A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Azt kívánom, hogy a Ti házatokra is leszálljon legalább 2!!

Rita,
ha gondolod jelölj be és akkor én is megnézlek :))
Nekem 2 kedvenc fajtám van a snaci és az terrierek. Okos kutyák és mozgékonyak, néha túlságosan is.
miciona

Melánia.

Nagyon nagyon drukkolok az ikreknek! Pihenj sokat, és csak érezd jól magad, csináld azt, amihez kedved van. Én olyan jót pihentem a beülti utáni két hétben, mintha nyaralnék, ezt kívánom neked is!

Puszi,
Julcsi
vjulcsi

Melike! Én is nagyon Örültem Neked, mert legutóbb nem jutottunk el a beszélgetésig.
A 4 babának meg különösen örülök! Úgy látszik, mire sorra kerültél kicsit lehiggadt Apánk. Amikor én voltam benn, éreztem rajta, hogy az a népes család, akik ott az egész személyzetet lefoglalták, kicsit felborították a napirendjét, meg a lelki egyensúlyát. Mikor bementem még nagyon kapkodó, sürgető volt, aztán mire végeztünk, már egy mosolyra is futotta.
Nagyon szorítok a babáidnak, hogy ügyeskedjenek! Gondolom, kettővel beérnéd...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Miciona jelöltelek iwiw-en :lol:
ritu75

Sziasztok.

Köszönöm a gólyákat és a drukkokat.Aranyosak vagytok!!!
moncsi:nagyon jó kedve volt apánknak.Főleg a műtőbe.Olyan jó és boldog volt a hangulat.Szikrázott a levegő.Örült ő is hogy itt eljutottunk megint a beültiig.Kaáliba már donor spermát javasoltak.Itt meg Gyöngyi értetlenkedett hogy nagyon is jó az eredmény és ő azt nem is érti.Úgy hogy tényleg már ez is boldoggá tesz hogy ide eljutottunk.

Kép
Kép
melánia

Drága Melánia!

Nagyon örülök, hogy 4 csöppség van a pocidban! Drukkolok, hogy végre meg is tapadjon legalább egy, de inkább kettő belőlük! Nagyon megérdemlitek már a babákat!

Puszi

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Meli,
Micsoda hírek, nagyon örülök a 4 babának, most már csak pihenj és beszélgess velük, mert ez tuti be fog jönni. :wink:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok,

ezer éve nem jártam erre, s régebben is csak olvasásra volt idő. Örömmel látom, hogy milyen sokak lettek babások. Én innen a háttérből csendesen drukkolok mindenkinek, de egy biztos, Apánknál mindenki jó kezekben lesz.

Ági sorstárs, pár oldalt visszaolvastam, de írj már majd egy mailt, mi van veletek.

Melánia, neked meg gigadrukk, az 5. lombiknál pont ugyanez volt nálunkis, ebből lettek a csajok :)

Szimbáék, értetek meg aztán nagyon sírok, de minden tiszteletem a tiétek.

Nem tudjátok, mennyire van ost dömping az intézetben? Illenék megint bevinni a lányokat, ezer éve nem voltunk...

Eszter
Kép
roxal

Hali Roxal!

Nagy gratula a lányokhoz! Kaphatnánk egy képet Róluk biztatásként?

Én voltam múlt pénteken, meg most szerdán is, nem volt nagy tumultus, SŐT!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia: Ez nagyon szuper, hogy 4 babót kaptál vissza!!!!!!!!!!!!! Nagyon szorítok, hogy meglegyen az a 2 kis picurka!!!!!!!! Vigyázz magadra!

Moncsi: Miért kellett ma is mennetek?

Zsu
uzsuzs

Összeszedtem valami fertőzést, aztán -bár időközben a spontán gyógyulás útjára léptem- gondoltam, jobb ha Apánk kenetet vesz.

Legalább rápillantottunk a babucinkra is. Kis durci volt, mert hátat fordított, de láttuk, hogy szépen dobog a szíve és másra Apánk sem volt kíváncsi.

Hogy vagy?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia!
Nagyon örülök a 4 kicsi babócádnak! Leljenek otthonra Benned amennyien csak tudnak!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Meli: minden elismerésem a 4 babóhoz!!! Én nem mertem volna bevállani mindet, de hajráááááá nektek!!! És vigyi magatokra!!!!!
renna77

Moncsi: Akkor nincs semmi gond? Én jól vagyok, most úgy érzem tele vagyok energiával :D . Ez jó, mert szükségem is van rá, így tanévkezdéskor.

Tudom, már kérdeztem, de nem találtam a hozzászólásokat, hogy mit/miket lenne jó ha szednék, így a lombik előtt? Vitaminok stb.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok.

Renna:tudom mondtam már de 8.lombikra biztos bevállaltad volna te is.

uzsuzs:vitamin ügyben nem tudok segíteni.
Csajok mindenki eltünt???

Katám:drukkok osztódó és beágyazó+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Szeretnék érdeklődni,hogy Utroval ti feküdtettek-e??? Vagy ha nem akkor hogy oldottátok meg??? Apánk nekem magyarázott valamit ha nem fekszem vele akkor küldjek utána egy tampont.de ez szerintem nem egy egészséges dolog.
Véleményeket kérek!!!

Kép
Kép
melánia

Melánia: Nekem ilyen tampon dolgot nem mondott akkoriban Apánk. Én mindig úgy csináltam, hogy kb. 1 órát feküdtem utána. Igazából nem tudom, elég volt-e vagy sem, mert ha többet feküdtem, utána is jött ki mindig egy kicsi. Hátha a többiek többet tudnak erről.

Zsu
uzsuzs

Melikém! Írtam részletes privit!
+++++++++++++++++++

Katásom!
+++++++++++++++++++

Lányok! Köszönöm a ránk gondolást és hiányolást, drágaságok vagytok!!!!! A Balaton szuper volt, majd írok még.
Ölelés Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Cupákok, Bodzitok

Kép
bodza2005

Melikém,

én próbáltam feküdni, mert különben kifolyt volna.... :oops: a tampon szerintem furi ötlet, szerintem az elég fertőzés veszélyes....

hogy érzed magad?

Kép
rencsi79

Meli,
Én is feküdtem utána 1-2 órát. Még utánai is jön ki persze, de nem hiszem, h baj lenne...
Nekem is fura a tampon...

Drukkolok nagyon!

Kata hol tart? Megvolt már a köv. inszem?
vjulcsi

Meli,
Én is feküdtem utána 1-2 órát. Még utánai is jön ki persze, de nem hiszem, h baj lenne...
Nekem is fura a tampon...

Drukkolok nagyon!

Kata hol tart? Megvolt már a köv. inszem?
vjulcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Bedöglött az otthoni gép, így csak munkahelyen tudok netezni, ha van időm.

Meli,
Valószínű, hogy csak egy hetet tudok majd otthon maradni beülti után, tehát nekem jó ötletnek tűnik a tampon. Kell egy-két óra a felszívódáshoz, és szerintem fontos, hogy bent maradjon erre az időre. Végülis a golyókat is kézzel helyezed fel, így a higinéára mindenképp figyelned kell. Meg, ha már Apánk javasolta akkor nem lehet rossz ötlet. Persze az ideális az lenne, ha feküdhetnél vele.
Továbbra is drukkolok!!!

Kata,
remélem olvasol azért Minket ! Hiányzol a Fórumról!!
Neked is mennek a drukkjaim!!!

Uzsuzs,
Ti mikor kezdenétek?
A méhpempő amit én most mindenképpen szedni fogok újra, mert az szép mnyálkahártyát csinál.
Meg lehet, hogy Elevitet+ nagy adag C vitamint.
Igazából a fiúknak fontos egy csomó vitamin.
Tudod van a Szimba által javasolt Lenkei alapcsomagok. Én egy valamitől félek, hogy most nagyon beindult a H1N1 (lsd. a csepeli iskola), és a prednisolon nem éppen az imunnrendszert erősíti, kicsit tartok tőle, hogy sok ember között dolgozom (rólad nem is beszélve!) és mi van ha elsőként kapom el a vírust. Nem magam miatt aggódom, hanem nem jó a megtapadáshoz sem, az embrionak meg pláne. Ezt meg is akarom kérdezni Apánktól.
miciona

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokat.
Katám remélem nem haragszol ha elmondom itt a lányoknak,hogy meginszeminálódtál pénteken!!!!! És azóta a kisfickók célbataláltak és most ágyaznak be a babyk!!!! :lol:

Rencsi:borzasztó gyomorsav kínoz egész nap+fel vagyok puffadva mint egy léggömb.Tegnap kaptam egy fél Ovitrillét.Több nem lesz.És ti hogy vagytok???

miciona:méhpempő nagyon jó,én is alkalmaztam.
julcsi.hogy vagytok???
Most már figyelek rátok,írjatok!!!!

Kép
Kép
melánia

Lányok!
Nem csinálunk egy mamis-kismamis topikot is (Dévais mamik-kismamik)?
Szerintem, akik itt írnak/írtak/írunk, szívesen benéznének oda is, akik még nem babások, de kíváncsiak, hogy mi történik valakivel, azok is, akiknek erőt ad, hogy más már "révbe" jutott, ők is beleshetnek, szóval együtt maradhat a kis Csapat, ugyanakkor nem érzi úgy, aki éppen küzd, hogy Neki még mindig nem sikerült és esetleg összefacsarodott szívvel olvassa a mi sorainkat.
Úgy látom, sokan eltűntek, akik még babára várakoznak és van egy olyan érzésem, hogy azért, mert 5 mami és 5 kismami közé esetleg nem szeretnének írni.
Lehet, h nem jó ötlet, de ez jutott eszembe és leírtam.
Tudom, van, akit nem zavar, sőt motivál egy pocakos látványa, de van, aki utána otthon sírdogál, hogy neki mikor jön el végre a babája, elérkezik-e valaha az idő, utóbbi lányokra való tekintettel merült fel bennem.
Lehet, hogy a babások is jobban ki tudnának bontakozni egy új, ehhez kapcsolódó topikban, mert itt, tapintatból, nem mernek jobban kérdezősködni, tanácsot kérni, írni a babákról stb.
Remélem, nem értitek félre, nem klikkesedést gondoltam, csak tapintatból két szálon való futásra, bárki, bármelyik topikban írna, de itt elsősorban a felkészüléshez, akciókhoz kaphatna segítséget, ott pedig az éppen aktuális ügyekben.
Mit gondoltok???
Én nagyon-nagyon szívesen és örömmel vagyok itt, ezt biztosan érzitek is, de amikor Esztiről kérdeztek, nem merem annyira részletesen leírni a történéseket, ahogy egy-egy emberke várja, mert el tudom képzelni, hogy annak, még, ha szeret is, örül is nekünk, aki még vár a Babájára, olyan, mintha késsel szúrkálná az ember.
Engem nem zavart korábban, ha valaki áradozott a Babájáról, szerettem olvasni a soraikat, de tudom, hogy nem mindenki van így vele.
MINDENKIT NAGYON CUPÁKOLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Micike! Én a Gravidára szavazok, elküldöm mailben, miért, mert ide bemásoltam és sajna szétesett az összehasonlító táblicsku.

Kép
bodza2005

Sziasztok,

Melikém,
meg vagyok köszi, fogyózom :oops: ami nem túl könnyű....mindig azt hittem, hogy az a 10 kg az mennyire sok, de teljesen más most a szervezetem, most még kb a levegővételtől is hízok :cry:
Domi minden éjjel fent van min 1-2 órát 4-6 között, így akkor sétálok a lakásba, amíg elalszik.
Ez a gyomorégés dolog, minden beülti után szokott lenni? Vagy ha nincs stimu, akkor is szendvedsz tőle? Nekem is sok a savam, de erre azt mondta Apánk, hogy sótlan kaja no cukor no tea és no kávé....j a és apró falatokban egyek

Micikém,
én baromira parázok a H1N1-től, tök lazán vettem az elején amíg nem olvastam, hogy mennyire veszélyes a terhesekre....mondjuk nekem annyival könnyebb, hogy engem már be tudnak majd oltani ha lesz mivel. Mert csak az első 3 hónapban nem oltanak állítólag.
Baromira érdekel mit mond erre Apánk, mergírod majd? Hogy állsz a vizsgálatokkal, meg lesztek 15-e körülre?

Julcsikám,
megkaptad az sms-ket, amit pénteken küldtem?

Zsu,
én is méhpempőt nyomattam ezerrel, én mondjuk dupla adagot szedtem és 17!! lett a nyhártyám,a mi állítólag csúcsszuper és Domika szépen meg is tapadt benne.

Kép
rencsi79

Szia Meli!

Drukk neked továbbra is! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babók csak maradjanak a helyükön!! (legalább kettő!) :wink: Pihenj sokat ,neked másra most nincs gondod! A család biztos sokat segít,nem?Mit szóltak a dologhoz?Mesélj picit! (Az utróval én is kicsit feküdtem,de nagyon utáltam a hetekig tartó betétezést,mert mindig folyik a cucc..., de jó lenne újra végigcsinálni!Bár az még odébb van)

Miciona én nem kaptam Prednisolont,a Vass doki állított be és lemaradt(vagy nem is akart adni? én nem bántam) Dévai meg már utánna félúton nem kezdte el.Nem hiszem,hogy ezért nem sikerült. De úgy tudom kis adagban adják,és a vitaminok mellett nem hiszem,hogy sokkal fogékonyabb lennél a betegségekre így.Nem? De kíváncsi vagyok,mit fog majd mondani Apánk.

Kata hát neked is mennek a drukkok! :lol: Ragacsok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Szia Bodza!
Megint szívemből szóltál!Én is ugyan erre gondoltam.Bár nekem nincs bajom a kismamikkal,mégis picit rossz érzés olvasni,pláne ha az egész oldal csak erről szól.persze ha lenne egy babás topik,tuti olvasnám minden nap! :lol: Esztikédnek nagy puszit küldök! :lol:

Rencsi Domi babának pocaksimit!! :lol: :lol:
ritu75

Szia ritu. :lol:

Kép
Kép
melánia

Bodzuskám,

szerintem mindenki az ötleted mellett lesz!!! Én is ezen gondolkodtam, mert többször volt már, hogy inkább nem írtam, mert nehogy sok legyen belőlem és a Domiból.. de az ember tele van örömmel... kétellyel... kérdéssel és nem mer írni, mert nem akar senkit megbántani....

Rituskám, köszi megsimogattam és mondtam neki, hogy Ritus küldi! :D

Kép
rencsi79

Visszaolvastam.

Rencsi:nem szoktam savas lenni.Bár az tény,hogy majd megveszek a sós ételekért.de próbálok csínján bánni velük. :oops:

ritu:hogy mit szólt a család:hát anyum azt hitte hogy rosszul hall a telefonba beülti után de örült neki hogy idáig eljutottunk.Diéta:nem is vagy te kövér!!!

Kép
Kép
melánia

Bocs,Rencsi írta hogy fogyózik. :oops:

Kép
Kép
melánia

Rencsi:nem tudom milyen érzés lehet mikor éjjel felébred a babód de biztos jó érzés lehet.Vagy annyira nem is mert felébreszt???

Nemsoká átsétálunk anyumékhoz ebédelni.apánk ajánlotta a sétát de csakis edzőcipőben.

Kép
Kép
melánia

Bodza,
köszi a mail-t, elolvasom.
Engem speciel nem zavar, ha írtok a babákról, vagy a kismamás dolgokról, de azt én is észre vettem, hogy a kismamik egymás írására inkább reagálnak, persze ez természetes, mert ugyanaz foglalkoztatja őket.
Igazából ez nem csak lombikos topik, hanem ami közös bennünk az a Dévai Intézet.
Végül is írhatna ide 50 éves is aki, a menopauza utáni gondjaival jár Apánkhoz :)))
Egyszer abban is érintettek leszünk (főleg én a magas FSH-mal :) )
Tudom, hogy a babás dolgokban is érintett leszek, tehát jó és hasznos is olvasni róla.
Mindenesetre ,ha lesz másik topik azt is fogom látogatni.

Rencsi,
neked is üzenem, hogy nyugodtan írj Domiról!!!
miciona

Na, sikerült, Férjecske segítségével :D

Kép

Kép
bodza2005

Hát, ez olvashatatlan nagyítva, ugye?

Aki kéri, mailben elküldöm a következőt: NAPI VITAMINSZÜKSÉGLET kék/GRAVIDA lila/ELEVIT ciklámen, illetve Garvida/Elevit/Pregnavit összehasonlítása táblázatot.

Én nem tudok topikot gyártani, csak az ötlet merült fel bennem és úgy tűnik, a többieket is foglalkoztatta a kérdés, ezért vagy azért. Így lehetne egy KÖZÖS + jó/tapintatos megoldás (hiszen mindenki lenne itt is, ott is, de ha éppen olyan a hangulata vagy a téma, akkor csak itt vagy csak ott :-) .

Megyünk sétikálni. Cuppppppppppppppppppppppppppp

Kép
bodza2005

Akkor a méhpepmőt mindeképp elkezdem majd meg a C-vitamint, mert sajna már most úgy érzem, hogy benyeltem valamit.

Micióna: Úgy fest a dolog, hogy október végén fogunk kezdeni. Szept. 18án kell mennem kenetre, aztán meglátjuk mit mond Apánk arra az egy hónapra, kell-e még a fogigátló, vagy sem. Azért jó lenne egy hormon is, de azt a fogigátló miatt nem lehet. Ez a vírus engem is érdekelne, hogy mit mond rá Apánk. Október azért a sulban már igencsak megfázós időszak. Ti mikor kezdetek? Ha megkérdezted Dévaitól ezt a vírus dolgot, írd majd meg.

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs!

Nekem azt mondta a vietnámi doktornő, hogy C vitamin a legfontosabb és 1000 mg-ot szedjek belőle. Emelett szedek még E vitamint, az szintén jó a méhnyálkahártya növesztéséhez. ( Én lombik előtt mindig együtt szedem a méhpempővel) Szedek még 15 mg cinket és szelént. Azt nem tudom, hogy mekkora adag. :oops: A doktornő azt mondta rá, hogy ezek nagyon jók. Ja és a PCOS-ra a legfontosabb nekem a halolaj kapszula. Fontos, hogy északi tengeri halból legyen. Persze én nem olyat vettem, de ha elfogy, akkor a Pharmanex-es Marine Omegát javasolta a doktornő.
Ja még kaptam zöldtea kapszulát. Napi egyet.
agnyes

Sziasztok!

Bodzikám, nekem is tetszik az ötleted. Már nekem is megfordult a fejemben, mert éreztem olyat, hogy van, akit zavarnak a kismamis témák, csak nem mertem javasolni, nehogy pont ezzel sértsek meg valakit. :shock: Másrészt ahogy Miciona írta, a topic kiírása minden Dévais emberkét magába foglal. Talán módosítani kellene...

Kicsit sajnálom is, hogy ez a téma szóba került, hiszen így voltunk egyek... Ez a szétszakadás -még ha átjárás is lesz a két topic között /eleinte legalábbis biztosan/- szerintem nem jó út. Mennyivel "szebb" volna, ha nem csak szóban, színleg, hanem valójában szívből kívánnánk egymás sikerét, örömét!
Kicsit szomorú lettem...

Engem szerencsére nem zavartak a kismamik, sőt tartották a lelket bennem a pozitív példával, de nem vagyunk egyformák...

Azzal nem értek egyet, hogy nem reagálnánk a még próbálkozók hsz-ra. Viszont, ha konkrétan nem kérdeztek, valóban nem nagyon írok arról, hogy vagyok mert nem akarom senki szívét fájdítani. Tény, hogy inkább privikben beszéljük már meg a nyűgeinket és ebből a többiek (akiket szintén érdekelne a téma) nem sokat profitálnak.

Bár a lelkem tiltakozik ellene, a tények az új topic indítása mellet szólnak.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Nagyon sajnálnánk, ha a gyerekesek "leválnának" a topiktól!!!!
Mi nagyon szívesen olvasunk Benneteket, akár babásodásról van szó, akár megszületett gyerekekről.A fotókat is olyan boldogan nézzük, jól esik osztozni az örömötökben! Egy régi slágert idéznék:"...Mi együtt sírunk és együtt nevetünk..."

Persze a Ti döntésetek, de mi nagyon sajnálnánk!!!!

Jucus, Sajo
sajo

A H1N1 oltás engem is foglalkoztat. nagyon megoszlanak a vélemények, kíváncsi vagyok, Apánk mit gondol róla.

Melikém, azért ne vidd túlzásba a sétát! Most inkább pihenj sokat-sokat!

Zsu! Én a Lenkeit szedtem egy ideig, aztán giga adag C-vitamint.

Prednisolontól én is féltem, mert attól tartottam, hogy mindent összeszedek majd az oviban. De nem kaphattam, mert magas volt a vérnyomásom. A mellékelt ábra szerint anélkül is megy...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nekem van még egy ellenérvem a leválás ellen:
Nézegettem régen Kaális, BMC-es topikokat is, ott is van lombikos, meg babás forum külön, de azok sokkal nagyobb intézetek, több beteggel. Sőt! Én megnézegettem egy-két régi forumos adatlapját és a baba megszületése után kevesen jártak vissza írogatni a Babanetre. Nem ide , sehová. Tehát ez a fórumozás addig foglalkoztatja az embereket ,amíg problémájuk van, vagy a terhesség alatt amikor kiváncsiak mások tapasztalataira, esetleg a csecsemőkor első hónapjaiban , amikor még szükség lehet tanácsokra.
Az , hogy ide visszajár Ági, Bodza, Albi néha-néha egy-két lány az pont azért van, mert ez egy kis közösség. Szerintem.
miciona

Rájöttem, h ez az "ötlet" arra volt a legjobb, hogy tisztázzunk dolgokat, illetve érzéseket. Akár kifelé, akár befelé. :lol: Én örülök, ha marad csak ez a topik, de azt sem szeretném, hogy pont azokat elriassza, hogy túl sok a baba-téma, akiknek szüksége lenne a segítségre. Persze, azt sem, ha a babások nem mernek bármiről írni. Szóval kicsit nehéz ezt jól csinálni, de akarjuk és biztosan kitaláljuk a megoldást, ha mindenki leírja, mit talál a legjobbnak. Bárhogy döntötök, én maradok, amennyire időm engedi. Cupppppppppppppp Mindenkinek!!!!!
és ++++++++++++++++++++ Katás, Meli!

Kép
bodza2005

Itt vagyok.
Jól beebédeltünk anyukáméknál.
moncsi:az utca egyik végéből a másikba sétáltunk át.Ennyi sem fér bele??? apánk ajánlotta a sétát a méh vérellátása miatt.

Kép
Kép
melánia

Engem sem zavar, hogy ti kismamik itt beszéltek meg dolgokat, Sőt! Nekem inkább pozítiv példák vagytok, hogy soha nem szabad feladni, én is leszek 1szer kismami! Szerintem nem jó, ha valaki ilyeneken, meg esteleg kismamik láttán kiakad. Ezzel senkit sem akarok megsérteni, de sajna attól sem lesz jobb, ha az ember még ilyenekkel is emészti magát.

Szóval: Kismamik MARADJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok Lányok,

Bodzusom én is pont azért írok ritkán, mert néha sirdogáltam én is, mikor mást olvastam anno. Nem szerettem volna, ha bárki így érezné magát, azért mert az engem olvas.
Abban is igazad van, hogy csomó olyan kérdésem lenne a mamiktól, amit nem teszek fel, mert másnak nagyobb gondjai vannak.De annak nagyon örülök, hogy ez a leendő kismamikat nem zavarja.

Remélem Szimbáék sem azért maradtak el mostanában, mert sok a kismami?

Kép
gmelcsi1

Üdv. mindenkinek! 8)

A "leválással" kapcsolatban: az elmúlt időszakban mi sem sokat írtunk és ez részben annak is köszönhető, hogy a kismamik problémáival kapcsolatban egyszerűen nem tudunk okosakat mondani, tanácsokat adni meg pláne. (Amúgy meg éppen pihenünk, tehát magunkról sem tudunk okosakat írni.) Ettől függetlenül örömmel olvasgatjuk a topicot, mert érdekel minket az, hogy mi van veletek, már csak ezért sem lenne jó, ha mostantól két helyen kéne olvasgatni. Mi itt mindannyian ugyanazért mentünk a Dévai Intézetbe és elég hülyén nézne ki, ha a már célbaért (vagy minket már "megelőző") sorstársainkra irigység miatt fújnánk, mint egy macska. :)
Baj legfeljebb akkor van, hogyha valaki, aki az egész programnak még csak az elején van esetleg azért nem mer kérdezni, mert azt látja, hogy itt főleg a terhességről esik szó. Egyébként ilyen dolgokról olvasni nagyon hasznos, hiszen reményeink szerint idővel mindenkit ez fog érdekelni azok közül, akik most még csak az injekciókkal, meg a kötelező vizsgálatokkal bíbelődnek. A legjobb megoldás talán az lenne, ha továbbra is úgy menne minden, ahogy eddig, de az újoncok is aktiválnák magukat.

U.i.: kevesen is lennénk 2 topic életben tartásához. :roll:
szimba

Sziasztok!

Érdekes ez a leválás-téma, mert nekem nagyon sokszor eszembe jutott. Biztos észrevettétek (vagy nem :) ), hogy mostanában én is kevesebbet jövök. Ez nem azért van, mert nem lennék kíváncsi arra, hogy mi történik itt (minden nap elolvasom a történéseket, és a háttérből mindenkinek drukkolok), hanem mert magunkról nem nagyon akarok írni... Inkább telefonon, priviben intézzük a dolgot a többi kismamival, ami persze, ha jobban belegondolunk, szintén nem túl jó megoldás.

Legyen meg a többség akarata.... de ha egyben maradunk, én akkor sem hiszem, hogy nagyon részletesen fogok írni a dolgokról, mert ez akkor sem egy várandós-babás topik. Viszont abban egyetértek, hogy egy kismamás topikhoz nem vagyunk elegen. Nem hiszem, hogy tökéletes megoldás létezik...

Micona, Zsu, mennek a drukkok a hamarosan kezdődő lombikhoz!

Katának sokk drukk a nagy találkozáshoz és megtapadáshoz!

Melikének meg az ikrekhez!!!

Puszi mindenkinek.
vjulcsi

csáóka!

Na milyen érdekes téma volt hétvégén :P , én meg majdnem lemaradtam...

Én úgy gondolom, hogy azért jó ez a topic, mert aki most kezdi a programot vagy esetleg többedszer próbálkozik, mindenképpen pozitivan kell, hogy lássa, hogy mennyien vagyunk akiknek már sikerült, tehát jó úton jár. :lol: Előbb útóbb révbe ér!
Ha kicsit utánna olvas-még mielőtt irigykedésre adná a buksiját-akkor hamar rájönne, hogy egyikünk helyzete se volt túl irigylésre méltó és nem csöppent az ölünkbe ripsz-ropsz minden, hanem mindenkinek( kinek igy- kinek úgy) végig kellett járnia az útat, amit esetleg ő most kezd, vagy amin most jár , bennünk már ki tudja mióta volt keserűség és mennyi fájdalom mire ide eljutottunk.
Én alapból nem vagyok egy irigy ember, persze nyilván aki esetleg pont egy kudarcon van túl, teljesen természetes, hogy elszorul a szive, ha olyanokról olvas akiknek már sikerült, de gondoljatok bele, hogyha a kismamik külön topicba lennének, akkor aki épp beülti alatt van csupa olyan emberrel tudna beszélgetni ebben a topicban akiknek nem sikerült, vagy pont kétségek közt vergődik, hogy most mi lesz, szóval sztem ez negativ energiaként hatna rá.Valószinüleg a kismamis topicba meg nem merne még irni.
Az igaz, hogy csomó mindent inkább priviben beszélünk meg, de igy legalább tudtok tanácsot kérni tőlünk azoktól , akik már túl vagyunk a stimun, beültin, stb. és már van tapasztalatunk.
Persze , ha úgy döntötök, hogy lesz másik topic a kismamiknak, szivesen megyek oda! :lol:
na pusz minden kismaminak és leendő kismaminak is.
chilike1

Hahó.

Sehol senki ma???

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: