A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Brigi: megnéztem a táblázatunkat és vannak páran, akik mostanában nem jelentkeztek. Afra, heydie, szilardinho, pici, mandi, melike, ollem ... stb. Hát remélem hogy azért mindenkivel minden okés! Jó lenne tudni róluk valamit.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Cat: megy a drukk hétfőre

Hékás: a védőnő azt mondta, hogy mivel minden gyüminek magas a cukortartalma, ezért jobb őket délelőtt enni, délután meg inkább zöldséget...Ma vettem sárgarépát, majd rágcsálom, mint a nyuszi

Klassz lenne, ha a TGYÁS-t levinnék 60%-ra :? A 70% is elég brutál..Bízom benne, bármit csinálnak is vele, minket a mostani bébikkel nem fog érinteni. Egyébként én meg vagyok róla győződve, hogy maximalizálni fogják a TGYÁS összegét is rövid időn belül, amilyen állapotok vannak jelenleg. Na, ha ezt megteszik, akkor fogom befejezni a becsületes adófizető pályafutásomat...Tényleg, egyébként 2. gyereknél, ha időközben nem mentél vissza dolgozni, hogyan számolják a TGYÁS-t?

Férjemnek milyen jó dolga van. Én itthonról dolgozom ma (ő minden nap), ebéd után közölte, hogy akkor most dőljünk le. Ő azóta húzza a lóbőrt, én meg nyomom a melót, merthogy én ha dolgozom, akkor abba a ledőlés nem fér bele :shock:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Köszönöm a kistarcsai híreket! Jaj, ha elég bátor lennék, inkább itthon szülnék, annyira utálom ezeket a kórházi dolgokat! :evil:

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="alma26"]r írta:alma26áadásul jönnek anyósék is látogatni.

Jó kis jövő-hét lesz... Nálunk is jönnek anyósék. Csütörtökön. És csak vasárnap mennek haza :? Mondjuk a csütörtöknek örülök, mert aznap lesz az évfordulónk, és legalább el tudunk menni kettesben egy romantikus vacsorára :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem is írtam, Emi már 3 napja ovis. A beszoktatás annyiban kimerült, hogy első nap bevitte az óvónéni. Mindössze annyi a baja, hogy még nem alhat ottt és nem ebédelhet ott, mert a kicsiknek csak jövő héttől rendeltek ebédet. Nem akar hazajönni.:D
Ja, és Beni balhézik még, de már nem anynira, hogy ő is menni szeretne. :D
Annyira a behordás sem vészes, mint vártam, a szomszéd településen van az ovi, de csak 6 km, ha nincs dugó, 10-15 perc.

KépKépKépKépKép
uxi

Athena: Két kis kapucnis kardigánt, az egyik fehér és szörmés, a kapucnin pedig van két kis fülecske. A másik rózsaszín kötött, de annyira aranyosak :!: :!: :D :D
Ijesztő amit a gyed, gyesről írtál, már csak azért is, mert én július óta táppénzen vagyok, bár nekem még a 70%-át adják, de akkor is nagyon kevés lesz a pénzem, ha ez tényleg így van.

Adrienne: Várjuk az első örömteli pillanatokat majd Tőled is. Nincs is ennél jobb :!: :!: :!: :!: :!:

Gyöngyi: Gratula a kisfiúhoz :!:

Icu
Kép
Kép
icu03

Hékás: Emmával délelőtt voltunk dokinál, de egy másikhoz indulunk mindjárt

Az én anyósomék gépe csütörtök este száll le és hétfőn mennek haza.

Jó olvasni, hogy mindenki vásárolgat :) Mi Emmának mindent megvettünk, így most még ruhát sem kell (mindkettő téli gyerek)

Olyan jó, hogy Marci mellett annyi mindenre jut időd és energiád :)

Hova mentek ünnepelni?

Kép
Kép
alma26

Köszi a gratulát mindenkinek! :lol:
gyöngyi-30

Én a Koronakert éttermet néztem ki a XVI. kerületben. Oda mentünk volna a torkos csütörtökön, de anyu lebetegedett, így nem volt bébiszitterünk akkor... erről van szó: http://www.koronakertetterem.hu

Igazából nincs túl sok időm Marci mellett. Ha ébren van, akkor játszunk, fetrengünk a szőnyegen, meg együtt próbáljuk a házimunkát elvégezni. Ha van hozzá idegem... Egyébként az apja nagyon sokat segít, éjszakánként már általában ő kel fel, ha kelni kell. Én max heti 1x :lol: De hogy hogy fogom megállni a helyem kétgyermekes családanyaként???? Vannak kétségeim a sikereit illetően :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Itt van pár kép a lányomról!

Kép Kép
pillesz

Kép Teli szájjal vigyorog
pillesz

Pillesz: nagyon jók a képek!!!

Kép
szerencsemák

Pillesz nagyon jók a képek nagyon édes a kislányod!!! :lol:
gyöngyi-30

Pillesz nagyon jók a képek!

Brigi kellemes romantikázást!

Kép
arian78

Köszi lányok, egy kis tünemény! A méhlepényt nyalogatta, túrta az orrát, és folyamatosan röhögött, vigyorgott.
Hékás: azt nem tudom hogy ebbe a Hádába vannak-e kismamarucik, csak a neten néztem, és ott nem írtak semmit.
Én lennék a legboldogabb, ha 20-30 ezres nacikat tudnék venni, de sajnos az anyagi lehetőségeim korlátoltak. Mennyi idős a nagy fiad?
pillesz

Brigi: Biztos jó lesz :) Mesélj majd! Én borkóstolós vacsira szeretnék menni évfordulóra :)

Emma mellett se nagyon lehet takarítani. Segít ő lelkesen, de mindent összemaszatol és amikor elaludt csinálom újra. Egyedül mosni, teregetni, mosogatógépet ki és bepakolni tudok mellette.

Szerintem mire meglesznek a tesók addigra nagyobbak lesznek és leköti majd őket is picit a baba. Emma a tervek szerint akkor is 2 napot bölcsiben lesz.

Kép
Kép
alma26

Pillesz, nagyon jó képeket csináltak Nektek! :shock: A fiam 15 hónapos volt tegnap.

Alma, még várnod kell, még kerek egy hét van addig :lol: Előtte szerdán is megyünk vacsizni, de akkor a melóhelyemmel. :lol:

Óóóó, a takarítás is megy nálunk, ha van türelmem kivárni, hogy időnként tologassa a porszívót :lol: Végülis a budi-takarításon és az ablakmosáson kívül mindent meg lehet mellette csinálni, nem panaszkodhatom. Hogy fogod vinni bölcsibe Emmát, amíg szoba-fogság lesz a picivel? Vagy akkor az apja tudja hozni-vinni?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: Tényleg nem panaszkodhatsz :)
Igen, a párom viszi majd bölcsibe Emmát.

Kép
Kép
alma26

Azt hallottam, be akarják vezetni, hogy a bölcsinek legyen megőrző funkciója is. Gondolom, ez azt jelenti, hogy nem kell egész hétre beadni, ha csak néhány napra van szükséged megőrzésre.

Nálunk is az volt a helyzet, hogy csak másfél napra kellett a bölcsi, mert tanultam. De egy idő után szólt a gondozónő, hogy jobb lenne, ha vinném minden nap, mert meg fognak szólni bennünket, ha lefoglalunk egy egész helyet. Közben pedig csak hébe-hóba visszük a csajszit. Hát, jogos volt a megjegyzés.

Remélem mire nekünk szükségünk lesz rá tényleg felturbózzák a bölcsis férőhelyeket, ahogyan ígérik!

Trudi
turorudi6

Sziasztok!

A szociális törvény értelmében a bölcsinek mindig is volt megőrző funkciója és ezután is lesz. Ezek a helyek nem számítanak egész férőhelynek. Sőt akinek ikrei vannak, azok kérhetnek háziőrizetet is a bébinek és az önkormányzat köteles napi x órában szakképzet segítséget küldeni a családhoz.
Az más kérdés, hogy a bölcsinek egyszerűbb felvenni a max 20gyereket, amiből amúgy 10 be se járna csak szerdánként mondjuk, mint erről dokumentációt vezetni és kiszámolni, hogy ki mikor hogy jöhetne csak megőrzésre...

De hát ez a magyarországi szociális háló... nem lepődünk meg ugye, hogy nem a szociálisan rászorultakat tartja szem előtt? :oops: :? :roll:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nem tudtok valamilyen statisztikai adatot arról, hogy 100 szülésből mennyi a koraszülések száma?

Klári

Kép
claracroft

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Láyok köszönöm, hogy drukkoltok! Tartjátok bennem a lelket! Szükség lesz rá!

