Sprite, ne haragudj, ha megbántottalak, nem akartam. Nem a Te hozzászólásod miatt írtam le, hogy mit gondolok a Karácsonyi ajándékozásról. 22 megajándékozandó nagyon sok, ötlettel sem bírnám! Ráfordításban nekem egyik ajándékom sem haladja meg a 3-4000 Ft-ot, kivéve talán a férjemét. Ez attól függ, mikor mennyiből tudom kihozni, amivel tudom, hogy örömet szerzek Neki.
Látogatók: remélem, a Férj távoltart minden hívatlant. Bízom benne, hogy mindenki bejelentkezik és akkor, ha már ismerem a helyzetet, mondhatom, hogy mikor vagyunk fogadóképesek.
Van olyan fertőtlenítő kendő, amit kifejezetten kézfertőtlenítésre való, nem jut eszembe a neve (ezzel volt értelme, hogy hozzászólok… ). B-vel kezdődik. A kocsiban szoktam tartani belőle egy-egy dobozzal, utazáshoz. Majd utánanézek, mi a neve. A terhestornán mondta az egyik mami, hogy vigyünk a kórházba Domestos fertőtlenítőkendőt a WC-hez, ilyesmihez. Ez nekem jó ötletnek tűnik. Én is érzékeny vagyok a tisztaságra, kiváltképpen a fürdőszoba és a konyha tisztaságára. Sajnos szegény veszprémi kórház elég lepukkant klotyóval rendelkezik… Szappan például egyáltalán nincsen, még csak üres folyékonyszappan-tartó sincs, hogy látszon, elvileg van, csak elfogyott.
Én nem borotválok, csak végszükség esetén. Számomra a gyanta a megoldás. Nehezen elérhető helyek dolgában szakemberhez fordulok.
Babafogdosás: itt úgy tartják, hogy minél több férfi (!) fogja meg a kisbabát, annál egészségesebb lesz élete során.
Nóna, nagyon érdekes, amit a kölcsöndolgokról írtál, ebből a megközelítésből nem is gondoltam végig. Igazad lehet. Mi csak a ruhácskákban számítunk a kölcsönholmikra, az azonban jól jön, még ha szívem szerint újakat, sajátokat vennék is.