mondani tudna a gondjaimra, azt én mind tudom, csak épp nem az eszemre, hanem az érzéseimre szoktam hallgatni :roll: :( , sajnos.

És egész közel leszek a csokikiállításhoz... :wink: Lehet, hogy én se hagyom ki? :D 8) (bár Cote d'Or diétás csokival még nem találkoztam :cry: :cry: :cry: )

Szép estét nektek! :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Ideértem én is. Bár most Apa bent van még gyerkőcöknél, mert Máté hasfájós, és most is küzd szegény. :cry: Délután 5től indul be, húzza a kis lábát, feszít és nagyon panaszosan sír. :cry: Úgy sajnálom szegényt. Holnap konzultálok dokinénivel, hogy mivel próbálkozzunk. Andris is nagyon hasfájós volt, de nála semmi sem segített, csak az idő.

Andris változatlan, bár rájöttünk, hogy csak akkor nyugszik meg, ha én vele foglalkozom. :roll: Apa most nem elég jó. Ez most még úgy ahogy OK, míg Apa szabin van, de mikor hármasban leszünk, muszály lesz tolerálni, amíg szopiztatok. Ez zavarja a legjobban. :oops: Így viszont ki fogok purcanni, mire Apa dolgozni kezd, mert amennyit időt tudok vele töltök, alvás nincs sok, napközben sem. Mert akkor richtig Máté ébreszt, hogy éhes. :roll:

Látom, senkinek sem volt kedve ma szülni. :lol:

Kata: Sajnálom a gondokat, tényleg írj majd magatokról, hátha segítségre találsz itt is. nagyon jó, hogy van szerető, segítő család a hátad mögött.

Most mennem kell besegíteni, de igyekszem még jönni, bár lehet, hogy csak holnap!

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Kata, nagyon sajnálom :cry: Tényleg, ha bármiben tudunk segíteni szóljál.

Erika, lánykád 8) hamarosan majd benő a feje lágya, csak ki kell várni :oops:

Süti, gratula a 40. héthez :lol:

Kriszti, örülök, hogy otthon vagytok :wink: Majd ha lesz időd várjuk a beszámolót ám :)

Süti, a main is felül van a babamozgás, az alsó a fájástevékenység, ami majdnem, hogy nincs is, de ez még nem is gáz szerintem.
Attól paráztam be egy kicsit, hogy a ctg-s csaj nézte a kiskönyvemet, és az előzmények miatt nagyon nagyon alapos volt és nem volt elragadtatva a néhol egyenesnek tűnő felső vonalaktól. Pedig mondtam, hogy Niki mindig ilyen kis nyugis mozgós volt.
Aztán átküldött, hogy mutassam meg egy dokinak, ott az asszisztens bevitte, majd aláírva kb. 10 másodperc múlva kihozta, hogy rendben van.
Gondolom ha gáz lett volna csak szóltak volna, ugyi?

Scooper, de jó, hogy otthon vagytok már :)
Várjuk majd a képeket :wink:

Astrid, szorítok, hogy a gyulladás minél hamarabb helyrejöjjön++++++++++

Kata, a mostanit nem az én dokim nézte, hanem az ambulancián egy doki, az elsőt nézte az enyim doki, és arra azt mondta, hogy teljesen rendben van. Én meg nem tudom, hogy milyennek kellene lennie :roll:
De ha nem tartósan 180, akkor csak nincs gáz, nem?
A méhtevékenységgel mi a furi? (ahhoz sem értek
:oops: )

Süti, nagyon nagyon jók lettek a képeitek, nagyon szép vagy mindegyiken, és apikádnak nagy dicséret, nagyon ügyesen fotózott :!:

Erika, a te képeid is nagyon szípek
:)
Vendég

Imola,hát ezeket a képeket inkább nem tenném ide,mert itt ugye bárki láthatja......

Anna,ha találsz egyél helyettem is csokit!!!

Rita,tényleg nem ártana egy konzultáció egy gyerekpszichológussal.Sajnos barátnőméknél a 2 éves fiú agresszív lett a kishugicával,szerencsére nem történt baj....gondolom a fiúk hajlamosabbak erre,a lányokat hamarabb rá lehet venni a "babázásra".Bár írtad,hogy Mátéval aranyos meg puszilgatja,de fő a biztonság!!!!!Ha tudod nézd a reggelit,hátha lesz erről is szó.Ma is volt pszichológus,csak most más témában.addig meg próbáld meg addig a kedvenc időtöltésével lefoglalni,amíg szoptatsz,vagy ha szereti ha mesét olvasol,próbáld meg úgy beállítani,mintha az lenne a fontos és Máté szopiztatása csak a mellékfoglalkozás lenne.

Madar,jó éjszakát!!!!

Andi előbb utóbb minden kamasznak megjön az esze.Sógorom lánya 3.-félévben még 13 tantárgyból bukott,aztán az anyjától ide költözött (hétvégékre,mert kollegista volt Fertődön),évvégére már csak 2 tantárgyból nem tudott javítani,de pótvizsgán átment.a végére szebb érettségit hozott mint én,aki átlag 4-es voltam!!!!De az érettségim car lett!!

Toscanaról sok filmet(dokumentumot is),láttam és tényleg gyönyörű............mindenkép tegyél fel képeket róla,légyszi ha lesz 2 perced.

sutimano76

Sziasztok!

Mi végül holnap helyett ma kötöttünk ki a vizsgálaton ... és semmi változás, tehát csütörtökön délelőtt kiveszik Lottit ...

mostmár örülök neki, hogy eldőlt a sorsunk, és ha a kiscsaj mégis szeretne segítség nélkül elindulni kifelé, akkor is van még 2 egész napja, hogy meggondolja magát ... nekünk a csütörtök már a 40. hét második fele, nem gondolom, hogy tovább kellene őt bent növesztenem, UH szerint 4 kg felett van ... egyébként minden rendben van vele, csak: totál zárt a méhszáj, és alig éri el a doki, annyira fent "lebeg" ...

szóóóóóóóóóval: ha minden jól megy, akkor jövő héten ilyenkor 2 kiscsirkét próbálunk altatni, és ez nagyon-nagyon jó érzéssel tölt el, mondhatni: " ana mennnnnyugi " ....

Móni: ezért voltam kikapcsolva, doki rámcsörgött, hogy be tudunk-e menni a kórházba, na, amikor felvettem, szívbajt kaptam, hogy mit akar, csak nem akar most elutazni ???? ... de szerencsére nem :) ....

Szerdán reggel be kell mennem egy vérvételre, és akkor még hazajöhetek, és csüt reggel fél8ra kell mennem, még nem tudom, hányadik leszek :)

Jááááááááááááááj, nem tudom, ezt a 2 napot hogy fogom kibírni, annyira izgi :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jaaaaaaaaaaaajjjjjjj,Brumi,de jó,hát sztem jobb tudni hogy mikor,engem ez a bizonytalanság őrjít meg.Hogy vajon mikor????
Na akkor csütörtökön újabb babánk lesz,de jóóóóóóóóó!!!!Anyud fel tud jönni addigra???

Most megint át kell adnom a gépet,bő 1 óra és megpróbálom visszaszerezni............

sutimano76

Holnap reggel ctg-re megyek,meg apika itthon lesz velem,így ha sokáig nem jövök,akkor nem szülök,csak dogom van.

sutimano76

vígasztalás: nálunk nem volt, és most sem lesz cumi ...

kicsit nehezebb így valóban, mert sokszor engem használt "élő cuminak", ha bármilyen sérelem érte, rögtön kérte ... de egy csomó későbbi gondot és problémát megelőzhetünk azzal, ha nincs cumi, amit majd el kell venni tőle ... érdekes, az ujját sem szopizta, akkor tutira adtam volna neki inkább cumit ... és a rongyika, vagy más alvós eszköz sem érdekelte ... most is készülök ilyennel, hátha Lottinak bejön az IKEA-s békuci :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76aaaaaaaaaaaajjjjjjj,Brumi,de jó,hát sztem jobb tudni hogy mikor,engem ez a bizonytalanság őrjít meg.Hogy vajon mikor????
Na akkor csütörtökön újabb babánk lesz,de jóóóóóóóóó!!!!Anyud fel tud jönni addigra???

Most megint át kell adnom a gépet,bő 1 óra és megpróbálom visszaszerezni............

:) ... anyukám apukámmal csak akkor jön majd, ha már itthon vagyunk két napja: vagyis előre láthatólag jövő héten szerdán, és akkor maradnak segíteni majdnem 2 hétig ... Lilla nincs el velük egész nap, ezért a férjemnek mindenképpen szabadságot kell kivennie, és az luxus lenne, hogy ők is és a férjem is egyszerre legyenek itthon ... és amikor hazajövünk, szeretnénk egy kis időt 4en lenni :shock: :lol: ... utána persze nagyon jó lesz, hogy itt vannak !!!! :) :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

jó éjt istennők, most megyek aludni, ki kell használnom még ezt a pár napot !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szép estét! :)
Megpróbáltam visszaolvasni, de feladtam...
Igyekszem majd visszakapcsolódni a történésekbe, egyelőre úgy néz ki, hogy túl lehet élni a napokat, bár az unatkozás nem számottevő.. Testvérgondok lekopogom nincsenek, Ati puszilgatja a Babát, na meg simizi, mi pedig árgus szemmel figyeljük, mert ugye elég törékeny még a kiscsaj, Ati pedig nem mindig úgy simiz, és ott ahol kell :D
A nagyok pedig odáig vannak és vissza... :D :D
Mutatok pár képet, s majd jövök a szüléstörténettel, meg a többivel...
Kép
Kép

Kezdetnek gondoltam nem terhelem le a rendszert :) Kép

Anna, Erika annyit gondoltam Rátok, hülyeséget nem fogok írni, hogy kitartás meg társai, a héten két front is lesz, abból az egyik, a csütörtöki meleg ;)
Bibi, látom a csütörtök a Ti napotok is, ++++++++++++++
Sütikém, Neked is mennek a drukkok, a pocak képeket még nem néztem, de pótolni fogom!!
Andi, a 9es szám nekem is bejön ;)
Csajok, képtelen vagyok mindenkire reagálni, ne haragudjatok, :oops: :oops: :oops:

Vera, Csunyeszka órási gratula Nektek!!!!!!!!

Na, megyek, Lucát visszaszerzem az apjától, a mellkasán szundizik, mert a kiságy az nem jó ;) Aztán végre lefekszem.. asszem...

Furcsa dolog ám pocak nélkül lenni, úgyhogy élvezzétek ki minden nyűgjét ;) / fúúúú de utálatos dumának hangzik, pedig nem az ám! ;)

vicger

De jó,hogy visszatértél Kriszti te is és látom inkább képekkel kényeztetsz minket,minthogy a leírt hüleségeinket olvasod!!!Amúgy amint bevonultál,szinte az én szenvedéseimmel voltak tele az oldalak,mert szültem volna szinkron,de legkésőbb másnap,mostmár tartom a magam szerdáig,mert csak akkor lesz dokim.
Hát a képek meg szupik,még még még.....speckó az utsó nagyon megfogott,ahogy Ati odafekszik Lucához,nagyon édik vagytok!!! :cry: nagyon megható kép.

sutimano76

Brumi,így hogy tuti csaszi lesz,Apa és Lili otthon marad,vagy valahol a közelben játsziznak majd???????

Látom ma is elmarad az éjszakai műszak!!!!!!!!Akkor lassan én is elvonulok,mert reggel órára kelek,már ha nem előzöm be......hihihi...

sutimano76

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, bocsi, nem nagyon fogok reagálni másokra!!

Olyan jó kis napom volt, mozgalmas, KO vagyok, de olyan jóó volt!

-Elmentem az anesztes rendelésre, elvileg minden oké, nem zártak ki semmilyen anesztes lehetőséget, nem mintha tervezném, hogy kellene, de megnyugtató, h bármi van, mindenféle módon érzésteleníthetnek.
Annyit mondott csak a nőci, hogy mivel lumbágós vagyok, érzi a gerincemet tapogatva, h a csigolyák mintha nem lennének annyira zártak, ami, ha bármilyen gyulladás van pont akkor, aminek nem nagy az esélye, akkor nem tudnának megszúrni, ha kéne.

-Utána találkoztunk pár percere Bobokával, traccsoltunk, pocit nézegettünk, megbeszéltük, hogy a 17-e még mindig áll :lol: szóval hajrá!

-Aztán UH, az mondjuk bosszantó volt, mert várnom kellett vagy plusz fél órát az időponthoz képest, és elhívták a dokimat, mire behívtak, egy savanyú fejű kis vézna fickó volt ott, tök morcos, alig volt hajlandó kommunikálni vele, meg is mondtam, h nem is hozzá jöttem, a baba súlyára is annyit mondott, hogy kb 3600, nem akartam neki mondani, h köszi, a hetemhez megfelelő átlagsúlyt meg tudom nézni millió helyen... mindegy, lényeg, h minden oksa, csak más másodszorra egy idegen vki néz meg, mert a dokimat mindig pont elhappolják előlem :D

-Lekísértem a páromat Székesfehérvárra, most ott is tart edzéseket, beugrottam Erikához, olyan jóóó volt!! Fannika és a többiek is édesek voltak, traccsoltunk egy picit, Apa többé kevésbé türelmesen várt lenn a kocsiban :wink: És szuper holmikat csereberéltünk, rácsvédőt rugira és cumira :wink: Jól sikerült kis villámlátogatás volt!! Utána az edzés is jó volt, illetve én is élveztem, h kiruccantunk egy kicsit.

A program még a hétre:
Gyerekorvos megismerése, holnap megyek, szerda ctg, védőnénivel és dokival, remélem végre látom is, csüti védőnéni jön ide hozzánk... szóval unatkozni nem fogok!

Villámreakciók:

Kata, sajnálom, remélem minden rendbe jön, én drukkolok, h leküzdjétek a problémát, problémákat, és nemsokára már egy homályos emlék legyen csak... ha bármiben tudok segíteni, számom és elérhetőségek a táblában, hívj, írj, keress!!!!!!

Anna, hiányozni fogsz nekünk, gyere hamar!

Képek a babákról és mamákról szupik!!

Vicger, de jó, h vagy!

Brumi, csütörtök, izgi!!

Süti, a Jacko-mozdulatot megreklamáltam a videón, meglátjuk, lesz-e pótlás! A hangulat ilyesmi nálunk, igen, szeretem én is!

Bocsi istennőim, kész vagyok, megyek pihi!!!!
Aludjatok jól, éjjeli műszak hajrá!

floranan

Boboka, olyan cikk-cakkos nekem a méhtevékenységed..

Peppino, tényleg nem ijesztésnek szántam.

Én egyben , nagyon jól érzem magam még mindig. Este volt josló vagy csak a baba nyomott le egy ideget nem tudom, de a lábamba kisugárzott de csak az egyik oldalon.
Léptem nst-re. Nem tudom mikor jövök, mert utána megyek barátnőzni, meg babázni!

Kép
kata05

Kép
Vendég

Vicger
Szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi
Hajrá csütörtök! (Bár, én ezt nem értem... :oops: :wink: )
Vendég

Nekünk szuper éjszakánk volt! 2 szopi félálomban és alvás... Nem vártam meg a nagyon nagy sírást, Molli se ébredt felteljesen.... meg én se... és a saját ágyában aludt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Napról napra korábban kelek. :lol: :lol: Férjem rámszólt, hogy aludjak, mert így soha nem leszek kipihent! Kérdeztem: csak nem találkoznál már kisfiaddal? :lol:
Sikerült fél 1-1 között elaludni. 1-szer valamikor felkeltem, aztán 2:22-kor és végül 5:20-kor. Remélem délelőtt sikerül valamennyit pótólni.
Mai nst-seknek drukk, várjuk az eredményeket!
Kriszta nagyon jó képek! Édesek együtt!
Süti pont erre gondoltam, nagyon jól kép lett a vitorlásról is!
Andi Daninak jobbulást!
Peppino szerintem is inkább doki, mint netről találgatni... Nekem is pöttyös lett a hasam. Mondtam is, hogy piros pöttyös az igazi!! :lol: :lol: De aztán elmúltak maguktól.
Mabe, éjszaka: hurráááááá!
bex13

Az éjjel óránként volt egy-egy összehúzódásom :) , meg is beszéltük, hogy Attila csak akkor indul haza, ha még tuti nincs semmi délután, és hogy csak egyet füttyentek és már rohan is hozzám :wink: :D .
Mindjárt indulunk. (7 táskám van :shock: )

Nagyon szép napot nektek!!!! :D :D :D :D

Sms majd megy, ha lesz valami :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna!

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!

Bibi!

Irigyellek, hogy csütörtökön legkésőbb babázhatsz!
arvaerika

Jó reggelt!

Anna,neked jó utat,és nagyon vigyázz magatokra.Várjuk,hogy jelentkezz.

Bex,milyen figyelmes majdnem apu :lol:

Imola,sok ilyen nyugis éjszakát kívánok neked.

Kriszti,ezek a képek! Annyira szépek vagytok,Ati meg zabálnivaló,amilyen óvatossággal Luca mellé ült.

Kata,nst-hez drukk,ha bármi lenne,számom tudod.

Floranan,szép hosszú napod volt.Megjegyzem te sem vagy piskóta,egy ilyen napot még így bevállalni :wink: Remélem ma pihensz kicsit.

Brumi,csütörtökre sok sok drukk,de azért hátha kihasználja Lotti ezt a 2 napot.Mindenképpen császár?Nem lehet megvárni,hogy akár a betöltött 40. hét után várni és esetleg magától beinduljon a szülés?

Süti,azért a gyermek pszichomókus még korai lenne bármelyik 2 gyerekes családba itt.Kezdeti nehézségek.Persze ha nem javul a helyzet,akkor érdemes,de én azt gondolom,minden családban meg fog oldódni ez a dolog,de a 6 hetes gyerekágy a legnehezebb.Utána biztos könnyebb lesz.Arról nem beszélve,hogy eddig is nagyon sok jó és hasznos tanácsot és tapasztalatot adtunk át egymásnak,és én úgy látom nagyon jól működik.Pont ennek kapcsán jutott eszembe,hogy Dani miért is pont most lett beteg?! Most rá figyelek,és nem a születendő kistesóra,a babaszobára,és ami vele kapcsolatos. Ő is igényli a figyelmemet,amiről tudja nagyon jól,hogy hamarosan nem csak rá fog irányulni :wink:

Én ma reggel nem engedtem el a kamaszom suliba.Ha nem lett volna láza,akkor esetleg,így ma szépen elviszem orvoshoz.Annyi megbetegedés van most a sulikban,nyugodtabban alszom,ha csak sima megfázás.Így ez a mai program.
Reggel óta fáj a derekam,úgy :wink: .Más bajom nincs. :)

Kép
v.andi

Kriszti!

nagyon szépek vagytok a képen!
arvaerika

Hahó Mindenkinek!

Én is vagyok,de hétvégén általában apa ül a gép előtt.Elolvastam,amiket írtatok,de már szinte semmire nem emlékszem.Bocsi!

Anna:Nagyon drukkolok!

Bibi:Már csak két nap!De irigyellek!!!!

Kriszti:Üdv újra itt,nagyon szép Luca baba!

Süti:most akkor a 21-e a kitűzött cél? :D

Floranan:UH-s doki :x

Rita:Nagyon boldog születésnapot!!!!

Én tegnap voltam védőnéninél,minden ok,pocak 121 cm,vérnyomim alacsony 90/40,súlyom eddig + 14 kg.

Doki is volt tegnap,megvizsgált,de úgy,hogy azt hittem rögtön megszülök.Fájt nagyon,de túléltem.UH is volt,minden rendben,azt mondta nem lesz óriásbébi,normál méretű baba lesz.Ez megnyugtatott. :D

Ma este pedig NST.

Majd később még leszek ám,addig írjatok jó sokat!
Vendég

Nst-ről megjöttem: Minden rendben, Lőrinc jól viselkedett. Szombaton ismétlés, ha nem jönne+amnioszkópia+uh. Jövő pénteken meg indít, ha addig nem lesz meg.
Este 7-kor meg férjemmel beszélünk!

Kép
kata05

RITA:

Kép

Kép
v.andi

Kata,de gyors voltál.Jövő péntekig Lőrinc simán megérkezik magától.
Estére nagyon sok drukk neked ++++++++++

Kép
v.andi

Rita! Nagyon Boldog Szülinapot kívánok én is!
bex13

Kata innen is mennek a drukkok estére. Kívánom, hogy minden rendben legyen! Várunk a hírekkel!
bex13

Sziasztok!

Elég nyűgi éjszakám volt: folyamatosan fáj valamim ... a csontjaim, a belső szerveim ... és hát igen, bennem is kavarog 1000 kérdés, mert ha akarom, várnak, és nem veszik ki a babát csüt-ön , DE: annyi mindent kell mérlegelni, egy ilyen döntésnél nekem is, és az orvosoknak is ...

A dokim eléggé csaszi ellenes abban az értelemben, hogy anno Lillával is hasonló volt a helyzet, de fel sem merült a kérdés, hogy indítanak, vagy, hogy nem várjuk ki a plusz hetet ... most azt mondta: nézze, most sem azzal van a gond, hogy császár volt az első, hanem azzal, hogy miért volt császár ... ha fájásgyengeség miatt lett volna pl, s szül egy 3500 gr körüli babát, most azt mondanám, várjunk ... de az ok téraránytalanság volt, és emiatti rossz beilleszkedés .... az UH alapján ez a baba nagyobb, de legalább akkora ... belemehetünk egy szülésbe, várhatunk, mert most a baba jól van, és ön is ... de sokkal nagyobb a komplikációk kockázata egy ilyen szülés közben, mint amit a programozott császárral vállalunk ... és nem részletezte, mit ért ez alatt, de nem nehéz kitalálni ...

Nekem valószínűleg ez az utolsó terhességem, és iszonyatosan félek a műtéttől, sokkal jobban, mint a szüléstől (ismeritek a sztorimat ...), nekem elég nehéz volt anno feldoglozni, hogy nem szülhettem ... de ki vállalná közületek így azt, hogy okés szülünk, tudom, hogy nagy a baba, tudom, hogy sokkal nagyobb a szülés közbeni komplikáció kockázata, és még az is lehet, hogy el is indulna lefelé, de mi van akkor, ha esetleg a szülőcsatornában szorul be ??? ... persze, kiszedik valahogy, vákummal, kinyomják, bent nem marad ... csakhát közben mi lesz vele? ... és ha a végén lesz egy kis oxigénhiányos állapot, akkor majd kérdezgethetem magamtól: megérte ??? ... nem kellett volna inkább kivenni, amíg még lehetett? ... a 40. hétben vagyunk ...

Higgyétek el, ez nem egy könnyű döntés, mert én még burokrepesztést sem szerettem volna ... de nekem sajnos már volt egy "rosszul" végződő altatásos császárom, és sajnos a körülmények hasonlóak, és én nem akarok ebben belemenni: látni akarom, amikor kiveszik, és biztonságban akarom tudni közben ... arról nem is beszélve: mekkora lenne ez a baba, ha még túl is hordom ??? ...

Szóval: Imola, lehet, nem érted, és Andi lehet, te másképp döntenél, de nekem határozottan az az érzésem, hogy ez a helyes út, mostmár nincs kétségem, ezért bólintottam rá ... :oops:

(és igen, sokszor hallottam már, hogy az UH téved, és nem akkora a baba, de akkor mi van? ... születik legfeljebb egy egészséges 3500 gros babám csaszival, míg a másik oldal ezzel szemben, hogy beindul, és benne van a pakliban, sokkal jobban, mint előző esetben a komplikáció lehetősége ... ezt kellett mérlegelnem)

Aki akar, ítéljen el ezért, talán úgy tűnik, a "könnyebb" utat választom (bár akinek volt császárja, az tudja, miről beszélünk .... :roll: ...

én meg azt gondolom: azt az utat választom, amivel a nagyobb biztonságban tudom a gyerekem ... nekem ez már ilyen egyszerű, ennyire leegyszerűsödött a kérdés bennem ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti: de jóóóóóóóó, hogy vagy újra. Képek nagyon jók, mindegyik, én nem tudok választani, melyik a kedvenc, mindegyik másról szól. :) :wink: Még kérümk!!!!!!!!!

Kata: Lőrinc hírek :D Este pedig alakuljon minden úgy ahogy Te szeretnéd. Drukkolok nagyon. +++++++++++++++++++++++

Rita: Bódogságos szülinapot!!! :D

Bibi: csütörtökre mennek a drukkok +++++++++++++++++++++
Tudom, milyen ez, amikor tudod előre, hogy mi lesz, mikor ... :wink: Gyorsan el fog telni ez a 2 nap :) És ha így érzed biztonságosnak, ez a jó döntés. Az a legfontosabb, hogy Te mit érzel. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Brumi,én egyáltalán nem ítélem el senki döntését,és tisztában vagyok az előzményeiddel is.Csupán egy kérdés volt,hogy esetleg másképp is alakulhat e.Értem ezalatt,hogy ha magától elindul Lotti,akkor születhet e simán.Az a lényeg,hogy mindketten Lottival biztonságban legyetek.Ez most a legfontosabb.

Kép
v.andi

RITA: BOLDOG SZÜLINAPOT !!!! :)

KATA: drukkdrukkdrukk estére, örülük, hogy Lőrinccel minden rendben :)

KRISZTI: de jóóóóóó újra látni ... olyan jó nektek !!! :)

ANDI: igazad van, én is inkább orvoshoz vinném ...

LINA: örülük, hogy veltek is minden rendben, ... vizsgálat ... :twisted:

MABE: hatalmas gratula az "alakuló" éjszakához :):):)

ERIKA: csak már ott tartanánk ... de lehet, hogy tiedLotti beelőz :)

ANNA: nagyon fogsz hiányozni ... annyira szorítok nektek is, hogy minden rendben legyen ...

BEX: korán kelés. nem alvás ... :twisted:

FLORA: jó neked, hogy még ilyen túrákat be tudsz vállalni ... én már bevásrolni sem tudok menni Lillával 2esben ... :lol:

SÜTI: Lilla a sógornőmmel marad itthon, apika pedig a műtő előtt rágja majd a kezét ... ott nem nagyon lenne helye Lillának, és nem akarom, hogy műtét után, kórházban fekve lásson ... nem értené még, és csak feleslegesen megijesztenénk ... majd akkor jön be, amikor megyünk haza ... :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi: remélem fiacskád "csak" tényleg megfázott. Majd doki után írj, hogy mi van.

Mabe: éjszaka :D :D :D Én lánykám is kétszer kelt fel az éjjel (pedig csak egyszer szokott), az első szopi után 5 perccel visszaaludt, a második után negyedórát nyekergett, de aztán elaludt. :D

KépKép
KépKép
madar

Anna: vigyázz magadra és várunk vissza ... nagyon. :) És persze várjuk a híreket is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,én egyáltalán nem ítélem el senki döntését,és tisztában vagyok az előzményeiddel is.Csupán egy kérdés volt,hogy esetleg másképp is alakulhat e.Értem ezalatt,hogy ha magától elindul Lotti,akkor születhet e simán.Az a lényeg,hogy mindketten Lottival biztonságban legyetek.Ez most a legfontosabb.

persze-persze, csak annyira baromira érzékenyen érint ez a kérdés: igen, beindulhat addig még, és igen, várhatnánk ... és ha elindulna, lehet, hogy megszületne simán, ezt senki nem tudja, vagyis nincs olyan tény most, ami miatt most SOSben ki kellene őt venni, mert akkor nem várnának vele csüt-ig ... pont ezért nagy dilemma ez az egész ... de nekem ez tűnik biztonságosabbnak ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi, megértem vívódásod!!

Andi, szóval úgy fáj a derekad......drukk!!

Én pl az indítást nem szeretném, mert a környezetemben mindenhol császárral végződött. :( Jó tudom jövő péntekig simán elindulhat. Na de már 3 hete h fel van puhulva a méhszájam és papírvékony......DE ebben a kórházban ez a protokoll.

Képzeljétek, védőnő felhívott, hogy egyben vagyok e még, és jövőhéten is hív ezért.Na nem akar látni, csak gondolom a kötelesség.....

Kép
kata05

Jó reggelt!

Ma végre aludtam rendesen, csak egyszer keltem fel éjszaka, és 10kor ébredtem!! Ilyen se volt már kb. 1,5 hónapja!

Anna! Nagyon drukkolok, hogy ma szülessen meg a babád, és vigyázz magatokra!! Majd azért jelentkezz!!

Kata! Örülök, hogy Lőrinccel minden rendben!! Estére szorítok érted, remélem mindent meg tudtok beszélni és olyan megoldás születik, ami jó Neked és a babának!!
Tudom,hogy nem ijesztgetésnek szántad, azt hiszem csütörtökig várok a dokival, ha rossz a májam, az a két nap nem oszt, nem szoroz... meg azt hiszem sárgulnom kéne, de egyelőre nem változott meg a színem. Lehet, hogy nekem is indítás lesz a vége (tudod múltkor mondta a dokim, ha most csütörtökig nem szülök, akkor jövő héten megindítja..., majd meglátjuk)

Bex!
Köszi, aranyos vagy, csütörtökön megmutatom magam a dokkernek!

Bibi! Teljesen megértem a döntésedet, én is tutti emellett döntenék! Te legalább mostmár tudod, hogy csütörtökön veletek lesz Lotti :) azért ez nem egy elhanyagolható szempont!! :D :D Nagyon fogok drukkolni Nektek!!

Mabe! Örülök, hogy egyre jobban alakulnak az éjszakáitok!! Csak így tovább!

Madár! Nektek is ugyanezt tudom mondani... :wink: Hajrá nyugodt éjszaka!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.08 09:31-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Brumikám,hát értelek én Kép Legyen úgy,ahogy mindkettőtöknek a legjobb.Ehhez küldöm minden drukkomat nektek Kép

Kata,mindig csak reggel fáj :oops: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Kicsit mosott rongyként keltem... de jól vagyok. És csak fél 2 pisikelés, utána csak 8:45, juhééé! A tegnapi nap, igen, kicsit mozgalmas volt, de úgy örülök neki, h ment! Hamar elfáradok azért, de tegnap szerencsére ültem szinte végig, csak mindig máshol, a város/ország más-más pontján :D :lol:

Most rohanok a gyerekdokihoz!
Délután el kéne menni muffgyantára, nem bírom az őserdőt, de legalább a tegnapi bunkofon dokit megbosszultam vele :D már ha érdekli... :lol: mondjuk meglepődtem, h félig le kellett tolni a bugyeszt, eddig UH-n még soha.

Kata, estére naaagy-nagy drukkk!!!!!!!!! ++++++++++

Bibi, szerintem jól döntöttél, és főleg, hallgass a megérzésekre!

Rita, remélem hamarosan beáll az otthoni rend és Andris is megszokja az új helyzetet!
Boldog szülit!!

Lina, vizsgálat :( simi simi

Anna jó utat! 7 csomag, huh :D ... én a 2 (nagyobb + pici) miatt is úgy érzem, túlpakoltam magam, mert általában az van...

Na, rohanok gyerekdokkerhoz, pusz!

floranan

Megint laptető, mi ez itt kérem?
Még vannak előttem a sorban!!

floranan

Andi, Peppino, Móni: köszi .... :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

én is beszéltem a gyerekorvossal, elvállalja Lottit is :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: