csáóka!
Na milyen érdekes téma volt hétvégén

, én meg majdnem lemaradtam...
Én úgy gondolom, hogy azért jó ez a topic, mert aki most kezdi a programot vagy esetleg többedszer próbálkozik, mindenképpen pozitivan kell, hogy lássa, hogy mennyien vagyunk akiknek már sikerült, tehát jó úton jár.

Előbb útóbb révbe ér!
Ha kicsit utánna olvas-még mielőtt irigykedésre adná a buksiját-akkor hamar rájönne, hogy egyikünk helyzete se volt túl irigylésre méltó és nem csöppent az ölünkbe ripsz-ropsz minden, hanem mindenkinek( kinek igy- kinek úgy) végig kellett járnia az útat, amit esetleg ő most kezd, vagy amin most jár , bennünk már ki tudja mióta volt keserűség és mennyi fájdalom mire ide eljutottunk.
Én alapból nem vagyok egy irigy ember, persze nyilván aki esetleg pont egy kudarcon van túl, teljesen természetes, hogy elszorul a szive, ha olyanokról olvas akiknek már sikerült, de gondoljatok bele, hogyha a kismamik külön topicba lennének, akkor aki épp beülti alatt van csupa olyan emberrel tudna beszélgetni ebben a topicban akiknek nem sikerült, vagy pont kétségek közt vergődik, hogy most mi lesz, szóval sztem ez negativ energiaként hatna rá.Valószinüleg a kismamis topicba meg nem merne még irni.
Az igaz, hogy csomó mindent inkább priviben beszélünk meg, de igy legalább tudtok tanácsot kérni tőlünk azoktól , akik már túl vagyunk a stimun, beültin, stb. és már van tapasztalatunk.
Persze , ha úgy döntötök, hogy lesz másik topic a kismamiknak, szivesen megyek oda!
na pusz minden kismaminak és leendő kismaminak is.