Cat nagyon drukkolok neked és mondták, hogy milyen diétát kell tartanod? az 1700 kalóriásat?

Túrórudi utólag is szeretnék gratulálni a házassági évfordulódhoz és remélem elmúlik a vérezgetés, pihenj sokat amennyit csak tudsz!

Athena gratula a kiscsajszihoz! :D

Nilszi, Gyöngyi gratula a kispasikhoz! :D

Hékás szia igen a 19+6ra gondoltam pocakügyileg de nem baj elcsesztem!

Pillesz nagyon cuki a képeken a kiscsajszi!

KépKép
ldetti

Reunion, ez annyira aranyos volt, hogy a férjed átcsente a babaruhákat az ő polcára :)
Trudi, gratula a házassági fordulótokhoz :) pihenj sokat, az jót tesz most. Majd később folytathatod a sétálást, hogy azért fitt kismami maradj.
Pillesz, üdv. Most már értem, hogy miért jók a régi ruháid: mert magas vagy :)
Kima, lilid: gratula a mozgásokhoz :) csodás érzés, ugye? Ez az érzés mindig mosolyra fog deríteni, bármilyen szomorúak is legyünk 8)

Hogy ez a január milyen fiús egy időszak... :) Mire megbarátkoztunk a Boglárka névvel (a Bogit mindketten imádjuk)- merthogy biztosra vettem, hogy lány lesz- kiderül, hogy fiú... Semmi fiúnév ötletünk nincs, úh most csak általános becézgetéssel szólítjuk a kicsi drágánkat :) Ma végignéztünk egy fiúneves könyvet, de egyik sem fogta meg a képzeletünket; illetve de: nekem tetszik a Merse valamiért, de egyelőre nem szimpi a páromnak, meg én sem vagyok biztos benne.
Sajnálom, hogy olyan sok vizsgálatra kell járnotok. A dokim eddig 1x küldött 8 hetesen az első vér és vizelet vizsgálatra, tegnap nem mondott semmit újabbról. Nem kell sem kombinált, sem cukorterheléses, sem semmi... Bár szülés előtt gondolom, hogy azért még lesz 1 ellenörző.

Jó éjt, szerintem több napig megint nem leszek. Azért olvaslak, és veletek együtt örülök/drukkolok mindenért.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok!

Még csak most értem ide! Hosszú nap volt ez is.
Pillesz, köszönöm, s nagyon édesek ezek a fotók. Grtatula!
Az h jobb jöhet? Hát, én is minden tragédiámnál ezt hittem, de az élet megmutatta, h még tud tovább gyötörni. az előbb ment el egy ismerősöm, jól kibőgtem magam, s egyre jobban elfog a kétségbeesés, h hogyan tovább. Szeretném minden időmet a gyereknek, s a boldogságának szentelni, de sajna vinnem kell tovább a boltokat, a házat, s itt van még az alapbetegségem is. Nem tudom, hogy fogok mindent jól intézni.
Buborka, nagyon köszönöm!
Hékás, köszi a tanácsot, már nagyon szeretném látni, de jó lenne büszkének is lenni rá, h a legjobb időben kaptam el.
Nilszi, köszi! Én kicsit aggódom is, h nem is lesz olyan messze, s még annyi mindent meg kellene oldanom addig.

pussz mindenkinek!
lilid

lilid: biztos akad segítséget, ne restelj kérni se. Még a legkisebb apróság, számlák feladása... stb is nagy segítség.
Esküszöm nem értem ezeket a pasika! Megcsinálni egy gyereket nem nagy szám, sőt még élvezetes is, de utána vállalni a felelősséget....azt már nem. Nekem apám ilyen.
nilszi: magas vagyok 180 cm és 57 kilóval lettem terhes. Most 66 kg vagyok állítólag, bár szerintem nem híztam ennyit.Csak a pocakom miatt kell ruhákat vennem. Holnap nyakamba veszem a várost és addig nem megyek haza, amíg legalább 2 nacit nem vettem magamnak.
Hogy csináltad, hogy nem bökdösnek ha kell, ha nem? Én ettől a vércukros izétől parázok....De te megúszod!
Hékás: ja, persze, a vonalzon ott van mennyi idős! Én gyagya!
pillesz

SZCSM:
Köszi a drukkot.
Nagyon erős vagy, hogy ilyen nagy a kísértés a lefekvésre, főleg, hogy nem is egyedül, és nem teszed! Én biztos bealudtam volna!

UXI:
Örülök, hogy ilyen örömmel megy oviba Emi :).

Alma:
Miért kell másik dokihoz is mennetek?

Brigi:
Nem féltelek kétgyermekes Anyaként, ahogy írod, hogy miket csináltok! Energiabomba vagy :), Marci biztos tőled örökölte :D.

Pillesz:
Nagyon szép Kislányod van!!

LDetti:
Úgy tűnt, hogy mindenkinek életmódtól és testfelépítéstől függetlenül a sablont karikázzák be elsőre, ahogy a többieknél is láttam, papír szerint kb 1400KCal, de nekem nem azt kell néznem, hanem a szénhidrátot, így a Kcal nem annyira szigorú (pl.: húsokat, tojást a szénhidrát miatt ehetek, a KCal-nál már problémásabb lenne).

Nilszi:
Gratulálok a Kisfiúhoz :),

Lilid:
Ne aggódj, az élet megoldja a problémákat, minden ki fog alakulni a megfelelő időben. Nekem tegnap azt mondták a "bölcsek", hogy minden rossz után jön valami jó, bízz ebben te is!

Kép
cat__

Jó reggelt!

Pillesz: a 17. kerületben van egy kismamaruha-készítő vállalkozó, csak azzal foglalkozik, és állítólag jól csinálja és olcsón. Az üzlete a Bélafalvy úton van, otthon van telefonszám, ha gondolod, este megírom.

Még én sem kerestem fel, referenciát nem tudok nyújtani :) Én most Szentendrére készülök menni, de még a páromtól is függ, hogy hajlandó-e :)

Klári

Kép
claracroft

A szentendrei bolt, csak leírom, hátha érdekel:
mumONboard kismamaruha outlet
Szentendre, Kucsera Ferenc u. 2.
Nyitva a hét minden napján (hétvégén is): 10:00-18:00

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

pillesz: nagyon jók az uh-s képek! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Klári: köszi a tippeket, biztos találni fogok valami göncöt.Meg a babaszobába veszünk 1-2 dolgot. Már be vagyok zsondva!
adrienne29: köszi, van orrtúrós kép, azon is rettentő édes. Kb.22 centis a lány és 4,5 cm a talpa. Ő lesz az új óriásláb! Na meg az a kerek fej...tiszta apja! :)
Valaki kérdezte, hogy mikor érdemes elmenni 4d-re. Az attól függ, hogy babamozit szeretnél, agy be akarsz kukkantani, hogy minden a legnagyobb rendben van-e.
Én 22 hetes 4 naposan voltam, és azért, mert nem bírtam volna ki, hogy a 30. hétig ne tudjam róla, hogy úgy fejlődik ahogy kell, egészséges, fiú/lány.Persze minden rendben van, csak a pocakja 2 héttel nagyobb az átlagosnál, de a szonográfus megnyugtatott, mert a gyomra tele van magzatvízzel. Szóval nyel, emész és pisil is.
Számunkra már most teljesen élvezhető volt a mozi része, szerintem jó időben mentünk, teljesen embergyerek kinézete van, nem ufószerű.
Ha a mozi miatt mennél, akkor szerintem a 26. héttől érdemes mert akkor már pufi kis angyalkát látsz(állítólag). Mondjuk én nagyon szeretnék mégegyszer menni, kb.28 hetesen.
pillesz

Sziasztok!

Adrienn hiányolása miatt most én is adok egy kis helyzetjelentést, bár én inkább olvasó üzemmódban vagyok.

Nálunk elméletileg minden ok, de most is van min aggódni...

Talán nem emlékeztek már rá, az én előzményem, hogy februárban a 19. heti genetikai uh-on derült ki, hogy a babának bal szívfél hypopláziája van, ami olyan súlyos szívelégedetlenség, hogy élettel összeegyeztethetetlen... Meg kellett szülnöm a babát.

Ezután estem most újra hála égnek gyorsan teherbe. Most sokkal jobban néznek uh-on is. dr Hajdú Júlia a SOTÉn (azt hiszem lilid is nála járt most) már megnézett, és most a szívével minden ok! :lol: De!

