A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

007!

Hát úgy szoptatok, hogy először a jobb mellemből hónaljtartásban, párna gyerkőc alá, jobb kézzel átölelem, bal kezem totál szabad. Amikor a bal mellem kerül sorra, ott már lehet has a hashoz a babu, mert a jobb oldaliból már nem csöpög. No, így csinálom. :wink: (és így nem lesz köztem meg a gyerk között egy cumisüveg :lol: )

Kérlek pontozd fel Katyt annyira, hogy Dodi elé kerüljön. (bocsi Dodi :lol: ) Mindegy hány pont kell hozzá, én megadom. :lol:

Lorca!

:lol: Szemöldöksimogatás :lol: :lol:

Ez a műanyag kimutatható a tejben meg szerintem már szőrszálhasogatás. :roll: :evil:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

"én itthonra már nem hordok melltartót"
Nem félsz, hogy tönkre vágod őket? :roll: :roll: :roll:

"Hát úgy szoptatok, hogy először a jobb mellemből hónaljtartásban, párna gyerkőc alá, jobb kézzel átölelem, bal kezem totál szabad "
Még így is szépen hangzik. :lol: :lol: :lol: (Esetleg, ha egy fotóval illusztrálnád..? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

A pontozás így nem fair! Ne tessék "csalni"! :? :roll:

katy76! :)

Zselés kézfertőtlenítő okés. De az A4-es megmozdulásért 3 pont jár részermől. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lorca! :)

Köszi a pontot! :wink: Jajdejójajdejójajdejóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ez egyáltalán nem a hatékonyság hiánya. Ilyen időkben ezt úgy kell hívni, hogy munkahelyteremtés"
Nem is ezekkel a szerencsétlenekkel van bajom.
Hanem hány ember van rossz helyen és hány olyan terület van, ahonnan meg hiányoznak. Ez gondolkoztatott, szomorított el.
És ezennel TÉMAKÖR LEZÁRVA! :!: :!: :!:

"Narancsbőr ellen egyetlen dolog működik igazán: genetika. "
Meg a korábban említett eljárás: speckó zselével bemasszírozott, infralámpázott és betekercselt módszer. :P
Éppenséggel a kilóimmal sem voltam megelégedve, a narancsbőrös karfiol lerakatomat már iszonyúan rühelltem. :x :x :x :cry: :cry: :cry:
De ez látványosan segített. :D (Hát, ha még az alatt a 2 óra alatt, amíg viselni kellett a fóliát , ami időnként kurv@ meleg volt, néha a vízivás mellett még mozogtam is volna...! :wink: )

"Ahogy egy kilencedikes gyerkőcöm megjegyezte: óóóó, az ő előző osztályában már több abortusz is"
Welcome to real world...! :roll: :(

"Ennél jobb már csak Szabi volt, ő keresett magának egy szemöldököt és azt dörzsölgette. Persze az enyém nem volt olyan ideális, mint apáé, úgyhogy néha arra ébredtem, hogy bepróbálkozik a szempilláimmal."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"A műanyag pohár az nem a legjobb, mivel könnyen sérül és mint minden más műanyag is belemegy a tejbe, a folpack sem az igazi. Ezért vannak spec erre a célra gyártott termékek."
Ha legközelebb valahol meg kell adnod, hogy mi a foglalkozásod, akkor nyugodtan odaírhatod, hogy szőrszálhasogató". :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ééééééééééééés most jön a legnagyobb poén: tabati erre vonatkozó bejegyzését, csak ezután olvastam!!!!
:shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.05 23:15-kor.

Kép
Kép
200907?

Legfrisebb állás:

kicsidodi: 15 pont
katy76: 11 pont
conversano: 2 pont
agi125r: 6 pont
ikoka7: 3 pont
8) : 1 pont

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Te kinek hiszel? A saját szemednek vagy inkább azt látod, amit mondanak? :roll:
Hogy kicsit eltér a buksija kétoldalt, azt könnyű nem észrevenni. De egy horpadt mellkast már csak kiszúrtak volna egy gyerekkórházban, nem? Jó, hogy nem ezért mentél oda, de akkor is. (Vagy már megint én élek a Holdon? :roll: :roll: :roll:)
Illetve mi a helyzet a dokinénivel és a védőnővel? Háromból csak feltűnt volna valakinek, ha így van... Hagyd a francba!

Amúgy meg itt, a Babaneten is nyílt egy ilyen topik. De szándékosan nem linkelem be, mert nem hiszem, hogy titeket érintene (és amúgy is csak pár bejegyzés van benne)

Hány kiló Miron? Manó a saját korosztályához képest bátran nevezhető soványnak. Akkor most neki is betegség jelleggel horpadt a mellkasa? :?
Kép

A víz csak ici-picit volt hideg. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Boo!! Nekem 2 nap kellett hozzá,hogy beinduljon a tejem. Eleinte nem hittem benne,de amikor végre láttam a hatását,megnyugodtam,hogy nem dobtam ki feleslegesen 7 rugót az ablakon :lol: Szerintem te is először 4*1-et szedjél,ahogy írja,és ha úgy látod,hogy elég a tej,el lehet hagyni teljesen. Én inkább nem próbálkoznék ezzel,mert örülök,hogy végre van.

Tegnap nekünk is jó napunk volt - estig. A barátainknál voltunk,ahol szintén kisbaba van,csak ő 3 hetes. Tök jól elvolt a két gyerek,abszolút nem zavarta a másikat,ha épp valamelyikük sírt. Aztán hazajöttünk,fürcsi,Lili el is aludt kb. 20 percig. Na,akkor apa teszi le a pelenkázóra,hogy tisztába teszi,amikor a gyerek olyan éktelen visításba kezdett,hogy nem igaz. Tökre megijedtünk,mert ilyet az ő szájából még nem hallottunk. Amikor felvettük,akkor is csak ordított szegénykém. Próbáltuk masszírozni a pociját,tornáztatni stb,de semmi. Felhívtam a dokinőt,hogy most mi a fene lehet,kakilni nem tud hőmérőzés után sem,viszont visít szegény. Azt mondta,hogy próbáljunk meg glicerines kúpot feldugni neki,mert tuti,hogy a pocija fáj(ksözi,ezt én is sejtettem),he ettől sem,akkor ügyelet.Feldugtuk,akkor apa karjában egy kicsit megnyugodott,és nem is olyan sokára meglett a hatás szerencsére :lol: Én tudom,hogy nem gáz,hogy akár 3 napig nincs széklet az anyatejes babáknál,de Lilinél ez nem jó.Nagyon rosszul viseltem,hogy iszonyat fájdalmai vannak és nem tudok rajta segíteni. Szerintetek nincs valami széklet lazító csodaszer?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok lányok!

Szégyellem magam,eleinte próbáltam be-bekukkolni ide,de egyre ritkábban jövök.Már senkiről nem tudok semmit :( .Remélem azért,hogy mindenkivel minden rendben!

Mi jól vagyunk,fülig szerelmes vagyok a fiaimba,két tünemény.Szerencsére nyugodt srácok,Bálintom éjjel egyszer ébred enni.Domi imádja a tesót:simogatja,takargatja,cumit ad neki,zoknit húzna a lábára :) .Egy szavam sem lehet rájuk.ééééés tervbe vettük hármaskát is,két év múlva próbálkozunk meg vele.Röviden ennyi,mutatok pár képet is,aztán igyekszem nem lemenni megint a térképről :roll: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
lidike

Sziasztok

Lidi szépek vagytok

Boo én a neten rendeltem, és szállítási költséggel sem volt 7000. Majd szerintem te is itt rendelj, ha már elfogy.

http://hu.motherlove.eu

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi: kösz az új, nem túl hizelgő címet :lol: :oops:

Katy: 1 pont a fertőtlenítőzseléért + 1 pont a papírlapért +1 pont, hogy A/4-esnek kell lennie :lol:

Lidike: gyönyötűek a srácok! Gyere, amikor csak tudsz. :D

Nem tudom ki írta minap, hogy elmaradt a hírekkel, de azt tudja, hogy Jacko meghalt. Hát erre kaptam egy e-mailt az alábbi képpel és szöveggel :roll: :

Kép

Oltás: csütörtökön kapjuk a 2 hónapost. Nócit meg aznap este kell vinnem: népitáncra szeretne járni, akkor lesz a beiratás. (jobban mondva a táncért van oda, a hagyományörzés az én mániám).

Egyébként az éjjel Nócihoz futkostam: egész éjjel bömbölt: persze reggel nem emlékezett semmire. Na, aztán reggelre beindult az orrfolyása. Folyton fújja, de így is tiszta vörös az orra alatt.
:(
Levegőt se kap az orrán :cry: , úgyhogy gyanítom, lesz 1-2 pocsék éjjelünk még. Csak Vica el ne kapja :evil:

Megyek fürdetni! Jók legyetek!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Szép estét!

Tabati
Iringó szereti a kendőzést... és anyája is :wink:

Lilisgabi
Én is ezekre gondoltam, ezért nem kezdtem el a fagyasztót telipakolni tejjel :lol: :wink:

Boo
És mindig ugyanannyit kellene ennie Zsirinek? Te mindig ua. mennyéséget eszel??? :roll:
Iringónak lány létére sincs haja :oops: Hogy fogok így csurkát csinálni neki? :wink:

Bond
Manó azért pakolt össze, hogy biztonságosabb helyet keressen magának? :wink:

Gabi
Csepeli suli :cry: (azért annyira nem lehet fertőző, ha mára még nem betegedett le fél Budapest :wink: )

Tímea
Nagyon szép Tamara :lol:

Katy
Iringó a kötelező mellett most kapja a rota- és a pneumococcus-elleni oltást. A második félévben majd kapja a meningo-ellenit...

Lidike
Szépek vagytok!
Hajrá hármaska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nyuszi

laevolac szirup a csodaszer :wink:

hgabi

én irtam jackot, de akkor mégis képben vagyok, azt is tudom, hogy magdi anyus is meghalt. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Bocsi a kéretlen üzenetért, de eladnám kisfiam által viselt ill. nem viselt átmeneti ill. meleg ruháinkat.

68-as gyerekruha csomag
Összesen 40 tételből áll + 3 darab tappancsos zokni ajándék.
overál nélkül 9000 Ft
Tartalma:

- 6 db hosszúujjú body
- 11 db rövidujjú body
- 3 db hosszúujjú pulcsi, felső (új)
- 1 db thermo pulcsi (új)
- 1 db füles fehér sapka
- 1 db vastag téli hálózsák
- 3 db kardigán (2 db új)
- 2 db rugi
- 2 db kantáros nadrág
- 1 db farmer kantáros
- 5 db melegítő nadrág
- 2 db tutyi

+1 db overál ez külön is eladó, ha valakit érdekel, írok árat

Használatot illetően: vannak egyáltalán nem használt darabok és persze vannak a kedvencek, amiket többször használtunk. A hosszúujjú pulóvereket nem hordtuk. Anyagukat tekintve 100 % pamut a legtöbb. Foltot nemigen találsz rajtuk.

Mi nem dohányzunk, a ruhák ki vannak mosva és össze vannak hajtogatva. Nem turkálósak, újonnan vásároltak. A kicsinek nem volt fertőző betegsége és nincs semmilyen bőrproblémája.

74-es gyerekruha csomag
Összesen 31 tételből áll + 2 darab tutyi ajándék.
(overál nélkül 9000 Ft)
Tartalma:

- 1 db melegítő nadrág és 1 pulcsi zöld színű
- 2 db pamut nadrág (narancs és barna)
- 1 db pulóver sötétkék (majdnem új)
- 1 db új!! jegesmacis kardigán
- 3 db pamut rugdalózó
- 3 db frottír rugdalózó (Lőrinc most is ilyenben alszik)
- 8 db hosszú ujjú body (sok Kenguru Goldos)
- 7 db rövid ujjú body (közlekedési eszközös sorozat)
- 1 db rövidnadrág + póló
- 2 db póló (fehér- kék csíkos és narancs- kék csíkos)
- 2 db tutyi Brendonos

+1 db overál ez külön is eladó, ha valakit érdekel, írok árat

Használatot illetően: vannak egyáltalán nem használt darabok és persze vannak a kedvencek, amiket többször használtunk (zöld melegítő kicsit bolyhosabb). Anyagukat tekintve 100 % pamut a legtöbb. Foltot nemigen találsz rajtuk.

A két overál együtt és külön- külön is eladó.

És akkor a két fotó a végére,
Kép 68- as csomag Kép 74-es csomag
ha valakit érdekelnek a rucik, légyszi írjon privit!

Üdv: Vikkata
torolve_20130114141731

Sziasztok,

Na, úgy látom a babáknál is minden esetben más a kakilás...
Az anyatejes táplálás esetében is vannak eltérések rendesen. A védőnő már 2 hete is azt mondta, hogy előfordulhat, hogy 1-1 napig nem lesz széklete, ez normális... De ilyen még nem volt, nálunk napi 3 alakommal biztosan van kaki, annyi a változás, hogy éjjel már nincsen, csak hajnalban vagy reggel először. Úgy tűnik, neki elég gyors az emésztése...vagy nem tudom mivel lehet ez összefüggésben.

Míra továbbra is nagyon uuutál hason lenni, én meg nem szeretem erőltetni, remélem ebből nem lesz gondja. Ha kézben van, akkor már rendesen tartja a buksiját, így szerintem a nyaki izmait tornáztatja rendesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.08 11:47-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Merion!

Micsoda gyönyörű szemek!! :D És ez a frizura!!! :lol:

Kaki...hát nem is tudom...nálunk nagyon ritkán van, van úgy, hogy csak 4 naponta, de Noén nem látszik, hogy baja lenne. Néha van pocifájás, de egy-egy puki után vége. Most is már elég rég volt, reggel adok is neki szirupot, ha addig nem jelentkezik. (ilyenkor általában pont szokott egy nagy adag, amikor gondolatban befenyítem a sziruppal. :lol: )

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Tabati:Ezt a szirupot meg fogom venni holnap,mert engem zavar,hogy csak 1-2 naponta kakil a Lotti.A Lilinek minden pelusban volt kaki!Most meg napi 1,de van,hogy 2 napig nincs.Nem értem?!

Merion:Mírának nagyon szép a szeme,jó a 2. kép,tetszik.És a haja nagyon cuki. :lol:

Hgabi:Nagyon jó a kép Magdiról és Jackoról.Én szerettem mindkettőt,de ez tényleg vicces.Mindamellett,hogy szomorú is,ami egy ekkora művésszel történt.Nem fog sosem kiderülni,hogy ki volt.Ráfogják a dokira,de nem tartóztatják le?Nem értem. :roll: Nem tudom kit zavart?
Nóci hamar gyógyuljon meg!Akkor most nem is megy oviba?Reméljük Vica megússza?

Lidike:Helyesek a fiúk. :D Akkor jössz,amikor időd engedi.Én is csak éjjel járok,mint a kísértet. :lol:

Nyuszi,Gabi1:Én is megrendeltem az imént ezt a More Milk-et,most várom a futárt,meg a csodát.Keddre ide is fog érni.

Jól vagyunk,ma voltunk a Petikéjéknél vendégségben.Van köztetek valaki,aki ismeri őket?Nagyon jó emberek,remélem teljesen rendbejön a kisfiuk?... http://hajrapeti.com/

Mi jól vagyunk,holnaptól ismét ovi,ami csak engem visel meg. :D Órára kelni,Lotti jól lakva,felöltöztetve,mire a Lilit ébresztem,és én is talpig cuccban,fejem,hajam rendbe legyen,és odaérjünk 1/2 9-ig,hogy reggelit kapjon.Egy rohanás.Onnan megyünk h-sz-p-en vásárolni,majd haza.Szoptatás,de nem nagyon van miből,mert nem iszok,eszek,pihenek az előző szopi óta...Na,a délelőtt eltelik,főzés,takarítás,babázás,és indulhatunk is,megint időre eteni,ha éhes még,ha nem,öltöztetés,indulás 3-ra oviba.Lilit felvesszük,fagyizó 8) ,játszótér,rohanok a nagyobb után babakocsival,közben a kicsi vagy alszik,vagy ordít.Akkor sem veszem ki,mert kell a másikkal is foglalkozni. :oops: Na,végra haza,4-5 óra felé,szopi,megint nincs mit előző okok miatt. :D Ekkor már pótolom 60 ml tápszerrel,mert keservesen sír.Ekkor este 8-ig megiszok 1,5 l vizet,szoptatós tea,éjjel homeós bogyó.Reggelre sok van,akkor még jóllakik.Most rendeltem azt a tablettát,ha használ,megírom.Szóval nekem ez az ovi dolog betette a kaput a szoptatás terén.Sokkal kevesebb a tejem.Este 8-kor hulla vagyok,mire mindkettőt lefürdetem,és elaltatom.9-kor alszok,ha nem netezek.Most a hetihetest néztem,azért jöttem ide is közben.

Jó éjt nektek,csak ezt az oldalt olvastam vissza...Remélem Boo babája jól van,eszik,vagy szopik,de nem éhes? :roll:
Vendég

Sziasztok

iringo az mondta az ANTSZ hogy szerencsére enyhe lefolyású volt. Viszont ma már az ELTE-n is mondta. Szerintem most fog igazán tarolni hogy beindultak az iskolák, ovik. Lényeg hogy mindegy hogy enyhe lefolyású, nem szeretném ha elkapnánk.

Réka vasárnapra tiszta takony lett, így oviba sem ment.

Anyatejes babáknál teljesen normális ha akár 5 napig sincs széklete, főleg ha nem bántja a pocakot.

Kép

gabi1

Bond!

5 pont Katynak :twisted: :mrgreen: :mrgreen: ! Az ő rigolyái sokkal "durvábbak" még ha nekem több is van... :wink: . Mondjuk az övéinek értelme is van, mert én a zizijeimmel nem előzök meg semmit, max. nem halálozok el aszimmetriózis-ban :lol: :lol: :lol: .
Csak halkan jegyzem meg, hogy a hétvégén a barátainkkal is kiveséztük egymás rigolyáit, és újabbak fedeztem fel:
A tv-n a hangosítás "egysége" csak páros szám lehet, vagy max. 5-tel osztható.
Utcán lehetőség szerint nem lépek a repedésekre, vonalakra, felfestésekre.
A bejáratnál a cipőket merőlegesen a falra állítom (Ricsi a legkevésbé sem :evil: :lol: ).

Amúgy tökre érdemes a témát bevetni társaságban: egyrészt baromira szórakoztató szembesülni ezekkel, másrészt újakat fedezhettek fel, amiket megoszthattok velünk :wink: :lol: .
(Ja, nálunk közel sem én vagyok a legfaksznisabb, apa legjobb barátja mindent visz 8) :D :lol: :lol: ).

Bond, Tabati!

Én nem hogy melltartó, de még melltartóbetét nélkül sem tudok létezni :shock: ! Mindenem tucsogna :? . Szóval, igen a melltartómba teszem, amíg szoptatok, utána kiöntöm Aventes pohárba, és gyűjtögetem a hűtőbe amíg össze nem jön egy fagyis adag. Amúgy éjszaka csöpög (spriccel) ki nagyon sok, nappal "csak" 10-20 ml.

Katy!

Megkérdeztem anyut, ő úgy szokta, hogy a szülők is jól járjanak ( :wink: ), hogy 11 hónaposan felírja, de csak egy éves kor felett adja be! Így ugyanis harmadannyiba kerül, viszont szerinte egy éves kor alatt felesleges beadatni, mert nem mennek olyan közegbe, ami veszélyes lenne meningitis szempontjából. (Csak ha mondjuk apuka katona, vagy ilyesmi).
A H1N1, pedig szerinte közel sem olyan veszélyes, szóval nem kell besz@rni, ugyanakkor az ember egy "sima" influenzától is óvni akarhatja a gyerekét, szóval aki úgy érzi adassa be, de szerinte egy éves kor alatt nem is lehet beadatni (más influt nem), ezt még nem tudja.

Lidike!

Dejóóó :D ! Szépek vagytok! Gyere gyakrabban!!!!!

Lilisgabi!

Uhhh, talán mégis jobb, ha csak két év van köztünk.... :roll: ? Mondjuk ott meg nyilván más nehézségek adódnak :? .
Éljen a gyerekneveléééés :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Botond a napokban nagyon nyügi volt, fájt a pocakja, amit ő tündér módjára reagál le (csak ritkán visított egyet-egyet), olyan okosbátorhős ( :lol: ), de aludni nem tud miatta, mert folyton felkeltik a görcsök :( . Semmilyen gyógyszer nem segít neki, tegnap a szélcsőre viszont akkorát lőtt, csoda, hogy el nem repült, mint egy sugárhajtású :lol: . Tegnap este óta lefejem a tejcsi elejét, hogy kevesebb cukros lötyit igyon (a tej eleje ugye édesebb, és hígabb), és azóta kutya baja, szóval vlsz. beigazolódik a gyanum, hogy szegénykémet nem elég hogy a pukik b@sztatják, de túl sok a tejem szomjoltó része (is), és mivel ilyenkor még nehezen emésztik a különböző cukrokat, ez megviseli a kis pocakját :( . Szóval az éjszakai, meg a reggeli kajcsi előtt fejek egy picit. Napközben annyira csak nem gáz, hiszen nincs annyi idő két evés között.
Na, ezért mondtam, hogy a sok tej sem jó, bár lenne nekem is "csak" elég. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nagyon off, de ezt ma reggel kaptam:

Congratulations - You Have Won (Gratulálunk - Ön nyert)

The MICROSOFT EMAIL PROMO TEAM is glad to announce that
after a successful completion of the PROMO DRAWS held on the
7th September 2009,your e-mail address,attached to winning
numbers:(11) (80) (12)(96) (09) (43) won in the Tenth
lottery category.

You have therefore been approved to claim a total sum of
£150,000,00 Pounds Sterling in cash credited to REF NO:MICRO-L/2009-END10.

All participants were selected through our Microsoft computer
ballot system drawn from 167,000 Names,as part of our
International "E-MAIL" Promotion Program for our prominent
MS-WORD users all over the world and for the continuous use
of the internet. You are advised to contact the claims
processor with the details below via his e-mail address :

NAME: Keith Bryan
EMAIL: keithbryandesk@yahoo.com.hk
TEL: +44 703 590 2789

PLEASE NOTE YOU ARE TO SEND THE FOLLOWING INFORMATION TO CLAIM YOUR PRIZE:
1.Full Name:... 2.Address:... 3.Phone:... 4.Country:... 5.Sex/Gender:...

YOURS SINCERELY,
LARISSA TURNER.

Gratulálunk - Ön nyert

A MICROSOFT EMAIL TEAM PROMO örömmel jelenti be, hogy
sikeres befejezése után a PROMO FELHÍVJA tartott a
Szeptember 7, 2009, az e-mail címét, csatolt nyero
szám: (11) (80) (12) (96) (09) (43) megnyerte a tizedik
lottó kategóriában.

Van tehát jóváhagyták, hogy a teljes követelés összege
: £ 150,000,00 font sterling készpénzt jóváírt REF NO: MICRO-L/2009-END10.

Minden résztvevo a kiválasztott keresztül a Microsoft számítógépes
szavazással rendszer levont 167.000 nevek, mint része a
A nemzetközi "E-MAIL" Promotion Program számára kiemelkedo
MS-Word-felhasználók a világ minden tájáról, és a folyamatos használat
az internet. Azt tanácsoljuk, hogy forduljon a követelések
processzor az alábbi részleteket keresztül saját e-mail cím:

NÉV: Keith Bryan
-MAIL: keithbryandesk@yahoo.com.hk
TEL: +44 703 590 2789

PLEASE NOTE YOU ARE küldje el a következo információkat Kérd DÍJ:
1. Teljes neve: ... 2.Address: ... 3.Phone: ... 4.Country: ...
5.Sex/Gender: ...

YOURS Tisztelettel,
Larissa Turner.

__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 4378 (20090828) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenõrizte.

http://www.eset.hu

Erősen csalásgyanús, szerintem közülünk bárki kaphat ilyet, nem érdemes kiadni az adatokat! Egyébként arról a yahoo- s címről jött, microsoftosnak álcázva :lol:

Kép
agi125r

Teszek pár képet...
Mivammi?! :lol:
Kép Kép

Mozizás
Kép

Boxedzés :lol: :
Taktikai megbeszélés:
Kép

A küzdelem:
Kép

A ritmuslabda nyert:
Kép

"hogyan töltsük hasznosan a gyermekfelügyeletet"
Kép

Szájbiggyesztés! Imáááádom :D !
Kép

Ooolyan nagyfiús, nem?
Kép Kép

Ja, és nem kötőhártya-gyulladása van, csak előtte sírdogált :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nahát ahányan annyian mást mondanak, hogy mi a normális, hogy hány napig nincs kaki.
Roló 7 nap után kakált. De nem volt semmi baja, még a pocakja se fájt. A védőnőm szerint 10 napig normális. Én mondjuk azért addig nem várok. Most úgy vagyok vele, hogy 7 napot várok(ha persze addig nincs baj), és onnantól kipróbálom ezt a szirupot. De gondolom ez is hasonló elven működik mint a cukros kamilla tea..
Fiamat mostanában úgy tudom altatni(mert magától nem hajlandó napközben), hogy sétálok vele babakocsiban, ő ordít, s egyszercsak alszik 3 órát. Lehet neki az kell, hogy álomba sírja magát? :roll: Nem tom... :roll:

Tabati!

Hurráá, irigy irigy a tej miatt. :lol: :lol: BÁr azt veszem észre mintha mostanában nekem is több lenne, de nem merem elkiabálni Noé átalussza az éjszakát? Akkor is felkeltél fejni?
És az mikor volt?

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!
Hát ez a gyerek nagyon édes!!!!! Anyukámnak is nagyon tetszett, itt vagyok nála, és megmutattam a képeket!

Köszi, hogy megkérdezted Anyudat az oltást illetően. A mi doktornénink is azt mondta, hogy ráér 1 éves kor után beadatni.
Én influenza ellenit a Petrának nem szeretnék beadatni, csak magunknak.

Merion!
A Te kislányod is nagyon aranyos! Szép nagy szemei vannak!

Én délután viszem a gyereket az orvoshoz, mert tegnap vettem észre, hogy a kezén az egyik körömágya be van gyulladva. Olyan, mint amikor picit több börkét vágunk le onnan, de az ő körömágyához senki hozzá sem nyúlt. Nem értem, hogy mitől lehet olyan...
Látszólag nem fáj neki, mert megnyomiztam és nem szólt semmit.
Majd délután meglátjuk, hogy mit mond a doktornéni.

Rigolyák:
Csak azért ragaszkodom az A4-es papírhoz, mert holmi fecnikre nem fér rá a popóm. :lol: :lol: :lol:

"A tv-n a hangosítás "egysége" csak páros szám lehet, vagy max. 5-tel osztható." - 2 pont (ez nagyon kemény, külön matekozol egy sima hangosításnál? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lilisgabi!
Hát én nem irigyellek egy percig sem! Én megőrülnék az tuti. Minden elismerésem a tiéd!

Nagyon gáz a Madi anyusos, Jacko-s kép. Hangosan felröhögtem, mikor megláttam, aztán el is szégyelltem magam, mert Jacko tényleg meghalt.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Már nem kelek fel éjjel, hanem amikor Noé hajnalban kel, úgy 4 körül, csak az egyik cici kell neki, én meg lefejem a másikat is. mostanában viszont megőrülök, mert utána 2 óránként felkel enni. Talán az lehet, hogy hajnalban még kómás és bealszik a cicin, pedig lehet, hogy még enne. így nem eszik eleget, ezért kel utána 2 óránként. Aztán úgy 8 körül alszik megint 3 órát.

Katy!

Lehet, hogy magától kitépődött valami bőrke, vagy a köröm véletlenül ahogy beakadt valamibe. Én is látom néha, hogy kiállnak körmök, vagy bőrkék, pedig nem rágja tuti. :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Dodi:Nagyon cukiiiiiiii !

Tabati:Mi is kétóránként ettünk pár napig,nem tudom miért,de úgy néz ki kezd helyreállni a rend.

Boo:Kitartás!Párszor már én is úgy ki voltam azt hittem világgá megyek..és azóta is van néha ilyen.Mikor már elbízom magam h hej de jól megy minden,akkor tuti alig eszik,vagy lefejem a cicim és kövire alig lesz benne vmi..
Nálunk most az volt a sláger h tele volt a cici de ő alig szopizott vagy tíz percig.Na de tudom most ez nem nyugtat meg h másoknak is vannak gondjaik,de ne add fel biztosan lesz még jobb is.
Azt olvastam h nem szabad rágörcsölni.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszikösziköszi 8)

Boo!

Már akartalak is hiányolni... :( . Hát, nem könnyű neked (sem) az tuti, sajnos a legtöbben meg kell hogy küzdjünk valamivel, látod :? . Én amúgy büszke vagyok rád :wink: szerintem én a helyedben már nem erőlködnék, tuti feladtam volna :oops:
Nálatok külön para, hogy nem csak hogy kevés a tejcsi, hanem Zsirike is LustaDick :( ( :lol: ). Sőt az is lehet, hogy neked lenne elég tejed, ha lenne elég vákuum, szóval ne emészd magad, Zsirit sajnos nem tudod nagyobb fokozatra állítani :? . Viszont minél idősebb, annál erősebb lesz :wink: .
Jaaj, ördögi kör ez, de amíg bírod idegekkel (és bírod :wink: ), addig próbálkozz, ha gondolod. Kérdés, hogy megéri-e, hogy ennyit örlődj emiatt :roll: . Kár lenne, ha visszagondolva az jutna eszedbe: Tudod kisfiam, az első három hónap másról sem szólt....
Érted mire gondolok...

Kicsi fiamnak meg megint fáj(t) a hasa :? . Ez a gyógyszertári kanalas izé úgy tűnik hatásos, de nagyon nem szívesen adom neki, mert ez mégiscsak gyógyszer. Elvileg napi 5* lehetne neki adni, és eddig a max. 2 volt, de akkor is... :? .
Mindig ugyanúgy zajlik: először csak felkapkodja a lábait, és pukizgat, aztán már egyszer-egyszer belenyekeg, mikor elfárad, simán elalszik egyedül, de mindig felébreszti egy-egy puki. Aztán a többedik ébresztő után már csak segítséggel tud visszaaludni, és mivel egyre álmosabb, és fogy a türelme is, már sirdogál is a görcsöknél. Így-úgy elalszik, de továbbra is felébred, és már üvölt, végül annyira zombifáradt lesz, hogy már nem a hasfájás a baja, hanem hogy képtelen elaludni, és ezért keservesen és vígasztalhatatlanul sír :cry: . Ilyenkor szokott jönni a kanalas, ami negyed óra után hat, gyerekem gyakorlatilag elájul, és alszik édesdeden 8) . Csakhogy!!!! Mire a műsor lezajlik, lassan eljön a következő etetés ideje, így csórikám csak fél órát alszik, aztán kel, hogy éhes :? .
Ezt végigjátszottuk egy párszor, de most már vágom, mi van, és időben megkapja a kanalast, így tud aludni egy órát, másfelet :wink: . De hát ez sem mehet így még egy hónapig :evil: . Még a gripe water tudom bevetni (eddig egyszer adtam, de kihányta, ma megpróbáltam újra, s bent maradt :wink: kíváncsi leszek..), vagy a kamillateát. Több ötletem nincs.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

"kis fókazsír a pocinál"
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Nekem egy komplett fóka van, wazzzzeg :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Amúgy mikor én kezdtem magamtól behányni (elég hamar :roll: ), belenyomtam apa kezébe a gyereket, hogy na, én léptem ismét nővé válni, bezárkóztam a fürdőbe, és rendbe raktam magam :wink: . Ennyi muszáj, mert ettől is sokkal jobban érzed magad :wink: !
Persze azóta nekem is volt, hogy másfél napig volt bedugva a gyantamelegítő, mert nem volt 10 percem arra, hogy legyantázzam a lábam :shock: :evil: . (Kihúzni meg nem mertem, mert mire felmelegszik, az megint plusz idő :? ).

Viszont a hasam alján még mindig tökre érzékeny a bőröm, mondhatni fáj :( . Olyan, mintha megégettem volna. Gondolom a repedések miatt, hogy elvékonyodott, de most már összekaphatná magát b@ssza meg :evil: .

Apropó: Ma reggelre "leadtam" az összes pluszt, újra terhesség előtti a súlyom: 61 kg :D . Mondjuk a cél 55-57, de azzal (is) ráérek még, így is tökre örülök :wink: .

Tabati!

Detto! Botond is kétszer kelt pár napig éjszaka, de most csak egyszer, négy előtt. Remélem így arad továbbra is!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Helló lányok!!

Nem tudom mi van ma a gyerekemmel,de egy tündérpofa!! :lol: Ma egész nap nézelődött,még főzni is és vasalni is tudtam mellette,úgyhogy egy szavam nem lehet. Most épp bealudt a 3 órai szopi után,nem tudom meddig tart,de minden percnek örülök,mert ugye nagyon keveset alszik a kisasszony. Szegénynek még mindig fáj a pocija,de mostmár nem bízom a véletlenre,minden második szopi előtt benyomom neki az Espumisam-ot és kap Infacol-t is. Nem szeretném átélni megint a szombati sírását szegénynek.

Dodi!! Boton nagyon cuki,igazi kis pasi!! Megzabálom. Nagyon szép a kertetek is :D

Boo!! Ne idegeskedj,mert attól sajnos nem lesz jobb. Amúgy nekem valaki ajánlott még valamit,ha gondolod próbáld ki:kend be a melled disznózsírral utána takard le melegvizes borogatással és feküdj le 20 percre. Állítólag ahogy felkelsz,csak úgy "ömleni" fog a tejed. Nem tudom,hogy tényleg hatásos-e,mert nekem eddig úgy tűnik nincs rá szükség,de hátha. Elkezdted szedni a More milk-et?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tabati

Ha a másikat is kifejted, akkor nem féltél, hogy a köv. etetésnél mi marad? vagy hülyeség mert úgyis lesz?
Amúgy mi is ma 2 óránként eszünk, és hajnal négykor kelt, ami már több mint egy hónapja nem fordult elő(hétig nyolcig alszik :lol: ).
Ja és nem fejtem mert 5,30 ig csöcsön volt. Lehet kellett volna? :roll:
Ja és a párom megkérdezte a gyógyszerészt a Laevolac ról, azt mondta hogy 2 hónapos csecsemőknem nem ajánlják egyáltalán.Most akkor mi van?? :roll: Nem értem..most lehet vagy nem? :roll:

Boo

NYUGI LEGYEN!TOM QVA SZAR, DE FŐ A NYUGALOM.Ne idegeld magad éhen halni nem fog :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Szőrtelenítés!

Én is voltam úgy, hogy az egyik lábamat sikeresen leszedtem géppel, a másikra már nem jutott idő. Jól néztem ki. És ez másnapig így is maradt, akkor már azon gondolkodtam, hogy jön a borotva, de hogy néztem volna ki, egyik lábam sima, másik borostás? :shock: :lol: Úgyhogy kerítettem én is időt a másik lábamra is. :lol:

Úgy látom akkor sok bébi ráállt a kétórás szopira. :shock: Valami fronthatás, vagy mifene...?

Dodi!

Mi is a neve annak a gyógyszertári kanalas izének?

Ronmay!

Még akartam írni, hogy nekünk mindig is úgy aludt csak napközben Noé, hogy sírdogált a kiságyban. Mostanában van már, hogy dumál a játékához, néha sikongat is, ebbe alszik bele. Viszont úgy rászoktattuk sajnos a hason alvásra, hogy már a babakocsiban nekünk is üvölt, ha háton van. Csak akkor alszik el, ha ahsra rakjuk.
Szóval olyan nagggyon ritkán van, hogy lerakom és alszik. Néha, ha nagyon bekómál a cicin, de akkor is van, hogy felkel ha lerakom.

Kép
Kép
tabati

Tabati

Úgy látszik akkor normális ez a sírdogálás alvás előtt...
Mondjuk most megint ébren, de a járókában, nézelődik. Egyre több időt tölt ott. ennek igazán örülök..

szőrtelnítés:
Bátrak vagytok én sosem merem elkezdeni mikor fenn van, csak ha alszik és ez többnyire tíz után van :lol: Képzelhetitek mennyi kedvem van hozzá...de már én is kész vagyok mikor látom.

KépKép

KépKép
ronmay

Tabati

Elfelejtettem írni, hogy aztán előtted le a kalappal, amit te itt végig csináltál szopi ügyben. Nem semmi a kitartásod, nagyon ügyes vagy!

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Noé már 1 hónaposan is laevolacot kapott. Védőnő javasolta, mert a tápszertől nagyon kemény lett a kakija és kínlódott vele. Annyi volt csak, hogy szerintem hozzászokott, mert napi egyszer lehet csak adni első etetésnél, és akkor hatásos is volt, de másnap reggel megint kemény volt a kakija. Így minden reggel kapott egy darabig. Aztán ahogy kapott anyatejet egyre többet, megszűnt a probléma. Szinte észrevétlenül...

Először féltem, de aztán bevállaltam lesz ami lesz. Nekem mindig termelődik 2 óra alatt annyi amennyi elég.

Kép
Kép
tabati

Ronmay!

csak nagyon akartam, hogy legalább 3 hónapig kapjon anyatejet. Kíváncsi vagyok meddig fogok szoptatni ezek után. :D

Kép
Kép
tabati

Tabati!

4 éves koráig :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Tényleg, ti hogyan vélekedtek a "kései szoptatásról"? Engem a hideg kiráz, mikor 2-3 éves gyerekek ciciznek :? . Sztem gáz, hogy mondjuk már verset mond, aztán megragadja a csöcseimet... :shock: :lol: :lol: :lol: . Bocsi, ha valakit megbántok vele, de sztem elég "egészségtelen" dolog, és kétlem hogy jót tenne pszichikailag, gyereknek, anyának egyaránt.

Nem tudom mi a gyogyi neve, nincs az üvegen, majd megkérdezem anyut. Asszem algopyrin-nospa hatású, meg a germicid-kúpnak is az a hatóanyaga talán. Fájdalmat nem csillapít, de görcsoldó.

(Ja, újabb Geréb-baba... :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
Elégetném máglyán azt az idióta kurv@t :evil: :evil: :evil: !!!!!)

KépKép

KépKép
kicsidodi

És eszembe jutott még egy "rigolya":
Mindent megkóstolok, kipróbálok, mielőtt a gyereknek adom! A múltkor elmúlasztottam megkóstolni a gripe watert, úgyhogy az előbb húztam meg az üveget :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megjöttünk az orvostól. Petra meg fogja kapni élete első antibiotikumos kezelését kenőcs formájában.
Eléggé be van gyulladva a kis körömágya, kezelni kell, ha csúnyább lesz, akkor irány a Madarász sebészete. Amúgy meg pénteken kell visszavinnem a dokinkhoz.

Mértünk is egyet, az elmúlt két hétben kb. 18 dekát hízott. Úgy látszik, hogy lassul a hízási üteme, ami nem baj. (így is alig tudom ráadni pl. a Tesco-s 0-3 hónapos rugikat, már ki is nőtte őket).

Egy csomó ruhája van, ami soha nem volt rajta, és már nem is lesz. Ti is ilyen jól bevásároltatok? (Bár én a legtöbb ilyet ajándékba kaptam)

Ma éjjel Petra is fent volt 1-kor, 3-kor, 3/4 6-kor. Kb. 2 hetes kora óta nem fordult ilyen elő. Fájt a pocija is, ami szintén nagyon ritka nála. Ma egész nap nyűglődik, tele van pukival a pocija, és 2 óránként kér ő is enni. Amennyire tudom, elhúzom az etetések közti időt, mert így is fáj a pocija, nem akarom jobban megterhelni.
Remélem éjjel alszik, mert én k@rva álmos vagyok.

Dodi!
Én 6 hónapos koráig szeretném csak szoptatni, utána apránként áttérni a csak reggeli és esti szopira, és 9-10 hónapos kora körül gondolom elhagyni teljesen, de nyilván majd kialakul. Nem tervezem óvodás koráig szoptatni.

Kép
katy76

na, kövezzetek meg, szoptatok, közben pötyögök. (ahelyett, hogy tartanám a cumisüveget, most nem jön úgysem semmi)

dodi

épp nemrég gondoltam én is erre, hogy milyen fura ez a sokáig elhúdódó szoptatás. ismim láya 2 éves és hosszú nyúlánk, idősebbnek néz ki, na gondolj bele mit éreztem, amikor láttam szopizni...nekünk is majd kialakul szerintem, de addig nem húzuk. főleg, hogy szeretnénk minél hamarabb 2. babut, és ahhoz meg jkéne jönnie.

Kép
Kép
tabati

Nálunk anyós mondja, hogy 2 éves korig KELL szoptatni a kölyköt. Mondom meg vagy te huzatva?Mikor foga van? nem véletlen sztem, hogy már van foga, mert ha az lenne a normális hogy 2 éves korig szopik, akkor nem nőne addig foguk. Persze nem ítélem el, ha vki sokáig szoptat, mindenki maga választja azt. Én nem tartom normálisnak, és csakúgy mint Dodi, vhogy furcsának érezném, ha hozná a sámlit, hogy na most szopi. Amúgy meg úgy gondolom, hogy akkor a szopi már nyugtatás célját szolgálja náluk, nem pedig evést. azt meg meg lehet oldani máshogy.
Max egy évig tervezem, s fokozatosan leszoktatni addigra..

KépKép

KépKép
ronmay

"hozná a sámlit, hogy na most szopi."
:lol: :lol: :lol:

Én találkoztam olyannal esküvőn, hogy beszélgetés közben odajött a kislánya, hogy "cici, cici", és húzgálta fel az anyja felsőjét :shock: :? . Szegény csaj, tök kellemetlenül érezte magát! Arról nem is beszélve, hogy a kislány rendesen stírölte a komolyabb dekoltázsokat... :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Merion, Dodi: gyönyörűek ezek a gyerkőcök.
:D

Katy: én se tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek ezen a képen.
Persze sajnálom, hogy meghalt egy kiváló énekes, de maga a kép kissé komikus...

LGabi: sajna Nóci nem javult, sőt, este összehány mindent, hőemelkedése lett.
Dokinál voltunk: vírusos megfázás. Gyógyszert nem írt, így most egy homeos nátha elleni komplex készítményt (corysalia)adok neki, meg köptetőt, amit javasolt a doktornéni.
Az előbb néztem, ki van borsódzva, meg sápadt, estére tuti belázasoidik.
2 éjjel alig aludtunk.
Én is attól félek, a tej rovására megy. :x
Ovis körmenet: :x (vigyél magaddal minden útra 1/2 l ásványvizet)
Gabi1: már mi is hanyagoljuk az ovit.

bocsi, most másra nem reagálok. Pici is nyügi
talán nem kapja el
fertőző, de állítólag az anyatejes baba jó eséllyel megússza.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Én 6 hónapig mindenképpen szeretnék szoptatni többieket is addig szoptattam, és fokozatosan szoktak át a kajára. De a foggal nem hozom összefüggésbe mert nekem pl Rékának már 3 hónaposan foga volt. Azzal is lehet szoptatni, csak figíyelni kell hogy ne harapjon meg.
Na felébredt. Folyt köv.....

Kép

gabi1

Katy!

Botondnak is volt, hogy bepirosodott, és beduzzadt a körömágya (lehet, kicsit túlvágtam :oops: ), de a tiétek biztos durvább, mert én csak lealkoholoztam, és másnapra elmúlt :wink: . Még szerencse, hogy nem fáj Petrának (Mazsola se reagált, ha nyomkodtam):D . Amúgy ez is olyan jellemző, mi felnőttek simán rinyálunk egy-egy benőtt köröm miatt, nekik meg meg se kottyan :lol: .

HGabi!

Szegény Nóci :( . Jobbulást neki! Nyugi, Vicát tényleg védi a Gabiotikum :lol: :lol: :lol: . Jó éjszakát kívánok nektek :wink: .

Gabi!

Fél évig én is szeretném szoptatni a pindurit, de akár jóval tovább is, csak akkor már egyen mást is rendesen :wink: . Engem sem fog zavarni, ha már lesz tejfoga, de azért ne 20 :lol: :lol: :lol: . Meg mi hamar szeretnénk a másodikat, ezért egy-másfél évnél tovább emiatt sem fogom ciciztetni.
Anyuéknál szült olyan csaj, akit otthon várt a 3 éves, aki még szopott. Anyu meg mondta neki, hogyazért talán nem most kéne leszoktatni a nagyot, mikor hazamegy a kicsivel, így is van elég újdonság, már régen le kellett volna, de ha már így esett, akkor...
A csaj meg vérig volt sértődve :evil: . A Kismama főszerkesztője is szoptatta 4(!) éves koráig a kisfiát :shock: .
"Kisfiam, kicsit köpd már ki, mer' szúr a bajszod" :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A gyerek kezd új szokást felvenni, este már van egy hosszabb alvószakasz. A gáz az, hogy kb 6-kor kezdődik. :? De legalább békés az esténk. :lol: Addigra már kinyüglődi magát.

Ronmay,
Van gyerkőc, amelyik foggal születik, van, amelyiknek nincs egy évesen sem. Nincs köze a szoptatáshoz.

Ruha:
Előszedtem a 74-es bodykat. A 68 még jó, de már gyűri a pelust. Széltében meg jó nagy. :lol: Rugiból 68 kell, olyan is van, ami nagy, az is a szélessége miatt, hosszra jó lenne.
Egy csomó ruhát, amit elraktam, nem is használt. Ilyen melegben csak rugi van rajta, így bodyból 62-68-as szinte egyáltalán nem kellett, 56-os is csak max 10x volt rajta. Még szerencse, hogy nem újonnan vettem őket, hanem maradtak. A vicc az, hogy van még olyan ruha, amit Nati kapott, de még mindig rajta van a cetli, harmadszorra pakolom el.

Dodi,
Én is mindenbe belekóstolok, amit a gyereknek adok.

Nagyon szépen tartja magát Botond. :) A boxos képet meg jól elkaptad. :lol:

Szoptatás:
Nati 19 hónapig szopizott, egyáltalán nem tűnt nagynak, 16 foga volt. Mivel folyamatosan látod, más, mintha egy kívülálló lennél. Ha nem lettem volna 7 hónapos terhes, egy darabig még ment volna. Teherbeeséstől kb havonta próbálkoztam a leszoktatással, sikertelenül. Szabi egy évesen szokott le, magától. Danival is 1-2 éves koráig tervezem. 4 hónapos koráig semmi mást nem fog kapni tejen kívül, de hogy 4-6 között mikor kezdem a hozzátápit, még nem tudom.

Kép KépKép
lorca

Na most siekrült visszajönnöm, este utána már nem engedett sehova, hiába megszokta hogy akkor már csak az övé vagyok fél 10-ig, utána elalszik, de akkor meg már én vagyok használhatatlan, reggel meg fél 7-kor kelés van iskolába indítani a gyerekeket.
Réka most nem megy oviba a takonykor miatt.
És persze én is beteg lettem, fáj a torkom tiszta takony vagyok. Tesóm tegnap mondta hogy neki is ugyan ez a baja, csak mellé neki a feje is fáj és az összes csontja. Hurrá, még is csak H1N1?

Szoptatás: nekem amúgy érdekes volt mert az első lányommal rengeteg tejem volt, pont úgy mint neked Dodi, aztán 6 hónaposan megkezdtem a hozzá tpálálást és onnantól kezdve csak immel- ámmal akart szopizni Betti majd 7 hónaposan mintha elvágták volna kiköpte és ordított ha a cicit adtam neki. Rossz volt nagyon hisz tejem meg rengeteg volt, de sehogy sem fogadta el.
Norbi olyan volt mint Boo kisfia nem nagyon akart szopizni csak addig amíg ömlik a szájába. De azért vele is kihúztuk 6 hónapig.
A legjobban cicifüggő Réka volt ő is 6 hónapig szopott de akkor megjött a menszim és 3 hétig szó szerint ömlött belőlem, és akkor sztrájkolt, se szopizni nem akart, se lefejve sehogy. És az alatt a 3 hét alatt totál elapadt a tejcsi. Viszont egy kedves ismerősömnek ikrei voltak, és rengeteg teje, és hozott nekem belőle, így ő még 3 hónapig azt kapott, így összesen 9 hónapig kapott anyatejet. Persze hozzátáplálás mellett.
De az évekig szoptatást én se nagyon szerettem volna, még az 1-1,5 év az belefér.

Mi tegnap voltunk csípőszűrésen, minden ok, nagyon édes volt Nóra azt hittem hogy majd sírni fog, de csak nevetett vizsgálat közben. Ma meg megyünk a hallásvizsgálatra. És Délután ha minden igaz és lesz a dokink akkor oltásra, most kapja a pneumococcus elleni oltást.

Kép

gabi1

Asszem, hogy a terhességem legelején aludtam utoljára ennyit egybefüggően...
Tegnap Petra egész nap nem tudott aludni, mert vagy fájt a pocija, vagy csak nyűgös volt, meg bezavart a nem tervezett doki látogatás is.
3/4 9-kor evett este, utána teljesen beájult, fél 10-kor már aludt az ágyában.
10-kor én is lefeküdtem, és reggel fél 7-kor arra riadtam, hogy már világos van, és én egyszer sem keltem fel éjjel. Még pisilni sem. Rohantam át a gyerekhez, hogy mi van vele, miért nem ébresztett éjszaka (van légzésfigyelőnk, de néha elfelejtem bekapcsolni).
Hát édesen alukált, rám ébredt fel.
Aztán 3/4 7-kor evett, és fél 8 óta megint alszik. Én meg gyorsan fejtem egyet, nehogy itt az ingerszegény éjszaka miatt csökkenjen a tejem.

Dodi!
Szerintem ez a körömágy gyulladás nincs összefüggésben a körömvágással, mert alul a körömágya van begyulladva, a bőrnél, amit még a felnőtteknek se nagyon vág le a manikűrös (ahonnan indítod a lakkozást).

Este lekezeltem neki, de ugye ő ujjszopós, ami egyelőre abban nyilvánul meg, hogy a legváltozatosabb ujjkombinációkat tudja bedugni a szájába. Ezt az ujját meg nem szerettem volna, ha nyalogatja, így éjszakára húztam rá egy kis zoknit (kesztyűje nincs és ezért most nem is megyek el venni).

Gabi!
Lázatok is van?

H.Gabi!
Remélem, hogy Nóci már jobban van! Szegény, én utáltam hányni gyerekkoromban (most sem a kedvenc időtöltésem :roll: )

Kép
katy76

Sziasztok!

Most csak rigolya ügyben a legfrissebb állás:

kicsidodi: 17 pont
katy76: 17 pont
conversano: 2 pont
agi125r: 6 pont
ikoka7: 3 pont
: 1 pont

Eszembe jutott még egy dolog: a különböző flakonokat leöblítem használat után, mert utálom, amikor a szélükön végigfolyik a cucc és később ezért tapadnak, ragadni, de méginkább csúsznak ki az ember kezéből.

U.i.: legközelebb csak csütörtök este nézek be és pénteken tudok csak írni.

Kép
Kép
200907?

Bond:Hová mész?Miért nem leszel?Lehet,hogy írtad,csak nem emléxem... :roll:

Boo:Ne légy elkeseredve,én bepisilek,mikor írsz egy hsz-t. :D Nagyon jó fej vagy,ne légy szomorú.Ha nem szopik a gyerek,nem szopik.Nem mindegyik akar.Látod,Gabi1 is megírta.Az övé sem akart.Ha akarod erőltesd,de nem kell,hogy emiatt befordulj. :? Okosan,fejd le,add neki üvegből.Elhiszem,hogy nem szopik,a szomszéd kiscsaj decemberben született,nem akart szopizni.Az anyja nem görcsölt,nagyon laza csaj,2. gyerek,az 1, szopott 9 hónapig.Lefejte 6 hónapig,3-tól hozzátáplált,6-tól nem fejt,tápszert kap azóta is.Nagy baba,okos,gyönyörű,egészséges.És boldogok mind.Még próbálkozz egy ideig,aztán dönts.De nem tedd,hogy nem írsz! :wink: Mindenki szeret olvasni téged. :D

Dodi:A fiad tényleg nagy,meg szép,már tudom miért kapott 10/10-et. :wink:

Nekem egész éjjel alszik a Lotti.Ezért is van kevesebb tejem szerintem.Este 8-kor szopik,és reggel 7-kor keltem.Ma reggel megjött a MoreMilk,már be is vettem,mindjárt veszem a délit,majd megírom,ha használt.Ha nem,azt is. :roll:

Gabi1:Akkor szerintem mégis elkaptátok a H1N1-et.És mi olyan közel vagyunk hozzátok!Most nem megyek át az Aldiba,tuti. :lol: Mi a 0-ás híd alatt lakunk,a Hárosi-öbölben.Légvonalban talán 1 km,vagy pár száz méter.

HGabi:Nócinak jobbulást!Lili jövő kedden nem megy oviba,mi akkor kapjuk a 2 hós oltást,meg a Prevenárt,meg a Lili a bárányhimlőt.Szuper lesz,persze egyedül hajtom mindezt végre.
Apa ma már mentőzik.Már ő vezeti.Omsz-hoz ment,lehet,hogy mindenféle szarságot haza fog hozni?Kicsit félek tőle.
Ma nem csinálok semmit,reggel elvittük a nagyot az oviba,elszaladtunk a piacra,és azóta csak fexek,netezek,eszem-iszom,jól elvagyok.Persze most már kicsit összeszedem magam,kiteregetek,és elpakolom a játékokat.Kaja van tegnapról.Lehet,hogy este jövök,illetve éjjel. :D
Vendég

"a különböző flakonokat leöblítem használat után, mert utálom, amikor a szélükön végigfolyik a cucc és később ezért tapadnak, ragadni, de méginkább csúsznak ki az ember kezéből. "

Én is :roll: :wink: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: