Sziasztok Csajok!
Én nem tudom, ti, hogy csináljátok, hogy ennyit tudtok jönni és írni....

Biztos én csinálok valamit rosszul, de mostanában alig van időm leülni a gép elé. Pedig még nincs is 2 gyerekem, mint Petrának.

Itt a háztartás, aztán Lexi, meg én szeretek kimozdulni is, úgyhogy sokat jövünk-megyünk, néha jól esik leülni egy kicsit egy könyvvel vagy egy újsággal...szóval elszaladnak a napok. Néha bele-bele olvasok a fórumba, kijegyzetelek 1-2 dolgot, aztán írni persze nincs már időm és mikor legközelebb van egy szabad 20-30 percem írni, addigra már megint annyit írtok, hogy képtelen vagyok vissza olvasni és fejben tartani.

Szóval...valamit biztos sokkal ügyesebben csináltok, mint én.
Na reagálok gyorsan, amíg eszemben van 1-2 dolog:
Suzi: Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk a történetedet! Nagyon nehéz ügy ez, nekem sajnos már ráment egy kapcsolatom arra, hogy az akkori párom nem akart babát és csak teltek-múltak az évek. Én meg csak vártam, hittem neki, hogy majd, majd...végül nagyon megromlott a kapcsolat. Persze őszintén kívánom, hogy nálatok ne így legyen és sikerüljön megoldani a problémáitokat, hiszen szeretitek egymást és ez nagyon fontos. Kívánom, hogy a kisbaba is minél előbb összejöjjön és a párod térjen jobb belátásra. Viszont, ha hosszabb távon nem változik a dolog, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri-e várni neked a végtelenségig és lemondani arról, ami az életben a legcsodálatosabb dolog, az anyaságról.... Mérlegre kell tenned a dolgokat és döntened kell előbb-utóbb, ami nem lesz könnyű. Remélem, mihamarabb sikerül közös nevezőre jutnotok ezügyben!!!
Anyukád betegségét nagyon sajnálom, de Luca története is jó példa arra, hogy le lehet győzni. Nagyon sok erőt kívánok hozzá és ha panaszkodni szeretnél egy kicsit, mert rossz a hangulatod, tudod jól, hogy közénk bármikor jöhetsz! Nagyon szeret itt téged mindenki és nagyon örülünk, hogy vissza jöttél közénk!!!!
A Culevit, amit Luca írt, tényleg nagyon jó a daganatos betegségben szenvedőknek, egy volt kolléganőm férje is szedte, amikor beteg volt és biztos ez is segített, mert végül meggyógyult.
Petra: Alexát néhány napja megmértük fürdés előtt és akkor 6500 g-ot mutatott a mérleg. Egyébként hosszra is jó sokat nőtt, nagyon kiváncsi vagyok, hogy a 6 hónapos tanácsadáson mekkora lesz a hossza. Flóra is "pakol" az asztalról, ha az öledben ül? Alexa folyton ezt csinálja, nem lehet már semmit a keze ügyében hagyni. A múltkor a Mekiben elkapta az egész tálcát és lerántotta az asztalról, még jó, hogy el tudtam közben kapni.

Próbálkozik nagyon a mászással, tolja fel a kis fenekét az égbe, de még nem kúszik, csak ahhoz hasonló mozdulatokat csinál. Nagyon aktív ő is, egy percre sincs nyugton, csak ha alszik.

Rucikban már ő is a 68-asokat hordja jó ideje, de van 74-es bodyja is.
Luca: Gratulálok a húgodnak! Első baba lesz? Képzeld, az én húgom is terhes, 8 hetes. Ő már volt dokinál is. Náluk a 2. baba lesz, van már egy majdnem 2 éves kisfia, Barnabás. Most lányt szeretnének elsősorban, lánynevük van is (Léna). Persze a fiúnak is örülni fognak!
Etna: Haláli ez a kép Botiról, nagyon aranyos rajta! Köszi szépen a nyaralásos videókat, látszott, hogy igazán jól éreztétek magatokat! Milyen ügyesen kúszik már Boti! Mi is voltunk tavaly Hajdúszoboszlón, csak én akkor már 9 hetes terhes voltam és épp a rosszulléteim közepén, szóval emiatt nem nagyon tudtam sajna élvezni a nyaralást.
Angyalom: Mikortól akartok pontosan "élesben" lenni a 2. babával? Mi jövő ősztől valamikor, de lehet, hogy tél lesz belőle. 2,5-3 év korkülönbség lenne jó a 2 gyerkőc között.
Húúú..akartam még egy csomó mindent, visszaolvasok még egy kicsit.
Jaj Arte: A pontos színét nem tudták megmondani ennek a parkettának, hanem a fantázianevét csak, de azt meg is írtam neked e-mailben. ASTORIA körte vagy szilva. Ezt mondta a parkettás pasi.