A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Kisbabát szeretnénk

boti Kép hahah

tök jól áll neki!
etna33

Sziasztok!

Gyors leszek és lényegretörő... Már megint itt vannak a pirosak, pedig már pénteken meg kellett volna jönnie, kicsit bíztam benne.... Még jó hogy nem teszteltem... Ennek örömére kitakarítottam, virágokat ültettem át (amit még sosenem csináltam, mert én utálom a gazokat =virágokat; egyedül a fréziát szeretem), most meg megyek tanulok egy kicsit ebéd előtt....

Etna: óriási ez a kép!! Az e-mail-ed megkaptam, de hol lehet beszerezni ilyen követ?

Pusza

Kép
Kép
arte

dragaim sziasztok:)
draga Lucam sokat jelent nekem ez amit leirtal anyukadrol! tudod anya is pont ugy csinal mint ahogy a tied,erös es ö vigasztal mikor sirok hogy nyugodjak meg nem lesz baj......neki is az egesz hona alatt kiszedtek mindent es majd mostansag valamikor döl el hogy mi lesz tovabb,felek de nyugtat hogy nagyon erös elni akar hisz imadja a csaladjat a kis Bazsiert meg egyszerüen megörül annyira szereti es kis draga is ragaszkodik nagyon anyahoz! ezert bizom a Jo Istenben hogy kegyes lesz hozzank es nem veszi öt el! bennem is egy vilag omlott össze azt hittem meghalok mikor felhivott ,azonnal autoba ültem alig birtam kivari hogy hazaerjek .....repesztettem mint egy allat nem is igazan tudom hogy usztam meg baj nelkül hisz nagyon kiborultam! de erös az en anyukam remelem ö is tul lesz rajta es vegig tudja csinalni mint a te Edesanyad! kivanom neked draga hogy minden renben legyen vele es soha ne jöjjön vissza a baj!!!
draga többiek,nem haragszom en senkire amiert igy velekedtek hisz van benne igazsag hisz amikor veszekszünk ezen vagy szoba kerül amennyire szeretm annyira gyülölni tudom,de mindig megnyugszom! ö nem azt mondta hogy soha nem akar csak azt hogy meg nem.....es ugye azt is tudom ha jönne most örülne csak ö nem hajlando meg egyenlöre lepni a lombik iranyaban!
most megyek haza jövö heten hetvegen több mint 2 hetre lesz idönk merlegelni!
csak tudjatok sokszor eljatszottam a gondolattal hgy mi lenne ha befejeznenk de egyszerüen nincs eröm ujra mindent felepiteni,az eletem ...uj tars...stb....öreg vagyok hozza es szeretem öt nagyon mert a masik szemszökböl nezve erzem es tudom hogy szeret es megad mindent es a babat is meg fogom kapni csak varnom kell! kibukok en is mindig de ugyan akkor erösnek erzem magam hogy küzdjek az igazamert....
nem tudom csajok nehez az eletem e pillanatba de igazan most csak anya erdekel hogy meggyogyuljon hogy mellette lehessek es kibirjuk ezt az egeszet,a többi meg majd kialakul!
a munkamat szeretem,bar tudom tulzasba viszem es ez neki a javara valik mert nincs gondja de ezt meg szivesen csinalom,nem tudok a seggemen ülni otthon! egyedül ami segit es eltet hogy hazamenjek es kihasznaljak minden percet a szertteimmel!
na jol van befejezem,nem farasztalak benneteket csak jo kiirni magambol a banatom hisz tudom hogy szavaim szertlö szivekre talalnak!
draga Angyalom,jol estek szavad is köszönöm neked is ,imakat es mindent,szüksegünk van most minden biztato szora!
na megyek szivem mert dolgozom,mindenkinek szep tovabbi hetveget! ha lesz idöm meg visszanezek hatha jön valaki:)
pusza mindenkinek!
suzi2

Meg akartam irni csak közben rohangalok es igy eleg nehez..... :lol:
Etnam örülök hogy Botikanak nem lett komolyabb baja,puklik meg most lesznek csak igazan,a kis Bazsi is azt hiszi az öve a vilag mert megtanult menni es olyanokat borul hogy csak lesek :lol: de hal Istennek nem siros felpattan nyögdecsel kettöt mint valami öreg ember es megy tovabb.....de remelem nem fogja rad a kis huncut a fraszt hozni minden nap.....
A szüleidnek jobbulast remelem mihamarabb minden renben lesz nalatok is!
Az evessel en annyit tudok közbeszolni persze en nem vagyok anya csak amit megelek a kis dragammal,hogy otthon ugy folyik hogy ha valaki eszik a Bazsinak mindenböl kell,persze van reggeli ebed es vacsora rendesen de ö sokszor eszik nem tudom hogy ez jo e de persze sok gyümi es zöldseg van benne.....de lemozogja meg sokat nött es abszolut nem husos :lol:
na jol van mostmar tenyleg lepek.....mennem kell a masodik müszakomra :)
suzi2

Szép napot mindenkinek!

Etnám! Szerintem próbáld a kanállal etetést kicsit "erőltetni", meg kell neki tanulni kanállal enni. Nem baj az ha nem bírja kivárni amig mindent bekanalazzátok. Én ilyenkor a Kornélkát bepakoltam a kompba és mentem utána a kajával. Igaz, ez sem a legjobb megoldás, de mint tudjátok egy örök-mozgó gyerek csak akkor marad 1 percnél tovább meg a fenekén, ha véletlenül bealszik!! Flóránk is egy izgő-mozgó baba! Vele sem fogok unatkozni, már most látom!! :D A névnapot a fiúknak júliusban tartjuk. De azért köszi! Az október lesz húzós ilyen téren! Első hétvégén Móron bornap, és a névnapom. A második szombaton leánybúcsúra megyünk a Flórával, egész napos lesz agárdon, így nem tudom itthon hagyni, na és persze a menyasszonyt is tesztelni kell! :D:D 21-én a Kornélka szülinapja lesz, és halacska formájú tortát kért. Remélem, ügyesen megsikerül majd csinálni. Már kértem az egyik ismerőstől ötleteket. Ja, igen, és leánybúcsúra is bevállaltam a torta sütést!! Már most parázom, hogy, hogyan élem túl az oda és vissza utat!! Gratula a felálláshoz! Lassan 1 perc nyugitok sem lesz! :D

Lucám! Örülök, hogy anyukádnak sikerült kigyógyulni a mellrákból!! És igazad van, soha, de soha nem szabad feladni legyen az bármi ha az ember szeretné, akkor ahhoz tűzön vízen át ragaszkodni kell!! Az élet téged is jól megedzett!! Tamás pedig folytatja az edzés program jó részét!! :D Ilyenkorban már lehet látni rajtuk, hogy mire lehet tőlük számítani! Felkötheted a gatyód!! Lesznek majd mókás csíntevések és olyanok is amitől a frász kerülget! De neked már úgysem kell mondanom, hogy ezek lesznek életetek legszebb évei!! :D Kajcsival ti is ügyik vagytok!!

Laar! Sajnálom ezt az aranyér dolgot. Nekem szerencsére eddig kétszer jött ki mindkét szülés után és 1 hét után el is múlott, most kicsit jobban fájt! Remélem, hogy minnél előbb helyre jösz! Míra, hogy van?? Ma mentek kiruccanni?? Az én ördögöm is búcsúzik anyukámmal! Még jó, hogy süt a nap!

Egyenlőre ennyi! Most jelenleg nem tudom mit is írhatnék még!!

Jaj, Arte! Mikorra nem várod a pirit??

Grácus! Drukkolok, hogy ne kelljen az inszem!! Gondolom, megy az akció ezerrel!!

Sziasztok! Majd még belesek! De most már kajcsi idő van!! :D:D
wpetra
Pusztavám

Drága Suzi!
Bíztam benne, hogy anyukám története egy kis erőt ad, és pozitív példaként lebeg majd a szemed előtt. Ezek szerint anyukádnak is továbbment a hónalji nyirokcsomókra? VAgy miért kellett kiszedni őket? Sajnos nagyon nehéz hónapok következnek, gondolom anyukád is kap sugarat, kemot. ma már sok olyan gyógyhatású készítmény van, amik csökkentik a káros hatásokat, és sokkal elviselhetőbbé teszik a kemot, nem lesz rosszul tőle. Nem tudom hallottál-e a Culevit nevű gyógyszerről (www.culevit.hu) egy magyar orvos találta fel, anyukám azóta ezt szedi, erre is esküszik, hogy felgyógyult. A honlapon nagyon sok dolgot lehet olvasni róla, és szerintem érdemes kipróbálni. Kimondottan a daganatos betegeknek van. Ha tudok segíteni, írj nyugodtan mailben, vagy itt! Puszi

Petra!
Ügyi leszel, simán megoldod Te az októbert is, a tortasütést, lánybúcsút, mindent. Talpraesett csajszi vagy, nem féltelek én etéren :) Két gyerkőccel hogy bírod a gyűrődést, ráadásul Kornélka nem a nyugodtságáról híres. Pusszantlak!

Etnám!
A kép csúcs, nagyon vagány :D Ezután jönnek még csak az igazi esések, kék zöld lesz a gyerek, nálunk a térde szinte mindig lila. Simán mászik tesómék udvarán a zúzott kavicson csupasz térddel... már sokszor azt hiszem fakír :) Amúgy tök ügyesen megtanulta, hogy az ágyról nem kell leesni. Igaz leszállni még nem tud egyedül, de legalább nem esik le. A különalvásra próbálod még szoktatni? A kanalat próbálgasd, előbb-utóbb muszáj lesz neki elfogadni, a cumiból evéssel az a baj, hogy a fogakat is rontja (ugyanúgy, mint a cukros löttyök), de ezt gondolom úgyis tudod.

