sziasztok lányok!
nagyon jók a fotók, egytől egyig! annyira jó, hogy újra kezd feléledni a fórum! én örülök neki nagyon!
pocakos anyucik, vigyázzatok magatokra! jön a rossz idő, a megfázásos időszak...
Benim még mindig köhög. elég durván... újra elkezdtem adni neki a köptetőt, de csak napi 1x, az is délelőtt. úgy volt, hogy ma megyek vissza a dokihoz vele, de mégsem! most már az orra megint nem folyik, inkább csak köhög, néha hurutosan, néha viszont csak úgy szárazon

vannak éjjelek, és hajnalok, amikor nagyon durván rájön, hogy öklendezik tőle, akkor általában a nózi is televan, szóval egy gyors orrporszi, és próbálunk újra visszaalukálni!
remélem, hogy végre már kivergődünk ebből a nyavalyából! kis barátnője is még mindig beteg. neki állandó hőemcsije van... nem tudják, hogy mitől!

szóval elég durván belementünk ebbe a betegségbe!
egyébként az oltást én úgy olvastam dr. verestől, hogy csak lázasan nem lehet. dokinéni meghallgatta, tüdeje tiszta, a torkát találta egy hajszálnyit pirinek, de ettől megkapta a szurit! orvos barátunk is meghallgatta tegnap, ő is szép tisztának hallotta a tüdejét, még mindig, szóval a köhögés szerencsére nem onnan, hanem a torkán lévő trutyiból jön!
megvolt a fotózásunk. dobok mindjárt képet. Szisz, talán a 2 hét múlva esedékesben lesz, de nem tudok még konkrétumot!
szétválasztós diétához. én már többször csináltam, eddig az elsőnél értem el a legnagyobb eredményt. -15kg. azóta csak pár kiló megy le ezzel...

francba! most újra csináltam, már amennyire lehetett, többen megjegyezték, hogy sokat fogytam, de én nem tudom, nem nagyon állok mérlegre!
jövő héten megyek vérvételre, utána remélem, hogy mi is beszállhatunk a kistesó projectbe végre...
Felícia, örülök, hogy újra jelentkeztél, és egyből fotókkal jöttél! mesélj kicsit a svájci utatokról! milyen volt!? képeket is dobhatnál róla! Dávid nagyon édes! és olyan kis értelmes!

pároddal kapcsolatos dolgokhoz nem tudok hozzászólni

sajnálom!
Andi, kívánom, hogy hozzd meg azt a döntést, ami a legjobb mindannyiótoknak, de az biztos, hogy csak a lányok miatt neked nem szabad egy rossz kapcsolatban maradnod! attól még ugyanúgy G. az apukájuk lesz! most sem látják sokszor, persze Cintus már jobban felfogja a dolgokat, de attól még biztosan lehet találni köztes megoldást, hogy mindenki jól járjon!
jobbulást továbbra is a még beteg babócáknak! és még nincs is itt a szezonja a trutyi időnek...
tényleg. valaki beadatja majd ezt az új influ. oltást???
most megyek, még ezer dolgot szerettem volna, csak Beni nem alszik!