Bond!
5 pont Katynak

! Az ő rigolyái sokkal "durvábbak" még ha nekem több is van...

. Mondjuk az övéinek értelme is van, mert én a zizijeimmel nem előzök meg semmit, max. nem halálozok el
aszimmetriózis-ban

.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a hétvégén a barátainkkal is kiveséztük egymás rigolyáit, és újabbak fedeztem fel:
A tv-n a hangosítás "egysége" csak páros szám lehet, vagy max. 5-tel osztható.
Utcán lehetőség szerint nem lépek a repedésekre, vonalakra, felfestésekre.
A bejáratnál a cipőket merőlegesen a falra állítom (Ricsi a legkevésbé sem

).
Amúgy tökre érdemes a témát bevetni társaságban: egyrészt baromira szórakoztató szembesülni ezekkel, másrészt újakat fedezhettek fel, amiket megoszthattok velünk

.
(Ja, nálunk közel sem én vagyok a legfaksznisabb, apa legjobb barátja mindent visz

).
Bond, Tabati!
Én nem hogy melltartó, de még melltartóbetét nélkül sem tudok létezni

! Mindenem tucsogna

. Szóval, igen a melltartómba teszem, amíg szoptatok, utána kiöntöm Aventes pohárba, és gyűjtögetem a hűtőbe amíg össze nem jön egy fagyis adag. Amúgy éjszaka csöpög (spriccel) ki nagyon sok, nappal "csak" 10-20 ml.
Katy!
Megkérdeztem anyut, ő úgy szokta, hogy a szülők is jól járjanak (

), hogy 11 hónaposan felírja, de csak egy éves kor felett adja be! Így ugyanis harmadannyiba kerül, viszont szerinte egy éves kor alatt felesleges beadatni, mert nem mennek olyan közegbe, ami veszélyes lenne meningitis szempontjából. (Csak ha mondjuk apuka katona, vagy ilyesmi).
A H1N1, pedig szerinte közel sem olyan veszélyes, szóval nem kell besz@rni, ugyanakkor az ember egy "sima" influenzától is óvni akarhatja a gyerekét, szóval aki úgy érzi adassa be, de szerinte egy éves kor alatt nem is lehet beadatni (más influt nem), ezt még nem tudja.
Lidike!
Dejóóó

! Szépek vagytok! Gyere gyakrabban!!!!!
Lilisgabi!
Uhhh, talán mégis jobb, ha csak két év van köztünk....

? Mondjuk ott meg nyilván más nehézségek adódnak

.
Éljen a gyerekneveléééés

.
Botond a napokban nagyon nyügi volt, fájt a pocakja, amit ő tündér módjára reagál le (csak ritkán visított egyet-egyet), olyan okosbátorhős (

), de aludni nem tud miatta, mert folyton felkeltik a görcsök

. Semmilyen gyógyszer nem segít neki, tegnap a szélcsőre viszont akkorát lőtt, csoda, hogy el nem repült, mint egy sugárhajtású

. Tegnap este óta lefejem a tejcsi elejét, hogy kevesebb cukros lötyit igyon (a tej eleje ugye édesebb, és hígabb), és azóta kutya baja, szóval vlsz. beigazolódik a gyanum, hogy szegénykémet nem elég hogy a pukik b@sztatják, de túl sok a tejem szomjoltó része (is), és mivel ilyenkor még nehezen emésztik a különböző cukrokat, ez megviseli a kis pocakját

. Szóval az éjszakai, meg a reggeli kajcsi előtt fejek egy picit. Napközben annyira csak nem gáz, hiszen nincs annyi idő két evés között.
Na, ezért mondtam, hogy a sok tej sem jó, bár lenne nekem is "csak" elég.