Megyek csajok, mert délután névnapozni megyünk mamihoz, remélem Tamásom addig még alszik, mert különben nagyon nyügi lesz. Ha más nem, majd a babakocsiban az odaúton elalszik. Puszi, további szép hétvégét!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Arte sajnálom a mensit! :(

Petra igen megy az akció ezerrel! :lol: Minden nap 2x is egész héten :oops: :lol:

Képzeljétek ma a férjemet megkeresztelték 34 évesen adta rá a fejét :lol: :lol:

Holnap már megyek dolgozni! :(

Remélem mindenki jól van!

Jaj tényleg közvélemény kutatás ti mit főznétek a házassági évfordulótokra???????? Most lesz majd 16-án!

Puszi!
grácus

Sziasztok!

Niki, ugye megmondtuk hogy nem lesz semmi gond, ne aggódj. Annyira örülök hogy Amélia ilyen szépen eszik. Mindenben utol fogja érni a többi gyereket és egyszer csak már semmi különbség nem lesz. Észre sem fogjátok venni hogy milyen nehezen indult minden.
Nagyon szép vonalzótok van.

Laar, jaj de jó hogy Mírának nincs semmi baj a szemével. Az éjszakai mocorgások miatt ne aggódj, az idő most olyan hogy mindannyian furin érezzük magunkat. A picik még jobban meg érzik sajna.

Tina, neked is csak azt tudom ajánlani mint Kirunak annak idején hogy sokat pihentetni, felpóckolni és egyél sok grapefruitot. Az kissé hajtja a vizet és nem gyógyszer, ezt szabad enni nyugodtan. Persze ne vidd túlzásba, de azért nyugodtan meg ehetsz egyet egy nap.

Etna, imádlak!!!!! Annyira jó hogy ilyen jó kedvvel írtál nekünk pénteken. Természetesen szólok és ki nem hagylak semmiből. Különben is vissza kell adnom neked a könyvet. Nem felejtettem el, csak nem akarom póstán, inkább személyesen mert így legalább láthatlak benneteket. Az olyan jó lesz. Hát, nem semmi hogy megint be paliztak benneteket ezek a vevők. Nagyon remélem hamar túl adtok rajta. Bakker, hogy anyukáddal is mit szarakodnak ezek az orvosok. Most akkor nem is műtik ki az epe köveit? És vérvételre is be kell jelentkezni? Hát, most olyan csúnyát írnák ide, hogy csak na. Gondold ide nyugodtan.

Luca, nagyon jó hogy ilyen kis csibész Tamás. Nem baj, csak legyen egészséges. Izgultunk már eleget szegénykém miatt, most csak a kis huncutságairól szeretnénk olvasni. Az aranyered miatt nagyon sajnállak és nem akarlak el keseríteni, de nekem is az első szülés óta van meg és most már egyre sűrűbben jön elő. Én már nem használok rá semmit csak ha vérzik, de akkor a dokival iratok ki valamit. Már rég volt mikor kellett így nem tudom mi volt a neve, valami kúp volt és kenőcs. Sajnállak. De, most látom hogy Daniella milyen ügyesen segített neked.
Nem semmi amit anyukádról írtál. Le a kalappal előtte, de előtted is amiért ilyen erős voltál.

Suzi, de jó hogy jelentkeztél. Sajnálom hogy ennyi probléma legyeskedik körülötted. De, gyere sűrűbben közénk, panaszkodj nyugodtan, tudod itt mindig megértő barátnőkre találsz és könnyebb bármit átvészelni. Sajnálom hogy baba ügyben még semmi, de gondolom hogy most a sok gond miatt is lehet. Ölellek és gyere sűrűbben.
Közben elolvastam a beszámolódat. Húúú, bakker! Ez akkora igazságtalanság az élettől. Egy olyan férfit szeretsz aki nem akarja megadni neked azt amire a leginkább vágysz. Ez nagyon nehéz lehet, teljesen át tudom érezni a problémádat. Talán egyszer majd meg fogja gondolni magát. Egyet értek én a lányokkal, csak én úgy vagyok vele hogy ti talán jobban tudjátok a dolgotokat. De, ne felejtsd el, itt volt köztünk Witch is, aki ugyan ebben a cipőben járt mint te és ő a babát választotta. Most boldog anyuka. De, ezt neked kell eldönteni, az már biztos. Azt is mondhatnád a párodnak egy kis idő elteltével hogy léteznek jó dadák is és milyen jó amikor minden este gyerek kacajtól zeng a ház. De, lehettek boldogok baba nélkül is. Anyukám egyik huga pl így éli életét, pedig imádja a gyerekeket. Nagyon sokat jártak vizsgálatokra és az egész eddigi élete azzal telt hogy vizsgálat, számolás és minden kellemetlenség ami ezzel jár és mégsem sikerült. De, boldogok és szerintem ez a lényeg. Csak hogy náluk nem a párja döntötte el hogy ne legyen gyermekük. Anyukádért imádkozni fogok. Borzasztóan sajnálom ami veled történik mostanában. Szóval, gyere sűrűbben közénk. Veled vagyunk nagyon.

Arte, nagyon ügyesek vagytok. Gondolom dolgoztok is eleget. Majd dobsz fel képeket is ugyi? Sajnálom a pirit, de ahogy a lányok már írták, vigyázni kellett volna az emeléssel és a sok melóval.

Daniella, ez így van. Ha jól érezzük magunkat akkor elrepül az idő. Ha nem érezzük jól magunkat akkor pedig állandóan az órát lessük hogy teljen már az idő és akkor nagyon lassan telik. Majd meg látod, hogy ripsz-ropsz nagy lány lesz Lexi. Nagyon ügyes hogy már mászni próbál. Tényleg hamar telik az idő. Mintha tegnap izgultunk volna érted mert szülni mentél.
Értem mindig izgulhattok hiszen olyan hebe-hurgya vagyok, hogy az már félelmetes. Egyébként még nem kell mennem. Majd kb a hónap felénél kell telózni a dokinak és akkor talán többet meg tudunk. Az új klinika készül, így most arra várunk. A doki maradt, a csodadoki. Hozzá ragaszkodom. A képeket meg nézegettem és egész nap nézegetném, annyira édesen mosolyog mindegyik képen. Ebből a csajból modell lesz?

Petra, igen, nálam másképp ment. Nekem méhenkívülim volt és már nagyon előre haladott állapotban volt. Akkor a doki azt mondta hogy örüljek hogy életben maradtam. És azért kötött le, mert kockázatos lett volna úgy hagyni. Fenn állt a veszélye hogy ismét megtörténik velem ugyan az.
A gyerekek szerintem mind ilyen válogatósak lesznek ha oviba mennek. Az én lányaim is mindent meg ettek míg otthon voltak és miután ovisok lettek egyből válogattak. Szerintem látják a többiektől és eltanulják tőlük, vagy az lehet a gond hogy ott nem ugyanolyanok a kaják mint amit otthon szoktak meg és ők még kicsik ahhoz hogy meg értség az ottani nem jó kaja itthon jó. Nehéz ügy, de hát ez van. Egyszer majd ki fogja nőni. A lányaim is kinőtték azóta.

Szilvi, én is nagyon szorítok ám neked. Nem felejtettem el.

Angyal, gondoltam hogy még nézegetni kéne, de hát sokkal olcsóbb nem lenne panzióban sem. Néztem a Campingeket is hogy esetleg faházba szálljunk meg, de hát azok is rettenetesen drágák. Én már el sem hiszem hogy ott is ilyen árak vannak. Elképesztő. Borzasztóan sajnálom hogy nem mehetünk el, de hát most kell a pénz a lombikra. Pedig nagyon jó lett volna előtte legalább egy hétig kezeltetni magam. Gondolom sokat segített volna a hormonomon is. De, sebaj, majd így is sikerülni fog.

Grácus, borzasztóan szorítok neked. Ennek most össze kell jönnie. Muszáj, mert azt mondom. Gratulálok a keresztelkedéshez. Vasim sincs meg keresztelve, most 33 éves lett szerdán, lehet hogy jövőre ő is meg keresztelkedik? Nem bánnám mert én hívő vagyok. Ő is hiszi hogy van Isten, de még sem szánná rá magát.

Csajok, sajnálom hogy ilyen hosszú lettem, de sokat írtatok, csak így tudtam megoldani. Magamról is írok mindjárt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2009.09.06 19:16-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szóval, pénteken meló után egyenest mentünk Enyingre anyukámhoz. Játszottam Kristóffal. Annyira jó volt. Érzem és látom hogy mennyire szeret és ez annyira jó. Nagyon okos és eszméletlenül aranyos.
Tegnap ismét dolgoztam. Most már túlórázunk is sokat. Utána egyenesen mentünk Kálózra szülinapi bulira. Jó volt, de este amikor hazafelé tartottunk balesetünk volt. Vasi előzött és képzeljétek a semmiből ott termett egy lovaskocsi. Semmi világítás, gondolhatjátok hogy nem láttuk csak amikor már ott volt előttünk. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de az autónk kicsit összetört. A másik szerencse hogy a pótkerék felszerelése után még haza is tudtunk jönni. De, a hülye parasztja le akart lécelni. Gondolhatjátok, nem elég hogy ideges voltam a baleset miatt, még ordibált is a paraszt állatja velünk és még el is akart menni. Marha nagy szerencse volt hogy még a helyszínelők előtt véletlen folytán ott termett egy rendőr autó és voltak olyan kedvesek beszélni a fejével, sőt még meg is várták a kollégáikat, így már nem kellett őket őriznem. Borzasztóan kedvesek voltak a rendőrök. Én tegnap nagyon kellemeset csalódtam a rendőrségben. Azt mondták hogy a biztosító nem valószínű hogy fizetni fog, de legalább a köcsög paraszt ellen eljárás indul, az már tuti.
Szóval, minket is húz az ág rendesen. Most annyira kellene a pénz a lombikra, erre meg össze törik az autónkat. És örülök hogy mi sem és az a paraszt sem sérült meg. Meg is halhattunk volna.
Na, most már le akadok rólatok.
Jó éjt, holnap jövök mert éjjeles leszek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!

Suzi: Én is nagyon örülök, hogy ismét köztünk vagy!

Angyal: Köszönöm a drukkot. Hogy bírom? Egyre nehezebben. Már mindenem fáj, emellett itt a félsz az ismeretlentöl. Persze mindezt elnyomja kicsit a várakozás és a kíváncsiság. Alig várjuk már, hogy láthassuk ezt a kis izgö-mozgó aprólábút.

Arte: Nem írtad meg nekem a dokik nevét. Priviben is jöhet.

Etna: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Annak meg föleg, hogy nem lett semmi baja Botinak az asztalos manövertöl. Ez a kép nagyon tuti lett. Köszi a maileket!

Vasikáé: Köszönöm a tanácsot. Most csalánteával próbálkozom, unokahugim hozta. Éjszaka is úgy alszom, hogy egy nagy párnát teszek a lábaim alá, meg napközben is sokszor elfekszem. Mostmár jó lenne problémamentesen eljutni a végéig.

Képzeljétek: A hétvégén ünnepeltük anyósék 30. Házassági évfordulóját. Föztünk nekik kétféle kaját bográcsban. Megsüttettem mamámmal apósom kedvenc sütéjét, mert csak azt szereti, amit a mama süt. Férjem hozott egy gyönyörü csokrot az apjának, hogy adja oda az anyjának, mert eszébe se lett volna valószínüleg. Ezek után köszönet képpen este összevesztek és összeverekedtek. Na így akarjon jót az ember. Mi már az elején felálltunk és eljöttünk. Még szerencse, mert durvább lett a helyzet utána. Hát nekem ez már nem hiányzik. Hallgattuk öket évekig. Még jó, hogy már elköltöztünk. A szép az, hogy akármi zür van, hívnak, hogy menjünk azonnal, vagy megérkezik hozzánk az egész pereputty, hogy itt aludjanak. Most nem jött nekik össze. Megérkeztek hajnali fél kettökor, de zárva volt az utcaajtónk, a telefonra meg nem keltünk fel. Kérdem én, ha meglesz a baba és önáluk balhé lesz, akkor is ránktörnek az éjjel közepén? Ez nem megoldás. 4 ember jön el, mert egy bolond. Meg nem ezért költöztünk külön. Felnött emberek, oldják meg. Ráadásul a sógornöm is ott lakik férjestöl.
Na nem untatlak tovább benneteket, csak muszály volt kiírnom magamból.

Puszi és szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
tina84

jo reggelt lanykak:)
Draga Lucam,köszönöm amit irtal,igen anyanak is sajnos mar kiterjedt a honaalj mirigyekre de jobb is hogy kiszedtek öket,mindenkepp utanna nezek ennek a gyogyszernek emit irtal es veszek is neki ,mar rendeltünk teat is amit az egyik ismerösünk iszik de inkabb kiprobalunk mindent! tudod en attol felek ha kemot kap fogyni fog es tudod anya vasaggyal együtt 48-50 kg ezert feltem nagyon hogy fogja kibirni! es a legszomorubb az egeszbe hogy ö mar tavaj volt mamon mert erezte a csomokat es nem küldtek tovabb, azt mondtak csak a nyirokcsomoi nagyobbak es hogy nincs baj.....es ezert lett rosszindulatu mert ezek a rohadekok nem figyeltek ra! a mostani orvosa majd elajult mikor anya mondta mit mondtak neki tavaly! hat ez az egeszsegügy....de mondtam ha valami baj lesz en megkeresem azt a dokit tavalyrol es kinyirom :evil: ilyen felelötlen orvosok,na de mind1 mar nem tudunk mit csinalni csak bizni abban hogy erös lesz az en edesanyam es kibirja! mi vele leszünk mindannyian! köszönöm neked megegyszer! hogy van Tamas,ö is mar megy ugye,meg nem vagyok kepbe nagyon .....de az tutti hogy nagyon edes kis csavo!
puszi nektek:)
Vasikae,nagyon sajnalom ami veletek törtent ,hat nem semmi emberek vannak,es el is hiszem hogy megijedtel,es ugye persze minden most törtenik mikor minden fillerre szüksegetek van,de a rosszba ugye szerencse hogy hal Istennek nem törtent bajotok!
nem vagyok karörvendö de remelem megkapja az emberke a bünteteset es ti pedig meg tudjatok oldani biztositon keresztül a kart! sajnalom nagyon :(
Köszönöm neked is a biztato szavakat...tudod en bele sem merek gondolni abba hogy gyerek nelkül eljem le az eletem,mert a teljes boldogsagomhoz kell egy kis lurko :) bizom es nem adom fel hiszen nem azt mondta a parom hogy egyaltalan nem akar csak hogy meg nem...na de mind egy nem ragozom majd jön valamikor a kis jöveveny,neked pedig kivanom hogy mihamarabb eld at a boldogsagot amit egy babaval lehet :) puszillak!
draga Tina,neked is köszönöm a kedves üdvözlest es sajnalom ami veletek törtent! hat igen az ember jot akar es ez lesz belöle! egy biztos nem szabad beengednetek az eletetekbe öket hisz mindenki felnött oldja meg maganak a gondjait es mindenkinek megvan a külön elete!
de ez az en velemenyem de gondolom te is igy erzel!
vigyazz magara puszillak!
draga többiek remelem jol vagytok es a kis dragak is jol vannak!
itt olyan hüvös van reggel 5-kor majd lefagytam mikor elindultam dolgozni! szep napot mindenkinek meg kesöbb benezek!
puszika nektek!
suzi2

Sziasztok!

Petram, koszi a megerositest! Ti 6honaposan kezditek a hozzatapit? Meg mindig ilyen jol boldogulsz a babakkal? En felek, hogy nem tudnam ilyen jol csinallni. Mit csinallok, ha az egyik enni ker, a kicsi meg ordit? nem teped a hajad? Vagy anyos sokat tud segiteni? Bocs, hogy ennyit faggatozom, csak erdekel te hogyan oldod meg. Puszika az aprosagoknak!

ETnam, mar nem tudtam skypon irni az etetessel kapcsolatban. Eszter 4honaposan kezdett el kajcsit kapni. Teljesen pepeset, mert Botmixereztem 8honapos koraig kb. Amikor mar csak villaval tortem. Eloszor o is kiforgatta a "nagyobb" darabkakat, de megszokta, pedig "csak" 11honapos koraban jottek ki a fogai. Szoval kell kicsit eroltetni a dolgot, hogy szokja, mert mar nagyfiu ahoz, hogy uvegbol egyen. Es a ragas nagyon nagyon fontos dolog. Olvastam tobb helyen, hogy elsosorban a fogak tisztitasara szolgal, aztan meg az mesztes, meg ilyen dolgok. Szoval hajra. Ha latja hogy ez van ezt kell szeretni, megszokja. Puszika!

Lucam, orulok, hogy ti is igy esztek, valoszinu jol csinalljuk, ha nincs lazadas:) Tamas anyas meg? Tesot nem terveztek? Ti mit csinalltok, hogy nem lehet kimenni. Eszter mindig megy az ajtohoz, es dorombol, meg nyekereg, hogy menne ki homokozni, mert ugye a seta nem eleg. remelem megszokja, hogy csak setallni lehet mostmar. Puszi nektek!

DAniella, hol vagy? Hercegno lefoglal?

Gracus, gratulallok a ferjednek. Szivembol orulok, hogy megkereszteltek. Hazassagi evforduloval kapcsoltaban pedi szerintem fozzd a kedvencet, vagy ha nincs kedvence, akkor csinallj valami kulonlegeset, mutatosat, finomat, amit nem mindig szokott, es szolgald fel valami csini ruciban, szerintem ez lesz a legnagyobb meglepi:) Puszillak!

Suzy, remelem, hogy tenyleg sikerul erot ontenunk beled. Nagyon jo les zmindenkinek, ha most hazajosz. ANyukadnak is biztos szuksege van rad. Erezze, hogy mellette allsz, es nem lesz semmi baj. Imadkozom ertetek. De a legfontosabb dolog, hogy anyukad a JoIsten kezebe tegye eletet, es elfogadja az O akaratat, es hittel higgye, hogy meg fog gyogyulni:) A paroddal kapcsolatban pedig gondolkodtam azon, hogy lehet, hogy az o ferfiassagat sertene a lombik. Olyan ertelemben, hogy ugy erezne nem o ejetett teherbe, vagy hogyis fejezzem ki. A vilagert nem szeretnek olyat irni, ami hulyeseg, es megbanthat. En azt mondom adj neki annyi idot, amennyit tudsz. Ha igazan szeretitek egymast, hisz ezt csak te tudhatod. Regen nem volt lombik, volt akiknek nm szulethetett babajuk es ettol fuggetlenul boldogsagban eltek. MOst egy darabig meg nem lesz baba szeressetek egymast, es gondolj arra hanyan szeretnenek 1szereto ferjet, akivel csodalatos napokat tolthetnek el. Aztab biztos vagyok benne, ha a JOIsten megakar ajandekozni titeket meg fog lombikkal, vagy anelkul:) Szeretnem, hogy boldog legy. Es ne bankodj! Millio oleles neked draga! Es ne dolgozz sokat! Puszilunk!

Zsuzsa, hala Istennek hogy nem tortent baj. A JOIsten keze vigyazott ratok tutira. Hat sajnos vannak ilyen felelotlen emberek. Nem sokat tehetunk, a lenyeg, hogy nem esett bajotok. Remelem jovore osszejon a kirandulas. Most tudom a lombikra gyujtotok. Menjetek egy kozeli helyre egynapos piknikre, neha azis fel tudja dobni az embert, es a jo levego kikapcsol. remelm az auto nm kerul majd tul sokba. Tudom milyen rossz a mi autonk is szerelonel van lassan 1honapja. Jovoheten lesz kesz. Mar enis unom. de sajnos ez van. Puszi neked!

Tina, sajnallom, hogy anyosodeknal ilyen rossz a helyzet. Sajnos egyes felnott emberek kevesebb esszel rendelkeznek egy 5eves gyereknel is. CSoda hogy birtak 30evig. Az en nagynenemeknel is voltak ilyen sztoryk. De vegre eszhez tert magatol es elkoltozott. MEg mindig nm eskudnek ra hogy orokre, de eddig a legtovabb birta. Remelem egyszer megoldodik. SImi Manonak. Es ne idegeskedj ezen. A szulesen pedig minden rendben lesz. Vegig a baba fog jarni az eszedben, hogy vegre lathasd hogy minden rendben vele, es gyonyoru kisfiu:) Puszi!

MOst megyek mert lassan fel kell hercegnom a delelotti szundibol! Aldott napot!

Kép
Kép
a.angyal88

Petram, kosz a segitseget vonalzo teren. Ugy nez ki mostmar szamol is:)

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Tina, nem semmi ami veletek történik. Sajnos a rokonságot nem mi választjuk meg. Neked most nem szabad idegeskedned, nyugodj meg és ahogy írtad, oldják meg a problémájukat. Miért nem hagyják ott azt a gyagyást? Én már nem egy olyan esetről hallottam hogy nagyon sok év házasság után hagyta el a férjét mert már nem bírta. Sok ilyen ismerősöm van. Majd csak elboldogul valahogy. Még ha albérletbe is megy még az is jobb mint állandóan menekülni éjjel. Egyébként hová mentek, hol szálltak meg miután hozzátok nem tudtak bejutni?

Suzi, igen, az egészségügy már csak ilyen. Már semmiben és senkiben nem bízunk. A tb-t meg csak fizetjük, de minek? Elképesztő ahogy leírtad mi történt. Mindig azt mondják hogy időben tudnak segíteni. Ha ez nem lett volna elég időben akkor mennyire időben kéne? Még mielőtt előjön? Elképesztő. Minden rendbe fog jönni, csak anyukád bírja ki. Reméljük a kemo miatt nem csökken még jobban az étvágya.
Látjátok csajok nem szabad és nem egészséges túl soványnak lenni. Soha nem lehet tudni mire jó egy kis felesleg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Nem is tudom mit mondjak. Mindenkinél zajlik az élet. 2 napig nem jöttem, és most alig tudtalak benneteket követni.

Arte sajnálom.

Grácus nagyon drukkolok, de össze kell hogy jöjjön szerintem.

Zsuzsa örülök, hogy nem esett bajotok.

Suzi én csak annyit tudok neked mondani, hogy ebben a helyzetben iszonyatosan megviseli az ember idegeit minden, de légy nagyon erős, mert az anyukádnak szüksége van rád, a támogatásodra. Tudod, ők mutatják, hogy milyen erősek, de sajnos ott sírnak, ahol senki sem látja őket. Hiszem, hogy a Jó Isten kegyes lesz veletek. Ami a párodat illeti, hát az nem kis dolog. Viszont ebben csak Te tudsz dönteni. Tanácsot lehet adni, de a döntés felelőssége a tiéd.

Tina még jó, hogy ti nem voltatok ott. Hát neked most egyáltalán nem hiányzik az ilyen cirkusz, ebben az állapotban. Még egy átlag embert is megvisel.

Etna remélem anyukáddal végül minden jóra fordul.

Puszika mindenkinek.
szilvi09

Angyal, köszönöm az együtt érzést. Nálatok is ugyan ilyen nehéz a helyzet, sőt nehezebb mert ott még több az ilyen szekeres. Már rég voltam arra, de azt tudom hogy négy szem sem volt elég hogy figyeljük a szekereseket. De, lehet hogy itt rosszabb mert ott legalább ki vannak világítva, és sűrűbben járnak mint itt. Itt nagyon ritkán lát ilyet az ember és ha sötétbe futunk össze velük akkor biza nem látjuk.
Szovátára azért akartam menni mert ott csudijó a női szervekre az a víz és a kezelés. Gondoltam hogy jót tenne így lombik előtt, de hát ilyen árakat én nem tudok megfizetni csak ha valami csoda történik és nyerünk a lottón. :wink:
Eszterke nagyon aranyos lehet ahogy dörömböl hogy ki akar menni. Az én lányaim mikor ide költöztünk, ugye vidékre, megszokták hogy mindjárt felkelés után ők kimennek kicsit rohangálni reggeli előtt, és mikor anyám hugijához mentünk Erdélybe, ő tömbházban lakik, érdekes volt ahogy próbáltak pizsiben kimenni. Szerencsére be volt zárva az ajtó, különben leléceltek volna. Nagyon nehezen értették meg, vagy talán egyáltalán nem értették hogy miért nem szabad kimenni.
Most még olyan kicsike, majd nagyobb lesz akkor engedheted. A kistesóval kapcsolatban pedig én csak azt tudom mondani hogy én nem paráztam soha és nem is volt gond soha. Bírtam. Néha már nagyon fáradt voltam mert én még dolgoztam is, ugyebár, akkor még nem lehetett otthon maradni szülés után csak 3,5 hónapot. Nem volt semmi gond ha néha sírtak. Annyira sűrűn nem fordult elő és felnőttek. Most már ők több évesek mint én voltam amikor ők már meg voltak nekem. :lol:
Te is bírni fogod, meglátod. Így vagyunk beprogramozva, hogy sokat bírjunk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Végre itt vagyok, már egy órája olvasom vissza a hozzászólásokat! Komolyan mondom a kilencedik oldalról kellett kezdenem, mert már mindent elfelejtettem. Olyan szita az agyam....

Tina: bocsika hogy mindig kimaradt a dokik neve! :oops: Az egyik Kovács Antal a másik pedig Jagodics nem tudommiakeresztneve.... :oops: Miért is kérdezed? Remélem jól vagy :D Már nincs sok hátra és foghatod a karodban a kicsit :lol: Vigyázz magatokra! Tudod az ember a családját nem választhatja meg... De nem is fontosak most a hülyeségeik, mert neked most a bébire kell koncentrálnod 1000el!

Laar: nem csak neked írom erre az aranyér próblémára, de volt egy munkatársam akinek meg kellett műtetnie magát, merrt annyira hagyta elfajulni a dolgokat ott. Hiába kente kúpozta magát. Aztán a műtét után azt mondta ha tudja hogy ez ennyi csak akkor már rég megműtette volna magát! Persze minden relatív, de szerintem érdemes minél előbb elmenni valami normális dokihoz! De ti tudjátok! Ha rám hallgattok azt csináltok amit akartok! :) Voltatok koncerten?

Etna: visszaszerezhetnéd az ovu teszted én elkérném kölcsibe, ha nem gond! A vásárlók, meg egy hatalmas nagy bunkó parasztok!! Az ember annyit elvárhat ilyen helyzetben, hogy legalább odatelefonáljon, hogy te hülye nem tudunk menni, vagy meggondoltuk magunkat! Sajnos nagyon sok gyáva gerinctelen ember van, aki az ember szemébe tök jpofi tud lenni aztán meg fel sem vállalja a dolgait.... no mind1 ez igazából nem is tartozik ide, de már ki nem törlöm.... :oops: csak utálom az ilyen embereket és ilyenkor elborul az agyam! A jó időt megkaptuk, köszönjük szépen! Fent vannak a csodálatos fagerendáim! Imádom őket!!! Ezzel a kismanóval egy nyugodt perced sincs, de nagyon masszív kiscsávó túlél mindent, meg se kottyan neki egy üveg asztallap! Mit neki?! :D

Daniella: kellene a parkettád pontos színe, ha nem gond :D

Ezt most elküldöm, mert most hirtelen sokmindent hallottam telón keresztül és fel kell dolgoznom... mindjárt jövök!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Rengeteg vendégünk van mostanában, Ákos az oltása óta még mindig nem tért vissza az éjszaka 1x-i kajára, 3x kel, fáradt vagyok... Vissza olvasni sem tudok most, csak gyorsan beköszönök nektek!
Suzi! Nagyon örülök neked, hogy visszatértél :) Majd elolvasom hogy vagy mostanában, remélem jól!
Petra, Luca, Daniella tündériek a gyerekek :)
Etna! Tőled miért nem kaptam???
majd küldök én is, csináltunk új képeket
Puszika mindenkinek, megint háborog a főnök

kiru84

Képzeljétek!!! Jönnek az ácsok csütörtök reggel!!! Remélem addig nem eseik!!! Védve lesznek az én kicsi gerendáim! Azuram szerint beléjük szerelmesedtem! De igaza is van :oops: Annyira szupi! Ma este megyünk cserepet választani! Annyira jó lesz, hogy rajt lesz a tető egy része, legalább lesz valami ház formája már! Majd rakok fel képeket, de előbb írok mindenkinek!

Suzi: egyetértek a lányok véleményével! De te tudod a te életed! De azt soha ne felejtsd, hogy egyszer élsz!!! Írtad, hogy ennyi idősen már nehéz újra párt találni meg mindent újrakezdeni. Mennyi idős vagy te? Bocs, hogy így ismeretlenül is leírom a véleményem.... Amúgy ha nem gond bejeölnélek iwiw-en. A többieket is felvettem már az ismerőseim közé!

Luca: én is így vagyok ezzel a fórummal, ha más me, lefekvés előtt elolvasom, ha nem is tudok írni, de egyszerűen függő lettem. Ha máskor nem is de akkor elolvasom a hozzászólásokat, amikor azuram fürdik :lol: Amúgy meg megtiltom mindenkinek hogy ilyen gondolatok forduljon meg a fejetekben, hogy nem vagytok ideillők! Mi lenne velem???! :cry: Kivel beszélnék???? Még csak az kellene h másik topicot nyissatok......

Grácus: szerintem főzd neki a kedvencét! Vagy ha elég bátor vagy újíthatsz is! De édességet mindenképp csinálj!!

Vasikáé: szerintem nem a munkától nincs bébi! Én mindig azt mondom, hogy azt tuti hogy észrevenném, mert minden ilyen női dolgot anyukámtól örököltem és a mind a hármunknál az elejétől fogva rosszul volt...

Na most megyek tanulni!

Puszi mindenkinek!Remélem mindenki megvolt!

TALÁLKOZÁS????

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok...

Bocsi, hogy nem jöttem a hétvégén, de szombaton vendégeink jöttek, vasárnap meg egész napos kirándulást rendeztünk anyukámmal, és Sadával. :-) Esztergomba mentünk, mert anyu azt hallotta, ha a Bazilika kupolája alá áll 10 percre, energiát kap, és arra szüksége van. :-) Édes volt, ahogy ott állt.

Én meg tovább reménykedem, és nézem tétlen, ahogy a természet játszik velem. Tegnap este volt egy kis barnázgatásom. Ennek 3 oka lehet: 1. bár még 2 hét múlva kellene, hogy ne jöjjön meg, lehet, hogy mégis megjön; 2. épp most van ovum, ám a mikroszkóp mást mutatott; 3. pont most van a 13. napom, lehet, hogy a beágyazódás miatt van. Véletlenek egész sora... én meg csak várok... az ovu mikroszkóp egyébként azóta is félig páfrányos, félig amorf mintás.

Suzy de jó, hogy Te is megkerültél. :-) Igaza van Etnának, és a töbieknek is.
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy az EGÉSZSÉGES ÉLEThez minden területen egyensúlyra és harmóniára van szükség. Tudni kell adni és kapni is. A párod - a leírásod alapján - csak kapni szeret, adni nem. Nem akarok beleszólni, hogy éled az életed, de én személy szerint a saját vágyaimat nem engedem elnyomni más által. Főleg nem a természetből fakadóakat. Dilemmás esetekben az szoktam a barátnőimnek javasolni, írják le két oszlopban a kapcsolatunk jó és rossz dolgait, majd vessék össze. Majd egy harmadikban írják mellé a vágyaikat, céljaikat, és azt szerintük meg tudják-e valósítani a párjukkal. A végeredmény tudatában pedig vagy éljenek tovább a kapcsolatban, vagy merjenek kilépni egy "csupán gondolatban szép" kapcsolatból.

Édesanyádért szorítok, remélem jó híreket kaptok majd szövettan után.

Petrám, bár már két lappal korábbi a dolog, de azért had írjam le: el ne köttesd magad sem most, sem később!! Gondolj arra, hogy a természet tudja mit miért csinál, és ha ad neked majd még babá(ka)t, azt jó okkal teszi. Másrészt felesleges fájdalom, és még nem is 100%-os az eredmény.
A másik pedig: Te vagy a fórumunk egyik motorja, nem gondolod komolyan, hogy lelépsz!???? Na, ugye? ;-)

Lányok, most repülök tovább, majd írok, mik a fejlemények.
Puszilok mindenkit: Nofi :-)

Grácus: szerintem valami pasigerjesztő finomságot csinálj az évfordulóra, hogy mindkettőtöknek nagyon-nagyon emlékezetes maradjon hosszú-hosszú ideig. :-D

Puszi
nofertiri

Szia, Nofi!

Igazad van abban amit Suzinak írtál. Egy kapcsolat azon alapul hogy szeretjük egymást és mindent meg teszünk egymásért hogy boldogok lehessünk.
Én 43 éves fejjel és felnőtt gyerekekkel bármit megteszek azért hogy a páromnak gyermeket szülhessek. Ez számomra nem teher, hanem egy ugyan olyan álom mint az övé. Ez nekem természetes hogy meg teszem érte. Ez így kéne legyen minden kapcsolatban.
Esztergomba én is el fogok menni ha ilyen jó kis energiát ad a bazilika.
A barnázgatásod lehet hogy már kismamaságot jelez? Annyira jó lenne. Nagyon szorítok neked.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönjük, Kiru! Annyira aranyos. Milyen nagyra nőtt már a "főnök". :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az ötleteket!! :lol:

Kiru nagyon aranyos Ákos!

Na nálam nagy újság van!! Mától a munkanélküliek népes táborát gyarapítom!! :( De nem vagyok szomorú :P nem tudják mit veszítetek velem! De ha ebben a hónapban sem jön össze a baba akkor felfügesztyük a babaprojectet :cry: :cry: Míg nem találok valami munkát!

Puszi!
grácus

Sziasztok Lányok!
Bocsi hogy nem jöttem de a Mama nagyon beteg volt és nem volt kedvem irni.De sajnos ma el vesztetük elintéztük a temetést is.Majd jövök a kis Csillagomat muszáj vigasztalnom most nekem kell erösnek lennem.Puszi nimdenkinek! Kép

Kép
rózsa11

Grácus, nagyon sajnálom. Hol dolgoztál? És miért bocsájtottak el? És miért nem maradtál még táppénzen? Hú, mennyi kérdés egyszerre.

Rózsa, fogadd őszinte részvétem. Nagyon sajnálom ami veletek történt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Grácus: sajnálom a munkanélküliséget. Holnap menj el a dokidhoz és irasd ki magad passzív táppénzre ami 30 nap és csak utána menj el munkanélkülire. Ha a munkanélküli ideje alatt szülsz akkor is kapsz majd rendesen gyest és gyedet, meg mindent. Ha bármi kérdésed van, akkor kérdezz csak nyugodtan mrt én is ebben a cipőben járok. Amúgy hol dolgoztál? Miért küldtek el?

Rózsa: fogadd őszinte részvétem! Kitartás!

Kép
Kép
arte

Jo reggelt lanyok!
Kedves Szilvi!
köszönöm neked is a biztato szavakat,jol esik igyekszem ugy lakitani hogy jo legyen ,majd meglatjuk mi lesz es hogy hogy birom!
Ari vagy :)
szia Arte ,en most töltöttem a 31-et augusztusban,tudom nem vagyok meg ven lany de nem tudom eröm lenne e megegyszer ujra kezdeni föleg hogy a mai vilagban sok a "bolond" között!
Persze hogy nem baj ha bejelölsz örülnek neki ha teged is megismerhetnelek! es örülök hogy irtal nekem:)
Nofi draga de jo hogy en is hallok rolad!
Esztergomba jartatok:) tök jo en oda jartam suliba onnan 2o km-re laknak szüleim,es a Bazilikaba volt a hugomek esküvöje! szep ugye? En imadom Esztergomot!
A parommal kapcsolatban pedig,ugy döntöttem varok meg csak kibirom valahogy ,szertem öt es ö is szeret ebben biztos vagyok,csak ugye neki rossz a tapasztalata gyerekkel es egy anyaval,ertem en az exen.....talan ez is benne van a pakliba!
mondtam is neki hogy en egyem meg amit a Dani fözött? azt nem fogom! remelem valamikor lesz megint alkalom hogy el tudunk osonni valahova par napra es akkor kibeszelünk mindent! addig hagyom !
szoritok neked hogy mihamarabb legyen babad:) ezek szerint ti is kijöttetek a mely pontrol? ennek igazan örülök! puszillak!
Rozsa draga,reszvetem a Mamad miatt,nagyon sajnalom!
legy erös es kitartast neked es a csaladodnak! :(
Gracus,sajnalom hogy elvesztetted a munkad,de biztos talalsz majd valami jobbat! csak pozitivan!
:)
Angyalkam dragam,köszönöm a szep szavakat,en bizom nagyon a jo Istenben es Anyukamban is! nagyon erös asszony azt tudom es elni akar meg nagyon sokaig!
en felek de csak a arra gondolok hogy minden renben lesz,mert a jo Isten tudja azt hogy nekünk itt az eleteben szüksegünk van meg ra nagyon nagyon!
mar ugy varom hogy hazamenjek es megöleljem,meg par nap es otthon leszek vegre!
a draga paronak pedig lesz 3 hete hogy erezze milyen az elet suzi nelkül! mint a munkaba mint otthon!
asszem kell is neki ilyen hosszu idö egyedül es talan rajön milyen lenne az elet nekülem,en sem vagyok tökeletes mert minden embernek van hibaja mint ahogy nekem is,de tudom hogy jo ember vagyok es a szertteimert elek es ebbe ö is bele tarozik! na de majd kiderül!
nezetem a kepeket gyönyörü a konyhad jo nagy.....az enyem is ilyesmi csak bordo....imadom szerintem te is szerted ugye?
hogy van a kis hercegnö? szertettel ölellek benneteket!
Kuru draga nagyon szep Akos baba.....igazi kislegeny,büszke lehetsz ra! ugye minden ok es megbirkozol az anyasaggal,mert ugye az elejen feltel! de en tudtam hogy menni fog:)
puszillak benneteket!
Draga Lucam,Etna,Petram,Daniella biztos el vagytok foglalva a kis manokkal azert nem irtok ! puszika nektek!
Lanyok Swidivel mi van? ö nincs itt köztünk!

puszillak mindannyiotokat! kesöbb benezek meg! ma hosszu napom lesz ,melo utan mennem kell Metroba bevasarolni,annyira utalom,egyik kocsit tolom a masikat huzom mindig csak nevetek ahogy birkozok velük az 50 kg-mal :lol:
na csok csajok:)
suzi2

Rózsa!
Én is szeretném kifejezni őszinte részvétemet, nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Itt egy vers:

"Más világ most ahol él,
Más a szó és más a fény.
Tavasz, nyár, ősz és tél,
Nélküle fúj itt a szél.
Mint amikor gyermekek sírnak,
Ha éjjel rossz álmot látnak,
Belül úgy izzik a bánat,
Az emlékek csendben fájnak.
Égő könnycsepp mond meg neki, hogy szeretjük,
És soha de soha el nem feledjük!"

Suzi!
Drukkolok nagyon, hogy anyukád szövettana jó legyen, minél kevesebb nyirokcsomóban találnak rossz sejtet, annál nagyobb az esély.(gondolom most erre vártok) Anyukámnak szerencsére csak egyben volt, a legközelebbiben. Az nagyon fontos, hogy ilyen műtét után - bármennyire is fáj -nagyon sokat mozgassa a kezét, emelje fel, mert ha letapadnak az izmok, soha többet nem fogja tudni rendesen használni. Anyukám nagyon ügyes volt, összeszorított fogakkal tornáztatta a kezét és semmi gond vele. Amúgy Ő is 55 kg-val vágott neki a kemonak, soha nem volt kövér alkat. Most is akörül mozog, és akkor sem adott le semmit. Hidd el együtt sikerülni fog, csak kitartónak kell lenni és soha nem szabad feladni egy percre sem! Nagyon jót fog tenni anyukádnak, hogy hazajössz hamarosan.
Tamásom még egyedül nem megy, lusti aranyom. Bazsi mikor tanult meg egyedül menni? Helyes nagyon az a kiskölyök, néztem iwiw-en. Puszi

Grácus!
A csajok jól mondják ezt a passzív táppénz dolgot, csak ehhez nagyon jóban kell lenni a dokival, hogy megcsinálja. Sokat cikkezett erről az újság, hogy ez igazából tp csalás... remélem sikerül. Szorítok! Tök rossz lenne, ha emiatt kellene felfüggeszteni a baba-projektet!

Angyalom!
Tesó témában az ok még mindig az, amit már párszor leírtam: nem merünk belevágni a bizonytalanba: megszűnt a munkaviszonyom TGYÁS alatt, így nem tudom milyen pénz járna, sokan azt mondják, ha két éves koráig megszületik, akkor az, ami most. De persze nem biztosak benne. Biztosat senki nem tud mondani. (ha így lenne, már belevágtunk volna a tesó-projektbe) A bizonytalanság miatt viszont most várunk, mert ha csak a huszonvalahány ezer ft-os GYES járna szüléstől fogva, akkor végünk lenne.... Remélem érthető voltam. Ezek szerint akkor Ti próbálkoztok? Vagy legalábbis nem tesztek ellene, hogy legyen! :)
puszi

csajok a legnagyobb hírt még nem is mondtam: Tesóméknál is baba lesz! Vasárnap tesztelt pozitívat, még halkan mondja csak, mert dokinál nem volt. Az előzménye ennek az egésznek az, hogy múlt hónapban volt rákszűrésen, ahol PCO-t találtak nála.... nem tudom erről mit tudtok, de ez többnyire meddőséget okoz. Szóval most vagy nem az van, vagy csoda történt. Viszont ahogy olvastunk róla neten, ha PCO mellett lesz terhes valaki, akkor nagyban megnő a vetélés és koraszülés esélye. HÁt nem tudom, elmegy másik dokihoz most, aztán majd mondanak valamit.
A kis Gergőről is régen írtam: még mindig kórházban van, viszont már jobban van, eszik ügyesen, de a végbelét csak kb. fél év múlva teszik vissza neki. A szülei már beletörődtek, elfogadták, hogy így van, már nagyon boldogok és örülnek, hogy egyáltalán életben maradt.
Most mennem kell, mert Tamásom már nyügi, azt hiszem beteg lesz, éjjel felébredt, alig volt hangja, tök rondán köhögött, még reggel is, de most egész jól van, Kapott Nurofent, aztán majd meglátom viszem-e dokihoz, vagy csak holnap, ha nem lesz jobban. Nem csodálom ebben a hülye időben, reggel 8 fok van, délután meg 25... Na puszi csajok, jók legyetek! Majd később még jövök!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Visszaolvasni most nem nagyon van időm..remélem mindenki jól van és jól telt a hétvégéje.
Nekünk sikerül kiruccanni..Szupi volt a Republic koncert is..kár lett volna kihagyni..
A gyerkőc is nagyon jól viselte a hétvégét..
Holnap megyünk oltásra.

Arte!
Gondolom, hgy nem nagy ügy a műtét..de már az elég gáz, h a dokik ott nyúlkálnak..már bocsánat, egyszer voltam orvosnál, nagyon rendes idősebb hölgy volt észre sem vettem semmit, de akkor még nem volt aranyerem más gondom volt, gyorsan készen volt a vizsgálat, de elég kellemetlen volt az az egész..a vizsgálatból észre sem vettem semmit.Háát nem tudom, talán majd egyszer ráveszem magam..de ha jön a második baba valszeg megint nem fogom megúszni uh majd csak utána..
Mióta szedem az Immuno Tabs tablettát azóta jobb..majd próbálkozom másik kenőccsel is.

most mennem kell.
puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Draga Luca!
örülök a hugod pozitiv tesztenek,imadkozom erte hogy minden renben legyen es ö is anya lehessen!
Köszi a bokot a kis Bazsirol, Ö egy evesen es egy honaposan elindult azota le sem lehet löni,vannak borulasok kek foltok de olyan ügyesen esik hogy mindig leteszi a kezet aztan feleall es szalad tovabb!
anya megtanitotta a hugomat hogy ne kapja öt fel mert attol megilyed es sirni kezd es jol bevalt nagyon ügyes!
Tamas is ra fog jönni hogy menni egyedül is lehet aztan te meg eldobod majd a hajad ha esik kel! de ez vele jar!
remelem nem lesz komolyan beteg a kis legeny de tenyleg nem is csoda ebben a szelsöseges idöben!
meg annyit szeretnek kerdezni a gyogyszerröl hogy anyukad mennyit szedett belöle naponta? mert hivatam a hugom es mondtam szaldjon el es vegyen neki hogy mihamarabb elkezdhesse szedni csak jo lenn tudni Edesanyukad mennyit szedett belöle!
köszönöm megegyszer a biztatast ,hal Istennek mozog sokat a jobb oldali kezevel,kertezik es mindent csinal,sokszor tul sokat is de örülök hogy nem hagyja el magat!
Ki az a kisfiu akit irtal? nagyon sajnalattal olvastam:(
kitartast kivanok a csaladjanak es remeklem egyszer meg fog gyogyulni!
puszillak es kis Tomikat is puszilom remelem nem lesz beteg szegenykem!
es köszönöm a segitsegdet!
suzi2

Sziasztok!

Passzív táppénz: Hát a házidokimmal nem túl jó a viszony nem is próbálom meg 60% lenne csak a fizumnak! Inkább bejelenkezek holnap a munkanélkülibe.

Tehenészeti telepen dolgoztam 5 éve határozatlan szerződésem volt létszámleépítés miatt küldtek el. Kiadták parancsba a telepvezetőnek, hogy valakit küldjön el és rám eset a választása. Nem tudom mit csinált kihúzta vagy csukott szemel rámutatott egy névre!

Puszi!
grácus

Luca gratula a tesódnak!!

Rózsa fogad őszinte részvétem! :cry:

Puszika!
grácus

Suzi!
Megkérdezem mindenképpen anyukámat, már nem emlékszem rá hogyan szedte, eleinte többet, de szedi még most is, csak napjában 3*1-et.

Grácus!
Ha határozatlan szerződésed volt öt éve, akkor jár végkielégítés. Viszont ahány havi fizut kapsz (ha jól tudom ennyire időre hat havi jár), addig nem kaphatsz munkanélkülit... szóval ez bonyolult ügy. Remélem megoldódik. Szemét egy világ ez, ma még van munkahelyed, holnap meg mehetsz ahova akarsz... Kitartást!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Rózsa fogadd őszinte részvétem. Kívánok neked és családodnak sok erőt és kitartást ebben a nehéz időben.

Luca gratulálok a tesódéknak. Vannak még csodák!!!!! Remélem ezt a csodát én is átélhetem.

Grácus sajnálom, hogy munka nélkül maradtál, viszont lehet, hogy az élet egy sokkal nagyobb munkát szánt neked. ANYA LESZEL!!!

Puszika mindenkinek.
szilvi09

Sziasztok!

Grácus:
1. mindenképp jár neked a végkielégítés!!!!
2. a passzív táppénz hiába 60°nem számít bele abba az összegbe ami alapján kiszámolják a munkanélkülidet. Nem akarlak megbántani, de jelen helyzetben butaság kihagynod a passzív táppénz lehetőségét! Ha úgy jön össze a baba hogy nem szülöd meg a munkanélküli ideje alatt akkor nagyon kevés pénzt fogsz kapni, mert mindenképp biztosított jogviszonyban kell lenned a szülés időpontjakor. Szerintem mindenképp érdemes elmenned az orvoshoz felvenni a plépofát és megmondani neki h vegyen passzív táppénzre! Kérlek hallgass ránk! Próbáld meg! Munkanélkülit mindenképpen csak max 9 hónapig kap és csak az első 3 hónapban kapsz "jó" pénzt!

Kép
Kép
arte

Luca: http://www.tbinfo.eoldal.hu/cikkek/terh ... gyi-segely
ezen az oldalon van egy szakértő aki válaszol minden kérdésre! Fordulj hozzá bizalommal! Én is tőle kérdezek meg mindent!

Puszi

Kép
Kép
arte

Lányok vajon Leszával mi újság? Biztos bírja azért a kiképzést :D

Pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajocák!

Rózsa! Fogadjátok öszinte részvétemet! Nagyon sajnálom, hogy bekövetkezett, amitől féltetek! Sok erőt kívánok nektek ezekben a nehéz időkben! Ha bármikor kiszeretnéd önteni a szíved írj csak nyugodtan szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek! Puszillak!

Grácus! Sajnálom, hogy elbocsájtottak! Remélem, hogy a babó összejött! Kaptál felmondási időt?? Szerintem keresetek meg egy munkajogászt és kérjétek tanácsot, hogy hgyan tudnátok a legjobban kijönni ebből a helyzetből! Én is ezt tettm anno, mikor közeldett a gyes vége és kirúgással fenyegettek még mielőtt visszamentem volna, félve vettem ki a szabijaimat (főleg, hogy már babás is voltam, csak még nem volt publikus). Remélem, megoldodik ez a gond!

Angyalom! Ha nektek most összejön a tesóka, akkor mire világra jön Eszter már nagylány lesz (2 éves!). Akkor már elég könnyen l tudod látni őket. Enni fog már egyedül, csak az ötözésnél, fürdésnél és a peluscserenél kell majd segítség. Ha meg a kicsi alszik majd tudsz majd Eszterrel is játszani, a főzésben is segíthet, persze csak messzíről. Hisz nekik ez is játék, ha engeded neki, hogy segítsen. Ha pedig a kicsi sír, és éppen neked Eszterrel kell lenned, mert pl. bilizik, vagy eszik, akkor persze, hogy a nagy kerül az előtérbe. (MOndta ezt nekem az egyik barátnőm...Na nekem nem vált be!) Én a két gyerek között ingázom néha. Egyébként többségében a kicsinek kell kicsit várni anyára, persze, igyekszem akkor a dolgokat sűrgetni, ha van vki kéznél akkor a kezébe adom és megyek folytatom a Kornélkával a dolgom. Kérdezted, hogy anyósom mennyire segít. Hát napközben csak délután van itthon, szóval, akkor ha van idegzete, akkor igyekszik lekötni a Kornélkát, egyébként egész nyáron egyedül voltam velük. Kornélkám kinn játszott Flóra bébihordóban vagy babakocsiban mindig mellettem volt a konyhában. Ha szopi volt behívtam, hogy szem előtt legyen. Még szerencse, hogy állandóan ki- befutkosott, hogy mondja a magáét! Hidd el nem nehéz, csak bele kell rázkodni, néhány hét és megy minden mint a karikacsapás!! Persze, azért kell az apa, vagy mama is néha!! De megoldható nélkülük is, csak akkor kapkodás van. (értem ezt a fürdésre, vacsira)

Arte! Nem kaptunk képet!! Kérünk szépen a szerelmeseidről! :D

Leszáról én sem tudok semmit, nagyon remélem, hogy minden rendben velük!!

Suzi! Biztosan ráébred a párod, hogy nehéz lenne nélküled! És főleg, hogy kellesz neki, és amint haza mész mehettek is lombikra, vagy kikapcsolodni és jön is majd a babó!! Ha itthon leszel, tudsz majd írni nekünk?? Remélem, hogy anyud ilyen erős marad és minden rendben lesz mire vége a kezeléseknek!! Azért pedig én is imádkozom, hogy hamarosan őt is gyógyultnak nyílvánítsák!!

Puszi! De most mennem kell, megjött a kedvesem!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Csajok!

Én nem tudom, ti, hogy csináljátok, hogy ennyit tudtok jönni és írni.... :) Biztos én csinálok valamit rosszul, de mostanában alig van időm leülni a gép elé. Pedig még nincs is 2 gyerekem, mint Petrának. :D Itt a háztartás, aztán Lexi, meg én szeretek kimozdulni is, úgyhogy sokat jövünk-megyünk, néha jól esik leülni egy kicsit egy könyvvel vagy egy újsággal...szóval elszaladnak a napok. Néha bele-bele olvasok a fórumba, kijegyzetelek 1-2 dolgot, aztán írni persze nincs már időm és mikor legközelebb van egy szabad 20-30 percem írni, addigra már megint annyit írtok, hogy képtelen vagyok vissza olvasni és fejben tartani. :D Szóval...valamit biztos sokkal ügyesebben csináltok, mint én.

Na reagálok gyorsan, amíg eszemben van 1-2 dolog:

Suzi: Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk a történetedet! Nagyon nehéz ügy ez, nekem sajnos már ráment egy kapcsolatom arra, hogy az akkori párom nem akart babát és csak teltek-múltak az évek. Én meg csak vártam, hittem neki, hogy majd, majd...végül nagyon megromlott a kapcsolat. Persze őszintén kívánom, hogy nálatok ne így legyen és sikerüljön megoldani a problémáitokat, hiszen szeretitek egymást és ez nagyon fontos. Kívánom, hogy a kisbaba is minél előbb összejöjjön és a párod térjen jobb belátásra. Viszont, ha hosszabb távon nem változik a dolog, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri-e várni neked a végtelenségig és lemondani arról, ami az életben a legcsodálatosabb dolog, az anyaságról.... Mérlegre kell tenned a dolgokat és döntened kell előbb-utóbb, ami nem lesz könnyű. Remélem, mihamarabb sikerül közös nevezőre jutnotok ezügyben!!!
Anyukád betegségét nagyon sajnálom, de Luca története is jó példa arra, hogy le lehet győzni. Nagyon sok erőt kívánok hozzá és ha panaszkodni szeretnél egy kicsit, mert rossz a hangulatod, tudod jól, hogy közénk bármikor jöhetsz! Nagyon szeret itt téged mindenki és nagyon örülünk, hogy vissza jöttél közénk!!!!
A Culevit, amit Luca írt, tényleg nagyon jó a daganatos betegségben szenvedőknek, egy volt kolléganőm férje is szedte, amikor beteg volt és biztos ez is segített, mert végül meggyógyult.

Petra: Alexát néhány napja megmértük fürdés előtt és akkor 6500 g-ot mutatott a mérleg. Egyébként hosszra is jó sokat nőtt, nagyon kiváncsi vagyok, hogy a 6 hónapos tanácsadáson mekkora lesz a hossza. Flóra is "pakol" az asztalról, ha az öledben ül? Alexa folyton ezt csinálja, nem lehet már semmit a keze ügyében hagyni. A múltkor a Mekiben elkapta az egész tálcát és lerántotta az asztalról, még jó, hogy el tudtam közben kapni. :D Próbálkozik nagyon a mászással, tolja fel a kis fenekét az égbe, de még nem kúszik, csak ahhoz hasonló mozdulatokat csinál. Nagyon aktív ő is, egy percre sincs nyugton, csak ha alszik. :D Rucikban már ő is a 68-asokat hordja jó ideje, de van 74-es bodyja is.

Luca: Gratulálok a húgodnak! Első baba lesz? Képzeld, az én húgom is terhes, 8 hetes. Ő már volt dokinál is. Náluk a 2. baba lesz, van már egy majdnem 2 éves kisfia, Barnabás. Most lányt szeretnének elsősorban, lánynevük van is (Léna). Persze a fiúnak is örülni fognak! :D

Etna: Haláli ez a kép Botiról, nagyon aranyos rajta! Köszi szépen a nyaralásos videókat, látszott, hogy igazán jól éreztétek magatokat! Milyen ügyesen kúszik már Boti! Mi is voltunk tavaly Hajdúszoboszlón, csak én akkor már 9 hetes terhes voltam és épp a rosszulléteim közepén, szóval emiatt nem nagyon tudtam sajna élvezni a nyaralást.

Angyalom: Mikortól akartok pontosan "élesben" lenni a 2. babával? Mi jövő ősztől valamikor, de lehet, hogy tél lesz belőle. 2,5-3 év korkülönbség lenne jó a 2 gyerkőc között.

Húúú..akartam még egy csomó mindent, visszaolvasok még egy kicsit.

Jaj Arte: A pontos színét nem tudták megmondani ennek a parkettának, hanem a fantázianevét csak, de azt meg is írtam neked e-mailben. ASTORIA körte vagy szilva. Ezt mondta a parkettás pasi.

Kép

Kép
daniellla

Jó estét lányok!
Gyors leszek nagyon, mert hulla vagyok. Sajnos bekövetkezett, amitől féltem: Tamásom beteg lett :( Annyira náthás, hogy ez szörnyű. Nagyon szenved aranyom. Délelőtt még tudott bólintani egy órát, majd 10-től egészen estig nem aludt, most ájult be 9-kor sok-sok sírás után. Két percenként szivattuk az orrát, orrspray, minden, de semmit nem ér. Alig tudta meginni a tápit este, mert állandóan kapkodott a levegőért. Nagyon sajnálom, biztos fája torka is, mert rekedt. Az orra pedig egyfolytában folyik. Reggel irány a doki, bár találkoztam egyik ismerőssel,, azt mondja én vagyok a harmadik, aki ma mondta neki ezt témát, hogy beteg lett a gyerek. Remélem hamar túl leszünk rajta, mert megszakad a szivem, hogy nem tudok segíteni neki. A doki igazából úgysem tud majd mit mondani, porszívózás, orrspray... ennyi. Csak mégis zárjuk ki a komolyabb bajt, azért viszem el. Na puszi, megyek aludni, amíg alszik a Drágám is, mert szerintem virrasztás lesz úgyis. Majd holnap mesélek.

Daniella igen, első baba lesz tesóméknál, nagy az öröm, főleg anyósáéknál, mivel ott első unoka lesz.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajszik!

Folyt. köv.

Luca: Nagyon sajnálom, hogy Tamás beteg lett, jobbulást kívánok neki, remélem, hamar túl lesz ezen az egészen!!!! Lexi is szörcsögött tegnap este, reggel ki is szívtam az orrát, jött is belőle rendesen. Most este is szörcsögött. De nem nyügi meg ilyesmi, remélem, nem lesz beteg.

Rózsa: Fogadd őszinte részvétemet. Luca verse nagyon megható volt, én is hoztam neked egyet, szerintem gyönyörű, ebből van egy részlet a Nagymamám sírján:

Ratkó József: ZSOLTÁR

Az anyák halhatatlanok,
csak testet, arcot, alakot
váltanak; egyetlen halott
sincs közülük; fiatalok,
mint az idő. Újra születnek
minden gyerekkel; megöletnek
minden halottal – harmadnapra
föltámadnak, mire virradna.

Adassék nekik gyönyörűség,
szerelmükért örökös hűség,
s adassék könny is, hogy kibírják
a világ összegyűjtött kínját.

Kiru: Annyira gyönyörű ez az Ákos babó, olyan szép arcocskája van! Mekkora most a súlya, hossza? Miket csinál? Éjjel hányszor kel enni? Csak anyatejes baba?

Grácus: Megy a drukk neked ezerrel!!!! +++++

Szilvi, Arte: Értetek mikor izgulhatunk? Olyan jó lenne már újabb 2 csíkos teszt itt a fórumon!!! +++++ Márminthogy nem 2 db, hanem kétcsíkos. Értitek, ugye? :D

Csajok, Leszának írtam sms-t, remélem, válaszol majd.

Tina:Mikorra is vagy pontosan kiírva? Ja...mindjárt megnézem a vonalzót. Jaj de izgi, most már nem sok van vissza.

Kép

Kép
daniellla

Luca: Több olyan ismerősöm is van az egyik NLC-s fórumról, akik PCO mellett teherbe estek. Mindegyik, gyönyörű, egészséges babát szült. Annyi, hogy a 12. hét betöltéséig kellett szedniük egy gyógyszert, hogy biztosan megmaradjon a terhesség. Nyugi, minden rendben lesz a tesódéknál is!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!
Háát hulla vok..nem sok időm van mostanság.
Rózsa!Fogadd őszinte részvétemet a Mamád miatt.
Grácus!Én mindenképpen megpróbálnám..ha nem a háziorvossal akkor egy másik dokival...hátha..de sztem ha megérdeklődöd lehet h a sajátod is megcsinálja..csak kedvesen meg kell kérdezni, elmondani neki hogy miért szeretnéd, és meg fog érteni.

Remélem a héten végre rábólintanak már a párom hitelére a cégnél..és megkaphatjuk végre a kulcsokat, és kezdhetünk,dolgozni..egy csomó akció van a boltokban, nem akarunk lekésni róla.

igyekszem jönni majd...

Etna!
Hogy állsz a fogyival?

puszka..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vasikáé: Húúú... nagyon sajnálom a baleseteteket, még jó, hogy nem történt komolyabb bajotok! Én úgy tudok félni, ha kimegyünk a városból kocsival. Pedig régóta vezetek már. De amikor előz valaki szemből és az utolsó pillanatban megy csak vissza a sávjába és csak jön felénk ezerrel, olyankor a torkomban dobog a szívem. Emlékszem, amikor mentünk Hajdúszoboszlóra, rengeteg ilyen eset volt. Ugye ez a 4-es úton volt, amit "halál útnak" is neveznek. A végén már hátra döntöttem az ülést és nem is néztem előre. (apa vezetett) :)
Hogy Lexi modell lesz-e? :D Nem tudom, de az tény, hogy élvezi, ha fotózzuk.
Szóval akkor izgulhatunk érted is nemsokára. Én szívből remélem, hogy itt a fórumon mindenki kismami lesz hamarosan, aki erre vágyik.

Angyalom: Hogy vagytok? Hozol Eszterkéről új képeket?

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok, csajok!

Gyorsan írok pár sort mielőtt lefekszem. Éjjeles voltam. Nagyon álmos vagyok, alig bírtam az éjszakát mert tegnap nem sokat tudtam pihenni.
Luca, Daniella, annyira megríkattatok a gyönyörű verseitekkel. Nagyon szépek és szívbemarkolóak.

Luca, jobbulást kívánok Tamásnak. Tudom min mész keresztül. Nálunk is volt sok ilyen és ennél durvább is. Mintha tegnap történt volna. Nagyon rossz látni a gyermekünket hogy szenved és főleg ha nem tudunk segíteni rajtuk.

Daniella, hát igen, nem volt egyszerű eset a baleset. Senkinek nem kívánom hogy ilyet átéljenek. Szerencsénk volt hogy Vasi nagyon jól tud vezetni és ügyesen manőverezett. Így nem lett bajunk csak az autónknak.
Remélem Lexi baba nem lesz beteg. Ez az időjárás változás meg a hideg-meleg váltakozás nem nagyon jó még nekünk sem nem hogy a babáknak.

Na, pusszancs mindenkinek és legyetek jók. Megyek lefeküdni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép reggelt mindenkinek!

Lányok: A sztorimhoz még annyit hozzá kell füznöm, hogy nem csak apósom a hunyó. Anyósom se különb fél fokkal se. 30 év alatt megtanulhatta volna, hogy kell bánni a saját férjével. De sajna ahelyett, hogy próbálná csillapítani, inkább mégjobban felhergeli. Szerintem akkor úgy kell neki. Viszont akkor ne meneküljön el a házból, pláne ne hozzánk. Egyébként az apósra egyedül én tudok hatást gyakorolni, mert én tudom hogy kell vele beszélni, de most erre nincs szükségem és energiám se. Nekem aznap épp elég volt az is, hogy kimentem vendégnek, aztán mindent én csináltam helyettük. Hát ennyi. Jobb nem is ragozni.

Arte: Azért kérdeztem, mert tudok egyet ott Cellben, maszek. Azt hittem ö az egyik, de nem. Egyébként irtó drága, ahogy hallottam. Minden vizsgálat 10.000, szülés 100.000, ikrek 200.000. Jó mi? Csak ezért kérdeztem.

Suzy: Drukkolok anyudért!

Kiru: Tündéri kiscsávó Ákos!!!

Rózsa: Öszinte részvétem!

Luca: Gratula tesódnak! Biztos nagyon örül. Tamás hogy van? Jobban van már?

Daniella: Már tényleg nem sok. Ezt a legnehezebb kivárni. Már annyira szeretnénk látni!!!

Csajok: Képzeljétek: Hétfö délután megszületett az egyik nagyon jó ismerösünk kislánya. Most nagyon irigyek vagyunk a férjemmel! Ö 21-re volt kiírva, én 24-re. Ö már a kezéban foghatja a picit. Olyan jó neki. Tudom, hogy már nekünk sincs sok, és nem szabad türelmetlenkedni, de már szeretnék egy kicsit öregebb lenni! Azt olvastam, hogy ha közeleg a szülés, beindul a fészekrakó ösztön. Tegnap óta takarítási mániám van. Persze óvatosan, de azért csinálom. :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tina84

Elküldöm nektek a képet, erröl a 2 napos csajsziról, Hannáról.

Kép

Kép

Kép
tina84

Ja, ez a kép akkor készült mikor megszületett.

Még akartam nektek írni, hogy a férjem most kezd vacilálni. Egész eddig határozottan mondta, hogy ö bennt akar lenni a szülésnél. Most meg nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Azt mondja fogalma sincs melyik lenne a jobb. Én annyit mondtam, hogy ezt neki kell eldönteni, mert nem lehet ráeröszakolni senkire. Ti mit mondatok?

Kép

Kép
tina84

Jo reggelt lanykak!
draga Luca nagyon sajnalom hogy Tamas ennyire beteg lett! remelem csak megfazas es nem valami komoly bar ez is eleg tudom!
szegenykem ,nagyon sajnalom! kivanom hogy mihamarabb gyogyuljon meg ,neked pedig kitartast!
Draga Petram,hat a kalapom emelem hogy ket gyerköccel ilyen egyszerüen megbirkozol,tenyleg minden tiszteletem a tied,nagyon ügyi vagy:)
remelem tudok majd otthonrol irni,bar multkor sem ültem gep ele 10 napig meg otthon voltam,mert anyaval rohangasztunk orvostol orvosig es a mardek idömet a kis eletemmel töltöttem!
minden pillanatot szertek kihasznalni,de mindenkepp megprobalok jönni! puszikalom a gyerekeket teged pedig szertettel ölellek!
draga Daniellam,örülök hogy irtal es hogy minden rendben veletek,nagyon szep a kis hercegnö!
köszönöm a tanacsod es hogy te is irtal nekem "ez ügyben" igyekszem jo döntest hozni ha eljön az idö de bizom abban hogy meg döntes elött a parom fog "jo utra" terni! na de ez meg a jövö zeneje.....
örömmel olvasom hogy kis draga milyen kis ügyes es hogy növekszik mint egy kis gomba! csak igy tovabb:)
Az meg hogy nincs nagyon idöd irni nem olyan nagy baj gondolom nem egyszerü egy babaval,es neked ö az elsö....latod nekem nincs meg es igy is eltünök neha mert elarasztak a gondok es a sok munka!
vigyazz magatokra millio puszi es öleles nektek!
na mennem kell csajok,hiv a kötelesseg ,meg ha lesz idöm benezek napközbe ha nem akkor holnap!
Jah es lanyok nagyon köszönöm mindannyiotoknak az együtterzest a biztatast az imakat amiket Anyukamert mondtok!
nagyon bizom benne hogy meggyogyul!
köszönöm nektek! puszika mindenkinek!
suzi2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: