Ennyit írni...
Továbbra is ellenzem a szétválást. Ez olyan, mintha lenne egy hegymászós fórum és a csúcsra felért emberek elmennének máshová, hogy jobban érezzék magukat azok, akiket a vihar már vagy háromszor visszazavart a hegyoldalról.

Ez röhej!
Jó érzésű embereket egyszerűen nem zavarhat a sorstársak nehezen elért sikere. Bevallom, engem borzasztóan dühít, ha látok egy nőt, akinek első ránézésre 2-vel nagyobb az IQ-ja egy átlagos falevélnél (megszólalás után már csak eggyel), van körülötte 5, gyomorúságos körülmények között cseperedő gyerek, 8 testvérük már állami gondozásban van és most is éppen terhes. Hogy lehet ezt egy kalap alá venni egy olyan sorstárssal, aki évekig küzd azért, amiért mi is küzdünk? Ráadásul sok esetben úgy, hogy semmi szervi ok nem áll a meddőség hátterében, mégis megannyi kellemetlenségen kell átevickélni a sikerig? Biztosan bennem van a hiba, de én ezt nem vágom.
A másik dolog, amit nem lehet szó nélkül hagyni, az a lengyelek vergődése. A XXI. században mindez több, mint vérlázító. Az inkvizíciót mikor szándékoznak újból bevezetni? Röhej, hogy az emberiség történetének egyik legönzőbb, legaljasabb és legegészségtelenebb szabályozását (cölibátus) elszenvedő emberkék egyáltalán beleszólhatnak ilyen dolgokba. Mindenkinek joga van gyermektelennek lenni, de ha valaki önként(!) ezt az utat választja, akkor ne pampogjon, ha a másik még csak véletlenül sem ezt szeretné. Én megértem, hogy ezeknek az embereknek a lombikról halvány gőzük sincs, de amikor ezt még reklámozzák is, az már dühítő. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a vélemény nem mindenkire vonatkozik az érintettek közül, az viszont nagyon szomorú, ha egy ilyen borzalom egyáltalán el tud jutni a törvényhozás elé. Az ember fia azt hinné, hogy a sötét középkort már magunk mögött tudhatjuk, de sajnos ez még mindig nem így van. Sajnálom, hogy a dinoszauruszok haltak ki, nem nekik kellett volna.
Rencsi: ha lenne egy pintyem és annyit enne, mint Te, anorexia gyanújával azonnal orvoshoz vinném. Nem lehet könnyű ezt betartani. Hatalmas gratula, hogy Neked mégis sikerül!
Meli: annak idején Dévisz a különböző korú embriók jobb megtapadásával kapcsolatban felvetett egy olyan verziót, miszerint az "öregebbek" elkezdik a beágyazódást, de befejezni már nem sikerül nekik, a nagyokba "kapaszkodó" piciknek viszont ideális terepet teremtenek a megtapadáshoz. Ha így van, akkor két picire lehet számítani.

Én a helyedben az első héten még inkább pihengetnék, a "nyaralós" ritmust meg csak ezután venném fel. Itt tenném hozzá, hogy Dévisznél a nyaralás olyan "hiperaktív" tevékenységeket takar, mint pl. horgászás. Ezt csak azért mondom, mert nálunk még csak véletlenül sem ez a jellemző, tehát ha Dévisz ad egy ilyen jellegű tanácsot, akkor nem árt rákérdezni, hogy konkrétan mire is gondol.

Ahogy Chilike is írta, ne foglalkozz a postával! Én még olyan szolgáltatót nem láttam, amelyik 2 sikertelen ajánlott levél után szomorúan konstatálná, hogy ezt a pénzt már nem fogja beszedni.

Nyugodj meg, ha az a valami fontos, nem fogsz lemaradni róla. A lényeg: olyan levél nem létezik, amelyik megérne egy ekkora kockázatot.
Miciona, Emerenc és mindenki, aki éppen készül a következő programra: drukkolunk Nektek innen a "távolból" is.