Elméletileg most semmi baj nincsen, "csak" a bpd értékünk alacsony... 18 hét 6 naposan volt 39...
A doki tök rendes volt, meg is nyugtatott, de elmondta az alternatívákat:
1, egy héttel korábbi a terhességem, mint hisszük, bár a korai terhességnél a crl érték jó volt, és mindig a kornak megfelelő. Hozzáteszem, mivel lh teszteltem, tudom, hogy mikor jött össze a baba, és 3 nappal lehetek a számítottnál fiatalabb max, de az lehetséges.
2, a terhességi heteim jól vannak számolva, csak a gyerkőc feje lesz ovális és pici... Ez sem lenne baj, de a lányunknak is kicsi a feje, és az ő értéke 41 volt ennyi idős terhesen...
3, a rossz variáció, hogy a méhlepény állapota nem megfelelő, ami a 28. hétig nem okoz problémát, de utána havi uh-on kell nézni, és ha meszesedik, vagy nem fejlődik rendesen a baba, akkor korábban ki kell venni.

Kicsit aggódom, de az előzményeim alapján inkább legyen 30 hetesen megszülve, és koraszülött, de ÉL!!! És körülöttünk is van olyan, aki a 7. hónapban született, és már teljesen egészséges 8 hónapos kisbaba!

Szóval ha valaki hasonló bpd értékkel rendelkezik a genetikai uh-ról, és leírja, azt nagyon megköszönném! ...

Mi csütörtökön megyönk vissza a Hajdú doktornőhöz, hogy a szívére kimondja, hogy betegség kizárható, és így megnézi a bpd értékünkket is. Az ő szavára nagyon adok, és bízom benne, hogy megnyugtat kicsit!...

Őszintén szólva én kicsit félve nézem a babaruhás vásárlásaitokat, mert azért még mindig van hátra 17-20 hét mindenkinek, ami alatt persze nem lesz semmi baj, de én tuti nem veszek semmit a 7. hónapig...

Hozzáteszem, az első terhességemnél még nekem se jutott eszembe, hogy bármi baj lehet, és én is vásárolgattam, és nem is lett semmi baj. De most már óvatosabb vagyok, mert ha tudják, hogy veled is történt már rossz dolog, akkor elmeséli más is az övét... Hát vannak esetek... De erről ezen a topicon nem írunk, itt mindenkinek egészséges a babája!!!!! :wink: :lol:

Bocs, hogy nem reagálok mindenkire, de lilid, neked nagyon sok kitartást kívánok, igazából a lehetőségeidet nem ismerem, de a Hajdú doki nekünk annó azt mondta, mikor a pici szíve beteg volt, hogy nagyon sok szívbetegség létezik, és a többségét már meg is tudják műteni gyorsan, és semmilyen probléma nem lesz velük utána, de a miénk sajnos nem ilyen volt. Szóval meg tudják gyógyítani szerintem simán, mert különben megszakították volna a terhességet.
melike30
Győr

a Klári által javasolt boltban én is voltam, tök jó cuccokat vettem tök olcsón
DE arra készüljetek, h nemlehet kártyával fizetni :(
Ja és van webáruházuk is. Amúgy a bolt nagyon pici, e ahhoz képest nagy a választék. És nagyon jó minőségűek a ruhák.

JA és valaki kérdezte, h NAgy LAjos Király úton van e kismamaruha is: mi múlthéten voltunk ott a minimanóban (asszem úgy hívják) Vele egy épületben a folyosó túloldalán van kismamruha bolt is

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok!

Először is gratula mindenkinek akinek kiderült a kicsi neme :lol: :lol: :lol:

Cat-nagyon sajnálom a vércukor eredményedet, de biztos nem lesz semmi gond :D
Én hétfőn megyek valószínűleg erre a vérvételre, bár úgy volt ezen a héten elmegyek, de mindig csak tolom. Eléggé félek tőle :oops:

Pillesz-üdv köztünk. Nagyon tündéri a kislányod! :wink:

A boka vizesedésem a hét elején javult, iszoma csalán teát, meg sokat rakom magasba, de most úgy látom megint pufibb :roll:

Tegnap szörnyű napom volt, ez az allergia már teljesen elhatalmasodott rajtam, nagyon rossz a közérzetem :( Alig kapok levegőt, viszket a szemem, szinte állandóan hapcizok, el sem merek indulni sehova, tök röhejesen nézhetek ki :?

A Hádába én is megyek, ma azért nem indulok el, mert tuti rengeteken lesznek, ma van árucsere, műltkor ilyenkor 1 1/2 órát álltam sorban a kaszánál (de akkor még nem volt ilyen pocim) Szerintem még pár nap múlva is lehet jókat találni!

Viszont én tudok egy turit, ahol van külön kismama részleg, a barátnőm ott vette meg tavaly ősszel a terhes farmerjeit, és nagyon jók, most én fogom hordani őket :) Ez a turi a Nagyváradtérnél van, közel a metróhoz, két emeletes és kilós. :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Csajok a SoteII-sök közül jön vki kedden az első szülésfelkészítőre??? :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Kép Kép Kép
Sziasztok.
Bocsi a zavarásért,gondoltam Nektek is hasznos lehet.
Közvetlenül a gyártótól rendelhető ágyneműgarnitúra
3-részes:5500Ft.+postaköltség
4-részes:7000Ft.+postaköltség
Valamint jövő hétvégétől ismét lesznek kismamapárnák 4500Ft.+postaköltség.
Ha valakinek kérdése van vagy vásárlási szándéka írjon privit és válaszolok megbeszéljük.
További jó babavárást és szép napot

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1

Melike: Szia! örülök, hogy jelentkeztél, régen írtál már! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!! Nekem a 18. hét 3 napos uh-n a BPD 44 mm volt, de ahogy a többiek beirogatták volt akinek kevesebb volt, lehet volt olyan is, akinek 39. Remélem, hogy ha bejelentkeznek, megírják a saját BPD értéküket. Igazad van, hogy inkább szülessen meg 30. hetesen koraszülötten, de éljen! Az a legfontosabb. Nekem is van 2 ismerősöm, akik 7 hónapra szülték meg a kislányukat és mindek okés velük azóta is. Nagyon szépen feljlődtek, azóta már utólérték a kortársaikat, nagyon helyes kislányok lettek. :) Függetlenül attól, hogy inkább olvasói üzemmódban vagy néha azért írj, hogy tudjuk, hogy minden okés veled és a babával!! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Ti nem érzitek úgy, hogy a baba növekedésével egyenes arányban fogy a szürkeállományotok? :lol:
Én ma, azon túl, hogy elfelejtettem hagymát venni, a Jaffa szörphöz tejet öntöttem, majd újra lementem hagymáért, visszaérve tapasztaltam, hogy a gépet is elfelejtettem kikapcsolni...és még dél sincsen :shock:

Vajon hová lehet még fokozni, hogy látszólag kis koncentrációt igénylő tevékenységeket sem tudok rendesen elvégezni?

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Melike, de jó, hogy jelentkeztél! Megnéztem, nálunk a 18 hetes UH-n 42 volt a BPD. De drukkolok, hogy semmi probléma ne legyen.

Nilszi, a Merse szép név, nekem tetszik. De időtök még rengeteg van kitalálni a nevet

Cat, köszi, de szerintem messze vagyok az energiabombától :lol: Csak megpróbálom okosan beosztani az időmet. Pl. napokra előre megfőzök, így ma sem kell főznöm :lol: Legalább reggel korán el tudtunk menni a piacra friss gyümölcsért :lol:

Clara, anno a tesóm is ott csináltatta a ruháit, olcsó volt, és az akkori divatnak - és az ő testalkatának - megfelelő.

Bogaracska, jól tetted, ma rengetegen vannak a Hádában. 9-kor nyit, mi fél 9 felé sétáltunk arra, és már rengetegen várták, hogy kinyisson... Én lehet, hogy szerdán megyek, majd még meglátom

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klemencia!
Én nagyon megértelek! Hasonló dolgokat művelek én is! Reggel elindítottam a kávéfőzőt, de a kiöntőt nem tettem alá, úgyhogy állt a kávé mindenhol.
Főztem egy másikat, felöntöttem jó sok tejjel, aztán a teli bögrét a mikró helyett betettem a mosogatógépbe. Aztán kerestem a kávémat!
A férjem nem kávézik, én mégis meggyanúsítottam, hogy megitta :) Aztán meglett, kiderült, hogy a mikró helyett a mosogatógépben landolt a teli bögre kávé :)

Timi
athena

Hékás!

Szerencsére kislánynevünk eddig is volt. A fiúnévvel voltunk nagy bajban, de a jelenlegi állás szerint nem lesz rá szükség.

Ha lány lesz, Eszter lesz (és úgy néz ki kislány)

Én holnap megyek el az Astiba, nagyon kíváncsi vagyok :)
szerintetek ha (egymástól függetlenül) a szonográfus és a dokim is azt mondta, hogy valószínű kislány, akkor az már majdnem tuti, ugye? Kicsi az esélye, hogy tévednek mindketten?!?!

Timi
athena

[quote="athena"]K írta:athenalemencia!
Én nagyon megértelek! Hasonló dolgokat művelek én is! Reggel elindítottam a kávéfőzőt, de a kiöntőt nem tettem alá, úgyhogy állt a kávé mindenhol.
Főztem egy másikat, felöntöttem jó sok tejjel, aztán a teli bögrét a mikró helyett betettem a mosogatógépbe. Aztán kerestem a kávémat!
A férjem nem kávézik, én mégis meggyanúsítottam, hogy megitta :) Aztán meglett, kiderült, hogy a mikró helyett a mosogatógépben landolt a teli bögre kávé :)

Megnyugtat, hogy nem csak én művelek mostanában furcsa dolgokat :) Elég nehéz így az élet :lol:

Sajnos most mennem kell takarítani :( Amilyen kosz van az ablak felújítás után, elleszek egy darabig. :?

Ágnes

Kép
klemencia

Athena, szerintem kicsi az esély, hogy két doki is téved

Én ma egészen összeszedett vagyok :lol: Persze nekem is van néha egy-egy ilyen napom, ilyenkor megpróbálok a lehető legtöbbet elvonulni a külvilágtól, nehogy kárt tegyek valakiben :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klem!

Akkor kitartás a takarításhoz :)

Timi
athena

Sziazstok Lányok!

Melike
Ne izgulj, nincs semmi baj a babáddal! Miniméterekről beszélünk, kár összehasonlítani bárkijével is! Itt 1 nap is sokat számít, anniyt nőnek ilyenkor a gyerekek.

Lilinél engem a 30. hét körül kezdtek el ijesztegetni, hoyg kisebb a feje 3 héttel. Kétségbe estem, napokig sírtam, több dokihoz el kellett mennem, és akkor a főorvos mondta, hogy és, meggyúrjuk? :lol: Minden ember más, mindenkinek más a fejmérete, különbözek vagyunk!!!
Ne izgulj, semmi gond nincs a babáddal!!!

Nálunk úgy néz ki nem lesz neve a lányunknak :lol: Egyszerűen nem tudtunk megegyezni, szegény gyerek még neve nincs gyerek :roll: Én már az Armillán kívűl nem tudok mást elképzelni :oops: , de a párom kész tőle(m) :roll: Szegény gyereknek ne akarjak rosszat... :twisted:
Boróka még mindig ami közös, de nem vagyok elájulva tőle...
Vagy Hanna (azzal az a bajom, hogy alig lehet becézni), Dorina (ettől se vagyok elájulva)... Aztán kész!
Én Armillán kívűl mást nem adok neki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
buborka.

Melike, megnéztem az én gyerekeimet:

Emi 18+1 hetesen BPD 40mm
Beni 18+4-en BPD 41 mm.
Most 18+6 BPD 43 mm

Szerintem a 39 nem annyira kicsi, 1-2 mm-t simán mellé is mérhetnek.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, Eminek később a feje 2 héttel nagyobb, a combja meg két héttel kisebb volt a koránál, úgyhogy nagy átlagban jó volt :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Cat: a mi dokink délután rendelt, de addig nem tudtunk várni, így egy másikhoz mentünk.
Végül a saját dokinkhoz is elmentünk délután

Melike: 18+6-on volt 42mm, de a doki azt mondta, hogy 3 nappal fiatalabb
A babáddal nem lesz semmi baj. Nem hiszem, hogy minden baba miliméterre pontosan együtt nő...

Kép
Kép
alma26

Melike!
Szerintem ne izgulj!
Én a 20. héten voltam uh-n és 40 volt a BPD. Minden mérete a manómnak alatta van a többi vele egyidősnek, de nem mondták, hogy izgulnom kéne. Egy kicsit kicsi és ennyi. NE idegeskedj, mindegyik babának más és más a mérete. Ráadásként ezek annyira pici értékek, hogy 1-2 milit akár el is mérhetnek.

Buborka!
Látom nektek is névtelen gyereketek lesz. Ha így haladunk a mi fiacskánk is Neve Sincs lesz

Kima
Kép
Kép
kima75

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: