A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mi is repültünk Dáviddal, nekünk nem a csomagokkal kellett feladni, hanem egy külön helyen, és a hordozós kocsiülésében vittük tovább, azt odafele felengedték a gépre, visszafele nem, A babakocsit odafele külön hordár hozta ki, nem a csomagokkal jött ki, visszafele már ahogy leszálltunk a gépről, odaadták nekünk.
Köszönöm a bíztatást, igazából az a nagyon rossz, hogy nincs kit hazavárni, hogy Dávid újabb és újabb fejlődéseit nincs kivel megosztani, nincs aki velem örülne azokban a pillanatokban, amikor valami újabbat produkál.
Nem tudom, mikor lesz megint párom, de lehet, sőt valószínű, hogy évekig egyedül leszek. Szeretni sem tudnék mást, de sokkal inkább az, hogy egyszerűen HOL ismerkedjek? Ha babával megyek valahova, máris felejtős, hiszen akkor már nem úgy néznek rám a férfiak. Ráadásul melyik az a férfi, aki szívesen felnevelné más gyerekét? A fiatal pasik, a velem egyidősek biztosan nem. Marad a tőlem jóval idősebb, illetve az elvált férfiak, meg akiknek már van gyerekük.

Kép
felicia

Andi, sajnálom, hogy nálatok is gondok vannak! Még sokáig kell a férjednek távol dolgoznia tőletek? A távkapcsolat sajnos tényleg nem egészséges, legalábbis hosszútávon. Ellenkező esetben még javulást is hozhat.
A rota vírust hogyan kapták el a babák? Nem voltak beoltva?

Kép
felicia

Nem olvastam vissza, csak az tünt fel, hogy te Mariann, újra jelentkeztél! Nagyon örülök neked, jól nézel ki a képeken és a kis pasi is nagyon formás lett. :)
Még nem olvastam, hogy mit írtál, de a jelek szerint egyedül maradhatál. Sajnálom, hogy így alakult. :(

Sziszka!

A jelek szerint túléltem a kullancsot is baj nélkül. Az oltott karom fáj még ugyan, de már tudom újra használni. :)
Mi nem jövünk haza, max. csak fuvar lesz valamikor összel. A párom folyton azzal nyaggat, hogy ti mikor jöttök? Valamiért nagyon beloptátok magatokat a szívébe, ez ritkaságszámba megy, meg az is, hogy itt alvókat szívesen lát!
Most mennem kell molyolni, de jövök még késöbb. Tegnap volt bolhapiac, plusz a párom a nagybácsijánál megint lomtalanított és minden tele van pakolva "lomokkal"...

barbi
Vendég

Andi, még neked szeretném azt mondani, azzal kapcsolatban amit az elmúlt hónapok elfelejtéséről felvetettél, hogy mi már most úgy vagyunk egymással, mint 2 idegen. El sem tudom hinni, hogyan történhet meg az, hogy akik már szinte gyerekkoruk óta együtt vannak, együtt laknak, 10 éve, összeházasodtak, gyerekük született és a legintimebb dolgok történtek meg köztük, hogy lehetséges, hogy egyik napról a másikra idegenek lesznek egymás számára, mintha soha nem is lett volna köztük semmi. Sajnos, ha még esetleg valamikor meggondolná magát, nem hiszem, hogy már ebből lehetne valami, hiszen az elmúlt hónapokat, a sok fájdalmat, amit okozott, a bizalmat, hogy lehetne elfelejteni, visszaállítani??

Kép
felicia

Felícia! Igen, én is így vagyok ezzel, nem tudom hogyan fogok újra megbízni benne. Igazából itt most inkább rajtam múlik a dolog, mert ő teperne, de sztem itt mindkettőnk (de az enyémről biztosan)részéről "csak" a gyerekek miatt lenne a békülés, az meg nem tudom mennyire lehet tartós. Viki még nem nagyon érezné meg, tekintve hogy így is ritkán látjuk, de Cintust nem szeretném ugráltatni. Igazából nem vagyok annyira magam alatt, inkább megkönnyebbülést éreztem, mert már olyan rég feszült volt a légkör.

Andi! Én papám április végén halt meg, 91 évesen és szellemileg teljesen frissen, mamikám azóta sem találja a helyét.

KépKép
jazmin2005

Andi, az én férjemet sajnos nem motiválja a gyerek sem... sőt!
Nálatok így egy picivel szerencsésebb a helyzet, bár ha inkább megkönnyebbülést éreztél, mint nagy szomorúságot, akkor talán nálatok is így kellett történnie. Te nem félsz attól, hogy egyedül maradsz a gyerekekkel és magányos leszel sokáig? Hogy nem fogsz társra találni többet, akit szeretni tudsz majd?
Nem akarok rosszat mondani a férjemről, de amikor még várandós voltam és felmerült a téma, hogy mi lesz, ha nem lesz egészséges a baba, autista, vagy hasonló, súlyosabb rendellenessége lesz, ő határozottan kijelentette, hogy akkor neki nem fog kelleni, akkor beadjuk valahova, vagy ilyesmi, ő nem neveli fel...

Kép
felicia

Sziasztok!

Hmmm, ez a sonkás sajtos palancsinta nagyon jól hangzik, a palacsintál túl hogy szoktad művelni a többi részét?

Barbikám drága, néhány hete írtam neked egy mailt, amiben kérdeztem néhány dolgot, főleg a kiköltözés témában...abban írtam, hogy ki szeretnénk jönni megbeszélni...szerintem elsiklottál a levél felett :oops: Azt hittem nem akarjátok, hogy ilyenekkel zaklassunk benneteket :oops:

Felícia, azért én kicsit megértem a férjedet a beteg gyerek témában, ha nekünk derült volna a terhesség alatt, hogy beteg lesz a gyerek, mint Gabiéknál, én is valószínűleg az elvetetés mellett döntöttem volna, semilyen más esetben nem tenném ezt, de egy beteg gyereket felnevelni, nagyon kemény dolog! Persze tudom, hogy ez nálatok csak a szülés után derült volna ki...

Csajok, azt hiszem itt Binyek meg én vagyunk csak akik egyszer már elváltak....én csak azt tudom mondani, hogy ami nem megy, azt lehet próbálgatni, de kevés esély van rá, hogy változni fognak a dolgok, és előbb utóbb ugyanaz lesz vége. Kérdés, hogy közben sérülünk-e meg jobban....
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy a szívetekre hallgasatok, és Andi nem tudom, hogy nálatok mit takar ez a dolog, de a gyerekeknek sem biztos hogy jobb a civakodó szülőkkel együtt élni, mint egy nyugodt kiegyensúlyozott, de egyedül élő, vagy később más mellett boldog anyukával.

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mariann üdv újra közöttünk! Sajnálom, hogy nem jól alakultak a dolgaitok, de hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül, még ha ebben a helyzetben nem is látod a dolgok jó oldalát, de hidd el Rád is vár még boldogság és ne érezd magad kakukktojásnak semmiképp! Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ami nem megy, azt tényleg nem szabad erőltetni!

Andi, sajnálom, hogy nálatok sem a legjobb a helyzet, de szerintem csak a gyerekek miatt benne maradni egy olyan kapcsolatban, amiben nem vagy boldog, nem szabad!

Lányok!

Aki szeretne, holnap jógára jönni, azt várjuk de. 10-kor a Váci u. 12. szám alatti ház 3. emeletén:))
Verák és úgy tűnik Csengeandiék is jönnek rajtunk kívül.
Mecsi, itt a jó alkalom a csatlakozáshoz, ha van kedved hozzá! ;) és persze a többieknek is!

na most mentem hajat festeni:)

sniky

Csajok!

Megírtam a hotelnek, hogy mi történt, leginkább kíváncsiságból, hogy volt-e hasonló panasz...ezt a választ kaptam az imént...

Kedves Szilvia!

Köszönjük levelét. Nagyon sajnáljuk, hogy elérte Önöket ez a kellemetlen és a kicsikre igencsak
veszélyes fertőzés.
A rotavírust elsősorban fertőzött személy adhatja tovább, bár közvetítőként élelmiszer is szóba jöhet.
Ebben az esetben nem valószínű , hogy a konyhánkról kikerült ételnek bármi köze is lehet a fertőzéshez.
A többi vendégünknél semmiféle panasz nem jelentkezett (kisgyermekes családok is voltak közöttük).
Én magam is, mint minden munkatársam étkezem a szállodában nálunk sem jelentkezett semmi probléma.
Valószínüleg tünetmentesen sem fertőződhettem meg hiszen otthon szerencsére egyik gyermekemen (5 hónapos és 2,5 éves)
sem mutatkoztak hasonló tünetek.
Az idén is több alkalommal átestünk már ANTSZ ellenőrzésen és minden esetben rendben találtak mindent.
Ha bármely dolgozónknál vagy családtagjánál bármikor hasmenéses-hányásos megbetegedés jelentkezik,
azonnal kikerül a munkából.Az idén erre sem volt példa.

Még egyszer köszönöm a tájékoztatást.

A még betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Tisztelettel:

Illés Gyula

<
sziszka78
Tolna

Ja, Felícia, neked akartam még írni, hogy csak azok a babák kapták el, akik nem voltak beoltva....

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Mi nagyon benyeltük ezt a virust most próbálunk kilábalni belőle,de sajnos a nagyszülőket is utolérte.
Felicia!Örülök hgy újra itt!
Csandi!Csodaszép lett a babád és cipő is!
Sziszka!Szívesen megyünk ha van tali ha nincs!
Vera
l.veronika

Sziasztok!

Össznépi családi banzájon voltunk, a csajok kidőltek. Unokatesómék 2 hetes babával jöttek haza 3 hete Norvégiából létogatóba. :shock:

Igazából nálunk 3. van a képben, mondjuk ilyen távolságból ez nem is csoda. Mi készültünk kimenni, de ő nem akarta, mostmár tudom miért. Most viszont nem szívesen mennék, hiszen a 3. mindig is a közelünkben lenne és soha egy szavát sem hinném, de szerinte ez a megoldás, mert őt még másfél évre köti a szerződése és régen, még a 2. terhességem előtt nagyon jól megvoltunk ott (meg persze baromira tart mindkettőnk családjától). Én is azt mondtam neki, hogyha neki az az élet kell menjen, nem tartóztatom. Persze most bánja bűneit és szeretné látni felnőni a gyerekeit. Én meg úgy vagyok vele, hogy szeretném nekik megadni az esélyt, hogy vele nőhessenek fel, de megmondtam, hogy több esély nem lesz. Meglátjuk, majd pénteken jön és átbeszéljük a dolgokat. Attól nem félek, hogy nem lesz másik párom, illetve még inkább nem is gondolok rá, majd az élet megoldja azt is.

KépKép
jazmin2005

sziasztok

hát itthon.durva hét volt.mindenki kifeküdt körülöttünk. Zoé és Zsiga nem mert Zoé cicizik Csiga be volt oltva Rota ellen.

remélem már mindenki jól van.

Szisz a könyvek :
http://www.libri.hu/hu/talalati_lista/? ... 68&s_det=1

Csandi bódogság
:lol:

FEliciaszépek vagytok.jó,hogy jelentkeztél

mecsi közel vagyok..gyertek ha egyedül érzed magad...

többit reggel
Vendég

Andi, sajnálom, hogy ez a helyzet Nálatok :( Kívánom hogy sikerüljön megoldanotok valahogy, de azt csak Ti tudjátok, hogy van-e értelme. Drukkolok hogy sikerüljön a legjobb döntést meghozni :roll: :wink:

yuyu79

Sziszka, azért rendes a hapsi, hogy ilyen kimerítően válaszolt... Remélem lassan elfejtjük ezt az egészet...

Vera, jobbulást az egész családnak :!:

Barbi, a gyerekek is jól vannak?

Kedden megyek uh-ra, néhány drukk jól jönne :wink:

yuyu79

Szisz
hmm azért én se írnám meg hogy nálunk van a abj. de a higiénia ami ott voltt ááááááááááááááááááá
Vendég

Andi most olvasom :cry: drukkolok nektek!

Julcsi szorítok nagyon!

Vera mi normafloret szedtünk, meg Magne b6ot és smectát. :cry: és főtt rizsen,krumplin éltünk jó pár napig.remélem más már nem fertőződött meg. :roll:
Vendég

Na akkor rendezem az elmaradásomat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

JUlcsi, mi is szorítunk nagyon, majd gyere és mesélj, és néhány fotó is jó lenne a kis trónörökösről!

Vera, Boni, nagyon sajnálom....annak külön örülök, hogy Zoé nem kapta el, de egyébként Málnus is szinte csak szopizik még 5-6 alkalom naponta, mégis elkapta...épp most vert le egy 3/4 órás üvöltést, semmivel nem tudtuk megvígasztalni, és egyre csak a pelenka környékére mutogatott, amikor kérdeztük mi fáj, aztán most a sok sírástól kidőlt...fogalmam sincs mije fájhatott ennyire, a hasfájós korszak óta nem sírt még egyszer sem ennyire keservesen....

Boni, köszi a könyvet, meg is rendelem gyorsan :) Gyanús volt ez, csak olcsóbb, mint amit mondtál :)

Vera, összehozzuk, csak gyógyuljunk meg gyorsan...Miku is beteg még?

Ági, tényleg nem is beszéltünk azóta róla, hogy mi van Bölcsi fronton?

Ez most arról jutott eszembe, hogy Binyek ikrei is bölcsibe mennek....

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

de édesek a kisleánykák ésa kislegénykék!!kár, hogy ez a rohadt rota "végiggyalulta "őket :( :( lehet, ogy nekünk is rotánk volt?? :shock: de, nálunk csak csengi volt beteg és hányás nem volt egyáltalán :roll: lehet, hogy a pólók voltak fertőzőek????bár beni már beteg volt amikor odaértek a kész bodyk :?
vera, köszi :wink:
ági,mi volt a trükköd csengeandinak??ne csigázz mááááár
válságos házasság témához nem is tudok hozzászólni, csak annyit, hogy nagyon nehéz lehet ilyen helyzetben anyának lenni, de biztosan ezt is jól csinálja végig egy anyuka, mert a gyermekeiért tesz mindent úgyis.kívánok nagyon sok erőt és hamar bekövetkező békét,boldogságot...
én is hiszek a semmi sem véletlenül történik-ben...talán valami sokkal jobb kell, hogy jöjjön, de az csak ezen az áron következhet be :o

yuyu, nagyon várjuk a friss híreket :wink:
Vendég

De édesek a törpik a fotókon! Pucéron, pelusban még zabálnivalóbbak mint amúgy!

JázminAndi! Hát nem lehet egyszerű most neked sem! A ti helyzetetekben tényleg az lehet a döntő, hogy te menniyre tudsz ezek után majd bízni benne. Minden esetre szorítok, hogy úgy alakuljanak a dolgaitok, hogy mindenkinek jó legyen.

Felicia! Elhiszem hogy furcsa lehet ez az idegen-szindróma köztetek. De nem tartom kizártnak, hogy ha későbbiekben te is megtalálod a szerető új társadat, és ő is járja a saját útját, lehettek barátok, és úgy sokkal könnyebb lesz mindannyiótoknak. De ehhez tényleg az kell, hogy "kiszeress" belőle teljesen. És az gondolom még nem holnap lesz :cry:
Minden esetre kitartást Neked!

Bocs, nem akarok ám észt osztani, csak saját gondolataimat írtam le, hátha ad egy kis plusz erőt mindkettőtöknek... :oops:

Na fotókat meg mingyá...

panna1

Js, köszönöm a repülős hsz-eket, akkor igyekszek minál többet megtudni az utazási irodától...

SZóval a képek. Előre is bocsi, sok lesz :oops:

Kép huncut
Kép nyalakodás
Kép kómás
Kép portré
Kép Míg anya lépcsőt porszizott...
Kép kukucska
Kép pancsi
Kép Réka a pucér eper
Kép Anyával
Kép Megtalálta a cicijét :-)
Kép Maszatkirálynő

Jó éjt(vagy jó reggelt?) mindenkinek!

panna1

Jó reggelt!

amit akartam még írni tegnap de nem jött össze

a szülinapi képek nagyon jók, a talis képek is .

tali:

mi jól éreztük magunkat. az összes gyerek egy tünemény, Enikő magányos játéka nagyon édes volt, de a végén már ő is nekiindult. és ahogy tudott sírni ha bármelyik gyerek rázendített! egyszerűen zabálnivaló volt. . Lili is az elején meg volt illetődve, aztán Zsigám kiszemelte magának. és nem hagyta békén. Marci és Maja fantasztikus két lurkó mellettük aztán tényleg nincs idő semmire. kipróbáltuk Balázzsal a 3 gyereket kb 10 percre... hááát Málnus szemei férjemet teljesen lenyűgözték, egyből ki is szemelte CSigusznak, de persze Málnus Marcival akart szobára menni :lol: Laura rengeteget beszél mindig mosolyog és igazán kúltúráltan eszik a drágám. apuja pedig szerzett nekem vidám perceket amikor a hóemberről hiányoltuk Mazskával a lábost ő lazán rákanyarított két szarvasagancsot :wink: :lol:

volt ám zsonglőrünk is MajaMarciapu személyében... Mikuval sajnos csak keveset találkoztunk, mert szombaton mivel rossz idő volt Sziszékkel lementek Kehidára fürdeni. ebből volt is félreértés, mert Ági azt mondta Mazskának ( ő így tudta) hogy mindenki lement.csak mi nem Mazskáékkal) és persze Julcsiék is, Binyekék is fel délután a szobában ültek ennek tudatában a két üvöltő gyerekkel . ez egy kicsit rossz szájíz maradt nekem, hogy szombaton abszolute féligmeddig szétesett a társaság, de szerencsére Julcsi megtalált minket, mi meg Binyekéket , etettük a kacsákat meg a verebeket csokissüti darabokkal ,Maszkáékkal egyébként is már eleve együtt maradtunk. és a vacsi után már együtt játszottak a gyerekek.
a lurkók eltérő alvásrendje is okozott egy kis programszakadást itt.ott. de ez magával értetődő volt...
Szóval összességében mi jól éreztük magunkat. reggelre sajna már Enikő és Maja is lebetegedett, ,mi meg mentünk anyuékhoz ebédre, így rövid volt a tali.

Szisz köszönjük a finom borocskát és párodnak a házi készítésű győri édes kekszet külön :wink:

Pólós közös képeket én is sajnálom hogy nem készültek, de azé Zsigámon rajta virított szombaton. Csandi még egyszer köszi., pénzt juttatták/ ják neked

de köszönöm mindenkinek aki ott volt., jó társasság vagytok egytől egyig. Szisznek külön köszönöm a foglalás körüli szervezést! :wink:

a rossz időt nagyon sajnálom, jó lett volna elmenni az Afrika múzeumba is. meg a Csigamúzeumba..

és Zsiga már egyedül járkál, a talin megkezdte a többiek hatásásra hogy el el indulgatott, de most már egyfolytában megy...

egy képem van nekem is, amin minden gyerek rajta van: de ez csak telefonos

Kép
Vendég

JA még ezt akartam

a nővérem fiának ez a két könyv volt a kedvence sajnos az első részt ellopták tőlük a családsegítőnél a játszóházban, a másodikat pedig unokaöcsém aki 5és fél éves még nem engedi el. minden nap lapozgatja.

a teszveszen tesóm Zsigának megvette mindkettőt 2000Ftért ..

interneten nem nagyon találtam..

Páli Judit, Forgách Balázs BOHÓCOK GYERMEKKÁRTYÁVAL / ELSŐ KÖNYVEM

http://morokonyv.hu/Konyv/26122
Témák:-foglalkozások

-háziállatok, színek-számok-ABC-képekben park képekben-formák áruházban,ételek ellentétek

Második könyvem - Pihenő mackók gyermekkártyával
http://morokonyv.hu/Konyv/26093
testem, hét napjai,biztonság,hangszerek,tengerlakók,hüllők, dinok, rovarok,
Vendég

még azt akartam mondani, hogy sziszka nagyon jól nézel ki!!látszik, hogy fogytál és csak gratulálni akartam!!gondolom te is sokkal jobbanérzed így magad.az a jó ebben a szétválasztós diétában, hogy egyáltalán nem kell koplalni és mégis fogysz :D
Vendég

sziasztok lányok!

nagyon jók a fotók, egytől egyig! annyira jó, hogy újra kezd feléledni a fórum! én örülök neki nagyon! ;)

pocakos anyucik, vigyázzatok magatokra! jön a rossz idő, a megfázásos időszak... :(

Benim még mindig köhög. elég durván... újra elkezdtem adni neki a köptetőt, de csak napi 1x, az is délelőtt. úgy volt, hogy ma megyek vissza a dokihoz vele, de mégsem! most már az orra megint nem folyik, inkább csak köhög, néha hurutosan, néha viszont csak úgy szárazon :( vannak éjjelek, és hajnalok, amikor nagyon durván rájön, hogy öklendezik tőle, akkor általában a nózi is televan, szóval egy gyors orrporszi, és próbálunk újra visszaalukálni!

remélem, hogy végre már kivergődünk ebből a nyavalyából! kis barátnője is még mindig beteg. neki állandó hőemcsije van... nem tudják, hogy mitől! :( szóval elég durván belementünk ebbe a betegségbe!

egyébként az oltást én úgy olvastam dr. verestől, hogy csak lázasan nem lehet. dokinéni meghallgatta, tüdeje tiszta, a torkát találta egy hajszálnyit pirinek, de ettől megkapta a szurit! orvos barátunk is meghallgatta tegnap, ő is szép tisztának hallotta a tüdejét, még mindig, szóval a köhögés szerencsére nem onnan, hanem a torkán lévő trutyiból jön!

megvolt a fotózásunk. dobok mindjárt képet. Szisz, talán a 2 hét múlva esedékesben lesz, de nem tudok még konkrétumot! :)

szétválasztós diétához. én már többször csináltam, eddig az elsőnél értem el a legnagyobb eredményt. -15kg. azóta csak pár kiló megy le ezzel... :( francba! most újra csináltam, már amennyire lehetett, többen megjegyezték, hogy sokat fogytam, de én nem tudom, nem nagyon állok mérlegre!

jövő héten megyek vérvételre, utána remélem, hogy mi is beszállhatunk a kistesó projectbe végre...

Felícia, örülök, hogy újra jelentkeztél, és egyből fotókkal jöttél! mesélj kicsit a svájci utatokról! milyen volt!? képeket is dobhatnál róla! Dávid nagyon édes! és olyan kis értelmes! ;) pároddal kapcsolatos dolgokhoz nem tudok hozzászólni :( sajnálom!

Andi, kívánom, hogy hozzd meg azt a döntést, ami a legjobb mindannyiótoknak, de az biztos, hogy csak a lányok miatt neked nem szabad egy rossz kapcsolatban maradnod! attól még ugyanúgy G. az apukájuk lesz! most sem látják sokszor, persze Cintus már jobban felfogja a dolgokat, de attól még biztosan lehet találni köztes megoldást, hogy mindenki jól járjon!

jobbulást továbbra is a még beteg babócáknak! és még nincs is itt a szezonja a trutyi időnek... :(

tényleg. valaki beadatja majd ezt az új influ. oltást???

most megyek, még ezer dolgot szerettem volna, csak Beni nem alszik! :(

sophie27

és akkor a fotó...

Kép

sophie27

Zsófi!

Szuper ez a fotó. Klassz a bodytok :) :)

A mi szülinapos fotóink fentvannak a webalbumba.
Vendég

Mi nagyon nyügik vagyunk pár napja, elég rosszul alszik éjszaka. Ma reggel 5-kor kukorékolt.... :shock:

Oka: kijött a 4. rágófoga is, így 12 fogunk van és már fehérlik az egyik szemfog is....
Vendég

Sziasztok!

Panna, annyira jók a képek, egytől-egyig, nem tudok kedvencet, mindegyik különleges valamiért, és milyen komoly fogsorotok van már!!! Kicsit irigykedek ám, hogy heti kétszer tudsz már menni sportolni..én most arra pályázok, hogy szeptemberben hazajönnek anyósék, és heti kétszer majd ők megkapják Málnust, és akkor el tudok járni végre futni újra, nekem az a szenvedélyem.

Zsófi! Nem is bamba ezen a képen Beni, szerintem jól sikerült, akkor is nagyon szép Beni, amikor nem mosolyog! Jobbolást nektek végre!
Oltás, az az igazság, hogy mi az infulenzát sem fogjuk valószínüleg beoltani, sőt azt sem bánom (még így sem) hogy a Rotát sem adattuk be, nem vagyunk oltás pártiak, és annyi sok felesleges mellékhatásról lehet hallani, olvasni....

Hú Kata, nekünk összesen van 4, ti meg ilyeneket növesztetek már, nem semmi! Nem csodálom, hogy rosszul alszik, bár ez az éjjel nekünk is szörnyű volt, talán itt a fogacska jön, de nem látok még semmit.

Andi, köszönöm a dícséretet, bár már abbahagytam, de én is elégedett vagyok az eredménnyel, és olyan jól esik, hogy lépten-nyomon észre veszik és megjegyzik az emberek. Már nem is akarnék sokat fogyni, max. 5 kilót, kaptam egy 3 hetes krumpli diétát, azt hiszem azt fogom még megpróbálni, 7 likó fogyást ígér...aztán már csak a megtartás lesz a cél, és némi izom megszerzése :D
Nem is írtad, jó lett-e a tappancs, vagy faxoljak????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó Nektek, hogy be tudtok tartani fogyókúrát. ... :shock: én nem.

64 kiló vagyok az álom 55 kg. .... Hogyan??????
Vendég

Szilvi! Megírnád a krumplidiéta lényegét. Imádom a krumplit... talán valami nekem is sikerülhet... :D
Vendég

Még 1 kép a szülinapról...

Kép
Vendég

Nagyon vagány ez a gondolkodó kép :)

Most megyünk utána előkeresem :)

<
sziszka78
Tolna

Na az előbb kimaradt, hogy ebédelni mentünk :) de már itt ia vagyok :)

Krumpli diéta lényege:
Reggeli, 2-3 szelet abonett, vagy barna kenyés vajjal, kevés túróval vagy natúr műzli

ebédre és vacsorára, ezeket lehet enni váltogatva:
krumpli leves, püré, héjában főtt vagy héjában sült krumpli vagy petrezselymes krumpli, mellé bármilyen zöldség/zöldség saláta a főzéshez max. 10 gr vajat, fűszereket és nagyon minimális tengeri sót lehet használni. Néha lehet enni főtt barna rizst, vagy zöldség levest, amit porok és kockák nélkül készítünk el.

1-4 hétig lehet csinálni, Binyekék csinálták, nekik bejött, és orvosok adták nekik a Biovitál-nál.

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

Ksözönöm!
Vendég

köszi a bókokat. most megint csak gyorsban... :( francba ez a köhögés. elaltatom, és 15-20 perc alvás után ébred, mert annyira köhög! :(

ez a krumplis diéta engem is érdekelne! :) Szisz, a 4 hét alatt mondja a 7kiló mínuszt? és mennyi egy adag? vagy tök mindegy, hogy mennyit eszel? ill. ebédre és vacsira, egy napon ugyanazt kell enni? vagy direkt mást? köszi!!!

sophie27

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni uncsitesóékhoz beugrottam csak gyorsba.
Képek szuperek és láttam Felicia is jelentkezett végre :D

Nálunk minden oké szép időnk van itt lent. Áron giga alvásokat hajt végre este 9től reggel 7és folyt köv f11ig aztán 1től 4ig :shock: :shock: Jó levegő és a nagy kert :)
Akartam képeket hozni kutyuról de az uram hazavitte a kártyaolvasót igy most ezt kimarad. Áron biztos bedugta a táskájába mert mi nem raktuk bele az tuti.
Kutyuval nagy a szerelem, ahogy meglátja a tökit hogy felkelt óriáskutyapuszik és rágcsizza áron kezét, ő meg mindig turkál a kutya szájába.

Nekem már jobb kedvem van szóval kezdek talán helyre rázódni.

Rota oltás szerintem többször is el lehet kapni, Én pont ezért oltattam be ÁRont igaz kiböjtöltük a 2X18ezret de megérte. Eddig legalább is. Én voltam már ilyen beteg szörnyű érzés hátha még egy ilyen pici küzd vele.
Jobbulást a még mindig beteg babóknak.

Jógát még ki kell tapasztalni hogy érünk oda mert akkor Áront keltenem kell előbb.

Zsófi nem feladni a diétát tessék csinálni képzeld ma hús napom van. Én már úgy eltévedtem ebbe a diétába hogy nagyon. :oops: De már közel a 64hez :D

Na mentem mert sokáig nem akarok zavarni.
szép napot mindenkinek, babóknak és anyuciknak, kismamáknak és apukáknak

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Nálunk Miku tegnap óta lázas doki néni szerint a foga miatt mivel más tünetünk nincsen :(
Sziszka! Nagyon szuper a hátihordozótok!(hol lehet ilyet kapni és mennyiért)
Csandi!Okt től indul nálunk is ringató itt az utcánkban :D :D
vera
l.veronika

Sziasztok!

Kiderült a tegnapi nagy sírás oka, délután vettem észre, hogy Málnus szájában lett csomó fehér hólyag :( El is kellett mennünk vele az ügyeletre megmutatni, sajnos egy olyan vírus, ami Rota után gyakran jelentkezik, ecsetelőt kaptunk rá, azóval csak azt akarom mondani az érintetteknek, hogy figyelgessék a szájacskát. Vera, azt mondta a Doki, hogy lázzal is járhat...és hiper nyűgös szegénykém :(

Zsófi, a krumplisnál általában mindenre 20 vagy30 dkg-ot ír, annyit lehet megenni. Levesből 3 dl.
Szerintem az 7 kiló 4 hérte van, mert inkább a méregtelenítés a fő cél, de ezzel együtt lehet fogyni is.

Vera:
A dechatlonban vettük, ilyen:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8 ... 31/#TAILLE

Nekünk nagyon bejött, Málnus is imádja, van egy eggyel olcsóbb változat is, de az sokkal "butább" és csak azt hiszem 4000-rel olcsóbb, ezért döntöttünk mi ez mellett, ja és ki is próbáltuk, de abban 10 perc hordozás után megfájdult a tarkónk az ellentartástól, ebben pedig órákig is cipljük, eddig 4 óra volt a legtöbb, és ő is jól bírta és Lackó is :)

<
sziszka78
Tolna

Vera: most nézem, hogy ezt nem is írják a leírásban, fent a napellenzenző részben, a cipzár mögött van még egy esővédő is, ki-be lehet zipzárazni, szerintem nagyon szuper!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Egyenlőre nincs hólyagunk nézték a torkát is.de amilyen szerencsénk van majd holnap...milyen ecsetelőt kaptatok?
l.veronika

Vera:
mi gyógyszertári kevertet kaptunk, az van ráírva, hogy AGNO3 1,5 %-os. Egy köcsög volt az ügyeleten, aki lila ecsetelőt akart írni, azt mondta "van ennél jobb is, ezt nagyon fogja utálni, és végig fogja üvölteni az ecsetelést, de a jobb nincs benne a számítógépes rendszerbe, így csak ezt tudom adni" Az a szerencsénk, hogy egy nagyon jó barátunk Patikus, és ő tudott adni jobbat :D Nem volt semmi baja, nem szerette, hogy a szájában turkálok, de be tudtam simán ecsetelni vele.

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztaló szavakat!

Képek még mindig édesek! Látom Réka is tud pakolni rendesen. :D

A szétválasztósnak csak akkor van értelme ha lenyomom a 90 napot? 4-5 kilótól szeretnék megszabadulni, de a csak krumpli... :?.

Sziszka! Ügyeletre mi már nem is megyünk. Én nem tudom kik kerülnek oda, de néha még laikusként is többet tud az ember. Pl. a Szuszuékhoz hasonló klóros medencés ügyünkben még a kalciumot sem mondták.

Ezek szerint ez a rota 2x támad, sajnálom, remélem minél előbb túl lesz mindenki rajta.

Zsófi! Beni nem bamba, csak felvette a szokásos fényképarcát. :) Édes! Oázis folytatásáról még te sem tudsz ugye? Felhívtam a babaszemész nőt, csak 2 hét múlvára lenne időpont, de akkor nekünk már ovi beszoktatás, szól ha esetleg lemondja vki. Szombaton szüreti felvonulás lesz, arra is mennek felétek. Elvileg mi is rajta leszünk az egyik kocsin.

Vikinek kibújt a 6. fogacskája. Olyan édes mostanában bármilyen kérdesre, illetve olyan hanglejtésű mondatra rázza a fejét, hogy nem, de úgy, hogy majd leesik a feje. Mindent leutánoz. Múltkor segített mogyorót szedni:
Kép

Jó éjszakát!

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!
no hát minek is törtem magam tegnap reggel az írással :roll:

Kata ez a gondolkodó arc :lol:

Panna nagyon édes Réka baba. kis huncut.

Andi VIki nagyon koncentrál
:lol:
ujabb talis képek is jók

ZSófi remélem most már jobban lesztek :cry: BENi nagyon jól népz ki aképen!

Sushie ó a Csányi Sanyi imádom hihi

Mecsi örülök,hogy jobban vagy, jó pihenést!

Csandi, Szísz nagyon ügyesek vagytok és gratulálok a kitartásotokhoz.
CSandi neked a babához és a cipőhöz külön dicséret is jár, csak elmaradt.

Szegény Málnus most már csak kikeveredik belőle.

MIku is belázasodott? érdekes egyébként, hogy nálunk se mindenki lázasodott be. de mindenki egy nap alatt túl lett rajta, kivéve apukámat aki tipikus férfi a drágám, és még pár napig csak mondogatta, csak hogy kényeztessük .. :lol:

nekem utána pl még 2 napig fájt a gyomorszájam.

áá jó lenen ha már mindenki kikeveredne.
a gyerekek után Julcsiért aggódtam a legjobban, de örülök,hogy jól vagytok. BInyekékről van hír?

közben kibújt az 5. 6.fogunk alul.
Vendég

Sziasztok!

A svájci képekből egy kis ízelítő:

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584054-2/Basel__2009_06_16-23___015.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584078-2/Basel_1212.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584075-2/Basel_1206.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584072-2/Basel_1201.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584069-2/Basel_1196.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584066-2/Basel_1154.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584063-2/Basel_1144.jpg[img]

[/img]http://gallery.site.hu/d/10584060-2/Basel_1079.jpg[img]